6. kolo
20.09.2009 14:30 CET
4 : 3
(1:1)

Reportáž

Citizens ve strhujícím derby třikrát vyrovnali. V nastavení rozhodl Owen

Takové derby Manchester dlouho nezažil. Nebýt pozdního zásahu žolíka Michaela Owena, ještě dlouho by se o něm zdálo mladičkému brankáři United Benu Fosterovi, který měl lví podíl na dvou inkasovaných brankách.

Hlavní událostí předzápasového programu, kterou očekával jen málokdo, bylo Tevézovo vběhnutí na hřiště coby člena zahajovací sestavy Manchesteru City. Někdejší hráč konkurenčních United si návrat na Old Trafford evidentně náramně užíval. Jakmile však sudí Atkinson prvně foukl do píšťalky, začali si užívat daleko spíš jeho někdejší spoluhráči. Důvod k veselí měli zejména ve druhé minutě, kdy se před Evrou otevřela dálnice volného prostoru, Francouz se po ní hbitě prohnal, našel Rooneyho, který zachoval chladnou hlavu, ještě si prostrčil balon mezi dvěma dotěrnými soupeři a poslal MU do vedení.

Bouřlivá atmosféra nadále dělala své, do karet hrála především domácím, hosty spíše jako by svazovala. Projevu Citizens chyběl pořádný nápad, nějaká ta překvapivá myšlenka. Na Tevéze se pořád pískalo, samozřejmě... A po sedmnácté minutě měly nacpané ochozy o důvod navíc proč jej takovým způsobem nadále zneklidňovat. Argentinský drzoun si totiž dovolil zesměšnit domácího brankáře Fostera, který se ho na boku pokutového území snažil obalamutit poněkud naivní kličkou, a rovnice, po které se tato bizarní akce vyvíjela dál, už měla triviální znění: Přihrávka na roh šestnáctky Barrymu, podívat se a s přehledem po zemi vyrovnat.

Poté, co si obě strany vyměnily své gólové pohlednice, nehnaly se příliš do ofenzivy, spíše si pečlivě hlídaly zadní vrátka. Šancí se o něco méně báli Rudí Ďáblové, kteří zahrozili prostřednictvím houževnatého a v pádu střílejícího Rooneyho či nadějně hlavičkujícího Berbatova. Stále se však v první řadě bojovalo, skluzovalo a nepříjemně brousilo. Ještě krátce před přestávkou ovšem mohl Tevéz vystupňovat nenávist protivníkových příznivců na další level. Po dravém průniku Tourého a citlivé výpomoci Irelanda totiž v nelehké pozici zakončoval do tyče. A za pár sekund se pro změnu postavil do střely Bellamymu, míč tak nechtěně sklepl Lescottovi, který však vysoko přestřelil.

Začátky poločasů by si United mohli nechat patentovat. Stejně jako první, i ten druhý načali bleskovou gólovou akcí, kdy Giggs zleva po přistrčení Evry odcentroval na hlavu Fletchera, který zblízka prostřelil poněkud dřevěného Givena (situaci patrně podcenil a spoléhal na to, že pokus půjde vedle). Jenže také Citizens se řídili osvědčeným scénářem z úvodního dějství a bleskurychle odpověděli. Po Tevézově předávce Bellamy dlouho hledal, komu by přihrál, a když nenašel, s balonem se prostě rozeběhl a do levé šibenice Fosterovy svatyně vmetl výstavní projektil.

Tentokrát již ManUtd krátce po ztrátě vedení zatlačilo na svého soka a vynutila si na něm pár zajímavých příležitostí. Zmínit lze kupříkladu nepřesnou ránu Parka či Rooneyho hlavičku nad po nadýchaném centru Giggse. Ještě zajímavější situace pak pochází z 66. minuty, kdy se po rohu do míče opřel strážci zanedbaný Berbatov a Given měl jediné štěstí, že svůj pokus nenasměroval lépe. Takhle irskému brankáři stačilo jen nastavit rukavice a osvobodit své mužstvo. Ovšem ne nadlouho. Hned po dvou minutách Giggs střihl nepopulární "jesle" Wright-Phillipsovi, pak si pohrál i s Irelandem a nabídl Berbatovovi možnost reparátu. Avšak čaroděj Given se opět činil a Bulharovi nezbývalo nic jiného než znovu zoufale rozhodit rukama.

Citizens se v těchto chvílích vlastně jenom bránili. Průchozí byly zejména krajní prostory, odkud do vápna modrých mířil jeden nebezpečný centr za druhým. Z jednoho takového na Givena prudce vypálil Giggs, posléze pro změnu neúnavný Velšan směřoval balon k Berbatovovi, jehož další neúspěšnou vizitku provázelo tolikrát ohrané gesto zmaru. Přesto se domácí dočkali, symbolicky po odchodu neefektivního Berbatova. Po sporném zákroku na Evru zahrával od levé postranní čáry standardní situaci Giggs a svým dalším načechraným centrem vyzval ke skórování Darrena Fletchera.

Ze strany City byl závěr utkání zprvu docela nervózní, pak však nejdříve Wright-Phillips ze strany protáhl Fostera, aby v poslední minutě utekl Bellamy Ferdinandovi a nezkušeného brankáře MU nachytal na švestkách jakousi napodobeninou hokejového blafáku. Ani to ovšem nebylo všechno. Běžela již šestá minuta nastavení, když Giggs odhalil skulinku, co skulinku - přímo díru v rozhozené obraně Blues, procedil jí balon na Owena, který ukázal, jak snadné je nahradit Berbatova, a hned ve své první možnosti skórovat potvrdil, že je prvotřídním zakončovatelem.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (443)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas týdne...City měli skvělý start do sezóny,ale jednou musí prohrát...Myslím,že se to stane právě na Old Trafford a pak začnou pomalu odpadat,ale klobouk dolů,jak trenér dokázal sehrát nový tým Jinak můj tip je 3:1 pro ďáblíky a Rooney dá minimálně 2 branky.Opět se musím opakovat,že by bylo lepší pro United,kdyby zůstala kamenná soch Berbatov sedět,poslední zápas na Tottenhamu nenaběhal ani půl kilometru a vše korunoval neproměněnou megašancí...ikdyž přestřelit odkrytou branku z 5ti metrů je taky umění

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United 2:2 Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám zajímavý derby zápas a vůbec si netroufám tipovat jak dopadne. utd. se po blamáži na půdě nováčka v burnley dali do kupy a hrajou celkem slušnej fotbal. my jsme v letošním ročníku neprohráli, ale s utd. to bude těžké. čeká nás bitva o manchester a doufám, že ta větší a početnější část manchesteru-blue bude spokojenější. z old trafford beru i bod. come city !

Reagovat
Devil

V Manchesteru byl,je a bude vzdy jen jeden spickovej klub a tim je Man.Utd.

Proste musime.....jinak si to jdu hodit! Doufam,ze na hrace nedolehne unava z cesty ze zapasu LM .Ale mame siroky kadr a nemuzem se na to (v pripade prohry) vymlouvat. Vyjmecne souhlasim s kolegou citizenem-bude to bitva!

tip:2:0 Rooney 2 kusy!

Reagovat
vanGomm

X

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Citizens budou bez útoku (chybí Adebayor, Tevez a Robinho)....jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, je to tak, palebná síla našich je někde v... má to na hrbu bellamy a s ním santa ??? o tej jasnej 1 bych pochyboval.

Reagovat
Lahvac-CZ

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to bude těžké pro city když nebudou hrát ofenzivní opory týmu , ale spolehlivě je nahradí C.Bellamy a R.S.Cruz.Tipl bych plichtu buď 1:1 nebo 2:2 ... na výhru UTD...bych nevsadil protože Obraná řada Citizen hraje zatím výborně a dokazuje výhra nad Arsenalem...

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad united ale myslym ze vyhraju 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hovoril toť kolega v Manchestry je len jeden klub a to je Man.Utd. Tipujem jasnú výhru tak myslím že dnes 3:1 goli 2 Rooney 1 Nani a za hostí Tevez. City nikdy nebude mat na United

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
diastan

podme city apon bod!

Reagovat
Sarlin

1:1

Reagovat
Sarlin

Blues jsou jediní a to Chelsea !

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham? Ipswich?

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové,prozradil by mi někdo,k čemu máme Berbatova?To je nejhorší hráč a největší omyl v historii Manchesterovského i světového fotbalou.Toho bych nenechal stát ani místo rohového praporku,to by pro něj bylo taky namáhavý

Reagovat
666

Přesně tak. Já to tvrdím už delší dobu. On neumí vůbec nic. Pohyb nulový, přihrávka strašná, držení míče prakticky žádné a výběr místa katastrofální. Kdyby mi dal MU polovinu jeho peněz, tak jim to zahraju taky a ještě na tom ušetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Glory,glory, Man united Infarktové,ale naprosto zasloužené vítězství a kdo si myslí něco jinýho,je hlupák

Reagovat
Ligter

Zasloužený je, ale byl to fakt voser Ale pěknej zápas, mám jen blbej pocit z odezvy těch 6 minut (pře)nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

tak todle NEMÁ obdoby!!!!!!! hraje se dokud nedá united gól:( chce se mi z toho blejt

Reagovat
66pepo66

nie hra sa na psoeldnu akciu a akurat v 94 mionute aj nieco tam bol roh aelbo co.. potom rooney,giggsa opwen ;)

vyplakat sam ozečs istn iekde inde pretoze UNITED su krali MANCHESTRU!! ;)

ONE LOVE,ONE UNITED!

inak chvalim hughesa.. pekne poskladany tim a mimcohodom asi najlepsie derby ake som ekdy videl

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses debil vid nastavujou se 4 minuty a daj gola v 6 minute

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš těžkej idiot.Nastavuje se tolik,dokud rozhodčí nepískne konec,City vyrovnali v nastavení,pak se nehrálo,protože city oslavovali a každopádně se city nemaj na co vymlouvat,kdyby byli tak dobří tak si nenechaj dát góla aneprohrajou.A nutno podotknout,že vítězství bylo zasloužené,bylo by smutný kdyby to skončilo plichtou.Bellamyho druhý gól byl ukázkovej,ale další dva góly byly darované.Jinak si ty chudáku nepleť fotbal s hokejem,tam se hraje přesně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak !!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Když i ve statistikách je napsáno 90. + 5. a to měli hrát 4??? A navíc to bylo až v 6. Nemám rád City, ale Manchester ještě více...řekněte mi že je to neobjektvní, ale tohgle nemám rád. CFC GO

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky

Reagovat
smazaný uživatel

sice citizens nefandím, ale todle???? hnus

Reagovat
Ligter

Kolik nastavoval rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

zahlíd sem 4... ale nejsem si jistej, schválně to v TV neukázali:(

Reagovat
Pipo123

boli 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

byly čtyři minuty + poté padl gól a manchester střídal ...čas nastavenej správně...

Reagovat
smazaný uživatel

ne správně nastavenej nebyl !! protože střídání se do toho nepočítá a gól se oslavoval možná max. půl minutky !

Reagovat
smazaný uživatel

no a gól padl na začátku šestý ...když si vemeš, že půlminuty cca bylo obléhání vápna mancity, kdy nemůže písknout konec, tak je to prostě správně ...pro jistotu - fandím aston ville, takže hodnotím objektivně =)

Reagovat
smazaný uživatel

já City taky nefandím a spousta lidí tady ne, takže ty objektivně nehodnotíš a jinak.. nastavili se 4 tak jsou 4 ! gól ke hře patří takže nic navíc býti nemá !!

Reagovat
66pepo66

vsetko bolo spravene spravne :)

94.. bol roh alebo co sa vlastne dialo.. lopta odskocilak rooneymu a potom nahral goggsovi a ten to psolal na owena ktory dal gol.. medzi tym prisiel este carrick.. takze vsetko bolo spravne.. bohuzial UNITEd si vyhru urcie zasluzili.. a city nemozu vyhravat vecne.. mozno su lepsi ako minule ale napriklad na finale LM nemaju...

Reagovat
dadoprso

a ted mi pověz za co nastavoval 4 minuty. Za celých 45 minut druhé půle snad nikoho neošetřovali, faulů moc nebylo + byli jen tři střídání, při kterých hráči odešli celkem svižně ze hřiště. A k nastavení? To, že si Ferguson vybere poslední střídání v nastavení aby měl o jednoho hlavičkáře v poli navíc, přece není důvod k překročení avizovaného nastavení o minutu a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, málem jsem přišel o 100 korun, díky rozhodčímu...a Ferdinand+Foster? K smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto neregulérní zápas !!! nefandím City, ale to co jim rozhodčí udělal je hnus všech hnusů !!! naprosto sem se vcítil do kůže kouče City Hughese(či jak se to píše)... nastavit dokaď nedá United góla naprostej humus !!

Reagovat
smazaný uživatel

SOUHLAS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavovat se mělo 4 a gól padl v 96.Takže 4+2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, a gól v jaký??? 5 :((( takovejch možností měl rozhodčí ukončit.. a nejvíc na blití bylo, jak si Ferguson po tom gólu klábosí s čárovým a oba se smějou:(((

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak ! a ještě před očima skoro brečícího kouče City

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se to bude nějak řešit, ale známe jak to chodí...:(

Reagovat
honziss

Proboha, ty jsi fakt idiot. Proč by se to řešilo? Protože to pomohlo United, které nenávidíš? Zalez někam a už se tu neobjevuj!

Reagovat
Ligter

Takováhle blbost se řešit vůbec nebude.

Reagovat
Ligter

Být fanouškem City tak klábosení Fergusona by mi snad vadilo nejmíň. Ale kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck FA! CITY malo mat bod,hanba rozhodcom,fantasticky zapas a velka skvrna na tomto predstaveni

Reagovat
vladis271

co poviete,dokedy by sa hralo?podla mna by bola,este penalta,ak by nedal ZHowen gol

Reagovat
smazaný uživatel

sice se nasatavovali jen 4 minuty ale United si výhru zasloužili,byli minimálně celej druhej polačas jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo 96, sorry:)

Reagovat
herbage

Super. Snad se šejci vrátí na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli jednomu zápasu? Proč?

Reagovat
Liquid

oni jsou hlavně před tvým Arsenalem a to tě se*e co???

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem MU fandil Michael Owen patří dlouhodobě k mojim nejoblíbenějším hráčům, takže jsu rád, že potopil citizens zrovna on

Reagovat
Pipo123

city potopil rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný zápas, ale být Hughesem, tak rozmlátím všechno, co je po ruce... byla to pěkná svinárna na konci. měla být remíza... jinak Bellamy, Given a Giggs

Reagovat
66pepo66

nexh sa dje co sa deje.. musim chvalit giggsa,fletchera a givena zaq super zakroky.. bellamyho nei toho nemam rad :D

Reagovat
smazaný uživatel

hahah decka jak tu breci :D .. puvodne se nastavovalo 4 minuty, jenze padl gol bellamyho + stridani carricka, takze se nastavilo vic

Reagovat
smazaný uživatel

gol Bellamyho padl 89.minute

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi říct, co máš/měl jsi z matiky? Gól padl na samém sklonku 90. minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo, kdo to pochopil, wow

Reagovat
smazaný uživatel

a zaco sa vobec davali 4 minuty ?!? este pred nadstavenim sice boli 3 goly a 3 striedania ale to urcite nie je na 4 minuty...a to ze sa nakoniec hralo 7 min,to je vysmech anglickeho futbalu,to ako niekedy rozhodcovia pomahaju "velkej stvorke" je humus...city si sice dnes bol nezasluzili ale nezasluzili si on prist po takejto hovadine... inak UTD fandim odmalicka ale uz sa na to nadrziavanie neda pozerat,nehovorim len o tomto zapase ale aj o minulych sezonach

Reagovat
Ligter

Počítej 6 minut, nebo jestli kvůli nějaké nenávisti (?) vůči ManU připočítáváš minutu radování ... tak nevím, rozhodčí přece (většinou) odpískává konec až poté co se rozehraje. Takže nějaká sedmá minuta měla marginální vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

ako som napisal, utd fandim od malicka mojko ked zapiskal bolo 96:58

Reagovat
Ligter

Reagovat
honziss

To je vtipné jak nenávist mnohých vůči Man Utd přehluší i krásu zápasu. Ano, děti, rozhodčí nastavil trochu víc než měl, ale United si to vítězství zasloužili.

Reagovat
Ligter

Nikdo nefandí City (jak všichni tvrdí) ale všichni tu nadávají Manchesteru.

Reagovat
vitasrp

Právě remíza a ztráta MU by byla krásná, ovšem výhra United v poslední sekundě, z poslední akce, to je přesný opak Zápas byl překrásný, ale konec totálně zkažený

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že nezasloužili, tohle mi přesně připomíná gooneříčky kteří si myslí, že když déle drží míč a vypracují si víc šancí tak že si automaticky zaslouží vyhrát, nicméně ty individuální hrubky co nadělali v obraně tu jejich převahu minimálně vyvážili takže remíza by byla absolutně namístě, jinak dohrát standartka se má, nicméně konec má být ihned po odvrácení, tzn ještě před tou Giggsovou přihrávkou tudíž tvoje nemístné povýšenecké kecy naprosto nechápu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Samozřejmě že zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

nech si ty gooneříčky, ano?

Reagovat
smazaný uživatel

3 reakce s argumentací 0 které by vyplodila i opice....pak se divíte že tady ty diskuze stojí za hovno když tady pomalu nidko diskutovat neumí

Reagovat
smazaný uživatel

je to bída:/ a když se je snaříš přesvědčit, tak ti řeknou, že se ****** doplňte si sami;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

pan rozhodčí nemá rád očividně city

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se smát tomu hromadnému brečení místních individuí, Ovrebo budiž zapomenut

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
papos182

Aspon jde videt, ze i pres obecne antipatie k City lide vice nesnasi Man U...

Reagovat
Ligter

To se ti zdá teď :-)

Reagovat
smazaný uživatel

z mé strany to třeba není nenávist k man.u ani k city... oba týmy jsou mi naprosto volné... jen je mi líto fandů City, protože ono opravdu zabolí takhle hloupě přijít o body.

Reagovat
Tomanatura

To je tím, že United neustále něco vyhrává, čili závistivci jej mají zaco nenávidět. Kdežto Liverpool je furt na tom stejném, jeho nenávidíme jen my, u ostatních vzbuzuje nezájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo,Manchester United je prostě nej!!

Reagovat
soukup

tady bude opravdu výtečná diskuze

Reagovat
vitasrp

Gratulace do Manchesteru, k vitezstvi jim znovu nepatrne dopomohl i rozhodci.. Kde vzal sedm nastavenych minut, to skutecne nechapu.. Druha pule pritom byla extremne plynula, nedoslo k zadnemu vyraznemu kouskovani hry a nastavuje se sedm minut?? To asi nebude normalni..

Nicmene fotbal perfektni, uzasny, oda na fotbal, jedinou kankou je, co ten pablb v cernem udelal s nastavenym casem..

Ale nejlepsi derby o Manchester, co jsem kdy v zivote videl, o tom zadna

Reagovat
smazaný uživatel

nastavovaly se čtyři, plus v nastavení dva góly a jedno střídání ...plus ta sedmá minuta byla tak dvouvteřinová, ne?

Reagovat
fantomas

Ten druhej gol tam počítat samozřejmě nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

když mě tu totálně vytáčej, jak je prej ferguson kamarád s rozhodčíma, a tak mu to tam nechali

Reagovat
Ligter

No sedmá minuta ... 3/4 se slavil šestý gol, a než se rozehrálo, tak to dospělo na sedmou ..

Reagovat
smazaný uživatel

ked piskol bolo 96:58

Reagovat
smazaný uživatel

7 golu = 7 minut. Jednoduche kupecke počty.

Reagovat
vitasrp

Takže se nastavuje i za první poločas??

Reagovat
smazaný uživatel

uz v 1.polcase daval 2 minuty....7golov=9minut

Reagovat
Ligter

Ale trochu mi to připomnělo PES 2009. Když vedu rozhodčí nastaví 3 minuty, když prohrávám tak nenastaví nebo max. minutu

Reagovat
Ligter

Ale trochu mi to připomnělo PES 2009. Když vedu rozhodčí nastaví 3 minuty, když prohrávám tak nenastaví nebo max. minutu

Reagovat
smazaný uživatel

krásný zápas, ano souhlasím, ale všechno bledne ve stínu toho gólu, ať mi nikdo neříká, že je to v pořádku:(

Reagovat
smazaný uživatel

v pořádku to je ...rozesmálo mě to nadávání na klábosení ...to už je opravdu hnidopišství ...anderson pak byl v objetí s tevézem a oba se smáli ...tzn, že tévez nedal tu šanci v závěru poločasu schválně? ale no tak...

Reagovat
F.Torres

úžasný zápas, plný chyb, jen ten 4gól už neměl platit, protože když sou nastavený 4 minuty a v 95 je míč na půlce tak by se měl ukončit zápas a ne čekat, jestli to ManU vyjde nebo ne... to byla jediná kanka na zápase

Reagovat
smazaný uživatel

proběhlo střídání a zdržování hráčů City! Rozhodčí udělal správnou věc

Reagovat
F.Torres

to stejně to měl písknou v 95 minutě za to střídání, ale nechat to hrát dál to byla prasárna od rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

koukala sem az na druhou puli, ale fandila sem spis city.. takze me to zklamalo nakonec..

Reagovat
66pepo66

city su *****.. uspechy sa nekupuju

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
F.Torres

jinak Given parádní zákroky, Berbatov z něj měl už depresy asi

Reagovat
soukup

mohlo být i hůř, duďte rádi, že to nebylo z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost co tady předvádíte fanoušci united, na vašem místě bych držel zobák a šoupal nohama!!!! jestli ale toužíte vyhrávat tímto způsobem... budiž, ale ste ubohý:(

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat 4-3 po skvelem ofenzivnim vykonu ? jo takhle bych rad vyhraval kazdy zapas !

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Ligter

Já bych šoupal nohama, kdyby jeden gol ManU padl z ofsajdu, druhej ze špatně odpískaný penalty, třetí po faulu hráče ....

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost by byla nepřiznat si že MU si výhru zasloužily a to že bylo nastaveno 4 minuty ve kterých padl gol plus střídani a jeslti že jsme daly gol v 5 minnutě nevidím v tom nic tak hrozného

Reagovat
smazaný uživatel

todle nemá cenu

Reagovat
soukup

ano teď si na to kápl, tak už tu nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená výhra ty šašku

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek united. zasloužená by byla, kdyby rozhodčí písknul v 94. a ne v 96;)

Reagovat
honziss

Tak tohle mě fakt rozesmálo. Ty jsi tak ubohý až to bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky;)

Reagovat
honziss

A vidím, že i strašně hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

podle sebe, hodnotím tebe;)

Reagovat
Ligter

No a vem si, že by zápas skončil 3:3. Koho hodnotíš jako lepšího?

Reagovat
smazaný uživatel

ty to pořád nechápeš co??? tady nejde o to, kdo je lepší a kdo ne, stavá se, že vyhrávaj i lepší a někdy hoší týmy, ale jde o to, že vám nezaslouženě přidali ještě 2 minuty navíc, toť vše, nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jdeš to je ale velká škoda

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Jasně, ale na to jsem se tě vůbec neptal. Ano, rozhodčí skutečně trochu přetáhli.

Ale moje otázka zněla jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

já klidně přiznám, že v druhý půlce byl united lepší, todle mi nedělá problém. Dokážu přijmout argumenty protistrany;) bohužel protistrana todle nedokáže:(

Reagovat
Ligter

No určitě ne, protože přijmout je děsně těžký vůči egu.

A sám i říkám (nebo jsem někde nahoře psal), že rozhodčí poněkud přenastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

ted sme si nerozumneli, ja tvuj argument prijmul, ale druhy pisatel s tim ma problemy(SAMPI) a s egem doopravdy nemam problem, neboj;)

Reagovat
Ligter

Jasně, já to nemyslel osobně. Jen jsem tvrdil, že přijmout cizí argumenty a nevynášet nad všechny ty svý, je těžký vůči vlastnímu egu.

Reagovat
honziss

Tak přiznej, že United si tu výhru zasloužili, když tak umíš přijímat argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se stretavaji 2 pohledy... 1) vyhra podle krasy fotbalu a v tom vyhral united, souhlasim ;) a 2) vyhra nehlede na krasu, proste 94 minuta= konec a to se bohuzel nestalo;)

Reagovat
honziss

No tak se raduj z krásy fotbalu a neplácej tady, jak to bylo strašně nefér.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas pekny, ale proste nemam rad nespravedlnost, vem si, ze byste si vymenili role, vy byste byli postizeni, jak by se ti to libilo? porad by si trval na krase fotbalu?

PS:... NEfandim city.

Reagovat
smazaný uživatel

hm...tak to se mýlíš...po prohraném finále v Římě všichni fanoušci United přiznali, že jsme hráli špatně a vůbec jsme tady nikoho nekritizovali narozdíl např. od fanoušku Chelsea v předchozím roce.....

Reagovat
smazaný uživatel

všichni určitě ne, vždycky se někdo najde:) a jinak je to šlechtí, že uznaj kvality soupeře, už se těším na duel United-Liverpool ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

tipuju 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

to je přesnost, co? že já to nevsadil

Reagovat
Tomanatura

Jinak, děkuju místním idiotům, že mi začínají kazit náladu po nejlepším zápase za nějakej ten pátek...

A teď všichni sborově: TOTTENHAM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to mám podepsat?

Reagovat
papos182

Ano, pro fandy Man U je svatek videt takovyto zapas

Reagovat
Tomanatura

Jaký zápas? Shodlo se tu více fanoušků i z jiných týmů, není to jen můj výmysl. Jestli se chceš se mnou hádat, beztitulový scousere, tak mi první předlož argument.

Reagovat
papos182

Nejspis jsi nepochopil muj prispevek. Naznacoval jsem, ze zapasy Man U byvaji obvykle nudne.

Reagovat
smazaný uživatel

najde se totiž jen málo týmu kteří dokažou vzdorovat MU takže je to vetšinou hra na jednu branku ale dnes to byl skvělý zápas i když vetšinu času to taky bylo na jednu branku

Reagovat
papos182

V druhem polocase ano. Holt nejlepsi strelec chybel.

Reagovat
Tomanatura

Jelikož nemá obranu jaako Liverpool

Reagovat
papos182

Liverpool Fostera opravdu nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

doooobre:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mají Carraghera který si zase dáva pěkné vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

No stačí, že mají Carregera, Škrtela atd.....mít jeden slabý článek a to fostera na chivlku je pořád lepší jak obrana Looserpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že všichni Reinovi náhradníci jsou o tři třídy lepší než náhradní golman Manchesteru, že?

Reagovat
smazaný uživatel

jediná chyba obrany live sou nedůrazný souboje nepokrývání protihráčů při standartkách, už jich dostali 8 tuším:( měli bysme to zlepšit

Reagovat
smazaný uživatel

A proč s tím reaguješ na mě?

Reagovat
papos182

Troufam si rict, ze Cavalieri je lepsi nez Foster.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže každej týden sledovals Palmeiras? Nebo Cavalieri chytá za anglickou reprezentaci? Nebo se vyznamenal v přípravě proti třetiligovým týmům?

Reagovat
smazaný uživatel

smarja ty si nejak agresivni

Reagovat
papos182

Foster chytal celkem spolehlive proti slabym tymum, ktere ho az tak neproverily. Proti silnym casto chybuje, napr proti City a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

A Cavalieri chytal proti komu? Připomeň mi to, nějak si to nevybavuju, kde ukázal, že je lepší než dvojka anglické repre...

Reagovat
papos182

Porad ta anglicka repre, je to jen z nouze ctnost, ze se tam objevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká z nouze ctnost? Objevuje se tam pravidelně a je to Greenova dvojka, tak proč by to měla být náhoda?

Reagovat
papos182

Protoze Anglie zkratka nema z ceho brat. Beztak az dostane sanci, tak dopadne jako Carson.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavalieri je lepší proto, že Anglie nemá kde brát? Zajímavá logika.

Reagovat
papos182

No to je velmi zajimava logika, kterou zrejme pouzivas. To, ze ma Anglie malo kvalitnich brankaru, nema nic spolecneho s Cavalierim. To jak kdybych se bavil s tupcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle diskuze začala tím, že prý Liverpool nemá Fostera. Tak mě zajímalo, v čem je Cavalieri lepší, než Foster, ale nějak jsem se odpovědi za celou dobu nedočkal. Takže nevím, jestli jsem z nás dvou já ten tupec...

Reagovat
papos182

Snad Cavalieriho nekdy uvidis hrat Btw ja jsem nerekl, ze jsi tupec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí ti čosi slovné spojenie: "to sa tak hovorí"?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu půl hodinku si mohl vymyslet aspoň jeden argument, v čem je Cavalieri lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Michaele, ať žije tipovačka.

Reagovat
herbage

Mám taky bodík

Reagovat
smazaný uživatel

A mě se v sobotu nějak zapomněly tipy uložit...

Reagovat
dadoprso

jestli to nebude tím, že uzávěrka je v pátek

Reagovat
F.Torres

já v tom cejtil levárnu už dříve, proto 10 byla jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam cejtil štístko Owena.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

haha.. těším se na komentáře od fanoušku utd.. pamatuju jak týden zpátky psali o tom, že se nastavuje do doby než dá chelsea gola (zápas se Stoke City) a jací jsou blues haluzáci.. a týden na to, se něco podobného stane i na Old Trafford. :-D

Reagovat
Sarlin

A je z toho naprosto zasloužené vítěztví! :)

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně s tebou souhlasím:)

Reagovat
smazaný uživatel

btw když už nadáváte na nastavení, tak nadávejte za ty čtyři minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad neni ani pravda Tohle byl z mé strany nejemocialnejsi zapas co jsem zazil! V zivote jsem jeste takhle neřval, když dal někdo gol! MICHAEL OWEN!!!! To snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce mi ještě nikdy takhle nebušilo

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zas jako skoro nasraný sázkař udělal po pokoji taneček ve stylu Kamerun/Rio

Reagovat
Tomanatura

Byl jsem na tom stejně, poděkujme kamarádům od Bobří řeky, že nám ho nechali

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl v závěru opět(čtvrtek Sparta) hodně nasraný.No, a to prý u nás pískájí dementi.Zlatý voči

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim všechny

Nejlepší fan blog LFC na světě najdete TADY:

http://lfc4ever.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší porno na světě zase tady http://keezmovies.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson, to fest prepískol ... islo ma porazit, ako im to daroval...doslova cakal kym to dotlacia do siete a potom piskne koniec.... pacia sa mi City strasne, myslim ze na City of Manchester Stadium, si United bod nevezmu ani jeden ... City na titul GO GO GO

Reagovat
smazaný uživatel

Vy co tu nadáváte na nastavení tak už tu výhru United stejně nezměníte a říct o týmu který v druhym poločase předvedl naprosto strhující ofenzivní představení, že si nezasloužil vyhrát je naprostá PÍ.ČOVINA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

nefandim ManU a uz vobec nie ManC ale ten nadstaveny cas... ake "padl gol v nastaveni" alebo "bylo stridani"? to nepatri k normalnym futbalovym zalezitostiam? nadstavovat by sa podla mna nemalo vobec ale ked uz tak kvoli zdrziavaniu alebo osetrovaniu... tento clanok to najlepsie popisuje a vyriesili by sa mnohe veci

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fotbal-rozhodci-pravidla-a-vubec-49457/

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej zápas...I když už se minutu přetahovalo, tak si United ten gol zasloužili. Ryan Giggs hrál jakoby mu bylo zas pětadvacet.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Giggsy je machr....ja nevim co tady ti CITY SCUMS pořád nadávají....za takový výkon bych držel hubu a byl rád za ty 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

No v prvním poločase City dost zatápěli a byli nebezpečnější. Ale po tý smršti co předvedli United ve druhý půly, už nebylo o čem diskutovat...Berbatov opět výkon naprosto bez zápalu, jen to odchodil a s přehledem spaloval tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj doufam že teď začně častěji stavět Owena, přeci jen je to ZABIJÁK

Reagovat
Ligter

Giggs paráda. Hlavně ta jeho krásná akce u malýho vápna a pak centroval zleva na Berbatova tušim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Hughes v závere takticky nestriedal?

Reagovat
fantomas

Protože by tím pádem asi musel postavit Weisse, a to nepřipadá v uvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože pán Hughes robí na svoje roky mnoho taktických trénerských chýb ...

Reagovat
fantomas

Na svoje roky? Spíš naopak - furt je jednim z nejperspektivnějších manažerů v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

mě právě zaráželo že za stavu 2-3 ho vůbec nenapadlo poslat do hry čerstvého útočníka....nepřipádá mi že by to moc zvládal....

Reagovat
Liquid

Podplacený rozhodčí, celkově jen 4 střídání, za to se dávají 2 minuty, padlo do té doby 6 gólů, tak maximálně 2 další minuty spíše ale jedna, je mi záhodou proč se nastavovalo minut 8, nevšiml sem si kolik přidal v 90.minutě, nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

obecně se za každy stridani nastavuje minuta ty chytraku....a Podplaceny????

Reagovat
dadoprso

Takže v zápasech kde se použijou všechna střídání již před koncem zákl. hrací doby se nastavuje 6minut za střídání + minutku za zdržování + minutku za oslavu gólů + minutku za ošetřování hráčů. Sečteno a podtřženo a máme z toho skoro 3. poločas.

Reagovat
Liquid

tyses úplně pomátl, hodně často je vystřídno 6x a 6 minut se za to nedává, dávají se 4 obvykle, je to dost odlišný se zápasem co hrála Chelsea na Stoku, tam byli 2 zraněný a hlavně gólman a několik minut se nehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že pokud vystřídá 4 hráče zároveň tak to takto není, ale většinou pokud týmy vystřídají 4 a více hráčů, jsou nastaveny 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

jakejch 8 bože to fakt každý vidité jen ten gol z minuty delšího nastevení a to co předváděl Giigs Fletcher a další hráči to byl naprosto neskutečný zápas každy by měl být rád že něco takového viděl hlavně jestli se díval španělský fotbalový fanoušek pro toho musel být tento zápas uplná novinka

Reagovat
Liquid

zápas super, ale zase ho musel zm*vit rozhodčí, nevím vo co mu de, pakliže nic neměl

Reagovat
kubys

8?

Reagovat
Liquid

skoro

Reagovat
kubys

Ano, bez minuty + ta poslední minuta byla oslava gólu

Reagovat
Ligter

Já myslim, že měl nastavit půl hodiny. Aby City ještě vyrovnali a ManU dali pojišťující goly aby to skončilo 6:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ach jo. O takovém zápase se mělo diskutovat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět že tu hodně lidí nemá rádo UNITED....ale tak už to bývá, jakmile je někdo nejlepší má taky dost odpůrců

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

jenže takhle může soudit jenom blbec co se hádá výhradně účelově a o samotnou podstatu věci mu vůbec nejde....moje sympatie jsou všeobecně výrazně na straně United ovšem v tomto sporu se musím řpiklonit na stranu fanoušků City protože to skutečně nebylo regulérní....

Reagovat
smazaný uživatel

o regulérnosti se teď nebavím, jen poukazuji na to, že se tady píše jak si UNITED nezasloužily vyhrát....a ten muj predchozi komentář ber s nadsázkou

Reagovat
smazaný uživatel

viz můj argumet výše, to je prostě logika fanoučků Arsenalu, když uděláš 2 takto fatální individuální hrubky v zadu v době kdy se to hodí úplně nejmíň tak si prostě nezasloužíš vyhrát ať držíš balon jak dlouho chceš a mimo těch šancí které neskončili gólem nebylo nic vyloženě nebezpečného, všechno by pochytal jakýkoli golman z Championshipu (včetně Berbsovi druhé hlavičky, nebrat jako snižování givenových kvalit)

Reagovat
smazaný uživatel

konečně kvalitní argumentace má to hlavu a patu:) kéž by jsme se vrátili do dob Aristotela:!(

Reagovat
Ligter

Tam už se nikdy nevrátíme.

Reagovat
smazaný uživatel

což je škoda:)

Reagovat
Ligter

Reagovat
kubys

Tam bych se nerad vrátil...

Reagovat
honziss

Reagovat
kubys

Být nejvzdělanějším člověkem na světě by mě asi nebavilo

Reagovat
honziss

Reagovat
kubys

Navíc mistrem argumentace byl Platón, ale to už jen taková menší drobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

platon sepsal rozhovory aristotela s kolemdoucimi, ale muzu se milit, uz je to nejakej patek co sem po skole:DDD a zsv mi nikdy nesla:D

Reagovat
smazaný uživatel

+ platon, me de spis o jejich famozni argumentaci... doporucuju precist obrana socratova od platona, pomohla by zvednout celospolecenskou uroven argumentace;)

Reagovat
Ligter

Kolik ti je let?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by tě upálili za heretické kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
vladis271

za normalnych okolnosti by som bol po takom vysledku na.,aty,ale dnes nie.neviem preco.bol to uzasny futbal a nezaujaty fanusik si prisiel na svoje.skoda,ze som zaujaty

mozno je to aj tym,ze citizens si myslia,ze peniazmi vyhraju ligu,ale som rad,pretoze hughes sa teraz podla mna poriadne oprie do rozhodov a manu

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kubys

Jinak samozřejmě cyhba v článku, ohledně toho, jakou sérii jezdí, ale tohle zabolí.

Reagovat
smazaný uživatel

United ukázal,že ve fotbale stále ještě rozhoduje srdce a ne peníze i když se to tak poslední dobou zdá. Výkony Giggse a Fletchera mě hrozně moc potěšily naopak o Fosterovi si myslím,že na United zatím "nemá koule".

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáte mě tady slušně vytáčet! Padlo 6 gólů, proběhly 4 střídání, z toho jedno v nastaveném čase a zdržování hráčů City. Zasloužená a naprosto regulérní výhra United

Reagovat
C0br

4 minuty + 1 minuta za oslavu golu citizens + 30s za stridani... nevim co tu vscihni mate... To nastaveni bylo i pro City, mohli dat gol taky.

Jinak krasnej zapas, skdoa nasich chyb (Foster, Rio). Fletcher Giggs Wazza...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
kubys

Tak zrovna u Wayna bych si nebyl tak jistý, že si zaslouží pochvalu...

Reagovat
C0br

Nastesti jsem k nemu zapomnel dat palec...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?...Dal gol a jako vždycky bojoval a zapojoval se do kombinace, chodil si pro míče až do hlouby pole. Jen ho dneska víc zastínil neskutečnej Giggs a Fletcher.

Reagovat
kubys

Třeba to, že každou třetí přihrávku zkazil?

Reagovat
smazaný uživatel

No na útočníka to není tak hrozný, když má uspěšnost 2 ze 3 přihrávek + vybojoval hodně míčů + neustále si o balon říkal + dal gól. Podle mě výkon útočníka co si zaslouží palec nahoru. Takovej Berba to jen odchodil a úspěšně pálil jednu šanci za druhou a Owen sice nakonec hrdina, ale byl to snad jeho první dotek s míčem za 15min co byl na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím,proč tady nad tím všichni bučíte...stejně to nezměníte,prostě United vyhráli a vy s tím nic neuděláte...podle mě to bylo nastavený správně,žádný čekání na gól United,jak tu mnozí tvrdíte...co kdyby ten gól nepadl?To by se čekalo třeba hodinu,než by se Rooney a spol. rozhodli dát gól?Zamyslete se nad tím,co tady plácáte a jak ze sebe děláte idioty...United druhý poločas odehráli výrazně líp a zvítězit si zasloužili...a teď se do mě fandové City opřete...jen dodávám,že jsem LFC fan a United,jako většina od nás,nesnáším...

Reagovat
smazaný uživatel

pravý fotbalový fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomanatura

Jinak, bohužel už to musím říct, ale koupě Berbatova byla chyba, i když stále věřím, že se rozehraje aleaspoň jako Henry v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba? Neřekl bych. Nedal gól/y jen kvůli fantastickému Givenovi. Nebýt jeho, byl by na Old Trafford králem.

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov by se mel po dnesku naucit od fletchera jak se hlavickuje ... mel dneska dve stoprocentni tutovky z maleho vapna a to ze je nedal je jen a jen jeho chyba

Reagovat
fantomas

Dva? Jeden. Jednou hlavičkoval mimo, předtim přímo do Givena. Nebyl ve svý kůži, to bylo znát. Při každý spálený šanci se rozčiloval jak smyslů zbavený.

Reagovat
Tomanatura

Není to to, co jsme si od něj slibovali. Bohužel. MU nemůže mít na hřišti útočníka, který prostě ten gól jenom tak nedá. MU potřebuje nového Nistelrooje, možná jím bude Owen

Reagovat
papos182

No jeste to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas mezi United a City si budu pamatovat ještě hodně dlouho. Takové "nadupané" zápasy se v Premier League už moc nehrají, nebo je poslední dobou v televizi nevydávám. Ačkoli nefandím ani jednomu z těchto dvou týmů, musím je pozdvihnout - nejen je, ale i jejich některé hráče. Giggs svými centry nedal pokoj Givenovi, který předvedl excelentní výkon, da-li se to tak nazvat. Bellamy a jeho bomba - palec nahoru. Avšak komu bych dal facku je Anderson. Jeho individuální akce mi přišli úplně zbytečné - United na nich hodně ztráceli. Když se o ni pokusil, pokaždé jej zastavil hráč Citizens. Ferdinanda bych nechal být, protože chybovat je lidské. Vcelku mě rozesmál komentátor na Nova Sport, když řek po jeho chyběl: ,,Ferdinand by teď nejraději opustil Old Traffon, nastoupil do auta i v dresu a odjel domů."

Jinak výhra Arsenalu doma byla jasná věc. Nic jiného se snad ani nedalo čekat. Bylo to taková povinnost po dvou prohrách. Teď ještě aby Chelsea remizovala se Spurs (ve prospěch Arsenalu) a bylo by to skvělé. Aby jste se nemysleli, nechci aby remizovali v bezbrankovém zápase, ale aby to bylo "brankové" derby jako bylo mezi United a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, že jsem psal o Arsenalu k této reportáži. Myslel jsem, že jsem v souhrnu všech zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Není chyba jako chyba. To co udělal Ferdinand, je na hráče jeho formátu a za danného stavu, neomluvitelná hrubka a on to sám moc dobře věděl. Řek bych, že čistý svědomí neměl ani u prvního gólu, kdy tak trochu vypustil souboj s Tevezem a nechal v tom Fostera vykoupat, i když Foster místo aby zahrál do autu na jistotu, zkouší zbytečný kličky.

Reagovat
smazaný uživatel

United zhruba o gól lepší. Obrana City katastrofa, v 2 prípadoch Barry neubránil hlavičkujúcich hráčov, hlavne pri góle Fletchera to bola jasná jeho chyba. City ak potrebovali, dokázali hrať aktívne, ale zhruba 15 minút v druhom plčase sa nedostali ani k lopte. V každom prípade si myslím, že Hughes mal pravdu, ak gól padne v 96.minúte , pritom sa jasne nastavovalo 4 minúty, je trochu horká pilulka. Striedanie a vyrovnávajúci gól v poslednej minúte nie je argument, striedania a prípadný gól v nastavenom čase sa berie ako súčasť hracej doby. Je niečo iné ošetrovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Fú ha ,škoda ,že som nestihol ani tento zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej zápas a zasloužená výhra United

A k tomu prodloužení, nastavil 4 minuty, v kterejch padnul gól + následná oslava a proběhlo střídání, takže se nedivim, že chtěl třeba ještě minutku přidat. Pak kopali United roh, tak to těžko moh ukončit, to by bylo horší než to ještě protáhnout. Otázka je, jestli to měl ukončit ihned po odvrácení rohu nebo nechat dokončit celou akci. Já se rozhodně v těhle případech přiklánim k dokončení akce.

Navíc nechápu, proč se tu hned všichni vrhli na United, v tom nastavení snad byli na trávníku i City, takže mohli toho góla navíc dát klidně oni. Rozhodčí vážně nemůže za to, že byli druhou půlku darebný a už vůbec nemůže za tu minelu v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady furt řešíte za kraviny ? City ve druhém poločase jakmile vyrovnali tak přestaly hraá a to zase United ne ! Prostě měli City hrát a tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ,keď Hughes neverí Weissovi tak prečo zamietol jeho hostovanie ??

Reagovat
vladis271

to je dalsi dovod preco ma ta vyhra manu nesere tak ako zvycajne.hughes si s.ere do huby.tak mu treba

Reagovat
Xavi8

Reagovat
havrys99

Nevím, co tady absolutně všichni řeší. Je na HR, kdy zápas ukončí, kolik nastaví a o kolik hru prodlouží. Střídání se sice nemusí prodlužovat, ale nemusí a může, jsou 2 odlišná slova a ve 2. poločase byli do 90´ 3 střídání, z čehož dvě od domácích ploužení přes celé hřiště. K tomu připočtěme oslavy 4 braneka nejdůležitější to pomalé rozehrávání, ploužení na NVK a PVK. Pokud se nemýlím, branka padla 30s po neoficiálním skončení utkání, to je něco nenormálního??? Kdyby ten gól dali hosté, tak budou navytržení domácí. Tohle je fotbal a rozhodčí patří k nejdůležitějšímu. Zkuste si něco takového odpískat a po 5´ budete inzulotovaný. Atkinson má u mě palec

Reagovat
smazaný uživatel

toto byl fantastický záppas a jak povedal Stojan Jakotič zaslúžená výhra pre Man U...jednoznačný zápas pre nich v druhej polke si City ani neškrtli uplne kondikne odpadli..len škoda tych chýb zo strany Fostera a Ferdinanda..inak palec hore pre MAN UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Když mužstvo střída v nastavení tak ale rozhodčí už pak čas neprodlužuje je to taktika mužstva .....tak nechápu jak může nastavovat za oslavu golu ........ nemusím ani jedno z mužstev ale jednoznačně City rozhodčí potopil

Reagovat
havrys99

Ale prosimtě taktika mužstva???? Co to je za výraz...to má být výraz, podle kterýho se má rozhodčí řídit??? Zvláštní...Ať už pískáš v 1´ nebo 95´ pořád pískáš na 120%, neexistuje nějaký polevování. Sám si to viděl na Spartě s Eindhovenem....

Reagovat
smazaný uživatel

V čase 95:20 bola lopta v strede ihriska, malo sa nastavovať 4 minúty, tak netrep!

Reagovat
havrys99

Ale prosimtě, tady se nemluví o žádnym čase. Jde o nějaký vymyšlený "taktický střídání, " který se údajně nenastavuje. Napřed mysli, pak mluv....

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte mi spomerň, v ktorých zápasoch sa nestriedalo v posledných sekundách hry a nastavilo sa nad rámec nastaveného času. Aké taktické striedanie? Všetky sú taktické a nie sú dôvodom aby sa nastavovalo po nastavenom čase.

Reagovat
smazaný uživatel

City se hlavně potopili sami. Zápas se hraje do odpískání, takže na rozhodčího si nadávat můžou jak chtěj, nic to nemění na tom, že nechali Owena úplně volnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra pro United! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte viac ma to naštvalo, keď rozhodol o výhre mancs ten žoldák...

Reagovat
smazaný uživatel

Žoldák?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne...

Reagovat
vladis271

ten liliputan

Reagovat
vladis271

to se.e aj mna,ale uz sa tesim ako bude privitany na anfielde.mal sa po zapase spytat teveza aky je to pocit,ked nanho tak bucali a potom si to moze vynasobit 1000krat

Reagovat
smazaný uživatel

A Liverpool mu nabídl smlouvu, když byl teď v létě volným hráčem?

Reagovat
vladis271

na tuto temu som tu pisal hotove slohovky a nechce sa mi s tym opet zacinat.je to krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Daj icq...

Reagovat
vladis271

385261350

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak jako chápu, že pro fanouška Liverpoolu to je nůž do zad. Ale zas žoldákem bych ho nenazýval. Dostal několik nabídek a šel tam, kde může hrát o nejvyšší příčky a nepochybuju o tom, že o prachy mu nešlo.

Reagovat
vladis271

vies co je premna este nechutnejsia predstava ako manu na cele ligy?

owen v drese mancs ako dviha na hlavu trofej pre vitazov PL.

Reagovat
papos182

+ Jidasova radost z toho titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak? ...No nechci provokovat, ale myslím si, že na konci sezony můžeš bejt hodně znechucen.

Reagovat
vladis271

ak existuje spravodlivost alebo futbalovy boh,tak znechuteny byt nemozem.kde sme sa to dostali?srdciar ako steve nebude mat titul a henta predajna slapka bude?

Reagovat
Tomanatura

Je ti na hovno srdcařství, když v Liverpoolu si k titulu ani nepřičichneš?

Reagovat
vladis271

tak,ale vestica elvira co este?dufam,ze sa zopakuje podobny scenar ako ked odchadzal do realu,lebo chcel vyhrat LM.ale nejako mu to vtedy tusim nevyslo,uz si nespominam,ktozeto vyhral v 2005 LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna "prodejná šlapka" v týmu plným srdcařů.. Tak Gerrardovi bych ten titul i přál, ale myslím si, že dokud bude u kormidla Rafa tak jim to neklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra tu niekto FIFU 09 cez hamachi? ? ak áno tak sa pripojte na hamachi sieť : FIFAturnaj-Registracia , heslo fifa .

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je nejvetsí debil podal bych stíznost enhle sudí muze pískat vole prebor ze nastaví 3-4 min a gol padne v 96min city si zaslouzilo zaslouzenou remízu nebyt toho kretena a owena polibte mi treba prdel fanousci utd

Reagovat
smazaný uživatel

95min

Reagovat
dadoprso

95:30= 96 minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženou ???......to snad nemyslíš vážně ? kdyby sme vám ty goly nedarovali tak by ste dali jen jeden !!! OOOOOMMMMMGGGGG

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš že když soupeř dá góly které mu právě jenom vlastními chybami daruješ takže si zasloužíš vyhrát? trochu myslet by to chtělo občas....

Reagovat
havrys99

Branka padla 30s po neoficiálnim ukončení zápasu.....

Reagovat
r.mrazik

po hodne dlouhe dobe jsem u fotbalu tak bavil..po tragicke LM a ostatnich zapasech,tento byl excelentni...je to take zasluha City,ze neprijeli jen betonovat....opravdu uzasny zapas s krasnym koncem...fanousci at si breci jak chteji,je to jen fotbal a takovych kontroverznich rozhodnuti jeste bude...my,co vime,jak se fotbal ma,jsme si aspon dnesni zapas uzili

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som fan man city, ale ten Weiss sa na ihrisko tak skoro nedosatne, a to ma pritom teraz velku sancu ked niektori hraci chybaju.Zaujimave , ze Hughes striedal v 5 tich zapasoch dokopy len 7 krat. Fakt blbec. On by nestriedal ani keby percentualne drzanie bolo 100:0 v neprospech city. Som zvedavy ci bude striedat v zapasoch v ktorych bude dlhsie prehravat. Dnes mal striedat minimalne v nastaveni aby sa to aspon na chvilu ukludnilo. City mozu dojst daleko, ale nie s Hughesom na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United je nejlepší!!!A dnešní výhru si zasloužil stejně jako Manchester City prohru:P:D!!!!!.......Není vůbec divu, že Fergusonovo tým vyhrál třikrát za sebou Premier league. Dnes jste mohli vidět tu bojovnost týmu;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a časovou podporu rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný Ronaldo, žádný Messi....tihle hráče do 5-6 let vyšumí, ale RYAN GIGGS co předvádí 20 let hrát v takto stabilní formě a navíc v nejlepší a nejnáročnější lize světa...NEJLEPŠÍ příklad pro mladé fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: tihle hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo možná, ale Messi vůbec...Jinak Ryan dneska opravdu neskutečně válel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho byl ve své době možná ještě lepší než Messi a kde je ted...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldinho je psychicky labilní a lepší se ti možná zdá proto, že pořád dělal parádičky a různý kudrlinky s balonem. Ale Messi je na svůj věk neskutečnej, navíc se zdá že to má v hlavě v pořádku. A nedělá zbytečný fintičky s míčem, kterými by jen brzdil hru, ale naopak hraje jednoduše v obrovský rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom máš možná pravdu ale Ronaldinho vymýšlel GENIALNÍ věci a řikalo se o něm to samé co teď o Messim nebo Ronaldovi

Reagovat
r.mrazik

presne tak...kdo vi,jestli oba dva nevykysnou...tohle se uvidi az tak za deset let,zda budou takove legendy jak Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je hlavně o hlavě. Legendy se stávají hlavně z dříčů, kteří nezačnou nosit nos nahoru po pár povedených sezonách. Proto, jak jsem už psal, bych se nedivil kdyby Ronnieho osud potkal i Ronalda. Ale Messi na mě prozatím působí hodně sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim..Ronaldo už s tim začíná, nemám ho rád, ale když vidim jak dře, tak je možný že nevyhoří...U Messiho jsme si "jistej" že nevyhoří, ten nebýt Barcy, tak teď je pod drnem, pro něj je fotbal vše.

Reagovat
smazaný uživatel

No jen říkám, že Messi určitě nevyšumí jako Ronaldinho. Pokud ho nepotká nějaký vážný zranění, tak bude válet ještě hodně dlouho.

Reagovat
fantomas

300. pro Owena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nesedl ti oběd co??

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas Jinak Giggs, nemam slov..

Reagovat
vladis271

OT:

kauti anglického futbalového veľkoklubu Manchester United sledovali slovenského reprezentačného stredopoliara Marka Hamšíka v sobotňajšom zápase 4. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže, v ktorom jeho SSC Neapol remizoval s Udinese 0:0. Dvadsaťdvaročný rodák z Banskej Bystrice sa síce nepresadil strelecky tak ako tomu bolo v posledných zápasoch proti Livornu či FC Janov, no bol neustálou hrozbou "azúrových" pre obranu Udinese. Podľa denníka Il Mattino zaujal agentov tímu z Old Traffordu a Manchester sa ho pokúsi do svojich služieb zlanáriť na budúce leto. Tréner Sir Alex Ferguson je údajne za "slovenský klenot" ochotný zaplatiť obrovský odstupné. Odchovanec Podlavíc, ktorý si v minulosti obliekal aj dres bratislavského Slovana prišiel do Neapola z Brescie za 5,5 milióna eur. Počas letného prestupového termínu sa o Marka Hamšíka zaujímali najmä talianske veľkokluby Juventus Turín a Inter Miláno, v médiách sa uvádzal aj interes veľkých zahraničných tímov ako Real Madrid, FC Barcelona, FC Liverpool či FC Chelsea. Prezident SSC Aurelio De Laurentiis však na všetky návrhy na prestup reagoval záporne a Hamšík túto sezónu opäť začal v neapolskom drese.

hamsik v anglicku a sutaz o najstupidnejsi nakup v historii vyhrava SYR ALEX

Reagovat
r.mrazik

proboha,jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

aky najstupidnejsi???.. hamsik je borec.. je vidiet ze sa do futbalu nerozumies.. mas asi tak 10 rokov ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr je vidno, že ty o tom vieš totálne hovno ako 90% somárov lezúcich na aktuality.sk a podobne, kde môžu okrem svojej nevyzretosti v pokoji prezentovať akí sú frajeri a pritom nemajú poňatia o čom hovoria

Reagovat
vladis271

klud.hamsik je dobry futbalista a aj vdaka nemu pravdepodobne pojdeme do afriky,tak preco nicit jeden z naj talentov svk futbalu?on je typ hraca na taliansku popripade spanielsku ligu,ale na tvrde anglicko?prekvapilo by ma ak by vydrzal bez zranenia viac ako mesiac.

za normalnych okolnosti by som povedal ano,chod do toho alex,vyhod co najviac penazi,nech to stoji zato,ale jedna sa o slovenskeho futbalistu,takze nie.

a osobny dovod fandim kazdemu slovakovi.dokonca by som bol ochotny radovat sa z golu stochav chelsea.ale u mancs by to proste neslo

Reagovat
smazaný uživatel

No to by teda bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byl opravdu hrozbou, asi tak jako cela Neapol... to bylo zatim jednoznacne nejhnusnejsi a nejodpornejsi utkani od The Ovrebo Show, chtelo se mi z toho blit, to co predvadely oba celky bylo hodno zapasu Strizkov-Budejky...je to skoda, pekne dlouhou dobu se na Serii nepodivam, protoze me dlouhodobe absolutne nedokaze presvedcit.

Reagovat
smazaný uživatel

Si taky neumíš vybírat zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem zvědav, kterému týmu z Big 4 budou ještě nastavovat 5 nebo 6 minut,aby dal vítězný gol..Zbývá Arsenal a Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

Man.city měly stejné šance na vstřelení golu jako MU ale ukazalo se že MU byly lepší a když potřebovaly zabrat tak tam ten gol prostě spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

šance jo,ale stejně je to podpora toho lepšího týmu..Ale máš celkem pravdu..

Reagovat
Swarley

strašně mě mrzí, že jsem tento zápas neviděl, ale určitě se na něj mrknu ze záznamu...jediné co jsem ze zápasu viděl, tak byl gól Owena...jako hlavní kritik jeho příchodu na Old Trafford mu dlužím obrovskou omluvu, protože zatím jsou jeho výkony velmi dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

přišel si o nejlepší zápas tohodle ročníku upřímě tě lituju že si to nemohl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás ľutuj oboch a aj daewu Ja som pochovával otcovu krstnú mamu Naozaj náhrada za najkrajší zápas sezóny...

Reagovat
Swarley

ještě jsem se chtěl zeptat co Foster??opět slabota??

Reagovat
r.mrazik

prvni gol jeho,na druhy nemel sanci,treti takovej divnej...celkovy dojem nic moc,zezacatku nervozni,pak se to zlepsilo

Reagovat
Swarley

jenže on mi přijde, že je takovej nervózní pořád....zatím jsou jeho výkony pro mě velkým zklamáním a dneska teda asi taky nepřesvědčil...zatím to tak vypadá, že až odejde edvin, bude se muset na jeho místo někdo dokoupit...

Reagovat
r.mrazik

pokud se Foster nezlepsi a neprestane delat takove kiksy,tak bohuzel jednickou nikdy nebude...

Reagovat
Swarley

no bohužel to tak vypadá, že fakt nikdy jedničkou nebude...a přitom se zdál být optimální náhradou až odejde edvin...je to škoda, ale nedá se nic dělat...

Reagovat
Swarley

nebo aspoň já jsem si myslel, že bude optimální náhrada...

Reagovat
r.mrazik

tak mozne je jeste vse,treba potrebuje jen cas,preci jen dlouho nechytal pod takovym tlakem...treba se "vykope"

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc , chudaci zase dajou gola haluzou v posledni sekunde , to je moc , MU

Reagovat
r.mrazik

MU

Reagovat
smazaný uživatel

ty si moc.. sak mali prevahu asi si to nevidel alebo nws co to je futbal..curaku

Reagovat
smazaný uživatel

ANO !!!! Nevim co je fotbal , jak si me odhalil ty fotbalovi odborniku ?

Reagovat
smazaný uživatel

United = špína fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea =hnoj futbalu..asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas HNOJ v hlave , chudaku

Reagovat
r.mrazik

jaky united myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Si taky neumíš vybírat zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle, kua...

Reagovat
smazaný uživatel

chce se mi brečet fakt je to vysmech fotbalu hraje se do te doby nez United daji gol uz me to fakt sere to večne nadrzovani united nastavi 4 minuty a gol padne v 96 minute kurva si delaji prdel uz nebyt tech zasranych rozhodcich tak City maji bod skoda nevadi deme dal MANCHESTER CITY !

Reagovat
r.mrazik

s takovym nickem bych tu radeji nic nepsal

Reagovat
C-M@ster

Za 1. United byli jednoznacne lepsi tym a vyhru si zaslouzili.

Za 2. Nastavoval 4, ale bylo tam strasne moc standardek a jinejch zdrzovani, takze by musel nastavovat nastaveni.

Byl to jeden z nejlepsich zapasu co sem videl. Paradni s krasnym koncem. V 95. minute se modlim at do Owen gola a pak mu na nej hvezda zapasu Giggs krasne nahraje. Presne jak rikali, reklama na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1.vo futbale neplatí, že vyhrať musí lepšie mužstvo, a keďže dostanú 3 góly, tak jednoznačne lepším mužstvom neboli.

Za 2.dávať ako argument, že sa striedalo a oslavoval sa gól, či šatndrdky zdržovali je naozaj názor scestný. V každom zápase sa strieda v posledných sekundách, a zdržujú sa štandardky, rozhodne to nie je dôvod takto výrazne nastavovať čas po konci nastavených minút. Ako som tu už písal, vcčase 95:20 bola lopta po nevydarenom priamom kope v polovici ihriska, rozhodca mal vtedy odpískať, no neurobil to.

V každom prípade, za prehru si môžu hráči Citizens sami, no na strane druhej by mali rozhodcovia dodržovať regulárne časy, lebo potom sa môžu cítiť aj ostatné mančafty poškodené tým, že im to dopriané nebolo. Nadržovanie nie je fér!

Reagovat
smazaný uživatel

tak hele ty vaginální sekrete.... jestli tady píšeš že Za 1.vo futbale neplatí, že vyhrať musí lepšie mužstvo.....tak můžu napsat že fotbal není hokej a nemusí se přesně dodržet nastavení...kolikrát už se ve fotbale nastavení protáhlo a gól nepadnul.....už se konečně proberte vy píííííííííí....

Reagovat
smazaný uživatel

OK s idiotom sa hádať nebudem. Otvor si šampus s logom United, oslavuj a spráskaj sa. Ak sa nevieš baviť na slušnej úrovni s argumentami, to tvorí mienku len o tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemáš rád Manchester že? jen sem lezeš aby jsi provokoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád? A ktorý? City či United...sú mi u zadku obaja. Bol to fantastický zápas. Písal som to ako nestranný. A je moja vec kde píšem a čo píšem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě jestli si za tim stojíš běž psát takové komentáře ke každému zápasu, ve kterém padl gól po uplynutí nastaveného času

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takých moc nie je, ak vôbec...a nestaraj sa o to, kam mám chodiť a čo mám písať!

Reagovat
Ligter

V tom prvním bodě máš na jednu stranu pravdu, na druhou stranu můžu hodnotit mužstvo jako lepší, které sice 3 goly dostalo, ale 4 dalo.

Ale na zaslouženě a nezaslouženě se nehraje.

Reagovat
hilarious

Jako že si výhru zasloužili to znamená že se musí hrát do tý doby dokud nedají gola? Já teda nefandím Citizens, ale tohle nebylo moc hezký, hlavně po tom golu jak se spolu bavili Ferguson a ten čtvrtej rozhodčí... at mě klidně ukamenujou fandové united, ale mají u rozhodčích určitou protekci. Sudí nastaví 4 minuty a hraje se sedm? proč se nehrálo třeba 8 minut? je to hnus Snad si rozhodčí v hlavě spočítal že střídání a oslava golu trvala tři minuty? Měla být remíza, o om žádná, holt to vůči Citizens není spravedlivý...

Reagovat
C-M@ster

Kdyby se hralo 8, mohli by City zase vyrovnat.

Reagovat
Ligter

Poopravím tě. 7 minut se rozhodně nehrálo, gol padl v čase 95:28. Tedy pokud nepočítáš za hru radování se po góle a následnou rozehrávku.

Reagovat
hilarious

padlo tolik podobnejch golu a udělal snad někdy rozhodčí ze 4 nastavených minut 7? Zápas skončil myslim v 96:58. Nevím koho jsi fanoušek a jak moc sleduješ fotbal, ale tohle jsem ve fotbale rozhodně dlouho neviděl. Jestli si fanda United, buď trošku soudnej prosim. Já City taky nemusím. Jinak Given super výkon... United na svým stadioně vyvíjejí strašnej tlak na rozhodčí...

Reagovat
Ligter

Koukni se někde na záznam, kdy padl gol - je to čas 95:28. Nikde netvrdím, že to nebylo trochu přetáhnuté. Ano - zápas skutečně skočnil v čase jak si napsal - tedy 96:58. Ale prosím neříkej že to bylo sedm minut, když se nastaví jedna minuta a gol padne v čase 91:00, tak než se skutečně odpíská konec přehoupne se to na nějakou 93.minutu ... než se hráči obejmou atd. atd.

Tak nedělat prosím že Manchester nechali hrát dlouhých 7 minut (jak typické přehánění - za chvíli uvidím napsané, že ManU hráli minut 10) ale ''pouhých'' 5,5 min.

Rozhodčí to ovšem přetáhl, to máš pravdu. (pro jistotu opakuji z možného neobjektivního vyznění)

Reagovat
Ligter

Resp. ti chci jen říct, že odehraný čas a celkový čas není jedno a to samý.

Ale to určitě víš. :-))

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tak dobre im dali United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

... To nebylpo poprvý, kdy rozhodčí písk, až když ManUtd dá gól. Nesnášim MU,FCB,Bayern Mnichov,Lyon,Spartu a Inter Milán

Reagovat
Ligter

Proč vlastně?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si ty za cloveka ? Ved ty si sa musel zblaznit posledne roky : MU = 3 posledne tituly, FCB = 2 posledne tituly, Bayern a Lyon (najma Lyon) vyhravaju svoje ligy skoro vzdy, prestavka je max. 1 rok a Inter vyhral dokonca posledne 4 tituly !!! No asi mas nervy zo zeleza .

Reagovat
Ligter

Prostě nenávidí týmy, které mají úspěchy. FC Porto možná nemá rád proto, že je daleko. Jak typické nenávidět úspěšné.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi ano, no potom aspon slovenske kluby musi mat rad .

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ten Drogbov gol bol super ... super vykon podal aj Frank Lampard... sklamal ma Lennon ... cakal som od neho viac

Reagovat
božský John

Horzné,do nebe volající...Manchester je protěžovaný celek, gól neměl v žádnym případě platit. Nedomanský by měl dostat pokutu za tuhle nestoudnost

P.S. Zápas jsem neviděl,ale přečet jsem si cirka 50 komentů,tak vim jak to bylo..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
centos

Reagovat
r.mrazik

jak to rikal barbar Conan? soupere je treba rozdrtit a slyset plac jejich zen a deti...a ze toho brekotu tady dneska ke slyseni je...

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tu radujete ako malé detičky

Reagovat
smazaný uživatel

mame radost že náš milovaný klub vyhrál:)

Reagovat
božský John

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, proč v tomhle přestupním období nikdo do United nechce. Všechny peníze už rozdali rozhodčím a na platy, natož nákupy, nezbylo.

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsou nejlepší!!!!! proč jsou UNITED nejlepší??? protože jsou!!!!! ONE LOVE ONE UNITED

Reagovat
r.mrazik

slaby,zkus to jeste jednou a lip

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nedali žádný tobě,mohl bys je dobře investovat,taková operace mozku by ti možná pomohla.Takhle by s tebou měl někdo skočit na výbor aby tam nechal tvojí občanku

Reagovat
C0br

Nezbyva nez se smat vsem zde brecicim united haterum (a ze jich tu je), fotbal asi neni sport pro Vas, tak na nej radeji nekoukejte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blb Foster je neskusenej zajicek a to chtel bejt 1 vul at tam zkusi Kuszczaka a Berbatov... Ale Owen

Reagovat
božský John

400. pro FK BAUMIT Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher,Given,Bellamy,Owen,Berbatov,Tévez

Reagovat
smazaný uživatel

S tim berbatovem...to je překlep,nebo to myslíš važně???

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si řikal

Reagovat
smazaný uživatel

dal sem mu protoze hral dobre ale ty sance takze vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape,to snad nemyslíš vážně,že hrál dobře Berbatov...Od tý doby co hraje v united je téměř vždycky nejhorší hráč na hřišti...Budu se modlit aby v zimě šustil pryč.Jeho laxnost,lennost,neustálé postávání,žádná bojovnost a spalování tutovek mluví za vše.Berbatov = nejhorší hráč celého kádru a životní Fergusonův omyl...ale známe Alexe,ten to přizná tak za 5 let

Reagovat
Carrick

Vzpamatuj se, člověče...

Reagovat
Ligter

Kde máš Giggse čéče ?

Reagovat
smazaný uživatel

heey?! ty pico ja sem vul nejlepsi hrac na hristi a ja na nej zapomenu

Reagovat
Ligter

Stane se ...

Reagovat
smazaný uživatel

skvely zapas .. ale City mohlo kludne dostat aj viacej

Reagovat
Ligter

.... minut

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooo

Reagovat
Tomekcz

To sou zas kecy o nastaveni, kdyz Cukotka 3x dala gol v nastaveni tak ste byli stastny, ted se vam to nelibi.

Reagovat
vladis271

otazka pre fans mancs.

kedy vznikla hlaska ONE LOVE ONE UNITED?

a inak berbatov strasne som sa smial jak sa snazil.strasne hlavicky a given ho vzdy vygumoval

a to stal viac ako torres

Reagovat
nemanja

nestál viac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neviem, co tu niektori placu nad tym, ze City prehrali, kym v lete nan vsetci nadavali. OK, hralo sa viac ako sa malo, ale co na konci 90.minuty padol gol=oslavy, striedania... Navyse aj tak vyhral lepsi tim (2.polcas bol prakticky bez City) .

Cosa tyka Berbatova som trochu sklamany, nakolko mu uz odkedy prisiel do Tottenhamu velmi fandim. To ze nebeha fajn, na to tam su ine typy, on to vynahradi svojou technikou. No trapi ma, ze nedava goly, uz proti Tot.zahodil jednu sancu, ke dstrelil tesne nad brno odkrytej brany. Teraz aspon 1 hlavicka mohla byt golova, no Given je trieda a navyse tusim az na 1 boli vsetky umiestnene dost nestastne. Ale ja verim, ze to bude (ako to uz niekto spominal) tak ako s Henrym v FCB : 1.sezone dokopy nic (12 golov v takom ofenzivnom time, kym Berba 9), v dalsej dal Henry 19, takze ak da aspon tych 12-15 bude to OK, predsa len nehrava zakazdym. Len treba viac chciet. Ale bolo na nom vidiet, ako chce dat gol, po kazdej zahodenej sanci rozhadzoval rukami, chce to len trpezlivost, MU vyhrava, takze z toho nerobme tragediu . Co sa Owena tyka tak podla mna ziaden hrdina - jeho gol bol jeho 1.dotyk s loptov (aj to pre chybu City ze ho nikto nestrazil) a navyse bol cerstvy. Ja osobne si nemyslim, ze by zvladol cely zapas, hoci i aj v tempe v akom hra Berbatov.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

<mladičkému brankáři United Benu Fosterovi>

prej mladičkému... nojo 26 let je strašně málo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny z United: Vzpomeňte si na destruction derby of Old Trafford, kdy vám liverpool dal 4:1, než začnete plkat něco o tom, že jste tady nejlepší.

Reagovat
Jollae

a ty si spomeň na posledné 3 sezóny,že kto bol majster

Reagovat
smazaný uživatel

man city sou nej

Reagovat
Devil

nej-horsi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele