30. kolo
26.04.2008 15:30 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Karlsruher SC - Werder Brémy 3:3

Divokou přestřelku přineslo klání v Karlsruhe, kde tamní klub hostil o Ligu mistrů bojující Werder Brémy. Domácí outsideři dokonce dvakrát vedli, jasně aktivnějším týmem ale byli zelenobílí, kteří na brankáře Millera vyslali celkem 26 střel, z toho jedenáctkrát byl nucen zasahovat.

Úvod utkání jasně ukázal, který z týmů má větší hlad po vítězství. Již ve 3. minutě ohrožoval Millera Boubacar Sanogo, který střílel po přihrávce Diega. Pouhé tři minuty nato Ivan Klasnič po Borowskiho centru napálil pouze domácího gólmana. V 7. minutě se do první šance dostalo Karlsruhe, když Eichner mířil levačkou do míst, kde se pohyboval Tim Wiese. Minutu po něm ale opět střílel Sanogo a pak také Klasnič. Ve 13. minutě se svým pokusem ani napodruhé neuspěl Eichner. V 15. minutě se už ale domácí mohli skutečně radovat. Tamas Hajnal centroval a Sebastian Freis se z bezprostřední vzdálenosti nemýlil. 1:0. Utkání nadále pokračovalo ve svižném tempu. Tři minuty po gólu pálil Naldo. V 23. minutě zahrávali hosté po neúspěšné akci Klasniče rohový kop. Po jeho rozehrání nedal Millerovi pražádnou šanci Brazilec Diego. 1:1. V minutě 27. a 28. o sobě znovu dal vědět Boubacar Sanogo, střelec z Pobřeží slonoviny. Jeho četné pokusy sice ke gólu zatím nevedly, zato střela tureckého záložníka Özila z 29. minuty ano. 1:2. Poločas uzavřel nevyužitou šanci domácí hrot Kapllani.

Tři minuty po začátku druhé půle se o střelu pokusil Porcello z týmu hostí, dvě minuty po něm nevyzrál Wieseho ani Eggimann. V rozmezí 52. až 54. minuty sneproměnili své pokusy postupně Diego, Naldo ani Klasnič z Brém. V 59. minutě selhal v šanci brémský Jensen a opět se potvrdilo známé pravidlo "nedáš, dostaneš". V téže minutě totiž srovnal stav zápasu svým druhým gólem Sebastian Freis. Postupně pálili ještě jeho spoluhráči Buck s Kapllanim, neuspěl ani Diego. V 66. minutě ale své soupeře šokoval právě Kapllani, jenž po přihrávce Iashviliho propálil Tima Wieseho. 3:2. Brémám měl pomoci střídající Markus Rosenberg, jenž v 74. minutě nepřekonal brankáře KSC. Stejně tak pochodili i Rosenbergovi spoluhráči Jensen a Özil. V 86. minutě ale přeci jen odvrátil nepříznivý stav Sanogo, jenž si svou aktivitou gól zasloužil. 3:3. V 88. minutě znovu střílel Sanogo, tentokráte však neúspěšně. Brémy si tak odvážejí alespoň bod, nicméně fanoušci mohou být určitě spokojeni s útočným fotbalem a množstvím vstřelených gólů na obou stranách.

Autor: Ondřej Hlaváč / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele