základní část, 8. kolo
02.10.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Lecce (© AFP)

Souboj nováčků přinesl remízu

Nedělní program Serie A přinesl i bitvu dvou nováčků. US Lecce hostilo Cremonese a konečným výsledkem byla remíza 1:1. Obě branky padly z pokutových kopů už v průběhu prvního poločasu.

Stadion Via del Mare se mohl těšit na známou návštěvu. Lecce i Cremonese loni působily ve druhé nejvyšší soutěži a tentokrát se mohly poměřit na poli nejvyšším.

A lépe vstoupili do utkání hosté. V 19. minutě fauloval brankář Falcone útočníka Okerekeho, výsledkem byla udělená žlutá karta a pokutový kop. Daniel Ciofani zvolil přízemní střelu k tyči a udělal dobře, neboť Falcone nestačil zareagovat.

Penalta se kopala v prvním poločase i na druhé straně. Okereke, na něhož byl spáchán penaltový zákrok v 19. minutě, se tentokrát stal sám hříšníkem, a popostrčení Gendreye znamenalo nemilosrdný verdikt. Gabriel Strefezza zvolil také střelu k tyči a i on se mohl radovat.

Ve druhém poločase se na velkou šanci muselo čekat až do 72. minuty. Cyriel Dessers měl na kopačce vedoucí gól, jenomže Falcone byl při jeho střele pozorný. Vzápětí ohrozil domácí svatyni i Castagnetti a vypadalo to, že Cremonese chce strhnout vítězství na svojí stranu. Lecce už neinkasovalo, a protože se neprosadili ani hosté, skončilo utkání asi spravedlivou dělbou bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele