7. kolo
03.10.2009 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Bari - Calcio Catania 0:0

Nepříliš záživný fotbal zažili diváci v Bari. Místní AS si totiž rozdělilo body s Catanií za nejvíce neoblíbený výsledek 0:0. Catanii bod příliš nepomohl, neboť je stále na sestupovém, osmnáctém místě.

Utkání začalo minutou ticha, kvůli událostem, které otřásli celou Itálii. Na Sicílii totiž zahynulo v důsledku počasí a sesuvu půdy přes 20 lidí, hráči Catanie navíc měli černé pásky na uctění památky zemřelých. Atmosféra jako by se odrazila i do samotného utkání. Cristian Llama zakombinoval s Giuseppe Mascarou a vše musel vyřešit až brankář Gillet. Blízko byli ke vstřelení branky ve 26. minutě domácí borci. Barreto krásně vysunul Kutuzova, ale ten si s přihrávkou neporadil dobře. O chvíli později musel Gillet zasahovat proti střele Mariana Izca. Vůbec nejblíže měl k vedoucí brance Spolli, který šel na Andujara sám, běloruský brankář ale Spolliho vychytal a výsledek byl stále bezbrankový.

Andujar se vyznamenal i po další ráně Barreta a poradil si i s pokusem Alvareze. Hosté sice nebyli směrem dopředu tolik aktivní, ale mohli to být oni, co by se dostali do klíčového jednobrankového vedení. Adrian Ricchiuti však trefil brankovou konstrukci. V závěru utkání mohl strhnout vítězství na stranu Bari Riccardo Meggiorini, brankář Andujar musel znovu řešit situaci jeden na jednoho a znovu jí zvládl. Bari nakonec remizovalo s Catanií 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele