Aktuality

Česká reprezentace pozná v neděli soupeře pro Euro

Tři soupeře pro boje v základní skupině červnového evropského šampionátu budou znát v neděli krátce po poledni čeští fotbalisté. Při losování ve švýcarském Lucernu se rozhodne také o stadionech, na kterých své zápasy národní tým sehraje. Při losování bude zařazen do druhého koše spolu s Chorvatskem, Švédskem a Itálií.

Sparta nezklamala, ale remíza vzdálila postup

Jednu z lepších podzimních tváří nastavili sparťanští fotbalisté ve čtvrtečním utkání proti Spartaku Moskva. Ruský velkoklub hrál ve čtvrtečním souboji druhé housle, přesto odjížděl po zápase spokojenější. Sparta silného soupeře po přestávce přehrála, ale vychýlená muška v pražském večeru ji může hodně mrzet. Postup do další fáze se jí totiž spíš vzdálil.

Boca Juniors dotáhla Riquelmeho přestup

Juan Román Riquelme je vysvobozen z villarrealského vězení. Argentinského záložníka včera získala na trvalý přestup Boca Juniors, která věří, že novou posilu bude moci využít pro blížící se mistrovství světa klubů.

Sparťané: Jedinou kaňkou je, že nemáme tři body

Zklamaní ze ztráty dvou bodů byli sparťanští fotbalisté po dnešní bezbrankové remíze v utkání 2. kola Poháru UEFA se Spartakem Moskva. Letenští si pochvalovali, že hlavně v druhé půli do puntíku plnili taktické pokyny, jejich podařenému výkony prý chyběl jen vstřelený gól. Před posledním utkání základní skupiny v Leverkusenu však nic nevzdávají.

Klíčová byla chycená penalta, shodli se boleslavští

Penalta chycená brankářem Petrem Pižanowským byla podle fotbalistů Mladé Boleslavi klíčem k jejich vítěznému obratu na hřišti švédského Elfsborgu. Středočeši ve městě Boraas sice prohrávali 0:1, ale na konci první půle se vytáhl Pižanowski a jeho spoluhráči ve druhé půli góly Táborského, Mendyho a Voříška otočili skóre ve svůj prospěch.

Zájemci Anelkovi nabízejí Ligu mistrů

Francouzský útočník Nicolas Anelka se výrazně přiblížil k odchodu z Boltonu Wanderers. V lednu ho původně chtěly získat tři anglické kluby. Nyní se seznam zúžil na dva: Chelsea a Manchester United.

Fanoušci Spartaku se na Letné poprali

Aktualizováno - K očekávaným potyčkám mezi příznivci pražské Sparty a Spartaku Moskva před ani bezprostředně po dnešním utkání Poháru UEFA na Letné nedošlo. Na stadionu však měli policisté a pořadatelé plné ruce práce s agresivními ruskými fanoušky, kteří se během zápasu snažili vtrhnout na trávník a jednomu z nich se to dokonce podařilo.

Totti nechce z reprezentace nikoho vystrnadit

Záložník Francesco Totti si získal respekt italských fanoušků. V rozhovoru pro magazín GQ totiž prohlásil, že se do národního týmu nevrátí. Připustil ovšem, že by svůj názor mohl pozměnit, kdyby italská reprezentace ztratila kvůli zranění několik hráčů.

Policisté zamezili potyčce slávistů se sparťany

Pražští policisté zabránili chystané potyčce mezi příznivci Slavie a Sparty, ke které se dnes schylovalo na Albertově. ČTK to řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Fanoušci Spartaku Moskva, kteří přicestovali na dnešní utkání Poháru UEFA se Spartou, se podle Hulana doposud žádného konfliktu nezúčastnili.

Odejít? Když Real nabídne 100 milionů, říká Adebayor

Londýnský Arsenal letos prožívá výbornou sezónu a klubu se daří na všech frontách. Jedním z tahounů je zatím útočník Emmanuel Adebayor, kterého velmi těší fakt, že se mu daří střílet více branek, než dříve.

Platini by rád zřídil evropskou sportovní policii

Šéf evropské fotbalové unie UEFA Michel Platini se vyslovil pro vznik evropské sportovní policie. Jejím úkolem by byl boj proti násilí, dopingu, korupci či nelegálnímu sázení na zápasy.

Večeřa chce proti Spartě na hřišti jedenáct válečníků

Nulovou toleranci bezduchým výkonům na hřišti vyhlásilo vedení fotbalistů Ostravy. Nedělní ligový zápas proti Spartě má Baníku posloužit ke smytí ostudy z posledních dvou zápasů venku, které tým v Českých Budějovicích a na Kladně shodně ztratil potupným skóre 0:3.

Jarošík: Bylo na čase dát gól

Český záložník Jiří Jarošík po návratu do základní sestavy Celtiku Glasgow dál září. Ve středečním utkání Ligy mistrů přispěl gólem k důležité výhře nad Šachtarem Doněck 2:1 a fanoušci ho zvolili mužem zápasu. Třicetiletý středopolař cítí, že mu teď trenér Gordon Strachan více věří a doufá, že Celtic v posledním duelu ve skupině D udrží postupovou příčku.

Boleslav se představí v království umělé trávy

Hřiště s umělým povrchem je pro české fotbalové týmy stále jen vhodným doplňkem přípravy hlavně v zimní přestávce, ale fotbalisté Mladé Boleslavi si dnes vyzkoušejí, jak na "umělce" chutná opravdový ostrý zápas. Středočeši se představí v Poháru UEFA ve švédském městě Boraas a místní klub IF Elfsborg má od UEFA požehnání, aby své domácí zápasy hostil na umělém trávníku.

Drogba: Ještě nejsem stoprocentně fit

Didier Drogba se včera vrátil do sestavy Chelsea a na výkonu Blues to bylo znát. Útočník z Pobřeží slonoviny nejprve překonal problémy s kolenem a následně dvakrát vyzrál na obranu Rosenborgu Trondheim, fanoušci londýnského klubu se v jeho podání však mohou těšil ještě na zajímavější kousky...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele