17. kolo
26.12.2022 16:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Radost hráčů Newcastlu (© AFP)

Leicesteru stačil poločas, Newcastle byl pokořen třemi góly

Leicesteru návrat na zelené pažity teda vůbec nevyšel. Proti Newcastlu United nestačil od prvních chvil, a i když se před zápasem čekalo, že by zde "Straky" mohly ztratit nějaké ty body, opak byl pravdou a o osudu klání bylo rozhodnuto již v prvním dějství. Brendan Rodgers bude muset na utkání co nejrychleji zapomenout, naopak Newcastle i nadále pokračuje ve spanilé stíhací jízdě za vedoucí dvojicí týmů.

Směr, kam se bude utkání vyvíjet, určila už situace z druhé minuty. V té se ve vlastním vápně zcela nesmyslně napřáhl stoper Amartey, který chtěl odklidit volný míč do bezpečí. Jenže než se jej uráčil odkopnout, postrčil si jej Joelinton a zadák Leicesteru tak vší silou napálil pouze ofenzivního hráče Newcastlu. O penaltě nebylo nejmenších pochyb. K exekuci desítky se postavil Chris Wood a ranou doprostřed ji chladnokrevně proměnil.

Jen o pár minut později pak bylo pro "Lišky" ještě hůře - aktivní Almirón si totiž narazil s Guimarãesem, proběhl středem domácí obrany a pohodlně podél padajícího brankáře zvýšil již na 2:0.

Leicester zaspaný začátek přece jenom vybičoval k větší aktivitě, jenže branka ne a ne přijít. Z dobré pozice pálil Drewsbury-Hall, do dvou nadějných příležitostí se dostal i Daka, jenže je nedokázal vyřešit ideálně a k zakončení se přes dotírající obránce soupeře ani nedostal.

A před poločasovou pauzou přišel ještě třetí hřebíček do domácí rakve. Na rohový kop Trippiera totiž nejvýše vystoupal Joelinton a prudkou hlavičkou zblízka zvýšil již na 3:0.

Druhá půle pak již nabídla mnohem osekanější menu, Leicester se na žádný výraznější odpor již nezmohl, zatímco Newcastle v poklidu kontroloval skóre. Hosty tak z klidu akorát na chvíli vyvedl střídající Vardy, proti kterému se však brankář Pope vytasil se skvělým zákrokem, načež tak utkání dospělo k jasné výhře hostí v poměru 3:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když nevíš, obrat se na naši jedničku. Snad správně opsala kurzy od jejího dodavatele dat .

Reagovat
Championship

02

Reagovat
smazaný uživatel

A, EF vydělává . Korunka ke korunce a za chvíli máme mega. Do piče zkurwené, koment z 25.12-19:46 jsem již jednou četl , ale pořád jsem ho měl jako nepřečtený. Bude tu ještě za rok?????

Reagovat
pesky passer-by

Leicesteru stačil poločas, Newcastle byl pokořen třemi góly

ten nadpis... ved je to uplne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

To opraví .

Reagovat
pesky passer-by

Iba žeby nie

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zabývají takovýma píčovinama jako jsou hlášky, tak se nedivím , že tohle je jim u prdele. Hlavně , že teče vata.

Reagovat
pesky passer-by

Mňa skôr v tomto prípade zaujíma, že sa presadil aj Novozélanďan Kristián Drevo, ktorý bol až taký Burnley srdciar, že Vydra nemohol namiesto neho nastupovať, ale akonáhle sa Burnley zosypalo do Champu, tak zdupkal preč. Ale chvíľu možno zase postúpia do PL a Drevo odplaví nazad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele