FORTUNA:LIGA - souhrn 9. kola: Šlágr jednoznačně pro Plzeň

17.09.2022, 18:06, aktualizováno 18.09.2022, 21:03
Komentáře a souhrny
Šlágr podzimu ovlivnila rychlá červená karta, Slavia následně nestačila na Plzeň a prohrála 0:3. Sparta opět po poločase vedla, Baník ale zkraje druhé půle vyrovnal a nakonec získal překvapivý bod. Mladá Boleslav dokázala otočit zápas v Liberci a zvítězila. Venku tříbodový zisk slavila také Olomouc, v Českých Budějovicích skórovala třikrát. Brno doma remizovalo s Teplicemi...

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 3:0

18.09.2022 19:00

Góly: 3. Tomáš Chorý (pen.), 21. Jhon Mosquera, 73. Lukáš Kalvach

Viktoria Plzeň dostala Slavii za svá záda. Na pozici lídra ligy se Západočeši dostali po právě vzájemném utkání s pražskými sešívanými, které ve svých Štruncových sadech porazili jasně 3:0. Plzeňští nachytali soupeře na startu duelu v nedbalkách, z čehož v dalším průběhu výrazně těžili a pohodlně dokráčeli k jasnému vítězství.

  Zatímco jedenáctka fotbalistů Viktorie vyběhla na trávník od úvodního hvizdu v očekávaném složení, základní sestava Slavie obsahovala jistá překvapení. Uzdravit se stihl záložník Ševčík a alespoň na lavici náhradníků byl navzdory nedávnému zranění připraven další středopolař Holeš. Stoperskou dvojici pak nečekaně utvořili Kačaraba s Eduardem Santosem.

A právě druhý jmenovaný brazilský zadák se stal protagonistou začátku utkání. Na přelomu první a druhé minuty totiž Santos špatně vyřešil nákop za defenzivní linii hostů a úprk Mosquery vyřešil dle sudího Hocka nedovoleně. K faulu navíc došlo v pokutovém území sešívaných a za prohřešek proti pravidlům bez snahy získat míč viděl Santos od arbitra červenou kartu. A aby těch pohrom pro Slavii nebylo málo, proměnil nařízenou penaltu útočník Plzně Chorý.

Rozjezd mače narušila další přerušení hry. Trávník muel kvůli nešťastném zranění opustit záložník Západočechů Sýkora, který si pochroumal dolní končetinu v souboji s Olayinkou. Rozhodčí Hocek muel zápas přerušit také kvůli dýmu z pyrotechniky, kterou zapálili fanouškovské tábory obou mužstev.

Když střetnutí zase plynule pokračovalo, povedlo se domácí navýšit svůj náskok. Rohový kop Kalvacha po 20 minutách hry vrátil Jemelka ze zadní tyče do předbrankového prostoru, kde balón nasměroval mezi tři tyče Mosquera. Kolumbijský křídelník byl v první půli vůbec při chuti. Ve 26. minutě způsobil před bránou Pražanů další zmatky a nakonec sám z úhlu střílel, byť pouze do boční sítě. Chvíli nato se s ambiciózním pokusem vytasil obránce Jemelka, avšak jeho přízemní projektil nezaměstnal gólmana Slavie Mandouse.

Oslabení hosté měli po půlhodině hry obrovskou příležitost k vyrovnání. Tecl po pasu od Tecla přihrál na neobsazeného Olayinku, toho ale v souboji tváří v tvář vychytal brankář Plzně Staněk. V závěru poločasu zase mohli skórovat domácí. Střelu Pilaře po centru od Mosquery však stihl Mandous vyrazit a hlavička Hejdy po standardní situaci prosvištěla do zámezí. Těsně před odchodem do kabin šikovně prošel skrze defenzivu Viktorie Tiéhi, nicméně technickým pokusem nepřekvapil Staňka.

V dlouhém nastavení první půle si pochroumal ruku Olayinka, jenž po změně stran již do hry nezasáhl. Vstup do prvního poločasu pak Viktorii vyšel téměř stejně skvěle jako úvod první pětačtyřicetiminutovky. Chorý po nákupu Pernici připravil pozici pro Vlkanovu, který sice rozvlnil síť, jenže zásah někdejší opory Hradce Králové nakonec neplatil z důvodu postavení mimo hru, v němž se ocitl přihrávající Chorý.

Slavia navzdory oslabení usilovala alespoň o vyrovnání, avšak moc šancí jí Viktoria neumožnila. V jedné z mála střílel v 57. minutě Jurásek, ovšem slabý pokus bezpečně kryl Staněk. Na druhé straně o jedenáct minut později vyhledal Jemelka centrem Havla, tomu ovšem nesedl volej.

Domácí zlomili odpor Pražanů definitivně v 74. minutě. Kalvach dostal před šestnáctkou hostů prostor k přípravě střely, kterou po zemi poslal přesně k tyči mimo dosah Mandouse. Koncovku střetnutí už si Západočeši pohlídali a v ligové tabulce tak od sešívaných odskočili na rozdíl tří bodů.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FC Trinity Zlín 0:0

18.09.2022 16:00

Góly: -

Bezbranková remíza mezi Hradcem Králové a Zlínem aspiruje na doposud nejnudnější zápas ligového podzimu. Uzívané střetnutí fanoušky ze sedadel rozhodně nezvedalo a oba tábory příznivců se jen mohou ptát, proč hráči na hřiště vůbec museli nastoupit.

Zatímco hosté se v první půli k ničemu zajímavému ani nedostali, Východočeši si vypracovali alespoň pár šancí. Dost nebezpečně z pohledu Zlína vypadal závar ve 30. minutě poté, co do šestnáctky přiletěl Smržův centr. Gólman Moravanů Rakovan vystoupil z brány, avšak míč nezískal a nakonec musel být rád, že celá situace vyústila jen v rohový kop pro Hradec. Těsně před přestávkou pálil z hranice pokutového území nepřesně Ryneš, následně neuspěl ani Vašulín.

Pokud diváci doufali, že po změně stran nabídnou oba celky lepší podívanou, museli být velmi zklamáni. Do útoku se sice dál víc hnali Východočeši, a to především za pomoci centrovaných míčů, jenže žádný náznak šance nevedl k pořádnému ohrožení svatyně hostů. Zlín se oproti prvnímu poločasu moc nezlepšil, avšak alespoň jednou vystřelil mezi tři tyče. Brankář Hradce Reichl však v 76. minutě lapil pokus Jawa a stejně jako Rakovan na druhé straně si připsal snadné čisté konto.

Poprvé v historii tak vzájemný zápas mezi Hradcem a Zlínem skončil 0:0. Východočeši zůstávají v první polovině tabulky, Moravané dál kotví ve spodních patrech.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 0:1

18.09.2022 16:00

Góly: 55. Adam Jánoš

Trenéru Radoslavu Kováčovi nevyšla soutěžní premiéra na lavičce Pardubic. Poslední celek soutěže podlehl ve vršovickém azylu Bohemians. "Klokani" využili znalosti Ďolíčku a po nádherné brance Adama Jánoše zvítězili v sezoně již počtvrté.

Pražané sice Ďolíček rovněž využívají jako své domácí hřiště, avšak v zápisu figurovali jako hostující mančaft. I tak Bohemka vstoupila do utkání bez zbytečné bázně a vypracovala si první gólovku. Puškáč uvolnil Hronka, ten ovšem z pravé strany nepropálil brankáře Pardubic Markoviče. Za Východočechy kontroval v první půli Sychra, jenž pronikl do pokutového území a vyhledal Černého, jenže zkušený útočník pálil zády k bráně nepřesně z voleje.

Jediná branka zápasu padla deset minut po změně stran. Po pasu od Květa pálil Köstl, po jeho zablokovaném pokusu se balón odrazil na hranu vápna, odkud jej do šibenice perfektně poslal Jánoš. Nedlouho poté se na pravé straně šikovně uvolnil Hronek, avšak ani tentokrát si nepřišel na Markoviče, který stejně jako v prvním poločase zlikvidoval ránu z pravé strany.

Po hodině hry mohly Pardubice vyrovnat. Na centr z levé strany si naskočil Kostka, hlavičkou ovšem ke své smůle trefil pouze břevno. A když gólmana Bohemians Valeše nezaskočil ani nepříjemný pas zprava, zůstalo již skóre do závěrečného hvizdu neměnné.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0:2

18.09.2022 16:00

Góly: 82. Matěj Polidar, 87. Jakub Považanec

Slovácko nezvládá náročný zápasový program. Na vítězství v nejvyšší soutěži čekají Moravané dál i po střetnutí s Jabloncem, který v Uherském Hradišti vytěžil tři body po vítězství 2:0. Obě branky vsítili Severočeši až v samotném závěru střetnutí.

Hosty mohl již v desáté minutě poslat do vedení Chramosta, avšak jeho únik zastavil domácí gólman Nguyen, který se vrátil mezi tři tyče namísto kolegy Fryšták, jenž odchytal čtvrteční utkání v Kolíně nad Rýnem. Uherskohradišťští odpověděli za pět minut centrem Holzera, do něhož se opřel Kozák, avšak brankář Jablonce Hanuš zabránil gólové radosti soupeře.

Ve 20. minutě se do zakončení dostal sám Holzer, ovšem z pravé strany nemířil mezi tři tyče. Dvě minuty nato střílel z nadějné pozice Petržela, jeho pokus ale zablokoval Akpudje a následnou ránu znovu od Petržely lapil Hanuš.

Také ve druhém poločase si první gólovku vypracovali hosté. Polidar si v 59. minutě narazil balón se Sejkem, avšak po průniku do pokutového území přestřelil bránu. Na druhé straně prověřil Hanuše o čtyři minuty později z přímého kopu Havlík. Za Jablonec kontroval v 66. minutě Polidar, jenže ve vápně neprostřelil hradbu těl před sebou. Vyrovnaná partie pokračovala úprkem domácího Mihálika, který ale trefil pouze připraveného Hanuše.

V 76. minutě málem nechtěně nasměroval Severočechy k vedení stoper Moravanů Břečka, jehož nepovedený odkop přistál u nohou Coolse. Debutant v dresu hostů však místo zakončení přihrál Chramostovi, jenž pálil vysoko nad břevno. Za dalších šest minut se už ale Jablonec mohl radovat. Po pravé straně hřiště se rozběhl Chramosta, do jehož centru se z voleje opřel Polidar - 0:1.

Druhou branku v 85. minutě ještě nepřidal Jovović, jehož obstřel proletěl okolo tyče do zámezí. Více štěstí měl o dvě minuty později Považanec, jehož tečovaná střela zamířila k tyči mimo dosah zmateného Nguyena. Slovácko tak v součtu inkasovalo dvakrát.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 1:1

17.09.2022 19:00

Góly: 22. Lukáš Sadílek - 46. Jiří Klíma

Sparta neudržela v devátém kole Fortuna ligy vedení a s Baníkem jen remizovala 1:1. Obrovskou převahu v první půli přetavili Pražané pouze v jediný gól, což bleskově po změně stran potrestal vyrovnávací brankou Jiří Klíma. Návrat hostujícího kouče Pavla Vrby na Letnou tak proběhl úspěšně. Slezanům se totiž podařilo přerušit sérii devíti porážek ze vzájemných ligových střetnutí hraných na hřišti soupeře v řadě.

Letenští se kvůli čtyřem remízám v řadě vzdálili čelu tabulky na rozdíl šesti bodů. Zklamáním zatím byly výkony Jana Kuchty, jenž se zatím střelecky neprosadil, nicméně proti Baníku znovu nechyběl v základní sestavě. Ostravané se ovšem na pražské Letné dlouhodobě trápili, naposledy tam bodovali v roce 2014. Jediným hráčem, který tento úspěch pamatoval, byl stoper Michal Frydrych. Rozbuškou se mohl pro zaplněné tribuny stát start Srdjana Plavšiče, jenž nastoupil v základní sestavě Slezanů.

Sparta vstoupila do utkání aktivněji, její ofenzivní akce však dlouho nekončily zakončením mezi tři tyče. Zásadním momentem první půle se stal souboj Gigliho Ndefeho s Lukášem Sadílkem, po němž nařídil rozhodčí Tomáš Klíma nesprávně rohový kop, jelikož se míč za brankovou čáru dostal od sparťanského záložníka. Přímo z něj sice Sparta neskórovala, po sraženém míči ostravskou obranou ale akce pokračovala. Na jejím konci stál právě Sadílek, který pomocí šťastné teče oslavil premiérový gól v rudém dresu. Sparta byla však i nadále jednoznačně lepší, příležitost na zvýšení náskoku měla po půlhodině, kdy do břevna hlavičkoval Jaroslav Zelený. Po něm taktéž hlavou zakončoval Tomáš Čvančara, toho ale skvěle vychytal Jan Laštůvka.

Ani ne po minutě druhé půle zaskočil Letnou Jiří Klíma. Ten si našel odražený míč a z velké dálky schovanou střelou k pravé tyči překonal Matěje Kováře. O chvíli později mohl vrátit vedení sparťanům Čvančara, jeho hlavičku ale kryl připravený Laštůvka. Další větší šanci si Pražané vytvořili až v 71. minutě zásluhou Caspera Höjera, jenž poslal před bránu nebezpečný míč, na který ale těsně Čvančara nedosáhl. Sparta v závěrečných minutách zvyšovala tlak. Střelou z úhlu se prezentoval Martin Minchev, Laštůvku ale neprostřelil. Chvíli nato nebezpečně pálil aktivní Čvančara, netrefil však bránu. Obrana Baníku všechno nebezpečí odvrátila a radost Letenským nedopřála.

Série remíz tak byla natažena o další utkání, Sparta brala pouze bod už popáté v řadě. V příštím kole přivítá 1. října Hradec Králové, Baník tentýž den doma změří síly s Českými Budějovicemi.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Teplice 2:2

17.09.2022 16:00

Góly: 19. Wale Alli, 37. Michal Ševčík - 8. Robert Jukl, 45+3. Tomáš Kučera

Zbrojovka Brno remizovala v devátém kole Fortuna ligy na svém stadionu s Teplicemi 2:2. Hrdinou první půle se i přes brzké inkasování domácích stal pouze 160 centimetrů vysoký Wale Musa Alli, jenž si v 19. minutě připsal premiérovou trefu v české nejvyšší soutěži a posléze asistoval u branky Michala Ševčíka. Těsně před odchodem do kabin však stanovil konečné skóre hostující Tomáš Kučera.

V dosavadních zápasech obou soupeřů nebyla nouze o góly. Domácí Zbrojovka dokázala v minulém kole urvat tři body ve Zlíně, kde zvítězila 3:2. Teplice pak na druhé straně vybojovaly bod na domácí půdě se Spartou, která ztratila dvougólové vedení.

Predikce se potvrdily a góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Do vedení se dostali hráči Teplic, když v osmé minutě skóroval přízemní střelou zpoza vápna Robert Jukl, ke kterému se dostal sklepnutý míč od Jana Shejbala. Hned po inkasované brance se Zbrojovka hnala za vyrovnáním a dočkala se v 19. minutě, kdy se z halfvoleje z hranice pokutového území prosadil aktivně hrající Nigerijec Alli. Moravané strhli výsledek na svou stranu ještě před přestávkou, když ve 37. minutě zblízka propálil teplického brankáře Filipa Muchu talentovaný záložník Ševčík. Divoký první poločas tím ještě neskončil, protože v nastaveném čase se po sérii zblokovaných střel prosadil parádní střelou Kučera a stanovil nerozhodný poločasový výsledek.

Po návratu na trávník se mohli Skláři vrátit zpět do vedení, ale branku Abdallaha Gninga videorozhodčí neuznal pro ofsajd. Ani Brno se nechtělo smířit s bodem. Do další gólové příležitosti se dostal po brejku rychlonohý Alli, ale jeho střelu zpoza vápna vytáhl Mucha konečky prstů na roh. Hráči Zbrojovky se dožadovali 15 minut před koncem penalty, ale videorozhodčí žádné porušení pravidel neviděl.

Nevyzpytatelný duel plný zvratů tak nakonec divákům vítěze nenabídl. Následující utkání odehrají oba celky až 2. října, protože následuje reprezentační přestávka. Brno svede bitvu s Jabloncem, Teplice změří síly s Pardubicemi.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 0:3

17.09.2022 16:00

Góly: 25. Denis Ventúra, 42. Jan Navrátil, 53. Pavel Zifčák

Sigma Olomouc zvítězila v devátém kole Fortuna ligy na hřišti Českých Budějovic 3:0. Jednoznačné vítězství odstartoval první trefou za Olomouc Denis Ventúra. Sigma tak svého soupeře přeskočila v tabulce a dostala se na pozice v nahuštěném středu tabulky. Dynamo naopak prodloužilo mizernou domácí sérii bez výhry, která trvá již šest soutěžních utkání.

Od roku 2019, kdy se začaly oba celky po druholigových anabázích znovu pravidelně potkávat v nejvyšší soutěži, neprohrály České Budějovice ani jeden vzájemný duel. Nyní se však musely vypořádat s debaklem z minulého kola, který jim uštědřila pražská Slavia. U fotbalistů Sigmy byla kromě jiného otázkou jejich fyzická kondice. Před několika dny totiž odehráli pohárové klání s Uničovem a na svoji stranu ho strhli až v prodloužení. Hattrickem se blýskl Mojmír Chytil.

První možnost utkání na fanoušky prořídlém Střeleckém ostrově měl v osmé minutě českobudějovický Jakub Grič, jeho hlavička z malého vápna se jen těsně nevešla mezi tři tyče. Další šanci mělo Dynamo po čtvrthodině hry, na hranici vápna se do balonu opřel Patrik Hellebrand, svojí střelou však pouze orazítkoval břevno. Sigma se do první příležitosti dostala ve 25. minutě a hned to znamenalo branku. Centr Radima Breiteho od rohového praporku letěl na nepokrytého Ventúru, jenž se z hranice vápna trefil přesně do dolního rohu. A v závěru poločasu se Hanáci radovali podruhé. Chytil našel přesným pasem Jana Navrátila a ten zblízka navýšil skóre.

Dynamo začalo druhý poločas aktivně, když se za vápnem opřel do míče Hellebrand. Jeho střelu mířenou pod břevno ale dobře vytáhl Jakub Trefil. Jenže v 53. minutě černobílí potřetí inkasovali, Pavel Zifčák se ocitl sám před domácím brankářem a z bezprostřední blízkosti nezaváhal. Fanoušci Budějovic, kteří celý poločas soustavně odvolávali trenéra Jozefa Webera, se branky od nevýrazných hráčů v černobílém nedočkali ani v závěru.

Sedmizápasová šňůra vzájemných duelů bez porážky tak byla pro České Budějovice pryč. Jihočeši se v příštím kole 1. října představí na hřišti Baníku, Olomouc bude tentýž den hrát v Mladé Boleslavi.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1:3

17.09.2022 16:00

Góly: 28. Mick van Buren - 66. Marek Matějovský (pen.), 86. Tomáš Ladra, 90+5. Vojtěch Stránský

Liberecký Slovan nestačil v domácím utkání devátého kola Fortuna ligy na Mladou Boleslav, s níž nakonec padl 1:3. Domácí sice v poločase vedli, celek ze středu Čech ale po změně stran zavelel k obratu. Nejprve z penalty srovnal veterán Marek Matějovský, na kterého v závěru navázal vítěznou trefou Tomáš Ladra. Bolka si z neoblíbeného prostředí odvezla plný bodový zisk poprvé od roku 2008.

Slovan Liberec měl za sebou zajímavou zkušenost v podobě pohárového utkání proti třetiligovým Rokycanům. Z tohoto klání udělal celek z Plzeňského kraje na sociálních sítích celorepublikově sledovanou záležitost, kterou však Severočeši výsledkově zvládli naprosto s grácií. Dařilo se jim navíc i v lize, kde nyní narazili na jednoho z nejoblíbenějších soupeřů. S Mladou Boleslaví totiž neprohráli 12krát za sebou.

Středočeši začali utkání aktivněji a v úvodu si vypracovali několik střeleckých pokusů, brankáře Oliviera Vliegena však překonat nedokázali. Postupem času se osmělili také fotbalisté Liberce a za svou snahu byli odměněni ve 28. minutě. Po hezké kombinaci se dostal do zakončení z bezprostřední blízkosti Jan Matoušek, jehož střelu Jan Šeda vyrazil pouze k Micku van Burenovi a ten hlavou vsítil svůj šestý gól v letošní sezoně. Středočeši mohli odpovědět o osm minut později. Ladra procedil střelu mezi nohama Vliegena, ale na brankové čáře ho zastoupil obránce a odklidil míč do bezpečí.

Chvíli po změně stran mohl zvýšit náskok svého týmu Jan Mikula, ale hlavičkový pokus nasměroval vedle. Pak už úřadovali pouze hosté z města automobilů. Nejprve musel v 65. minutě Vliegen hasit vlastní nepovedený odkop loktem v obličeji Jiřího Skaláka a hlavní sudí po konzultaci s VARem nařídil penaltu. K té si stoupl zkušený exekutor Matějovský a srovnal na 1:1. Otočit vývoj zápasu mohl o 10 minut později David Šimek, jenž se po rohu vyhoupl nejvýše, ale jeho hlavičku reflexivně vyrazil belgický gólman ve službách Slovanu. Pasivní přístup domácích v závěru potrestal Ladra výstavní ranou zpoza šestnáctky a zaslouženě poslal svůj tým do vedení. Pojistku ještě v nastavení přidal střídající Vojtěch Stránský gólem do prázdné branky.

Mladá Boleslav si tak po dlouhých 14 letech odvezla z Liberce všechny body. V příštím kole 1. října přivítá Olomouc, Severočeši se o den později představí na hřišti Slavie.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň871017:622
2.Slavia Praha961231:919
3.Sparta Praha935113:814
4.Slovan Liberec942315:1114
5.Bohemians Praha 1905942313:1114
6.Zbrojovka Brno842215:1414
7.FC Hradec Králové94237:814
8.FK Mladá Boleslav933314:1212
9.Sigma Olomouc931512:1110
10.FK Jablonec924315:1510
11.Baník Ostrava924313:1310
12.1. FC Slovácko924310:1410
13.FK Teplice924312:2110
14.FC TRINITY Zlín91538:138
15.Dynamo České Budějovice92258:188
16.FK Pardubice91084:233

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (812)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Prohrát s Hoftychem, to je ostuda

Reagovat
Salfovic

Bolka celkem nenápadně ale výrazně stoupá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Dvanáct bodů po devíti kolech není ale zas tak moc.

Reagovat
ratusek

Ale i tak je to na Bolku zbytečně moc

Reagovat
Cotton

stejně zase vyhrajou prostřední skupinu

Reagovat
Pablos

Tvl s Libercem se dostal do pohárů a vy z něj děláte nýmanda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav Budějky

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCSL

Ostuda

Nepamatuju si, kdy nás tu naposledy někdo herně tak přejel. A že zrovna Hoftych 2. poločas naprostá tragédie, jsme se pomalu nedostali za půlku. Vliegen by se měl taky vzpamatovat, už zkurvil 2. zápas. Snad bude Frýdek po repre fit, jinak budem v hajzlu.

Kozel < Hoftych

Reagovat
John Obi Mikel

Když jsem viděl sestřih, tak hádám, že příště chytá Stejskal. Ten vyrovnávací gól byla šílenost a to ho ještě předtím zachránil Mikula.

Reagovat
Imos

to potěš pánbůh, Stejskal byl hroznej i proti Rokycanům natož aby hrál v lize

Reagovat
Radin

Na naší ligu se fakt už nedá ani vsázet.

Tam může kdokoliv porazit kohokoliv

Reagovat
Rothbard

Neříká se to i o PL? Pak to znamená, že FL=PL.

Reagovat
REPLIKATOR

*FL > PL

Reagovat
Pato44

Az na Spartu, ta jen remizuje s kymkoliv

Reagovat
Pablos

sázím jen na góly ...a tři nebo více gólů mi padli v Brně, Olomouci i Liberci... Sparta to posrala tam jsem měl taky tři, ale posrala mi to stejnak Bundesliga, Dortmund

Reagovat
Jackmaker1989

Priske out. Absolutne ziadny posun, otrasna hra, nezmyselne tahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Priske už bude ma Vánoce doma

Reagovat
ACSeRw!n

opet neporazeni

Reagovat
Neon

Reagovat
REPLIKATOR

Baník další velkoklub, který si vylámal zuby.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

at vám dají soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kincl

Lepší dostat bůra od Barcelony a Bayernu než uhrát v naší sranda lize z pěti zápasů 5 bodů

Reagovat
deporpepa

Reagovat
REPLIKATOR

Baník 1 střela za zápas

Reagovat
thewall

Ale jaká

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
icemike

Reagovat
Losinho

Sparta ještě horší než jsem myslel

Reagovat
Salfovic

Ztratit body s tradičně posraným Baníkem, to už je výkon

Reagovat
Kepy_FCB

Nezasloužený zlatý bod

Reagovat
Igner Farnsworth

To bych ani neřekl, od obou to bylo hrozný jako že fakt hrozný

Reagovat
Cotton

bylo kolečko?

Reagovat
Salfovic

Kolo kolo mlýnský, za čtyři Priský.

Kolo se nám polámalo, mnoho škody nadělalo.

Reagovat
bobis21

Bylo, ale hlavně proto, že se k žádné tribuně nechtěli přiblížit

Reagovat
smazaný uživatel

Prickske - remízový bůh.

Reagovat
jsemdement

Začíná si to sedat. Von i ten novej trávník teprva koření, takže se pořád mění a to se hraje těžko, když v domácím prostředí jsi pořád jako venku. Tam žádný hráč nemá ještě svůj drn, no.

Reagovat
GrimeBaller98

Prickske masterclass, Ten chlap je druhej Alex Pastoor

Na tom tabletu snad hraje angry birds

Reagovat
$dolar$

On tam ma picu..

Reagovat
Jakubisko

Reagovat
Bex5

Reagovat
OTASi

Reagovat
O.Giroud

Nita zraneny? Slovanu by sa hodil brankar

Reagovat
Jackmaker1989

Do piči, ani nehovor. Už dávno tam mal byť.

Reagovat
Paprika

Uhrali jsme total haluz bod… Nase hra posrana tragedie, ale asi se nedalo cekat nic jineho…Plavsic vypada mezi temi nasimi kopalisty neuveritelne, technicky prevysuje cely mancaft a neboji se hrat… vice takovych krys jinak neda se uprit bojovnost, treba se od toho odrazime…chachari v hledisti opet TOP jeste ze je mame a nenudime…Sparta i pres brutal prevahu neskutecne marna :) Priskemu davam jeste dve remizky a nazdar… Kuchta mimo, Jankto mimo, Mejdr mimo a s nimi x dalsich, tohle jsem fakt necekal

Reagovat
Mirek na tenisu

Jankto nemůže hrát vpravo ani uprostřed. Jenom zleva. Tam je nebezpečný. Když má formu. A tu asi nemá. Baník poctivý výkon, výborná obrana. Cesta nahoru bude ale těžká. Chybí konstruktivní středoví hráči.

Reagovat
bobis21

Jankto byl nejlepší jako mezzala ve tričlenem středu (např. 4-3-1-2). To je přesně role pro něj. Na kraji nikdy tak dobrý nebyl.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mirek na tenisu

Mýlit se je lidské, Vaše Blahorodí.

Reagovat
ACSeRw!n

delbuchy pri dekovacce snad si jeste pockaji na hrace pred stadionem

Reagovat
Paprika

Dali jim to sezrat?

Reagovat
$dolar$

Mela Sparta nekdy horsi start do ligy?

Reagovat
$dolar$

Tak to jsem zklamanej, maji letos jeste hodne moc bodu.

Reagovat
monty25

Ale s tím titulem bych byl klidnej...

Reagovat
Salfovic

Jenže tehdy pak Sparta začala šlapat, teď ten rekord za pár kol padne.

Reagovat
John Obi Mikel

Viděl jsem statistiku po minulém kole a v posledních letech byl Jílek horší. Po dnešku nevim.

Reagovat
ratusek

zlatý bod. před zápasem by to člověk bral a po průběhu taky. První poločas neskutečně trapnej druhej trochu lepší, ale pořád bída. Vše pomalé, bez myšlenky, Tetour zralej na béčko. Bod je nám k hovnu, ale na víc to stejně nebylo

Reagovat
$dolar$

Hlavne nechapu co ten Tetour delal pri utocich, kdy mel pokazdy slusnou pozici a naprosto to zbrzdil nebo prihral zpatky.

Reagovat
ratusek

I ten Cadu zoufalej. Budete rádi, že se ho zbavíte

Reagovat
$dolar$

Tam je to o hlave. V Pardubicich si veril a ted uz nepatri k nejlepsim v tymu a nedava to. To se zmeni.

Reagovat
Martin9719

Bod je opravdu zlatý. Ale pořád není žádný herní plán, nikdo si nevymění míč, rozehrávka nesmyslný nákopy na nikoho. Dneska to nebylo o Baníku ale o neschopnosti Sparty. Co se týče Cadua tak je to to co píšu už poněkolikáté a dělá to i u vás že zakládá protiútoky. Pokud to předváděl i v tréninku ještě u nás tak je jasný, že nehrál. Navíc u nás měl být na rozšíření kádru dokud nebyly peníze, ale potom co jsme udělali Sýkoru a Jirku tak bylo jasný že nemá kudy do sestavy.

Reagovat
ratusek

píšu to i dole. Dozadu nám to už nějak funguje. Ale dopředu je to na skupinu o záchranu. Dnes jsme měli štěstí, Sparta nás v první půli strašně mlela. Cadu je hroznej, ale dál bude zabírat místo Jaroňovi s Buchtou, protože proč bysme posadili hráče na hostování, který přišel s velkou slávou

Reagovat
Martin9719

Tak ono je velká pravděpodobnost že byste si ho mohli po sezoně koupit, protože Bílek prostě tyhle hráče nestrpí. Myslel jsem si teda že Jaroňovi bude zabírat místo Plavšič, ale je to Cadu no. Ona ta sestava zase tak špatná není a stačí se podívat s kým hrál Smetana o 5. místo. Z mýho pohledu to jde za Vrbou ač mě to mrzí. V sestavě podle mě chybí jen někdo jako Čermák a odmyslet si Fleišmana. Ten Ndefe taky střídá lepší a horší momenty. Jinak je to za mě ok na to aby ten tým hrál min. o střední skupinu.

Reagovat
Wyrda

Tak on se Cadu může zatahnout na beka. Horsi by nebyl a uvolni misto Jaronovi nebo Buchtovi. A to ze nam chybi spilmachr se vi ale ten chybi je proste obecne nedostatkovym zbozim.

Reagovat
Mirek na tenisu

Priske trochu tápe.Dva hroťáci Kuchta, Čvančara? Byli mezi věžemi Lischkou a Frydrychem ztracení. Jankto brusič levé lajny napravo či uprostřed? Od Pavelky, Mejdra nikdo nemůže čekat myšlenku atd. Sparta může žehrat na smůlu ztratit body se soupeřem který vystřelí jednou na bránu? I to se stává.

Reagovat
Salfovic

Baník ve druhém poločase jen tři fauly To vlastně jen odstáli.

Reagovat
bobis21

Zkušeně pozičně. Všechny centry Sparty trefily prvního obránce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nebo je čapnul stařičký Laštůvka

Reagovat
John Obi Mikel

Baník

Reagovat
$dolar$

Jako se stredem Pavelka - Sadilek na dva koncovy utocniky, to je fakt smesny.

Reagovat
Jinders

V Liberci jen něco přes 3K, přitom start ligy relativně slušný, to už tam všichni fotbal odepsali a chodí jen na HC Syner?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak to prostě je. Od covidu je to celkově v lize slabé .

Reagovat
Rarášek

Však dneska pršelo

Reagovat
lampas

Trochu zapršelo a ochladilo se no... Slovan má naprosto tragickou práci s fanoušky, za poslední dva domácí zápasy by se jim člověk nejradši vychcal na trávník (a po sobotě rovnou vysral), takže chodí už jen jádro. Pár let zpátky stál lístek kolem stovky, což bylo asi pro lidi ještě akceptovatelné. Teď už si kde kdo rozmyslí, jestli dát dvě kila za něco takového, nebo jít radši do kina, či si předplatit Netflix a být doma.

Reagovat
$dolar$

Priske opet spokojen.

Reagovat
Losinho

Sobišek angličtina jak na prvním stupni

Reagovat
bobis21

Jsem rád že nejsme jediní, kdo má zálohu úplně bez kreativity

Nejlepší na hřišti podle mě Zelený, ten si všechny naše pokusy o protiútok mazal na chleba.

Od nás bych pochválil stopery a Plavšiče. Pořád z něj nejsem nadšený, ale výkonu nemám co vytknout. A to jak sere sparťany mu musím přičíst jako velké plus

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hradec zítra neporazí Zlín. My snad porazíme Jablonec a budem bod od 3místa. This is my sen.

Reagovat
$dolar$

Jablonec neporazite, budete unaveni z Kolina a Jablko jde nahoru..

Reagovat
$$CaptainKokotko

jj, bude to těžké, ale snad to dáme. Jinak odds na Jablonec nejsou špatné.

Reagovat
Martin9719

Pravděpodobnější je určitě to, že Hradec porazí Zlín. Pokud totiž ne tak začne mít Hradec velký problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukat se na to dalo. Šancí bylo dost. Tlak velký. Za dnešek nespokojenost jen s výsledkem. Jinak dobrý

Reagovat
$dolar$

Jen tak dal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Já myslel, že to psal Greny, tak jsem to chápal. Tak jsem chtěl dát palec, ale viděl jsem biggriny, tak jsem zpozorněl

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Bryan Plichtske

Reagovat
Cotton

Reagovat
HorajzmAmmann

Slušně se Sparta předvedla po zápase....

Bodík skvělý. Vaše bída, naše radost

Reagovat
Paprika

Co bylo po zapase

Reagovat
bobis21

Já viděl jen pro na hřišti, nevim jestli bylo něco dalšího

Reagovat
bobis21

*pyro

Reagovat
HorajzmAmmann

Pálení popelnic a nějaká skříň letěla ze stadionu na chodník ...

Reagovat
Salfovic

Tak to asi bylo z trenérské kanceláře.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
remeslnik

Nebyl v té skříni náhodou i Priske ?

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rizek

Reagovat
8lampard8

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

a cos cekal ? krevety ?

Reagovat
HorajzmAmmann

O co jde? Neporažený 5 zápasu...oslavujte

Reagovat
Firkraag

Nebuďte slušnej, řekněte jména!

Reagovat
ratusek

A ti co měli přijít, tak nakonec přišli?

Reagovat
Firkraag

Záleží, jestli bylo kolečko

Reagovat
HorajzmAmmann

Bylo

Reagovat
Firkraag

Sparta opravdu baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Boula super, minule jsem ho vyhejtoval tak ho musím i pochválit. Frydrych taky parádní, já vám říkal, že to v sobě furt má...

Reagovat
ratusek

směrem dozadu to funguje. Boula bude do těchto zápasů dobrej. Ale dopředu nám dnes nefungovalo vůbec nic. Cadu šílenej, Tetour taky, Kuzmovi odskakoval balon a Klíma až na luxusní gol taky marnej, ale to ve finále nevadí, protože dal gol a to se od něj chce. Dopředu jediný snesitelný měřítko snese Plavšič a to je smutný

Reagovat
ratusek

Ještě u Frydrycha a vlastně celé obrany je vidět, že jsou zoufale nekonstruktivní a jen to kydnou hned dopředu, na to je hlavně odborník Flaška

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda, ale na druhou stranu Kuchta je tam hodně presoval.

Reagovat
Martin9719

Tohle ale probíhá i v zápasech kdy Baník nikdo nepresuje.

Reagovat
ratusek

Tak i z presu se dá dostat konstruktivně. Ne vždy, ale u nás to jsou spíš vždy odkopy. A jak píše Martin, to probíhá prakticky každý zápas i za klidové situace pro obranu

Reagovat
Martin9719

Kterej to navíc ještě často dá do autu nebo soupeři. Plavšič je vlastně MOTM ze strany Baníku, to je jediný hráč co se nebojí udělat něco s míčem.

Reagovat
HorajzmAmmann

A proto by měl hrát Pojezný... Ten je fakt super co do rozehrávky. Aspoň kdyby ho dal na beka místo Jirky...

Reagovat
bobis21

Na druhou stranu, od té doby co se vrátil Lischka jsme přestali dostávat góly a Pojezný je druhý levák. Já teda chci už dlouho 3 stopery, ale to as asi nedočkám. Tak aspoň na toho beka no

Reagovat
HorajzmAmmann

Lischka-Frydrych musí hrát, tam je prostě potenciál udělat z nich super stopery až se dostanou do formy. A kraje Sanneh,Pojezný. Případně Pojezný defenzivní záložník? Každopádně na začátku měl snad jediný formu tak trošku mrzí, když teď sedí...

Reagovat
Wyrda

Tak dneska byl mezi zranenymi. Ale cekam ze ho Vrba zkusí na 6.

Reagovat
icemike

Protože Lischka je tak dobrý stoper, že vedle něho se chytí i Frydrych. Pojezny by vedle něho krásně vyrostl a rázem bychom měli konstruktivní rozehravku odzadu

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

4 body od třetího po devíti kolech. Už si to sedá. Dejte nám soupeře

Reagovat
$dolar$

Jinak kdo misto Priskeho?

Co takhle zase vzit Chovance s Haskem?

Nebo Vita Lavicka? Holoubek?

Reagovat
Firkraag

Martin Hašek by byl dokonalej, ale to je samozřejmě totální scifi

Reagovat
$dolar$

To myslis ironicky?

Reagovat
Firkraag

No vůbec ne, já bych řezal smíchy každý den, tohle bych si přál

Reagovat
Firkraag

se

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

S vama hral dobrej fotbal.

Reagovat
Firkraag

Je to totální cvok

Reagovat
Uwe háže buly

S náma vedl ligu, než mu tam dosadili Hřebíka.

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

legendární tiskovka https://youtu.be/1ddJJcxRanI

Radim to na třetí místo za Strakovo 2:2 a Stramacioniho wat is dis? dis is disrespek!

Reagovat
$dolar$

Vzdyt rekl naprostou pravdu.

Reagovat
Firkraag

Prosim? Že nám nenakropenej trávník neumožnil si přihrát? My jsme si následující zápas se Zlínem (a ve všech ostatních), kde bylo krásně řádně nakropeno, nebyli schopni přihrát třikrát za sebou. V tom to opravdu nebylo.

Reagovat
andrew96

Spíš bylo proti Zlínu překropeno, jak se jej trávníkář v Ďolíčku lekl. To byla dobrá prdel, jak tam všichni jezdili jak na saních.

Reagovat
Firkraag

To furt nemění nic na tom, že jsme si v tý době nebyli schopni přihrát

Reagovat
Martin9719

Bez toho Chovance asi všichni. Ale Priske se vyhazovat nebude podle mě min. tak nějak do konce podzimu.

Reagovat
$dolar$

Daji mu sezonu, ale on je uplne mimo, takze stejne pak skonci. Jen me napadlo, kdyby si chteli to utrpeni zkratit, koho by mohli vzit.

Reagovat
Martin9719

Pivarník, Ščasný?

Reagovat
$dolar$

Pivarnik urcite ne. Nema jedinej uspech. Scasny uz tam byl nekolikrat, byt ja ho mam rad, ale znova mu uz sanci nedaji.

Ale mozna by zase zkusili Gulu, ikdyz nevim, jak se mu dari v DACu a jestli by kvuli Sparte odesel.

Reagovat
Martin9719

Úspěch. No jak se to vezme úspěch. Pozvedl Sigmu, Bohemku, s námi se snažil taky hrát moderní fotbal. Jako trofej má asi jen superpohár. Ale co měli ti ostatní typu Jílka než šli do Sparty? Ono ale Sparta o trenérovi tolik není.

Reagovat
ratusek

v DACu ho chtějí pomale lynčovat, takže ne

Reagovat
Freedo

Příštích 7 zápasů mají Hradec doma, Brno venku, Pardubky doma, derby venku, Slovácko doma, Plzeň venku, Budějky doma. Tam reálně můžou 4 zápasy prohrát a po podzimu by tak měli třeba 6 výher z 16 zápasů. To nevím, jak by potom ustál.

Reagovat
Salfovic

Jen aby vůbec porazili alespoň Pce a ČB.

Reagovat
Martin9719

To už snad ani nejde neporazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec 4:0, v Brně 2:0 (nebude hrát Ševčík, protože by nedávalo smysl, kdyby se snažil komplikovat situaci týmu, v jehož dresu bude na jaře hrát o titul), Pardubice 6:0, derby 5:1 (čekám, že Ousou tradičně pomůže, Kuchta bohužel dostane čk, když po dovršení hattricku vysadí holou prdel na kotel Slavie), Slovácko 3:0, Plzeň 1:0, Budějky 8:0. Po podzimu 10-5-1, 42:9, 35 bodů, 2: místo cca 6 bodů za Plzní, slušná výchozí pozice pro jaro.

Reagovat
Salfovic

Gula.

Reagovat
Salfovic

Za jak moc považujete chytatelnou tu branku Baníku? Sice přesně k tyči, ale zase z velké dálky a žádná pumelice to taky nebyla.

Reagovat
bobis21

Myslím že to hlavně neviděl přes obránce, proto to pak nestihl. Ale zase je na něm najít si prostor, aby viděl, takže tohle by za ním trochu šlo no.

Reagovat
$dolar$

Ono to nevypadalo tak nechytatelne, ale nadruhou stranu, kdyz se zamyslim nad tim, kdo by to v nasi lize chytil, tak tech jmen me moc nenapada.

Reagovat
REPLIKATOR

Golman ve Spartě by ji měl chytnou. Z opakovanýho záběru za bránou je vidět, že golman nestál uprostřed, ale víc napravo. A taky jeho reakce mně přišla pomalejší, přitom od začátku na střelu viděl.

Reagovat
Kaspar

Vystřelili jste pouze jednou na branku. Nemrzí vás, že jste toho neukázali víc směrem do ofenzivy?

„Sparta toho předvedla mnohem víc, že jo? Nebo vlastně ne. Ale my také ne. Hmmm. Hráli jsme doma, nebo venku? Hráli jsme se Spartou, nebo s Vlašimí? Se Spartou, říkáte? Tak to nebylo zas tak špatné.“ .......Co to ma byt

Reagovat
Wyrda

Tak Vrba to dělá celou dobu ze strhává pozornost medii na sebe a ne na tým temito wtf vyjadřeními

Reagovat
Kaspar
Reagovat
$dolar$

Jinak jsem byl dneska zase na zapase Pribrami.

Par postrehu.

Maji docela zajimavy mlady hrace.

Felix Cejka - pravej bek, mladej kluk, krasnej gol z primaku a i herne slusnej, urcite potencial na ligu.

Jakub Jerabek - taky zajimavej hrac, stredni zaloznik, byl u docela hodne balonu, ale nedal jedinej balon dopredu, to je skoda. Ale taky ma potencial.

Pak se mi hrozne libi Marcel Cermak, urcite nejlepsi hrac Pribrami, neuveritelne bojovnej a vudci typ. Nechapu, ze nehraje ligu.

Dve kanky - gol Pribrami na 3:1 podle me z tak pulmetrovyho ofsajdu. A potom cervena pro Musila, kterej byl na hristi 4 minuty, naprosto nesmyslna, ten zakrok byl sotva faul, i zluta by byla moc a sudi se rozhodl si hrat na hrdinu a mladyho kluka hned vylil.

Reagovat
$dolar$

"byl sotva faul" - to jsem prehnal, faul to byl jasnej, ale urcite ne na rudou

Reagovat
$dolar$

A z Trince se mi libil Gembicky, ten to tam tahal neskutecne. A Kania po vystridani to taky hodne pozvedl. Jursa a Jurena se taky snazili.

Vubec me nebavil jejich kapo Habusta a pak stoperi, to byla traga od obou.

Reagovat
Firkraag

Jeřábek je 25? Ten se mi líbil už v přáteláku v Dolicku, jestli to byl on. Skvely fotbalovy mysleni.

Reagovat
$dolar$

Jj takovej vysokej dlouhovlasej blondak.

Reagovat
Firkraag

Tak to je on.

Reagovat
John Obi Mikel

Čermáka si pamatuju od nás z mládeže. Pak hrál ve Slovinsku. Je mu teprve 23, dost možná si ligu ještě zahraje.

Reagovat
$dolar$

Ja ho pamatuju ze Zizkova, tak jsem myslel, ze je mnohem starsi. Tak takhle tomu verim, hrozne sympatickej vykon.

Reagovat
Cotton

Jak to v Příbrami vidí se šancí na postup?

Reagovat
$dolar$

Nechtějí o tom mluvit, ale oni mají problémy sehnat finance i na zbytek sezóny. Takže se uvidí co bude.

Reagovat
Salfovic

Priskeho kolečko Jen tam měl mít hnůj, aby to to bylo přesné.

https://c.tenor.com/35nKR98-aiEAAAAM/fail-wheelbarrow.gif

Reagovat
M.Vaza

Problémem Sparty je Sparta, žádná tam není. To je jen x borců, co si tam přišlo vydělat, mají to totálně v ....

A jestli on Priske není jedním z nich, hlavně že mají tablet, ten to tam snad pere live do Fortuny tvl

Reagovat
Hostal

Já to vidím opačně. Problém Sparty je to, že chce stále být tou Spartou jako před lety. Tím se tvoří tlak na všechny okolo.

Místo toho, aby se každý rok nereálně vyhlašoval boj o titul a po chvilce docházelo k výměně trenéra a hráčů, tak by se na 1-3 roky měl vzít trenér, který vybuduje koncepci bez zbytečného tlaku. Žádná velkohubá prohlášení, ale spíš na rovinu říct, že se buduje kádr pro budoucí sezóny. To by snad sejmulo tlak na trenéra i hráče a postupně se budovala týmovější hra. Samozřejmě by to spousta fanoušků nechápala, ale ta cesta výměn trenéra a nastavení nejvyšších cílů nevede několik let nikam. Chce si to nastavit zrcadlo, že na to prostě Sparta v posledních letech neměla.

Reagovat
Zdechlina

No jo, ale ke spartě ten boj o titul každoročně patří, co naplat, že jsou pak všem jen pro smích Napsal jsi to naprosto trefně, ale my jsme jen vidláci co tomu nerozumí.

Reagovat
r.mrazik

nejlepsi jsou takovy ty chytry kecy na twitteru a internetu,jak by ti lide dali sparte cas a kdyz je tam novy trener,tak si to musi sednout a musi jit videt snaha

a ti sami uz ted volaji po tom,aby nekdo byl vyhozeny a ze to nejde a podobny vykriky

Reagovat
Melda

Já mu věřím, musí dostat alespoň dva přestupáky.

Reagovat
r.mrazik

jeste zimni a letni...kdyz nic,tak at maze

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kilobyte

Ale tím by se tlak fakt nesnížíl. A každý klub si stanovuje cíl pro sezónu. Kdyby ve Spartě řekli, že mají za cíl dostat se do předkol, tak se jim všichni vysmějí a stejně je budou porovnávat podle "boje" o titul.

Reagovat
Sosi

Tak trošku to Vrba odšpuntoval ten kone c ve Spartě, ale mohl říct víc. A nemá někdo scénku z Tankovýho praporu, o které Vrba mluvil?

Reagovat
Pablos

Už něco řekl o tom angažmá ve Spartě jo ?

Reagovat
Losinho

"Stalo se, co se stalo… To se stává trenérům mužstev, která mají možná větší ambice než hráčskou kvalitu."

Chtěl teda Vrba tehdy ty posily nebo ne?

Reagovat
Martin9719

Podle mě to je ironická odpověď směřovaná na vedení kvůli tomu že on posily nejdřív chtěl, Rosa řekl že se bude hrát s mladými, pak změnili názor a to už zase nechtěl Vrba.

Reagovat
Sosi

Hlavne Rosa nedavno vykladal, jak Vrba byl sazkou na okamzity uspech, ale hlavne ze mu posily neprivedli a musel zapracovavat mlady do budoucna, ktery stejne letos odstrelili.

Reagovat
Martin9719

No právě, ta letošní zimní anabáze v mediích mezi Vrbou a vedením právě možná navazovala ironicky na tohle co bylo stanoveno už předím. Ale pokud jde o ty mladý tak se stačí podívat na béčko Sparty. Min. ten Suchomel na to fakt nemá. A Vitík to bude taky jako noc a den si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná návštěva doteď 14528 diváků na zápas. Můžeme být nároční, ale určitě nejsme fanoušci úspěchu.

Každopádně Rosický je ve Spartě už dost dlouho a reálně se nezlepšilo vůbec nic. A už proti sobě poštval hodně fanoušků včetně kotle, je čas odejít.

Reagovat
r.mrazik

zdenda scasny uz se pripravuje

nebo sivok?

Reagovat
smetos

Tak Sivok tam asi prisel s tim, ze kdyz to Rosicky posere jeste vic, je ten flek jeho. Jinak si necha kralovsky platit a kdyz pride neco zajmaveho, papa

Reagovat
clinger

vždyť furt hrajete špici a o poháry každý rok. až budete hrát o sestup tak pak se ukážou fanoušci...

Reagovat
clinger

no a loni teda žádná sláva.jen 3x jste doma měli přes 9000!

Reagovat
ACSeRw!n

tak ty ses dobrem mimo.. opet

Reagovat
Salfovic

Vždyť má pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSeRw!n

jenze hrat o treti misto, je v nasich ocich jako hrat o sestup

Reagovat
Salfovic

Třeba vás ta pravá zkouška oddanosti ještě čeká. Slávisti taky furt fňukali nad druhým místem a pár let na to hezky boj o záchranu. A to měli kliku, že už byl hotovej Eden, jinak by jich na Strahov chodilo pár stovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

co to prislapnuti Mejdra? faul nebo ne?

Reagovat
Martin9719

Faul dle pravidel ano, nicméně jak bylo řečeno od A. Rosy, tady je to fakt 50:50 jestli penalta.

Reagovat
r.mrazik

Takže var klasicky na hovno

Reagovat
Martin9719

Ta na Karabce proti Zlínu byla spíš než tahle.

Reagovat
r.mrazik

Jo jo..to rozhodně. Ta byla jasná. I proto se ptám, co tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se o přestávce podíval na ten roh před gólem a pak už neměl odvahu písknout tohle Faul jasný, pencle taky. Nevím co je na přišlápnutí 50:50. Už jsem viděl i penaltu, kdy faulovaný hráč vlastně strčil nohu pod nohu soupeře před jeho došlapem - ale to je opačný extrém, uznávám

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Slovácko doplácí na ten program, už 5 zápasů bez výhry.

mezi 13. a 3.místem jen 4 body

vyrovnaná liga, kam se na to hrabe EPL, Bundesliga a ostatní ligy

Pardubice už jsou asi v piči a to jsem je tipoval hodně vysoko

Reagovat
HorajzmAmmann

a přitom loni mám pocit, že bylo v 9. kole vymalováno ohledně TOP5.

Reagovat
ratusek

o to víc mrzí ty domácí ztráty s Teplicema a Brnem. mohli jsme být klidně třetí

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně v pohodě. I kdyby měl Baník dostat latu včera (zaslouženě) tak ty domácí zbytečné ztráty prostě zamrzí. Ale stejně máme šanci se tam už příští kolo docvaknout.

Co jsem koukal na los, tak je celkem pravděpodobné že po příštím kole Liberec, Bohemka, Brno, HK 14 bodů a FCB, Jablonec, MB, Slovácko, Teplice 13 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Vzhledem k šířce a věku kádru Slovácka je ten nabitý podzim asi zničí no

Reagovat
PavlíčeQ

UZ JE TO TADY, Z JABLONCE SE STALO MONSTRUM.

3 zapasy, 3 vyhry, 3 cista konta, skore 9:0

prichodem jabloneckeho rudigera se vse otocilo

chramosta dalsi klicovy kanadsky bod do sbirky

ted behem repre pauzy vylecit vsechny bolistky a jedeme dal

BRNO TES SE, BRNO TRES SE.

Reagovat
ratusek

potřebujete soupeře jsem věděl, že Vás Horejš zvedne. A to jste ho tady po pár kolech vyhazovali

Reagovat
ondrasch77

Já věřil

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Horejšovo monstrum už se rozjelo Čekám že urvete v suchém triku to 3. místo když zbytek ligy je tragickej

Reagovat
ratusek

třetí místo leží hodně nízko letos. Stačí mít trochu konzistentní výkony a třetí místo je v pohodě na dosah. I když Sparta ty konzistentní výkony má, ale remízy nestačí

Reagovat
KingMaster13

Sparta je hrozná. Jako on je časem Priske zvedne ale zápasy se zoufalci mají za sebou a nevyhráli je většinou. Takže body budou sbírat dost těžce

Reagovat
HorajzmAmmann

3. nevěřím. Sparta se zvedne. Priske udělá ze Sparty stroj, což teď zní jako nesmysl, tak pokud ho tam nechají a dají mu prostor tak je zvedne.

Ale o 4. místo se může poprat hodně týmů. Což je prostě na píču, protože s těma možnostma co má Baník by to mělo být naše úplně v klidu...

Reagovat
KingMaster13

To jo ale ten tým na to těžce nemá. Museli by dost posílit. Letos to bude od nich trápení. Příští rok už můžou být hodně nebezpeční když ho podrží ale záleží jestli budou mít trpělivost. Letos to bude ale průser.

Reagovat
HorajzmAmmann

nemyslím si, že na to nemají. Akorát jsou těžce pod dekou, ale ten kádr rozhodně má na to, aby uskočil na 3. místo naprosto jednoznačně. Tam fakt nevidím nikoho, kdo by s nima měl papírově držet krok a to Sparta nikoho kupovat nemusí.

Na titul to ale nestačí...

Reagovat
KingMaster13

Chybí mi tam teda pořádná křídla, pořádný střední záložník a hlavně pořádnej lídr. Souhlas že kádr mají na 3. místo v klidu ale minimálně do zimy nečekám že se ten obraz Sparty změní a takhle ztrácet budou často

Reagovat
ratusek

To první souvětí sedí i na nás akorát my máme aspon ted goblina, který sice není superhvězda, ale na nás to bohužel stačí, aby byl nejlepší. A Cadu je zoufalej, ale bohužel bude zabírat místo Jaroňovi

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak oni si pojdou v zemi nikoho jako letos Mercedes Nevím jaký přesně mají los, ale dřív nebo později uskočí... jako fakt si nedovedu představit, že by v těch ztrátách Sparta pokračovala... to tam fans tu Letnou zbourají.

Každopádně o 4. místo to fakt vypadá na slušný boj.

Reagovat
Salfovic

Já si to dokážu představit velice snadno.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.instagram.com/stories/horajzm/2930132318583360653/?hl=cs

To jo, ale to poletí ze stadionu Priske i s Rosickým

Reagovat
KingMaster13

No však I když Priske asi spíš ne, to možná spíš už Křetínský po těch letech frustrace Však se koukni co ty retardi dělali když po 8 letech prohráli derby doma https://www.youtube.com/watch?v=5fIjnKaNvWU&ab_channel=Prost%C4%9BJirka

Reagovat
HorajzmAmmann

Aspoň bude sranda

Reagovat
ratusek

Sparta má ale dost podobný problém jako my směrem dopředu. Ale mají např. Fortelného, který je pro jistotu v béčku a základ hraje Pavelka. A hrajou nesmyslný 4-4-2, aby nebyl nasraný Kuchta nebo Čvančara, že jeden nehraje.

Priske z ní může udělat stroj, ale to by musel po tom roce, co pochopí, jaké tam má nekvalitní hráče, tak mít přestupové období a doplnit si tým podle sebe. Což ale pod Rosickým nenastane, protože on je jedním z hlavních problémů

Reagovat
Bex5

je

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tipuješ na 2. místo? (titul Sparta, to je jasný).

Reagovat
KingMaster13

U Sparty si za jedničkou zapomněl 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartes

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

jak hraje Cools zatím?

Reagovat
Posledni Kovboj

dneska byl na facku

Reagovat
PavlíčeQ

ligu si bude davat s prstem v nose

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Slovácko od výhry ve Švédsku pěkně v řiti, 7 zápasů bez výhry. Bylo jasné, že jim nová kombinace liga + Evropa bude dělat problémy, alee že až takové

Reagovat
pingla

Reagovat
bartes

tak "táhne" je duo Petržela - Kadlec. A to nejsou jediní, kterým je +35. A Kadlec to už prostě nedává. I proti Jabkám byl na střídání.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak tenhle podzim je fakt super náročný. Kádr je na naše možnosti ok, ale prostě se to projeví.

Reagovat
Selänne

Mají smůlu, že mezi poháry není dvoutýdenní pauza, ale jede se v podstatě nonstop až do listopadu. Na ten jejich typ fotbalu je to brutální zátěž. Ale taky jsem nečekal, že je to sejme až takhle.

Reagovat
Salfovic

Ono obecně je to nahuštění kvůli MS pěkně na hovno.

Reagovat
Selänne

Že to bude totální sračka jsme všichni věděli už pár let zpátky, no.

Reagovat
Radin

Letos z Moravy celkem dobrý jen Brno, jinak těžká bída..

Reagovat
AjaxFans

Škoda hoši,dneska výsledky úplně na pič

Reagovat
BaggioRoberto

At zvedne ruku ten, s kym Sparta neplichtila.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Nastrčenej stoper z Plzně dneska teda na nic nečekal

Otřesný ve všech směrech.

Reagovat
Greny

Tak v minulé sezoně získal titul a zároveň i spadl s Karvinou. Tak jste koupili asi verzi Karvina

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lichna.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Hyrax

Reagovat
krisa

Reagovat
db18

Reagovat
Infi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
havrys99

Reagovat
bartes

takhle ho hodnotit po sotva 2 minutách na hřišti

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Reagovat
Losinho

Jeho 2 minuty způsobí 2 týdny deprese pro mě. Jako když skóruju s nějakou typkou.

Reagovat
ratusek

Jak se chtěl pochlubit, že zaskoroval

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lichna.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Infi

Reagovat
Salfovic

To byla nuda. Nebejt píčovin Olejníka a Moskyta, tak to ani nebylo vůbec vyhrocený

Reagovat
Mass

Chtěl sem vidět fotbal a ne kdo bude lepší v simulacích.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hocek byl zkrátka sázka na jistotu.

Reagovat
Lof

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Selänne

Reagovat
Bex5

Cry me a small river going through Vrsovice ... opisem

Reagovat
lichna.

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Reagovat
jackinho10

Podle me proste primak a ne penalta, drzeni zacalo pred vapnem..

Reagovat
Bořek89

Takže když poběží útočník držený obráncem z půlky a ten ho nakonec dokáže svalit ve vápně, tak to vrátíš na půlku? Jde o konec zákroku, viz pravidla

Reagovat
jackinho10

V tom pripade si zjisti pravidla, protoze drzeni se posuzuje podle pravidel v dobe kdy zacne

Reagovat
Rothbard

Posuzuje se doba největší intenzity faulu.

Reagovat
jackinho10

Precti si pravidla, evidentne je neznas

Reagovat
Rothbard

Viz bobis, můžeme si je přečíst oba. Konec diskuze.

Reagovat
Bořek89

Reagovat
Bořek89

Odkaz? (na pravidla ideálně)

To by byla novinka, ale neříkám , že to není možné

Reagovat
bobis21

https://downloads.theifab.com/downloads/laws-of-the-game-2022-23?l=en

Pravidla pro letošní sezonu, strana 102:

"If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick."

Reagovat
Bořek89

Taky si to tak pamatuju (obecně pravidlo, že při zákroku nesmis zvýhodnit toho, kdo páchá přestupek, tzn když v něm pokračuje od vápna, je to pencle)

Reagovat
jackinho10

V tom pripade by si je meli precist v ceske lize, protoze minuly tyden tvrdili presne to, co tady pisu

Reagovat
jackinho10

A mimochodem doporucuju se podivat na cca 53.-55. minutu AS Rim-Atalanta, tam bylo taky jasne drzeni na Zaniola, ktere zacalo pred 16 a byl z toho primak, takze fakt nevim..

Reagovat
bobis21

Rozhodčí dělají chyby. V pravidlech je to ale jasné...

Reagovat
jackinho10

No ted se na ty pravidla divam a ten odstavec, ktery jsi tady vlozil je z kapitoly Vyhoda, takze to nema vubec nic spolecneho s touto situaci ale tady rozhodci zadnou vyhodu nedaval

Reagovat
bobis21

Tohle je jediné místo v pravidlech, kde je tohle zmíněno. A to že je to zmíněno v kapitole výhoda neznamená, že to platí jen pro výhodu. Jinde je zase napsané, že při držení by výhodu dávat neměl a měl by to přerušit rovnou, takže když si to přečteš celé, nedává tvá připomínka vůbec smysl.

Pointa je, že od začátku faulu hra pokračuje - nepískl hned v prvním momentu kdy ho obránce chytl, ale hra dále pokračovala až dokud spolu nedošli až do vápna. Pokud by do vápna došli až po písknutí, penalta by nebyla.

Reagovat
jackinho10

Ano znamena to, ze to plati jen pro vyhodu, proto to je v kapitole vyhoda. A jen to potvrzuje to co jsem rikal. Nejsem pravidlovy expert, jen to hodnotim podle toho, co rikali dva tydny zpet po nasem zapase na Slovacku. Tam jasne rikali, ze u podrazeni se pocita, kde ten faul konci, kdezto u drzeni se pocita, kde zacina. A podle ted tveho komentare, kde pises, ze pri drzeni by nemel davat vyhodu a piskat rovnou, tak to znamena, ze to tak podle pravidel mel udelat a byl by to primak.

Reagovat
bobis21

Ne, opět to chápeš špatně.

1. v pravidlech je jasně napsané, že nemůže pozicí zvýhodnit faulující tým. V diskuzi přímák vs. penalta to tedy musí být penalta, protože přímák by byl pro faulujícího výhodnější

2. Písknul po faulu a výhodu nedal. Dal útočícímu hráči šanci "vysmeknout" se z držení a dostat se přes obránce. Když se to nestalo, písknul hned faul a umístil ho přesně tak, jak pravidla říkají, tedy na penaltu.

Reagovat
jackinho10

1. ty sam jsi napsal, ze podle pravidel, by vyhodu pri drzeni davat nemel a mel by hru presusit rovnou = pred vapnem, tzn zadna penalta by nebyla, protoze by bylo pisknute drzeni hned. A zadne zvyhodneni faulujiciho hrace by nenastalo.

2. Promin, ale dvojku absolutne nechapu

Jak pises presne ty podle pravidel: vyhodu nedal, tudiz podle pravidel nemohl drzeni, ktere zacne pred 16 a pokracuje v nic, piskat jako penaltu (takto je to v pravidlech v odstavci vyhoda). A taky pises ty, ze se v pravidlech pise, ze pri drzeni vyhodu davat nema a ma se rovnou piskat faul, tzn v tomto pripade pred 16.

Reagovat
bobis21

Nedávat výhodu není to samé jako přerušit hned při prvním kontaktu. Výhoda by znamenala, že po dokončení faulu by nechal hru pokračovat, což tady neudělal.

Já zas vůbec nechápu co píšeš ty. "tudiz podle pravidel nemohl drzeni, ktere zacne pred 16 a pokracuje v ni, piskat jako penaltu" - tohle je přesný opak toho, co říkám.

Reagovat
jackinho10

No asi nechejme toho, v tomhle se neshodnem. Ja totiz z tech pravidel ctu, ze kdyz zacne drzeni predc16, tak je to primy kop, takto to i prezentovali po zapase Slovacko-Slavia. Ty to zase tvrdis naopak. Tady v teto situaci to asi nikdo resit nebude, protoze na to ani nikdo nepoukazal.

Reagovat
bobis21

A kde to v těch pravidlech teda čteš? Vždyť se tam všude píše přesný opak.

Reagovat
jackinho10

To je porad to stejne. Ty sam jsi napsal, ze pri drzeni se nema dat vyhoda. Tudiz nemuzes pouzit tu interpretaci ze sekce Vyhoda.

Vcerejsi situace: https://youtu.be/jmUW3DAX9OE

Toto ani nepiskl jako faul, protoze tam sebou potom skocil jako ryba. A pred touto situaci byla jeste jedna uplne stejna, kde to drzeni zacalo pred 16 a dobehli do 16 a byl z toho primak. Proste takto to je v pravidlech a ano VAR je neopravil.

A kde to v pravidlech je nevim, beru v potaz to, co rikali po zapase Slovacko-Slavia, kde presne toto popisovali. Podrazeni se pocita podle toho, kde ten faul konci a drzeni naopak, ve kterem miste zacne.

Reagovat
bobis21

Opět jen překrucuješ co jsem napsal. Dle pravidel to musí vždy být penalta. To že někdo někde v médiích řekne něco jiného pravidla nemění. Nikdy nemůžeš pozicí zvyhodnit faulujícího, takže o ničem jiném než penaltě ani nemůže být řeč. Pokud je to faul, musí to vždy být penalta a jiná možnost neexistuje.

Reagovat
jackinho10

Rozhodne nic neprekrucuju. Sam jsi tady dal odkaz a vynatek z pravidel, kde sis to vytahl z kapitoly Vyhoda. Tady proste o zadnou vyhodu neslo, to rikas i ty sam, tudiz nemuzes tuto definici uplatnovat na tuhle situaci, to proste nejde. Kdyz mi obrance na pulce sedne na zada a ja s nim dobehnu do 16 a tam spadnu, tak to proste nemuze byt penalta

Reagovat
bobis21

Situace kterou jsi popsal by rozhodně byla penalta

A výhoda bylo už to, že to písknul až po konci faulu a ne hned na začátku faulu. Což bys věděl, kdyby sis ty pravidla přečetl.

Reagovat
jackinho10

Vis co znamena ve fotbale vyhoda a jak se ukazuje? Protoze to jsem v teto situaci opravdu nevidel. A pokud si rozhodci v hlave rika, ze dava vyhodu, tak snad vis, ze je to nesmysl

Reagovat
bobis21

Takže opravdu prostě odmítáš pravidla číst jo?

Podle pravidel je výhoda každá situace, kde rozhodčí nechá hru pokračovat. Už to, že nechal hru pokračovat celých těch 5 sekund byla výhoda. Ukázat výhodu nebo písknout by měl až po několika sekundách, kdy je jasné, že to útočícímu týmu pomůže. To se tady přesně stalo - vzhledem k pádu útočícího hráče by z výhody nic útočící tým nezískal, takže přerušil hru. Tohle byla prostě učebnicová situace podle pravidel a proběhnout měla přesně tak, jak se to stalo.

Reagovat
jackinho10

Ano je pravda, ze vyhoda je kazda situace, kde necha rozhodci hru pokracovat, ALE MUSI TO UKAZAT, promin ze uz to musim napsat velkym Pokud proste rozhodci nesignalizuje vyhodi, tak oni hraci na hristi nemuzou vedet. Hlavne v teto situaci obrance. Proto je to takto v tech pravidlech v sekci Vyhoda. Protoze pokud rozhodci pri drzeni pred 16 dava vyhodu, to je signal pro obrance, ze fauluje, tudiz pokud nechce penaltu, tak by pred tou 16 mel skoncit s drzenim. Pokud neskonci, tak je to penalta. Ale toto neni tento pripad, tady rozhodci neukazoval zadnou vyhodu, tudiz pro obrance, kdyz ho zacal drzet pred 16, rozhodci neukazal zadnou vyhodu, takze obrance vubec nevi, ze rozhodci toto posuzuje jako faul.

Reagovat
bobis21

Ne. Rozhodčí by po faulu pár sekund neměl dělat nic (automatická výhoda) a až po těch pár sekundách buď ukáže že výhoda pokračuje, nebo hru přeruší.

Pokud odmítáš číst pravidla a chceš si vymýšlet vlastní, tak žádná diskuze nemá cenu. Ano, podle tvých vymyšlených by to možná penalta nebyla, podle skutečně platných pravidel to penalta je.

Reagovat
jackinho10

Promin, ale jediny, kdo si tady vymysli sva pravidla jsi ty. Rozhodci by po faulu nemel par sekund delat nic a ze to je automaticka vyhoda? Proc se teda pri naproste vetsine faulu, kde se vyhoda nedava, piska okamzite, kdyz by podle tvych pravidel mel par sekund cekat? Ano rozhodci muze dat faulovanemu hraci vyhodu 3s, ale podle pravidel ji musi signalizovat. Je to takto v kazdem sportu proste vyhoda se signalizuje, jinak o ni hraci nemuzou vedet, at uz utocici nebo branici. Je mi lito, ze to nejsi ochotny prijmout, ale je to tak.

Reagovat
bobis21

Když nemá míč faulovaný tým tak může pískat hned. Když má míč faulovaný tým (nebo nemá míč nikdo a faulovaný tým ho může získat), měl by rozhodčí počkat, jestli má výhoda smysl nebo ne. Výjimku může udělat jen při zranění.

Já si žádné pravidla nevymýšlím, já ti tady doslova poslal odkaz na pravidla

Reagovat
jackinho10

Ano a prave v tom odkaze, ktery jsi poslal, je to napsano tak, jak jsem ti to vysvetlil. Ty si tady vymyslis nejake pojmy s automatickou vyhodou v zivote nikdy jsem nevidel v zadnem zapase, ze by rozhodci nechaval vyhodu a neukazal ji. Pokud rozhodci neukaze vyhodu, tak to proste zkratka znamena, ze neni faul.

Vsechny komise, vsichni treneri, vsichni komentatori, vsichni fanousci na svete rikaji, ze rozhodci ma na rozhodnuti na hristi minimum casu, maximalne sekundu. Jen podle tebe a tvych pravidel je to min 5s

Reagovat
bobis21

V těch pravidlech je to napsané přesně tak jak píšu já

Ty sám jsi uznal že to co říkáš nevíš jestli v pravidlech je a bereš jen něco co jsi slyšel:

"A kde to v pravidlech je nevim, beru v potaz to, co rikali po zapase Slovácko-Slavia"

Nebo už to najednou neplatí, protože teď už se ti hodí tvrdit opak?

Reagovat
jackinho10

Aha takze k tem 5s se ani nebudes vyjadrovat jo? ne to teda neni, je tam jasne napsane, ze pokud ho drzi pred 16 a nasledne i v ni, tak je to penalta. A toto tam je napsane v kategorii Vyhoda. Tady zadna vyhoda udelena nebyla. Ty totiz nejsi ochotny prijmout, ze rozhodci pri udeleni vyhody ji musi signalizovat. Jinak to proste nejde, smir se s tim.

Reagovat
bobis21

Ty proste nejsi ochotný přijmout, že platí pravidla, i když se ti nelíbí. Pokud neumíš číst, je to čistě tvůj problém.

Takže jednoduchá otázka - kdy poskytne výhodu? V moment faulu nemáš nejmenší tušení kdo má míč, to zjistíš až chvíli potom. Podle tvého výkladu by nikdy žádná výhoda existovat nemohla, protože přeci musí písknout ještě dřív, než k někomu dojde po faulu míč. Samozřejmě musí uběhnout nějaký čas, aby bylo vidět, který tým má po faulu míč. Podle toho pak je buď výhoda nebo přerušení. Než má někdo míč pod kontrolou, nemůžeš mezi těmito situacemi rozhodnout.

A i když budeme úplně ignorovat tohle, pořád platí že rozhodčí nikdy nesmí zvýhodnit faulující tým, pokud je tedy diskuze přímák vs. penalta, vždy musí být rozhodnutí penalta, protože přímák by byl pro faulujícího výhodnější.

A k 5s se rád vyjádřím. "Jen podle tebe a tvych pravidel je to min 5s" - nic takového jsem nikdy neřekl. To je čistě jen tvůj výmysl. Psal jsem že 5 sekund trval ten faul Santose, ne že má na rozhodnutí 5 sekund. Jestli stejně pozorně čteš i pravidla, tak už se opravdu ničemu nedivím.

Reagovat
jackinho10

Dobře pojďme si to ujasnit celé od začátku. Podle tebe v této situaci nebylo zjevné, kdo má míč, tudíž rozhodčí nesignalizoval výhodu. Je to tak?

Protože to je asi to, v čem se totiž rozcházíme. Já v době kdy Santos odhlavičkoval míč vidím, že Mosquera má blíž k míči, Santos ho přidrží a to by měla být výhoda. A potom správně dle pravidel, když to držení pokračovalo, je penalta.

A zároveň dokážu pochopit rozhodčího, že tu výhodu neudělil, protože si nebyl jistý kdo bude mít míč, ale v tom případě musí pískat faul před 16.

Protože promiň, ale když napíšeš, že faul trval 5s, tak i rozhodčí na toto rozhodnutí má 5s. A myslím si, že toto bohatě stačí na signalizaci výhody.

Reagovat
bobis21

Ano, v souboji nebylo jasné, kdo bude po skončení souboje mít míč v moci. Stále existovala možnost, že se Mosquera obránci vysmykne a bude sám před brankářem. V takové situaci by přerušení hned při prvním kontaktu bylo výhodnější pro faulujícího, proto to rozhodčí udělat nemůže. Je tedy normální počkat na skončení souboje. Po skončení souboje by pak došlo k rozhodnutí, jestli bude signalizována výhoda (v případě že by měl Mosquera míč), nebo přerušení hry a faul. Mosquera po souboji skončil na zemi, bylo tedy jasné že míč mít nebude a pískal se faul. Jelikož faul pokračoval až do vápna, je to penalta.

Výhoda není signalizována BĚHEM toho faulového souboje, výhoda by byla signalizována až PO souboji. Po souboji ale neměla Plzeň míč, proto výhoda signalizována nebyla. Signalizace výhody během souboje je logický nesmysl.

Reagovat
jackinho10

No a v tomto se právě rozcházíme. Neber to tak, že říkám, že tvůj názor je špatný. Jen prostě nesouhlasím s tvrzením, že signalizace výhody během souboje je logický nesmysl. Pokud má útočník míč v držení a obránce ho drží, je přece správně, když rozhodčí signalizuje výhodu a nechává ji.

Pokud ovšem míč v držení nemá, tak za mě by rozhodčí výhodu dávat neměl. Což je podle mě tento případ a tím pádem jsou jen dvě možnosti. A to buď zapíská faul před 16 a přímý kop. Nebo tu situaci před 16 neposoudil jako faul, tak podle mě vzhledem k tomu, že to bylo stejné i v 16, to faul neměl být vůbec.

Prosím ber to pouze jen jako můj názor. Chápu, že každý ho máme jiný a ani netvrdím, že ten můj je správný. Jen prostě píšu, jak tu situaci vidím já

Reagovat
bobis21

Podle mě (a očividně i podle rozhodčího) to bylo celé jeden dlouhý souboj o míč, čemuž i přesně odpovídá to, kdy zapískal. Nebylo to tak, že by byl souboj, chvíli nic a pak 2. souboj. Prostě byli celou dobu "v sobě".

Reagovat
jackinho10

Uprimne, ja bych se treba ani nedivil, kdyby rozhodci to drzeni pred 16 ani nevidel nebo neposoudil jako faul. Ale to je uplne jedno. Bude to jak pises ty.

Reagovat
Azazelo RD

Tak kdyz ho drzi dyl a nepiskne to, tak je tam vzdy vyhoda, i kdyz o tom rozhodci nevi. A ani sahat se nema.

Reagovat
jackinho10

No to rozhodně, ale taky ten obránce to může brát tak, že to ten rozhodčí nevidí nebo to nebere jako faul. Sahat se určitě nemá, ale myslím si, že se oba shodneme na tom, že v zápase je tolik držení a sahání, které se neodpíská, že je to zbytečná debata.

Reagovat
Losinho

Ne

Reagovat
Salfovic

Ale skončilo ve vápně, jako na Slovácku.

Reagovat
jackinho10

Podle pravidel je rozdil mezi drzenim a podrazenim. Drzeni se posuzuje podle toho, kde zacne

Reagovat
Greny

Tak to ber tak že to bylo držení, červená a Chorý si to posunul o pět metrů do vápna jak Usor v Jablonci

Reagovat
jackinho10

Komu budes fandit az se bude hrat Plzen-Brno?

Reagovat
Greny

Brnu, ale předpokládám, že pokud budeme ve středu tabulky tak klást odpor nebudeme. Přeci jen ty vztahy Bartoňka a Šádka jsou nadstandardní

Reagovat
Salfovic

To se uvidí, až jestli mu dá věnem Ševčíka.

Reagovat
Bex5

A Bilek by ho chtel?

Reagovat
mistr129

gratuluji, i přes velkou konkurenci tu vyhráváš cenu za nejdebilnější příspěvek dne

Reagovat
jackinho10

Dekuji

Reagovat
Greny

Kdo dělá události kola? Doufám že tentokrát ten Sparťan a dá si zalezet

Reagovat
Mass

Gratulace Plzni. Zápas hodnotit nmá moc cenu? Slavia samozřejmě neumí hrát tak dobře takticky jako Plzeň, ani neni moc efektivní a potřebuje dost šancí, což samozřejmě dnes nebylo. Červená a penalta být samozřejmě nebyla, na videu je vidět, jak si Mosquera zasekne pravou nohu o trávník, aby upadl. https://twitter.com/KolmanDaniel/status/1571554768065101825

Reagovat
jackinho10

A pokud byl faul to drzeni, tak jasne bylo pred vapnem

Reagovat
Mass

Držej se navzájem a Santos si chce stupidně pomoct druhou rukou, to beru, ale neni to příčinou pádu. Mosquera tam jasně hodí kotvu.

Reagovat
bartes

z té opakovačky bych se taky přiklonil k tomu, že nebyla. Natož červená, jak si ji tady někteří vehementně obhajují a odkazují se na pravidla. "Znalci"

Reagovat
mrtvej ofsajd

Sporný moment...možná lehce potáhl jednou rukou za rameno, možná jen položil....nic víc tam nevidím. Samotný pád je čistá simulace.

Reagovat
Salfovic

Tak lehké potažení rukou za rameno dnes bohužel bohatě stačí.

Reagovat
mrtvej ofsajd

ale pak to větší "potažení" probíhá před vápnem...

Reagovat
Mass

No nevim jestli to zatažení vůbec bylo, každopádně od Santose dost nešikovný. Každopádně příčinou pádu bylo to zaseknutí nohy o zem, to doufám rozporovat nebudeš. Já zase nebudu řikat, že kontakt tam nebyl.

Sem zvědavý, jestli se každý dotek ve vápně ocení červenou a penaltou.

Reagovat
ratusek

Ten kokot Příhoda to obhájí a bude zase spokojen a taťka taky

Reagovat
Mass

No nevim, podle Příhody červená Ousoua v Brně být neměla a faul na Ewertona měl být červený. Ne vždycky podpoří rozhodčího.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Salfovic

Tak já bych obecně odpískal tak každou třetí penaltu. Ale v tom aktuálním buzerantském trendu mě už vlastně ani nic nepřekvapí, a tohle do toho v pohodě zapadá.

Reagovat
thewall

Mosquerova simulace. Santos nešikovně, ale na penaltu to nebylo.

Chápu, že to písknul rozhodčí, ale VAR měl upozornit na nasimulovaný pád.

Reagovat
Stannis Baratheon

Zášmyk

Reagovat
Smoula14

Viděl jsem to živě z druhé strany než je záběr kamery. Jednoznačný faul a podle pravidel červená. Kdyby to bylo na druhé straně, tak tady řvete jako první, že penalta a červená. Pražští pokrytci… vy opravdu brečet nepřestanete

Reagovat
Mass

Takže z druhé strany se tou nohou o trávník nezasekl? Navíc že by sme tu řvali první je tvoje spekulace. Třeba jo, třeba ne. A to že někdo brečí, s tim jdi do prdele, nikdo tu nebrečí.

Reagovat
Smoula14

Z druhé strany byla dost jasně vidět Santosova ruka na Mosquerovi. A promiň, jestli si někdy hrál fotbal (nebo jakýkoliv kontaktní sport), tak musíš vědět, že i “malé” zatažení ve sprintu dokáže člověka rozhodit natolik, aby spadl. Mosquera je simulant, ale tady ho musím hájit. Jasně ho zatáhl a tudíž fauloval.

To není spekulace, vždyť to byl jednoznačný faul a červená a vy proti tomu máte problém. Už vás vážně nechápu. Obhajovali jste tady penalty pro vás za o dost kontroverznější zákroky. A červená bohužel musela přijít, Santos byl poslední hráč a zabránil jednoznačné brankové příležitosti.

Než hledat chyby v rozhodčím, tak byste měli spíše hledat chyby v JT a jeho nasazení Santose.

Reagovat
Mass

Neřikám že na něj nešáhl, ale Mosquera upadl, protože se sám zasekl nohou o zem. Sleduj jeho pravou nohu, ale asi to přes tvoje fandovství nejseš schopnej vidět. Mmch zas v takovym sprintu nebyli, když se vzájemně drželi už před vápnem.

Reagovat
Smoula14

Běželi od půlky, ale ve sprintu nebyli, ok , asi jen vyklusávali jako všichni okolo. Potom, kdo nevidí věci přes své fandoství. Mosquera prostě padal s nataženou nohou, úplně normální situace, kterých je x v každém zápase. Tohle už je trochu na sílu.

Reagovat
Mass

To je fakt, že u Mosquery je podobný padaní normální, udělá to x za zápas. Jen na Barce mu to nežrali.

Neřikám že nebyli ve sprintu, ale už předtim se navzájem drželi. V plnym sprintu se většinou s někym jinym nedržíš. Tak ten kontakt nebyl nijak nečekanej, že by se lekl a spadl. Mosquera se dostal před Santose a schválně zakopl o trávník, když na něj Santos šáhl. A je tam i vidět, jak si Mosquera přidal rotaci.

Jestli tohle budou rozhodčí pískat, tak se můžou těšit na to, že tam takhle padat budou všichni, už v zápase to asi 2x zkusil Olayinka.

Reagovat
Smoula14

Psal jsem, že Mosquera filmuje často, ale tohle byl prostě jasný faul.

U druhého odstavce jsem skončil s větou “v plným sprintu se většinou s někým jiným nedržíš”, oukej fotbal si nikdy nehrál, zatáhnutí dresu řešíš přes zpomalené záběry (viz tvůj přidaný odkaz), ale Mosquera zakopl o trávník

Pokud budou rozhodčí pískat podobné zákroky, jako byl na Mosqueru, tak jen dobře. Situaci si viděl jen v televizi, já na vlastní oči z dobrého úhlu.

Reagovat
Mass

Teď sem si to pustil i na youtube z jinýho úhlu . Ano, Mosquera zkameněl, jak ucítil Santosův dotek na rameni. Žadný zatažení dresu tam nebylo. Fotbal sem hrál, znova se pleteš. A nikdy sem penaltu ani nic jinýho nenasimuloval.

Reagovat
verv

Reagovat
Front hell

Plzeňský pokrytec nadává pražským pokrytcům. Hlavně že ty přes svoje fandění vidíš

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia

Reagovat
Radin

Co chce Slavia bez útoku i obrany.. Český fotbal je níže, jak pár let zpět hlavně díky nim. Plzni stačí ten hnus na tituly

Reagovat
Kincl

Penalta jasná. Pěkný večer všem

Reagovat
thewall

Penalta být neměla. Pěkný večer i tobě

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Lof

Reagovat
Losinho

How did you saw

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Selänne

Nejhorší komentátor a moderátor v dějinách český sportovní sekce. #antišilhanteam

Reagovat
Realita

Ty jejich angličtiny jsou jak z Četníků ty vole...

Só, hau did jů só the gól?

Favrs ár very importante and bjůtifl...

Reagovat
Salfovic

Jór favrs jsou hnůj !

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Dz. Výborně pane štábní.

To je šplhounství.

Za dveře

Reagovat
John Obi Mikel

Sou fár tu ju aj mej. For tu nájt mí tu sej. Mučačí tamika raj verá. On maj dej sej áj.

Reagovat
Bex5

Velice dulezita vyhra o 3 goly v systemu s nadstavbou ... pojdme Viktorka

Reagovat
GrimeBaller98

Pozitivní věc na tomto zapase je,že si ta odporná krysa dlouho nezahraje.

Rozhodčí stopka do konce sezony minimálně.

Mosquera je odpornej cigoš a simulant. Navic tady zije asi 10 let a neumi ani slovo cesky.

Plzen

Reagovat
poz3n

Wow, gratulace k rasismu.

Reagovat
GrimeBaller98

K rasismu

Celá ČR se tesi až vám dam Bayern 7:0

Reagovat
poz3n

Urážet někoho výrazem “odpornej cigoš” snad není podle tebe rasismus?

Nevím, jak s tím souvisí Bayern, nicméně já s tím problém nemám, nářez tam nejspíš dostaneme, je to logický, prostě nedosahujeme takový úrovně, abychom hráli vyrovnaně.

Reagovat
GrimeBaller98

Je to odpornej cigos. Nejvíc punchable face v lize. A druhej je ultimatni krysa Sýkora. Snad si dlouho nekopne

Reagovat
poz3n

Wow, zijeme asi v jinych vesmirech. V zivote by me nenapadlo takhle nejakyho cloveka urazet.

Reagovat
Bex5

Prat nekomu zraneni a jeste jeji delku ... ty jsi proste loser non plus ultra

Reagovat
Kocour Klapuška

Prehnany trolling alert

Reagovat
deporpepa

Podívej se do zrcadla a tomu na druhý straně řekni, že je debil.. konečně budeš mít jednou pravdu

Reagovat
deporpepa

Ale aspon s ním hrajeme

Reagovat
Realita

jak to může být rasismus, když není jiná rasa?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Slovo "cikán" ale není jednoznačně rasistické, i když většina Romů nechce být takto označována. Navíc původně cikáni se neříkalo jen tmavým ale i jiným (bílím) kočovníkům. Je na tom zajímavé, že němečtí Cikáni odmítají označení Romové, tak si vyber

Reagovat
ondrasch77

Navíc cigáni si říkají cigáni, ne počeštěné cikáni...

Reagovat
Selänne

Reagovat
Martin9719

jo o cikánech má Liberečák co říkat.

Reagovat
GrimeBaller98

Atletico Madrid,Benfika, Uruguay

Jak se daří Mr. Flopnezovi?

Reagovat
Martin9719

Pozdravuj místní cikány. Díky, čau!

Reagovat
GrimeBaller98

Žiju v Praze, takže tvůj pozdrav nevyriidim

Až se naučíte v Plzni mluvit jako lidi,tak dej vedet

Reagovat
Martin9719

Joo to je vidět pražáku, jinak by ses tady tak nepředváděl.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lof

Nejsem překvapenej, to ne. Ale zato dost nasranej. Santos je idiot. Ale Hocek, ..no pane jo. Ani minutu to netrvalo, to chce koule.

Reagovat
Houfi

Kočka s uplakanou myší

Reagovat
Front hell

Podobně se dal nazvat i váš zápas s Interem

Reagovat
$dolar$

Jinak 3:0 je i super výsledek pro vzájemný zápasy. V Edenu tradičně nic neuhrajem, ale o 3 bychom prohrát nemuseli.

Reagovat
Martin9719

Chtěl jsem ještě jeden.

Reagovat
Bex5

Tak tak

Reagovat
Igner Farnsworth

Pamatuji si, jak v Anglii pár let zpátky tyhle penalty piskali, ale bylo to tak debilne kontroverzní, že od toho po půl roce upustili. Myslím si, že u nás to bude to samý a takovou penaltu už letos neuvidíme.

Reagovat
ratusek

Hocek jistota. Podržel. A aspon že to je zajimavé od třetího místa níže. Když titul a druhé místo jsou jasné a opět se bude hrát super záživná nadstavba

Reagovat
Blasphemer

Už by sis tu Slavii měl konečně dát do oblíbených.

Reagovat
bobis21

To mu říkáme už dlouho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Tvl

Ale tak když vás baví vyhrávat s přízní sudích, tak proč ne

Reagovat
Houfi

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Stannis Baratheon

*

Reagovat
Lof

Reagovat
Bex5

zlodej neco krici ... mam blbou tu ... pamet

Reagovat
martin1

Reagovat
deporpepa

Nemůžeme za to, že Santos hraje pořád s náma a platí ho Čína

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
havrys99

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Bex5

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně tak.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel...ikdybych si odmyslel tu redku, tak pro jistotu odmaval ofsajd i pri tutovce Olieho, kdyby nahodou to Stanek nevychytal

Reagovat
Martin9719

Kde by gól platil po zásahu VAR, protože se pískalo až po střele a zákroku. Pak faul Lingra na Hejdu u rohu, vymyšlený faul na Masopusta ve vašem vápně od Chorého, za faul na Sýkoru žádná karta, simulant Olayinka...vztekat se můžete jen sami na sebe.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Až mi to vyvrátíš tak se tlem.

Reagovat
Coutinho10

a kde beres tu jistotu, ze by u sance Olieho opravdu ten gol uznal ? Taky to klidne mohlo dopadnout tak, o cem jsem ja z minulosti a trendu piskani presvedcenej, ze by VAR na to rekl: hmmm, je to slozita situace na posouzeni, tak plati rozhodnuti pomezniho

Reagovat
$dolar$

Takže brecis nad čistou hypotézou?

Reagovat
Bex5

Surprised?

Reagovat
Coutinho10

nebrecim, konstatuju svuj nazor a neduveru v to posuzovani, normalni rozhodci by mimo to dohrani ani ten praporek nemel zvedat a meli sme mit roh a az v pripade golu to proverit

Reagovat
Greny

Jenže to už nemůže, takže pokud by to zase ofsajd byl a on to nemavl tak by Slavia mohla dát gól po jeho chybě...

Ono je ve finále tahle debata k ničemu. Kdyby Olayinka dal gól tak by platil tam nebyla žádná hraniční situace. Bylo to celkem jasně vidět že nebyl ze záběrů. Naopak Vlkanova dal tak se to řešilo automaticky tak jak tak

Reagovat
Coutinho10

jo, tam zasahl VAR dobre, muzeme se taky bavit, jestli pomezni nemel tak velky Choryho ofsajd videt hned

Reagovat
verv

Reagovat
Salfovic

To je kravina. Proto se ty ofsajdy hned nepískají, pro případ kdyby z toho padl gól a ofsajd to nakonec nebyl.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale videli jsme uz situace, kdy z toho duvodu, ze to nebylo uplne prukazny, ze to neuznal, ikdyz treba jsme se tady shodnuli, ze to bylo ok, proto na to narazim

Reagovat
deporpepa

Ale vidět to měl... nic to nemění, že "Olej" je dřevák

Reagovat
Losinho

Tam to ofsajd nebyl aspoň o půl metru, určitě by to uznali. Ale základ je v tom, že to Olej nepromění.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ze nebyl, ale i tak si jistej nejsem, ale je fakt, ze to je zbytecna debata, protoze jsme to nedali, ale i tak by to ten pomezni nemel mavat

Reagovat
Martin9719

Ten pomezní hlavně vůbec nestíhal hru, protože i tuhle situaci vzhledem ke svýmu postavení dle mě ani správně posoudit nemohl, byl tak 2 metry za posledním hráčem. Ten náběh byl celkem rychlý, to nebyla ani vteřina kdy byl už s míčem 2 metry za obranou, takže z jeho špatnýho výhledu mu to muselo připadat jasný, ale chyba byla už v tom kde stál, z toho to vzniklo.

Reagovat
Coutinho10

j, to je mozny

Reagovat
Martin9719

Protože to jasně nebyl offside.

Reagovat
Coutinho10

a proc treba daleko vetsi offside Choryho pomezni jen tak presel a nezvednul praporek...to musel rozhodne videt, to nebylo ani hranicni

Reagovat
Martin9719

Jsem já snad vševěd, VAR vám to opravil tak co chceš víc? Delegát si ho za to určitě podá na to vem jed.

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
jackinho10

Je zajimave, ze u te situacel Olayinky ofsajd maval a u situace Choreho na zacatku 2.polocasu ne

Reagovat
Smoula14

U Olayinky se taky ofsajd hned nemával, ale nechal to dohrát, tak nevím, co si vymýšlíš

Reagovat
jackinho10

Co to kecas? Jak se to dohralo, tak to mavnul, ofsajd Choreho nemavnul ano po dohrani, ten ofsajd nahlasil VAR

Reagovat
Losinho

Sorry ale tady fakt řešíte nesmysl. Zakončit ho nechal, myslel si, že je to ofsajd, tak to pak domávnul.

Ano, připravil nás o roh, ale gól být mohl a VAR by to opravil.

Reagovat
jackinho10

Ja neresim zadny roh, spis jsem to napsal jako poznatek k pomeznimu, ze v jednom pripade po dohrani akce mavne ofsajd a v druhem (podle me daleko jasnejsim) ho nemavne a musi gol zrusit VAR.

Reagovat
Martin9719

Konečně někdo normální.

Reagovat
Smoula14

Moje chyba, špatně jsem tě pochopil.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
mistr129

že by gól platil, to je hezký, ale roh je kde? Ne že by mi to samo o sobě vadilo, takový chyby se stávají, ale ve vašich zápasech se letos stávají z 90 % ve váš prospěch.

Ale hlavně si to tady hezky obhajte, že slávisti, sparťani, baníkovci, liberečáci, hradečáci, všichni jsou ubrečení a vy poctivě vyhráváte jeden zápas za druhým

Reagovat
Martin9719

Okradli vás o roh, nás okradli o několik faulů, navíc ještě těsně po šanci Havla když se Masopust skácel, Hejda mohl u rohovýho praporku Ligra nést na zádech a taky nic. Kdybyste radši řekli že Olayinka je dřevák, ale to tady nezaznělo snad ani jednou. Jak nemocný, za to že Olayinka je dřevák může sudí.

Reagovat
mistr129

Faulů najdeš otočených několik v každém zápase, bez povšimnutí třeba zůstalo taky to, že Hejda shodil ve vápně k zemi Olayinku, který se vyhýbal Staňkovi.

Tady jsem reagoval na Olayinku a máš pode mnou hned 3 další slávisty, kteří na něj nadávají, takže tahle střelba od boku ti vůbec nevyšla:

https://eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-preview-9-kola-plzen-slavia-577518/?forum=1#post13712132

A jak píšu, nejde o roh, ale celkový kontext zápasu i sezony. Nemám problém s tím, že to byla penalta, z opakovaček bych ji spíš nepískal, ale budiž. Za takový sporný zákrok ale dát červenou? Do toho další události v Olomouci, v Hradci... už vlastně šel nějaký sporný verdikt proti vám? (předpokládám že aspoň 1 ano, to ale ty ve váš prospěch nevyrovná)

Ať to teď nesrovnávám s náma, kde úplně objektivní nebudu, tak ve srovnání se Spartou je to do očí bijící, jak ji řežou a vás tlačí.

Reagovat
Martin9719

To jsou zase blitky. Najedou jsou fauly otočený v každým zápase, minule auty otočený v každým zápase nebyli viď. Ten okradený roh o který vás připravil jste mimochodem měli právě po faulu na Hejdu který zminuju pust si to znovu a pak tady vykladej kdo koho řeže. Dvojnásobný pochybení v naší třetině hřiště v 5ti sekundách. Sparta? Ta se především řeže sama už několik let. Sporný momenty, ono otázka kolik těch momentu bylo sporných dle vás tady a o kolika se řeklo jasne od lidí z televize i komise rozhodčích že jsou jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi úžasnej človíček, provinční kluby navždy v našem stínu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
$dolar$

Hocek nic nemaval. A nechám vás tu akci dohrát, až pak to pisknul. Úplně mimo brekot.

Reagovat
Coutinho10

jeho kolega no, toto uz je slovickareni...mavat by to nemel ani z realu, zvlast treba kdyz jsme meli mit roh

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Santos. Jinak za to co potrati tradičně předvedli v hledišti, je škoda, že nedostali aspoň bůra, mrdky špinavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak se ti nelíbilo, dostal jsi sprchu?

Reagovat
Blasphemer

Já ne. Sundal si boty?

Reagovat
smazaný uživatel

Být na tohle pyšnej ukazuje tvoje kvality, hezký den.

Reagovat
Blasphemer

Jo, kdybych radši házel světlice a lil sračky po normálech, to bych byl jinačí frajer.

Reagovat
wyqinac

tak hlavne, ze svetlice v domacim kotli vubec nebyli a ze Plzen nikdy na zadnym vyjezdu nic podobnyho neudelala

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se HÁZELY světlice prosím pěkně?

Reagovat
Blasphemer

V prvním poločase to tam nějaký čurák hodil mezi lidi mimo váš sektor. Minutu nevim. Nebudeš tady tvrdit, že se to nestalo, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase jsem byl a o ničem takovým nevím. Budu rád, když mi to najdeš, díky.

Reagovat
Blasphemer

V pohodě, já taky na zápase byl a zouvat nikoho z bot jsem neviděl, takže se to nestalo. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ocetnik/status/1571598056646123526?s=21&t=KdDKgSbWrNZA046iuH6sZQ

dej si kdyžtak tohle vlákno

Opravdu si nevybavuju, že by světlice letěla mimo sektor (ono to asi ani není snadný, přes to akvárium se sítí všude kolem).

Reagovat
John Obi Mikel

Z dnešního zápasu toho moc hodnotit nelze, 90 minut v oslabení.

Ti stopeři jsou prostě problém a to pořádný. Hradci, Slovácku i Plzni stačí nakopnout jednoduchý dlouhý balón a my z toho inkasujeme. Nadávám tady na to už hodně dlouho a je to horší a horší. Je hezké, že drtíme slabší týmy, ale z těch lepších jsme neporazili vůbec nikoho.

Reagovat
Martin9719

Na Spartu to stačit bude.

Reagovat
John Obi Mikel

U Sparty bude klasicky plichta s váma i s náma.

Reagovat
Houfi

Psal o těch lepších

Reagovat
deporpepa

Říkal na lepší

Reagovat
Coutinho10

ten debakl nejakych podrumernych tymu vzdy jenom zakreje ten problem, ktery tu od zacatku minuly sezony je

Reagovat
bartes

Reagovat
Witcher

Střelecká nemohoucnost Slavie trvá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je jak Sparta pred par lety, kdy kazdymu druhymu davali bura, ale jakmile narazili na nekoho silnejsiho, tak se ty labilove uplne zesrali.

Reagovat
Blasphemer

Však jste taky letos hráli poprvé proti někomu, kdo by měl být zhruba na podobné úrovni. Možná ti Turci ještě, ale tam to asi taky nebyla žádná sláva.

Reagovat
Losinho

Panathinakos.

Reagovat
Blasphemer

Možná tak jménem, na hřišti už bohužel dávno ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Momentálně vedou řeckou ligu a od března prohráli akorát s Paokem a s námi.

Reagovat
Blasphemer

A loni ligu posrali o 23(!) bodů, což je vzhledem ke konkurenci úplná tragédie. Ale letos jim to zatím šlape, ale nevěřím, že udělají titul, i když bych byl rád.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak řešíme letošní Pana. A od ledna jim to docela šlape. Uvidíme později, jak si povedou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To spis mluvis o Sivasporu. Ten meli dat bura. Panathinaikos byl uplne nekde jinde.

Reagovat
Losinho

Zatím v lize neztratili ani bod.

Reagovat
Lof

Reagovat
deporpepa

ono i Rakow, organizace hry na vysoké úrovni

Reagovat
Salfovic

V Madridu po půl hodině taky vykydáno, to je den.

Reagovat
exse

Jako ok, Plzeň je tlačená a má z prdele kliku, ale i tak prostě titul udělat nesmí, to už by porušovalo zákony fyziky. Jestli tohle Slavia zase domrdá, tak ať už jdou fakt doprdele.

Reagovat
Coutinho10

no oni ztracet nebudou a my to moc nemame jak zvratit....to bysme v zime museli hodne kvalitne posilit a to jeste ten naskok Plzne nesmi bejt moc vysokej

Reagovat
Rezan

ale prd. Plzeň vyhrává často o gol v posledních 5 minutách. Můžou přijít o body kdekoliv. Navíc tu budou ještě dva vzájemný duely. Zvrátit se to dá tolikrát.

Reagovat
Coutinho10

vyhrává, ale ona to umí...stačilo se soustředit třeba na jejich zápas v Olomouci, kde přesně v momentě, kdy třeba Olomouc dala gól, tak Plzeň hned zapnula a zase šla do vedení, chtěl bych tomu věřit, ale momentálně to vidím úplně jasně...museli bysme i my bejt takto úspěšní, ale my občas zakopneme (Hradec, Slovácko), zatímco Plzeň tyto zápasy zvládá....jako třeba můžou přijít nějaký zranění, odejde jim třeba Staněk v zimě, ale i tak minimálně do tý zimy to mají dobře nalajnovaný a max. nějaká okolnost to může nějak zvrátit, ale momentálně prostě nejsme v topu, jako tomu bylo před 2-3 rokama, abysme mohli reálně věřit v to, že se to otočí

Reagovat
Hasan Šáš

A to ještě nevíš, že nejstarší český klub je FK Loučeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Navíc nebudou hrát na jaře Evropu a budou se hezky soustředit na jeden zápas týdne

Reagovat
Coutinho10

j, to je dalsi plus pro ne a to oni treba narozdil od Sparty umej

Reagovat
Rezan

prostě ti tvrdím, že nevěřím, že to Plzeň zvládne

Reagovat
Coutinho10

v pohode, beru tvuj nazor, ja si myslim opak, rad ti dam za pravdu a budu vyvedenej z omylu

Reagovat
Rezan

prostě raději vidím sklenici poloplnou než poloprázdnou

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Klub SK Slavia Liberec už zase úřaduje.

Reagovat
Lof

Nojo, SK Slavia Liberec Ostrava, atd. žejo. Všichni jsme prostě jenom ubrečený a Plzeň nikdo netlačí.

Reagovat
Martin9719

Však jste.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Miguel19

Vy jste tady ve dvou, ale jste suverénně nejubrečenější...

Reagovat
Martin9719

Na to že jsou jejich farma tak je to teda síla no.

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Reagovat
Losinho

Co Červ zatím? Spokojenost?

Reagovat
exse

Spokojenost by byla, kdybychom měli střed zálohy zdravej a on chodil na 20 minut, na základ to ještě není a aktuálně to je naše největší slabina (střed zálohy obecně).

Reagovat
Losinho

díky

Reagovat
lampas

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

Člověk před tím neuteče, teď v zápase AC-Neapol penalta za dost podobnou situaci

Reagovat
Coutinho10

no nic, s timhle stoperskym trojlistkem na tu spicku nemame...kdyby jim aspon chytal treba Hruška jako driv, ale takhle se jim hodne tezko dava gol a logicky my to nemohli ustat, takze pokud budou pokracovat takto dal, tak jim nema titul jak utyct

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holes by se mel natrvalo dat na stopera, spolu s Ousouem by podle me utvorili solidni dvojici. Jasne, bude chybet ve stredu zalohy, ale tam bota tak netlaci. Furt bych se ale vracel k tomu, proc Kudelovi jeste nedali na rok smlouvu, kdyz Hien nebyl vubec jistej. Ta jeho zkusenost tam ted hrozne chybi.

Reagovat
Losinho

S Holešem souhlas, v záloze si tu jeho roli Traoré/Tiehi/Hromada/Provod nějak rozdělí.

S Kúdelou těžko říct. Myslím, že chtěl smlouvu na dva roky a je otázka, jak by na tom byl. Byť teď teda asi víme, že by to na základ nejspíš bylo.

Reagovat
Blasphemer

Já si myslím, že se Santosem by to byla super dvojka (neironicky). On potřebuje někoho, kdo by ho dirigoval. Naštěstí jste to posrali.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holes-Santos spolu jeste nehrali, to by slo

Reagovat
Losinho

Tak posrali.. na dva roky bych mu smlouvu taky nedal. Dirigovat bohužel potřebuje i Ousou. A Kačaraba.. tam jsou chyby asi jinde

Reagovat
Blasphemer

Jo, celkově máte na tenhle post dost divnou skvadru.

Reagovat
Losinho

Hlavně, že Talovierov se strkal do zálohy no.. ale to jsou věci, který jsme tu řešili už na jaře.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, ja si vlastne nepamatuju, jak to tehdy bylo, jestli nahodou nechtel dvourocni.

Stejne se obavam, ze ty tri stopery ted budu furt tocit, ve stylu komu se zrovna povede zapas proti Budejcim, a Holese ponecha ve stredu.

Reagovat
Losinho

Stoprocentně. Bohužel.

Reagovat
Mass

Pokud neni Holeš v záloze, tak ti tam zas nikdo pořádně nebrání. Tiéhi s Traorém rádi běhaj jinam a Hromada je kopyto do počtu. Provod neni v bránění nikterak silnej.

Reagovat
Losinho

Traoré si Tiehiho ohlídá, ale určitě tam nesmí být jen Tiehi se Ševčíkem. Hromada je kopyto, ale na čistou šestku je OK - proti Brnu to zvládnul s přehledem.

Neříkám, že jsem z toho nadšenej, ale stoper je za mě teď větší problém.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš ve středu dost chybí, na stoperu je poloviční (i tak dost fajn). Prostě se to mělo řešit jinak.

Reagovat
Coutinho10

j asi ten Holes na stoperu bohuzel bude do ledna nucena nutnost, pokud Trpis s tim neco bude chtit delat, pokud ne, tak se pak nemuzeme divit, proc jsme 2. (muzeme bejt radi, ze Sparta nastesti ztraci jeste vic)

jo, Kudela by se hodil a asi ani v Persii neni spatny, kdyz byl nominovany do repre...se Santosem jsme to hodili na jednu kartu, ze kdyz byl soucasti Plzne na jare, ze bude top posila, ale nesmime zapominat, ze to byl hrac sestupujici Karviny...dalsi chybu vidim, ze jsme pustili i Tijaniho, kteryho Plzen ani nepotrebuje

Reagovat
meno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

leda by z popela povstala Sparta, jako bájný pták fénix

Reagovat
eder

Plzeň je nejlepší. Zasloužená výhra.

Reagovat
$dolar$

Jinak nepamatuju kdy naposled byla takhle vyrovnana tabulka. Od 3. po 15. je rozdil 6 bodu. Po 9. kolech. To je neskutecny.

Reagovat
$dolar$

Ted koukam co nedal Cerny

Reagovat
martin1

Konečně výhra proti Slavii po delší době. Santos nezapomněl

Reagovat
Salfovic

To zas byly fotbaly. Českej šlágr i madridské derby pěkně vo hovně. Ale jak se kdysi Plzni říkalo česká Barca, tak teď je to jednoznačně českej Real.

Reagovat
Mönchengladbach

A Slavia je takovej čínskej Liverpool.

Reagovat
deporpepa

Jediná podobnost je pokrývka hlavy trenéra.

Reagovat
Freedo

Pentle jasná a redka bohužel podle pravidel taky. Můžeme se maximálně bavit o tom, jestli má dvojí trest smysl. Myslím si, že i navzdory těmto okolnostem jsme mohli odehrát lepší zápas. Bylo to ohromně těžký, ale jiný týmy by to uměly líp zatáhnout a jet na brejky. "Bohužel" my na tento způsob hry nejsme zvyklí a chceme vždy dominovat.

Souhlasím, že na stoperském postu je třeba udělat v zimě změny a někoho přivést. O titulu ale určitě jasno není a ještě se uvidí. Věřím, že se z tohohle oklepeme. Repre pauza přichází v nejlepší dobu - potřebujeme, aby se uzdravili hráči a pořádně jsme si tenhle výsledek vyříkali.

Reagovat
Mass

Zatáhnout se a jet na brejky se proti Plzni, která vede, nedá. Jak můžeš udělat brejk proti někomu, kdo má za míčem vždycky minimálně šest hráčů?

Reagovat
Freedo

V době ztráty míče je každej tým zranitelnej. Lehce se to řekne a těžko udělá, ale jakou taktiku bys stanovil ty, když jdeš v první minutě do deseti?

Reagovat
ttopi

Dvojí trest má smysl, pokud se jedná o zmaření jasné příležitosti. Ber v potaz, že penalta se dá taky neproměnit a pak zbyde jen ta ŽK, což je za zmaření jasné příležitosti zase trest slabý. A to navíc při faulu nohou v jasné šanci se tuším ČK nedává. Takže tady je to jen o hlouposti hráče, že má soupeře před sebou a sahá po něm rukama. To už ho měl radši nechat jít, třeba by gól ani nedal.

Reagovat
Neon

Skoro 500 komentu a ani jeden není "šáh na něj a to se nemá"?

Reagovat
Mass

"No tak ucejtil sem ruku na rameni a upadl sem. A rozhodčí to tak posoudil."

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/kolmandaniel/status/1571554768065101825?s=46&t=0iOWSEqIlO_TwBeBzduAZg

Tak ta byla....přísná?

Ivanku kamaráde je zpátky, Plzeň ty rozhodčí umí...

V Evropě tahle padavka čuměla, že mu to nezerou

Reagovat
Greny

Bych se hádal, normálně ale poučen z prvního kola, kdy tam byla penalta a červená za faul Hejdy a myslel jsem si že nemusela. Od komise rozhodčích jsem pak nečetl že by bylo pochybeno, místní uživatele měli také jasno, že jasná penalta a červená. Tudíž jsem se z mého omylu poučil a jasná penalta i cervena

Reagovat
deporpepa

Místní si ale myslí, že i aut co hází Plzeň měl být naopak...

Reagovat
r.mrazik

ok, ja tohle spadnuti jako penaltu nevidim

Prihoda a spol zas zase zacnou neco placat o viditelnym "šáhnutí",ale ze ta intenzita neni takova,ze by musel spadnout,nebo mu to zkazilu tu sanci...

no nic...jestli nekoho bavi koukat na tu ligu,tak prosim...je to smesny

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, směšný to je. Teď ani nereaguju na včerejšek, sudí si mohl vybrat, vybral si. OK. Ale v součtu za neúplných 9 kol bylo těch omylů a fatálů strašně moc. Příhoda komik.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Mimalu

Toto je prostě špatně. I kdybych měl akceptovat to, že ho Slávista v konečné fázi fauloval, tak minimálně faulu podobné intenzity se dopustil Mosquera v první části situace, kde si vylepšil pozici. Jestli se teda mělo pískat, tak proti Plzni

Reagovat
r.mrazik

tohle je normalni "šáh na mě a to se nemá"

nejlepsi jsou ty kaspari ve studiu...udelal to chytre,rozhodci si to obhaji...

bych blil...padak mosquera

Reagovat
ratusek

za to "udělal to chytře" bych rekulérně vraždil. To je tak posraný alibistický vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

já bych dal do uvozovek spíš to "rekulérně"

Reagovat
ratusek

Reagovat
LFC182

ale tak je to pravda vid... měl možnost udělat pro svuj tym penaltu a využil toho i kdyz by to asi ustal kdyby chtel

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
Lof

Reagovat
ttopi

Tak co chceš od Rezka. Ten má vyloženě tohle myšlení - zkusit to a doufat, že to vyjde

Reagovat
r.mrazik

to je fakt

Reagovat
Lof

Reagovat
ratusek

v Evropě se píská rovina a doma proti Interu hned plzeňáci brečeli, že mají po pár minutách 3 žluté a že šel Bucha ven

Reagovat
lampas

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Fakt

Jo to může Slovácko potvrdit, jak se v Evropě píská rovina a bez jediné chybičky.

Reagovat
jackinho10

Na zapasech Slovacka ale neni VAR i ten Bucha dostal cervenou az od VARu

Reagovat
Coutinho10

neni se co divit, na tento metr nejsou zvyknuti, takze hned mel Inter ulehcenejsi pozici, protoze uz nemohli hrat tak tvrde

Reagovat
db18

Tak v evropském metru by šel včera dolu i Olayinka...

Reagovat
Lof

Reagovat
Bakary3

Jako nevím, o čem je diskuze, Santos je kokot neohrabanej a za tu hlavičku před tím a máchání rukama by zasloužil po drzce i tak.

Ale ve výsledku mosqueru nezatahl, nestrcil, to by se padalo v každým souboji, ale že je pro mosqueru důvod k pádu polechtani za krkem a pod žebrama, to víme, pocad ok.

Pak je tu rozhodčí a VAR, za tohle nařídí penaltu - výsměch.

Že vyhodí hráče i pri penaltě, kdyz zamezí úplně jasný golovce nebo je to extrémně hrubého zákrok, v pohodě - ale ani jedno z toho tu nebylo, vždyť to bylo na hraně velkýho vápna, fakt to nebyla situace ve stylu, kdy poslední hráč chytí mic směřující do brány.

Takže zase - výsměch.

Tohle už snad nemůže prikrejt ani Příhoda.

Zbytek už nemá cenu hodnotit, tohle je prostě vražda ve druhý minutě v zápase o titul a mám pocit, jak když je to pro všechny ok, že se nic neděje...

Ale vlastně, u Plzně normálka, hezky podle not za druhým titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

plíseň

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ratusek

A pak se v LM píská rovina a hned proti tomu brečí

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bakary3

Hale kluci, lichna Frankie, s vámi mám pocit se tu většinou shodnou - vy byste za tohle pentlí piskli? Vylučovali?

Já teda prostě ne, ano, sere mě o to víc, že to poškodilo Slavii v boji o titul, ale i když připustíme, že by se za to i jinde penalta piskla, tak červená by proti nikomu jinými než Plzni nepřišla.

Reagovat
Blasphemer

Ano, pokud byste na začátku sezóny nepředváděli ten PR shitstorm ohledně Cedidly, po kterém vzrostlo udělování ČK tak o 300%, tak by červená nejspíš nebyla. Ale to je holt život.

Reagovat
Greny

Jak píšu nahoře.. mě to celý připomíná těm souboj Hejda vs Kodad z prvního kola.. rozdíl v tom že zde šlo o první tam o devadesátkou minutu. I ta akce byla dost podobná .. dlouhé nakop od brankáře ,podcenění obrany, Hejda ho drží nejvíc před vápnem on doběhne až do vápna ,penalta , cervena

Reagovat
db18

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Tak to je úplně jinej charakter zákroku, červený za mě obojí, ale Santos ti rukama nemusí zkurvit kariéru. Ewerton měl z prdele kliku, ale taky mohl mít po sezoně.

Reagovat
r.mrazik

srovnavat ten sileny skluz s timhle?

Reagovat
Blasphemer

A já ty dva zákroky snad srovnávám? Kde prosím tě?

Reagovat
r.mrazik

no ze kdyz se resil Cedidla,tak je v pohode za tohle davat cervenou

vubec bych to k sobe nemotal a omlouval si tuhle situaci

Reagovat
ratusek

srovnávat zákrok saně oběma nohama na stojnou nohu a šáhnutí na někoho. Ty vole vy jste fakt kouzelní v Plzni

Reagovat
Bakary3

Ne, protože k sobě dáváš dva úplně odlišný zákroky.

Tam se volalo po trestání likvidačních faulu, čili jsi úplně mimo.

Reagovat
Blasphemer

Akorát že vůbec.

Zákroky nesrovnávám. Jen konstatuju, že sudí dávají násobně víc červených než bylo zvykem v minulých sezónách. To je prostě fakt. A proč a kdy to začalo, to víme.

Reagovat
Bakary3

Tak jestli to tak je, tak to není vina Slavie, která chtěla docílit něčeho úplně jinýho, ale neschopnými rozhodcovskyho sboru.

Takže akorát že vubec

Reagovat
Blasphemer

Tak dobrý, povedlo se vám to náramně.

Reagovat
Losinho

Tam jde o ochranu zdraví hráčů.

Reagovat
mistr129

Ale dávají je za surovou hru, jinak jsem si nějaké odchylky nevšiml.

Reagovat
Freedo

Reagovat
havrys99

Reagovat
Fakt

Když už rozhodčí penaltu odpískal ČK přišla správně. Spíš bych viděl problém v penalte samotné, za mě je tohle na penaltu málo a nepískal bych. Rozhodčí si ji ale určitě obhájí.

Reagovat
frankiefcb

Nepřijde mi to hrubé porušení pravidel pro VAR. Dle mého se to mohlo písknout i nemuselo. Hrábnutí na Mosqueru tam prostě vidím. A u ČK, pravidla v tomto bohužel mluví jasně a i zde nedošlo k hrubé chybě. Chápu, že je to blbé, když je to v první minutě a že to ovlivní zápas a ten pak nebude moc hezký. Ale nevidím zde výrazné pochybení rozhodčího. Spíše vidím totální kokotinu Santose. Jinak Mosquerovi bych dal žlutou za ten jeho ksicht, ale to je asi tak vše.

Reagovat
lichna.

Jo, klidně bych to pisknul a klidný bych byl i pokud by to rozhodci nechal tak. Za me to bylo 50 na 50. Tím, že to pisknul, červená priletet musela.

Ten brekot z vaší strany je ale šílený. Nejdřív si vyreste to, že vám stopery hrajou takové lopaty a pak vinte někoho z prohry. Rozhodně to včera nebylo o tom, že by rozhodci sel za každou cenu pro Plzeň..

Reagovat
deporpepa

Když penalta, tak faul a jako poslední hráč... jasná červená... Tohle si obhájí a podobně to bylo v prvním kole v Teplicích a to se Hejdy nikdo nezastal... tak nevím

Reagovat
ttopi

Údajně pokud by to byl faul nohou při snaze hrát balón, tak ČK není (dvojitý trest). V případě faulu rukama je ti dle pravidel ČK, protože tam není logicky snaha hrát balón.

Reagovat
deporpepa

Nejvíce to hlavně byla blbost Santose.... Tam ho tahá a pak se diví

Reagovat
frankiefcb

ano je to tak.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
run

Mosquera je prase. včera hnus /a to nejsem slávista/

Reagovat
deporpepa

Jako že by nikdo z Teplic nespadl, když ho taha poslední obránce v pokutovém území.... Tohke vyla blbost Santose a ano Mosky toho využil, ale faul to byl

Reagovat
lampas

Ubožáci, fakt rakovina ten klub.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Vždyť je to úplně normální penalta a červená. Co má jako Mosquera dělat, hrdinně nespadnout a pak rozhozenej napálit ten skákající balón někam do 10. řady?

Úplný sci-fi. Za mě byl Hocek docela příjemný překvapení. Včera asi jediný.

Reagovat
Bakary3

Tak spadnul, v pohodě, beztak vy pro sychr spadlo 90 procent fotbalistů.

Ale pak je tu rozhodčí a VAR, a to je prostě k smíchu, že mu za tohle sežere penaltu a ještě vylučuje, za pár dotyku rukama - opravdu tam nebyla intenzita strčením, aby zapříčinil pád a zatažení, že by ho měl zbrzdit.

Reagovat
Losinho

Bude to znít blbě a sám to nemám rád, ale když už to Santos tak dementně odhlavičkuje (a zrovna dvoumetrovej týpek, pro kterýho by takovej souboj měl bejt lahoda), tak na toho Mosqueru kurva nemá chmatat.

Co se týče dvojího trestu, to je za mě obecně nesmysl a z fotbalu by to mělo zmizet. Ve druhý minutě máš po zápase.

Reagovat
cristiano.K.

ten skákající balon je pro mě rozhodující= neudělovat červenou.

Reagovat
Blasphemer

I ten ofsajd Chorého dobře posouzený. včera naživo jsem to vůbec neviděl, ale byl tam dobrej metr.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Losinho

To mi asi chvíli nešlo O2, takže netuším.. a na žádný opakovačky nemám nervy

Reagovat
lichna.

Reagovat
verv

Reagovat
Bex5

Reagovat
Cotton

Reagovat
pingla

Reagovat
martin1

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
verv

u Plzně normálka no, přesně takovou penaltu a červenou proti nim pískli v prvním kole, ale to jste tady takovýhle elaboráty nevypisovali, protože vám to hrálo do karet

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Jolly Roger

Slavia si za to může sama. Skoro stejný gól dostala od Plzně minule, když sebou plácnul o zem Trusa. Bílkův fotbal nemám rád, ale není o čem - zasloužená výhra, vymlouvat se na rozhodčí je blbost.

Reagovat
deporpepa

Reagovat
Martin9719

Reagovat
deporpepa

Byl jednoznačně vidět rozdíl týmu hrajícího LM a týmu hrajícího EKL ne teď vážně, Slavia si to posrala v 1. minutě, na zápase jsem byl přímo a z Plzně bylo vidět, že Slavii nedá šanci a jednoznačně ji přejela, Slavia ji to ještě hodně ulehčila...

PS: pro Slavisty... trhejte si sedačky doma...

Reagovat
HorajzmAmmann

To bylo na redku a červenou prostě hodně málo. Že Mosquera v první fázi toho souboje odstrčí rukou Santose je ale asi v pořádku, že potom Santos dá ruku na Mosqueru a ta kunda simulantská spadne je penalta a červená... ale no tak... to se teda může začít pískat každá penalta. To šlápnutí na Mejdra od Jirky byla daleko víc červená a penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

tam by byla penalta pouze v případě, že by ho Santos podkopnul a zavadil mu o nohu, jenže simulant padal ještě dříve než ho Santos stihnul podkopnout. Kdyby nebyl simulant tak jde sám na bránu a dá branku... ale asi je dneska lepší udělat pecku než jít za brankou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Zas pojebaná reprepauza a já doufal že do MS bude od těch sraček pokoj

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Pro nás po zranění Sýkory možná dobře a snad se vrátí Kopic a Kliment.

Reagovat
$dolar$

Kliment to má bohužel na dyl, než se čekalo.

Reagovat
db18

(a zase se ukazuje, jak je dobře, že přišel Vlkanova... divím se, že pak Bílek za stavu 3:0 nestáhl dřív Chorase, aby ho pošetřil... i když možná to bylo právě kvůli repre, na kterou snad nepojede)

Reagovat
Martin9719

Šetřit už nebylo co včera, možná Kalvacha a nevím kdo všechno z hlavy je vlastně v nominaci. Vlkanova i když zatím takový čísla nemá tak je ohromně platný, je to pro nás přestup léta spolu s Klimentem pokud bude pokračovat ve formě.

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Cotton

repre je víc než klub

Reagovat
icemike

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
j_mrazik

Tak měla to být penalta, nebo ne?

Reagovat
cristiano.K.

rozhodně neměla být červená, za tohle by na půlce nedal ani žlutou.

Reagovat
Greny

To máš pravdu protože na půlce to není jasná branková příležitost

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě. Já tohle neberu jako jasnou brankovou příležitost, když ti balon skáče u hlavy a nemáš ho pod kontrolou.

Reagovat
Front hell

Reagovat
cristiano.K.

však je větší šance,že to napálí na tribunu než do brány

Reagovat
Front hell

Já s tebou souhlasím.

Reagovat
Rothbard

V pohodě si obhájí redku i penaltu. Být to naopak a takto neposouzeno, tak slávisti brečí ještě týden.

Reagovat
r.mrazik

tak nastesti vime,jak se to posledni roky piska ne? tohle nemuze prekvapit nikoho

Reagovat
Front hell

Tak upřímně. Být to naopak tak tady plzenaci brečí úplně stejně.

Reagovat
deporpepa

To asi jo... a Slavisti budou řvát... si přečti pravidla

Reagovat
Front hell

A upřímně plzenaci by rvali úplně to samé. Vždyť oba tábory jsou jak prašť jak uhoď. Opravdu si nemáte co vyčítat

Reagovat
deporpepa

Však já s tím souhlasím

Reagovat
Front hell

sorry

Reagovat
wyqinac

za me ta penalta takova klasicka - obhaji si ji, ale ve vysledku by si v klidu obhajil i to, ze by ji nepisknul. Takze mi takova penalta jeste s cervenou prijde fakt kruta dat ve slagru v prvni minute. Nereknu kdyby to byla nejaka stoprocentni situace, ale tohle pro me proste stoprocentni penalta neni. Pak uz bylo samozrejme tezky s tim neco udelat. A samozrejme teda Santos branil jak deges a k ty situaci nemelo vubec dojit, ale co uz

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/HomolkaHonza/status/1571760443139424257

Tak a asi to ukončíme ty spekulace toto mě přijde mnohem lepší než záběry co byly do této doby

Reagovat
Bakary3

Ok, tak po tomhle nemám s penaltu problém.

Ale červená je prostě nesmysl.

Reagovat
$dolar$

To se můžeme bavit o smyslnosti pravidel. Pro mě je například naprostý nesmysl nepiskat penaltu, když si sám nakopnes ruku.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

přesně

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
bobis21

Pokud je to faul, musí být i červená.

Reagovat
Bakary3

Já teda nevidím, že by se za lehký potažení za dres ve vápně vždy dávala červená - to jen k praxi

A čisté ohledně smysluplnosti pravidel - jestli se tedy má dávat červena za potažení za dres, i když to nějaká golovka nebyla, když mu to skákalo u hlavy, tak pak musí být ruda za každý kopnutí, který oproti potaženi aspoň bolí.

Červený za takovýhle hovno mi přijdou úplně směšný.

Na půlce za to je žlutá bez debat, tady je to pro mě taky žlutá navíc s penaltou, úplně adekvátně oceněný, nevím, co víc jako je potřeba.

Reagovat
bobis21

Pointa je, že fauloval jako poslední hráč bez snahy hrát míč. Za takový faul musí být vždy červená, bez ohledu na intenzitu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
icemike

Šel by sám na gokama před malým vápnem, co je golovka když ne toto?

Reagovat
HorajzmAmmann

no dobře, ale teď je otázka jak moc ho držel a jak moc musel Mosquera padat...

Ale to ví asi jenom on sám... Pořád mi nepříjde, že se to nedalo ustát

Reagovat
Fakt

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

A ona je povinnost ustát faul?

Reagovat
HorajzmAmmann

za 1) to už je na každém, pokud chceme mít fotbal o tom běžet do vápna a spadnou při každé píčovině tak ok... ale ani nedopadneš na zem a už máš roztažený ruce, hledáš rozhodčího že chceš penaltu. Osobně se mi to nelíbí.. ale to už je na každém fotbalistovi, jak moc chce nebo nechce simulovat a jak tomu chce přidávat. Byl bych raději, kdyby ofenzivní hráči chtěli střílet branky a ne získávat fauly...

2) klidně mohl spadnout nejdříve Santos, protože Mosquera si ho evidentně přidržel rukou jako první... takže oba stejně. Pecka za mě prostě pořád ne.

Reagovat
lichna.

Mosquera je sice mrtka, ale v takové rychlosti fakt stačí málo, abys spadnul. V tuhle chvíli ten stoper prostě na toho hrace vůbec nemá sahat a beru to i jako pencli za hloupost, když sahnes na Mosqueru.

Btw Baroš by udělal v minulosti naprosto to samé a nejsem si jistý, že bychom to za penaltu nepovazovali...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Baroš byl taky simulant, o tom se bavit nemusíme.

Já v tom vidím 0% snahy vstřelit branku a 100% to uhrát na pecku to mi vadí nejvíc.

Kdyby to nebyl Mosquera tak možná ok, ale ta krysa je fakt největší simulant v lize...

viz:

https://youtu.be/iSf5J9B38dA?t=6

o té doby si na něj dávám pozor a on je v tomhle fakt TOP.

Reagovat
$dolar$

Pokud te někdo fauluje ve vápně, tak je daleko lepší spadnout, protože pokud se to budeš snažit ustát a půjdeš do zakončení, tak to může díky tomu skončit na střeše a penaltu už ti pak nepiskne.

Reagovat
Front hell

Tak hlavně že už ti nevadí že se z fotbalu stává bezkontaktní sracka

Reagovat
$dolar$

To mi samozrejme vadi.

Ale jak to souvisi s faulem pri golovce?

Reagovat
Front hell

No čekal bych že ti budou tyhle srackoidni penalty vadit. Byť jsou podle pravidel odpiskany správně.

Reagovat
$dolar$

Spis mi treba nevadi, ze Lingr nedostal zlutou, za ten faul na Mosqueru.

Reagovat
Front hell

Tak aspoň něco

Reagovat
verv

Reagovat
Bex5

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GjøvikFF

Vůbec nic není ukončeno, tohle prostě není faul. Jestli se minule v Olomouci vymlouvat, že nebylo možné určit intenzitu držení, tak jak ji určili tady? Naprosto směšné, netransparentni, prostě si můžou pískat, co chtějí.

Reagovat
r.mrazik

skokan...

Reagovat
Mass

Za mě pořád ne, Mosquera po dotyku zkameněl a upadl. Navíc je to zpomalený, ale to "zatáhnutí" vydalo dramatičtěji. Stačí sledovat jeho nohy, jak se pravačkou zasekne o trávník.

Reagovat
Lof

Mě to přesvědčilo ještě víc o tom, že Mosquera je simulantská m....ka.

Reagovat
cristiano.K.

Komentátoři: pokud hráč udělá faul ve vápně bez úmyslu hrát balon = červená karta.

Tzn. jakýkoliv faul ve vápně za držení rukama = červená, což mi přijde strašně přísný až nesmyslný........ a snad se nikdy nedožiji toho, že hráč po rohu je stažen k zemi, píská se penalta a dává se červená. Osobně jsem to nikdy neviděl a neuvidím snad. Udělovat červenou jen v momentě, kdy se bude jednat o úmyslný loket.

btw: útočící hráč včera neměl míč pod kontrolou, míč skákal po souboji mezi prsama a hlavou, tedy bych to nehodnotil jako zmaření tutové šance. Nejvíc divné je zase vteřinové rozhodnutí bez jakéhokoliv zásahu VAR. Ani když si to pustím 5x dokola nejsem schopen určit, zda se jedná o faul či nikoliv, ale v Plzni měli hned jasno

Reagovat
Greny

Nemáš úplnou pravdu , tohle bylo změření gólové situace pak to je červená, kdyby stal třeba zadama k brance na rohu vápna a někdo ho zatáhl nebo strčil .. nebo třeba utíkal ven z vápna a někdo ho takhle zachytil tak to červená neni

Reagovat
cristiano.K.

vím, že nemám pravdu a vím, jak je to podle pravidel a vadí mi, že se tohle nezohledňuje.

Nemám rád ty penalty, kdy hráč si předkopne balon na 5m daleko, nějakej tupej obrance ho sunda a místo odkopu od brány je penalta.

Reagovat
Greny

Což je úplně v klidu když je bek tak blbej s tím nemám problém plus bych začal pískat i ty ruky co si jako dřevák sám nastrelis

Reagovat
$dolar$

*pokud je poslední

Na to si zapomněl

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cristiano.K.

to je snad jasný

Reagovat
$dolar$

https://mobile.twitter.com/HomolkaHonza/status/1571760443139424257

Tady to máš jasně viditelné.

Navíc píšeš hrozný hovna. Sudí má rozhodnout za sebe jak to vidí a nespolehat na VAR. To se stalo. VAR je tam od toho, aby pak napravil zjevně pochybení, což tady nemusel, protože to bylo odpiskano správně.

Slavisti, vemte si příklad z pár rozumných (Losinho napriklad) a nebo od Trpise a přeneste se přes to, že se zapas nepovedl. My měli tyhle pocity v posledních 3 letech proti vám.

Reagovat
cristiano.K.

ty jsi hroznej tydýt a nechápeš psanej text, někde píšu,že se má rozhodčí spoléhát na VAR?

jde o to, že tenhle záběr divák neviděl, který ty postuješ, proto je kolem toho takové haloo. Já s penaltou nemám vůbec žádnej problém po tomhle záběru.

Reagovat
$dolar$

"Nejvíc divné je zase vteřinové rozhodnutí bez jakéhokoliv zásahu VAR."

Co je na tom divného, když je to jeho práce? Odpiskal penaltu a pak to mohl VAR napravit, pokud by bylo co.

Reagovat
cristiano.K.

divný je to,že nebyl průkaznej záběr,že jo. Kdyby video,který ted dáváš ukázali včera, tak se tu nedohadujeme.

Reagovat
$dolar$

Co to predvadis za myslenkovy freestyle?

Jeho vterinove rozhodnuti na hristi je jeho prace a tu odvedl. VAR spravne nezasahl.

Reagovat
cristiano.K.

nic nepředvádím, jen říkám, že jako fanoušek u tv jsem nedostal nejlepší záběr.

Reagovat
jackinho10

Ja treba s penaltou i cervenou souhlasim. Jen mi prijde divne, kdyz rikali po zapase Slovacko-Slavia, ze drzeni se posuzuje podle mista kde zacne a tady zacalo pred 16, tak proc to nikdo neresi.

Reagovat
$dolar$

Nevim kdo co rikal, ale v prvnim kole byla uplne stejna situace proti nam - Hejda dostal rudou a penalta. Zakrok byl letmy a zacal pred vapnem.

Reagovat
jackinho10

Jo ja vim, proto me to prave prekvapilo.

Reagovat
jackinho10

Jen nevim, jestli se tam treba nebralo v potaz to, ze ho Hejda podrazil az v 16? A co si pamatuju, tehdy byl rozhodci zavolany k videu pro overeni, vcera urcite nebyl, coz je taky docela zajimave srovnani

Reagovat
$dolar$

Tam to bylo proto, ze se do vapna skoro ani nedostali. Vcera to bylo v pulce vapna.

Reagovat
Greny

K videu byl prý povolané skrz to jestli byla přímo červená nebo ne. Protože tam byl ještě Kaša

https://youtu.be/udFK1CyJCH0

Čas 3:36

Reagovat
jackinho10

aha ok to nekde vysvetlovali jo?

Reagovat
Greny

Někde jsem to po zápase četl v nějakým rozhovoru že rozhodčí nešel řešit penaltu zda ano ne ale zdá byl poslední hráč a zda červená přímo nebo žluta (měl by druhou)

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Simas92

Vubec nechapu co vsichni resi s tou penaltou.

Kdyz po nem hrabe rukama tak je to faul a pokud je to faul tak je to cervena, protoze sel sam na branu. Kdyz bezis ve 40 km/h na branu tak te dost rozhodi kdyz te nekdo taha zezadu za rameno (zvlast pokud to je v jednom z mala momentu co si behem 90 minit behani za micem vytvoris sanci na gol). Pokud by se tohle nepiskalo tak uz nevim co.Ve zpomalenem zaberu vypada vsechno jako ze se da ustat,i male brknuti spickou kopacky, ale zkuste to v behu v plne rychlosti s micem.

Ja fandim Slavii a Plzen nesnasim, ale nechapu ze lidi mluvi takove hlouposti jen proto ze to jde proti jejich oblibenemu klubu, vzdyt kdyz ta hra nebude fer tak ani nebude duvod to sledovat

Reagovat
HorajzmAmmann

40 km/h? Si pleteš Mosqueru se Sorem

Reagovat
Simas92

Ok mozna jen neco malo pres 30, ale jde mi o to ze to je v plnem sprintu, to neni chuze ani vyklus a kdejake pridrzeni te rozhodi tak ze to naslednou strelu ovlivni.

Vubec nechapu proc po nem Santos v takove situaci hrabe, tohle vyhodnoceni situace z nej dela druholigoveho obrance.

Reagovat
jackinho10

jestli bezel 40km/h, tak si vybral spatny sport

Reagovat
Simas92

Myslim ze 40 v peaku by na atletiku porad nestacilo, ale prestrelil jsem. Ok mozna jen bezel neco malo pres 30 ale ovlivnilo by to tu naslednou strelu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
deporpepa

Reagovat
db18

Reagovat
GjøvikFF

Když byl sporný moment v rámci minulého kola, kdy SIgma reklamovala penaltu proti Plzni - ruce na olomouckíém obránci, tak rozhodčí argumentoval tím, že nebylo možné určit intenzitu toho držení, Příhoda se jakékoliv argumentaci raději vyhnul a jen prostě konstatoval, že o faul nešlo. Jak určiili intenzitu držení (zatahání) tady? Měl Mosquera na dresu nějaký siloměr, který to rozčísl, nebo si ti rozhodčí tahají verdikty, jak je napadne (jak aktuálně potřebují)?

Reagovat
Lof

Přesně tohle mi doteď taky nikdo nevysvětlil. Těch sporných momentů ve prospěch Plzně už je prostě moc. A jestli to není účelovka, tak ať se nám pak nikdo nediví, když jsou ty rozhodčí nekonzistentní lopaty.

Reagovat
cristiano.K.

penaltu neřeší nikdo, ta byla, řeší se červená.

Reagovat
Miguel19

Hokejová Plzeň

Reagovat
db18

Prý letěl hlavně za ten první zápas.

Reagovat
Miguel19

Nechápu. Tam žádný trenér podle mě nepomůže.

Reagovat
ratusek

Reagovat
jackinho10
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

Co to je za ucet?

Reagovat
db18
Reagovat
$dolar$

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Wow, ta fotka z toho rohu

Reagovat
Mass

Tam už je dost mimo, třeba i vzhledem k tomu, že si nedávno Usor posunul přímák asi o 5 metrů.

Reagovat
icemike

Co to je za šaška?

Reagovat
luismiksak

Penalta byla!

Trpisovsky by měl vysvětlit Masopustovi s Kacarabou, ze je potřeba hrát s běhat nejen dopředu, ale i se vracet. Masíčka mám navíc fakt rad. Tohle bylo bohužel odflaknuty. Santos je jeliman. Fotbal umí skvěle, ale před každým zápasem by potřeboval fergusonuv fén, at se probere a nehraje útočníka ve svoji obraně. A Bílčus a Áda se můžou zase chechtat.

Reagovat
Bakary3

Po přečtení všech komentu a názoru, a když se pokusím odprosit od SKS x Plzeň...

Penalta ano, po odkazu Grenyho jsem změnil názor, předtím jsem to tak neviděl.

Ale červený kartě za to nerozumím pořád.

Řeknu - kdyby byl mosqueru v jasný střelecký pozici a najednou ho někdo za triko stáhnul, zamezil jasnýmu gólu, není o čem.

Tady ale byla situace, kdy to bylo na hraně velkýho vápna, balón mu skákal, golovka to nebyla a to potažení opravdu tak výrazný nebylo - samozřejmě neoddiskutovatelná demence Santose, proč v takový pozici fauluje.

Prý pravidlo, když zatáhne bez snahy hrát mic - to je přeci samo o sobě úplnej nesmysl, v naprostý většině a i tady si pomáhají rukama, aby mohli hrát mic.

Pak by tedy ve stejný situaci musely být červený i za to, když se ho pokusí sundat nohou, nějak mu tam bude chtít jakože nenápadně sáhnout a úmyslně ho sundat.

A teď zas - budou tedy červený za potažení za dres, žádný násilí, bolest, a pak tedy nejsou za zákroky, kdy někdo druhýho přetáhne přes parky a často mu ublíží - za to je úplně normálně žlutá a penalta.

Za tohle Santosovi zatažení za dres je na půlce žlutá.

A ve vápně (zdůrazňují, u me s rozhodujícím předpokladem, že to prostě nebyla žádná čistá golovka) to pro má má být žlutá a penalta - úplně adekvátní.

Hráč dostal osobní trest adekvátní intenzitě zákroku (0) a závažnosti situace + tým má výhodu penalty, která je větší šanci než tou, ve který byl faulovanej hráč.

Fakt nerozumím penaltě a cerveny, nedává mi to žádnej smysl.

Reagovat
Blasphemer

Bude Olayinka stát do konce podzimu za faul na Sýkoru? Minule si tady psal. že hráč je odpovědnej za svoje tělo a za zranění co způsobí, i nechtěně, musí být potrestán.

Reagovat
Bakary3

Ten zákrok jsem neviděl, najdu si.

1) reaguješ mimo mísu a nevím, co si tomhle chceš dokázat

2) to co popisujes je od tebe dobra demagogie, samozřejmě jsem psal o tom, že je třeba koukat na to, jak moc to bylo zaviněný a že třeba srážka hlavama, kdy za to často nikdo nemůže, ale jeden to odnese, fakt není důvod k trestu. Rozdíl oproti Vědosloví, kterej do toho zákroku fakt neuklouznul, viď?

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
$dolar$

Tohle nebyla golova sance, jo?

Reagovat
ACSeRw!n

chudak Liquid dostal ban a tenhle sasula tady bude strasit furt

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Fakt

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bakary3

Reagovat
lichna.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
oli9

A co teprve ol!věř.. Už víme pod jakým nickem se vrátil?

Reagovat
lichna.

Zkusím se odprostit, akorát že vůbec

Reagovat
verv

Reagovat
cristiano.K.

v podstatě píšeš to samé.

Je prostě škoda, že se na něj úplně nevysral, nechal ho ten skákající míč zakopnout na desátou řadu tribuny, i kdyby to náhodou trefil, tak se furt s tím zápasem dá něco dělat. Takhle byl konec ve 3. minutě.

Reagovat
Martin9719

Ta situace z pohledu Santose a jeho spoluhracu se dala vyřešit asi na 7 způsobu. Nevyužili ani jeden a řeší se jen sudí. Mě by u faulu Hejdy v Teplicích tohle nenapadlo vůbec rozebírat. Tam to bylo podobný selhání obrany a stoperský panoptikum.

Reagovat
Bakary3

Jo, souhlasím.

Demence Santose nezpochybnitelná, přesto mi přijde, že teď to odsere šíleným způsobem od fanoušků a hlavně od realitami, i když to bylo prostě kurva přísný.

Reagovat
Martin9719

Smysl ti to dávat nemusí ale pravidlově je to spravne. Santos byl hlavně v tu chvíli poslední hráč, on kdyby Kacaraba nešetřil krokem tak Santos ani poslední hráč být nemusel a červená by to nebyla ani náhodou. Vyklusavajici Masopust nemluvě. Gól se z toho vstřelit dal nepochybně takže zmaření gólové šance.

Reagovat
Bakary3

Tak to, co jsem napsal, má dvě roviny.

1) pravidlova - a to je pro mě prostě dost subjektivní, jak jsem napsal, někdo to za čistou golovku považuje, někdo ne, jo, třeba jsem v menšině, ale čistou golovku vidím jinak. Penalta jjako trest je prostě mnohem větší šance než ta, o kterou ho připravil, to snad souhlasí...

A to, že hrál rukama bez snahy hrát mic, jak jsem psal výše.

2) zamyšlení - byl to můj osobní pohled na to, jestlize je to podle pravidel takhle, jestli je to správně. Myslím, že kdo chtěl trošku, tak ten můj příspěvek pochopil, ale je mi jasný, že tady jsem byl snadnej cíl, jak se vysmát, v pohodě

Z mýho pohledu a z důvodu, který jsem uvedl, je v tomto případě červená absolutně nesmyslnej dvojí trest.

Zase bych se k tomu opakoval - poškozenej tým dostal penaltou šanci větší, než která byla zmařena, proč má být tedy ten hráč ještě vyloučenej?

Reagovat
Martin9719

No tak samozřejmě je to krutý což chápu, ale jak jsem psal o dva komenty výš, tak bylo několik způsobů jak tý situaci zabránit jak od Santose tak od spoluhráčů. Pokud je nějaký takový moment, tak já jsem z těch kdo hledá chybu u hráčů spíš. Typický příklad Hejda v Teplicích, tam bych nerozporoval jestli penalta byla, jestli zákrok první před vápnem nebo ne, jestli červená nebo žlutá, prostě k tý situaci nemělo dojít, zápas jsme si tam posrali svou bohorovností a při tý penaltě jsem se už ani neradoval když to Jindra chytil. Od vás bych očekával navíc daleko lepší hru i v 10 lidech, styl Slavie si myslím že může být dominantní i když máš na hřišti o jednoho míň, ale zatím bych řekl že si nikdo nevšiml že jsme předvedli asi nejlepší presink co nás Míša trénuje. Z mýho pohledu s takovou jste v tom zápase neměli šanci po penaltě ani v 11 lidech. Měli jste poločas, Trpiš mohl zaúřadovat a po pár minutách prochází Vlk přostředkem vápna a dává gól. Já bych řekl, že tohle vážně není o rozhodčích, ale o přístupu a koučinku.

Reagovat
Bakary3

Takhle, já vůbec neomlouvam, jak to Slavia řešila, ale brání tak tragicky, že mě nebaví se nad tím rozčilovat...

Naopak docela mám rád ty diskuze o téhle momentech, jak to řeší pravidla, jak je to vlastně aplikovatelný vůči subjektivnímu vnímání a hlavně - jestli je to pravidlo správný. Už jsem k tomu napsal dost, víc asi nemá cenu... Stejně to všichni uvidí tak, že jsem nasranej, že to poškodilo Slavii - tak každej si stěžuje nejvíc, když je poškozenej jeho klub...

Jinak k tomu výkonu, to podle mě takhle nejde říct, tady prostě hodně udělá psychika, když ve třetí minutě jdeš do vedení a hraješ proti 10 - a z pohledu Slavie obráceně...

I v 10 bych Slavii věřil před dvěma říkám... Teď je Slavia prostě křehká, nestála, nesehrála.

Ani bych nevyčítal přístup hráčů, když je prostě pořád jiná sestava, nezvyklou si na sebe... Pak to snadno vypadá, že tam nenechávají všechno, když neví, co mají hrát a nebo hůř - když na to ty hráči nemají...

Reagovat
Bakary3

Ale jinak za normální reakci

Reagovat
icemike

Penalta jasná, červená podle pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ta Plíseň Hezky zařízený

Reagovat
Jolly Roger

Bílkův fotbal se mi nelíbí, ale on ví, že základem úspěchu je obrana. Má v kádru 5 stoperů, Slavia má 3 a jedinej opravdu dobrej je Holeš, kterej stoper není. Jakoby Trpiš neměl rád stopery a hroťáky, na křídlech a v záloze má přetlak.

Reagovat
Rothbard

Slávisti tu červenou budou řešit až do Vánoc?

Reagovat
Martin9719

Do příštích.

Reagovat
cristiano.K.

do silvestra určitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele