5. kolo
23.09.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Bari - Cagliari Calcio 0:1

První porážku v sezoně zaznamenalo Bari, které tak trochu překvapivě nestačilo na doposud trápící se Cagliari. Hosté vyhráli na stadionu San Nicola 1:0 zásluhou Neného čtvrthodiny před koncem.

Od úvodního hvizdu začala na Bari fotbalová nuda. Šanci bylo velice málo a oba celky hráli převážně z dobře zajištěné obrany. Za více nebezpečnou šanci se dá považovat Lazzariho střílená přihrávka, která však cíl nenašla. Gólové parametry měl až pokus Desseny, ale stále to nebylo ono. Pokud byl někdo aktivnější a nebezpečnější, tak to bylo hostující Cagliari.

První vážnější šanci domácího celku měl na svědomí Alvarez, po přihrávce Barreta. Hrdina z předchozího ligového utkání však nebyl zdaleka tolik vidět. Domácí borci se mohli spolehnout především na Gilleta v brance. Ten nejprve zneškodnil Lazzariho pokus a poté si pohlídal i řadu nebezpečných centrů. Nicméně v 77. minutě už byl krátký proti zakončení Neného - 1:0 pro Catanii. Bari vrhlo veškeré síly do útoku a málem se mu to vyplatilo, proti byl však brankář Marchetti. Cagliari tak celkem překvapivě získalo všechny tři body proti fotbalistům AS Bari.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele