23. kolo
26.02.2005 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05 3:0

Jako vyměnění působili domácí oproti poslednímu představení na Bayernu. Důraz, aktivní forčeking a nápaditá ofenziva – to byly zbraně, které na slabou Mohuč bohatě stačily. První těžil z bojovnosti spoluhráčů Koller. Kringe vybojoval ztracený míč, ale Koller trefil jen spojnici tyče a břevna. Další centr poslal do vápna Dede, míč se od Noveskiho odrazil ke Smolarkovi, který se na malém vápně dokázal zorientovat. Před přestávkou pokoušel štěstí ještě třikrát Koller, jenže on, a ani Brzenska se Smolarkem z dobrých pozic neuspěli. Až v 54. minutě se Dortmundu povedla moc pěkná akce. K Rickenovi se přes Kehla a Kringeho vrátil míč, který poslal do břevna, ve vápně však číhal Koller a bez problémů skóroval. Poté si vypracovali svou největší příležitost hosté, kteří po celý zápas spoléhali na brejky. Dortmund však podržel brankář Weidenfeller, když vyrazil nebezpečnou Weilandovu střelu. Třetí branku zařídil Ricken. V 74. minutě vysprintoval s míčem od lajny k vápnu a jeho střela se snesla za Wacheho záda.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele