Gólová fantazie v Manchesteru a akrobat Wissa: 27. kolo Premier League v kostce

06.03., 17:42
Názory a komentáře
Phil Foden (© AFP)

V čele ani na pomyslném dně Premier League se nic nezměnilo. O trofej pro fotbalistu, který dá nejkrásnější branku sezony, se však přihlásilo hned několik aspirantů. Nescházel mezi nimi Tomáš Souček, ale největší pozornost na sebe strhlo anglické duo v Manchesteru. Často kritizovaný Marcus Rashford totiž nechytatelnou "raketou" otevřel skóre prestižního derby a v životní formě hrající Phil Foden odpověděl neméně krásnou trefou. Sociální sítě si navíc podmanil i Yoanne Wissa z Brentfordu exkluzivními "nůžkami" proti Chelsea.

Bitva o Manchester měla z fotbalového hlediska vše, co k utkání mezi City a United patří, a emoce po oku lahodících gólech sršely na hřišti i v hledišti.

Jako první se radovali hosté, které už v 8. minutě poslal do vedení Rashford. Po dlouhém výkopu Andrého Onany se zmocnil míče Bruno Fernandes, přihrál ho na střed a odchovanec Red Devils famózní střelou ze střední vzdálenosti překonal bezmocně plachtícího Edersona.

Citizens přežili krátce nato dvě další příležitosti Rashforda, sami následně několik šancí včetně "hřebíčku" Erlinga Haalanda zahodili, ale ve druhé půli přece jen drtivou převahu zúročili. Do hlavní role se už poněkolikáté v ročníku obsadil Phil Foden, který v 56. minutě vymetl šibenici ranou zpoza pokutového území a v 80. minutě po narážečce s Juliánem Álvarezem rozhodl o vítězství domácích, jež v nastaveném čase stvrdil Haaland.

Foden prožívá nejlepší sezonu v kariéře. Na kontě už má 11 branek, čímž vyrovnal svou loňskou rekordní bilanci, a to je teprve březen. Není proto divu, že si po galapředstavení v ostře sledovaném derby vysloužil řadu komplimentů včetně toho nejhodnotnějšího, který mu věnoval manažer obhájců titulu Pep Guardiola.

"Vždycky to byl talentovaný hráč, ale teď je vyzrálejší a více rozumí hře - zejména v defenzivě. Může hrát uprostřed, napravo, nalevo. V současné době je to nejlepší hráč v Premier League," smekl Guardiola.

Citizens i díky Fodenovi udrželi krok s vedoucím Liverpoolem, který trefou střídajícího Darwina Núñeze v 99. minutě skolil na City Ground houževnatý Nottingham. Obě mužstva, jež se v neděli střetnou na Anfieldu ve vzájemném souboji, dělí v tabulce nadále jen jeden bod. Ještě před očekávaným šlágrem si Foden a spol. střihnou odvetu osmifinále Ligy mistrů s Kodaní a Reds úvodní osmifinále Evropské ligy na pražské Letné.

O další bod zpět je rozjetý Arsenal, který v pondělní dohrávce zostudil poslední Sheffield United na jeho stadionu 6:0. Gunners tím navázali na předchozí venkovní vítězství v Burnley (5:0) a v aréně West Hamu (6:0). Skórovat alespoň pětkrát ve třech kláních na hřištích soupeřů za sebou dokázali jako teprve druhý tým v historii anglické nejvyšší soutěže. V září 1961 to dokázalo Burnley.

Watkins táhne Aston Villu do Ligy mistrů

Roli favorita ustála o víkendu také čtvrtá Aston Villa, přestože se na půdě osmnáctého Lutonu řádně natrápila. První poločas sice ovládla díky dvěma zásahům nejproduktivnějšího hráče PL Ollieho Watkinse (16 + 10), ale po změně stran srdnatě vzdorující nováček srovnal díky Tahithu Chongovi a Carltonu Morrisovi. Pomyslné misky vah převážil na stranu celku z Birminghamu až střídající obránce Lucas Digne v 89. minutě.

Svěřenci Unaie Emeryho proto udrželi pětibodový náskok před pátým Tottenhamem, který otočil nepříznivě vyvíjející se londýnské derby s Crystalem Palace. Je však nutné zdůraznit, že Spurs mají zápas předchozího kola na Stamford Bridge k dobru. V neděli se navíc oba uchazeči o vstupenku do Champions League utkají ve vzájemném měření sil ve Villa Parku.

Totožný obrat z 0:1 na 3:1 se o víkendu podařil i sedmému West Hamu, jenž loupil v Goodison Parku. Vděčit za to může zejména létajícímu gólmanovi Alphonsi Areolovi, který chytil penaltu Betovi a zapsal dalších devět zákroků, a Tomáši Součkovi. Kapitán české reprezentace nejprve za vyrovnaného stavu zachránil svůj tým na brankové čáře a v 91. minutě fantastickým halfvojelem dostal vyprodaný hostující sektor do varu.

"Byla to jedna z nejhezčích tref v mé kariéře. Doufám, že nám vítězství ve velmi těžkém duelu pomůže v dalších týdnech. Teď máme dvě v řadě a těšíme se na osmifinále Evropské ligy," prohlásil Souček s odkazem na čtvrteční match ve Freiburgu.

Autor obrázku: Marek Ustohal

Na opačném pólu v tabulce zůstalo vše při starém. Posledních pět mužstev totiž nebodovalo. Výprask Sheffieldu už byl zmíněn výše, předposlední Burnley doma podlehlo Bournemouthu 0:2 a řeč už byla i o nezdarech Lutonu, Nottinghamu a Evertonu.

Mírně si polepšil patnáctý Brentford, který v dalším londýnském derby remizoval s jedenáctou Chelsea 2:2. Bees odešli neporaženi už z pátého vzájemného střetnutí v řadě a zastavili sérii tří ligových neúspěchů za sebou. Přispěla k tomu i Wissova akrobatická gólparáda - zatleskat jí můžete v naší tradiční videorubrice.

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Phil Foden (Manchester City) - 9.80 / 2 góly, 95procentní úspěšnost přihrávek, 2 klíčové přihrávky.

2. Alphonse Areola (West Ham) - 9.40 / chycená penalta, 9 zákroků (5 z nich po střelách uvnitř pokutového území), 50 doteků s míčem.

3. Rodri (Manchester City) - 9.00 / 2 asistence, stoprocentní úspěšnost přihrávek na delší vzdálenost (11/11), 3 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Phil Foden (Manchester City) - 15 bodů.

2. Harry Wilson (Fulham), Kai Havertz (Arsenal) - oba 14 bodů.

3. Alphonse Areola (West Ham), Ollie Watkins (Aston Villa), Ben White (Arsenal) - všichni 13 bodů.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
27
19
6
2
64 : 25
63
2
Manchester City
27
19
5
3
62 : 27
62
3
Arsenal FC
27
19
4
4
68 : 23
61
4
Aston Villa
27
17
4
6
59 : 37
55
5
Tottenham Hotspur
26
15
5
6
55 : 39
50
6
Manchester United
27
14
2
11
37 : 39
44
7
West Ham United
27
12
6
9
43 : 47
42
8
Newcastle United
27
12
4
11
57 : 45
40
9
Brighton & Hove Albion
27
10
9
8
49 : 44
39
10
Wolverhampton Wanderers
27
11
5
11
40 : 43
38
11
Chelsea FC
26
10
6
10
44 : 43
36
12
Fulham FC
27
10
5
12
39 : 42
35
13
AFC Bournemouth
26
8
7
11
35 : 47
31
14
Crystal Palace
27
7
7
13
32 : 47
28
15
Brentford FC
27
7
5
15
39 : 50
26
16
Everton FC
27
8
7
12
29 : 37
25
17
Nottingham Forest
27
6
6
15
34 : 49
24
18
Luton Town
26
5
5
16
37 : 54
20
19
Burnley FC
27
3
4
20
25 : 60
13
20
Sheffield United
27
3
4
20
22 : 72
13

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (111)

Přidat komentář
vladis271

OT: dakujem vasej vlade za snahu otvorit nasim volicom tejto kazisvetovej koalicie oci. Nvm ci sa im to podari, ale aj snaha sa ceni.

Takto sa to robi do psej matere Mr. prime minister. Likvidovat nase vztahy s Prahou. Uzasne. Dakujem pan Fico. Na jednej strane Praha ktora na nas hadze bobek. Na druhej strane Poliaci ktorym zrejme lezime rovnako v zaludku. Potom tu je Ukrajina ktora ma svojich problemov dost, ale asi neskace radostou potom, co do nich nas pan premier kope aspon raz do tyzdna.

Kto nam ostava? Moskva a Budapest? Az sem pocujem to Orbanove mlaskanie.

Reagovat
Busby babes

dej tomu par let a Okamura si s Ficem bude hezky notovat.

Reagovat
PP

To nás dřív prodá Babiš Číně a Pitomio bude politický vězeň..

Reagovat
Greaber

Nás už prodal Číně dávno Nečas, ten jim tady otevřel dveře a vpustil je k nám. Přitom už tehdy bylo jasný, že zrovna nám se to nikdy pořádně nevyplatí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Mali by sme skusit este Cinu a Severnu Koreu. To su ti spravni partneri pre nas

Reagovat
jk

No jo no. Postsedláci…

Reagovat
Mastný Chobot

Mozno to aspon niektorym ohlupenym ludom otvori oci. Aj ked asi nie, no.

Reagovat
J0EL

Nebud naivny jak Busby pri United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

nebo jak skvadra vasich fanousku, ktera si mysli, ze loni arsenal bojoval o titul a letos prej taky

Reagovat
afc

No nie, vôbec nebojoval, len v 30 kole bol na čele ligy a po dnešku bude zase. Ale nie, nebojuje Ty si z toho dobre hotový. A to je dobre.

Reagovat
Petr.Petr

A 20 let ceka a cekat bude

Reagovat
jk

imo je to spíš v tom přesvědčení utvrdí. Ta jazyková příbuznost s českem hezky prováže ty dezinfo scény a sveze se na vlně Československa, která u nás v určitých kruzích jede posledních pár let.

V českých řetzácích a dezinfo skupinách je teď Fico jednička a jeho zvolením se spousta ruských narativů, dostane i k nám, protože ti lidi si bohužel rozumí. Tak teda děkujeme no …

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som myslel u nás. Každý aspoň trocha rozumný človek si podľa mňa musí povedať, že: ok, v momente, keď ani ČR s nami nechce mať nič spoločné, tak niečo je asi naozaj zlé. Ale teda, asi som moc naivný.

Reagovat
jk

Jasně, já jsem tě pochopil. Ale právě si myslím, že to na obou stranách hranice bude mít ten efekt, že to oba tábory slovenské i české dezinfo scény sváže ještě více dohromady, i vzhledem ke společné historii, která je u nás podle mě daleko vetší téma než na Slovensku.

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

kazdy aspon trochu rozumny clovek uz davno toho mafiana prekukol. nikto aspon trochu rozumny nemohol volit niektoru z tych vladnych stran

Reagovat
masina_LFC

problém je, že my tu už máme asi tak 50% nerozumných a množia sa rýchlejšie ako tí rozumní

Reagovat
Bowie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

tazko

Reagovat
Golasso

Jako myslel jsem, že Fico to bude hrát vyčůraně tak, aby doma oblboval svoje ovečky kecama a reálně na domácí i mezinárodní scéně dělal něco jiného. No tak nic ...

Reagovat
EZ

tam by ma neprekvapilo, ak by bol priamy incentive z mosky

Reagovat
Golasso

Jo, to by mě taky nepřekvapilo, ale většina politiků podobného ražení většinou aspoň vydrží balancovat na té hraně mezi východem a západem dýl jak "5 minut"

Reagovat
Luc-Luc

netahej sem politiku

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Miguel19

Mauricio Pochettino na tiskové konferenci: „Z marodky se nám zatím nikdo nevrátil, naopak ji bohužel rozšířili Ben Chilwell a Levi Colwill. Conor Gallagher pro změnu od zápasu s Brentfordem netrénoval kvůli viróze. Uvidíme zítra nebo v sobotu, zda bude schopen trénovat.”

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Proti Newcastlu bude mimo 10 hráčů + Silva a Cucu asi nebudou připraveni hrát 90 minut.

To máš do základní sestavy nedostupných 12!! hráčů. A takhle to funguje skoro celou sezónu, minimum zraněných/nedostupných bylo asi 8 pro nějaké zápasy.

Jenže jak to trvá už rok a půl skoro, tak se nad tím nikdo nepozastaví, už je to prostě normální.

Reagovat
Busby babes

sileny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jardin

OT:

Teď koukám, že mi Skylink nefunguje a mám si prodloužit předplatné. Zdražili ze 189,- na 239,-. Je to asi v pohodě, ale nevíte o nějaké alternativě? Rychle jsem zkoukl, že Premier Sport je i v balíčku na o2, kterou mám také (kvůli Nova Sport a ostatním sportovním kanálům). Tam ale je snad jen 1 kanál, kdežto na Skylinku dávají všechny. Klidně bych to nějak optimalizoval, přijde mi, že člověk toho už platí strašně moc. Dík za tipy.

Reagovat
Jardin

Asi u toho skončím, jen ještě musím dohledat, zda jim v létě nekončí smlouva je naprd, že cena přímo od canal plus sport je vyšší než Skylink. Na C+ to mají za 239,- /měsíc.

Reagovat
r.mrazik

Musíš to vzít na rok no..

Reagovat
SunFells

Haaland on Alexander-Arnold’s comments about Liverpool’s trophies ‘meaning more’ than City’s: “If he wants to say that, okay”.

“I’ve been here one year and I’ve won the treble and it was quite a nice feeling, I don’t think he knows exactly this feeling…”, told Sky.

Hoši se trochu hašteří

Reagovat
Luc-Luc

Trent ma pravdu. LFC nema stejny moznosti a kazda trofej je vydrena

Reagovat
Luc-Luc

a Haland je tupej mongol uz od pohledu

Reagovat
kissak

myslím, že spousta manažerů by si přála mít takového tupýho mongola v týmu

Reagovat
Luc-Luc

jo, to zas jo

Reagovat
vladis271

Trent by mal mat dost rozumu aby provokoval kohokolvek z City. hrame doma, mame vyhodu netreba im davat do ruk akekolvek pouzitelne karty.

Reagovat
SunFells

Dunk prožívá asi dobrý horor proti Římu

Reagovat
Nikikrew

Predpokladam ze je viac na zemi ako na nohach

Reagovat
Nikikrew

Bol

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Herbmeister

Lidi vyhazujou ETH a přitom ty potenciální náhrady za něj jsou většinou downgrady. Jedinýmu jsem věřil právě jemu, ale poslední dobou to Brightonu moc nejde, no

Reagovat
martin.b

@_pauljoyce

Michael Edwards has held fresh talks with FSG in America over a possible return to Liverpool.

@_ChrisBascombe

Liverpool’s former sporting director Michael Edwards has held face-to-face talks with the club’s hierarchy to discuss a return to the club.

Začíná se spekulovat o velkým comebacku

Reagovat
nani92

Gerrard ako tréner LFC?

Reagovat
Bandita_Harry

Ne, Moyes ako tréner United, hahahahaha

Reagovat
masina_LFC

no ja som tiež ako na ihlách z tohto, ale okrem toho, že sa stretli, zatiaľ nikto nič nevie ale dajme tomu, že keď už sa stretli osobne v Bostone, tak verím, že by mohli byť väčšie šance na návrat ako predtým

Reagovat
avicii

Vyzerá ze to minimálne nie je marny pokus

Reagovat
vladis271

Edwards chce velke pravomoci, vecsie ako mal predtym aby vobec uvazoval o prichode. Kedze sa stretli FSG mu ich snad chce dat.

Reagovat
avicii

Prosím

Reagovat
SunFells

To asi Liverpool ještě nemá dohodu s žádným trenérem. Vidím, že i ten Schmadtke tam byl spíš na výletě

Reagovat
masina_LFC

Tak to, že nie je finálna dohoda s trénerom je úplne zjavné. Rozhovory už určite boli, ale prioritou je teraz vyriešiť skôr tú pozíciu čo by zastával Edwards a potom DoF čo by bol pod ním

Reagovat
SunFells

Edwards snad má být sportovní ředitel ne? Takže by to rozhodnutí bylo hádám na něm, proto odhaduji že ještě s nikým domluvení nejsou

Reagovat
masina_LFC

No písalo sa, že Edwards chce širšie právomoci/kompletnú kontrolu nad fungovaním klubu a že pod ním by mal byť ešte DoF (Spomínal sa Richard Hughes napríklad)

Reagovat
SunFells

Okej

Reagovat
avicii

Samozrejme ze sa najprv očakáva ohlásenie športového riaditeľa

Reagovat
avicii

A Schmadtke bol len také nudzove riešenie aby mal kto dotiahnuť prestupy minule leto ktoré si vybral trenresky tím, ak by to Edwards nakoniec vzal, bude to on kto rozhodne s kým budeme jednať o pozícii trénera a následne aj o prestupoch

Reagovat
fenixLFC

plus v otazke sportoveho riaditela sme mali spravit krok dopredu, respektive sa s nami spaja Richard Hughes z bournemouthu, ktoreho je edwards priaznivcom(nechajme stranou to ze mu edwards bol schopny predat ibea alebo solankeho ). takze by to viac ako naznacovalo ze sa zacina budovat struktura s edwardsom.

len aby to bolo jasne tak Hughes ma koncit po sezone a nejde do newcastleu. okrem nas ma byt adeptom aj AS

Reagovat
bbbauch

Solanke se Bournemouthu rozhodne vyplatil

Reagovat
fenixLFC

teraz uz ano, ale dlho to bol jednoducho fail prestup za velke prachy pre maly tim. aj taketo prestupy ich stali udrzanie v lige. to ze sa nakoniec vykopal je dobra sprava ale aj tak

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5322923/2024/03/08/andre-onana-manchester-united-revival/

Onana’s first season in England is a strange example of perception versus performance. Statistically, he is one of the best goalkeepers in the Premier League and has been for the majority of the campaign.

vyborny o Onanovi.

In one training session, a young player who had barely played a first-team game said, “Are you going to save one or what?” after he felt United’s new goalkeeper wasn’t stopping enough shots.

smradi nevychovany

He was stung after his first appearance at Old Trafford in a friendly against Lens and memes circulated of him being lobbed from a distance.

o tomhle mluvil Mitten no, ten rozdil mezi nama a Interem je v tomhle obri. Ten zajem a to, jak se vsechno rozebira je jinde. zvlast v dobe soc. medii. Daval tam i priklad, jak jsme par let zpatky hrali s interem pratelak nekde v asii myslim, stadion pro asi 50K, 1500 fanousku Interu, zbytek United.

Reagovat
martin.b

to už je úděl PL no, Onanovi prostě strašně uškodil ten úvod/podzim kdy se v krátkým období nakupilo víc chyb, to v kontextu kolik stál, že má nějakej způsob vystupování, kterej se může někomu jevit jako až moc sebevědomej, působí jak červenej hadr na býka... pak se ta reputace dlouho napravuje, zvlášť když k tomu ještě nešlape tým jako celek.

Reagovat
r.mrazik

druhou pulku sezony ma uz slusnou

ta prvni byla uplne mimo z jeho strany,kdy pribehl s velkym egem,v priprave rval na harryho, prvni zapas dostal gola z pulky a pak poustel goly jak z okresu...udelal si to chlapec sam

Reagovat
pingla

od vypadnutí z LM chytá dobře, mnohdy nás v zápasech zachránil

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/sam7751/status/1765487902073536665

QPR vs WBA, krasnej zakrok zadna penalta

Reagovat
SunFells

šikovné provedení

Reagovat
Busby babes

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Tady takové situace jsou samozřejmě špatně, ale jinak jsem se přistihnul, že mi to video při sledování Champu ani nijak nechybí, ta hra je o dost plynulejší a není tam tolik kontroverzí (paradoxně). Nebude mi chybět samozřejmě do doby, až nám kvůli jeho absenci uteče postup...

Reagovat
Busby babes

jasne ze jo, tohle se stane jednou za sezonu

Reagovat
Busby babes

Hojlund hrac mesice a Mainoo gol mesice. aspon nekde bodujem

Reagovat
Kinky7

to je stejne sranda award. Takovy Kevin to jeste nikdy nevyhral

Reagovat
Man__United

Ten Hag: “Rashford and Evans are both fit to be in squad against Everton”.

“Højlund, Maguire and Wan-Bissaka will back for Liverpool”.

“Mason Mount, back after international break”.

“No team can deal with so many injuries…”, he added.

Reagovat
r.mrazik

treba krome chelsea...

kde tu jednu sklenenku mel nechat...

Reagovat
Man__United

In 4 seasons at Chelsea, Mason Mount missed 18 games through injury

He’s missed 26 games with injury ALREADY this season, what’s actually wrong with our fitness department?

Reagovat
vitasrp

Tak s těma zraněníma se taky nedokážeme vypořádat a je to jeden z těch hlavních důvodů, proč jsme tak moc v prdeli.

A Mount je zvláštní případ, ten byl schopný jet od roku 2019 do ledna 2023 prakticky bez přestávky, zraněný nebýval, k dispozici prakticky pořád, navíc stabilní výkony.

Ale v posledním roce se mu “rozsypalo” tělo, jestli ho nedají dohromady, tak může být úplně v prdeli.

Reagovat
Busby babes

fakt bych vas nedaval jako priklad: koumni jak super hrajpu i kdyz maj tolik zraneni.

Pool loni taky spadl, Newcastle nebo Brighton letos taky

Reagovat
r.mrazik

Přesně. Právě, že ten poslední rok u vás byl už dost nalomeny

Reagovat
Busby babes

v Chelsea mel zraneni nekde v oblasti panve. ted ma neco s lytkem, ne? to asi tezko souvisi, ne?

Reagovat
r.mrazik

nevim, co presne ma...kazdopadne posledni skoro dva roky je mimo

Reagovat
Busby babes

A proto jsou za nama, jak super jim to jde

Reagovat
r.mrazik

Tak to rozhodně nebylo myšleno.

Reagovat
Busby babes

a jak?

Reagovat
r.mrazik

"“No team can deal with so many injuries…”, he added."

tak jen rikam,ze chelsea jich ma snad jeste vice,kdyz rika "no team"

Reagovat
Hlahart

Jako že se s tím Chelsea vypořádává?

Reagovat
r.mrazik

NN..jako že těch zraněních mají ještě snad více než my

Reagovat
Talker

Tak skleněnku... Ještě rok zpátky byl prakticky nezničitelný a hrál zápas co zápas.

Reagovat
r.mrazik

Kde ty predlonske snehy jsou

Reagovat
Busby babes

https://x.com/ManUtd/status/1766139838586130705?s=20

Zacina se pracovat na tom novem stadionu/renovaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys preferoval kterou variantu?

Reagovat
Busby babes

hrozne tezky. idealne upgrade stavajiciho ale to je imho nemozny. je tam spousty problemu jako zeleznice za hlavni tribunou a tak.

Asi nejvic se mi libila varianta co SJR nekde zminil. postaveni noveho stadionu a stavajici redukovat kapacitu a mit ho jako stadion pro zensky tym, juniory a tak. tim by zustal zachovany.

Reagovat
r.mrazik

Pro holky, juniory a udělat tam muzeum s shopem

Reagovat
martin.b

@David_Ornstein

Michael Edwards close to agreeing senior role with FSG, including oversight of Liverpool football ops. If he accepts, Richard Hughes set to join #LFC as sporting director. Not done but talks advancing + resolution expected early next week.

Reagovat
SunFells

Tak takhle to bude To je super pro Liverpool. Hughes asi musí být tím, který se nebál udělat krok vpřed nahrazením O'Neila Iraolou.

Reagovat
martin.b

Jo tak zlákat Edwardse evidentně vyžadovalo svěřit mu kontrolu defacto nad vším, co souvisí se sportovním fungováním klubu. Hughese sice neznám, ale zjevně je to Edwardsovo jméno a B’mouth si špatně nevede, takže good, progres po podržtašce Schmadtkovi

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

To by bola bomba

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

Who?

Reagovat
aragorn

Znamená to, že převezme pozici Gordona nebo ten zůstává a pozice director od football je nově vytvořená jen pro Edwardse?

Čili Edwards by zastřešoval sportovního ředitele, trenéra a celé analytické oddělení. Nad ním už pouze Gordon, Hogan atd...

Reagovat
martin.b

nějak tak to vidím, samozřejmě za předpokladu setrvání Gordona/Hogana na svých pozicích.

Reagovat
aragorn

Zde je to od kwopa krásně sepsáno. To, že Gordon pravděpodobně v LFC končí jsem buď zapomněl nebo mě ty minulo.

Pravděpodobně tedy Hogan namísto Gordona jako ředitel celého LFC a Edward hned po ním bude zastřešovat celý sportovní úsek od A po Z.

https://www.lfc1892.net/postkloppovska-era-sa-blizi-liverpool-rokuje-o-navrate-edwardsa-nie-vsak-na-post-sportoveho-riaditela/

Reagovat
Man__United

Erik ten Hag on letting Reguilon leave: “They [medical staff] assured me they [Shaw and Malacia] will both be fit in January and so you will have two left full-backs. Then you have a third one, so I would always have to disappoint one full-back."

Reagovat
r.mrazik

skoda,protoze shaw mohl leveho stopera...teda kdyby byl pripadne i on zdravy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele