základní část, 30. kolo
16.04.2023 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Sassuola (© AFP)

Sassuolo zaskočilo Juventus jediným gólem

Forma Juventusu se zadrhla. A po druhé porážce v řadě se boj o evropské poháry komplikuje. Juventus prohrál na Mapei Stadium, protože na jediný gól Grégoirela Defrela nenašel odpověď. Sassuolo tak napravilo týden starou porážku a posunulo se přesně do středu tabulky.

Starou dámu už tento týden čeká klíčová odveta Evropské ligy proti Sportingu Lisabon, ale víkendový zápas na Sassuolu se jí nevydařil. Trenér Allegri nechal odpočívat například středopolaře Locatelliho nebo Ángela Di Maríu se zkušeným stoperem Leonardem Bonuccim.

První poločas moc zajímavých okamžiků nepřinesl. Ve 20. minutě sice zahrozil střelou nad Bajrami, jenže to bylo ze strany domácích všechno. Juventus pak neměl dokonce žádnou vyloženou šanci, vyrovnaná partie tedy skončila po pětačtyřiceti minutách 0:0.

Po změně stran působil Juventus nadále pasivnějším dojmem, v 56. minutě uchránil bezgólový stav po nebezpečné hlavičce Perin. Hosté si ale tak trochu koledovali a o pár minut později už je od prvního inkasovaného gólu nic nezachránilo. Fagioliho naprosto nepochopitelný zásah balónu při bránění rohového kopu vrátil Sassuolo zpět do hry a Grégoire Defrel z otočky poslal Sassuolo do vedení.

Turínský výběr měl problém a teprve po obdržené brance konečně předvedl i něco směrem dopředu. V 73. minutě dobře hlavičkoval Rabiot, ale ještě lépe zasáhl brankář Consigli. Hosté se hnali kupředu zbytečně, Sassuolo nakonec nejtěsnější náskok ubránilo a svého soupeře nakonec porazilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele