22. kolo
01.03.2008 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Karlsruher SC - VfL Wolfsburg 3:1

Spanilá jízda Karlsruhe pokračuje. Tentokrát nováček ligy zvítězil na Wildparkstadionu nad dosud na jaře neporaženým Wolfsburgem 3:1, když utkání rozhodl až v posledních dvaceti minutách brankami Kennedyho a Iashviliho.

Po velmi vlažném úvodu měli první příležitost ve 20. minutě hosté, ale Šimůnek po Gentnerově centru hlavičkoval mimo. Tři minuty nato ale už gól padl a vstřelili ho domácí. Po Timmově centru hlavičkoval Eggiman, Benaglio dokázal míč jen vyrazit zpět ke kapitánovi domácích a ten již neměl problém zblízka otevřít skóre – 1:0. Hosté však s odpovědí dlouho neotáleli. V 28. minutě si na pas od Gentnera naběhl Marcel Schäfer a nedal Millerovi v domácí brance ani pramalou šanci – 1:1. Do konce poločasu stál za zmínku už jen střela z otočky v podání Franze, Benaglio ale byl na místě.

Po změně stran to z trestného kopu zkoušel Madlung, jeho bombu ze třiceti metrů ale bez větších potíží zneškodnil Miller. Poté měl tři náznaky šancí Kennedy, jeho chvíle však přišla až ve 73. minutě. Iashvili našel svou přihrávkou neobsazeného vysokého Australana a ten prudkou střelou z devítí metrů vstřelil vítěznou branku – 2:1. Poslední slovo měl v nastaveném čase Iashvili, který se proháčkoval přes tři bránící hráče a uklidil míč do rohu Benagliovi branky – 3:1.

Karlsruhe díky třem bodům přeskočilo Schalke a dostalo se na páté místo zaručující Pohár UEFA. Wolfsburg se po povedeném startu do jara propadl, se šestibodovou ztrátou na svého dnešního soka je desátý.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele