Češi v zahraničí: Dva kousky Černého, trefili se Vydra, Schick a Krmenčík

Dva zásahy Václava Černého pomohly nizozemskému Twente k vítězství nad Emmenem. Trefil se také Patrik Schick za Leverkusen a Matěj Vydra za Burnley. Gólem na poslední chvíli odvrátil vyřazení z FA Cupu. První gól v novém angažmá si připsal Michael Krmenčík v řecké lize.

Češi v zahraničí: Součkův salát, tři góly na Kypru a Škoda ve formě

Gól Tomáše Součka a následná etuda s bramborovým salátem pobavily Anglii. Milan Škoda potvrzuje vynikající formu v Turecku. Za Rizespor už nasázel pět gólů. Dokonce dvougólový zápas má pak za sebou na Kypru Tomáš Wágner, který se přibližuje čelu tamní tabulky střelců. Vladimír Darida se zase blýskl dvěma asistencemi v bundeslize...

Češi v zahraničí: To je kanonáda. Krásné góly dali Schick i Pekhart. Stříleli i další

Jakub Jankto pomohl k vítězství Sampdorie brankou i asistencí. Parádním gólem do sítě Bayernu se blýskl Patrik Schick z Leverkusenu. Tomáš Pekhart je nejlepším střelcem polské ligy, ale tentokrát jeho povedená trefa do sítě Mielce Legii Varšava nepomohla. Ani branka Milana Škody nestačila Rizesporu k bodům v Trabzonu. V Rumunsku se trefil obránce Ondřej Bačo, na Kypru zase Tomáš Wágner.

Češi v zahraničí: Souček odstartoval povedený střelecký víkend!

Tomáš Souček už v pátek načal střelecky povedený víkend českých legionářů brankou proti Leedsu. V Maďarsku se následně trefil Jakub Plšek, ale to byl jen začátek. Posléze se totiž trefil také Jakub Jankto na Maradonově stadionu v Neapoli a hned čtyři branky měli na svědomí Češi v Polsku. Přesněji řečeno dva střelci. Tomáš Pekhart pomohl dvěma brankami k vítězství Legie Varšava v Krakově a Petr Schwarz dvěma proměněnými penaltami zase k triumfu Rakówa Czestochowa nad Jagiellonií. A k tomu všemu ještě Milan Škoda zařídil v nastavení vítězství tureckého Rizesporu.

Češi v zahraničí: Další góly Pekharta a Chorého. Prosadil se také Vaněček

Českým útočníkům se uplynulý víkend povedl. Tomáš Pekhart skóroval za Legii Varšava, i když to nakonec k vítězství nestačilo. Lépe na tom byl Tomáš Chorý z belgického Waregemu, jehož branka pomohla k výhře nad Gentem. David Vaněček zase brankou v nastaveném čase rozhodl o vítězství Puskás Akademie na půdě Honvédu Budapešť.

Češi v zahraničí: Přikryl s Pospíšilem řádili v Polsku. Wágner skolil Čechy na Kypru

Martin Pospíšil a Tomáš Přikryl řádili v zápase polské Jagiellonie Bialystok proti Plocku, dohromady nasbírali gól a čtyři asistence. Jaroslav Navrátil se rozjel v maďarské lize, v krátké době přidal český záložník za Kisvárdu druhou branku. Gólovou radost si prožil i Tomáš Wágner na Kypru, jeho Nea Salamína navíc díky tomu porazila silnou Omonii Nikósie. Asistenci bezprostředně po nástupu na hřiště zapsal Michael Krmenčík v barvách belgických Brugg.

Češi v zahraničí: Pekhart kraluje střelcům v Polsku, dařilo se "Italům"

O víkendu se dařilo Čechům v Itálii. Jakub Jankto skóroval v janovském derby za Sampdorii, Antonínu Barákovi se podařilo vstřelit hned dvě branky za Hellas Verona do sítě Beneventa. Dobrou formu posledních týdnů potvrdil v nizozemské lize bilancí 1+1 Václav Černý. Ve střeleckých manévrech v Polsku zase pokračuje Tomáš Pekhart z Legie Varšava.

Češi v zahraničí: České góly na Slovensku, hvězdou víkendu Jankto

Obránce West Hamu Vladimír Coufal si připsal asistenci v utkání proti Manchesteru City. Hvězdou víkendu se však stal Jakub Jankto ze Sampdorie Janov, jenž se brankou a asistencí podílel na vítězství 3:1 na půdě Atalanty Bergamo. Na Slovensku skórovali Nicolas Šumský a Oskar Fotr. V nizozemské Eredivisie pokračuje ve své renesanci záložník Václav Černý, který zapsal další gólovou přihrávku.

Češi v zahraničí: Pekhart se trefil dvakrát za Legii, Hora míří za titulem

Tomáš Pekhart se zaskvěl dvěma brankami v polské lize a rozhodl o vítězství Legie Varšava. Jednou se trefil i Michal Frydrych za Wislu. Asistenci si připsal za nizozemské Twente záložník Václav Černý, který na sebe letos na podzim vytrvale upozorňuje. Gól vstřelil také v Lotyšsku Jakub Hora, jenž podle všeho míří v tamní soutěži za titulem. Debut v belgické lize má za sebou útočník Tomáš Chorý.

Češi v zahraničí: Petrášek se trefil a vyrazil na repre. První gól dal Schick, ale zranil se

Úvodní branku v Leverkusenu vstřelil útočník Patrik Schick. Pak se ale zranil a musel střídat. Potřetí v řadě za Twente skóroval Václav Černý. Obránce Tomáš Petrášek znovu skóroval v polské lize za Rakow Czestochowa a poté vyrazil poprvé v kariéře na reprezentační sraz. Důležitou asistenci si v utkání proti Zenitu Petrohrad zapsal záložník Spartaku Moskva Alex Král. V maďarské lize se zase mezi střelce zapsal Jaroslav Navrátil.

Češi v zahraničí: Zazářil Krmenčík, dva góly dal i Schwarz

Dvě branky Michaela Krmenčíka pomohly Bruggám k jasnému vítězství ve Waregemu. Střelecky zasvítil v polské lize Petr Schwarz. Dvěma proměněnými penaltami pomohl k vítězství Rakówa nad Bielskem Bialou...

Češi v zahraničí: Střelecký víkend! Premiérové trefy Krmenčíka, Schicka i Kalase

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští hráči v zahraničních soutěžích. V Anglii se trefil obránce Bristolu Tomáš Kalas. Poprvé v belgické lize skóroval Michael Krmenčík i v německém Leverkusenu Patrik Schick. Branku si ovšem připsali i Milan Škoda za turecký Rizespor, Tomáš Pekhart z Legie Varšava či Tomáš Wágner z kyperské Salaminy.

Hušbauer po konci ve Slavii přestoupil do kyperské Famagusty

Josef Hušbauer po konci angažmá v pražské Slavii přestoupil do Anorthosisu Famagusta. Třicetiletý záložník s kyperským klubem podle jeho webu podepsal dvouletou smlouvu.

Hušbauer by po konci ve Slavii měl přestoupit do Famagusty

Josef Hušbauer by po konci angažmá v pražské Slavii měl přestoupit do kyperského Anorthosisu Famagusta. Podle mluvčího klubu Savvase Pilakutase čekají třicetiletého českého záložníka zdravotní testy a pokud jimi projde, podepíše smlouvu.

Hušbauer opouští Slavii a míří na zahraniční angažmá

Pražskou Slavii po čtyřech a půl letech opouští záložník Josef Hušbauer. S ligovým mistrem dnes na startu letní přípravy neodjel na soustředění do Rakouska a míří na zahraniční angažmá. Červenobílí o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele