Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

11.10.2023, 20:23
Názory a komentáře
Gabriel Martinelli (© AFP)

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o vítězství Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

Gunners si v lize naposledy vyšlápli na Citizens v prosinci 2015, kdy po gólech Thea Walcotta a Oliviera Girouda zvítězili 2:1. Od té chvíle kousali jednu "facku" za druhou a komplex zlomili až v neděli, kdy s notnou dávkou štěstí obhájce titulu v čele s Erlingem Haalandem, který se během utkání nedostal k jedinému zakončení, vynulovali.

Loňští vicemistři přežili v úvodu dvě obrovské šance soupeře, přičemž jednu z nich měl právě Aké, a těsně před koncem udeřili prostřednictvím uzdraveného Martinelliho. "Jeho mentalita je v jeho věku neuvěřitelná," chválil svého svěřence manažer Arteta. "Je radost s ním pracovat. Po příchodu na trávník změnil chod zápasu a výrazně nám pomohl k vítězství," pokračoval španělský stratég, který ocenil i stoperskou dvojici William Saliba - Gabriel.

Arsenal dle jeho názoru vyslal před reprezentační přestávkou všem konkurentům v boji o titul jasnou zprávu. "Tým prokázal skutečnou vyspělost, která vychází ze zkušeností. Někdy ji potřebujete, abyste se stali lepším týmem," dodal Arteta.

Podobně jako před týdnem v duelu Tottenham - Liverpool se ovšem ústřední magnet Premier League neobešel bez kontroverze. Záložník hostujícího celku Mateo Kovačić si ve 29. minutě ostře vyšlápl na domácího Martina Ødegaarda a navzdory komunikaci rozhodčího Michaela Olivera s VARem inkasoval "pouze" žlutou kartu, přestože šlo o téměř identickou situaci jako v případě před týdnem vyloučeného Curtise Jonese.

Krátce nato navíc chorvatský reprezentant "zajel" do kotníku Declana Rice, ale k překvapení fanoušků i expertů v televizních studiích pod sprchu nezamířil.

Arsenal se nicméně po hubeném vítězství posunul před Manchester City a udržel krok s vedoucím Tottenhamem, jenž i přes dlouhé oslabení loupil v Lutonu (1:0) díky premiérovému zásahu Mickyho van de Vena po přestupu z Wolfsburgu.

Óda McTominaye v Divadle snů

Své příznivce tentokrát potěšil i Manchester United. S Brentfordem sice ještě v 90. minutě směřoval ke třetí ligové porážce na Old Trafford za sebou, ale v nastavení ho dvěma brankami spasil McTominay. Skotský záložník přitom nastoupil až v 87. minutě.

Red Devils jsou proto s vyrovnanou bilancí čtyř vítězství i porážek devátí, patnáctí Bees čekají na skalp soupeře v Premier League už šest zápasů. "Může to být jeden z nejpamátnějších momentů v mé kariéře. Dvakrát skórovat v nastavení? To bylo něco fantastického. Jsem šťastný, že jsem byl schopen pomoct týmu a že jsem ukázal lidem, co dokážu," lebedil si McTominay.

O bod za velkoklubem z Manchesteru je stále Chelsea, která na Turf Moor zametla s Burnley. Stejně jako United sice inkasovala jako první, ale čtyřmi trefami výsledek otočila. Pod tři z nich se podepsal s chutí hrající Sterling (1+2). Svěřenci trenéra Mauricia Pochettina zaznamenali třetí soutěžní výhru za sebou a před reprezentační pauzou ukázali výrazné zlepšení. Po ní přivítají na Stamford Bridge dosud neporažený Arsenal.

Bodovou ztrátu musel naopak skousnout Liverpool, konkrétně v Brightonu. Seagulls remízou 2:2 složili reparát po debaklu 1:6 s Aston Villou. Brzy vedli, když Simon Adingra potrestal chybu hostů v rozehrávce, ale následně si vzal slovo Mohamed Salah a dvěma brankami strhl vedení na stranu Reds. Kapitán celku z přístavního města Dunk nicméně v 79. minutě srovnal, a kdyby João Pedro v závěru proměnil stoprocentní šanci, mohlo být na Amex Stadium ještě veseleji.

Mezi čtvrtým Liverpoolem a šestým Brightonem se udržela Aston Villa, která se po třech ligových vítězstvích v řadě musela spokojit s nerozhodným výsledkem 1:1 ve Wolverhamptonu. Zachránil ji španělský stoper Pau Torres, jenž pohotovou ranou z voleje odpověděl na branku ve formě hrajícího korejského útočníka Hwang Hee-chana.

Souček s Coufalem opět v záři reflektorů

V dobrém rozpoložení se nachází také West Ham, který remizoval 2:2 s Newcastlem. Magpies přijeli do Londýna s vizitkou týmu, jenž vyhrál čtyři zápasy v různých soutěžích za sebou a nastřílel v nich 15 gólů. Zpočátku ale měli navrch Hammers a Tomáš Souček je v 8. minutě poslal do vedení - navázal tím na zásah proti Sheffieldu v minulém kole.

Po změně stran ovšem Alexander Isak dvěma slepenými trefami vývoj otočil a zdálo se, že favoritům zajistil další vítězství. Minutu před koncem ale Vladimír Coufal vyrazil na zteč po pravé straně, naservíroval míč Mohammedu Kudusovi a ten vyrovnal. Český reprezentant asistoval ve čtvrtém ligovém střetnutí za sebou, více finálních přihrávek (5) mají v letošní sezoně pouze Pedro Neto, James Maddison a Kieran Trippier.

Fulham zdolal Sheffield United 3:1 a Everton i díky oku lahodícímu "obloučku" Jacka Harrisona, kterému můžete zatleskat v naší videorubrice, deklasoval Bournemouth 3:0. Poražená mužstva uzavírají tabulku a jako poslední čekají na premiérovou podzimní výhru.

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Scott McTominay (Manchester United) - 8.90 / 2 góly, 2 střely, 5 doteků s míčem.

2. Mohamed Salah (Liverpool) - 8.60 / 2 góly, 2 úspěšné driblinky, klíčová přihrávka.

3. Dwight McNeil (Everton) - 8.60 / 6 klíčových přihrávek, 6 úspěšných soubojů, 2 úspěšné driblinky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Raheem Sterling (Chelsea) - 16 bodů.

2. Mohamed Salah (Liverpool), Micky van de Ven (Tottenham) - oba 15 bodů.

3. Scott McTominay (Manchester United), Jack Harrison (Everton) - oba 14 bodů.

Sestava 8. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Sam Johnstone (Crystal Palace) - Pouze Thomas Strakosha z Brentfordu předvedl o víkendu více zákroků (6) než strážce svatyně Eagles (5), ale na rozdíl od albánského reprezentanta zapsal třicetiletý Angličan čisté konto. V utkání s Nottinghamem se blýskl zejména po střelách Murilla a Domíngueze. Nutno podotknout, že nulu udržel i s notnou dávkou štěstí, když oku lahodící lob Gibbse-Whitea orazítkoval tyč.

Pravý obránce: Kieran Trippier (Newcastle) - Rodák z Bury je v posledních týdnech k nezastavení a zápas co zápas ukazuje, že je zpět ve famózní formě z loňského ročníku. Také na londýnském olympijském stadionu snesly jeho standardní situace nejpřísnější měřítka - po jedné z nich doklepl míč do sítě v 57. minutě Isak a krátce nato připravil ofenzivní bek švédskému spoluhráči i druhou trefu, když ho našel přesným centrem z voleje.

Stoper: William Saliba (Arsenal) - Vymazat z trávníku Haalanda se stoperovi často nepoštěstí. Obránce Gunners ale čněl v ostře sledovaném šlágru z defenzivního pohledu nade všemi. Neprohrál ani jeden osobní souboj, nedopustil se žádného faulu, žádný z protihráčů ho během celého střetnutí neobešel, a navíc přidal nadstavbu v podobě 97procentní úspěšnosti přihrávek. Sečteno, podtrženo - exkluzivní výkon.

Stoper: Cristian Romero (Tottenham) - V podobném duchu lze honorovat i jeho argentinského rivala z týmu Spurs. Úřadující mistr světa vyhrál na stadionu Lutonu 11 z 12 osobních soubojů, dvanáctkrát zastavil ofenzivní snahu soupeře včasným zákrokem a konstruktivní rozehrávkou s 90procentní úspěšností pomáhal ve výstavbě nebezpečných kontrů. V kooperaci se střelcem jediného gólu Van de Venem výrazně přispěl k čistému kontu.

Levý obránce: Solly March (Brighton) - Vzhledem k vážnému zranění Estupiňána a absenci Lampteyho zaskočil proti Liverpoolu na levém kraji defenzivního kvarteta Seagulls a nevedl si vůbec špatně. Akční rádius bývalého mládežnického reprezentanta Albionu byl enormní. Neúnavně "piloval lajnu", centroval do pokutového území, uspěl v 10 osobních soubojích a navrch přidal asistenci na vyrovnávací zásah Dunka.

Střední záložník: Abdoulaye Doucouré (Everton) - Záloha Toffies fungovala v duelu s Bournemouthem (3:0) perfektně a o místo v sestavě se hlásili i Harrison, Garner či McNeil. Ve prospěch odchovance Rennes rozhodla nadprůměrná výkonnost po dobu celého dosavadního ročníku. Konto soupeře z jižního pobřeží zatížil gólem a celkově už jich má na kontě třikrát tolik. K vyrovnání loňské bilance mu po 8. kole schází jen dva.

Střední záložník: Declan Rice (Arsenal) - Rekordní akvizice Gunners sice o víkendu neskórovala, ale v šachové partii se Citizens ve středu pole dominovala a fanouškům na Emirates Stadium opět ukázala svou extratřídu. Kromě precizního čtení hry a 90procentní úspěšnosti přihrávek nelze opomenout ani Riceův klíčový zákrok na brankové čáře, kde odklidil do bezpečí hlavičku hostujícího Gvardiola.

Střední záložník: Scott McTominay (Manchester United) - Když přicházel na trávník coby střídající hráč, světelná tabule na Old Trafford ukazovala 87. minutu a vedení Brentfordu 1:0. Druhý nejlepší střelec probíhající kvalifikace o postup na mistrovství Evropy však dvěma trefami nepříznivé skóre otočil a zajistil Red Devils před reprezentační přestávkou veledůležité vítězství. Bude po ní figurovat v základní sestavě na úkor chybujícího Casemira?

Pravý útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Další představení hodné jednoho z nejlepších hráčů Premier League připravil pro své fans egyptský "faraon". Na Amex Stadium v Brightonu pětkrát vystřelil na branku (vícekrát než kdokoli v průběhu víkendu). A co je pochopitelně důležitější, dvakrát skóroval. Ve 30 zápasech anglické nejvyšší soutěže v letošním kalendářním roce má bilanci 17+12. "Kanadský bod" píše každých 88 minut.

Střední útočník: Alexander Isak (Newcastle) - Instinkt kanonýra ukázal v neděli odpoledne také švédský snajpr Magpies, který dvakrát rozvlnil síť West Hamu. V obou případech se dokázal odpoutat od svých strážců v malém vápně a chladnokrevně překonal bezmocného Aréolu. V posledních pěti soutěžních kláních dal pět gólů. Aktuální cenovka 7,5 milionu liber ve Fantasy Premier League by mohla oslovit nejednoho manažera.

Levý útočník: Raheem Sterling (Chelsea) - Ještě o půl milionu levnější variantu představuje ve zmíněné hře křídelník Blues, jenž v sobotu exceloval v Burnley. Od úvodního hvizdu "létal" na trávníku jako v době úspěšného působení v Manchesteru City, podepsal se pod tři přesné zásahy (1+2) londýnského klubu a reprezentačnímu trenérovi Southgateovi poslal jednoznačný vzkaz. Třiapadesátiletý kouč ho totiž opět v nominaci Albionu na utkání kvalifikace ME vynechal.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Tottenham Hotspur
8
6
2
0
18 : 8
20
2
Arsenal FC
8
6
2
0
16 : 6
20
3
Manchester City
8
6
0
2
17 : 6
18
4
Liverpool FC
8
5
2
1
18 : 9
17
5
Aston Villa
8
5
1
2
19 : 12
16
6
Brighton & Hove Albion
8
5
1
2
21 : 16
16
7
West Ham United
8
4
2
2
15 : 12
14
8
Newcastle United
8
4
1
3
20 : 9
13
9
Crystal Palace
8
3
3
2
7 : 7
12
10
Manchester United
8
4
0
4
9 : 12
12
11
Chelsea FC
8
3
2
3
11 : 7
11
12
Fulham FC
8
3
2
3
8 : 13
11
13
Nottingham Forest
8
2
3
3
8 : 10
9
14
Wolverhampton Wanderers
8
2
2
4
9 : 14
8
15
Brentford FC
8
1
4
3
11 : 12
7
16
Everton FC
8
2
1
5
9 : 12
7
17
Luton Town
8
1
1
6
6 : 15
4
18
Burnley FC
8
1
1
6
7 : 20
4
19
AFC Bournemouth
8
0
3
5
5 : 18
3
20
Sheffield United
8
0
1
7
6 : 22
1

Autor: Jakub Vaněk

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Garnacho nechal vzpomenout na Rooneyho: 13. kolo Premier League v kostce
29.11.2023, 21:28
Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva
24.11.2023, 17:29
Osmigólový thriller na Stamford Bridge zastínil vše: 12. kolo Premier League v kostce
15.11.2023, 21:58
Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?
11.11.2023, 09:14
Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce
08.11.2023, 17:56
Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo
03.11.2023, 16:07
Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce
01.11.2023, 18:24
Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?
26.10.2023, 17:14
Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce
25.10.2023, 20:44
Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?
19.10.2023, 19:19
Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son
06.10.2023, 17:12
Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce
03.10.2023, 17:59
Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?
28.09.2023, 12:11
Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce
26.09.2023, 18:51
Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?
22.09.2023, 20:03
De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce
20.09.2023, 20:45
Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?
16.09.2023, 09:00
Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce
05.09.2023, 21:14
Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?
31.08.2023, 13:18
Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce
30.08.2023, 22:34
Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden
23.08.2023, 20:18
Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce
23.08.2023, 07:00

Komentáře (489)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Rice zatiaľ ešte lepší než sme dúfali

Reagovat
kitas

Klobúk dolu akú kvalitu priniesol.

Reagovat
J0EL

Reagovat
lofin9

Zatial si tu cenu obhajuje do poslednej penny

Reagovat
VTID94

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Bakary3

Ta cena se mi tedy taky nelíbila...

Ale zajímalo by mě, kde jsou teď ti, kteří se ty ceně smáli jen proto, že je to "anglicky poleno"

Reagovat
J0EL

Salfovic bol hlavny, tak teraz podozrivo cusi Taky Busby ho zase mal kvalitou az za Caicedom. Sliepky nepocitam, u nich nevies ci to myslia vazne alebo len zo "zotrvacnosti".

Reagovat
Bakary3

Hlavně ale z italský a španělsky sekce

Reagovat
bbbauch

Nepsal Busby nahodou spis to, ze by radsi bral Caiveida, nez Rice a to hlavne kvuli tomu, co by mel pripadne hrat u nas? Nez ze by vyslovene psal, ze je Caiveido lepsi hrac obecne?

Reagovat
Frony

Doslova psal, že je lepší.

Reagovat
bbbauch

Tak to sorry

Reagovat
Busby babes

ne, psal jsem ze do toho, co chceme hrat se nam hodi vic. primarne.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/zaloznik-rice-prestoupil-z-west-hamu-do-arsenalu-za-rekordnich-105-milionu-liber-634003/?forum=1#post14402569

Jako ve vysledku zalezi, co hledas, jsou to trochu jini hraci. Imho ma Caicedo lepsi skillset pro nas a vyssi strop. Ale toho stropu nemusi dosahnout, takze uvidime

Reagovat
Frony

Ne doslova jsi napsal, že Caicedo je daleko lepší hráč než Rice.

Reagovat
Svatej

Kde?

Reagovat
Svatej

A.. uz vidím níž

Reagovat
J0EL

Busby babes

16.06.2023

09:11

pokud mame dat takovou palku za zaloznika, tak at je to Caicedo, kterej je daleko lepsi a vic to, co potrebujeme.

Reagovat

Mastný Chobot

16.06.2023

09:15

To je teda dosť odvážne tvrdenie, že je ďaleko lepší.

Reagovat

Busby babes

16.06.2023

09:29

podle me je.

klasik

Reagovat
Busby babes

ne. ale whatever. nechapu v cem mate problem, Rice u vas bude dobrej, hodi se k vam imho vic nez k nam. Ateda na tvrzeni, ze je Caicedo lepsi nez Rice mi neprijde nic kontroverzniho, ani to neznamena, ze je Rice spatnej. Fakt ty vase reakce jsou detinsky

co presne je jako spatne, ze rikam svuj nazor na zaklade zapasu, ktere jsem videl, kde oba hrali? Caicedo je skvelej v tom, co dela, je press resistant, a v te deep lying CM pozici je asi to nejlepsi na trhu. Enzo je uz v Chelsea a dalsi 3 jsou v Realu.

ale ja preci nerikam, ze je Rice spatny. Neni, je to kvalitni fotbalista a pokud do Arsenalu prestoupi (nebo do City), tak bude dobrej/skvelej.

Skvelych fotbalistu je dneska hodne, ale abys byl uspesnej, musis najit takove, co se ti nejvic hodi. A kriterium: je lepsi nez Fred/McTominay/Eriksen a neresit jak zapadne, imho tohle nesplnuje. je to jen muj nazor, ze Mount/Caicedo jsou lepsi varianty pro United.

Reagovat
SunFells

"Caicedo je skvelej v tom, co dela, je press resistant, a v te deep lying CM pozici je asi to nejlepsi na trhu. Enzo je uz v Chelsea a dalsi 3 jsou v Realu."

epic

Reagovat
Frony

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Neviem co sa smejes, tuto picovinu ze Caicedo v je "press resistant" lepsi ako Rice sme ti uz tam priamo v tej diskusii vyvracali. Zvysok nema zmysel ani komentovat, pretoze uz prekrucas.

Reagovat
SunFells

To je zrovna jediná věc v které nenapsal pičovinu

Reagovat
J0EL

Ani ne. Tam mu to vyvracal myslim bud vodka alebo vita. Podla nejakych stats z opty, kedy z pressu vyvazal lopty a bol tam v tom najlepsi no.

Reagovat
SunFells

Vzhledem k Riceovi jsem to nebral, i tak ale Dec není nyní na jeho úrovni když nečelí hře před sebou a přijímá míč zády k soupeři.

Reagovat
vodka

Caicedo neni zadny playmaker

Reagovat
Busby babes

psal jsem deep lying CM. jestli to beres jako playmaker... kazdopadne v te pozici byl v Brightonu vybornej. s predpokladem, ze se bude zlepsovat, vzhledem k veku

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

j, sorry, blbe jsem to precetl

Reagovat
Busby babes

v poho

Reagovat
SunFells

*deep lying cm, ještě větší sranda

Reagovat
Busby babes

co se ti na tom nezda?

Reagovat
SunFells

Tvá hloupá snaha o kreativitu.

Reagovat
Busby babes

chapu, nechapes to = ja jsem hloupe kreativni.

Reagovat
SunFells

Tohle je už smutné

Reagovat
Busby babes

tvoje nepochopeni. ano, to celkem souhlasim

Reagovat
SunFells

Sice to nebyl velký pád, ale snad to swarleyho na dně moc nebolelo

Reagovat
Swarley

Mam pod sebou dobry polštář, fandy Arsenalu

Reagovat
Svatej

Co podle vas teda je? Ukázalo se, ze jsem o nem před přestupem mel sam dost zkreslenou představu a viděl v něm dost jinej herni profil, než kterej skutečně dává.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

no, ok, po lonske sezone to byl muj nazor. Ale celou dobu tam jinak pisu, ze bude Rice pro Arsenal dobre a podle meho by se nam vic hodil Caicedo. Letos je Rice daleko lepsi

Reagovat
Frony

Což ti nikdo nerozporoval, že se k vám hodí víc Caicedo. Všichni měli problém s tím tvrzením, že je Caicedo lepší.

Reagovat
Busby babes

pro nas by byl lepsi. jsou to jini fotbaliste i typove. dal me to asi uz nezajima. vas subjektivni nazor byl jinej nez muj subjektivni nazor pred sezonou no.

Reagovat
Frony

Však v pohodě, šlo jen o to, že jsi to nahoře popíral.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

jn proste celkove kontext te debaty byl hlavne v tom, ze jsem rikal, ze je Rice fajn a Arsenal ziskava dobreho hrace. jen ze bych do United chtel spis Caiceda no. A nijak jsem vam nerozporoval, ze by mel byt spatnej nebo tak.

Reagovat
J0EL

Po 1000krat uz - to co pises nikto ani vtedy nerozporoval. Kazdy tam mal problem s tym, ze si napisal, ze Caicedo je daleko lepsi hrac ako Rice.

Reagovat
Neutron

Takto sa hadaju deti

Reagovat
J0EL

Dobre, ze si sa zapojil teda.

Reagovat
Svatej

To je ta sranda, po ty dvouzapasovy kalamitě se Caicedo rozjel jako prase a hraje vážně dobře Teď dostaneš kartáč zase od naštvaných modráků, nezavdecis se

Reagovat
Busby babes

posledni vase zapasy jsem nevidel, ale neprekvapuje me to. bude skvelej. toho vam fakt zavidim no.

Reagovat
Salfovic

Na konci sezony se ukáže, že je lepší než ta přeceňovaná příloha, a všem (fanouškům Arsenalu) se tu pak můžeš královsky vysmát

Reagovat
Busby babes

nejspis nebudu mit duvod, rikal jsem, ze pro ne bude Rice dobra posila.

Reagovat
J0EL

tak predsa si sa tu nasiel

Reagovat
Salfovic

To nechápu.

Reagovat
Busby babes

nema cenu je vubec resit

Reagovat
J0EL

Ze si trepal pred prestupom a trepes aj teraz. A len dufas, ze sa to v sezone otoci no. Ale to, ze nic tomu ani nenasvedcuje, ta uz nezaujima.

Reagovat
Busby babes

10 zapasu

Reagovat
Salfovic

Jo takhle, to je pravda, ale času dost. Navíc je zajímavé, jak WHU položil jeho odchod.

Reagovat
J0EL

A tiez je zaujimave ako nam jeho prichod vobec nepomohol alebo ako Brighton "polozil" odchod Caiceda...

To su zas hovadiny toto

Reagovat
Frony

Protože Tottenham taky položil odchod Harryho, že?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Bohužel pro tebe, na tom není nic zajímavého. Takových případů je spousta

Reagovat
J0EL

Neprekrucaj.

Reagovat
Busby babes

tak si tu diskuzi precti celou. jste fakt kaspari

Reagovat
J0EL

Napisal si ze je daleko lepsi ako Rice. Nie je a nikdy nebol. BODKA.

Reagovat
Neutron

Bude sa len a len zlepsovat

Reagovat
J0EL

To Rice uz nebude

Reagovat
Neutron

Ja skor narazam na tu drbnutu hlasku

Reagovat
bbbauch

Zkus mu veci vysvetlovat s pastelkama, ve cteni trochu zaostava

Reagovat
J0EL

Teba tie dvere musia uz "liskat" snad permanentne

Reagovat
bbbauch

Ja bych z tech veci, kde jsi naprosto selhal v pochopeni jednoduchejch veci mohl napsat knizku a ty se porad jak kolovratek tocis na dvou prispevcich.. amater

Reagovat
J0EL

Zasv

Reagovat
J0EL

*zase

Reagovat
Golasso

Jako vyšší výkonnostní strop celkově má mít Caicedo lepší? By mě zajímalo, na základě čeho tohle dokážeš říct.

Reagovat
Busby babes

na zaklade toho, co jsem u nej videl za vykony v Brightonu, treba? vzhledem k veku j tam porad moznost vetsiho progresu no. Jestli ho i dosahne je jina vec.

Reagovat
Golasso

Na tohle tvrzení je ještě podle mě dost brzo, hlavně u Caiceda.

Reagovat
Mastný Chobot

odohral jednu sezónu, no

Reagovat
Busby babes

Vidis tam tu poslwdni vetu?

Reagovat
Golasso

Ta nijak nekoliduje s tím, o čem píšu.

Reagovat
bbbauch

Ze by Caiceido byl len a len lepsi? Hmmm

Reagovat
J0EL

Prilis na silu ides uz

Reagovat
bbbauch

“Adaptoval som sa”

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Hele ale vážně, to fakt takhle moc uráží i to, že ani nemluví o něčem, co se da objektivně +- hodnotit (současnost), ale dokonce už i to, kde subjektivně popisuje čistě potenciál?

Tam vzhledem k srovnatelným úrovním tech hráčů ani doslova nemůže jít o nějakej hot take, je to prostě odhad.

Neuraž se, odsereš to za všechny a vůbec to neni mířený cíleně na tebe, protože tohle samotný je malej úprdek, ale je trochu únavný v diskuzi vést porovnávací debaty, protože masově jsou ty reakce fanoušků rok od roku víc ublížený a dát jednoho hráče před jinýho je často konfrontovaný jako popírání gravitace.. uff, treba je chyba ve mně, jen těch diskuzí, kde se tyhle věci řešily na slušný urovni, je cim dál míň a tohohle cim dál víc..

Reagovat
romeo351

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Mě to neuráží, achjo . Jen mě to pobavilo a zajímalo mě, na základě čeho Busby formuloval svoje tvrzení, protože si myslím, že na takové tvrzení je ještě dost brzo u Caiceda. I kdyby reálně měl nasledované všechny zápasy Brightonu, což pochybuji, tak to je střelba od boku. Názor samozřejmě neberu, jen ho konfrontuji.

Zbytek tvého zamyšlení asi bez komentáře, protože moc nechápu, proč to píšeš mně.

Reagovat
Svatej

Ja zas naopak preskocim tu první půlku, představ si, jak na to souhlasně kývám.

Tobě to píšu, protože u tebe jsem odhadoval, že

1) jseš jeden z normálních, kdo to snese

2) přišel jsem do diskuze pozdě a ten frustratskej prispevek padl na nejnovější komentář, co tu zrovna byl a kterej to v malý míře dělal taky

Reagovat
Golasso

Ok, díky za vysvětlení

Reagovat
pa3ce

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

jako celkem presne si popsal muj pocit z tehle debat no

Reagovat
Nizzie

Proto je lepší se do nich nezapojovat a nechat to vyvoleným.

Reagovat
Busby babes

Jo, to mas asi pravdu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hlahart

Což mně tenkrát teda přišlo jako hrozná píčovina a nakonec si myslím, že se v průběhu sezóny ukáže, že jsou oba famozní a klidně srovnatelní. Lepší teda nevím, to asi záleží, co se hodnotí. Každopádně Rice je fakt top a tam ta předpověď, že top bude, mně tak odvážná nepřišla

Reagovat
Frony

Podle mně je to píčovina pořád, ikdyž věřím že Caicedo bude taky top.

Reagovat
J0EL

Reagovat
JohnnyBravo

Doslova několikrát opakoval, že by byl lepší hráč pro United

Reagovat
Busby babes

to nema cenu resit.

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Frony

Busby babes

16.06.2023

09:11

pokud mame dat takovou palku za zaloznika, tak at je to Caicedo, kterej je daleko lepsi a vic to, co potrebujeme.

Promiň, nepsal že je lepší, ale daleko lepší.

Reagovat
J0EL

Ano, to napisal, ked sa z toho snazil vymotat.

A zaroven napisal, ze je daleko lepsi. Bez akeholvek pridavku (ze to ma byt pre ich hru)

Reagovat
Mastný Chobot

Počkaj, keď mu nevyjdú 2 zápasy, hneď tu budú.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Seydou Doumbia

Odehrálo se poseanych 10 duelu, čili zatím nevíš zda se vyplatí nebo ne...to se zjistí až s odstupem času, podobně jako u Kajkeda

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bakary3

Může se stát, že si urve koleno a už se do toho nedostane.

Ale jde o to, že je prostě vidět, že kvalitu a přínos odpovídající ty sumě zřejmě má - čemuž se ostatní smáli. A jeho kvalitu vyloženě dehonestovali

Reagovat
M0rb1D4S

Jeho kvalitu plno lidí dehonestovalo i předtím, než vůbec někam přestupoval. I když bylo jasně patrné, že má nakročeno k tomu být top hráč.

Reagovat
Busby babes

kdyz tady se za dehonestaci bere kde co.

Reagovat
Busby babes

nope, tady mas jasno vzdycky hned. vetsinou ti hraci ani nemusi kopnout do balonu a je jasno

Reagovat
Swarley

Arteta out by mohl vypravet

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Klasika

Reagovat
fenixLFC

Ti pridu ked si da vlastnak alebo bude mat horsi vykon...alebo ked tonalli zahra ako z partesu

Reagovat
Busby babes

btw psali to asi dva lidi,ne? aspon pod tim clankem k jeho prestupu.

Reagovat
Bakary3

Lidí to psalo určitě víc

Diskuze o tom byly jako o všem pod všemi možnými články i mimo Arsenal, ale dohledávat to nebudu

Reagovat
Busby babes

jasne, to mas pravdu no.

Reagovat
bbbauch

tech lidi bylo fakt dost

Reagovat
eibe

Reagovat
Nizzie

Reagovat
romeo351

Za ty prachy?

Reagovat
EZ

nie len futbalovo. Pristup, bojovnost, leadership.

Reagovat
Gunner14

můžeme děkovat Mikelovi, bez něj by k nám nešel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

Ten slon na větví na prvním místě je zajímavý.

Reagovat
owny✨

Slon na větvi byl minulou sezonu a taky upad.

Reagovat
masly008

No však. Doufám že to teď bude stejně.

Reagovat
Salfovic

Toho bych se nebál. Slepice jedou stejně jako loni Arsenal na vlně euforie. Ale to nepotrvá věčně.

Reagovat
Jkb

Když člověk vezme v úvahu, že Saliba hraje se zraněním od zápasu se slepicema, tak jeho výkony jsou opravdu výborné.

Reagovat
kitas

A čo mu je ?

Reagovat
Jkb

Něco s prstem na noze, zhoršilo se to v utkání se slepicema, teď kvůli tomu nejel na repre sraz.

Reagovat
mimi_united

Sir McTom

Reagovat
Zaschrona

Vybrat zrovna Doucourého je trochu zvláštní, za mě by byl asi tak 6. z možností koho od nás vybrat. Ale chápu, že vybrat jen jednoho z tohohle zápasu je složitý.

Reagovat
vodka

Garner jednoznačně

Reagovat
Seydou Doumbia

Přednost má černoch z Ligue 1 před ostatními

Reagovat
VTID94

Manchester United players are reportedly 'disgusted' by the way Erik ten Hag treated Cristiano Ronaldo and Jadon Sancho.

(Source: talkSPORT)

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Herbmeister

Britský média jsou v tomhle k smíchu. Musíme dát ven něco, aby to obsahovalo Manchester United a britského hráče, ať máme, co nejvíc kliků pro jistotu ještě přidáme Ronalda, protože to je velké jméno. Teď už nikdo neodolá

Reagovat
VTID94

Reagovat
Salfovic

Není talkSPORT anglická obdoba Ruiku ?

Reagovat
Busby babes

ano, velka cast jsou kreteni, co rikaji co nejvic sokujici picoviny aby to melo co nejvic kliku... ajko Agbonlahor nebo tady prave Brazil.

Reagovat
r.mrazik

ten zdroj je fakt vtipnej, i to tlusty prase,co s tim prislo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
Error

neni to pravda, ale mohla by byt

Reagovat
JohnnyBravo

Není to pravda, ale věřím tomu

Reagovat
VTID94

Best attacks so far this season (most xG created):

Newcastle - 18.58(xG)

Brighton - 17.46(xG)

Liverpool - 17.46(xG)

Reagovat
Mastný Chobot

Zinchenko cez víkend zdieľal post "I stand with Israel" a Elneny si tam teraz dal palestínsku vlajku. Už chýba len, aby si tam Tomiyasu dal niečo taiwanské a White sa odfotil s tým "Z" náhrdelníkom ako ASAP Rocky a budeme svetoví. Všetko pokryté.

Reagovat
krisa

Elneny

Reagovat
krisa

teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Zajímavý, Egypt by měl být proizraelsky

Reagovat
vodka

od kdy?

Reagovat
Bakary3

Možná jsem měl dodat *měl jsem za to

Nejsem politolog... Vycházím jen z toho mála, co jsem se snažil přecist, ať trošku vím, o co tam jde. V několika článcích jsem to tak četl.

Reagovat
Busby babes

probuh, cos cetl?

Reagovat
Mastný Chobot

Ak si dobre pamätám, tak boli prví z moslimsko-arabského sveta, kto uzavrel mier s Izraelom a asi s ním aj majú najlepšie vzťahy spomedzi ostatných štátov regiónu. Takže na pomery moslimsko-arabského vnímania asi sú proizraelskí, čo však prakticky stále znamená maximálne tak to, že im nechcú všetkým odrezať hlavy.

Reagovat
PP

Protože Egypt dostal ve válkách asi 3x přes pitchu od Izraelců.. Byť z té jedné války taky profitovali.

Nicméně ta situace je tam šílená a zmatená i pro místní, natož tady pro nás. Historicky, etnicky, nábožensky.. všechno špatně..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

Ok

Reagovat
Golasso

Ty vztahy se pohnuly docela pozitivním směrem mezi Egyptem a Izraelem, ale proizraelským bych Egypt asi nenazýval. Navíc to je pragmatická politika, obyvatelstvo si frčí na emocích.

Reagovat
PP

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Mimalu

Proizraelský asi ne, ale velký fanklub Palestinců by tam člověk asi hledal marně. Tipnul bych si, že Egypťanům zas tak moc nevraživost Izraele s Gazou nevadila, ale sami budou dělat cokoliv, aby se Palestinci ani jako dočasní uprchlíci do Egypta nedostali

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bakary3

Konečně hraje obrana jak má, v tomhle složení je top, tak snad mikel přestane vymyslet píčoviny a bude to zase válec.

Plus uzdravený Thomas může přinést zase víc důrazu do zálohy. Už jen ať drží zdraví ofenzivním hráčům a bude to super.

Reagovat
JohnnyBravo

McTom si možná řekl o základní sestavu, ale určitě ne na úkor Casemira. Na úkor Casemira bude možná hrát Amrabat, ale McT prostě není DM, to ať už radši fakt hraje s Hojlundem na hrotu tvl

Reagovat
r.mrazik

Mctom misto Mounta

Reagovat
Svatej

Snad aspon uz trochu lituje, ze k vám šel

Reagovat
Bakary3

Musí být rozpolcenej, z hoven do sraček

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Neutron

Co on, ale my

Reagovat
icemike

Reagovat
avicii

Reagovat
JohnnyBravo

Pořád si o jedno místo polepšil

Reagovat
VersaceChain

Amrabat, McTom, Bruno

Reagovat
Salfovic

Hrál Bruno pod ten Hagem 8? Případně jak?

Reagovat
VersaceChain

Loni krome zraneni se hralo stabilne Casemiro, Eriksen, Bruno, podle me je to jeho nejlepsi pozice.

Reagovat
Salfovic

To určitě, ale i Mounta.

Reagovat
Busby babes

parkrat tam hral. obcas i skvele.

Reagovat
Salfovic

Ale letos snad ani jednou, ne? Což je po příchodu Mounta dost zvláštní.

Reagovat
Busby babes

letos tam nehral

Reagovat
Miguel19

Reagovat
JohnnyBravo

?

Reagovat
Miguel19

Docela nekonečný příběh. Jemu se povede nějaký zápas nebo úsek zápasu. Začnete ho cpát do základu, kde samozřejmě stojí za hovno. Furt dokola mi to přijde.

Reagovat
JohnnyBravo

Tak to máš samozřejmě pravdu, tohle je hráč, kterj tomu týmu nedává nic navíc a za mě už se měl dávno prodat. Ale v současný situaci si prostě zaslouží šanci každej hráč, kterej je v dobrý formě. Kdyby u nás všechno fungovalo jak má, tak se o tom vůbec bavit nemuísme

Reagovat
bbbauch

Ted dal dva goly a prijde mi, ze lidi uplne zapomneli, jak na to jindy v zakladu celkem sral letos…

Reagovat
Miguel19

Přesně

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

vím, co myslíš, ale fakt by mě zajímaly instrukce, s jakýma hrál, podle mě se měl držet okolo vápna, ale samo po ztrátě balonu se na to vysrat, když to za tebou nikdo nejistí je na pěst

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

není to tak úplně, spíš je potřeba pochopit, že on není poziční, ale tahový a soubojový hráč a na to mu udělat prostor, v těžkých zápasech bez balonu je jasná volba (mi dřív dost připomínal Fletchera, ale ten byl takticky jinde, McTom se tam může dostat v systému, kdy bude mít jasné místo (a nebude srát na backtracking), ale zase McTom je mnohem nebezpečnější ve vápně). On je super v osobních soubojích jak vepředu, tak vzadu, vyvážení balonu, takže třeba v tom WHU by vypadal skvěle a pravděpodobně by posadil Součka.

Reagovat
VTID94

Arsenal are leading the race for 19-year-old Borussia Dortmund winger Jamie Bynoe-Gittens.

(Source: Bild)

Reagovat
VTID94

Former Leicester City manager Craig Shakespeare has revealed that he has recently been diagnosed with cancer and is currently receiving treatment.

Reagovat
SunFells

David Ornstein

EXCL: Colorado Rapids considering Jack Wilshere as new head coach. #Rapids96 approached Arsenal + permission granted to talk. #AFC U18 boss impressed in interview but no decision made yet. 31yo keen on senior role when right chance arises

@TheAthleticFC

Po roce u U18 dost brzo teda. Koukám že jsou stejně na chvostu, tak snad to pro něj bude aspoň cenná zkušenost.

Reagovat
Salfovic

Bude moct říkat, že je zachránil.

Reagovat
VTID94

After Juventus midfielder Nicolò Fagioli, now there are reports that Sandro Tonali of Newcastle and Aston Villa’s Nicolò Zaniolo are also under investigation for betting breaches.

Reagovat
VTID94

The report claims that one of the players - Tonali or Zaniolo - were betting on their own team's games while sitting on the bench.

Reagovat
Mastný Chobot

zaujimalo by ma, ci by za to mohli dostat ban aj od PL.

Reagovat
Bakary3

Tak tomu se říká hráč !

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Zaniolo teda

Reagovat
Liveral

Brentford vs Arsenal, initially a 12:30pm TNT Sports pick, is set to be moved to Saturday Nov 25 @ 5.30pm due to the local authorities in Manchester objecting to the evening time slot for Man City vs Liverpool. The game at the Etihad will now kick off at 12:30pm, per source.

Tvl ten Liverpool už někdo troli ne? Další repre pauza v listopadu a zase venkovní zápas v sobotu v 13:30, tentokráte na City

Reagovat
avicii

Nech už idú do piče

Reagovat
martin.b

@_pauljoyce

Third time this season Jurgen Klopp’s side has been in that slot immediately after an international break. It will be the 14th occasion immediately after an international break since Klopp took over. Spurs, with six, are next.

tohle je fakt bizár

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

plus teda tvl dalsia skurvena repre pauza

Reagovat
vodka

tak pro city je to taky stejny termin. navic MU melo taky casto zapasy v sobotu, kdyz hrali EL ve ctvrtek

Reagovat
vodka

respektive tim myslim, ze ten rozpis vzhledem k okolnostem ma PL proste dost v pici

Reagovat
martin.b

pointa je jinde, za 8 let jsme v tom termínu po repre hráli 14x, druhý nejvíc Tot a Che 6x, tento rok to bude 4x ze 4 případů :D Jinak teda po EL se snad ani v sobotu hrát nemůže, je to podle mě v pravidlech fixture listu, dost teda pochybuju, že se to někdy v nedávné době stalo.

Reagovat
Liveral

Dával jsem to proto, že Liverpool má sobotu 13:30 snad poslední 4 repre srazy v kuse. Což je fakt zvláštní.

A v sobotu po čtvrtecni EL hrát snad ani nejde ne? To jste hrát nemohli...

Reagovat
SunFells

Kendry Paez po asistenci při debutu v repre ve druhém startu i gól. Mrzuté že skončil v té chelsea.

Reagovat
Mastný Chobot

Portugalsko 3 - 2 Slovensko

Zápas xG 6,55 - 0,29

Dnes dostal xG model pekne cez picu pri troche stastia mohla byt pritom aj remiza

Reagovat
bbbauch

To xG vypada, ze toho stesti nebyla trocha ale kurva hodne

Reagovat
Mastný Chobot

*keby bolo este o trocha viac

Reagovat
Swarley

Stejně jako modely v roce 2018, ze Fico bude znovu premierem... Slovensko j*be na statistiky a modely...

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Důbravka si po dlouhé době asi zachytal

Reagovat
VTID94

Emi Martínez has set a new national record of 622 minutes without conceding a goal for Argentina.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DevilsITDPod/status/1711749745230610827?t=xfartdn1B-w9GT0B9FG9sQ&s=19

Mluvi tam o Onanovi a jeho statistikach co se shotstopingu tyka.

Letos u nas spatny, to je jasny. Cca -2 goly. Ale je to malej vzorek 10 zapasu.

V italii za 24 zapasu, co je taky nic moc ale -2.4 asi.

V holandsku +9 golu.

V LM + 20 golu. Udajne nejvic ze vsech golmanu od te doby co se to meri...

Dobrej golman, co ma ted horsi formu.

Reagovat
Mastný Chobot

Alebo maju v Holandsku tragickych zakoncovatelov

Reagovat
Grahf

a v LM tiež

Reagovat
bbbauch

chtel jsem napsat, ze bych ho teda nechal chytat jenom LM. A pak jsem si vzpomnel, jak ty dva zapasy vypadaly

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Reagovat
r.mrazik

uz v holandsku byl kalamity golman

Reagovat
Busby babes

Ocividne

Reagovat
r.mrazik

a donny tam byl skvely zaloznik

Reagovat
Busby babes

Ty jedes

Reagovat
nani92

a ETH tam bol skvelý manažér

Reagovat
Front hell

Dobrý je za 3, takže průměr,to sedí

Reagovat
Man__United

EXCLUSIVE: Sheikh Jassim has presented fully cash bid, clearing all old debt, with zero new debt, for 100% of the Club.

Sheikh Jassim’s team decline to comment on this news citing “confidentiality restrictions”, but have confirmed they’ve withdrawn from the process. (Fabrizio Romano)

Sheikh Jassim had committed an additional initial amount of over £1.4 billion to finance new stadium plans, training centre facilities, buy players and on city and community regeneration projects. This will no longer happen. [@JacobsBen]

Tak a je hotovo! Dnešním dnem skončila naděje že se někdy vrátíme zpět! S Glazers na věcné časy a nikdy jinak! RIP United!

Reagovat
Busby babes

Super. Nejlepsi zprava za posledni dobu co okolo toho prodeje je

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
Herbmeister

Řekneme si za 5 let, až nic za tu dobu nevyhrajem, pořád budem zadlužení a zůstanou na vysokých pozicích neschopní kamarádíčkové chtělo to změnu a tohle bude pokračování trendu, který je X let nastolen

Reagovat
Busby babes

Porad takova situace bude 1000x lepsi nez byt vlastneny statem.

Pro me je Manchester United vic nez jen fotbalovy klub, ktery se hodnoti jen pohledem vyslwdku na hristi. A kdo ai projde historii klubu tak to imho vidi.

Reagovat
Herbmeister

Takový pohled chápu.

Ale nechápu, že jsou lidi v pohodě s tím, že přijde Glazer 2.0, který zařídi aby Glazeri zůstali a pak to budou spolu vysávat spokojeně dál

Reagovat
Busby babes

Ratcliffe neni Glazer 2.0.

Je to chlap z Manchesteru co by si tim plnil avuj sen. Celozivotni fanousek United

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

A man who has not said a word throughout this whole tedious episode is walking away

Reagovat
Busby babes

Btw to jak opakujou porad co vsechno by koupil a postavil... slibit dokaze kazdej cokoliv.

Reagovat
Salfovic

Kurva, to teď koupí ten Inter

Reagovat
Busby babes

Chudak Rio Ferdinand.

Reagovat
mithro

vsak qatar mu nejake penize este posle, snad to zvladne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

A místo toho nás ceka kombinace Glazer a tohle pako - Sir Jim Ratcliffe is set to complete a deal for a 25 per cent stake in Manchester United after the withdrawal of his main rival, Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani, from the bidding war to buy the club.

Reagovat
Busby babes

A co? Porad to Ratcliffe dela lip nez Katar...

Reagovat
Herbmeister

Vést klub? Nemyslím si

Reagovat
Busby babes

Kdyz vidim Nice, tak celkem jo

Reagovat
Herbmeister

Když má Ratcliffe takové schopnosti a prostředky, tak by mělo být Nice každý rok v Champions League minimálně, spíš být na špici. A posledních pár let nic moc teda

Reagovat
vodka

tak zrovna Nice není úplně ideální příklad, ne?

Reagovat
Busby babes

Ted jo, v letr nebo v prubehu minule sezony tam privedli do vedeni schopne lidi. Defakto se koukli ktery tym ve francii jede nad svoje ocekavani a pretahli odtud lidi

Reagovat
vodka

jo, jako já jsem v tomto celkem ok, protože co předvedli se Sky/Ineosem v cyklistice první roky byl taky slušný výkon...

Reagovat
Busby babes

Uvidime no, ale maji zkusenosti a zajem. A ocividne jsou schopni se z chyb poucit

Reagovat
Man__United

Nejhorší ze teď půjde Katar půjde a koupí Liverpool nebo Tottenham a my budeme zaseknutí dál v prdeli

Reagovat
Busby babes

At si je tam uzijou. Katar vlastni PSG a jak jim to jde...

Reagovat
martin.b

Reagovat
mithro

liverpool idealne

Reagovat
Mastný Chobot

keby kupili Tottenham, tak tej tretej svetovej vojne uz nic nezabrani

Reagovat
jk

To, že Lewis půjde co nevidět do důchodu je docela jasný. Ale furt bych byl radši, kdyby to zůstalo v jeho rodině, než by to koupil Katar nebo podobný hovna

Reagovat
aragorn

FSG oficiálně vyhlásilo, že klub už nehledá nové investory ani nemá záměr klub prodat.

Reagovat
iamek

Reagovat
Herbmeister

Jako nevím, ale ti co podporují Ratcliffa, tak je fajn, že jsou morálně na výši, ale je to výměnou za to, že se budeme na vždy placat okolo 5. místa. Za mě jsem chtěl majitele, co nás dotáhne na výsluní, což Ratcliffe není. Qatar negativa všichni znají, Ratcliffova firma je největší znečištovač na světě. Tam opravdu není morální vítěz

Reagovat
Busby babes

Ratcliffe ma vic penez nez twn jouda z kataru.

Reagovat
mithro

najdolezitejsie je, ci najde schopnych ludi, ktori ten klub budu viest.

Reagovat
Busby babes

presne a v tomhle me jeho pusobeni v Nice prijde docela fajn. Ted tam privedli dobry lidi

Reagovat
Herbmeister

Ratcliffe nemá nic, jeho firma jo. A to.je docela rozdíl. A když má víc peněz, tak proč si musel půjčovat, aby mohl dát nabídku na koupi celého klubu

Reagovat
Busby babes

jeho firma. Kterou on vlastni.

Proc si musi pujcovat? Protoze miliardy nema nikdo cash. Sejk by si taky pujcoval .

Reagovat
Herbmeister

Ano, ale to není OSVČ tady z nějaké dědiny. To je mezinárodní firma, která má za cíl zisk a musí se zodpovídat akcionářům, a další stakeholderum. Vlastnit úspěšný fotbalový klub není výhodná investice, takže tam bude tolik problémů v příštích letech s řízením klubu. Fakt dnešek není růžový den pro Manchester United

Reagovat
Salfovic

Šejk těžko.

Reagovat
Busby babes

Ten sejkuv navrh mel byt financovany pujckoubz katarske banky

Reagovat
TopinB

Fakt firmu (která znečištuje svět) a stát (který nechává lidi chcípnout na stavbách, popravuje za homosexualitu, nedává práva ženám a menšinám, provozuje novodobé otroctví a v neposlední řadě prodává ropu, kterou využívá právě ta firma) dáváš na tu samou úroveň?

Reagovat
Mastný Chobot

Tak zas dôsledky znečisťovania zabíjajú násobne viac ľudí ako Katarčania. Nehovoriac o ďalších organizmoch.

Reagovat
mithro

Katarcania neznecistuju?

Reagovat
Mastný Chobot

To ja neviem. Doha bola veľmi čistá, keď som tam bol

Reagovat
Herbmeister

Psal jsem někde, že to je to stejné? jen jsem poukázal na to, že se z Ratcliffa dělá svatý, co to zachrání. Ale kurví svět taky, sportovně nic nedosáhl ve fotbale, chtěl koupit Chelsea, kus Barcelony, nakonec mu vyšel Manchester United. A to nejhorší, kvůli němu zůstanou Glazeri dalších X let. Ten klub je nemocnej, stadion a veškerá logistika úplně v prdeli. Glazeri ten klub brutálně ždímají a teď se přidá jeden další vysavač.

Reagovat
TopinB

"Tam opravdu není morální vítěz"

Tohle mi přijde jako psaní, že je to to samé.

Reagovat
Herbmeister

Ok připomínku beru. Myšleno to tak, že oba nejsou vzorem morálky samozřejmě Qatar má větší řízená zvěrstva na svědomí

Reagovat
TopinB

Reagovat
Grahf

takže katar kúpi spurs, alebo niekoho podobného a zas spadneme o niečo nižšie, paráda.

Reagovat
Golasso

Fakt nevím, co některé fans MU tak láká na tom, stát se dalším ropáckým paklubem. Navíc u Kataru by byla otázka, jestli by vám to vůbec pomohlo.

Reagovat
Herbmeister

Protože byli jen dvě možnosti. Myslím, že každý by byl rád, kdyby bylo víc nabídek a mohli jsme si vybrat "perfektního" kandidáta

Reagovat
Busby babes

Protoze nekteri proste neresi nic jineho nez aby prisli novi hraci. Takovy to jak mala decka chtej vzdycky novou hracku.

Reagovat
r.mrazik

doku o Becksovi na netflixu dost fajn

je husty,jak urcite veci ty lidi berou ze sveho pohledu, i kdyz s tim clovekem travis denne x hodin

kazdopadne to,ze nejlepsi sezonu,kdy mel vyhrat zlaty mic 98/99 on a ne rivadlo, odehral v takovych osobnich srackach, je drsny

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

je to PR ale spracovane to bolo super.

Reagovat
r.mrazik

Jasný. Třeba to, jak se celkem vyhli tomu podvadeni bylo úsměvný.

A jak chtěl utéct z USA taky.

Ale všechny miluje a hlavně rodina..kterou svými přesuny dost ničí.

PR, ale doku fajn. Pěkné vzpomínání. Já ho vždy hrozně zral

Reagovat
Nikikrew

Bol a je to frajer. Simple as that

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

jeden z mala oblubencov v drese United

Reagovat
protiproudu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Salfovic

Co to tam má Arsenal napravo krom 1x PVP ?

Reagovat
Mastný Chobot

Knows How to Use Havertz Trophy

Reagovat
r.mrazik

Takže Ratcliffe koupi jen 25%? Změna tedy jen kosmetická...? Po skoro roce sraček?

Reagovat
Dawon

Podle athleticu by měl mít kontrolu nad sportovnima rozhodnutima...plus to samozřejmě může otevřít cestu pro plný odkup později. Je to daleko od ideálu, ale nějaký posun by to snad být mohl

Reagovat
r.mrazik

teoreticky ano...prakticky je 25 porad malo

Reagovat
mithro

ziadna idealna moznost neexistovala, odkedy stat dovolil Glazerovcom kupit United na dlh.

Uvidime, koho vyberu do vedenia, tam je jedina sanca, ze sa moze nieco zlepsit.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ole_was_right/status/1713374935916134827?t=-Ibx_QLiqQdEYMZgPPb8kQ&s=19

Bude zalezet na detailech toho dealu. Navic Ineos bude urcite chtit postupne koupit i ten zbytek

Reagovat
iamek

Měl by to být snad jen začátek. Asi lepší než nic.

Reagovat
r.mrazik

to asi jo. jen je to zklamani

Reagovat
iamek

Fandíme United. Zklamání je naše denní rutina.

Reagovat
martin.b

Smutný číst kolik fans by se rádo zaprodalo zločinnýmu režimu s naivní vidinou automatickýho úspěchu

Reagovat
Grahf

treba sa spýtať fanúšikov City, čo oni na to :)

Reagovat
Salfovic

Nebo fanoušci Newcastlu jsou z toho taky úplně v prdeli a se slzou v oku vzpomínají na Champ.

Reagovat
Kinky7

Že bych si ucuraval z toho že nás vlastní šejk to ne ale máme kliku že do toho nekecá a necha lidi co fotbalu rozumí dělat svou práci... a věř mi že v těch stávkách co klub byl po Thaksinovi( který není o nic lepší) nebylo moc volba.

Pořád ještě lepší UAE než SA třeba.

Pro něj je to PR jako prase ale PR zhodnocené ani ne tak fotbalem jako těmi investicemi co vrazil do east Manchesteru. Byty, práce apod....

Reagovat
Grahf

nemusíš máš z toho radosť, ale že by sa proti tomu nejak protestovalo, to sa určite nedeje :)

Reagovat
Kinky7

To určitě ne.

Reagovat
vodka

Reagovat
Man__United

Sir Jim Ratcliffe to secure control of all footballing operations in his proposed 25 per cent #MUFC co-ownership deal. @TelegraphSport

Uvidíme no, pokud je tohle pravda a přijde Paul Mitchell jako nový sportovní ředitel tak to třeba nebude tak špatné

Reagovat
Busby babes

Hezky, na tohle se odkazuju vys. Zalezi na detailech. Klidne muze deal byt: nasypu penize , ale budu mit kontrolu nad urcityma vecma.

Reagovat
Dawon

Nejak tak to asi bude no, jinak pro nej nemuze moc davat smysl kupovat 25 % za nemale penize bez nejake jistoty, ze by mohl v budoucnu odkoupit zbytek.

Jestli to prinese nejake realne zlepseni kdovi, ale aspon je to konecne nejak pohyb...a teda to ze to nebude Katar vnimam jako obrovskou vyhru.

Reagovat
iamek

Proč je každý nadšený z Mitchella? Absolutně ho neznam a nesleduju jeho práci tak se ptam. Mercy.

Reagovat
iamek

Btw - Both Paul Mitchell and Michael Edwards have been discussed in relation to being appointed at #mufc by Sir Jim Ratcliffe. @theatletic

Edwards je ten co byl v Poolu?

Reagovat
Busby babes

Jj ten z Poolu

Reagovat
Grahf

Edwards nechce robiť pod glazerovcami

Reagovat
mithro

hovoril vcera na pive?

Reagovat
avicii

Edwards nedávno zalozil akúsi poradenskú spoločnosť v športovom odvetví, ten už asi nebude robiť priamo pod nejakym klubom..

Reagovat
Kowe

tak snad s ni navazeme spolupraci

Reagovat
jk

Přirozené přivedl do Spurs Deleho

Reagovat
Grahf

Paul Mitchell best signings:

Matheus Cunha £1.5m

Dele Alli £5m

Trippier £6m

Sadio Mane £10m

Nkunku £11m

Mukiele £18m

Heung Min Son £22m

Reagovat
r.mrazik

and worst?

Reagovat
EZ

Gaston Ramirez (£12m, Soton)

Dani Osvaldo (£15m, Soton)

Vincent Janssen (£17m, Spurs)

Clinton N'Jie (£8.3m, Spurs)

Myron Boadu (£14.9m, Monaco)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

No u Spurs bych klidně dodal Yedlin, Stambouli, Nkoudou, Pau Lopéz a Moussa Sissoko cožbyl za ty prachy taky nesmysl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Man__United

A premier League footballer hosted a secret sex party — with models forced to sign legal gagging orders, according to the Sun.

One girl, who was ordered to hand over her mobile at the five-star ­London hotel, said: “It was wild.”

Footage leaked to The Sun on Sunday shows a fixer telling guests where to meet and how to deal with security.

The organiser talks over video at the hotel, saying: “So guys, really easy. This is the back.

"Here we can arrive and park and the driver can drop us off. Over here, there will be security.

“This is the entrance for the girls and everyone

“The security will accept and here, inside, we will do NDA (non-disclosure agreements) and phones . . . and here we’re going to go to the party and the rooms.”

Reagovat
Mastný Chobot

“It was wild.”

Tak to som šokovaný, že orgie boli divoké, to som naozaj nečakal.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
EZ

takze gagging orders hovoris

Reagovat
Man__United

More on my exclusive story that Paul Mitchell is a leading name under consideration at #MUFC under Sir Jim Ratcliffe. Mitchell has just moved back to Manchester and is keen on a sporting director role and a Premier League return.

https://twitter.com/JacobsBen/status/1713838520496771428?t=-147GMlDPLrE2Y0ij2kRxw&s=19

Reagovat
Man__United

Former general director of PSG and CEO of Juventus Jean-Claude Blanc could be set for a KEY ROLE at Manchester United under Sir Jim Ratcliffe! #MUFC [@SkyKaveh]

To vypadá na velké změny ve vedení

Reagovat
JohnnyBravo

Já doufám, že když už se neudělá velká změna u majitelů, tak se aspon pořádně řízne do nejvyššího vedení

Reagovat
Busby babes

Zalezi co tim myslis. Arnold ted uz nerozhoduje o fotbalove strance, nechava to na Murtoughovi. A ten podle mw zavedl daleko lepsi system, privedlibse dobri hraci, kteri zapadaji do tpho, co ETH chce hrat. Imho naopak spis sam nechal ETH mozna trochu moc volnou ruku, ale to je proste tezky se na te hrane pohybovat.

Ale sportovni usek funguje posledni 2 az 3 roky daleko lepe. Jeste to chce vylepsit nase vyjwdnavani, Antonyho jsme rozhodne preplatili. Ale treba letsoni prestupy iz jsou i v tomhle ohlwdu lepsi. Je co zlepsovat ale jde to dobrym smerem.

Zas je fakt ze Murtough rozjldne nepatri mezi 5 nejlepsich DoF na svete, takze pokud by prisel treba Edwards, tak je to rozhodne zlepseni

Reagovat
r.mrazik

rozhodne by to bylo zlepseni

antony za raketu byl ulet, case nejspis taky

mount a onana taky nejsou dobre prichody

sikovny sportovni reditel je nutny jak svina

Reagovat
Busby babes

No, to s teboubu phlky veci nesouhlasim ale to vime a nema to cenu zas resit

Reagovat
bbbauch

Mas novej telefon nebo co? Tolik preklepu nemivas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

v poradku, ja to chapu

jen si vem,ze misto Antonyho a Caseho minule leto,jsme mohli koupit Rice/Caiceda a jine levnejsi kridlo...

a misto mounta a onany nejakeho lepsiho brankare a hrace,ktery nedubluje post Bruna (ostatne jako tehdy prichod Beeka...no proste stejna chyba uz podruhe )

sportovni reditel je potreba jak prase drbani

Reagovat
J0EL

v poslednej dobe ste "netrafili" snad ani jeden poriadny prestup (mozno okrem Bruna). Este aj ten Varane je viac na marodke ako na ihrisku. Naozaj nechapem, ze tuto vasu prestupovu politiku este niekto dokaze obhajovat no

Reagovat
bbbauch

“Mozno okrem bruna”

Reagovat
r.mrazik

bruno je super, martinez je skvely

malacia je fajn za ty penize, amrabat se zda taky ok

hojlund taky fajn,ale drazsi a antony taky,ale ne za ty prachy

.

uplne sileny to neni,kazdopadne caseho,antonyho,mounta a onanu za ty prachy...to je otazka,zda se nemohlo vymyslet neco lepsiho

Reagovat
J0EL

Na Martineza som zabudol, ten vysiel taktiez. Zvysok je ale fakt slaby za tie peniaze.

Reagovat
r.mrazik

za jake penize? malacia stal ubohych 13 mega a amrabat za 8,5 na hostovani

Reagovat
J0EL

Antony, Mount, Varane, Case, Hojlund, Onana, Maguire... Slabe za tie peniaze.

Neviem co mas a tym Malaciom stale pisal som aj o nom niekde? Amrabat detto.

Reagovat
r.mrazik

"Na Martineza som zabudol, ten vysiel taktiez. Zvysok je ale fakt slaby za tie peniaze."

Reagovat
Busby babes

Bruno, Casemiro, Martinez, Varane je ok. Mount, Onana, Hojlund je brzy hodnotit, ale hraci jsou to vsechno kvalitni. Rict, ze jsme netrefili nikoho je docela divny

Reagovat
J0EL

Case za tie peniaze naozaj nie je ok. O rok mozete hladat dalsiu nahradu za 100 mega... Varane s jeho IP profilom takisto nie je podareny prestup. Mount a Onana zatial velmi zle. Hojlund jedine ze si odmyslis cenovku.

Reagovat
Busby babes

whatever

Reagovat
J0EL

Necakane

Reagovat
Busby babes

ano, tvoje objektivni zhodnoceni ala vsichni stoji za hovno, me opravdu neprekvapilo

Reagovat
J0EL

Napise najobjektivnejsi fanusik na fore

Btw, pisu to aj viaceri od vas, tak si najprv "uprac doma".

Reagovat
Busby babes

ja nejsem zodpovednej za nazory jinych fanousku United. mozna to pro tebe bude prekvapiva informace no...

Reagovat
JohnnyBravo

Antony je aspon mladej a má toho ještě hodně před sebou, ale ty peníze za Caseho s Varanem byly v podstatě investice do 1-2 sezon a už se ty jejich pozice musí řeišt znovu a museji se začít nahrazovat.

Reagovat
SCELO

Reagovat
r.mrazik

prave

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Na hodnoceni Mounta je teda dost brzo.

Reagovat
r.mrazik

to asi ano...

ale za me blby prestup stejne jako drive beek

Reagovat
vodka

Rice byl minulé léto neprodejný, ani kdybys za něj dal 150

Reagovat
r.mrazik

myslis? to si jisty nejsem...

Reagovat
SunFells

To tvrdili ve WHU a zdá se, že tehdy mezi sebou měli dohodu, že jim dá ještě rok a potom mu nebudou komplikovat jeho volbu.

Reagovat
r.mrazik

Ok. Ale zas kdyby MU nabídlo 130 Mega, tak kdo ví, co by se dělo...tvrdilo se vždy hodně věcí

Reagovat
SunFells

Tak nikam neodešel že a nabídky na něj žádné uváděné nebyly. Na hráče jako je on, takže si lze snadno představit jeho vůli. S tou se dá samozřejmě pracovat, ale samotná nabídka by asi těžko byla dost, navíc ani podmínky nestály na vaší straně.

Reagovat
r.mrazik

tak on mel nakroceno ven uz o rok drive,akorat kvuli covidu na nej nikdo nemel

zase neverim,ze by byl lonske leto nejak nedosazitelny,kdyz sel pak tohle

ale budiz

Reagovat
SunFells

Právě neměl a všichni víme kolik peněz se kde utratilo navzdory covidu, PL se neomezovala.

Reagovat
r.mrazik

to vlastne bylo predloni, loni to litalo

kazdopadne za spravnou a tlak by ho west ham pustil

Reagovat
fenixLFC

stopercentne bol vlani nepredajny

Reagovat
r.mrazik

Vše má svou cenu. Žádných 100 procent neexistuje. Natož ve fotbale

Reagovat
fenixLFC

nie nema. ked mali dohodu ze ho nechaju odist o rok tak aj keby ste ponukli miliardu tak sa to nezmeni.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze za miliardu by to uz Kreta vzal, kdyz by to bylo vic nez je hodnota klubu.

Reagovat
r.mrazik

jojo,ani miliarda by nestacila

asi vsichni vime,jak je to s temi dohodami mezi klubem a hracem a ze vzdy zalezi na nabidce a zda ten hrac ten prestup chce

takze s temi 100 procenty...

Reagovat
fenixLFC

sorry ale hore vravis o spravnej sume a tlaku. lenze ten tlak by neprisiel ked mal tak ako tak dohodnute s klubom ze o rok ho predaju. navyse sa jedna o ich odchovanca a kapitana takze zrovna v tomto pripade ta dohoda bola proste nezlomitelna, kedze by o to nemala zaujem a dovod ani jedna strana. rovnako suma, za ziadnu ktoru by ste si mohli dovolit by ho neprijali, to by musel byt sialeny ulet. najma ked tvoja zakladna premise vychadza z toho ze by ste z penazi co sli za antonyho s casemirom prisiel rice a nejake lacnejsie kridlo

a sorry, ale ked by ste mali sancu 0,0000000001% za uplne dementnych a nepravdepodobnych okolnosti tak to vazne budem pre zjednodusenie nazyvat ze bol stopercentne vlani nepredajny

Reagovat
Busby babes

"ovnako suma, za ziadnu ktoru by ste si mohli dovolit by ho neprijali, to by musel byt sialeny ulet."

no vidis a uz jsme se dostali k tomu, co pisem. ze za spravnou castku pro WHU by prodejny byl.

Reagovat
fenixLFC

jezis, spravnou sumou moze byt prave ta miliarda napriklad a v zivote by ste ju neponukli ked nieco stoji viac ako mozte zaplatit tak to proste nie je spravna ciastka niekedy navyse mozte ponuknut nezmysel a aj tak ten klub hraca odmietne predat z rady dovodov. u ans to bolo vidiet po konci prestupaku so salahom, u rice ta nepredajna situacia vychadzala prave z dohody

Reagovat
Busby babes

no, 150 mega za Rice, tak myslim, ze uz i loni by se ve WHU hodne rozmysleli.

Reagovat
fenixLFC

sotva, nemali dovod. aj vdaka nemu sa udrzali v lige, vyhrali europsku trofej, hraju europu znova a mohli si naplanovat prestupak rok dopredu, vytipovat posily atd. a aj tak ho predali za 100 mega. realne tak z toho vytazili viac ako keby prijmu nejakych 150 mega

Reagovat
Busby babes

meli by 150 milionu duvodu. ale je to fuk, nikdo takovou nabidku nedal, nedozvime se to

Reagovat
r.mrazik

ja fakt nevim,v jakym mumulandu nekteri zijou

prislibeni,ze te za rok pusti je stejny,jako od holky,ze ti za rok da...

za ten rok totiz ta nabidka prijit nemusi...at uz pro klub,nebo pro hrace...takovy Kane by mohl vypravet,kdyz presluhoval v klubu par let

takze kdyby prisla za rice nabidka 130 mega a on si postavil hlavu,ta by odesel...stejne treba jako caicedo tohle leto

.

nezlomitelna dohoda je fakt funny vec ve fotbale

rikam...mumuland

Reagovat
vodka

nezlomitelna ne, ale on Rice chtel zustat, kdyz uz se dostali do evropy a chtel si zahrat evropu jako kapitan WHU. nakonec jeste tu EKL vyhrali, takze pro nej idealni scenar.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Proč jako ?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Tie peniaze za Hojlunda (to, ze hra teraz dobre, je irelevantne), Onanu a Mounta mi teda nepridu ako nejake velke zlepsenie oproti tym za Antonyho

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

no, me jo

Reagovat
JohnnyBravo

Kolik by si chtěl zaplatit za jednoho z nejnadějnšjěích anglických hráčů v ideálním věku, kterýho kupuješ od přímý konkurence?

Reagovat
Mastný Chobot

Po viac než otrasnej sezóne, s rokom do konca zmluvy? No, menej než 55m. Rovnako ako v prípade Havertza mi pri oboch ako víťaz príde Chelsea. Aj keď teda je fér dodať, že Havertz za 64m sa javí ako ešte horší deal. V tomto si koniec koncov Arsenal nemá s MU veľmi čo vyčítať.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Busby babes

zaj jedna spatna sezona, kdy byl spatny cely tym a on byl cast roku zraneny... nevim no, zrovna u nej si myslim, ze jsme preplatili fakt jen mirne. o kolik niz to mohlo byt, 5 mega? ma cenu to nejak vyrazne resit pri tech castkach?

za 40 by ho Chelsea nepustila

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Si řekneme třeba za rok, jestli z toho Chelsea vyšla jako vítěz. Za mě jsou oba ty dealy v pohodě, u Mounta se možná dalo pracovat s tou cenou v rámci rozhádanosti klubu s hráčem, ale fakt si nemyslím, že by to stáhli o moc.

Reagovat
SunFells

Klidně i později vzhledem s domnělou dobou působnosti v nových týmech.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Jasne, ze cas ukaze v pripade Mounta aj Havertza, ale neviem, ako to presne myslis alebo ako to chces vyhodnotit. Keby aj Chelsea skoncila desiata dalsie 3 roky po sebe, tak to predsa nerobi z predajov Mounta, ktory by odisiel zadarmo, alebo Kaia, ktoreho nevedeli vyuzit, zle predaje.

Reagovat
Busby babes

a musi tam byt vzdycky nejaky porazeny? Chelsea dostala fajn penize za odchovance. My jsme privedli hrace, kterej by jinak mel daleko vetsi hodnotu na trhu nebyt jeho specificke situace s koncici smlouvou. win - win.

Reagovat
Robertson

Nemusí, ale je...tak ako MU, tak aj AFC...stačilo priviesť Maddisona...

Reagovat
Golasso

Pokud jsme chtěli profil hráče, jako má Havertz, tak nemůžeme přece přivést Maddisona. To nedává žádná smysl. Maddison hraje víceméně to, co Ode.

Reagovat
Golasso

žádný*

Reagovat
Svatej

Za mě spis teda lose lose zatim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Golasso

Vždycky se snažím na ty dealy koukat v rámci širšího kontextu. Jako v době, kdy kdejaký jouda s jednou dobrou sezonou v nějaké prdeli stojí 50+ mega a kluby jsou ochotny za brutálně riskantní přestup typu Mudryka uvalit 100 mega, jsou částky za Havertze a Mounta ještě ok. V porovnání s tím, jakou hodnotu by ti hráči měli, kdyby se v Chelsea s jedním nerozhádali a druhý neměl flashbacky hodné veterána z Vietnamu pokaždé, když vidí modrou, tak z toho Chelsea vychází dost blbě. Vzhledem k okolnostem za ty hráče dostali slušné peníze, ale v celkovém kontextu absolutně ne. Kolik na tom reálně vyjednali navíc? 10-15 mega za oba dohromady? Však to je úplně směšné za anglického odchovance a mladého ofenzivního univerzála s hromadou zkušeností. Jestli se ti hráči chytnou (a já jsem přesvědčen, že ano), tak se na ten deal bude ještě vzpomínat v dobrém.

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
r.mrazik

vubec bych ho nekupoval,kdyz na jeho pozici mas bruna

Reagovat
Busby babes

jenze on se neprivadel na pozici Bruna no

Reagovat
r.mrazik

a nakonec tam hraje,protoze ve 433 spolu hrat nemuzou no...

Reagovat
JohnnyBravo

On má být spíš náhrada za Eriksena, než za Bruna

Reagovat
r.mrazik

to je jen FM styl mistni diskuze na EF...evidentne misto eriksena hrat nemuze, to jsme videli prvni zapasy a pak musel zacit hrat vyse

Reagovat
Svatej

Tady si dovolim nesouhlasit. Nerikam, ze je to jeho nejlepší pozice a u nas ji hral tak 4x, ale pamatuju tam 2 super výkony, byt jednou to bylo proti nejakym chlívám v poháru (ale zas to byla dvoučlenná zaloha s Gilmourem v kombinovany vaze 70 kilo )

Reagovat
r.mrazik

takze 4x, z toho byl dobry 2x a to jednou bylo proti chlivam...to rika asi vse

z meho pohledu tam hrat u nas nemuze...treba se budu plest,ale dopadne jak donny,kterej byl taky tak (ne)pouzitelny

Reagovat
Svatej

Na druhou stranu 50% uspesnost na postu, co nikdy nehrál je slušný, nerikam ze ve zbytku byl k hovnu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Tak ale v té době byl ve formě (předpokládám) to by dobře zahrál i stopera.

Reagovat
Svatej

Tak dvoučlenná zaloha a tříčlenná je dost něco jinýho ze jo

Reagovat
Svatej

A my dvouclennou skoro nehrali a i kdyz jo, byli tam jiní hráči

Nejčastěji u nas hral nejvyssiho zaloznika v 4231/433 a nebo kridlo

Reagovat
r.mrazik

takze pripadna pozice bruna

Reagovat
JohnnyBravo

Asi bych ho začal zkoušet na RW no

Reagovat
papos182

Reagovat
Salfovic

Tak v tom případě, to byla úplná blbost, protože jeho primární pozicí je AM, jako u Bruna.

Reagovat
SunFells

Je to dost velké zlepšení, kromě lehkých přeplatků mají Mounta díky smlouvě dokonce výhodně. Oproti tomu Antony byl hráč hodný třetiny.

Reagovat
Busby babes

no, uvidime. tohle hlavne bude zalezet na vykonech...

Reagovat
Busby babes

Zrovna tomuhle bych zatim uplne neveril, ale uvidime. Mozna Glazeri fakt predaj komplet day to day rizenibklubu a budou proste jen sledovat zhodnocovani klubu a tak. Teda samo v idealnim pripade. Ale ze by minoritno vlastnik obsadil i CEO... no, uvidime na konci tydne

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BradN_Utd/status/1713936986723975465?t=yQyvjDBuMxqWgLFYU1a16w&s=19

Dobry vlakno o tom, co udelal INEOS v Nice posledni rok a pul.

Reagovat
Grahf

pozerám, že predtým do toho šli po hlave jak magnáti z rumunska a naťahali vyhaslé "hviezdy" pre rýchly úspech

Schmiechel, Ramsey, Barkley, Schneiderlin

Reagovat
Salfovic

Jo, taky se pak nějakou dobu pohybovali v sestupových vodách.

Reagovat
Busby babes

Tak ono vetsina z nich prisla zadarmo ne? A i tak hrali pak relativne ok stred tabulky.

Reagovat
Grahf

to je samozrejme, že prišli zadarmo, keď im skončila zmluva, bo ich nikto nechcel :) Proste preberanie sa v odpadkoch :)

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4967615/2023/10/17/ineos-ten-hag-manchester-united/

Nice are second in the Ligue 1 table after eight games following an unbeaten start under their 34-year-old head coach, Francesco Farioli — a disciple of Roberto De Zerbi who was appointed this summer.

Farioli is not the only relatively new face. Fabrice Bocquet was hired as chief executive a year ago from Lorient, while Florent Ghisolfi and Laurent Bessiere subsequently joined from Lens as sporting director and performance director respectively.

At the root of all this upheaval is Sir Dave Brailsford, who led an internal audit of the club’s processes last year and found himself filling the gaps it created.

As director of INEOS Sport, Brailsford ensures each department — football, cycling, sailing, rugby and marathon running — is aligned with the group’s wider, federalist business structures and his reforms at Nice are instructive for United fans wondering what a Ratcliffe-led sporting department could look like.

tohle je neco podobneho, jen od Athleticu. Plus je zatim teda dobry, ze z jejich tabora nejde zadny: privedem Mbappeho s Messim, jako od Kataranu...

Reagovat
JohnnyBravo

Tohle je přesně to, co by mě na těch Katařanech strašilo nejvíc. Kecy typu koupíme Mbappeho, Camavingu a bůh ví koho ještě.. timhle si získaji spoustu fanoušků, ale je to to nejhorší co by mohli udělat. Za tohle mají bigup ty týpci z Newcastlu, který to doplnujou skvěle

Reagovat
Zaschrona

777 Partners missed payroll to their own staff in July, and failed to pay rent for their own HQ.

Reagovat
Amon

Reagovat
Hachim Mastour

Partey > Caicedo

Reagovat
Busby babes

ale ze by San Marino zatim nejak davali...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

Reece James sustained an injury in training over 10 days ago. He underwent a scan, which was deemed fine - and has been training alone. He is a doubt for Chelsea’s clash against Arsenal on Saturday.

tvl, ten je taky sklenenej

Reagovat
Svatej

Úplně v prdeli a orestavam věřit, že někdy bude aktivním hráčem.. aspoň ze se koupil Gustoy kterej nějak projizdi pod radarem a přitom je velmi dobrej..

Reálně by se měl řešit i levej bek, ať tam nehraje Colwill, protože duo James - Chilwell spolu hrát nebude možná nikdy vic jak zapas v kuse...

Za poslední tri roky mají společně nahraný snad 4 zápasy, to je absurdní

Reagovat
iamek

Amrabat out of Morocco team due to injury. [alayam24]

Reagovat
JohnnyBravo

miluju repre pauzy.. ještě doufám, že Hojlund nerozchodí ty záda a jsme zase v řiti

Reagovat
iamek
Reagovat
JohnnyBravo

Vždycky jsem San Marinu přál, ale tohle je hrozná prasečina, jestli to dělali cíleně

Malacia to je mi úplná zájada, vždyt on marodí s něčím jako suchost v krku ne?

Reagovat
JohnnyBravo

Jo ted čtu teprve expresku, tak to mi uniklo

Reagovat
Dawon

Spis to vypada, ze si nekdy snad jeste na zacatku leta nejak vazne zrakvil koleno. Alespon to sem vycetl z tech hodne omezenych informaci, ktere se tu a tam objevily Ty kecy o "nemocich" zacal Ten Hag evidentne pouzivat jako obecnou vymluvu pro absenci hracu, to bych vubec nebral v potaz.V podstate vzdycky kdyz to zraneni nenastalo pri zapase a nebylo evidentni, co je to za problem, tak rekl, ze je to nemoc

Reagovat
Busby babes

operac e kolene, ale objevilo se to az dneska.

Reagovat
Salfovic

Já bych ty posraný kvalifikace zrušil a hrál hrál víceúrovňové šampionáty.

Reagovat
Busby babes

super no. potrebujem Casemira posadit a jeho nahrada se zas zrakvi. btw Case zas u obou golu se moc nepredvedl. ne ze by je vylozene zavinil, ale mohl zareagovat lip.

Reagovat
Dawon

Simon Stone

@sistoney67

Not expecting an outcome around ownership situation at tomorrow's Man Utd Board meeting. Obviously a lot of detail and issues being worked on.

Pokud by nekdo doufal, ze se to zitra na tom board meetingu rozsekne, tak podle athleticu spise ne a cekaji, ze to jeste potrva aspon nekolik tydnu

Reagovat
r.mrazik

piskejte konec sezony

Reagovat
Busby babes

jj. imho to byla moc optimisticka zprava o tom ctvrtku. Musi se to taky nahlasit PL a SEC a tak...

Reagovat
Busby babes

Ratcliffe would like a deal done in time for the January window. And regardless of board approval, it's a 6-8 week competition process if all legal and logistical requirements are considered.

https://twitter.com/JacobsBen/status/1714606829324411044

Reagovat
Hlahart

tak to byla úplná blbost od začátku a je dobře, že o tom nerozhodují takhle rychle

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

Tak rychle...resi se to skoro rok Ze se tohle ted dostalo na verejnost nutne neznamena, ze to byla novinka. Ale pokud to je novinka, tak to samozrejme blbost je no

Reagovat
r.mrazik

tak ten "prodej" se resi docela dlouho ne?

chelsea byla rychle, newcastle relativne taky?

Reagovat
Hlahart

My máme mnohem složitější akcionářskou strukturu než kdokoliv z těch týmů, dokonce než kdokoliv v Anglii. Jsme na burze, tohle se prostě rychle řešit nedá. O tom aktuálním řešení se navíc dlouho nemluví. I Ratcliff chtěl původně kupovat vše, nebo velkou většinu

Reagovat
r.mrazik

ok ok

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/RealMattLeggett/status/1714189003824435348

skvely vlakno k tomu Kataru

It’s baffling that people are SO convinced Qatar would have meant:

- Ground rebuilt

- Area developed

- Mbappe etc

Sheikh Jassim REFUSED to engage properly in the sale process, ignored confidentiality by briefing journalists, ignored what the sellers (The Glazers) wanted

If you are THAT incompetent before you even get your hands on the club, what would you expect if the sale actually went through?

Sheikh Jassim had the financial backing of an oil-rich nation state and was still unable to convince the Glazers to sell to him

That is EXTRAORDINARY incompetence

His personal record as a businessman also stinks - he was part of the board that plunged Credit Suisse into corruption, conspiracy and money laundering before he ran off to work for Daddy’s Bank

back home

Sheikh Jassim would not have been Man Utd’s Sheikh Mansour

He would have been closer to Thaksin Shinawatra

A deeply corrupt & incompetent nepo-baby who would have turned United into a cesspit and ruined the club’s historic socialist, community image

Reagovat
iamek

Nakonec to asi dopadlo dobre

Reagovat
Busby babes

doufejme

Reagovat
Ligter

Reagovat
martin.b

@JanAageFjortoft

The Glazers must be genius!

Still in control of Manchester United.

Financially they can still do whatever they want

The “sport-department” where they are judged/criticized, they give Ratcliffe responsibility for. And they get paid a fortune!!

Must be a party at the Glazers

Reagovat
Busby babes

Je to pro ne win. ale to by byli vzdycky, i kdyby to rovnou prodali za 6 mld liber, kdyz klub koupili asi za 400 mega sve investice.

Ocividne byl tohle jedinej workable deal. a INEOS prevezme rozhodvovani v oblasti, ktera by mela byt pro kazdej fotbalovej klub nejdulezitejsi. uvidime jak to bude fungovat.

Reagovat
Dan Gubić

Tieto deti šťasteny neinvestovali ani dolár. tatko im zanechal zlatú baňu. no Avram je v takých dlhoch že svoj podiel nemôže pustiť - nezostalo by mu z podielu zhola nič, a prišiel by o stabilný ročný príjem z United. Avram chce (a musí) v United zostať až do smrti ak chce mať luxusný život až do posledného výdychu.

Predstava že Sir Jim dostane do rúk športovú stránku a vráti klub do bojov o trofeje sa cení, si stále pozitívne naladený fanúšik United. Ale sám vieš že je to utópia, že najbližších 20 rokov ak vôbec v živote sa dožiješ titulu United. A to sa rozpadá Old Trafford plus tréning centrum, tento klub je na dlhé dekády fprdeli.

Reagovat
Busby babes

to nedava zadnej smysl. jako vzdycky.

Reagovat
VTID94

BREAKING: Sandro Tonali faces a lengthy ban from football after admitting to betting on AC Milan matches while a player at the club, according to Sky

Reagovat
VTID94

Nicolo Zaniolo has been cleared of all accusation’s in football betting, he will feature against West Ham in the coming week.

Reagovat
masina_LFC

možno preto tak veľmi nechcel odísť z AC... mal natipované

Reagovat
VTID94

Reagovat
Dan Gubić

Že AC ich ošklbalo o riadny balík aj keď v Miláne vedeli o hroziacom bane je paráda , strašne sme sa zasmiali jak s Newcastle vyje.bali. Tam už ani saudské petrodoláre nepomôžu aby ho z toho vykúpili, Tonali je f prdeli.

Bude Tonali na ihrisku chýbať? Čo som videl tak sa dobre uviedol, poctivý typ DM, minimálne do rotácie im bude chýbať. Snáď sa preto nedostanú do LM a ich projekt kúpiť si celú Premierleague sa na čas oddiali.

Reagovat
VTID94

https://twitter.com/AVFCTheReligion/status/1714772577069998430?t=mX2jdX1fdce4u7kKkXaxNQ&s=19

Hráči z PL z každého tímu pravdepodobne na AFCON. Takže pre nás žiadna zmena

Reagovat
Mastný Chobot

v Brentforde neostane jediný ofenzívny hráč

Reagovat
tweek

tottenhamu zase stred zalohy.

Reagovat
Nikikrew

https://fb.watch/nMPVgt9oRs/

10 rokov od kombinacne najkrajsieho golu ever

Reagovat
Wazza228

Už 10?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele