13. kolo
09.11.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Montpellier HSC 1:1

Své třetí vítězství v sezóně mělo nadosah stále se zlepšující Valenciennes. V utkání s Montpellierem zásluhou Broua Angouy vedlo zkraje zápasu, jenže těsné vedení do konce neudrželo. Hosté prokázali, že jsou zkrátka pravými remízovými králi Francie a Benjamin Stambouli nakonec v nastavení vyrovnal.

Je vidět, že domácí tým pod vedením nového trenéra Ariela Jacobse začíná fungovat tak jako v předešlých letech. Do utkání zajisté vstupoval optimisticky, vždyť naposledy zvládl těžkou a důležitou bitvu v Ajacciu. A že si brousí zuby na tři body i tentokráte, ukázala už šestá minuta prvního poločasu.

Dossevi zahrál rohový kop na bližší tyč, kde ho chytře za sebe pouštěl Kagelmacher na nabíhajícího Angou a ten se z blízkosti nemohl mýlit. Další akce na sebe nechaly čekat vlastně až do druhé půle. HSCM mohl vyrovnat Congrém, jeho radost po vstřeleném gólu ovšem byla zbytečná, jelikož se po Sansonově přímém kopu ocitl v ofsajdu.

O pár chvil později hosté hráli o deseti, v 57. minutě totiž rozhodčí Alexandre Castro vyloučil Deplagneho za ostrý faul na Dosseviho. I přesto se však svěřencům kouče Jeana Fernandeze podařilo získat osmý nerozhodný výsledek sezóny, prosadit se totiž dokázal obránce Stambouli po rohovém kopu.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele