Čech byl po hokejovém debutu spokojený, na nájezdy si věřil

Bývalý gólman Petr Čech byl spokojený, že při svém debutu v hokejové brance pomohl Guildfordu k vítězství 3:2 nad Swindonem ve čtvrté anglické lize. Na samostatné nájezdy, při kterých zneškodnil dva pokusy hostů, si věřil, přestože oproti fotbalu neznal exekutory soupeře.

Čech si poprvé zachytá hokejový zápas

Gólman Petr Čech si po skončení fotbalové kariéry v neděli poprvé v životě zachytá soutěžní zápas v hokeji. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentant se představí v brance svého nového týmu Guildford Phoenix v domácím utkání čtvrté anglické ligy proti Swindon Wildcats 2.

Reprezentace se rozloučí se čtyřmi bývalými hráči

Česká reprezentace se při nadcházejícím utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Anglii v pražském Edenu oficiálně rozloučí se čtyřmi bývalými hráči, kteří nedávno ukončili kariéru. Národní tým poděkuje brankáři Petru Čechovi, záložníkům Jaroslavu Plašilovi s Danielem Kolářem a útočníkovi Davidu Lafatovi.

Čech na letní fotbalové škole přivítal i děti z Nového Zélandu

Brankář Petr Čech se po konci profesionální kariéry poprvé nezúčastnil své letní fotbalové školy jako hráč, ale jako funkcionář. V pondělí v Londýně oficiálně nastoupí do role poradce sportovního a technického úseku Chelsea. Na již 14. ročníku své školy pro mládež do 15 let tentokrát přivítal v Nymburce téměř 100 hráčů a mezi nimi i děti z Nového Zélandu, Ruska a Spojených států amerických.

Čech z nové role není nervózní, pomáhá vybírat trenéra Chelsea

Brankář Petr Čech po konci aktivní kariéry v pondělí v Londýně oficiální nastoupí do funkce poradce sportovního a technického úseku fotbalové Chelsea. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentační gólman nervozitu z nové role necítí a považuje ji za obrovskou příležitost, která by se už nemusela opakovat.

Čech bude po ukončení kariéry poradcem v Chelsea

Petr Čech se po ukončení kariéry vrací do Chelsea. V londýnském celku, se kterým jako hráč získal čtyři tituly a vyhrál s ním Ligu mistrů, bude působit jako poradce sportovního a technického úseku. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Prožil jsem úžasnou kariéru, asi nelze mít vše, prohlásil Čech

Přání brankáře Petra Čecha zakončit kariéru ziskem trofeje nevyšlo. Ve finále Evropské ligy proti Chelsea, v níž strávil jedenáct let, prohrál s Arsenalem 1:4 a uznal, že soupeř byl lepší. O tom, kam povedou jeho další kroky, se rozhodne až po vypršení smlouvy s "Kanonýry".

Na Čecha zatím poslední zápas nedolehl, za favorita vidí Chelsea

Na brankáře Arsenalu Petra Čecha zatím nedolehlo, že ho ve středu ve finále Evropské ligy v Baku proti Chelsea čeká poslední zápas kariéry. Za favorita považuje londýnského rivala, v jehož dresu v minulosti působil a podle spekulací médií by pro něj měl pracovat jako sportovní ředitel. Větší odpovědnost před finále ale podle Čecha leží na Arsenalu.

Pokazí Čechovi rozlučku? Leno se netají tím, že chce chytat finále EL

Leno, nebo Čech? Nejen britská média spekulují o tom, zda by ve finále Evropské ligy, v němž změří síly Arsenal a Chelsea, měla v brance Kanonýrů stát spíš německá jednička, která dostávala přednost v Premier League, nebo český veterán, pro kterého má duel v Baku být tečkou za spektakulární kariérou.

Čech se podle Sky Sports stane sportovním ředitelem Chelsea

Brankář Petr Čech se po konci hráčské kariéry podle televizní stanice Sky Sports vrátí do Chelsea v roli sportovního ředitele. Nejprve však proti svému bývalému týmu nastoupí s Arsenalem ve finále Evropské ligy. Poslední trofej své bohaté kariéry se pokusí vybojovat příští středu 29. května v Baku.

Mimořádný konec kariéry, řekl Čech o finále EL proti Chelsea

Brankář Arsenalu Petr Čech označil finále Evropské ligy proti svému bývalému klubu Chelsea za mimořádný konec kariéry. Šestatřicetiletý gólman ve čtvrteční semifinálové odvetě ve Valencii pomohl "Kanonýrům" k vítězství 4:2 a postupem si splnil sen, tím dalším je soutěž vyhrát.

Finále proti Chelsea by už asi bylo trochu moc, řekl Čech

Brankář Petr Čech může v posledním utkání kariéry symbolicky nastoupit proti Chelsea. V londýnském celku šestatřicetiletý gólman prožil nejlepší fotbalové roky, když s ním čtyřikrát získal anglický titul a vyhrál s ním i Ligu mistrů.

Arsenal s Čechem bude útočit na postup do finále Evropské ligy

Arsenal s českým brankářem Petrem Čechem bude ve čtvrteční odvetě semifinále Evropské ligy ve Valencii útočit na postup finále. Londýňané budou ve Španělsku hájit náskok 3:1 z úvodního zápasu doma a mohou si dovolit i jednobrankovou porážku. Čech usiluje o to, aby se rozloučil s kariérou ziskem trofeje. V druhém semifinále přemožitel Slavie další londýnský tým Chelsea přivítá Frankfurt po úvodní venkovní remíze 1:1.

Čech vyhrál poslední domácí zápas v EL a dál sní o trofeji

Brankář Petr Čech v úvodním semifinále Evropské ligy pomohl Arsenalu k triumfu 3:1 nad Valencií a vyhrál tak svůj poslední domácí pohárový zápas v kariéře. Šestatřicetiletý bývalý reprezentant má radost, že dál může snít o "rozlučkové" trofeji.

Čech chce s Arsenalem udělat další krok k poslední trofeji

Evropská liga má ve čtvrtek na programu úvodní zápasy semifinále. Arsenal s Petrem Čechem přivítá Valencii a český brankář chce s "Kanonýry" udělat další krok k vysněné trofeji, kterou touží získat na závěr profesionální kariéry. V druhém semifinále se jiný londýnský klub a přemožitel pražské Slavie Chelsea představí na hřišti Frankfurtu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele