FORTUNA:LIGA - preview 7. kola: Večer souboj pohárových zástupců

03.09.2022, 08:44, aktualizováno 04.09.2022, 08:44
Previews
Slovácko a Slavia se probojovaly do základní skupiny Konferenční ligy a dnes večer zakončí celé kolo svým vzájemným soubojem. Hradec hostí Ostravu a mizérii se pokusí ukončit Pardubice s Olomoucí, v souboji překvapení poměří síly Brno a Bohemians...
FC Hradec Králové - Baník Ostrava  (neděle 16:00)
Fantastický start do sezony prožívá Hradec Králové, který si jej chce ještě vylepšit a posunout se před Spartu na třetí příčku. Potřebuje k tomu zvítězit nad Baníkem, jemuž naopak úvod ročníku absolutně nevychází.

Východočeši se takto vysoko v tabulce dostali díky druhé polovině srpna, kdy vyhráli tři utkání po sobě, všechna shodně o jednu branku. Po Bohemians a Olomouci porazili ve vloženém kole i svého hostitele Mladou Boleslav. Do vedení je poslal před pauzou Vašulín, Škoda sice srovnal z penalty, avšak Smrž vystřelil Votrokům vítězství.

Baník naopak za šest kol s relativně snadným losem nasbíral jen pět bodů, z toho dva venku. Vyhořel totiž i s olomouckou Sigmou, Teplicemi či naposledy Zbrojovkou, kdy to s ním přitom vypadalo nadějně. Po Smékalově brance ještě deset minut před koncem vedl, avšak Řezníček poté sám skóroval a ještě nahrál na gól Fouskovi a Brněnští tak získali plný počet bodů.

"Hradec je kvalitní a nepříjemný soupeř. Hraje v tříobráncovém systému, má tam vysoké hráče a dobře nakombinované mužstvo. Mají i technické fotbalové hráče a dříče, je to vyvážené mužstvo. Bude to hodně o běhání a soubojích, tomu se soupeři musíme vyrovnat. To je jeden ze základních atributů, které v tom utkání budou rozhodovat," říká asistent trenéra David Oulehla.

Ve vzájemných zápasech v minulé sezoně byli lepší Slezané, kteří po dvou remízách v základní části zvítězili v nadstavbě poměrem 3:1. Hradec se sice díky Vlkanovovi dostal do vedení, Takács s dvougólovým Almásim však dokázali otočit.

Domácím bude v utkání chybět disciplinárně potrestané duo Prekop a Čech spolu se zraněnými Urmou a Leiblem. Na straně hostí nejsou k dispozici Svozil a pravděpodobně ani Almási.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Jakub Klíma, Ševčík, Smrž - Gabriel, Rada, Kučera, Kodeš, Ryneš - Vašulín, Kubala
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Takács, Pojezný, Fleišman - P. Jaroň, Kaloč, Kuzmanovič, Boula, Buchta - Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.43 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Sigma Olomouc  (neděle 16:00)
Ani změna trenérů zatím nepomohla Pardubicím k nastartování vítězné série. Další pokus dostanou Východočeši proti olomoucké Sigmě, která se rovněž trápí a na výhru čeká od úvodního kola.

Nový kouč Pardubic Pavel Němeček si soutěžní premiéru odbyl zápasem ve Zlíně, avšak výlet do Baťova města mu radost neudělal. Východočechům se sice u řeky Dřevnice podařilo vyrovnat, nakonec ale ještě jednou inkasovali a domů se vraceli s prázdnou.

Po úterní porážce už se ale Pardubice chystají na další výzvu. Nepřipravujeme se speciálně na konkrétní olomoucké hráče, zaměřili jsme se na týmové pojetí soupeře. Pojmenovali jsme si jeho silné i slabé stránky, víme, v čem je Sigma nebezpečná. Zároveň se snažíme najít v její hře okénka, abychom ji mohli překvapit," řekl Němeček.

Spokojená nemůže být po posledním střetnutí ani Sigma. Hanáci si proti Liberci vypracovali poměrně dost šancí, navíc po vyloučení Maxima Talověrova hráli značnou část druhé půle s jedním mužem navíc. Přesto se Slovanem pouze remizovali a prodloužili vlastní tápání.

Zápas s Libercem nicméně ukázal Olomouci cestu, po níž by mohla dál kráčet už proti Východočechům. "Já osobně očekávám hodně bojovný zápas, musíme hráče nastavit na bitvu. Abychom od první minuty hráli stejně jako s Libercem a udrželi to celých 90 minut. To je alfa a omega," sdělil asistent hlavního trenéra Sigmy Milan Kerbr.

Na straně Pardubic nebudou hrát zranění středopolaři Jan Jeřábek se Samuelem Šimkem, nejistý je pak start dalšího záložníka Tomáše Solila. Kvůli červené kartě ze Zlína si odpočine bek Matěj Helešic. Ze stejného důvodu si nezahraje také olomoucký stoper Lukáš Vraštil. Hanáci dál postrádají gólmany Matúše Macíka a Tadeáše Stoppena, o nasazení křídelníka Martina Košťála, středopolaře Denise Ventúry a útočníka Davida Vaněčka se ještě rozhodne.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Kostka, Vlček, Hranáč, Svoboda - Janošek - Sychra, Hlavatý, Tischler, Vacek - Černý
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Poulolo, Pokorný, Zmrzlý - Spáčil, Breite - Navrátil, Růsek, Zorvan - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.28 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Brněnská Zbrojovka se rychle oklepala z facky od Slavie a v šestém kole se blýskla povedeným obratem v ostravských Vítkovicích. Díky vítězství přeskočili Moravané v tabulce pražské Bohemians, kteří naopak nezvládli závěru duelu s Českými Budějovicemi. Vymění si obě mužstva znovu pozice?

Brno sice v neděli inkasovalo od pražských sešívaných hned čtyřikrát, avšak na následném výkonu proti Baníku nešlo šrámy z debaklu pozorovat. "Flinta" v Ostravě působila svěžeji než domácí celek a nakonec se dočkala zasloužené otočky ve skóre. Hrdiny Zbrojovky se stali úspěšní střelci Jakub Řezníček s Adamem Fouskem.

I přes dobrou náladu však Brňané nehodlají nejbližšího soupeře podcenit. "Zápasy s Bohemians jsou náročné. Pod trenérem Veselým se zvedl jejich fotbalový projev, mužstvo je postavené na zkušenosti, pracovitosti, náročnosti, má variabilní rozestavení v obraně," prohlásil o protivníkovi z Prahy kouč Zbrojovky Richard Dostálek.

Bohemians se na rozdíl od Flinty nepodařilo ve vloženém kole urvat tři body. "Klokani" sice proti Českým Budějovicím smazali jednobrankové manko, jenže namísto přidání druhého zásahu chybovali a od soupeře z jihu Čech dostali ještě jeden gól. Vršovičtí tak ve svém Ďolíčku dál čekají na vítězství.

Trenéra Vršovických Jaroslava Veselého výsledky z Ďolíčku trápí. "Je špatné, že jsme doma podruhé za sebou prohráli. Je třeba s tím něco dělat. Teď budeme hrát v Brně, které se veze na vlně nováčkovské euforie. Čeká nás bouřlivé prostředí," uvedl před nedělním mačem.

Bohemce v Brně nepomohou zranění obránce Denis Vala, záložník Jan Morávek a útočník Tomáš Necid. Zbrojovka dál postrádá dlouhodobě marodícího křídelníka Ondřeje Pachlopníka, start gólmana Martina Berkovce je po nemoci nejistý.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šiman - Matejov, Endl, Šural, Granečný - Souček, Blecha - Falta, Ševčík, Přichystal - Řezníček
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Kovařík - Hronek, Květ - Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.58 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Sedmé kolo nejvyšší české soutěže proti sobě svede dva účastníky Konferenční ligy. Na Slovácku se představí Slavia, která si nechce nechat odskočit Plzeň. Domácí zase potřebují napravit dojem po dvou prohrách.

Muži z Uherského Hradiště jako by měli na konci srpna kocovinu po postupu přes AIK do základních skupin evropských pohárů. Nejprve totiž na svém hřišti nestačili na Liberec, načež si dojeli pro jednoznačnou a zaslouženou porážku do Plzně. Tam už od první minuty prohrávali po Kopicově gólu, těsně před pauzou navýšil Bucha a na konečných 3:0 pečetil po pauze Mosquera.

"Měli bychom si užívat každý zápas, který teď jako klub hrajeme. Byl bych rád, kdyby bylo pokaždé doma plno, ale myslím, že ti, co byli doma proti AIK, si to užili maximálně a viděli tři góly. Určitě nejsme klub, který bude s posilami bláznit, víme, co se stalo klubům, které vše utratily za jednu sezonu. Vždy řešíme, co je pro klub výhodné. Na příchodu posil se pracuje, ale hráč musí zapadnout do naší struktury a mít vyšší kvalitu. Musí pomoct klubu na několik let, nesmíme jen utratit peníze za hráče na pět utkání. Víme, co děláme, jsme klidní, máme koncepci na několik let dopředu," říká kouč Martin Svědík.

Sešívané naopak po nevýrazném startu do sezony probrala porážka na hřišti Rakówa. Od té doby ve čtyřech utkáních (a jednom prodloužení) neobdrželi ani gól, naopak dokázali otočit v odvetě s Poláky a také nadělit sedm branek Pardubicím, čtyři Zbrojovce a naposledy šest Teplicím. Proti těm se dvakrát prosadil Tecl, další zásahy přidali Lingr, Kačaraba, Usor a Provod.

"Slovácko má velkou kvalitu, charakteristický herní styl, v podstatě nejzkušenější kádr v lize. Vždycky to je nesmírně náročné utkání, navíc ve velmi specifickém prostředí. Nepadá moc gólů, je to velký boj a velká bitva. Trenéra Svědíka hodně uznávám, vzestup Slovácka za jeho éry je obdivuhodný. Moc jim to přeju, poprvé si zahrají evropskou skupinu. Pro jejich tým i celý region je to skvělá zpráva, stejně tak pro český koeficient," chválí soupeře trenér Jindřich Trpišovský.

Vzájemné střety jsou v poslední době dominantou Slavie, která uspěla pětkrát po sobě. V minulé sezony na sebe soupeři narazili třikrát. V základní části vždy sešívaní uspěli rozdílem jednoho gólu, v nadstavbě přehráli Slovácko jasně 3:0 po gólech Plavšiće, Traorého a Lingra.

Zatímco domácí by mohli mít k dispozici kompletní sestavu, byť s šetřením některých mužů na čtvrteční pohárový duel, Pražanům chybí Bořil, Hovorka, Jurečka, Sor a možná i Oscar. K dispozici však budou mít nejlepšího střelce ligy Stanislava Tecla i čtyřgólového Mosese Usora. Na straně Jihomoravanů je nejproduktivnějším hráčem Ondřej Mihálik se dvěma zásahy a stejným počtem nahrávek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Mihálik
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Douděra, Ousou, Santos, D. Jurásek - Holeš, Tiéhi - Masopust, Ševčík, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.69 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Jen jediný tým stále čeká v této sezoně na ligové vítězství. Je jím Jablonec, který i přes tuto nelichotivou bilanci není poslední a nyní jej čeká utkání s tabulkovým konkurentem. Zamíří totiž do Teplic, které na tom jsou jen o bod lépe.

Skláři zatím ze šesti zápasů vytěžili výhru a dvě remízy, ve vloženém kole se však na tento důležitý duel dvou severočeských celků moc dobře nenaladili. V Edenu totiž schytali debakl 6:0, šlo přitom už o druhý nepovedený výjezd po tom do Liberce. Doma navíc stále čekají na svou první výhru, zatím jen remizovali s Plzní a Zlínem.

Muži z Podještědí zatím prohráli jen dvakrát s oběma vršovickými mužstvy, čtyři zbylé zápasy skončily remízou. Ve třech z nich přitom vedl a prohrával jen v tom posledním se Spartou, kde po Daňkově trefě srovnal Kratochvíl. Jablonečtí pak přečkali téměř poločas dlouhé oslabení.

Už v takto rané fázi sezony trápí Davida Horejše disciplinární tresty. Za žluté karty stojí Kratochvíli, vyloučení z předchozího zápasu nepustí do hry Kroba s Považancem a otazník navíc visí nad zraněným Polidarem. Na domácí straně je nejistý start Knapíka se Shejbalem.

V minulé sezoně ve vzájemných duelech dvakrát uspěli hosté, ve třetím případě doma uspěly Teplice.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.14 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Dost možná nejtěžší ligový test od začátku sezony čeká plzeńskou Viktorii. Západočeši vyrazí do Liberce, který už stihl skolit Spartu nebo ambiciozní Slovácko a po šesti kolech dál drží krok se špičkou soutěže. Předvede se Slovan také proti obhájci titulu?

Po úvodním otřesu v Teplicích prochází Plzeň ligou jako nůž máslem. Soupeře sice výsledkově úplně nedrtí, tři body si ale vždy připíše. A když Západočeši chtějí, umí se také rozstřílet. Gólové choutky naplno ukázali v posledním utkání proti Slovácku, které na cestu zpět do Uherského Hradiště vyprovodili třemi přesnými zásahy.

Ve výborné formě se ukazuje hned několik hráčů Viktorie. Vedle dlouhodobě jistého brankáře Jindřicha Stańka na sebe upozorňuje levý křídelník Jhon Mosquera, ve středu proti Slovácku pak hýřila aktivitou také čerstvá akvizice z Hradce Králové Adam Vlkanova. Posila z východu Čech měla prsty ve dvou gólech a jasně tak demonstrovala, proč zaujala plzeňské funkcionáře.

Obdiv je však očividně vzájemný "Jsem strašně rád, že to dopadlo tak, že jsem v Plzni. Jenom po prvních dvou dnech vidím, jak obrovský je to rozdíl ve všem, i oproti Hradci. Jsem rád, že jsem se mohl takhle posunout o krok výš. Doufám, že se nám bude dařit," prohlásil Vlkanova po úspěšném debutu.

Také Liberec se v posledních dnech dočkal nové akvizice a se Slavií se dohodl na hostování záložníka Matěje Valenty. Ten přichází k řece Nise právě vhod, neboť jiný středopolař Mohamed Doumbia se po čtyřech kolech zranil. Po povedeném úvodu do ročníku tak Slovan zabránil kvantitativnímu a snad i kvalitativnímu oslabení kádru.

Za šest kol nebodovali Severočeši pouze proti Pardubicím a díky dobrým výsledkům sídlí v tabulce na solidní čtvrté pozici. Její uhájení nicméně bude proti Viktorii těžké. "Plzeň má velkou individuální hráčskou kvalitu, ale hlavně hraje týmově. Není to tak, že buší do soupeře a má 20 šancí, ale hraje zkušeně dopředu i dozadu a zápasy většinou dokáže dotáhnout do vítězného konce. My jsme teď přivezli ze dvou zápasů na Moravě čtyři body. Věříme si, chceme Plzeň doma co nejvíc potrápit," uvedl kouč libereckých brankářů Marek Čech.

Vedle Doumbii figuruje na marodce Slovanu také křídelník Ahmad Ghali. Proti Plzni bude absentovat také stoper Maxim Talověrov, který v posledním střetnutí na půdě Olomouce viděl červenou kartu a musí si odpykat disciplinární trest.

Se Západočechy pod Ještěd nedorazí pravý bek Radim Řezník, záložníci Lukáš Kalvach s Janem Kopicem a útočník Jan Kliment. O nasazení dalšího forvarda Tomáše Chorého se teprve rozhodne.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Purzitidis, Plechatý - Mikula, Červ, Varfolomejev, Frýdek, Preisler - Van Buren, Matoušek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Bucha, Ndiaye - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.44 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Zatím daleko za očekáváními zaostává Mladá Boleslav, která se v rámci sedmého kola popere o body v Českých Budějovicích. Pokud by tam uspěla, dostala by se před svého soupeře a tím i do elitní desítky.

Jihočeši se od úvodního vítězství na hřišti Pardubic nemohli dočkat vítězství, povedlo se jim to až při další cestě do Ďolíčku. V úterý tam zdolali Bohemians - na Škodovu trefu sice dokázal zareagovat Puškáč, v závěru jim pak vystřelil vítězství Sluka. Sedm ze svých osmi bodů tak Dynamo získalo sedm na venkovních hřištích, což je už paradoxně více než v celé minulé sezoně, kdy se mu dařilo zejména doma.

Muži z města automobilky se zatím z tříbodového zisku radovali jen jednou, a to minulý víkend na půdě Pardubic. Ve středu nestačili na svého hosta z Hradce Králové, kde sice po Vašulínově gólu srovnal Škoda, avšak následná Smržova branka zůstala bez odezvy.

Bilance vzájemných zápasů hovoří ve prospěch Mladé Boleslavi, ve všech třech dubnových zápasech totiž zvítězila a i díky tomu získala v konečném důsledku sedmé místo.

Obě mužstva by měla mít k dispozici téměř kompletní kádry, s jistotou chybí jen domácí Mršić.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.52 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FC TRINITY Zlín  (sobota 19:00)
Pražská Sparta má za sebou dva nepodařené zápasy. S Bohemians i na půdě Jablonce pouze remizovala a už ztratila kontakt s vedoucí Slavii. Proti Zlínu už by si tak Letenští neměli dovolit zaváhání.

Sotva byly umlčeny kritické salvy mířící do ulice Milady Horákové, a už se o Spartě zase nemluví hezky. Po ostudném vyřazení v předkole Evropské konferenční ligy norským Vikingem se sice družstvo Briana Priskeho nadechlo k lepším výkonům a v české nejvyšší soutěži zvítězilo třikrát v řadě, avšak nyní se znovu zdá, že Pražanům dochází kyslík. Proti Bohemians prospali první půli, v Jablonci zase až na povedený úvod nic světoborného nepředvedli.

Zatímco Slavia a Plzeň, další dva aspiranti na titul, body tolik neztrácejí, Letenští v sezoně klopýtli již třikrát. "Po šesti kolech nevíme, co to může znamenat pro celou sezonu. Abych se přiznal, příliš se nesoustředím na Slavii, ani na Plzeň. To, co nás trápí je, že jsme dvakrát přišli o body v domácím prostředí a že dnes přišla další ztráta," řekl Priske po remíze 1:1 v Jablonci.

Zlín se na rozdíl od Sparty zpravidla spokojí s tím, pokud jsou výhry nad porážkami alespoň v mírné většině. To se "Ševcům" na startu ročníku moc nedaří, mohlo by se ale začít blýskat na lepší časy. V šestém kole se totiž Moravané dočkali v sezoně vůbec premiérové výhry, když na domácí půdě přemohli Pardubice.

Díky premiérovému tříbodovému zisku se Zlínští odlepili ode dna tabulky a poskočili na mnohem uspokojivější desáté místo. "Máme za sebou tři zápasy bez porážky, nálada je dobrá, ale mohla by být i lepší. K větší spokojenosti mi chybí kvalitnější herní projev. Nyní na Spartě bude potřeba," uvedl trenér Ševců Jan Jelínek.

Pražané dlouhodobě postrádají stopera Ondřeje Čelůstku a středopolaře Ladislava Krejčího, vedle nich zranění limituje také obránce Martina Suchomela s Andreasem Vindheimem a křídelníka Jakuba Peška. Moravanům dál chybí levý bek Adam Hloušek, záložník David Tkáč a útočný univerzál Antonín Fantiš. Z důvodu disciplinárních trestů za obdržené červené karty dál nemohou hrát zadák Martin Cedidla a defenzivně laděný Joss Didiba.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Mejdr, Sörensen, Zelený, Höjer - Daněk, Pavelka, Sadílek, Jankto - Čvančara, Kuchta
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Simerský, Procházka, Bartošák - Hlinka, Kolář - Fillo, Hrubý, Čanturišvili - Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.09 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha650124:415
2.Viktoria Plzeň541010:413
3.FC Hradec Králové64027:512
4.Slovan Liberec632112:711
5.Sparta Praha632110:511
6.Zbrojovka Brno53119:810
7.Bohemians Praha 1905622210:88
8.Dynamo České Budějovice62227:78
9.1. FC Slovácko62228:108
10.FC TRINITY Zlín61326:106
11.FK Mladá Boleslav61238:105
12.Baník Ostrava61239:125
13.FK Teplice61235:155
14.Sigma Olomouc61145:84
15.FK Jablonec60428:124
16.FK Pardubice61054:173

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (743)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Hradec Baník podcení a překvapení kola bude výhra 0:1

Reagovat
Pospovič

Možná Baníku i venkovní prostředí více sedí

Reagovat
Martin9719

Radši se zaměřte na Pardubice. Hradec není Jablonec.

Reagovat
Pablos

No to nepodcení, ke všemu pod Koubkem ...tip 2:0 nebo 2:2 (pokud Baník projeví aspoň jeden poločas snahy)

Reagovat
ratusek

naštěstí hrajeme až zítra. Takže posranej budu mít jen konec víkendu a ne celý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že oproti předpokládané sestavě ubereme jednoho DM a dáme tam Karabce, nebo možná raději Fortelného. Taky doufám, že Zelený dostane víc volnosti dopředu jako to dělal Hancko. Výkon proti Jablonci, kdy máme držení míče a nemáme střely na bránu je na palici. Ať to tam dneska lítá!

Reagovat
Salfovic

To chceš ztratit i se Zlínem

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, zatlačit, dominovat, střílet góly

Reagovat
Salfovic

Takhle zpětně to vlákno působí děsně vtipně. Nasadili jste dva DM a stejně jste ztratili.

Reagovat
smazaný uživatel

A po výměně DM za útočníka jsme 2x málem inkasovali

Reagovat
FCSL

Mít Maxe a Doumbiu, tak bych nám docela věřil, ale tekhle to bude těžký. Dneska se sestava blbě odhaduje, bude chybět Max a navíc jsme v Olomouci po půlce měnili rozestavení a to pomohlo, takže jsem zvědavej, jaký Kozel vybere. Po Olomouci chválil Višinskýho, tak ho čekám v základu a možná zůstanem u 4-2-3-1. Výsledek tipuju 0:1 nebo 1:2

Vliegen - Mikula, Gebre, Plechatý, Preisler - Červ, Varfolomejev - Višinský, Frýdek, Matoušek - van Buren

Reagovat
Pablos

Já tu na Maxe slyšel teda kritiku spíš...jsem teda myslel, že i hraje blbě a teď najednou čtu, že je vlastně opora ...a abych si udělal obrázek sám, tak dnes nehraje... tak já nevím vlastně

Reagovat
FCSL

Tak s Olomoucí to posral, když se nechal vylejt vlastní chybou, ale do tý doby hrál skvěle. Vzadu jsme hráli na 3 a mezi Theem a Plechatým mu to šlo výborně, mně se líbil

Reagovat
Mass

Tak on už byl dost dobrej v Budějovicích, proto si ho vytáhla Slavia. Jenže tam si Trpiš myslel, že zněj udělá druhýho Součka a to nevyšlo.

Reagovat
Pablos

To já všechno vím. Zajímalo mě jak je to v Liberci.

Reagovat
Chamezjunior

Já jsem opravdu zvědavý, kdo postoupí z 2. ligy. Opravdu nevěřím, že Líšeň či Vyškov chtějí postoupit. Vychází to na Jihlavu, která sice peníze nemá, ovšem výsledky zatím má a nebo na Duklu, která jako jedná z mála peníze má, ale zase nechytla úvod ligy. Ve 2. Lize to bude ještě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Liseň i Vyškov chtějí. Všeobecně se v poslední době stává, že kdo si to vybojuje, jde skutečně nahoru. To jen tady na Eurofotbalu se vždycky dělá tragédie, že tam nemá kdo jít.

Reagovat
Cotton

Já si o tom před sezónou něco zkoušel zjišťovat a minimálně 5 týmů bude o ten postup bojovat:

-Líšeň chtěla postoupit už loni

-Vyškov vyhlásil útok na postup, viz link od Johna Obiho Mikela

-Jihlava je na tom finančně prý nejlépe od sestupu a cílem je baráž

-Karviná chce hned zpátky

-Dukla určitě taky, proto přivedla Radu

Naopak Opava a Příbram z těch exligistů budou asi nejhorší a zvlášť u Opavy to finančně nevypadá dobře a prohlásili se sami za černého koně, ne favorita na postup. Vlašim je zatím špatná (přitom Slávistů mají pořád mraky). Z těch 5, co jsem napsal, 2 nemají stadion a museli by hrát asi na Srbské, což by ale asi nebyl problém. Tipuju to na Líšeň přímo, baráž se podle mě nikomu nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej Vyškov má stadion v Drnovicích ne? Já jim docela přál, že by se tam mohla vrátit liga, mi neříkej že by museli na hnusnou srbskou

Reagovat
Muffi

Stadak v Drnovicich se rozpadal a opravovat se rozhodne nemel cely.

Reagovat
smazaný uživatel

chjo, zas další klub v azylu, strašný období v lize

Reagovat
Čekám na brejk

Postoupí Vyškov i Líšeň a budou 3 týmy hrát na Srbské . A v HK ani v Pardubicích se stadion nedostaví a na 3 stadionech bude hrát 7 týmů .

Reagovat
FCSL

Vliegen - Gebre, Plechatý, Prebsl - Mikula, Červ, Valenta, Preisler - Frýdek - van Buren, Rondič

Valenta ostrej start

Reagovat
Pablos

možná bude i trojité salto s pěti vruty

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Góóól!!! Urbi et orbi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
ZB 07

Ten prázdnej sektor fanoušků Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Jedou stopem do Barcelony asi :-)

Reagovat
monty25

To nám to moc dlouho nevydrželo...

Reagovat
monty25

To je zase tragická obrana...

Reagovat
Martin9719

Liberec výborně zavírá střed pole, naše kombinace je pomalá a křídla si neodskakují. Dlouhý nákupy nepřesný a k ničemu, Bassey toho taky moc nepodržel. Kozel věděl že to je sestava na brejky takže si dávají taky pozor. Syky gól potřeboval už.

Reagovat
lampas

První poločas jsme byli lepší, no Plzeň klasicky z hovna gól, velký štěstí. Hejda už měl mít minimálně žlutou. Snad druhou půli zabereme a uděláme aspoň bod.

Reagovat
monty25

Fila se teda v premiéře moc nepředvedl...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Konečně taky Teplice ze standardky nedostaly, ale daly...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tepláky

Reagovat
Puskas

Ladra ve fantě...

Reagovat
monty25

Malínský tzv. na Kuchtu

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
icka

Reagovat
Baronne

Stejnej výmaz no

Reagovat
monty25

Reagovat
PavlíčeQ

Za tohle červenou, to je strašný dno

Reagovat
monty25

Jasná, stejně jako u Kuchty a Silnýho.

Reagovat
PavlíčeQ

Ale hovno

Reagovat
monty25

A co tam bylo jinak? Tohle se prostě nedělá.

Reagovat
PavlíčeQ

Bylo to pade na pade, kdo tam bude první, tak to zkusil na penaltu, kdy tam jenom nechal nohy a ten šašek se tam svíjel, jak kdyby mu tu hlavu div neukopl

Reagovat
Banikovec7

Jenom nechal nohy hrozně příjemné totiž, když ti v takové rychlosti narazí nohou do čela

Reagovat
monty25

Reagovat
PavlíčeQ

Po tom Kuchtovi se tu spustilo děsný šílenství. Dřív by za tohle redka nebyla ani náhodou.

Reagovat
icka

Reagovat
Banikovec7

Přišlo mi to podobnější spíš k Silnému, ale byl tam vidět větší úmysl.

Reagovat
monty25

Reagovat
Banikovec7

Však tam tu nohu nechal naprosto úmyslně, jasná

Reagovat
icka

Reagovat
Imos

16 faulů a 2 žlutý, fakt zasraná ta Plzeň, paklub, Hejda žlutá asi po 7 faulech, to není normální tohle

Reagovat
clinger

takhle loni získali titul a úspěšně pokračují. jak za berbra furt

Reagovat
clinger

on nastaví jen 3 minuty

Reagovat
Imos

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Liberec 10 faulů a 1 ŽK...

Reagovat
Imos

že je ten rozhodčí naprostý vemeno tady píšu

Reagovat
ACSeRw!n

Jarosik > Horejs

Reagovat
Imos

Klasický ubohý zápas s Plzní, sráči zasraný, naši fakt hezký výkon, ať to vemeno rozhodčí někdo sejme, takový kretén nemá v lize co dělat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Imos

jako jestli tě takový zápasy baví tak dobrá práce, další nechutný zápas U Nisy s Plzní, kde rozhodčí udělá nahovno výkon a Plzeň ubetonuje 1:0

Reagovat
Pablos

Já třeba koukal jako nezaujatej, i když díky předváděné hře jsem přešel k fandění Liberci, tak rozhodčí určitě nikam Plzeň netlačil ...udělal pár chyb to jo, ale né, že by Vás topil ...Liberec si může hlavně za tu tragickou hru ve vápně a z 10 rohů nebýt ani jednou fakt nebezpečný je taky kumšt... tam bys měl směřovat píčování negativ.

Reagovat
Imos

mě nejvíc serou asi ty žlutý, kterých jim tam mohl nasázet úplně v klidu o pět víc a nastavení a jak koukám že to je Proske tak to je vyhlášený zmrd proplzeňskej a to střídání Mosquery byl fakt bizár že mu nedal žlutou, co jako že dělá že o ničem neví žlutá a běž

Reagovat
Pablos

No vidíš a já zase byl rád, že jich je málo... a sral mě ten hektickej závěr kde sázal jak na mariáši ...každého baví něco jiného no

Reagovat
Pablos

Ale uznávám, že např. zákrok Hejdy na Frýdka, když si ho obhodil (ale v životě by to nedoběhnul) bylo bránění ve hře a měl být přímák, to byla docela velká chyba, to je fakt... ale pořád si stojím za tím, že jste si to prohráli vy hlavně.

Reagovat
Imos

Souhlas, že to rozhodla úplně šílená neefektivita, o to víc mě to sere, že paklub jako Plzeň má tolik zasranýho štěstí, že doufám v karmu a že se na Ádu najdou spisy a půjdou do prdele

Reagovat
db18

V Liberci to jiné nebývá. Kalvach po nemoci, Čermák na zkoušku na šestce, aby si Bucha odpočinul. Do toho Sýkora měl slabší zápas... s takovým středem se hůř hraje nějak aktivně/atraktivně. A jestli mne to baví? Těsný výsledek bývá zárukou napínavosti, takže ano, takový zápasy mne baví...

Reagovat
Imos

blbá otázka, přiznávám taky by mě bavilo, kdybychom byli tím štasťnějším týmem, ale byl bych nasranej za naprosto nechutnou hru

Reagovat
Fakt

Reagovat
Tromas

Reagovat
Imos

kdybyste radši přiznali že jste měli štěstí a nebyli takový kundy většinu času tak byste aspoň trochu ty sympatie tý Plzni udělali, takhle je to paklub s fanoušky co jsou stejný k...ti jak Chorý

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Jolly Roger

Na ten Bílkův fotbal se nedá dívat.

Reagovat
monty25

Jovovič

Reagovat
Dru Zeree

Každý druhý tým v lize Plzeň přehrává a oni stejně pořád vítězí

Reagovat
Pablos

Popravdě taky jsem trošku propadl euforii po postupu Plzně do LM, ale po vystřízlivnění si opět říkám, takovýho trenéra už doufám nikdy tady neuvidím oslavovaného... betonáři s.r.o.

Reagovat
clinger

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
PavlíčeQ

Snad to ten váš gólman zvládne bez trvalých následků vzhledem k tomu, jak špatně to s ním vypadalo

Reagovat
monty25

Na tvým místě bych byl nasrán na vlastní tým...

Reagovat
Baronne

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
exse

Šílený. Nevím kdo překvapil více, od nás jsem čekal chaos, ale přitom jsme hráli velmi kompaktně a mělo to hlavu a patu. Or Plzně jsem čekal kvalitu, přitom ale to byl výkon na úrovni Budějic, takhle špatnou Plzeň jsem dlooouho neviděl, ale samozřejmě jim klasicky stačila jedna střela na gól a výhru.

Reagovat
Imos

Další klasický zápas s Plzní, hlavně Bílka za ten beton, zdržování a fauly nezapomeňte chválit

Reagovat
ratusek

bohužel díky tomu vyhrávají. Tak proč to měnit. Nechutnej beton je holt nejučinější. Stačí jedna střela a výhra

Reagovat
Imos

každý zápas U Nisy s Plzní mi připomene proč jí nesnáším víc jak Spartu, beru zápasy kde nás někdo přehraje, ale s Plzní je to dycky jen tohle, špatný výkony rozhodčích a kopa štěstí

Reagovat
lampas

Reagovat
pawelFCB

Nechápu, proč jim tolik lidí přálo ten titul...

Reagovat
db18

Protože to bylo buď my a nebo Slavie...

Reagovat
pawelFCB

Ano, ale pořád by přeci mělo jít primárně o předvedenou hru. Pokud to tedy člověk bere objektivně a ne z nenávisti k danému klubu, kterému by nepřál ani v mezinárodní soutěži...

Byť je pravda, že právě takové zápasy vyhrávají celé soutěže. Člověk si toho výsledku 1:0 cení více, než když vyhraje 5:0. Umět vyhrát téměř z ničeho... takové výhry rozhodují.

Reagovat
db18

Na druhý straně... Frýdek to popsal pěkně, měli tlak a hodně rohů, ale vyloženou šanci si z toho vypracovat nedokázali.

Reagovat
Imos

nedokázali a Staněk musím říct že fakt třída

Reagovat
Imos

tady kromě plzeňáků každý přeje Viktorce jen protože to nepřejou Spartě a Slavii

Reagovat
mistr129

Tak tím spíš by to mělo být jasně proti vám

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

To si delas srandu, ne.

Reagovat
AjaxFans

Ty voe,a vy jste u nás nezdržovali?

Reagovat
Imos

tak my nejsme obhájce titulu žejo jako to pohoršení nad Plzní je především kvůli tomu že by měla být násobně kvalitnější, kdyby to takhle uhráli Budějovice takhle tak zanadávám, ale první co řeknu že jsme to posrali, to u Plzně nejde

Reagovat
db18

Stejným způsobem jsme vyhráli titul, kdy každý počítal s tím, že Plzeň kvůli financím ani nedohraje ligu. A teď najednou máme hrát pěkný fotbal s víceméně stejnou sestavou? (v základu byl jiný pouze Bassey a Vlkanova, kteří jsou v klubu krátce)

Reagovat
Imos

to je spíš jen smutný a o to větší důvod vás fakt nemít rád, to jsem se zas klasicky nasral kvůli vám

Reagovat
Imos

a averze Slovácka vůči slovanu mě furt hrozně fascinuje to je tak absurdně vytvořená rivalita že to není možný

Reagovat
ratusek

Tak mi ji dej zmrde jeden zasranej? Nebo jak to bylo

Reagovat
Imos

Reagovat
FCSL

Reagovat
lampas

Reagovat
lampas

No máš pravdu, že to bylo jak přes kopírák dnes, akorát u vás jsme měli to štěstí my

Reagovat
OTASi

Reagovat
adoxx

Tohle ukazování prstem na jiný, když sami dělají to samé...

Reagovat
OTASi

Reagovat
Blasphemer

Link na jednu šanci Liberce pls.

Reagovat
Imos

asi šance Burena v prvním (ale přišlo mi, že by to asi byl ofsajd nakonec) a dvě střely který byly až absurdně vyřešený přesně do gólmana a Havel uklidil centr z malýho vápna před Mikym

Reagovat
Blasphemer

takže hovno, děkuji

Reagovat
Imos

sakra, kdyby měl fotbal fungovat podle plzeňského mustru tak by to bylo hrozně o hovně, odbráněno dobrá práce kdyby vám tohle vyšlo proti Barce tak neřeknu, proti Slovanu a říkat jak je to úplně v pohodě a super je spíš smutný

Reagovat
Blasphemer

jsem z toho strašně smutný

Reagovat
Imos

samozřejmě že vy bublina fandů úspěchu je s tímhle v klidu, to já ti neberu, jen jste ubožáci to je všechno

Reagovat
Blasphemer

pokračuj, baví mě to

Reagovat
Imos

taky se začínám bavit ale to bys musel nadhodit něco kontroverznějšího třeba pochválit rozhodčího nebo tak

Reagovat
Blasphemer

já nemusím nic nadhazovat, akorát mi dělá dobře na čůráka brek ubožáků ze Sudet takže pokračuj prosím

Reagovat
Imos

Když si potřebuješ pohonit malý ego, tak nemám problém pomoct malým sráčům, co místo přiznání že jste měli kopec štěstí, tak dělá zmrda namachrovanýho, to je pak těžký, a nevím jestli zrovna plzeňák má právo kohokoliv z nějaký oblasti vyhlašovat, zlatí baníkovci, ti si aspoň přiznaj že dementy mezi sebou mají, vy jste svoloč, co zaleze když bude hrát Plzeň pod 5. místem

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Imos

Reagovat
Martin9719

Jo za to vás je na těch tribunách jak máku.

Reagovat
Imos

To nějak nenapadá to co píšu, není no a sere mě to, zápas s Plzní a návštěva trapná

Reagovat
Martin9719

Oni o tom mluvili i komentátoři.

Reagovat
Martin9719

Nic jinyho se od Libereckych fans čekat nedalo. Když jsme teda takový hnuj tak proč nám nedají za 90 minut alespoň 5 gólů?

Reagovat
Bakary3

Kdyz to nadsasim, tak právě proto, ze jste hnuj, ty vocase

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Imos

copak někde píšeme něco jako hnůj=míň kvalitní tým než my? Tak samozřejmě že dalo, tyhle zápasy s vámi jsou furt dokola už několik let

Reagovat
Martin9719

Vždyť to tamhle píšeš ty vole. I když ne doslova.

Reagovat
Imos

okay, kde? ubetovovali to? ubetonovali. dali šťastný gol víceméně z ničeho? Ano. Měli dostat víc žlutých než dostali? Ano. Že nepodali moc dobrý, pohledný a zajimavý výkon proti slabšímu týmu? Ne nepodali. Prosimtě, kde vidíš že by se psalo že máme lepší kádr jak oni? Paklub a hnuj nemá co dělat s kvalitou týmu, ale s obrazem klubu

Reagovat
Bakary3

Tady to zkoušíš zbytečně

Reagovat
Imos

Reagovat
Martin9719

Vůbec ti sice nerozumím co mi tady chceš říct, ale aspoň řekni kde jsme měli dostat ty další ŽK?

Reagovat
Imos

tak ty mě tady přesvědčuješ že jsem psal že máte horší tým jak my, což nikde nepadlo

Reagovat
Imos

Hejda v prvním poločase po třech faulech v 15. minutách, nechápu proč dostal kartu až po 80. to bylo vyloženě k smíchu, Staněk za ty zdržovačky, Moskvič za to divadlo že nevěděl o střídání, sorry ale žlutá a běž to bylo k smíchu že mu to prošlo

Reagovat
Martin9719

To byla spíš chyba naší lavičky když stál u ní a nikdo mu neřekl, jemu samotnýmu bych to i docela věřil podle toho jak rychle ukázal sudí tu tabulku s čísly.

Reagovat
Imos

To už neposoudíme, ale jinde by mu prostě kartu nafařil ať ví nebo ne

Reagovat
Martin9719

"samozřejmě že vy bublina fandů úspěchu je s tímhle v klidu, to já ti neberu, jen jste ubožáci to je všechno"... Říkám no, jen ne v tak jak jsem to napsal já

Reagovat
Imos

Tak tady o týmu a kvalitě nic nepíšu, jen o tom co vy jako fandové umíte být za svoloč po takových zápasech

Reagovat
Martin9719

Na tribuně nikdo nebyl prakticky a tady jsem taky nezahlédl moc komentů a pokud jde o mě tak jsem zkritizoval výkon podobně jako třeba Bílek hned po zápase.

Reagovat
Imos

dobře, aspoň ty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Plzeň to hraje zkušeně, lepší 4 výhry o gól než 3x 5:0 a pak prohra na Slovácku jak to zítra předvedeme my

Reagovat
db18

Reagovat
clinger

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl nestraš

Reagovat
Tromas

Reagovat
Houfi

O čem se tu bavíte? Z čeho měl dát Liberec gól? Herní projev se líbit nemusí, počítají se body. Je to naprosto zbytečný pláč...

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
Cotton

Reagovat
OTASi

Reagovat
Pablos

teď už se nemůže hodnotit ani předváděná hra jo ?

Reagovat
clinger

Reagovat
Imos

samozřejmě že ne, nejlepší tým je ten co vyhraje 1:0 s jednou střelou na zápas, tím ukážeš největší sílu přece

Reagovat
Infeld Prácheňský

tahle dětská rádoby ironie mi nikdy nešla do hlavy

Reagovat
Imos

v pohodě, jsem si představoval jak si asi houfi představuje ideální zápas

Reagovat
ACSeRw!n

fotbal, fotbal se nikdy nemeni

Reagovat
clinger

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Infeld Prácheňský

přesně tak. Chápu tu frustraci, ale ta neni způsobená ničim jinym, než nemohoucností soupeře

Reagovat
mistr129

Reagovat
lampas

Spíš jde o princip, Plzeň ani náhodou neměla nárok na tři body, ale fotbal se hraje taky na štěstí, bohužel o tom to je. Není to jen o zápasu s námi dnes, loni v nadstavbě na Slavii to bylo ještě horší (a to jim ještě rozhodčí udělal z hovna penaltu, což se dnes bohužel nestalo). Ale ano, fotbal je holt takový. Cením aspoň, že tu nemá nikdo z Plzně zapotřebí lacině machrovat a povyšovat se. Přeci jen, za to že my nedáme gól nemůže soupeř, tlak byl na to velký dost.

Reagovat
lampas

Naštěstí nestalo

Reagovat
Blasphemer

z hlediska vyššího principu mravního

Reagovat
exse

Co je tohle za píčovinu? Jestli Plzeň dala gól z jediné střely, tak v tom případě měl dát Liberec gólů 5. Body se počítaj, ale fanoušci nekoukaj na fotbal kvůli bodům.

Reagovat
Martin9719

Konečně někdo s mozkem.

Reagovat
Bakary3

Tyvole, z tohohle uvažování bleju

Kazdej hraje na body, ale hrat se ma i pro divaky.

Tak at se tyhle tymy placaj po zadech, jak to krasne ubetonovaly, kazdej po tom obcas sahne nebo je donucenej, ok ... Ale hrat takhle furt, za svuj klub bych se stydel.

Ok, kdyz na to nemas material... Ale to fakt není Plzne pripad

Reagovat
lampas

Velký rozdíl oproti fanouškům Slavie, nebo Sparty, který prostě i po výhře, která se zrodila z hovna, tak svůj tým kriticky popicuji. Plzní chybí pokora, proto jimi pohrdám.

Reagovat
Houfi

Reagovat
Martin9719

Reagovat
3M

Hrozná holomajzna oboustranne a nejvic me dostal bafunar Jablonce, co mi po zapase rekl, ze nas tlacil rozhodci

Reagovat
Pablos

Na Zlín a docela návštěvnost Takže se Sparťani na to zase výkonem vyserou

Reagovat
ratusek

Sparta má potenciál každý zápas mít vyprodáno, kdyby měla konstantní výkony

Reagovat
Uwe háže buly

Co je s Vitíkem? Že zas hraje traged zelený

Reagovat
jsemdement

Je mu věk, může být vůbec rád, že je v nějaký širší nominaci a sbírat velecenné zkušenosti v kabině.

Reagovat
Uwe háže buly

Výkonnostně to byl na jaře nejlepší stoper. Teď se tu díváme na nefungující obranu, tak bych čekal, že bude hrát. Zeleny na Spartu vubec nemá.

Reagovat
bartes

Nekteri tady tvrdili, jak je zeleny super a jak nahradi hancka. Me se taky vitik libil mnohem vic

Reagovat
Uwe háže buly

Mě se líbil i víc jak Sorensen a to proti němu nic nemám. Zelenýho bych zkusil místo ultra tragického Pavelky, dokud se nevrátí Krejčí. Jestli nechce trenér Vitika, tak může zkusit Vydru nebo Večerku.

Reagovat
Kaspar

OT: V. Cerny, snad mu vydrzi zdravi a pravy kridlo je v repre je vyreseny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Blasphemer

D. Černý z Přeštic. 9 gólů v ČFL nemůže Šilhavý ignorovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Váš odchovanec

Reagovat
Blasphemer

Já vím, dokonce jsem si s ním i párkrát zahrál ve škole na těláku. Tenkrát byl fakt nadějnej a všichni si mysleli, že bude hrát jednou za áčko.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak v Přešticích je koukám Zeman a Štípek

Reagovat
monty25

Taky jsem si dneska všiml toho Zemana.

Reagovat
Blasphemer

Zeman si polepšil, loni hrál ještě v Mýtě divizi.

Reagovat
monty25

Se Šumským?

Reagovat
Blasphemer

Neeeee Šumský hraje ve Vysokým Mýtě, to je někde na severu. Zeman hrál za Mýto u Rokycan.

Reagovat
Blasphemer

Tak koukám, že to úplně na severu není, ale je to každopádně někde v prdeli..

Reagovat
Martin9719

To je pardubický kraj ne?

Reagovat
Greny

Ten druhej gol byl hodně dobrej. Taková roura za to u toho prvního může být rád že mu drží kolena jak na poprvé promachl

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

DŽEKO MRDÁ

Reagovat
John Obi Mikel

Vedle

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Fillo

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Jankto je zoufalej. Však ten týpek není schopnej přejít hráče z naší ligy, nic nevymyslí...

Reagovat
db18

18% úspěšnost centrů.

Reagovat
Nuno čomes

Masakr jako dobrovolně se jít takhle zpátky do Česka zakopat, klobouček.

Reagovat
Pride

Namyšlený průměrák, v lize je jen málo odpornějších hráčů než je on.

Reagovat
Igner Farnsworth

Snad to Zlín udrží do nějaký 70 minuty, chci vidět reakci fanoušků

Reagovat
ratusek

Tak prej Hora k nám

Reagovat
exse

To by pro vás byla pecka.

Reagovat
Bakary3

Pred 3 rokama ale, ne?

Reagovat
exse

Právě naopak, na tom CM se podle mě našel a vyzrál, hraje nejlíp v kariéře.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako fakt?

Btw dneska jsem byl na Slovanu... slušná smůla Plzeň předvedla úplné hovno a ještě větší ostuda byl kotel Plzně...

Reagovat
Bakary3

Jako i verim, ze mu to tam sedi, ale nejak si neumim představit, ze by mel byt upgrade treba oproti tetourovi nebo kuzmanovicovi

Reagovat
Banikovec7

Kuzma hraje na podhrotu a Tetour je letos zatím naprosto šílený. Já myslím, že přesně někoho takového, kdo hraje ve středu a rozumí si s míčem potřebujem.

Reagovat
Bakary3

Tak jo

Reagovat
ratusek

snad máš pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

Podobný panic buy by se dal očekávat. Akorát v Budějkách už se přesunul z křídla do středu, tak nevím, kde byste ho chtěli hrát vy.

Reagovat
ratusek

Doufám, že ne na křídle, kde hrají mladé pušky. Jedině asi na podhrot. Nevím, kde ted hraje, mám ho zafixovaného jako křídlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Horejš ho předělal na tvůrce hry a Weber ho tam teď stavěl taky.

Reagovat
ratusek

ahá. tak horší než to, co máme být nemůže. a drahý asi taky nebude, takže dobrý. ale jestli brát hráče, co se pohádá s trenérem a pak radši hned odejde. To nevím. Je to přestup ve stylu, že se budou na sportovním úseku zase modlit, aby to už tentokrát konečně vyšlo.

Reagovat
3M

Tak on takhle nejak odchazel i od nas. Hroznej curak

Reagovat
Banikovec7

Právě ve středu potřebujeme posílit nejvíc.

Reagovat
Blasphemer

Vrba je génius. Hráče, kterýho v Plzni zamlada nestavěl, teď bude chtít v pokročilým věku do Baníku.

Reagovat
ratusek

obávám se, že tohle Vrba nechtěl. To si zase vymyslel ta kunda Bělák a Grussmann to odkejvá. ale třeba ne a Vrba ho chtěl a bude posila ( )

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty jo, uz zas? Nejsem si ale jistej, kde ho bude Trpis hrat, jestli na AM nebo trochu niz jako v Budejcich.

Reagovat
ratusek

co?

Reagovat
Greny

To je zvyk ... Nakupují každýho pokémona tak si myslel že jde k nim

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vzdyt si nas, ne?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fakt

Asi je správný moment přestat chlastat.

Reagovat
Bakary3

...

Ze mi to ale trvalo

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak my kromě Jaroně a Buchty nemáme skoro žádný křídlo... je zadarmo, lepší než drátem do oka. Ale nevím... uvidíme. Po tom průseru s Brnem mi to už je asi nějak jedno Jediný co tak doufám, že brzo dostane pořádně šanci v základu Miškovič

Reagovat
ratusek

právěže tady píšou, že je z něj CM, tak nevím

Reagovat
ratusek

S Miškovičem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

nechybí vám spíš 6?

Hora je spíš ofenzivní záložník, takhle zas budete na 6 cpát Kaloče co je tam marnej. Plus křídlo byste taky měli koupit, Buchta a hlavně Jaroň zatím super ale na křídlo je třeba víc hráčů než 2

Reagovat
Rothbard

Bojujte za Spartu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koho za Priskeho?

Reagovat
honza.kvapill

Možnosti je... Rada, Kotal, Lavicka, Scasny...

Reagovat
Rothbard

Jílek bude brzo volný.

Reagovat
ladyboy arsenal

Vrba

Reagovat
exse

Ok, na čem je Holoubek? Kokeš?

Reagovat
smazaný uživatel

tramal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

krokodil

Reagovat
Blasphemer

žlutý piko z Nuslí

Reagovat
Miguel19

Už dal někdy Mejdr přesný centr?

Reagovat
jsemdement

Nejsou ani moc nebezpečný, že by byl nepříjemnej var z něj a šel z toho gól.. .

Reagovat
DieFohlenBMG

O půli protočili Panák - Zelený. Teď už to půjde

Reagovat
John Obi Mikel

Vitík jde na hostování, že místo něj dostal šanci Panák?

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto

Reagovat
John Obi Mikel

Fillo Tohle musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hrobaři!

Reagovat
Martin9719

Ještě že si ten debil Berka nevymyslel faul i u šance Filla.

Reagovat
Sosi

Plzni jde v techto zapasech o to prostridat a rozehrat co nejvic hracu, nechat odpocnout opory a pritom neztratit moc bodu, aby i na jare hrali o pohary. Tyto cile plni na rozdil od jinych tymu na 100%, takze v Plzni predpokladam maximalni spokojenost. Predvedena hra je ted na podzim to posledni, co plzenaky zajima.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Fakt

Reagovat
lampas

A využít typického štěstí, které prostě nevím proč stabilně mají.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nuno čomes

Konečně to někdo napsal reálně tak jak to je.

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

o pohary ....zase titul

Reagovat
ladyboy arsenal

Bílek ven a Kadlec je píča

Reagovat
mistr129

Tecl by to dal

Reagovat
John Obi Mikel

Loňský Kuchta by to dal hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Crybaby Proč ho neobarvil?

Reagovat
smazaný uživatel

Typico ten pycino na O2 jeste porad komentuje? Dneska slysim ze zase perli

... "Sparta ma pro dnesni zapas nachystane 4 utocniky, tri jsou uz ted na hristi a na lavicce zbyvaji jeste Drchal s Minchevem."

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý počty. Ale jsou tam horší komentátoři.

Reagovat
Coutinho10

ja posledni kola vypinam komentar, clovek si to vic uzije

Reagovat
Martin9719

Vždyť neslyšíš fanoušky.

Reagovat
Coutinho10

prave ze jo, slysis a mozna jeste lip, kdyz vnimas tu atmosferu ze stadionu a jsou i daleko vic slyset pokyny od treneru

Reagovat
Martin9719

jo komentář, pardon, já myslel všechno

Reagovat
Coutinho10

vpoho

Reagovat
Stannis Baratheon

Sparta kombinuje hrozně vysoko, takhle se jim bude hrát do betonu ještě hůř než nám.

A Kuchta i Čvančara už zkoušeli penaltu, ti mají skutečně dohromady IQ za jednoho hroťáka.

Reagovat
DieFohlenBMG

mají společný slepičí mozeček

Reagovat
$dolar$

Fanoušci Sparty mají bojkot? Nebo proč jsou tak ticho?

Reagovat
Selänne

V Plzni by tohle byla bouřlivá atmosféra.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Vyřvali se na Václaváku

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
lampas

Reagovat
Byleth

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
kecipep

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Selänne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Už bojovali za Spartu?

Reagovat
jsemdement

Proč nezkusí Weisnera nad Mejdrem a Daňka vlevo . Zase 17 IQ vole, proč jim to musím pořád psát přes emaily jak maj hrát vole!

Reagovat
ACSeRw!n

1 utocnik nefunguje, 2 utocnici nefungujou, 3 utocnici nefungujou.. co bude priste ?

Reagovat
John Obi Mikel

4 útočníci

Reagovat
DieFohlenBMG

pozitivní je čisté konto už je tam znát Priskeho rukopis, časem uvidíme nezastavitelnou Spartu, až si to sedne směrem dopředu

Reagovat
Sosi

Simulant, vyborne vyreseno, citlive.

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to na rozhodčího ten pokřik, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Noo kontakt tam byl... ale nechapu proc Karabec, kdyz uz je u malyho vapna schvalne jebne o Hrubyho kolenem a nejde dat gola.

Reagovat
jsemdement

Protože to je píčus, dělá to často.. .

Reagovat
Igner Farnsworth

Ukazkovej dive, naběhne do obrance a padne, parodii na tenhle dive je plnej yt

Reagovat
bartes

Tvl. ti Spartani jsou fakt zoufali. Kdyz to nejde jinak, zacnem padat ve vapne . Mel bybje zacit zlutit

Reagovat
John Obi Mikel

Čvančara

Reagovat
Sosi

Priske vypada jak Habanec

Reagovat
Blasphemer

a dokonce tak i trénuje

Reagovat
$dolar$

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pride

Reagovat
Miguel19

Čvančara

Reagovat
John Obi Mikel

Čvančara

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sosi

Berka panem utkani

Reagovat
Vinci

Proč se k tomu sere Cvancara, kterýmu míč překáží

Reagovat
John Obi Mikel

Jawo

Reagovat
monty25

Zlín měl normálně větší šance než Sparta.

Reagovat
John Obi Mikel

A zazdil je neskutečně.

Reagovat
monty25

A teď to korunoval Silný.

Reagovat
John Obi Mikel

To už je silný kafe

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Jde letos ta Sparta na titul, nebo ne?

Reagovat
bartes

ta muze byt jen rada, ze ostatnim to nejde taky, jinak by hrali stredni skupinu. A to jeste nehrali s nikym z top6 lonska

Reagovat
John Obi Mikel

Si to s těmi čtyřmi rozmyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Priskie time?

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Silný

Reagovat
smazaný uživatel

Silný

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte si v tom zakončení prdel?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Panák, kde ho vyhrabali? Solidně hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin ztrati 2 body

Reagovat
bartes

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Strojmír

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem čekal, že to tam Spartě padne, když jsem viděl ty spálené šance.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Cotton

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pico Silny vrat se do Kromerize, to je k smichu ty tvoje situace.

Reagovat
bartes

Byl v te same situaci jako jurasek, jurasek strilel hned, dal tycku a tohle kopyto pocka na brankare, aby to do neho mohlo napalit

Reagovat
Sosi

Mel prihrat pred branu z prvni, do prazdne brany

Reagovat
monty25

A já vůl si ty sparťany pořád cpu do Fantasy...

Reagovat
Martin9719

Já na ně vsadil 2 kila zase + Slavii.

Reagovat
Kocour Klapuška

To je penez

Reagovat
JarousFCB

Podle mě až moc pokud jde o sázení

Reagovat
Martin9719

Já myslel že i za tyhle peníze se bojuje na Václaváku.

Reagovat
mistr129

Tak kdo jiný než Fiala s Pekarovou jim má zaplatit to BigMac menu a jízdenku?

Reagovat
Martin9719

Samozřejmě. Hlavně že předtím jim to Babiš a Sobotka a Nečas a další platili.

Reagovat
Coutinho10

mi povídej, ted Teclík bez pásky musí nahrát víc než 5 Puskasovych hracu Olomouce

Reagovat
delfin

Sorry, ale dnes existoval, jedinej hrac Sparty. Danek.

Reagovat
Rothbard

Tak to už je poněkolikáté ne?

Reagovat
delfin

Možný to je, já na Spartu normálně nekoukám. A to jsem k nim ještě hodnej.

Reagovat
bartes

Ja bych jeste vyzdvihl holce, ze neudelal svoji klasickou minelu a sparte tim zachranil bod

Reagovat
jsemdement

Jak se na něj nadávalo, tak při té mizérii v poli je celkem drží.

Reagovat
delfin

Tjn holky, taky jsem za něj rád.

Reagovat
Martin9719

Silný alá Šulc. Tahle branka s Holcem v bráně má nějaký magický kouzlo, že se útočník lekne jinak to není možný.

Reagovat
Martin9719

Jinak ten Jawo to je hodně zajímavý hráč.

Reagovat
Miguel19

Za 60 zápasů 4 góly...hodně zajímavý

Reagovat
Martin9719

Rozhodně hrál líp než Bassey.

Reagovat
Mass

Reagovat
Martin9719

Máš pocit že ne?

Reagovat
Mass

Na Jawovi nic zajímavýho neni.

Reagovat
Martin9719

Za to Durosinmi to je dělo. První dotek, zpracování, krytí míče, technika, síla. Gólů zatím tolik nedal ale díky němu Zlín měl i vyhrát.

Reagovat
Cotton

To ve Zlíně na základ stačí

Reagovat
pingla

přál bych mu přestup, kamkoliv

Reagovat
Martin9719

Trochu v něm vidím Kweukeho. I když takový stehna zase nemá.

Reagovat
pingla

Kweukeho, vždyť má nohy i tělo jako kdyby běhal maratony jeden z nejslabších útočníků ve Zlíně za poslední roky, spolu se Silným

Reagovat
John Obi Mikel

Silný je slabý?

Reagovat
pingla

zatím u nás nic neukázal, útočník hodný kvalit Spartě

Reagovat
AnthonyR

Sparta v úpadku není. Úpadek začne ve chvíli, kdy se Křéťa rozhodne přesunout na Strahov i áčko a na Letný místo stadionu budou kancly a předražený byty.

Reagovat
Kaspar

OT: Stahnu Mafii 2 a behem hrani se mi po par minutach vzdy zacne najednou vypinat pc, mel nekdo stejny problem ze by poradil?

Reagovat
delfin

Přehřívání, slabý zdroj?

Reagovat
Kaspar

u jinych her i narocnejsich to nedela

Reagovat
Coutinho10

pred lety, kdyz jsem ji hral tak si nevybavuju nejaky problem...leda zkus preinstalovat do jinyho mista nebo si stahni nejakou jinou verzi

Reagovat
Neon

z uložta, nebo ze steamu, kde je teď ve slevě a je za směšných 10 éček? (v přepočtu za 5 Plzní)

Reagovat
bartes

takže stahuješ nejakou neorigo verzi a ptáš se tady? Podle mě můžeš být rád jen za vypnutý komp. Být tebou, tak si najdu několik antivirů a postupně projedu každým komp, protože sis nejspíš natahal do kompu nějakého vira

Reagovat
Azazelo RD

To asi už ten covid z obilí skáče i na výpočetní techniku.

Reagovat
Greny

Plavsic za béčko Slavie.. on sám bude mít větší plat než zbytek hráčů a realizaku Slavie a soupeře ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Šmiga už se rozestřílel

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Doufám, že dnes pošle Dostálek na hřiště plnou palbu. Bohemka je venku sice silná, ale donekonečna tam vyhrávat taky nemůžou, takže věřím ve tři body.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Greny

No já z toho mám dneska obavu docela

Reagovat
ZB 07

Moc nerozumím Blechovi v základu, ale snad Dostálek ví, co dělá

Reagovat
John Obi Mikel

RDVCD?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
racet

Nevíte,jestli je nějaký výjezd fanoušků Baníku na Hradec? Na Chacharech jsem nic nenašel. Díky

Reagovat
Rothbard

Když dnes Baník nevyhraje, tak Vrba konečná?

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase klid...

Reagovat
Kepy_FCB

Ne! Jediné že by to položil sám, to se časem asi stane

Reagovat
HorajzmAmmann

Konečně Miškovic

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Kepy_FCB

Tak dnes opět s Frydrychem a Laštůvka

Reagovat
HorajzmAmmann

Takacs v záloze je lepší volba než Boula. Takže dle mého ok.

Reagovat
Greny

Začátek z říše u na druhou stranu lepší než na konci

Reagovat
Didier Drogba

Mel mu tu hlavu ukopnout

Reagovat
Gelu28

Více co je nejvíc na nic...že i když Baník dnes nevyhraje...v pondělí tam pořád Bělák je

Reagovat
Kepy_FCB

Předtím se to házelo na Vrťa na Hábu, vyhodí Běláka a Grusmana a přitáhne někdo podobně neschopnej nebo i horší, prostě klubová karma zrejmě

Reagovat
Gelu28

No ale podívej koho převedl Bělák a povedl se....maxinálně Almási....jinak takové příchody jako Potočný,Koncevoj a další škoda slov

Reagovat
bobis21

Výběr posil vůbec není zodpovědnost Běláka

Reagovat
Gelu28

Tak k čemu tam ten arogantní chlap je ? aby vařil kafe ?

Reagovat
lichna.

Jsem si tím jistý?

Reagovat
bobis21

No na to je tam Grussman

Reagovat
lichna.

Papírove ano. Realne ne.

Reagovat
Kepy_FCB

Potočnýho hodně chtěl Kozlomajzna

Reagovat
Pablos

Před Baníkem, ale válel docela ...zase bych nevyčítal, že se přivedl.. i když to byla pak tragédie.

Reagovat
FruFru

obětní beránek musí být

Reagovat
Salfovic

Co je zač? A to si ho přitáhl Brabec nebo tam byl už před ním?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zajímala by mě úspěšnost přihrávek. To je až šíleně nepřesné

Reagovat
lichna.

To je asi nejhorší fotbal, co jsem v tomto roce zatím viděl...

Reagovat
bobis21

První poločas v Jablonci tomu dělá silnou konkurenci

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Greny

Dneska už nás poznávám .. to už je klasika z minulého roku musíme hrát a jsme v prdelo

Reagovat
ratusek

Reagovat
Didier Drogba

S kopacema z Bohemky jsem necekal, ze ti nasi drevaci neco udelaji. Uz to nejak dokopat a aspon nekoho zranit, kdyz body nebudou.

Reagovat
Kepy_FCB

aby se nezranil někdo vám

Reagovat
Couturel

Jo, na ten jejich nakopávaný fotbal, kdy to tam domlátí a když nejsou na míči, tak každýho dokopou, jsem už nějaký ten pátek alergický. Bohužel my máme v kádru polovinu druholigových hráčů, takže to na nás stačí.

Reagovat
Pesojen

vysvetli mi nekdo tu cervenou pro Pardubice?

Reagovat
Kepy_FCB

Co záběr na Laštůvku tak nasrané gesta a výraz ať už se na to vysere!

Reagovat
bobis21

Co tvůj koment, to nasraný výlev. Ať už se na to vysereš!

Reagovat
Kepy_FCB

Co tvůj koment to honění ega a snaha někoho ztrapnit

Reagovat
bobis21

Nemáš mi to dělat tak jednoduché

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

musí bejt radost s ním hrát

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Do Klímovy hlavičky v 42.min. to vypadlo že se hraje na domluvenej výsledek 0:0

Opravdu těžké na to koukat fakt!

Reagovat
ratusek

Posadit Pojezného na ukor Frydrycha může jen genius. Ještě že to nevidím, dle ohlasů to zase stojí za hovno

Reagovat
Salfovic

Komentovat Baník a nebýt na stadionu je jedna věc, ale komentovat Baník a ani se na něj nedívat, to už je vrchol

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka v pasti

Reagovat
HorajzmAmmann

Stojí to z hovno. Naštěstí za všechno může Frydrych. Možná i za to, že Baník vystřelil 1 na branku

Tak aspoň, že fans mají novou oběť ... Už se těším až to bude vypadat bez Frydrycha... (Počkat, on vlastně nehrál ani proti Brnu)

Reagovat
Kepy_FCB

Vlastně dnes hraje ten Miškovič, všiml si toho někdo

Reagovat
djiros

Vždyť jsou všichni dopředu hrozní. Opravdu jednoduché mu nakládat.

Reagovat
Kepy_FCB

prej nakládat jen se ptám

Reagovat
djiros

Viz výš tvé kecy k Lastuvkovi. Bodejť by nebyl nasrany, když všichni stojí jak chuji a nemá to komu dát.

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli on nedělá dusno v kabině a nekurví tam partu...

Reagovat
Kepy_FCB

Vystřídal a je to znát! Kurva znát!

Reagovat
HorajzmAmmann

Technicky bude slušný a pod tlakem hraje dobře. Ale stejně si myslím, že by mu to mohlo sedět spíš ve středu než na kraji... Trochu jsem doufal, že na kraji bude Kuzmanovic když už.

Reagovat
Igner Farnsworth

2 střely na bránu, 15 faulu a 0 golu to musí bejt neskutečně zážitek ten fotbal

Reagovat
HorajzmAmmann

Klobása je fajn...

Reagovat
Igner Farnsworth

taky tam jdu občas hlavně na tu klobas

Reagovat
Seydou Doumbia

ideální by bylo žádná střela na bránu a 2 redky, ale tak co už...bez golu to bereme i tak

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Teď je zválcujem

Reagovat
Salfovic

Obrovská tragédie pro slovenský fotbal, Dědič nebude hrát LM

Reagovat
Akinfeev

Kde je soupiska?

Reagovat
Salfovic

Na bleskosportu.

Reagovat
Akinfeev

Díky

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tohle je bude mrzet!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ladyboy arsenal

a já se těšil na jeho gól prdelí na camp nou

Reagovat
Rothbard

Vrbu netřeba odvolávat. Po dnešku bude s Baníkem v TOP3.

Reagovat
Gelu28

Kaloč ted krásnej uklizený signál z přímáku do autu

Reagovat
inferno08

Baník má problém si nahrát na deset metrů. Co s tím může Vrba dělat?

Reagovat
čolo

Reagovat
Salfovic

,,Zmenšit hřiště´´ aby si mohli přihrávat maximálně na 9 metrů.

Reagovat
Akinfeev

fotbal hroznej.. teď ještě Hradec dá gól

Reagovat
bobis21

To teda na ofsajd nevypadalo (z toho jednoho záznamu, takže to neberu 100%), ale tím že pičus písknul to ani nejde přezkoumat

Reagovat
Coutinho10

Olie a Ivan

Sestava: Mandous – Masopust, Santos, Kačaraba, Jurásek D. – Ševčík, Holeš – Schranz, Provod, Olayinka – Tecl

Lavička: Kolář, Ousou, Tiéhi, Usor, Douděra, Ewerton, Hromada, Traoré, Lingr, Jurásek M.

Reagovat
Losinho

To vypadá dobře

Reagovat
Mass

Jinak tohle už je v týhle sezoně podruhý, co Slavia současně hraje s Valencií.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Valencia až od 9?

Reagovat
Pablos

už tě Tecl nesere jo ?

Reagovat
ladyboy arsenal

od hetriku nebohejm Teplicím je vše odpuštěno

Reagovat
Mass

Lingra a Usora sem čekal v základu, Kačarabu po jednom povedenym zápase bych tam taky nedával. Snad si Provod se Ševčíkem nebudou krást míče v rozehrávce.

Ale už se těšim, se Slováckem to bývají nejlepší zápasy v lize, bez nějakýho přehnanýho taktizování, tak snad tentokrát to bude taky tak.

Reagovat
ratusek

a hlavně bez nechutnýho betonu jednoho z týmů

Reagovat
Selänne

Reagovat
pingla

doskiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
naheCZ

To je začátek

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, byla tam teč

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Dobrej gól Mandous no

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

Zapnu v první minutě a co vidím?

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

V kolikáté vteřině to bylo?

Reagovat
John Obi Mikel

Cca 20.

Reagovat
Mass

No tak super že po Rakowu udělai video, jak hrajou do poslední minuty

Reagovat
Greny

Však do poslední minuty hrát budou ale neříkali že od prvni

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
cubinho

15

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba

Reagovat
John Obi Mikel

Ta rozehrávka obránců to je něco

Reagovat
Mass

Slovácko vysoko presuje v dost lidech, to se jim taky nemusí vyplatit.

Reagovat
Pablos

Dobrá degradace z někdejších dob Slavie, která měla na tom vystavěnou hru.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Greny

Nemusíte to dneska sledovat mám na Slavii a je to poslední zápas - remíza max

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinku o půli střídat.

Reagovat
John Obi Mikel

Už podruhé v ofsajdu

Reagovat
Coutinho10

to si musi pohlidat

Reagovat
Mass

Škoda toho malýho ofsajdu , to snad bylo o centimetry. Už sem si začínal myslet, že někdo vyměnil Standu za Lewandowskiho.

Reagovat
ratusek

A v Plzni můžou slavit

Reagovat
$dolar$

Dneska se slaví v Ostravě, uhráli jste nečekaně bod.

Reagovat
Greny

Tam musí být strašné vysmati... I kdyby měli v LM skoro 0:30 tak si ji zahráli.. peníze vydělali..a proti Slavii vždy před ligou budou mít víc odpočinku...

Reagovat
Martin9719

To je ještě daleko a oni už sotva běhají.

Reagovat
$dolar$

Olayinku měli prodat, teď už nedostanou nic, jak Kolář.

Reagovat
John Obi Mikel

Jednou hrajem proti kvalitnějšímu soupeři a je to hned znát. Čas vrátit se zpět na zem. Naše rozehrávka velký špatný a Olayinku bych o půli střídal. Na druhou stranu nějaké šance tam jsou, proti HK to bylo horší.

Reagovat
Kocour Klapuška

Nemyslim, ze to Slavia bude mit problem otocit. Furt je to Slovacko

Reagovat
John Obi Mikel

Právě že to je Slovácko a ne néjaké Pardubky. Budem mít, co dělat.

Reagovat
John Obi Mikel

A otočit ligový zápas se povedlo naposled loni v září proti Bohemce.

Reagovat
Kocour Klapuška

Jako pred rokem??

Reagovat
ACSeRw!n

my hrajeme picu aspon proti vsem

Reagovat
Coutinho10

Usor na plac

Reagovat
Miguel19

Trávník

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous Santos

Reagovat
naheCZ

Mandous

Reagovat
ACSeRw!n

tohle nedat

Reagovat
Selänne

Trávníku wtf

Reagovat
John Obi Mikel

O co se to snažil ten Santos

Reagovat
Mass

Starý Standa je zpátky

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous šel kam?

Reagovat
Mass

Kolářovina

Reagovat
Greny

Za mě klidně penalta dle pravidel ne

Reagovat
Selänne

Asi nejdebilnější pravidlo ve fotbale, ale správně posouzený.

Reagovat
Mass

Neřikej mi, že je takový pravidlo, že když seš na zemi, tak můžeš libovolně hrabat na míč. Tady si ten balon rukou prostě trochu přistrčil.

Reagovat
Komix

snad jasná ne????

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle se nepíská?

Reagovat
Greny

Ne

Reagovat
Coutinho10

lol coze jako nic ?

Reagovat
Coutinho10

to tu ligu ani nemusime hrat, dejte jim to hned

Reagovat
Greny

Dle pravidel absolutně správně vyreseno

Reagovat
Coutinho10

doloz konkretni pravidlo

Reagovat
John Obi Mikel

Teď ho říkali komentátoři, ale jak píšu níž, moc se mi to nezdá.

Reagovat
bartes

pravou se opíral a levou si to posunul, jasná pentle

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

komentatory mam vypnuty, ale ty stejne kecaj a obhajujou to, co udela rozhodci, nereknou vlastni nazor nebo ze by rozporovali s tim, co se deje na hristi

Reagovat
Kang & Kodos

Uzrálo

Reagovat
Blasphemer

to bylo hodně rychlý kvašení

Reagovat
Coutinho10

neuzralo, posledni kontakt az ve vapne ten hlavni

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

by me zajimalo podle jakych pravidel neni umyslny postrceni mice od braniciho hrace ve vapne penalta

Reagovat
lichna.

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

No sice se zvedal, ale ten míč si trochu posunul, dalo se pískat. Není VAR?

Reagovat
John Obi Mikel

Já si taky myslim, že tady to není ten případ vstávání. Uvidíme, co na to komise.

Reagovat
Mass

Udělal pohyb rukou proti balonu, ne že by ho balon trefil. Podle mě teda ruka.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Remt

Případ vstávání beru když se zvedáš a soupeř ti napálí míč do ruky, ne že míč posunes rukou sám, byl to pohyb proti míči. To mi přijde jako jasná penalta

Reagovat
pingla

však si míč úmyslně zastavil ne ?

Reagovat
ACSeRw!n

kopyta

Reagovat
Miguel19

Mihálik

Santos je fakt šílenej...

Reagovat
John Obi Mikel

Santos

Reagovat
Greny

Naučte se pravidla jak píšu nahoře

Reagovat
Fakt

Santos solidní výkon

Reagovat
Mass

Santusák

Reagovat
Selänne

Tecl

Reagovat
Remt

Chápu správně že když kopneš do míče a následně ho (ať už úmyslně nebo jen proto že jsi kopyto) zastavíš rukou a to vše ve vápně tak se to nepíská proto že se hráč při tom zvedal?

Reagovat
Remt

Podíval jsem se na pět minut a už to zas vypínám. Jestli tohle je ok a rozhodnou o tom rozhodčí ve spolupráci s VARem, tak na takovou sračku se asi dívat ani nechci.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl snad si ostřílený Taylorem a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR to myslim ani neresil dokonce... ujety.

Reagovat
dinss

Řešil a je to v pravidlech. Poměrně jednoduchá situace.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak v pravidlech je, že pokud si nastřeli tu opirajici tak není ale tady se myslím o jedno opiral a do druhý si kopnul balón

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to pravidlo je neskutecna sracka. Za to, ze si vemeno a trefis si pri zpracovani balonu nohama ruku, by mela byt automaticky penalta.. ale ne, neni to ani proti pravidlum... totalni sracka.

Reagovat
jsemdement

Teď, když útočník nechtěně zahraje rukou, nezvětší objem svého těla a má ruku v přirozené pozici, ale branku vstřelí jeho spoluhráč, gól platí. Když však neúmyslně zahraje rukou a následně branku vstřelí sám, gól neplatí.

Taky slušné hovínko.

Reagovat
John Obi Mikel

Faul jasný, otázka kde.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne podkopnutí až uvnitř

Reagovat
Coutinho10

tam, kde to zacalo neni dulezity

Reagovat
naheCZ

No asi před vápnem to bylo

Reagovat
naheCZ

Každopádně pokud to nebude penalta, tak asi červená ne?

Reagovat
Mass

Tohle se dá posoudit jako obojí, tak hodně štěstí

Reagovat
Coutinho10

prvni kontakt jo, ale posledni uz byl na care = ve vapne

Reagovat
db18

To bylo před vápnem... jim to dejte rovnou...

Reagovat
ACSMan

Taky mi to přišlo na čáře

Reagovat
John Obi Mikel

Na čáře to je penalta.

Reagovat
ACSMan

Tak před čárou mi to přišlo v tom případě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Reagovat
lichna.

Reagovat
žrout

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Slejdy

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nebylo, ten hlavni kontakt (posledni) byl na care = ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by nebyla penalta, tak by musela byt cervena

Reagovat
Rothbard

Tenhle trest se už nezdvojuje ne? Jako že penalta + redka...

Reagovat
naheCZ

Nedává se červená no, jen v případě nějakého surového zákroku

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ne, ale prave, kdyby tu penaltu nepisknul, tak by musel dat červenou. Kadlec uz byl posledni, byt by to byla podobná červená jako dostal Ousou

Reagovat
Rothbard

Jo, tys to napoprvé napsal dobře, já to špatně přečetl, jako že chceš penaltu i červenou pro faulujícího hráče.

Reagovat
mistr129

To kopnutí bylo přesně na čáře, víte někdo jeslti má být penalta, nebo přímák?

Reagovat
John Obi Mikel

Čára je penalta.

Reagovat
monty25

Jestli to bylo na čáře, tak penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Provod

Reagovat
Mass

No ale moc dobře kopnutý to nebylo

Reagovat
Coutinho10

ufffff ze stestim teda Provod

Reagovat
bartes

ať jdou ti rozhodčí fakt do pryč . Kdyby tihle pískali včerejší Spartu, tak jim ty letecké dny taky odpískají na penalty

Reagovat
Rothbard

Byla?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jasná

Reagovat
eder

Ani náhodou, bylo to metr před vápnem. Hnus fialovej....

Reagovat
Rothbard

To už Fiala celkem přehání ale.

Reagovat
Coutinho10

pocita se posledni kontakt nebo prvni

Reagovat
John Obi Mikel

Počítá se ten, který je hlavní příčinou faulu.

Reagovat
Coutinho10

chtel jsem napsat ne misto nebo

Reagovat
Coutinho10

* ne prvni

Reagovat
Blasphemer

kterej se hodí

Reagovat
Coutinho10

vsak to znate

Reagovat
ratusek

Reagovat
adoxx

Už by sis aspoň mohl změnit ty oblíbený kluby...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rothbard

Nebo prostřední. Nebo taky podle toho, z kterého týmu je faulovaný hráč a z kterého faulující.

Reagovat
jsemdement

To je nejdůležitější faktor .

Reagovat
Rothbard

Příhoda by nám to vysvětlil.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nebál bych se říct že 2

Reagovat
Mass

Twl přiznám se, že jako pencli bych písknul tu ruku a tohle dal před vápno

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
bartes

hlavní faul byl jasně před vápnem. Jestli ho pak přišlápl ve vápně, tak jen proto, že už se po sobě váleli oba 2

Reagovat
Martin9719

Asi tak. Lingr skoro na zemi, Kadlec skoro na zemi, míč dávno v hajzlu = penalta. Ale se Zelinkou jsem to čekal celou druhou půli.

Reagovat
db18

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
adoxx

Reagovat
eder

Co to je za hnus, do prdele? To nefunguje VAR nebo co ?!?

Tohle nemohla být penalta v žádném vesmíru...

Reagovat
Stannis Baratheon

No vidíš, a zrovna v tom jediném známém to penalta je.

Reagovat
Sosi

A proto nemohla byt v zadnem jinem Takze ma pravdu. Ledaze by se vesmiry prekryvaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nenapsal v žádném jiném, ale v žádném, takže nemá pravdu.

Reagovat
inferno08

Reagovat
Selänne

tecl tpč

Reagovat
Mass

Dneska je to ten starej Standa.

Reagovat
Greny

Tecl dneska hraje na Krejčího samej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Co tam bylo na Tecla? opakovačka nebyla

Reagovat
Sosi

Nguyen ze precetl strelu a vystihl smer? Vzdyt skocil doprava a strela sla doprostred, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zůstal na místě, tak nemůže dělat zákrok nohama.

Reagovat
John Obi Mikel

Pyro je zločin

Reagovat
Greny

Ewerton? simulant .. zlatej Zavadil těm to aspoň dotáhl do konce a marodil

Reagovat
Bosko

Mezi slavisty momentálně nepopulární názor a a SN bych za něj dostal bídu, ale Tecl je prostě kopyto a dřevák. V zápase, kde Slavia dominuje a dává góly, dokáže skórovat. Ale jakmile přijde zápas, kde je gólů málo a potřebujeme mít vepředu někoho lepšího, tak je prostě k ničemu. Nejlepší je, že on sám to ví a pokouší se tymu pomoct aspoň naivnima pádama

Reagovat
naheCZ

Reagovat
bartes

protože je to labilní lama. Souhlasím s tebou. Má max. na tým 2.sledu typu Liberec atd. Vůbec nezvládá ten tlak.

Reagovat
Blasphemer

tady je to naopak názor docela populární mi přijde

Reagovat
Sosi

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Já si asi počkám na větší vzorek zápasů.

Reagovat
bartes

dalších 5 let nebo kolik je ve Slávce

Reagovat
John Obi Mikel

Právě musim zjistit, jak moc se letošní Tecl liší od toho z předešlých let

Reagovat
Selänne

Reagovat
bartes

v lize těch zápasů moc nebude. Dohromady i tady mohl dávat gól a je to zápas blbec pro Slávku. Spartu jako soupeře moc neberu, takže jedině EKL, Plzeň nebo fakt zápas blbec jako tohle.

Reagovat
Mass

Ale on to má takhle skoro každou sezonu. Tři zápasy se mu povedou, třeba dá i hattrick (jen proti slabším, teče do prázdný) a pak deset zápasů se tam protrápí a nic netrefí, než ho konečně Trpiš za někoho vymění.

Hlavně to jak pořád stojí v ofsajdu bych spíš čekal u nějakýho mlaďase.

Reagovat
bartes

zvlášť když se mu zápas nepovede, tak je pak dalších 5 v lese.

Reagovat
Stannis Baratheon

To není nepopulární názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesi me ze se rozstrilel ale nazor, ze nas stal loni titul a letos na konci bude taky, ten nezmenim. Je to presne jak pises. A budeme trpet i v poharech, protoze tam je trapnej 2x tolik.

Reagovat
Igner Farnsworth

To je nepopulární nazor v realizaku Slavie, všichni ostatní to vidí

Reagovat
Losinho

Tak to snad víme všichni že je kopyto ne? A že nemá co dělat v repre byť tam samozřejmě bude.

Reagovat
ratusek

Loni vás stál titul a letos bude znovu. Plzeň tyhle zápasy svým sračka stylem vyhrává. Vy s tím kopáčem vepředu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovácko už je soupeř na úrovni KL, kterou ostatně hraje. Standa je gólostroj proti horším v lize a to je rozdíl. Ikdyž i v KL se najdou vyjímky. Proti těm Kosovákům se třeba taky prosadí.

Reagovat
žrout

Reagovat
mistr129

Svědík typicky na vidláka

Reagovat
$$CaptainKokotko

A Trpiš dostal kartu za co?

Reagovat
John Obi Mikel

Svědíka berem do našeho realizáku Zapadne tam

Reagovat
Fakt

Svedik

Reagovat
monty25

Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je az nedustojny Svediku

Reagovat
Greny

Proč? Krásne potáhl čas , nechal hráče odpočinout ....

Reagovat
Skalda29

Oka, nemusí Svědik souhlasit, ale takhle se vztekat jak malé děcko.... Dát mu rovnou červenou ať má důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Kacaraba dostane povolavak a pujde bojovat do Zaporozi. Protoze tohle je k pici.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme doufam ze pomuze k porazeni Ruska.*

Reagovat
John Obi Mikel

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Fakt

Reagovat
dinss

Reagovat
Cotton

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Pokud bude valcit, tak jak brani, tak snad radsi aby nesel..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok beru zpet to bylo too mač

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kily

my bychom brali všemi jedenácti

Reagovat
$dolar$

Proc nehraje Mika?

Reagovat
Kily

netuším, to musí vědět všichni tři trenéři, já můžu maximálně pochybovat o tom, že je horší než to, co za nás hraje

Reagovat
Selänne

Reagovat
Hasan Šáš

tak jako legraci mám rád, ale vocaď pocaď.. né vole dělám si peachu, jeď dál svý bomby!

Reagovat
smazaný uživatel

Veliče nejak pribral... ale curak porad stejnej. Furt mrda 18ky v hradisti?

Reagovat
Rothbard

Nastavení dokud Slavia nedá gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nastaveni dokud tvoje mama nedokonci anal.

Reagovat
Greny

Zde to někdo nezvlada

Reagovat
PISTOLERO

tragéd

Reagovat
dinss

Reagovat
Mass

Čim dál tim větší hovadiny tu píšeš.

Reagovat
adoxx

Reagovat
clinger

však v pořádku,minutu minimálně tam musel rozhodčí uklidňovat Svědíka

Reagovat
Rothbard

A 6 za co?

Reagovat
Mass

Za ty dýmovnice.

Reagovat
clinger

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Reálně klidně mohl dát o dvě minuty víc. Ale je pravda, že nakonec to odpískal až v 98..

Reagovat
Jan Horáček

Vždyť se tam dobu řešilo neslušné chování pana Svědíka a už těch 6 min bylo samo o sobě nepřiměřeně krátké nastavení.

Reagovat
Mass

Dobrej zápas, skoro jako vždycky se Slováckem, jen škoda že tam byly ty sporný situace. Pak se hádáme místo toho, aby sme sledovali pěknej fotbal. Nevyberu kdo byl nejlepší, Lingr to tam dobře rozhejbal, ale nic moc z toho. Za Slovácko velmi dobrej Hofmann. Ale nejhorší Tecl se Santosem.

Reagovat
dinss

Santos tragickej. Užijte si ho za ten milion eur.

Reagovat
Kily

poněkolikáté za sebou nás může těšit maximálně to, že jsme prohráli přijatelným rozdílem. Alespoň víme, proč někteří hráči chodí do Pardubic, na Helešice navázal Rosa, který má iq koně a co na tom, že houpacího...

Reagovat
lichna.

Příští kolo máte velkou šanci...

Reagovat
Kily
Reagovat
ratusek

to jsem přesně čekal

Reagovat
žrout

Teď se dívám na sestřih SKS - SLO, nemohl jsem se dívat live

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že se nepískalo za ruku toho Tomiče? a nee, fakt ať mi nikdo nezkouší tvrdit, že se o ni opíral, aby se snad mohl zvednout nebo co. Jako nejsme ještě slepí, že ne??

Reagovat
Coutinho10

nejsme, ale jsme schopní to obhájit tak, že si tu ruku sám nastřelil

Reagovat
žrout

Jak si můžeš nastřelit balonem kutalejícím se po zemi ruku, která na té zemi není?

Reagovat
Coutinho10

taky nechapu, toto rikal Zelinka

Reagovat
žrout

Asi je to baví dělat z lidí debily

Reagovat
Coutinho10

j , uvidime, co rekne komise na to

Reagovat
žrout

V Tiki Taka to komentovali taky jasně, nechápu...

Reagovat
adoxx

Slovácko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele