4. kolo
22.09.2010 20:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - AS Bari 4:0

Inter Milán zvítězil před vlastními fanoušky vysoko 4:0 a vyhoupl se do čela ligové tabulky. Dvě branky zaznamenal z pokutových kopu Samuel Eto’o a další dva zásahy přidal ze hry Argentinec Diego Milito.

Utkání sotva začalo a Bari mohlo jít během dvaceti sekund do překvapivého vedení. Almironovu dělovku zastavila až branková konstrukce. Pak už ale začal úřadovat Inter. Diego Milito si udělal prostor ke střele, jenže přestřelil. Ve 27. minutě už se argentinský střelec nemýlil, Eto’o odvedl skvělou práci a pak poslal míč přesně na hlavu Milita - 1:0 pro Inter Milán.

Pro tohoto kanonýra to byla vůbec první branka v letošní sezoně. Trenér Rafael Benítez měl i nepříjemné starosti, během zápasu se mu totiž zranil stoper Samuel a do hry musel rovněž zkušený Ivan Cordoba. V prvním poločase už se nic dalšího nestalo a Inter odcházel do šaten za vedoucího stavu 1:0.

Inter přidal důležitou uklidňující druhou branku krátce po změně stran. Masiello totiž zahrál uvnitř vlastního pokutového území rukou a sudí nemohl udělat nic jiného, než odpískat penaltu. Z hranice desítky se trefil Kamerunec Eto’o a Inter vedl 2:0. Nepříliš povedený vstup do zápasu prožil střídající Rivas, ten se připletl do druhého penaltového momentu a Samuel Eto’o byl znovu v proměňování úspěšný - 3:0. Zkorigovat mohl Parisi, jeho dělovku z úctyhodné vzdálenosti Cesar vyrazil.

Zápas už byl prakticky rozhodnout. Diváci na stadionu Giuseppe Meazzy se však dočkali ještě jedné branky. Čtyři minut před koncem se dostal do samostatného průniku Diego Milito a brankáři nedal šanci - 4:0. Inter vyhrál jednoznačným rozdílem a posunul se do čela ligy.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
cresposuper

4-1 FORZA INTER!!

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 dal som ze padne 3,5 +

Reagovat
smazaný uživatel

"Milito marně hledá formu" s tím nesouhlasím a doufám že si dneska zastřílí

Reagovat
smazaný uživatel

inter má lehkýho soupeře ale musí prohrát a uhnout ve směru ac!

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě penalty tleskám modro černí ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele