základní část, 3. kolo
26.08.2022 18:30 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Destiny Udogie (© AFP)

Monza znovu padla, tři body si odváží Udinese

I po třech zápasech v nejvyšší soutěži bude mít Monza-Brianza nulový počet bodů. Nováček tentokrát doma nestačil na Udinese, přestože se dostal v prvním poločase do vedení. Zebry otočily výsledek, přičemž děkovat mohou vítězné brance Iyenoma Udogieho.

V předsezonních predikcích se dávaly Monze slušné šance na bezpečnou záchranu, jenomže po třech kolech to tak vůbec nevypadá. Nový ročník Serie A je sice stále na svém začátku, ale na Monzu už začíná padat "deka".

Domácí přitom začali slibně a Udine přežilo už ve druhé minutě velkou šanci Andrey Petagny, který z úhlu rozvlnil jen boční síť. O pár minut později dokonce Monza vstřelila gól, jenomže přihrávka na Caprariho přišla do ofsajdu, a proto se pokračovalo za stavu 0:0. Monza se přesto dočkala prvního gólu a nutno podotknout, že zaslouženě. Povedenou akci uvnitř šestnáctky zakončil střelou od tyče Andrea Colpani. Branka tentokrát platila, ale domácí se z ní neradovali dlouho. Už za čtyři minuty dostal Becao přihrávku do prostoru a před brankou našel skórujícího Beta - 1:1.

Monza si před koncem prvního poločasu vytvořila ještě jednu vyloženou příležitost a Zebry mohou děkovat Silvestrimu za vynikající zákrok proti zblízka zakončujícímu Caprarimu.

Druhý poločas přinesl méně gólových příležitostí a pro osud utkání byla klíčová až 77. minuta. Iyenoma Udogie si narazil se Successem a z malého vápna poslal Udinese do vedení. Udinese už náskok nepustilo a protože mu nebyla uznána další branka, skončil stav utkání v jeho prospěch 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,88-3,54-2,42. Tento kurs se zdá být vypsán správně. V 1. kole tak tomu nebylo. Ted jenom , aby to hérečky a baletky na hřišti nedojebkaly .

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele