2. kolo
29.08.2009 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Bari - Bologna FC 0:0

V prvním zápase druhého kola italské nejvyšší soutěže remizoval nováček Bari s Bolognou 0:0. Největší šanci zápasu měl na kopačce Vitali Kutuzov, jenže trestuhodně minul.

Terén na Stadio San Nicola nebyl v dobrém stavu, což značně stěžovalo kombinaci. První střelecký pokus si připsal Kutuzov, ale nemířil přesně. Po půlhodině hry byl hlavní postavou opět Kutuzov, který pronikal do pokutového území, kde ho k zemi skluzem seslal Portanova, ale hlavní sudí zákrok neposoudil jako penaltový a nařídil rohový kop. Na druhé straně po kombinaci s Osvaldem zahrozil Luca Vigiani, trefil břevno. Ve 40. minutě mělo Bari velkou příležitost, kdy špatnou zpětnou přihrávku vystihl Meggiorini a řítil se na brankáře, jenže v poslední chvíli opět zakročil Portanova.

Ve druhém poločase měl šanci strhnout vedení na stranu domácích Meggiorini, jenže na trestný kop hlavičkou o kousek nedosáhl. Na druhé straně se akrobaticky snažil zakončit Osvaldo, ale nemířil přesně. Na Viviana poté z half-voleje pálil De Vezze, ale rovněž neúspěšně. Střídající Antonio Langella pořádně zamotal hostující obránce, jenže nakonec i jeho akce skončila nezdarem. Podobný konec měla i akce Osvalda, jenž zpětnou přihrávkou hledal Bombardiniho, ale to vystihl Masiello a zasáhl. V 74. minutě přišla největší šance zápasu, kterou Bari trestuhodně pohrdlo. Přesněji řečeno byl do Kutuzov, kterému z levé strany přesně připravil míč Langella, ale domácí útočník z osmi metrů přestřelil! Když tedy nebyla proměněna ani tato šance, rozešly se oba celky bez branek. V nastaveném čase byl ještě vyloučen střídající Sforzini.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bari zaslouženě vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

ked nasputpi di vaio z osvaldom popripade zalayetom tak bologna da urtcite aspon gol

Reagovat
smazaný uživatel

co je zo zalayetom?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze ten osvaldo bude moc hrat..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele