32. kolo
09.04.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli se rozešlo se Spezií bez branek

Spezia se z Toskánska vrací s nepořízenou, protože její ambice byly rozhodně větší, než jen bezgólově remizovat. Hosté proto domů jedou s tím, že zůstávají na 15. příčce, zatímco Empoli se momentálně posunulo na třináctý flek.

Na to, kolik bylo v sázce a že se oba týmy mohly v případě výhry vzdálit od místa sestupu, se na hřišti nedělo v podstatě nic zajímavého. Poklidné tempo bylo sousloví, které charakterizovalo celé utkání. Po třiceti minutách vyzkoušel pozornost brankáře Provedela Zurkowski, ale soupeři moc práce nenadělal. Ke konci první půle si zase míč v začínající šanci až moc předkopl Agudelo.

Hrál se bezkrevný fotbal bez nápadů a šancí. Oživení nevnesl do hry ani jindy běhavý útočník Daniele Verde. První a zároveň poslední velkou šanci utkání si hráči nechali až na samotný závěr. Čtyři minuty před koncem střetu si naběhl do vápna Daniele Verde a tvrdě vypálil. Provedel míč vyrazil před sebe, ale naštěstí pro něj u něj byli nejdřív jeho spoluhráči, kteří balon odpálili mimo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele