základní část, 11. kolo
22.10.2022 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Salernitany (© AFP)

Salernitana jediným gólem udolala Spezii

Podruhé v řadě zvítězila na domácím hřišti Salernitana a tentokrát na to stačil jediný gól Pasquala Mazzocchiho z přímého kopu. Hosté byli prakticky po celý zápas neškodní a brankář Sepe nemusel řešit jediný závažnější moment před vlastní šestnáctkou.

Vynikající atmosféra na stadionu Arechi poněkud kontrastovala s tím, co se dělo na hrací ploše. Oba celky totiž předvedly boj o každý centimetr hřiště, což sebou neslo absenci jakýchkoliv příležitostí.

Teprve ve 37. minutě se dostala do velké šance Salernitana, ovšem Boulaye Dia nakonec nevystřelil přesně. Vzápětí spálil obrovskou tutovku Gyömbér, když z malého vápna přestřelil hostující svatyni. Na druhé straně to zase zkusil Ekdal a ani on nebyl úspěšný.

Diváci se dočkali gólu až po změně stran. Hned ve 48. minutě zakroutil za šestnáctkou balón krásně do sítě Pasquale Mazzocchi a Salernitana v důležitém zápase vedla.

Spezia se následně snažila zvýšit aktivitu, ale směrem dopředu byla naprosto bezzubá. Před koncem sice nabídl slušný centr Holm, jenže Agudelo hlavičkoval vedle. V ještě větší šanci pak selhal M'Bala Nzola, když placírkou přestřelil a tím pádem doslova odmítl vyrovnat.

Na druhé straně zase pohrdl pojistkou Piątek a Dragowski reflexivním zákrokem ještě udržel naděje Spezie při životě. Ty však už trvaly jen krátce, protože hlavní sudí posléze zápas ukončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě stačí 0. Domácímu týmu ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele