6. kolo
27.09.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - AS Bari 0:0

Další zklamání pro své fanoušky připravil AC Milán. Rossoneri tentokrát neporazili nováčka z Bari a po remíze 0:0 si tak připisují pouze bod. Na druhé straně pochopitelně vládne spokojenost, po Interu Milán se podařilo obrat o body i druhý milánský celek.

Průběh prvního poločasu byl překvapivě vyrovnaný, Rossoneri sice drželi častěji míč na svých kopačkách, nicméně stoprocentní šanci si za prvních pětačtyřicet minut nevypracovali. Gólem zaváněla šance Seedorfa, Huntelaar mu poslal před branku hostí přesný pas, jenomže Seedorf byl v tísni a na zakončení neměl žádný čas. Hosté spíše vyčkávali na chybu favorita, a když se přeci jenom dostali do útoku, tak byli mnohem nebezpečnější než AC Milán. Gazziho jedovatá rána šla nad a proti Bonucciho hlavičce musel famózně zasahovat Marco Storari. O chvíli později pobavil diváky Rival, jenž předvedl parádní sólo, nicméně branku to nepřineslo. Poté pokračoval ve snažení opět Milán, na Ronaldinhův pas nedosáhl Huntelaar a Genaro Gattuso pro změnu přestřelil. V závěru prvního poločasu se snažil překvapit Alvarez nečekanou střelou Storariho, ale nevyšlo mu to.

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu, Milán se snažil něco vymyslet, ale šance mělo hostující Bari. Nejprve však zachytil Pirlovu slabou střelu Ronaldinho, ale jelikož byl dobře bráněn, tak sám nevystřelil razantně. Pak už začali zlobit hosté, proti technické střele Rivase zasáhl efektivně jednou rukou Storari. Na druhé straně se rovněž zaskvěl brankář, to když Pato přesně přihrál Ronaldinhovi, a ten pohotově vystřelil. Celá akce byla dobře zahraná a neméně dobrý byl i zákrok Gilleta. Marco Storari pak několikrát předvedl, proč je v současnosti jedničkou milánského AC. Masiello na něj z blízka nevyzrál a totéž platilo o střele Meggioriniho. Rossoneri v tu chvíli mohli děkovat Storarimu za to, že je to stále 0:0.

Po zadu nezůstal ani Gillet, ten zneškodnil Abateho střelu z relativní blízkosti. V závěru utkání znovu přestřelil Gatusso a Pirlo napálil míč pouze do míst, kde byl připravený Gillet. AC Milán nakonec recept na hostující obranu nenašel a s nováčkem z Bari pouze remizoval 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0(0-0,pato,ronaldinho)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0(Ronaldinho)

Reagovat
smazaný uživatel

Budu rád i za těch 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

boze sak ac sa zobudte sak take slabe vykony ste uz dlho nemali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele