23. kolo
03.02.2011 20:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

AS Bari - Inter Milán 0:3

Giampaolo Pazzini vstřelil další branku Interu a obhájce trofeje i s jeho pomocí vyhrál 3:0. Obrana Bari vydržela vzdorovat až do 70. minuty, pak se rozzářily nové posily Houssine Kharja a Giampaolo Pazzini. Tečku za utkáním udělal uzdravený Wesley Sneijder.

Bari mělo první šanci zápasu, přímý kop Almirona ale zneškodnil brankář Cesar. Činit se musel i Jean-Francois Gillet, ten zase zmařil šance Maicona a hlavičkujícího Ranocchii. Inter neměl nijak drtivý tlak, hrál lépe a držel častěji míč, avšak obrana Bari mu toho příliš nedovolovala. Po hodině hry měli navíc domácí hrát přesilovku, Chivu totiž jasně zasáhl Rossiho do obličeje, ale hlavní sudí, a ani pomezní rozhodčí incident nezaznamenali. Dá se předpokládat, že Chivua dodatečný trest nemine.

Domácí úspěšně vzdorovali až do 70. minuty, to si vyměnil míč Kharja se Sneijderem, a neomylně k tyči zakončil - 0:1. Kharja tak střelil svojí první branku v dresu Nerazzurri. Vedení Interu bylo ale těsné a Bari stále mělo o co bojovat. Pět minut před koncem byl v nadějné šanci Grazzi, jeho nevýrazný pokus z otočky lapil Cesar. Inter neponechal nic náhodě a samotném závěru pro jistotu vstřelil pojistku. Míč si ve vápně zpracoval Pazzini a rovněž střelou k tyči zvýšil - 0:2.

To ale nebylo ze strany Interu vše, za chvíli znovu v nastavení udeřil uzdravený Sneijder. Lví podíl na jeho brance měl Kharja, který mu sklepl hrudníkem parádní centr, Sneijder pak prostřelil Gilleta potřetí a uzavřel na konečných 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
vanGomm

Pokud chce hrát Inter Milan letos na podzim LM neměl by v zápasech jako je tento ztrácet body.Tip tedy 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

dobry typ skoda ze nehral kopunek

http://s7.gladiatus.sk/game/c.php?uid=25621

Reagovat
vanGomm

Ano ten tip ,ale na uhodnutí přesného výsledku musí byt i "klika" koukám,že v 93 minutě to bylo ještě jen 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už nastoupí Sneijder, už mi tam chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle bude Pazzini pokračovat, tak to bude kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini ma prekvapuje....len tak dalej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele