27. kolo
04.04.2021 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Brémy padly potřetí v řadě, smolně nestačily venku na Stuttgart

Brémy prožily hořký zápas na půdě Stuttgartu. Nebyly totiž o nic horším týmem, přesto si domů neodvezly ani bod, poněvadž si devět minut před koncem připsal na své konto vlastní trefu Ludwig Augustinsson. I nadále se tak musejí strachovat o záchranu, kdežto jejich sok po debaklu s Bayernem zaútočil znovu na příčky zaručující evropské poháry pro příští ročník.

Jako první se jaksi ozval Klimowicz, nemířil ovšem přesně, Brémy se pokoušely načít dosud bezgólový stav o čtyři minuty později, avšak slušný pokus levačkou od Schmida zlikvidoval brankář Kobel. Ve 22. minutě se domácí muž v rukavicích potit napřímo nemusel, přesto mohl s vážností sledovat, jak zakončení Augustinssona letí nebezpečně mimo jeho bránu.

Ve 25. minutě se osmělil opětovně Stuttgart, zpoza šestnáctky napřáhl Förster, každopádně hostující gólman Pavlenka stačil míč vyrazit. Ve 31. minutě se ke vstřelení branky tlačil zase Werder, z dálky napřáhl Möhwald, Kobel byl ovšem včas a na správném místě a jeho střelu lapil. Další příležitosti na řadu přišly až ve druhém poločase, který nakonec lépe vyšel VfB.

Už v 54. minutě nebyl daleko od rozvlnění sítě Sosa, jenomže jeho dělovka Pavlenkovou svatyni jen minula. Pak mohli naopak skórovat Die Grün-Weissen, nicméně ani Füllkrug neseřídil svoje mířidla. Vyrovnaný duel rozhodl až okamžik z 81. minuty. Sosa zleva poslal centr do pokutového území, odkud bránící Augustinsson zamířil nešťastně do vlastní brány.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele