7. kolo
07.11.2020 18:00 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Radost hráčů Spezie (© AFP)

Benevento doma selhalo, Spezia po třech trefách bere všechny body

Duel dvou nováčků skončil možná trochu překvapivě jednoznačnou výhrou Spezie. Benevento nedokázalo jakkoliv překvapit pozornou defenzívu hostí a protože samo třikrát inkasovalo, odchází s prázdnou. Hvězdou zápasu byl dvougólový Mbala N'Zola.

Tempo zápasu nebylo od úvodních minut nijak závratné a tak nejdůležitější událostí bylo první střídání Beneventa už po patnácti minutách. Zraněného Foulona nahradil zkušený Christian Maggio. Na předváděnou hru to ale mělo pramalý vliv. Přesto po půlhodině hry padla první branka. Do vápna domácích přilétl Ferrerův centr a Tommaso Pobega ho kolenem usměrnil nechytatelně pod břevno.

V 66. minutě hosté navýšili stav na 2:0. Gyasi svým centrem našel na penaltě Mbala N'Zolu a ten v trochu kostrbaté pozici placírkou trefil cíl. Benevento rezignovalo a za čtyři minuty inkasovalo po třetí. Přesný centr tentokrát vykouzlil Estevez a Mbala N'Zola byl ve vzduchu znovu úspěšný.

Spezia vedla čtvrthodinu před koncem o tři góly a o jejím vítězství nebylo pochyb. Filippo Inzaghi se sice nevzdával a trojitým střídáním chtěl vykřesat naději, ovšem v ofenzívě to bylo nadále zoufalé. Spezia domácí do ničeho nepustila a z Beneventa veze tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele