1. kolo
23.08.2009 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - AS Bari 1:1

Hned na úvod nového ročníku Serie A zaváhal úřadující mistr z Milána. Domácí Inter pouze remizoval s nováčkem z Bari 1:1. Hřát jej však může skutečnost ohledně první trefy nové posily. Samuel Eto’o se trefil hned ve svém debutu.

Podle očekávání se iniciativy utkání chopil domácí Inter již od samého úvodu. Běžela 6. minuta a kombinace Eto’oa s Militem, kterou však včasným zákrokem zažehnal bránící Alvarez. Milito měl další možnost o dvacet minut později, kdy převzal výborný pas od Vieiry. Z dobré střelecké pozice však mířil nad branku Gilleta.

Klíčovou postavou hostů byl bránící Alvarez. Ten zneškodnil výbornou možnost Interu jž v 6. minutě a po půl hodině hry se postaral o další zmaření brankové příležitostí domácích, když v dobré pozici zakročil proti Militovi. Ten poté netrefil odkrytou branku.

Blížil se konec první půle a mohli to být hosté, kteří by šli do kabin s úsměvem na tváři. Bari se tlačila do útoku a míče se zmocnil hostující Kutuzov. Ten si udělal dobrý den z bránícího Lúcia a šel sám na brankáře Césara. Toho však již nedokázal překonat, a tak poločasový stav byl bezbrankový 0:0.

Druhý poločas začal znovu v režii domácích. Eto’o, Milito a Balotelli byli nejčastějšími střelci Interu. Ani jeden pokus se však neujal. Běžela 56. minuta a domácí Milito si to nasměroval přímo k hostující brance. Jeho jízdě však vystavil stopku Bonucci. Rozhodčí však jeho zákrok posoudil jako penaltový. K pokutovému kopu se postavila nová posila z Barcelony a chladnokrevně zakončila. Pro Eto’oa to byla první trefa v prvním utkání sezony.

Poté se hra zcela uklidnila a diváci spíše vyčkávali, který tým začne útočit. Byli to znovu domácí. Tentokrát Balotelli našel přesným pasem Quaresmu. Ten však v koncovce nezachoval klid a stav se neměnil.

Blížil se závěr utkání a na řadu přišla poslední čtvrthodinka. Na jejím začátku však hostující Bari zasadilo Internu smrtelnou ránu, po které ztichlo i celé San Siro. Langella a Kutuzov si dovolili skvěle zakombinovat mezi domácími hráči při čemž se druhý jmenovaný záhy objevil sám před Césarem. Kutuzov však potvrdil funkci střelce a s přehledem vyrovnal.

Domácí byli okamžitě jako nápadů zbavení. Kombinace nevycházely a střelba ze střední vzdálenosti nijak hosty neohrozila. Ti se navíc odhodlali k pouhému bránění, které jim stačilo ubránit cennou remízu až do samotného závěru. Utkání tedy skončilo nerozhodně 1:1.

Autor: Petr Zajíc / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Bari...podle mě černý kůň...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasnocka že Inter vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

4-1 2xeto´o,quaresma,materazzi

Reagovat
smazaný uživatel

merda INTER 1:1 a to muzou bejt radi ze jim rozhodci pisnknul penaltu ktera nebyla ani ve snu :/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalta přísná...ale zas útočník Bari si při gólu pomohl rukou...takže zasloužená remiz...

Reagovat
smazaný uživatel

No tyjo. Mourinho pořádně zatočil se sestavou. Borci si na sebe musí zvykat. To nebude jen tak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele