24. kolo
18.02.2023 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Marcus Tavernier (© AFP)

Bournemouth získal důležité tři body na Wolves

Vítězstvím hostů skončil duel 24. kola Premier League mezi Wolverhamptonem a Bournemouthem. Cherries zvítězili 1:0 díky trefě Marcuse Taverniera z kraje druhého poločasu a minimálně do zítra opustili sestupové pozice.

První poločas se na Molineux Stadium nesl ve znamení nudy. Během první pětačtyřiceti minutovky totiž na bránu letěly jen dvě střely, obě měl na svědomí Wolverhamton, jenže ani jedno zakončení neudělalo gólmanu Netovi sebemenší potíže.

O to více překvapil gól hostů ze 49. minuty. Solanke si pokryl míč a výtečným pasem našel před bránou Marcuse Taverniera, který tváří v tvář gólmanu Sá uspěl a dostal podél něj balon do sítě. Za pět minut Traoré obešel Zemuru na pravé straně a centrem našel Cuňhu, ten však ve velké šanci na vyrovnání selhal. Cherries tak na vítězství stačila jediná střela na bránu, naopak gólman Neto čtyři lapil a udržel čisté konto. To se Bournemouthu naposledy povedlo při listopadovém vítězství 3:0 nad Evertonem.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele