Premier League - souhrn 9. kola: Citizens deklasovali v derby United

01.10.2022, 15:24, aktualizováno 03.10.2022, 22:52
Komentáře a souhrny
Erling Håland a Phil Foden (© AFP)
Leicester v souboji dvou posledních celků tabulky slavil jasnou výhru. Manchesterské derby ovládli Citizens, United deklasovali 6:3. Hattricky se na triumfu podíleli Erling Håland a Phil Foden. Arsenal zvítězil v severolondýnském derby nad Tottenhamem 3:1 a má jistotu, že zůstane na prvním místě. Liverpool ztratil s Brightonem, Chelsea utrhla triumf nad Crystal Palace...

Leicester City - Nottingham Forest 4:0

03.10.2022 21:00

Góly: 25. James Maddison, 27. Harvey Barnes, 35. James Maddison, 73. Patson Daka

V 9. kole se střetly dva nejhorší týmy Premier League. Obě mužstva šla do zápasu s negativní sérii čtyř proher v řadě. Hosté vyhráli jediné utkání v sezóně, zatímco Leicester na svoje první vítězství stále čekal.

Hráči Leicesteru začali aktivně, první velká šance přišla na řadu v 5. minutě, kdy se po centru Maddisona vyšvihl do vzduchu Dewsbury-Hall, ale v ideální pozici zakončil hlavou nepřesně. Ve 14. minutě to byl znovu Maddison, jehož nebezpečný centr našel hlavu Vardyho, nicméně ani anglický útočník branku netrefil.

Hosté o sobě dali vědět ve 22. minutě. Nigerijský útočník Awoniyi obdržel pěknou přihrávku do vápna, avšak obrovskou šanci zahodil, jelikož jeho pokus mířil pouze do levé tyče. Domácí zužitkovali herní převahu ve 25. minutě. Výborně hrající Maddison se odhodlal ke střele z hranice velkého vápna, do jeho pokusu se vložil obránce soupeře McKenna, čímž změnil směr balónu, a ten doputoval za bezmocného Hendersona.

Leicester byl při chuti a po dvou minutách se skóre měnilo znovu. Jamie Vardy chytře našel Barnese, ten si míč zpracoval a z hranice pokutového území vystřelil přesně k pravé tyči. Ve 33. minutě zajel do protihráče hostující Kouyate a za svůj zákrok dostal žlutou kartu. Lišky měly výhodu přímého kopu z 20 metrů. Exekuce se ujal Maddison a nechytatelnou střelou k pravé tyči zvýšil vedení domácího týmu na 3-0.

Po přestávce proběhly na straně Nottinghamu hned tři změny v poli. V zápase nepokračovali Kouyate, O’Brien a Williams. Místo nich vyběhli na trávník Freuler, Yates a Aurier. Brendan Rodgers sáhl na domácí straně k jedné změně, Ndidiho nahradil Soumare.

V 53. minutě se objevil v další dobré šanci hostující Awoniyi, který se po samostatné akci probil až před gólmana domácích, ten však jeho pokus pokryl. V 62. minutě skončil v zápase Vardy a na jeho místo nastoupil Daka. Že to byla dobrá volba, se ukázalo už za 11 minut, kdy se zambijský útočník prosadil pohlednou patičkou. Asistenci si nepřipsal nikdo jiný než James Maddison.

V 79. minutě se opět zaskvěl domácí brankář Ward, jenž vytáhl důležitý zákrok proti nebezpečné střele Johnsona. O deset minut později zakončoval hlavou Gibbs-White, ale ani on na gólmana Leicesteru nevyzrál.

Domácí si výsledek v klidu pohlídali a po jednoznačném vítězství 4-0 získali první tři body v sezóně, čímž se odpoutali z posledního místa.

Více informací k zápasu

Leeds United - Aston Villa 0:0

02.10.2022 17:30

Góly: -

Aston Villa poprvé v sezóně bodovala na hřišti soupeře. V zápase s Leedsem byla lepším týmem, nicméně jí nepomohla ani více než půlhodinová přesilovka po vyloučení křídelníka Sinisterry.

Oba týmy do utkání vkročily velmi opatrně, hra se pomalu přelévala ze strany na stranu, nicméně žádnou velkou příležitost příznivci dlouho neviděli, střely Watkinse a Coutinha nikterak nebezpečné nebyly. Ve 22. minutě konečně přišla velká šance a měli ji na svědomí hráči Leedsu. Sinnistera se dostal k přízemnímu centru uvnitř šestnáctky, na něj však jen těsně nedosáhl skluzující Rodrigo, a tak Martínez zasahovat nemusel. Obdobně to bylo i o minutu později, tentokrát se španělský útočník dostal až k zakončení, ale jeho projektil mířil mimo tři tyče.

Zbytek první půle se odehrál v bojovném duchu, nechyběla tvrdost a agresivita v soubojích a hra měla vysoké tempo, nicméně bez vyložené brankové příležitosti. V 41. minutě zahrozili poprvé i hosté, ale Meslier skvěle vystartoval proti Watkinsovi a jeho pokus bez větších problémů zneškodnil.

Sinisterra se nechal na začátku druhé půle hloupě vyprovokovat svými soupeři a naprosto zbytečně odkopl míč po přerušení hry, za což dostal svoji druhou žlutou kartu v utkání a předčasně odešel do sprch. Hned o minutu později mohla Aston Villa přesilovky využít, ale efektní střela špílmachra Coutinha orazítkovala pouze levou tyč Meslierovy branky.

V 72. minutě zkusil své štěstí střídající Emiliano Buendía, nicméně jeho točená střela z dvaceti metrů se jen těsně nezakroutila do horního rohu soupeřovy svatyně. Domácí brankář o chvíli později chyboval při vybíhání na rohový kop, míč jej přeletěl a ve velké příležitosti se z ničeho nic objevil stoper Konsa, ten však nedokázal v rychlosti namířit přesně.

V závěru podržel svůj tým Meslier, když vychytal v souboji jeden na jednoho Watkinse, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 6:3

02.10.2022 15:00

Góly: 8. Phil Foden, 34. Erling Haaland, 37. Erling Haaland, 44. Phil Foden, 64. Erling Haaland, 73. Phil Foden - 56. Antony, 84. Anthony Martial, 90+1. Anthony Martial (pen.)

Manchesterské derby ovládlo domácí City ve velkém stylu. Dominantní první poločas, po kterém Citizens vedli už 4:0, jasně ukázal, že výkonnostní rozdíl mezi oběma kluby je obrovský. Ve druhém poločase padlo dalších pět gólů, nicméně na výhře domácích to nic nezměnilo. V hlavních rolích byli dva třígóloví střelci, a to Erling Håland a Phil Foden.

Citizens mohli jít do vedení hned ve třetí minutě. Hålandovu hlavičku vykopl Scott McTominay pouze ke Kevinu De Bruynemu, jenž prudkou střelou z první nedokázal prostřelit na vápně stojícího De Geu, a následná rána Bernarda Silvy byla zablokována opět McTominayem.

Skvělý nástup domácích do utkání potvrdil v 8. minutě Phil Foden. Ten byl v pokutovém území Red Devils úspěšnější než jeho předchůdci z před pár minut a osamocený vystřelil po přihrávce Silvy nechytatelně za záda De Gey.

Po inkasovaném gólu se obraz hry změnil a míč na svých kopačkách začali mít i hosté, nebezpečnější i nadále zůstávali domácí. V 18. minutě zazněla tyč po střele Gündogana z přímého kopu a o dvě minuty později jen mířil jen těsně vedle Foden.

Po půlhodině hry byl k vidění další závar před brankou D Gey. Po několika zablokovaných střelách se k míči dostal De Bruyne, jenž střelou zpoza šestnáctky vystřelil, španělský gólman raději pojistil situaci zákrokem a následoval rohový kop. Z něj se už domácí radovali z druhé branky. Håland přehlavičkoval McTominaye a poslal míč do protipohybu gólmana, bránící Malacia pak odkopával míč už zpoza brankové čáry - 2:0.

Ve 37. minutě přišla další fantastická akce v podání dvojice De Bruyne - Håland. Belgický záložník precizním centrem našel na zadní tyči norského ostrostřelce, který ve skluzu míč zasáhl a opět rozvlnil síť De Geovy branky.

Gólový koncert Manchesteru City pokračoval ještě do konce prvního poločasu. Protiútok využili domácí dokonale, když skvěle hrající Håland, tentokrát v roli přihrávajícího hráče, našel za obranou soupeře Fodena. Anglický reprezentant se z bezprostřední blízkosti nemýlil a v 43. minutě vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Druhý poločas nabídl aktivnější fotbal ze strany hostů, kteří se snažili alespoň trochu zdramatizovat stav utkání. To se podařilo v 55. minutě, kdy se z úctyhodné vzdálenosti rozhodla vystřelit nejdražší letní posila Red Devils Antony. Jeho krásná dalekonosná střela přesně zapadla k pravé tyči Edersonovy branky a bylo sníženo na 4:1.

Namísto tlaku United a snahy o další branku přišla pasáž, ve které dominovali domácí. Håland se v 60. minutě dostal ke střele z hranice pokutového území, jeho pokus však jen těsně proletěl vedle tyče hostujícího gólmana. O čtyři minuty později byl už však úspěšnější, kdy razantní střelou prostřelil De Geu, zvýšil opět na rozdíl čtyř branek a dovršil svůj třetí hattrick v domácím ligovém utkání v řadě.

V 73. minutě potřetí v utkání rozvlnil soupeřící síť i další hráč Man City, a to Foden. Ten převzal míč po Hålandově sklepnutí, zcela osamocený následně bez větších problémů prostřelil De Geu a zvýšil už na 6:1.

Gólové hody však ještě neskončily. Osm minut před koncem vyrazil Ederson střelu střídajícího Freda pouze před sebe a k míči se dostal Martial, který hlavičkou kosmeticky upravil skóre na 6:2. V 90. minutě byl ještě v pokutovém sražen Cancelem Martial a rozhodčí Oliver bez váhání odpískal pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný hráč a s přehledem penaltu proměnil.

Ani jeho dvoubrankový přínos však nezměnil nic na vysoké prohře United, který se po dnešním utkání nachází na šesté příčce. Naopak Citizens se posouvají na druhé místo za londýnský Arsenal.

Více informací k zápasu

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 2:0

01.10.2022 18:30

Góly: 29. Gianluca Scamacca, 54. Jarrod Bowen

West Ham United vyhrál domácí zápas devátého kola Premier League s Wolverhamptonem Wanderers 2:0. Skóre otevřel Gianluca Scamacca, klid domácím po přestávce dodal Jarrod Bowen.

Parádní přihrávkou našel Thilo Kehrer v šestnácté minutě Jarroda Bowena, jehož ránu vyrazil brankář Sá jen ke Gainlucu Scamaccovi, který v gólové příležitosti selhal. Nemusel však být dlouho zklamaný, protože po půlhodině hry už se mu skórovat podařilo. Jarrod Bowen se dostal do pokutového území, jenže podklouzl. Míč s trochou štěstí doputoval k domácímu útočníkovi, který s halfvoleje poslal nádhernou střelu k tyči, na kterou Sá nedosáhl. Pro třiadvacetiletého Itala jde o první gól v Premier League.

Wolves mohli vyrovnat chvíli před poločasovou pauzou. Goncalo Guedes střílel, ale jeho pokus Hammers zblokovali. Míč se poté dostal na nohu Rayana Ait-Nouriho, avšak ten místo nekompromisního napálení míče přihrával ještě před bránu, kde už hosté o balon přišli. A tak znovu úřadovali domácí, konkrétně v 54. minutě. West Ham otočil hru přes Tomáše Součka na pravou stranu, tam se do hry zapojil nejlepší hráč na hřišti Jarrod Bowen, který si poradil s Ait-Nourim a vyslal nechytatelnou ránu k přední tyči.

Diego Costa mohl ještě zdramatizovat z pohledu hostí vývoj utkání. Krásným centrem jej totiž našel Adama Traoré, jenže hlavička Španěla mířila těsně vedle brankové konstrukce. O tři minuty později byl znovu ústřední postavou bývalý útočník Atlética Madrid, jenže jeho gól kvůli ofsajdu nemohl platit. West Ham už v závěru nedopustil žádné komplikace a připsal si velmi důležité tři body. Další ztráta už by totiž pro kladiváře byla kritická.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brentford FC 0:0

01.10.2022 16:00

Góly: -

Bournemouth si jen rozdělil body s Brentfordem, v nudném utkání bez větších šancí se diváci nakonec nedočkali ani jedné branky.

Bournemouth zažívá tristní vstup do sezony a především jeho defenzivní práce je naprosto nedostatečná. Před tímto zápasem dostal Bournemouth už hrozivých 19 branek, což je druhý nejhorší výkon v lize! Začátek utkání se nesl v poklidném tempu, až ve 20. minutě měl sudí Bramall víc práce. Domácího obránce Zemuru zastavil ve skluzu neopatrný Ajer a sudí se šel podívat na video. Ani to ale penaltu neodhalilo.

Ajer, evidentně podpořený vlastní chybou, se ke konci jinak nudného prvního poločasu vyšrouboval do vzduchu nejvýš ze všech a přesný pas od Meeho uklidil jen těsně nad bránu! Pár čísel dělilo Brentford od toho, aby brankář Neto kapituloval.

Domácí celek se po změně stran přeci jen trochu zvedl a minimálně akce Taverniera stála za gól. Jenže hlavičku naskakujícího Lermy po centru od Smithe vykopl přímo z brankové čáry obránce Mee. Jinak to ale byla zoufalá nuda. Dvakrát se sice dostal do šance Ivan Toney, ale ani jednu z nich neproměnil v gól.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 1:2

01.10.2022 16:00

Góly: 7. Odsonne Édouard - 38. Pierre-Emerick Aubameyang, 90. Conor Gallagher

Crystal Palace v souboji londýnských celků prohrál v devátém kole Premier League s Chelsea 1:2. Domácí šli do vedení po gólu Odsonneho Edouarda, hosté však vývoj nejprve zásluhou Pierra-Emericka Aubameyanga vyrovnali a v poslední minutě rozhodl Conor Gallagher.

Domácí Eagles překvapili favorizovanou Chelsea a už v sedmé minutě se ujali vedení. Na pravé straně dostal prostor k odcentrování Jordan Ayew a v pokutovém území našel spoluhráče Odsonneho Edourda, který nekompromisně poslal balon za Kepova záda. Hosté ihned zahájili plán na odvetný krok, když Havertz našel Mounta, jehož hlavičkový pokus jen těsně minul domácí bránu. Netrvalo dlouho a ke dvěma ranám se dostal Raheem Sterling, jenž nejprve trefil blokujícího obránce a podruhé zamířil do tyče.

Graham Potter musel nervózně očekávat, jak hlavní sudí ve 34. minutě rozhodne ohledně hry rukou Thiaga Silvy. Po prohlédnutí záznamu a konzultaci s VAR se však rozhodl pouze pro žlutou kartu, kterou původně udělil. Blues však ještě před přestávkou dokázali vyrovnat. Na hranici pokutového území vyhrál velmi důležitý hlavičkový souboj Thiago Silva, balon nasměroval na Pierra-Emericka Aubameyanga, který nekompromisně skóroval z otočky.

Ve druhém poločase to dlouho vypadalo, že se toto londýnské derby obejde bez vítěze, Chelsea ale nakonec byla proti. K balonu se totiž za pokutovým územím dostal Conor Gallagher, který napřáhl k nádherné ráně a vymetl horní růžek Guaitovy brány. Pro Eagles hodně krutý závěr po výborně odbráněné druhé polovině zápase s papírově favorizovaným sokem.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United 1:4

01.10.2022 16:00

Góly: 88. Bobby Reid - 11. Callum Wilson, 33. Miguel Almirón, 43. Sean Longstaff, 57. Miguel Almirón

Newcastle si udělal z obrany Fulhamu dobrý den a nasázel za záda brankáře Lena čtyři kousky. Hodně mu přitom pomohlo brzké vyloučení domácího záložníka Chalobaha už v osmé minutě utkání.

Newcastle a jeho ambiciózní projekt zatím možná nabízí výrazné herní zlepšení a manažer Howe může být po této stránce spokojen, ale výsledky by přeci jen měly být lepší. Fulhamu se naopak po stránce výsledků daří vysoko nad očekávání a před zápasem mu v tabulce patřilo vyšší místo než jeho sobotnímu sokovi. Úvod zápasu ale domácím vůbec nevyšel.

Už v páté minutě pořádně zahrozili hosté, konkrétně Sean Longstaff, jehož dělovku musel brankář Leno odrážet s vypětím všech sil. Vaz ale domácím srazila vlastní nedisciplinovanost. Chalobah naprosto zbytečně zajel kolíky do Longstaffa a sudí se po poradě s VARem rozhodl mladého univerzála rovnou vyloučit!

A s Fulhamem bylo ještě hůř v minutě jedenácté, když Trippierův centr tečoval před bránou Jacob Murphy na zadní tyč, kam si naběhl zkušený útočník Callum Wilson a ten už dostal míč snadno do sítě. Jeho zásah ještě zkoumalo video, ale došlo k názoru, že o ofsajd se nejednalo.

Straky svého hostitele přehrávaly a byly mnohem efektivnější. Což brzy dokázaly proměnit v další trefu. Bruno Guimarães nádherným lobem vyšachoval domácí obranu a našel před bránou Miguela Almiróna a paraguayský záložník krásnou ranou z první překonal marně zasahujícího německého brankáře.

První půle vyšla Strakám naprosto fantasticky, protože se jim ještě před jejím završením povedlo vstřelit další gól. Pouhé dvě minuty před odchodem do šaten se do vzduchu pověsil Sven Botman a poslal do tyče, od níž se balon odrazil do hřiště. Tuhle situaci vytušil Sean Longstaff a pohodlně propálil všechno před sebou - 3:0.

Ani druhý poločas neznamenal změnu k lepšímu, prim hráli pořád hosté. Po levé straně hřiště odvážně proběhl Joe Willock, který dokázal ještě přesně odcentrovat. Jeho pobídka letěla až na zadní tyč, kde ji do sítě usměrnil dnes již jednou úspěšný Miguel Almirón. Zkušený hráč se dvacet minut před koncem radoval z hattricku, jenže radost mu zkazil pomezní sudí a VAR.

Ani brankář Nick Pope ale nakonec neudržel čisté konto. V 88. minutě totiž byl překonán po jednoduché akci Kebana, který centrem do vápna našel Bobbyho Decordovu-Reida, jenž stanovil konečný výsledek na domácí porážku o tři góly.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion 3:3

01.10.2022 16:00

Góly: 33. Roberto Firmino, 54. Roberto Firmino, 63. Adam Webster (vl.) - 4. Leandro Trossard, 17. Leandro Trossard, 83. Leandro Trossard

Parádní přestřelku nabídl duel devátého kola Premier League mezi domácím Liverpoolem a Brightonem, který skončil 3:3. Hosty dvěma góly poslal do vedení Leandro Trossard, vyrovnání zařídil Roberto Firmino. Reds dokonali obrat díky vlastní brance Adama Webstera, výhru jim však hattrickem ukradl Trossard.

Hostující Brighton zaskočil Anfield hned ve čtvrté minutě. Domácí předvedli ukázkovou žákovskou chybu při rozehrávce, když balon nabídli Brightonu. Ten poté doputoval až k pozdějšímu hrdinovi odpoledne Leandru Trossardovi, jehož rána skončila přesně u tyče, Alisson na ni nedosáhl. Domácí měli hned dvě příležitosti, aby skóre zápasu rychle vyrovnali. Nejprve se po závaru ve vápně dostal balon až k Firminovi, jenže v rozhodujícím momentu mu odskočil od nohy, a tak zakončit nedokázal. Dvě minuty na to si hodně zahrával s osudem brankář Sánchez, na kterého dotíral Mohamed Salah a domácí gólman jej svým výkopem trefil. Naštěstí pro Seagulls však míč skončil v zámezí.

Poté se hra otočila na druhou stranu, kde se do obrovské šance dostal Danny Welbeck. Ten se do zakončení dostal po centru Marche, jenže jeho hlavička mířila jen do rukavic Alissona. Ani následná technická střela Mohameda Salaha si cestu mezi tři tyče nenašla. V osmnácté minutě se tak hosté mohli radovat z navýšení vedení. Přes Dannyho Welbecka a Sollyho Marche se balon dostal k Leandru Trossardovi, který vypálil ke vzdálenější tyči a kromě domácího publika zaskočil i samotného Alissona.

Ve 35. minutě se domácím podařilo snížit. Výborně si naběhl Mohamed Salah, který poté sklepl vysoký pas na Roberta Firmina, na něhož už čekala snadná práce. Zívala na něj totiž prázdná brána. Gól sice nejprve kvůli ofsajdu neplatil, VAR však poté odhalil, že se pomezní sudí mýlil. Vyrovnání zařídil po přestávce opět brazilský útočník. Luis Díaz perfektně vystihl moment přihrávky a předložil míč Robertu Firminovi na hranici šestnáctky. Ten ještě udělal kličku a přidal svůj druhý gól.

Horor Brightonu se dokonal v 63. minutě. Liverpool dokázal využít svůj velký tlak a zvládl otočit nepříznivé skóre ve svůj prospěch. Centr Luise Díaze si do vlastní brány ramenem srazil Adam Webster, kterého okamžitě přišli podpořit jeho spoluhráči. Seagulls se však nedokázali smířit s tím, že by odjeli bez bodu a vytvořili si poměrně zajímavý tlak. Čtvrt hodiny před koncem se k hlavičce dostal Danny Welbeck, zakročit však dokázal Alisson. To už se mu ale nepovedlo v 84. minutě, když parádní ránu pod břevno vyslal Leadro Trossard a dokonal hattrick. V nastaveném času ještě Alexander-Arnold střílel z přímého kopu po faulu Welbecka těsně vedle.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 1:2

01.10.2022 16:00

Góly: 49. Joe Aribo - 52. Conor Coady, 54. Dwight McNeil

Southamptonu se sice zdařilo po dvouzápasovém půstu skórovat, ujal se vedení, o to ale záhy přišel, během krátké chvíle inkasoval dvakrát a jednobrankové manko následně nedohnal. Tři trefy se vešly do rozmezí pěti minut, před ani po tomto období se jinak skóre směrem kupředu nehnulo. Everton mimochodem protáhl sérii neporazitelnosti v Premier League na číslo šest.

Do první vážnější možnosti se propracovali domácí, k Adamsovi totiž přistoupil pozdě stoper Tarkowski, takže southamptonský útočník zakončil, nicméně střelecký úhel mu dobře zmenšil vyběhnuvší brankář Pickford. Everton byl v rámci prvního dějství nejblíže vstřelené brance ve 39. minutě, Maupay hlavičkoval z bezprostřední blízkosti, nicméně gólman Bazunu se stihnul přesunout na správné místo, takže jeho protivník mu v podstatě posílal míč přímo do rukavic.

Krátce po přestávce přišla na řadu první změna skóre. Juan Larios pronikl středem hřiště, poté předkládal přihrávku doleva na Adamse, jenž na hranici šestnáctky pobídnul Ariba, a ten svou levačkou propálil Pickforda. Jenže radost The Saints nevydržela moc dlouho, a to konkrétně pouhopouhé tři minuty, než se i hosté dopracovali ke svému prvnímu gólu. Onana v poměrně nelehkém postavení uměl sklepnout merunu pro Coadyho, a ten opravdu lehce zaskóroval. A v 54. minutě The Toffees definitivně rozhodli o svém vítězství, to když centr Iwobiho propadl až k volnému McNeilovi, jenž po bleskovém zpracování zamířil nekompromisně za Bazunua. Southampton mohl urvat aspoň bod v samém závěru, Čaleta-Car se na vzdálenější tyči objevil docela nehlídaný, avšak v koncovce se mu vůbec nezadařilo a zamířil pouze těsně nad břevno.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 3:1

01.10.2022 13:30

Góly: 20. Thomas Partey, 49. Gabriel Jesus, 67. Granit Xhaka - 31. Harry Kane (pen.)

Arsenal v zápase devátého kola Premier League porazil Tottenham Hotspur 3:1. Za domácí se prosadili Thomas Partey, Gabriel Jesus a Granit Xhaka, za hosty z pokutového kopu Harry Kane. Spurs dohrávali poslední půlhodinu bez vyloučeného Emersona.

Gunners se svého soupeře rozhodně nezalekli a hned ve třetí minutě řádně prověřili připravenost gólmana Huga Llorise. Do pokutového území zamířil centr z pravé strany, balonu se ujal Gabriel Martinelli a vyslal prudkou ránu k bližší tyči. Francouzský brankář ve službách Spurs dokázal míč reflexivně nasměrovat alespoň na tyčku, od které už zamířil do zámezí. Své umění musel o deset minut později předvést na druhé straně i Aaron Ramsdale, když pas ze strany lehce tečoval Richarlison a domácí strážce brány musel rychle zasahovat.

Zanedlouho ještě mířil Granit Xhaka těsně vedle, ve dvacáté minutě už se ale domácí ujali vedení. Kanonýři obléhali pokutové území a snažili se najít skulinku pro centr, nakonec se po přihrávce Whitea dostal balon k Thomasi Parteymu, který zpoza vápna vyslal nádhernou technickou střelu přesně do horního růžku, na kterou Hugo Lloris nedosáhl. Domácí záložník si podle trenéra Artety přenesl do utkání svou střeleckou formu z tréninku.

Po půlhodině hry si však domácí zkomplikovali nadějně rozehranné utkání. Richarlison si dělal v pokutovém území prostor na střelu, když jej k zemi poslal Gabriel a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Toho se ujal Harry Kane, který nic nevymýšlel a vypálil doprostřed brány, což Ramsdale nečekal a skočil ke své pravé tyčce. Remízový stav vydržel až do přestávky díky Llorisovi, který vychytal Gabriela Jesuse po jeho parádním průniku do pokutového území.

Gunners vstoupili do druhého poločasu o poznání lépe než jejich městský rival a ve 49. minutě si vzali vedení zpět na svou stranu. Z pravé strany se do vápna odvážně dostal Bukayo Saka, jehož tvrdou přízemní střelu vyrazil Lloris pouze do chumlu hráčů před sebou. Tam se nejlépe zorientoval Gabriel Jesus, který ukázal charakter střelce a napálil balon do poloprázdné branky. Za chvíli mohl brazilský útočník přidat další zářez, jeho hlavička však tentokrát mezi tři tyče nemířila.

Cestu Tottenhamu za bodovým ziskem na Emirates Stadium velmi zkomplikoval v 62. minutě Emerson Royal. Ten totiž úplně zbytečně přejel na soupeřově polovině kolíky kotník Gabriela Martinelliho a po zásluze vyfasoval rovnou červenou kartu. Trenér Conte tomu ani nemohl uvěřit. Arsenal tuhle hloupost potrestal téměř okamžitě. Po kombinaci prostředkem hřiště se balon dostal až ke skvěle hrajícímu Granitu Xhakovi, který si jej připravil na levačku a prudkou ránou překonal Llorise. Ten své spoluhráče ještě v závěru podržel, když vyrazil povedený pokus Tierneyho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC870120:821
2.Manchester City862029:920
3.Tottenham Hotspur852119:1017
4.Brighton & Hove Albion742114:814
5.Chelsea FC741210:1013
6.Manchester United740311:1412
7.Newcastle United825112:811
8.Fulham FC832313:1511
9.Liverpool FC724118:910
10.Brentford FC824215:1210
11.Everton FC82427:710
12.Leeds United723210:109
13.AFC Bournemouth82336:199
14.Aston Villa82246:108
15.West Ham United82155:97
16.Southampton FC82158:137
17.Crystal Palace71338:116
18.Wolverhampton Wanderers81343:96
19.Leicester City811614:224
20.Nottingham Forest81166:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (611)

Přidat komentář
Gunner14

Reagovat
Taiger

Xhaka a Saliba jsou sheesh

+

Zdravíme ownyho

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, ideme ďalej. Vrátime im to ešte, ako v minulej sezóne.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Nizzie

To je mentalita. Tak to má být.

Reagovat
J0EL

S tymto ozaj nehrozi

Reagovat
janinho

mozu sa predsa oni zhorsit, nie?

Reagovat
Rick_Mečoheň

Reagovat
Lexi Belle

V pořádku přístup na derby, málokterý fanda Spurs zde nezmizí na 14 dni

Reagovat
Pace to P.M.

On je z nich najnormalnejsi, vravim uz dlho

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Front hell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mr.Silver

Xhaka a Partey fantazie, Jesus je zlatíčko

Reagovat
Kincl

ha gaaaaayyyy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Super, krasne odjezdeno, ted si smlsnout na Bodo a o vikendu porazit Liverpool

Reagovat
Taiger

Tak kdy už začne serious diskuze ohledně toho, že Xhaka by mohl získat Zlatý míč?

Reagovat
Gunner14

Neskutecnej progres ten chlap, kazdym zapasem se lepsi a jde videt jak si to krasne uziva.

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
Nizzie

Je pravda, že jsem byl jeho velkým kritikem a hodně jsem chtěl, aby byl mezi těmi, které Arteta z Arsenalu odklidí a musím se mu upřímně omluvit, protože to jak hraje, je něco, co jsem u něj nečekal. Jak jsem si myslel, že on bude našim nejslabším článkem, tak je to bohužel Gabriel (stoper).

Reagovat
O.Giroud

az vyhra MS

Reagovat
Taiger

Oli vyhrál skoro vše a nezaslouženě nemá nic.....

Reagovat
O.Giroud

zle nacasoval

Reagovat
Svatej

Nejspíš nikdy

Reagovat
Taiger

Na tebe se těším, až budeš pičovat na Pottera

Reagovat
Svatej

Snad mas velkou trpělivost, protože to pro tebe bude dlouhych 11 minut

Reagovat
Bakary3

Kdyby byl v týmu, který by vyhrál LM a pak třeba EURO (ahoj Jorginho), tak by toho nějaký pitomci mediální byli schopný

Ale tím nechci shazovat, jak skvěle hraje, čumím... Kéž si to udrží

Reagovat
Bandita_Harry

Na vas sa uz chytime a vyhrame

Reagovat
Gunner14

Jesus > Richarlison

Neni o cem, zase bude klid od hownyho na chvilku, stejne jako minulej rok po NLD doma

Reagovat
Nizzie

Příjemných 14 dní na EF vždycky.

Reagovat
Gunner14

Vidim to na dalsi zmenu nicku. Presoleny hemenex, nebo neco podobneho

Reagovat
Taiger

slepičí vývar

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mojmira

Reagovat
Euphael

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kaspar

Si rovnou muze dat Smazany uzivatel, usetri mu to dost prace do budoucna

Reagovat
Mates_Matesović

Pořád dokola to samý. Zápas, který rozhodnou 2-3 důležité momenty, a nás opět potopí usual suspects. Jediný pozitivum je, že si od tragickýho Royal Sýra pár zápasů odpočineme (i když né tak úplně, protože wigman ho v úterý nasere zase do základu).

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas už bol pohodička, aj keď veľmi prísna redka tomu pomohla. Tak či tak si myslím, že by sme vyhrali, lebo Tottenham bol dopredu takmer nulový a dozadu neistý. Xhaka ďalší bezchybný výkon a zaslúžene MotM. Saliba znova monštrózne dobrý. Gabriel a Saka naopak slabí.

Teraz pozerám na tých strelcov - Partey, Jesus, Xhaka. To môže Janyho aj jebnúť

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

Saka slaby neslaby, ten borec ma v 21 letech na sobe kazdy zapas 3 chlapi. Protoze, kdyby na nem nemeli, tak si tam dela co chce. Jeho slabe vykony se rovnaji 6/7 z 10.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Ale áno, jasné, len proste jeho štandard je vyššie

Reagovat
Gunner14

Souhlas, dostane se do toho, jsem zvedav, kdy a pokud vubec nastane situace, kde White pujde na stopera a na beka se vrati Tomi. To by Sakovi dost prospelo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
norton

Reagovat
PH8

Jo ale každopádně musí zlepšit zakončení. Do pár šancí se většinou i tak dostane ale nedává to.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bakary3

Myslím si, že je čas, aby Arteta vymyslel něco jinýho, protože je to už čitelný a pro saku prostě hrozně těžký.

Balea taky začali stavět na druhou stranu, pak na střed... Mohla by tam fungovat větší rotace mezi tou ofenzivní trojkou.

Reagovat
SunFells

Toto není důvod něco měnit. Jednak si i tak umí počínat solidně a ovlivnit zápas a jednak to vytváří prostor jinde.

Reagovat
Bakary3

Sice jo, ale jen díky jeho individuální kvalitě, má to ale strašně těžký a trošku mi i připadá, že je to pro něj psychicky složitý, ubíjející.

Menší rotace by podle mě přinesla větší nečitelnost a zejména Sakovi by se hrálo líp.

Reagovat
masly008

Saka by hlavně potřeboval opravdového krajního beka, ale zase asi nechceme mít topologicky stejné krajní beky na obou stranách.

Takže to holt bude muset zvládnout do 2-3 chlapů no.

Reagovat
Bakary3

Podle mě by úplně stačilo Tomi

S ním mu to šlapalo v pohodě

Reagovat
SunFells

To vůbec nepotřebuješ, znovu - pokud soupeř soustředí víc hráčů do jednoho prostoru, vytváří prostor pro ostatní. Navíc dole uvádíš Toniho, že by mu měl pomoct, právě naopak. Tomiyasu neoverlapuje, nevytváří Sakovi nabídku dopředu a nepomůže mu odtáhnout hráče aby měl víc prostoru jít do středu. Saka/White vytvořili prostor pro oba naše góly proti 11, druhý právě díky overlapu, další nevyužitá tutovka Jesuse po pádu znovu skvělého Whitea to stejné.

Saka je furt neskutečně vlivný, co se změnilo je to že není sám a nesoustředí se to tak jen na něj. Taky má reputaci a soupeři před ním radši víc couvají aby nezískal víc prostoru dribblingem a víc ho vyzývají k tvorbě do kompaktního bloku.

Reagovat
SunFells

*po pasu

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Bakary3

Tak já spíš koukám, jak trošku pomoct Sakovi a rozvázat mu ruce (nohy), než aby musel pořád hrát proti betonu. Z mýho pohledu mu to teď Arteta moc neulehčuje, je s tím spokojenej, že si poradí i tak - těží se z jeho individuální kvality, ne že systému hry.

Radši bych viděl saku hrát trošku s větší volností, než aby byl přikovanej k lajně.

A systém zůstává stejný, rotace žádná, když tam místo něj budeš mít třeba při zranění Nelsona, Marquinhose, v tu ránu to individuální kvalitou neuhrajes a bude to trošku trápení.

Reagovat
SunFells

Rotace žádná na křídlech už jen z toho důvodu že není s kým rotovat a jediný Marquinhos má šanci to vzhledem k tomu jak překvapil doplnit. Má šanci, ne že toho bude schopný. Proto bylo křídlo zřejmá priorita a ne CM jak se tu tolik lidí dlouho slepě domnívalo.

Tím pádem o to víc nedává smysl ho stavět jinde, když ho nemá kdo zastoupit kdo by se o roztažení hry staral. Že netěží ze systému hry je čistý nesmysl, vytvářet izolaci 1v1 je v poslední třetině asi určitě náš nejvlivnější záměr.

Reagovat
Bakary3

Mluvím o rotaci při hře, měnění pozic, ne personální rotaci

Reagovat
SunFells

Aha, to by na jeho straně nesměl hrát Odegaard. Možná časem.

Reagovat
pingla

a víš, že se takhle na ty nejlepší hráče hraje?

Reagovat
Bakary3

Vždyť to píše jako Sakovo plus

Reagovat
Gunner14

Presne tak

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Saka slabej

Reagovat
Kiss Me Polka!

xhaka zpusobil s gabrielem obdrzeny gol

Reagovat
Kiss Me Polka!

saka nam naopak vyhral zapas tou akci

Reagovat
bakasa

Reagovat
Busby babes

doufam, ze zitra mame nekoho slabsiho, docela bychom potrebovali vyhrat...

Reagovat
Jesfey

Ach jo, teď budou všichni vinit Taylora nebo Royala namísto Conteho a jeho antifotbalu.

Reagovat
jk

Protože odjet z Emirates bez bodu je pro Tottenham něco vyjimečného že?

Reagovat
Jesfey

Hrát ten stejný hnus naneštěstí není nic výjimečného.

Reagovat
Nizzie

Alibismus.

Reagovat
Busby babes

pritom rozhodla chyba Llorise.

Reagovat
Jesfey

Byli jsme lepší jedině tehdy, když se jejich mladému týmu rozklepaly nohy... I kdybychom vyhráli, pořád by to byl ten stejný nekoukatelný fotbal.

Reagovat
jk

Tak se na to nedívej.

Reagovat
PH8

Takže teď to u slepic funguje tak, že když je někdo soudný, tak není správný fanoušek?

Reagovat
jk

Co je soudného na tom furt dokola tlačit, že se mi ten fotbal nelíbí tak to stojí za hovno?

Dneska to Spurs potopily individuální chyby a kvalita soupeře. Co tady Conte jako měl konkrétně posrat se od něj vživotě nedozvíme, maximálně že nenasadit Emersona. Možná ještě něco o nekreativitě.

Nemám problém s tím, že by někdo Conteho kritizoval, ale bylo by fajn to dělat aspoň trošku konstruktivně a se špetkou respektu.

Reagovat
Mates_Matesović

Pochettino se na Emirates vždycky dosral daleko víc

Reagovat
jk

Ale zas to bylo lepší na chelski

Reagovat
jk

Pozitivní je, že letos mě z těch nenáviděných zápasů čeká už jen LFC venku.

Druhý poločas naprosto tragický. Že jsme dostali ten gól mě ani nepřekvapilo a docela bych věřil i tomu, že by nějaký protiútok dokázali využít. Ale bylo to úplně bezzubý, pak ta redka a zbytek hráči odchodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOAX

North London is red! Našel by se tu pls někdo, kdo by mi poradil, jak nejlíp sehnat lístky na Gunners? Chystam se tam na jaře a zatím jsem zjistil, ze asi nejlepší bude koupit red membership, pak vstupenky a až pak letenky atd.? Předem díky, jestli se někdo najde

Reagovat
masly008

napíšu to asi po 10.

Obrať se na vitasrp.

Reagovat
Taiger

Nebuď arogantní pičus

Reagovat
masly008

omlovám se, teď jsi mi to strašně nandal.Jdu si stoupnout do kouta kare.

Reagovat
Euphael

Reagovat
HOAX

Ale dík za radu!

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PH8

Hale, tady nejsi na fóru, kde si můžeš předešlé rady jednoduše vyhledat místo aby ses ptal jako 11. znovu.

Reagovat
masly008

OK. Moje chyba

Reagovat
PH8

No jako zase dík, že si mu poradil.

Reagovat
svaca

Byl jsem loni a kupoval jsem přes red membership, snažil jsem se i letos koupit na nějakej zápas na podzim, ale se současnou formou chce samozřejmě chodit více lidí, takže koupit lístek je momentálně vcelku složitej úkol, i když tam je člověk v moment kdy to jde do prodeje

Reagovat
Front hell

Prosím vás o odkaz na stránky kde je možnost si přehrát celý zápas?

Reagovat
Mates_Matesović

Footballia, ale chce to tam myslím nějakou registraci

Reagovat
Front hell

Díky

Reagovat
jk

Tady to bude https://bit.ly/3rk531x

Já se asi dívat nebudu.

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

jk

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Díky

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Front hell

Díky

Reagovat
Busby babes

livetv.skylink.cz

Reagovat
Front hell

Díky

Reagovat
Busby babes

promin.

Reagovat
Front hell

já děkoval automaticky všem.

Reagovat
kvasha16

https://soccercatch.com/

pripadne ked das do google "EPL full match replays", daju sa najst dalsie stranky

Reagovat
Front hell

Díky, i díky žes mi to napsal jak pro blbce

Reagovat
kvasha16

nz... btw, nebol tam umysel napisat to "ako pre blbca"

Reagovat
Front hell

V pohodě

Reagovat
Taiger

William Saliba vs. Tottenham:

100% aerial duels won

100% take-ons completed

96% pass accuracy

79 touches

71 passes

11 ball recoveries

6 passes into final ⅓

5 duels won

3 tackles made

3 clearances

0x dribbled past

Nejlepší stoper v lize o 7 parníků

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Čumím. Jsem rád, že se moje pochybnosti o něm nenaplnily.

Reagovat
Gunner14

Titan

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

King William

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Azza

Reagovat
Seydou Doumbia

uplně běžný výkon od něj, nic zázračnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to dává úplně s chladnou hlavou všechno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Real Madrid material

Reagovat
icka

Reagovat
Rick_Mečoheň

Dneska Arsenal zaslouženě. Ale velká škoda té redky. Věřím, že bychom se ještě dostali zpět do zápasu... tak aspoň dostane šanci Spence nebo i ten Doherty. Ale sezóna nekončí, pojďme dalej.

Škoda, že Conte hned po poločase nezkusil přejít na tři střední záložníky.... bylo vidět, že tam nás dost tlačila bota. Jinak neskutečné, kam Arteta ten tým vytáhl

Reagovat
Taiger

*tlačil vás tam Partey Granit

Reagovat
Jesfey

Nás tlačí každá záloha. Mimoto stále to bylo 2 proti 3 (Odegaarda z toho vynechat nemůžeš).

Reagovat
LaVolpe

"zpět do zápasu". Jak se dostat zpátky někam, kde jste nebyli?

Reagovat
Rick_Mečoheň

První poločas byl dost vyrovnaný a my umíme dávat góly z ničeho

Reagovat
jk

Reagovat
Agent z Melmacu

King Charles III. < Queen Elizabeth II.

Reagovat
Nikikrew

Druhy polcas uz lepsi a kludnejsi ale mali sme teda dost stastie ked nam Loris daroval gol a CK ten zapas zabila. Po 3 gole bolo vymalovane. Xhaka ide neuveritelne hore, kto by to bol povedal. Saliba opat neuveritelny vzadu. Pokracujeme v krasojizde , cakaju nas ale tazsie zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal klasicky do ledna valec

Reagovat
masly008

a pak udržovačka 2-3 místa

Reagovat
Mastný Chobot

Uvidíme, stále sme s nikým dobrým nehrali

Reagovat
vodka

s náma

Reagovat
J0EL

To je ale nezmysel toto

Reagovat
Mastný Chobot

To bol hlavne nepochopeny dig na Spurs

Reagovat
J0EL

Tych som tam ani nepocital

Reagovat
Zdechlina

Arteta si krásně namazal Cunteho na chlebík.

Partey > Pičarlison

Reagovat
PH8

Tady se furt řešil souboj richerlison vs Jesus ale nikdo si nevzpomněl na duo royal vs Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus > Richarlison je už vyriešené, aj Martinelli > Richarlison. Ostáva ešte zistiť, či aj Marquinhos > Richarlison.

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Seydou Doumbia

no ten z pesgay určitě

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

https://ctrlv.cz/4fRy

Někdy si říkám, jestli ten klučina je normální? Hrozná střela

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
O.Giroud

ze som to o tom mitomovi musel napisat

Reagovat
Kiss Me Polka!

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck luxusny vykon, velmi mu to prajem, ze este dokazal takto oživit karieru

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude debakl na Emirates

Reagovat
Taiger

Ale prosim tě Kixi

Reagovat
avicii

Tam nemáme šancu...

Reagovat
jk

Podle nějakého modelu jejich šance na titul pokud porazí Spurs stoupnou na 9%. Pokud LFC tak na 17%, tak se snažte

Reagovat
cubazi

gol dostaneme z každej akcie domacich takže pre tipujucich určite sa oplati dať že nam daju 4,5+ gola ako nič

Reagovat
Luc-Luc

Nebude, bude plichta

Reagovat
Miguel19

Graham Potter chytl zlatonku! Chelsea vyhrává!!!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Přesně, stejná haluz jako u toho brejlatýho zmrda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Liverpool na smiech celému svetu...

Reagovat
Luc-Luc

Zaslouzena remiza asi, i kdyz teda, jak jsme dali 3 goly nechapu...jinak obrana opet tragedie, tam nezahral nikdo dobre..MotM Alisson i pres 3 inkasovane goly a 2 goly Bobbyho...hrajem spatne, cil je top4, tato sezona nebude pro nas dobra

Reagovat
cubazi

ciel je nerealny

Reagovat
Luc-Luc

Vypadame z adeptu o top4 ted nejhur, ale liga je dlouha...titul do city, druhy misto Arsenal a my budem treti

Reagovat
masly008

No totáč taky nehraje žádnou slávu, tam je drří individuality vepředu.

Reagovat
cubazi

ako doma nevieme vyhrať z mužstvami ktorým by sme minule sezony dali 4ky a z takou obranou mame vedieť uspeť vonku? tam počitam prehry...musime sa spametať inak nedame ani 6 miesto

Reagovat
Luc-Luc

Top4 dame, v klidu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Diskostu

Chelsea dobra tlačenka nikto nechápe ako mohol zmrd Thiago Silva dohrať zápas...

Reagovat
Seydou Doumbia

největší sympaták v tom týmu ach jo

Reagovat
icka

Reagovat
cubazi

LFC to nemalo system, taktiku, tie iste chyby z kola na kolo, neda sa na tie chyby v obrane a sterilitu v utoku pozerať. Naopak same spomalene akcie, hranie do plnych a založnikov ktorý sa slabo vracaju.... asi už aj hrači to maju na salame tak prečo sa ja budem rozčulovať. Hrame načo mame za 6miesto budeme radi-plesať.

KLOPP ak nie si schopny sebareflexie a hrame tu samu sračku zkola na kolo tak sa pober...

Reagovat
smazaný uživatel

Már radost z výhry, ale z výkonu některých hráčů jsem nasraný....a ten seznam je celkem dlouhý

Reagovat
Godwinson

Ty prozatimni vysledky znaci, ze to bude pekne na picu sezona

Reagovat
Arnar Resmusonn

Klopp zapomněl na staré fotbalové přísloví:

"Tak dlouho posíláš krajní obránce do útoku, až zapomenou bránit"

Letošní obrana je vážně hrozná

Reagovat
Svatej

Nebylo to ani ubojovaný, byl tam luck, tradiční fuckupy jednotlivců, ale i tak to nebylo vyloženě příšerný. Na to, že je to pár dní po převzetí a Potter potřebuje čas, tak se to dá celkem sledovat.

Vyřešit zálohu a bude to dobrý a Fofana by před Koulibalym hrát neměl. James je normální automatickej vypínák soupeřovýho křídla, ať je tam proti němu kdokoliv.

Reagovat
Whitemedia

Sledovat se to teda vůbec nedalo, ale beru to jako klasický zápas po repre pauze, to většinou koukatelní nejsme, od příště už to musí být lepší.

Reagovat
icemike

Hrajeme hned ve středu a v sobotu. Moc prostoru na tréninky není

Reagovat
spider_8

Za druhou pulku jsme si 3 body nezaslouzili, ale co uz, hlavne ze je mame. V prvni puli mi to prislo o level lepsi nez pod Tuchelem. Sice nic extra, ale v ofenzive bylo aspon dost pohybu, nabehu, vymeny pozic, rychle akce na jeden dotek, atd. Zadna rigidni pozicni hra jako pod Tuchelem. Proti zalezlym souperum se to ted snad rapidne zlepsi.

Jinak teda nechapu, ze Silva nesel ven. Pokud uz rozhodci nevidel faul na nej, tak ho mel jasne vylejt, vzdyt rukou umyslne hral mic a zabranil hraci jit sam na branu.

Reagovat
Seagulls

3:3 Zaslúžená remíza. COME ON BRIGHTON!!!

Reagovat
cubazi

vedeli čo chcu hrať a to aj hrali... my sme tam pobehovali ako kuri po daždi

Reagovat
Nizzie

Reagovat
nani92

Klopp nedokončí sezónu, dá si rok pauzu a potom nahradí Carla v Reale

Reagovat
O.Giroud

Akoze sledovat posledne tyzdne prioritne Slovan, SK repre a Liverpool. To uz sa clovek zamysli, ci si radsej neda par mesiacov pauzu

Reagovat
andkoo

Slovan bezpecne vedie ligu, co sa ti nezda

Reagovat
O.Giroud

skor som myslel len EL zapasy

Reagovat
vladino10

Tu nehrajú

Reagovat
Steven666

Trossard je parádny hráčik, ten po sezóne pôjde do nejakého veľkoklubu

Reagovat
Luc-Luc

Ja se divim, ze uz neni nekde vys...je vybornej

Reagovat
Svatej

Ted koukám na Pool Brighton, jsem u druhýho gólu a to bránění je teda síla. Mají v Poolu dobrou náhradu doprava? To CM by ho mohlo vysvobodit.

Reagovat
Svatej

A Firmino se teda rozjel do parádní střelecký, neskutečně snadně to vypadá.

Reagovat
O.Giroud

nn, mozno Ramsey ale vacsina nevie ani ako vyzera. Ono deda Milner zahra vsade tak naco

Reagovat
cubazi

pri tom tretom gole zahral parádne, pri nabehui 2 hračoch cele obrana branila zonovo a tak to aj vyzeralo

Reagovat
Luc-Luc

Ne, jinak by uz Trent nehral

Reagovat
Miguel19

Asi nechce na MS, tak to mrdá.

Reagovat
Luc-Luc

Dela dobre, tam pojedou jen bezcharakterni chcanky

Reagovat
Miguel19

Taky nejedu.

Reagovat
Luc-Luc

ja taky ne, ze zasady

Reagovat
Whitemedia

Lampard

Reagovat
Svatej

tam kde patří, nad Gerrardem

Reagovat
Whitemedia

Neporazitelný

Reagovat
Steven666

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pride

Reagovat
icemike

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
O.Giroud

na boj o zachranu asi dobry

Reagovat
Whitemedia

Boj o záchranu je pro Gerrardy, Lampard dá klidný střed v suchém triku.

Reagovat
Zaschrona

Jen tak dál. Pozvedl náladu v celém klubu, dotáhl s DoF nejen slušné fotbalisty, ale hlavně hráče se správným charakterem a začali jsme zas vypadat jako tým. Je toho pořád dost co zlepšovat, ale začíná být na čem stavět.

Reagovat
GODfrey

Obrana sa zlepšila o 100%. A to sme priviedli dvoch stopérov zadarmo. V najhoršom zaplatíme za Coadyho 12m. Čo to je. Tarkowski si výkonmi zaslúži repre, ten prehľad a líderstvo by Albionu určite pomohlo viac ako nasadzovať Maguiera, ale chápem hype. Lampard je človek na svojom mieste a Everton je pre neho momentálne úplne ideálny klub.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Průměrný trenér v průměrném týmu. Stejně jako Gerrard.

Reagovat
Coutinho10

za stavu 0:2 bysme asi za bod byli radi, ale kdyz uz to otocime na 3:2, tak se o ty 3 body nemuzeme nechat pripravit

Reagovat
O.Giroud

inak za poslednych 5 zapasov sme Brighton porazili az 1x

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze clovek si vzdycky rika, ty dame, je to Brighton, ale bohuzel kvalitu maji vetsi nez jmeno tymu

Reagovat
O.Giroud

ale aj tak mi to pride malo a este ked sme pri vsetkych tych remizach aj vyhravali

Reagovat
Coutinho10

to neni dobra vizitka

Reagovat
Zaschrona

Coady prý nemohl hrát v obraně na 4 vzadu, ale zatím si teda dost důrazně říká o letenku do Kataru a jednoznačné využití opce.

Iwobi musí dostat novou smlouvu - další áčko, mohl jich mít i víc a už i začal dělat zidanovky.

Reagovat
SunFells

On do Kataru pojede, ale kvůli hře to nebude.

Reagovat
Seydou Doumbia

otázkou je zda do kataru poletí za odměnu nebo za trest...spíš to druhý

Reagovat
Zaschrona

Je fakt, že výsledkově to asi hitparáda moc nebude... Ale jet za vlastní zemi na velkou akci, přeju mu to, zatím si to podle mě zaslouží.

Reagovat
Kiss Me Polka!

alex ♥ stejne nechapu, ze ho pravidelne ze stredu zacal hrat az lampard, kdyz to bylo evidentni od zacatku. ale je pravda, ze potreboval zlepsit tu obranou praci

Reagovat
PhilipS

Jako trochu to smrdí remízou. Bowen konečně vypadá trochu nebezpečně i když je pořád dost neohrabanej. Scamacca super. Kehrer bohužel pro Coufala vypadá taky dobře. Naopak Cornet bída. Cresswell taky nechápu, co tam ještě dělá. Jasně nejslabší článek. Paqueta se pořád nerozehřál na PL úroveň. Impact na hru nulovej. Ještě to bude boj.

Reagovat
Bayern +

Prava strana nám dnes vyhrala zápas, naopak lava úplne tragická. Nechápem prečo miesto Corneta nedal Benrahmu, ale tak Moyes, no...

Bowen MotM, takto sa bojuje o Katar. Rice štandard, ale nevynikal, Soucek defenzívne topka, ale rozohrávka katastrofálna, každá druha prihrávka súperovi

Reagovat
Pride

Jak bohužel, Coufal ukazuje, že na PL nemá a ještě měl štěstí, že Moyes je stará konzerva, jinak by už tam nebyl. Pokud ho vezme nějaký championship klub tak mu bude lépe a svou hrou tam taky pěkně sedne.

Reagovat
Bayern +

Tak to je ale riadna prehánka...

Reagovat
Švejk :)

Gól Almirona

Mimochodem Newcastle má 4 sady dresů!?!

Reagovat
Busby babes

jo, kvuli Saudske Arabii, se kterou nemaji nic spolecneho, maji i ty zeleno bile, ne?

Reagovat
kissak

Snad je vůbec nevytáhnou.

Reagovat
kissak

I ten třetí gol neuznaný kvůli offsidu byl parádní.

Dneska to konečně Migimu sedlo.

Reagovat
vceradnesazitra

Kdo místo Kloppa?

Reagovat
O.Giroud

tak za 4 roky snad este niekto vyskoci ked uz Howey aPotter su fuc

Reagovat
masly008

Ha ha. Prý Potter fuč za 4 roky. Však ho za 2 vyhodí jako každého tam.

Takže bude taky volný.

Reagovat
O.Giroud

Len uz ako vyhodeny z Chelsea mozno nebude tak lakava volba

Reagovat
Coutinho10

Tuchela

Reagovat
Gunner14

The ‘you haven’t beaten anyone decent’ allegations continue, because Spurs are truly horrendous.

Vylez papriko

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Jkb

Je radost ho sledovat. Top útočník.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

S Martinellim tam Romera školili jak juniora.

Reagovat
Coutinho10

vzpomínka na MU vs LFC z 1980 - nejdřív geniální převezení všech hráčů MU a pak tomu dal King Kenny korunku

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1575884433445396486

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Coutinho10

celý highlight, mělo to grády, to jo

https://www.youtube.com/watch?v=Ny-EyDq7QlA

Reagovat
Kiss Me Polka!

ot: 13 zivotu... naposledy jsem u filmu podle skutecne udalosti citil neco podobneho u let cislo 93. skvele, ani nechapu, jak to vubec natocili, howard stale totalne umi. a egerton oscara uz

Reagovat
Whitemedia

Film výborný, ale herecký výkon na Oscara jsem tam neviděl. Ale je pravda, že poslední roky už Oscary ani nevnímám, tak nevím, jaká je teď jejich úroveň, řídím se podle toho, za co se Oscaři dávali dřív.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak to je jen fraze, ani nevim, jestli uz jde dostat oscara za film, ktery vubec neni v kine me si na tom malem prostoru totalne ziskal, podobne jako v Krali, hlvne ten rozhovor pri poslednim navratu z jeskyne

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

tohle je daleko lepší než punch in a face

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Já tu to téma úplně moc nechci otevírat, protože žádný fanoušek LFC nechce aby k tomu někdy došlo. Ale musím. Bude se opakovat Kloppova poslední sezóna z Dortmundu?

Protože si nemyslím, že ty naše špatné výsledky jsou jen důsledkem špatné formy nebo větší marodky. I bez Matipa nebo Thiaga musíme Fulham či Everton porážet. Pokud tedy nechceme mít v listopadu po sezoně. A ne uhrání semifinále/finále LM to fakt nezachrání.

Jde mi tu o Kloppa. Je úplně v pohodě, že je tým mimo formu a chybí nám konstantní výkonnost. To je v pořádku. Co ale Klopp udělal proto, aby tu naši krizi zvrátil? Nalijme si čistého vína, nějaká změna je nutná, naše výkony jsou těžký podprůměr od 1.kola. To jsou celé 2 měsíce.

Proč v záloze neustále protěžuje Henda a Milnera? Hendo ještě nějakou kvalitu má, Milner by však měl nastupovat jen v domácích pohárech. A ne aby byl jako první volba z lavičky, což nám dneska zpackalo šanci na 3 body.

Proč hraje pořád Trent? Je v nejhorší formě kariéry. Bránění má na háku, směrem dopředu to taky není žádný zázrak. Mi neříkejte, že by tam Gomez zahrál hůř, takové kiksy by určitě nedělal. Trentovi by se mělo dát najevo, že není nedotknutelný. Koukněte jak ta nejistota základu pomohla Firminovi. Bobby teď musel pořádně zamakat a přineslo to své ovoce. V 6 zápasech má 5+3 a chytil nějakou svou druhou mízu.

Dále nechápu utopení Salaha na křídle. Totálně jsme zabili všechny jeho přednosti, proto je tak neproduktivní. A kvůli čemu? Abychom přizpůsobili náš styl Nunezovi, kterému Klopp teď vůbec nevěří paráda. Podívejme se na City, jak to udělalo s Haalandem. Na herním stylu se nic nezměnilo a jak to drtí.

Klopp si téměř stejnou situaci prožil v poslední sezoně BVB. Už od startu sezóny se Dortmund strašně trápil, Klopp tvrdohlavě vyznával stále stejnou taktiku a někdy na jaře totálně vyhořelý rezignoval. Člověk by čekal, že se z tohoto poučil. Zatím to moc nevypadá. Ten tým potřebuje nějaký impuls či změnu. V systému 4-3-3 jsme pro soupeře strašně čitelní. Ve vrcholné formě jsme téměř neporazitelní, při větším úpadku výkonnosti však padne kosa na kámen. Změnit to na 4-2-3-1/ 4-4-2 dává smysl, nemůžeme hrát 10 let v kuse stále stejně.

Já fakt doufám, že si Klopp tuto vážnou situaci plnohodnotně uvědomuje. Tohle není jen chvilková ztráta formy, ale dlouhodobý sešup výkonnosti. Je potřeba něco změnit, sám se ten tým neprobudí, těch možností máme až až.

Strašně se bojím aby Klopp na ten svůj konzervatismus nedojel. Bylo by strašně smutný, kdyby jeden z nejlepších trenérů v historii klubu byl odvolán nebo musel rezignovat. Zaslouží si zakončit tuto trenérskou štaci za obrovských ovací před vyprodaným Anfieldem. Snad k tomu nikdy nedojde. O moc hůř hrát nemůžeme, můžeme jít jen nahoru. Třeba se z těchto facek poučíme a bude z toho ještě super sezóna.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze BVB v te jeho posledni sezone melo proste smulu, hrali dobre, jen jim to tam nepadalo a zaroven dostavali casto wondergoly od soupere. To neni vas pripad.

Reagovat
Luc-Luc

Furt neni duvod k panice, titul je bez sance tak jako tak a top4 bysme meli uhrat, Kloppo neco vymysli, tomu verim

Reagovat
vladino10

Klopp si téměř stejnou situaci prožil v poslední sezoně BVB. Už od startu sezóny se Dortmund strašně trápil, Klopp tvrdohlavě vyznával stále stejnou taktiku a někdy na jaře totálně vyhořelý rezignoval. Člověk by čekal, že se z tohoto poučil. Zatím to moc nevypadá.

??? Po prvej polovici sezóny boli na dne tabuľky. V druhej to vytiahli na európsku ligu.

"Zaslouží si zakončit tuto trenérskou štaci za obrovských ovací před vyprodaným Anfieldem." toto je utopia, ktorá sa podarí jednému z milióna trénerov. Proste život kouča je o tom byť vyhodený a poslaný do zadku, drámu by som z toho nerobil.

Reagovat
Salfovic

V Dortmundu ale tu poslední sezonu dotrénoval do konce.

Reagovat
vladino10

Áno, asi to z môjho komentára nebolo úplne jasné. Každopádne si pamätám kloppove vyjadrenia ako "kapitán neopúšťa loď keď je v problémoch" a pod, odišiel az keď tu sezónu ako tak zachránil a dohral ju s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dlhý príspevok. Zbytočne. Krátko odpoved: nie, nebude sa opakovať.

Reagovat
oli9

Trent nebrání, nebo to zapomněl...

Jediné pozitivum je odepisovany Bobby který ukazuje že na to prostě pořád má

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

policsjt s nunčakmi dopiči

Reagovat
Coutinho10

tak už 174 a bude ještě víc policie

Reagovat
masly008

On se vyjádřil že Real se neodmítá, ale teď je tam Benzema tak tam nešel.

Ale Benzemovi končí smlouva 24 a hle to končí i Halandovi v City

Reagovat
Miguel19

Ne nekončí

Reagovat
masly008

Nekončí komu? Haland má prý do 24 s opcí na rok.

Reagovat
r.mrazik

to je nejak malo...spis tam po dvou letech bude nejaka vykupka

Reagovat
masly008

Tak jsem to dohledal a on má po sezóně 24 výkupku 150 mega a po té sezóně končí smlouva Benzemovi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Podepisoval na 5 let

Reagovat
icka

těžko

Reagovat
kvasha16

tito tatkovia

Reagovat
Spalovač šancí

ACM

Reagovat
Higi

Co hraje ten Nkunku? Není to střední ofenzivní post? By mě zajímalo kam by ho Chelsea stavěla společně s dvojkou Mount, Havertz převážně...

Reagovat
SunFells

Kamkoliv, univerzálnějšího hráče možná nenajdeš.

Reagovat
Svatej

Havertz při jeho výkonnosti možná ani v klubu nebude. Mount a Sterling taky musí dávat a nespoléhat na to, že si udrží místo i při mizerný formě (například zrovna Mason má fakt příšerný období teď).

Reagovat
Ladas321

Nkunku může hrát, na křídle, na desitce, na hrotu, nebo v záloze. Je to univerzální hráč, hodil by se do Pepkova systému, ten by ho využil všude.

Reagovat
SunFells

Balogun 6. kousek

Reagovat
Higi

Top, ale přes dvojku Jesus - Nketiah to bude mít těžké, každopádně příjemné starosti pro Artetu...

Reagovat
wesleyborland

Balogun může hrát i křídlo, to samé Jesus

Reagovat
SunFells

Reagovat
twelwer

Kde siel on hostovat ?

Reagovat
SunFells

Reims

Reagovat
gocii

Jinak oni jsou asi dost divoci, koukam, ze jen dvakrat letos dohrali v 11

Reagovat
SunFells

Furt nemůžu najít co tam ten japonec udělal když hned po gólu dostal přímou červenou za nesportovní chování

Reagovat
O.Giroud

https://t.me/f97glss/976

ja som tiez hladal, ze ci sa tam s niekym pohadal alebo co, ale bol to asi tento faul.

Reagovat
SunFells

Dík Zahozené body dobrou kravinou teda

Reagovat
twelwer

Reagovat
mimi_united

Prvý polčas debakel a druhý naša výhra 3:2.

Nakoniec to teda nie je až taká katastrofa. V druhom polčase sme boli lepší, len ten prvý polčas sme úplne pokazili

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Reagovat
JFT97

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kincl

Vždyť se na to vys*rali jen aby se nezranili

Reagovat
10

takže vlastně remíza

Reagovat
tunkic

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

to je konecne spravna mentalita

Reagovat
Salfovic

Sice šel ManU v prvním poločase k zemi, ale nakonec se zvedl a prohrál až na body

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Tpč to jo.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
VasAFC

Tak to je novej stupen deluded ne?

Reagovat
efjay

Reagovat
Whitemedia

dej jim nani

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Neon

tvlto je jak logika Havlíčka, že první kolo senátních voleb je důležitější a že ve druhém kole mají 3 že 17 proměněných postupu vlastně výhra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kapřík

Pozitivní přístup je základ .

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

Reagovat
eibe

Reagovat
Spalovač šancí

Mažeš si City na chleba

Reagovat
Busby babes

jen o 3 goly, cajk Ale jinak proste City jinde, navic my hrali fakt strasne spatne. Dokazeme hrat daleko daleko lepe.

Nicmene City nejsou tym, se kterym se letos chceme merit. Z tohodle uhlu pohledu to nic neznamena. Tak snad to na ten tym nepadne. Chce to na tohle zapomenout a pristi zapas zase naplno a bude to dobry. Dobra lekce v tom, kam se chcem vyhledove posunout.

Reagovat
M0rb1D4S

Jsem si říkal, koho mi ten Haaland vlastně připomíná

https://twitter.com/TrollFootball/status/1576579274944917505

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Diskostu

Parádny výsledok pre United ...Liverpool je dalši kto vyfasuje možno ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

To ťažko. Kedy naposledy nás City porazili?

Reagovat
Busby babes

Manchester United score three goals in away league game for the first time since last October.

Reagovat
SpecialOne

Bruno Lage sacked.

Reagovat
Mastný Chobot

Všetka česť, je naozaj neskutočný, ale teda v rámci zachovania konkurencieschopnosti všetci dúfajme, že pôjde do toho Realu čím skôr

Reagovat
Salfovic

Jen je blbý, že nemá moc důvodů tam chodit.

Reagovat
Swarley

Hrozny zapas z nasi strany, co se posledni zapasy zlepsovalo, tak to se dna absolutne zahodilo... Naivni pristup uz od samotne sestavy az po vykony uplne kazdeho hrace... Navic jeste zraneny Varane, dneska co se posrat mohlo, to se taky posralo...

Ze City neporazime se dalo celkem cekat, ale nechat si dat takovy kotel po uplne hroznem vykonu, to zase muze zamavat sebevedomim, ktere slo konecne trochu nahoru...

Reagovat
Busby babes

je to jeden zapas, nedelal bych z toho uplnou tragedii. Proste zapomenout a jedem dal.

problem je ten Varane no. Ja bych ted teda vsadil na Lindelofa.

Reagovat
Swarley

Vsak doufam, ze to tak bude a na tohle se zapomene

Reagovat
Nikikrew

Už sa teším ako si Saliba namaze Hallanda....doma

Reagovat
Miguel19

A Haaland si zase namaže Salibu.

Reagovat
Busby babes

zas nenamazal si ani Rashforda...

Reagovat
iamek

Ani floopa Anthonyho

Reagovat
wesleyborland

Bejt Váma bych dnes někam zalezl

Reagovat
iamek

Že se prohraje proti suverénně nejlepšímu týmu ligy, tak mám lézt do kanálu? To přenechám vám.

Reagovat
wesleyborland

Myslíš dostat 4 góly za poločas? A teď myslíš CIty nebo Brentford?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Čítaj pozorne

Reagovat
Busby babes

myslis, ze to domaci hriste udela takovej rozdil?

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme. U nás určite

Reagovat
Salfovic

Nakloněná rovina

Reagovat
Svatej

*screenshot*

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo zapomněl Haalandovi říci, že má v Anglii vyhořet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

ale teda moc nechapu ty reci o tom, ze jsme zase tam, kde jsme byli... porazil nas nejlepsi tym v lize a proto jsme najednou zase marni? to nedava zadnej smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

sorry, nemyslim tady, ale Poborsky ve studiu o tom mluvil, par komentaru na twittru. spatne jsem to napsal.

Reagovat
protiproudu

Nejlepší je Arsenal.

Reagovat
Svatej

no...nick sedí

Reagovat
Tomanatura

Martial je specialista na City

Reagovat
Salfovic

Škoda, že ve 2/2 City tak polevilo, těch rekordních 8:0 jim klidně dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek by mohl být stejně kvalitní jako Halland, ale chybí mu vůle na hřišti pracovat. To je rozdíl mezi malým a velkým hráčem. Oba měli předpoklady jen jeden to zatím dokáže naplnit.

Reagovat
Euphael

uz prestanme s tim Hlozkem proboha

Reagovat
Pride

Ježiši, on právě vůli má. Má super povahu, má super postavu, ale chybí mu ta kvalita na velký fotbal. Sundejte si růžové brýle.

Reagovat
eibe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Mně přijde Hložek dost malej tak jako tak teda.

Reagovat
Freedo

hodně lidí se chytlo

Reagovat
FUnk

Reagovat
eibe

Nemohl. Vždyť ty úspěchy a jméno si udělal proti týmům, jako Karviná,... Nikdy velice proti silnějším týmům nezářil. V lize mohl potkat leda tak Slávku a to byl neviditelný.

Reagovat
cristiano.K.

neboj, za chvilku je zpět ve Spartě. Dopadne hůř než Kadlec

Reagovat
Svatej

Haaland má stejně hattricků v PL jako Ronaldo, Lampard a Vardy

odehrál 9 zápasů

Reagovat
Busby babes

tak zrovna Ronaldo dal druhej hattrick v PL az loni. on u nas proste nebyl to golove hovado jako se z nej stalo v Realu.

Reagovat
Svatej

Jup, už jsme o tom mluvili

Reagovat
Pride

Je fenomenální, ale srovnání úplně na sračku no

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Csaplárova past

Úplně kreténsko-debilní srovnání

Reagovat
protiproudu

Proč?

Reagovat
masly008

To se jako ptáš seriózně?

Reagovat
Rothbard

Ptá se proti proudu, takže je logické, že se zeptá.

Reagovat
protiproudu

Jseš toxická ženská, že odpovídáš otázkou?

Reagovat
masly008

Tak je jasné že je to kreténské porovnání jak je tady napsáno a proto jsem moc nepochopil proč se ptáš.

Reagovat
protiproudu

Nevím, proč teda?

Reagovat
masly008

Protože porovnávat hrota a záložníka v Holeček je dle mě blbost.

Jako on to válcuje neskutečně,ale tohle porovnávání je hloupost.

To je jako napsat že měl Lampard více asistencí než Haaland

Reagovat
protiproudu

Ne ty idiote, srovnání si zasloužili proto, že jsou všichni dost gólový a stejně ty hattricky nemají. Já jsem věděl, že vytáhneš nějakou sračkozní odpověď a že víš hovno.

Na asistence si počkáme, protože ne nadarmo jsou v top 10 asistencí PL i útočníci. Protože taky proč by tam menohli být.

Reagovat
fenixLFC

Nie nie je to kretenske porovnanie, je pomerne zaujimave...alebo teda vysvetli co je na nom kretenske

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Mönchengladbach

Osm zápasů.

Reagovat
db18

Farmers league...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
M0rb1D4S

Těžko může člověk nesouhlasit, když City vyhraje ligu 4x z posledních 5 let.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Moc nechápu, proč City ten konec tak vypustilo. Jasně, měli obrovský náskok a mladí potřebují minuty, ale čekal bych, že ve snaze o vítězství v LM bude heslo pro tuto sezonu něco jako: "ani jedna zahozená šance, ani jeden zbytečný gól ve vlastní síti, ani jedna vypuštěná minuta zápasu", aby se jim to vrylo do palic a vyvarovali se jakýchkoliv výpadků.

Reagovat
Ladas321

Těžko udržet koncentraci když vedeš o 4 góly a zbývají minuty do konce zápasu, navíc to není LM, tohle je liga a ty důležitější zápasy teprve přijdou. V LM budou mít ten Real v hlavě, tam si už na to dají pozor.

Reagovat
Csaplárova past

V rozhodnutém zápase se prostě zranit nechceš.

Reagovat
icemike

Bude MS, nikdo se nechce zranit

Reagovat
Busby babes

ale jinak je celkem vtipny a dobra ironie ze Ole chtel jak Grealishe, tak Haalanda a misto toho prisel Ronaldo, protoze by jinak sel do City... Imagine that horror. City s Ronaldem, kde by CR7 samo daval goly ale nemeli by Haalanda...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to trošku krč z tvojej strany. Nič v zlom, ale príde mi to tak.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Copak, že by se už Ole rozpovídal o tom, že Ronalda vůbec nechtěl ?

Reagovat
Busby babes

to uz je dele co se o tom psalo. Nechtel neni spravne slovo, ve vysledku souhlasil, ale jeho napad to nebyl a na zacatku byl proti, protoze to slo proti tomu, co chcel budovat no.

Reagovat
Csaplárova past

Haha, dobrý alibismus. Až dostane na piču Chelsea, tak sem taky přijde nějaký chytrák a prohlásí, jaká je to ironie, že City mají De Bruyneho díky Mourinhovi.

Reagovat
Busby babes

ehm. vsehcny ty prestupy se staly v poslednim roce, ne pred 5 lety. drobny rozdil, ale whatever.

Reagovat
Csaplárova past

Jo, pardon, moje chyba. Tohle naprosto mění situaci a tvůj příspěvek má najednou hlavu a patu. Což o to, že za posledních 8 let utratili United více peněz za hráče než City, jde prostě o tyhle dva. Mít je United, je výsledek jistě opačný.

Reagovat
Busby babes

jo, presne to jsem napsal, ze mit ty dva hrace, tak je vysledek opacny.

Reagovat
Busby babes

btw chapes, ze to, co jsem napsal je kritika naseho vedeni, ze jo?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak kvůli Mourinhovi u nás skončilo víc těch nadějných hráčů, které Emenalo dotáhnul. Že pak Bruyne skončil v City a Salah v Liverpoolu, to už je na jiné povídání.

Reagovat
Csaplárova past

Salah, na toho jsem uz uplne zapomnel. Ale v te dobe kdyz v CFC nastoupil, tak to byla katastrofa. Jeste nebyl pripraven ...

Reagovat
M0rb1D4S

Tak přišel z Basileje. Potřeboval čas, který mu ale v klubu nikdo nedopřál. Byla to hloupost jak trenéra, tak vedení klubu.

Reagovat
Csaplárova past

Tak čas ... ten hráč chce taky hrát a nechce ztrácet čas. Ti hráči neví, jak tam dlouho trenér vydrží a kdy nebo zda vůbec si pod ním dokážou zahrát. Do toho De Bruyne, Lukaku a další a máš polovinu sestavy, která "potřebuje čas", hehe ... Díky tomuto přístupu CFC získala trofeje navíc a zachránila několik sezón ... protože nikdo nedostal čas a změna nastala ihned.

Reagovat
r.mrazik

Tak ono to mohlo dopadnout i tak, že by Levy tehdy pustil Kanea do city a Haaland by skončil taky jinde...ono se to občas dobře sejde

Reagovat
Ladas321

Zas kdyby získali minulý rok Kanea, tak by pravděpodobně už tu LM vyhráli, takže něco za něco. Kane by v City by dával jeden gól za druhým(jakože je dává i v Tottenhamu), protože ten styl hry a s tou zálohou je pro tak kvalitního hrotového útočníka lahůdka.

Reagovat
r.mrazik

Možné je všechno. Ostatně ani s Haalandem ale tu LM jistou nemají

Reagovat
Kokesh

Tohle asi byla ta nejsilnější sestava MU, kde neklusal nenapadající Ronaldo a nehrál dřevák Casemiro? Solidní.

Reagovat
Salfovic

No a hlavně Big Mag.

Reagovat
kvasha16

a my sme z Nemecka kupili ako talenty Wernera a Havertza

Reagovat
patas92

Chtěli jste i Sancha?

Reagovat
kvasha16

bulvar nas s nim spajal, ale neviem ci tam bol realny zaujem

Reagovat
Miguel19

Nkunku to prolomí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maximm9

Jestli neudelame top4, tak zadny Nkunku neprijde

Reagovat
Svatej

jako nešel Sancho k United třeba?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maximm9

Vzdyt United byli druzi a pak prisel Sancho a LM hrali ne ? Vzdyt je tam uz 2rok

Reagovat
kvasha16

"panic mode activated"

Reagovat
Manik...

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/David_Ornstein/status/1576828663986724864

Jasně. A proto jsme si to radši dohodli takhle předem..

Reagovat
Whitemedia

A chtěli jsme i Haalanda, ale on k nám nechtěl.

Reagovat
kvasha16

no ak je to pravda, tak s tym sa samozrejme neda nic robit, prinutit ho nemozes

pozitivne je, ze bola snaha aj od nas, cize aspon scouting funguje no

Reagovat
BaggioRoberto

A divis se?

Reagovat
M0rb1D4S

Ale hovno že nechtěl. Loni jsme z toho vycouvali kvůli ceně a letos jsme vzhledem k banu neměli jedinou šanci.

Reagovat
SunFells

Ban s tím neměl nic.

Reagovat
M0rb1D4S

Nevybral by si nás. Už jenom kvůli otci bylo víceméně jasné, kde skončí. Ale tvrdit, že s tím ban neměl nic společného je hloupost.

Reagovat
SunFells

Sám říkáš že by si vás nevybral, na výsledek neměl žádný vliv.

Reagovat
M0rb1D4S

Mohli jsme třeba zkusit taky zaplatit tu výkupní klauzuli. A ban měl sakra velký vliv na celé naše přestupové období.

Reagovat
SunFells

Na vaše jo, ne na Haalandove

Reagovat
BaggioRoberto

Nejlepsi byl Marko Marin

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to bol squad player za pár šupov, ne?

Reagovat
Svatej

Jup, prdel je ze pripravu měl lepší jak Hazard, obecně mi prislo, ze za nás neodehrál snad blbej zápas

Reagovat
BaggioRoberto

Prisel jako velkej nemeckej talent a za cas se zjistilo, ze vubec neumi.hrat fotbal a klesal niz a niz az nekam do pralesa. Ten umel neskutecny tricky, jak minout balon.

Reagovat
icemike

A máme vyhranou LM

Reagovat
Steven666

myslíte že Haaland má priestor ešte na zlepšenie? Ja osobne na jeho hre nevidím žiadnu slabinu.

Reagovat
Svatej

Rozhodně má prostor. Pro zlepšení v kombinaci. Jak v jejim zapojování se, tak v kvalitě. Stejně tak neni nejak výjimečnej v obcházení soupere.

Reagovat
Csaplárova past

Nevím, do jaké míry je to slabina, ale nestřílí z dálky a v BVB měl problém s hlavičkama ... které asi v City potřebovat tolik nebude.

Reagovat
efjay

Však už dal 3 hlavou tuto sezonu.

Reagovat
Jkb

Phil Foden is the first player to score a hat-trick in the Manchester derby since Erling Haaland, nine minutes earlier.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Nebylo to nahodou naopak? Haaland dal hattrick prvni.

Reagovat
ladyboy arsenal

však to tam taky tak je

Reagovat
aramaki

Phil Foden je prvým hráčom, ktorý v manchesterskom derby zaznamenal hattrick od čias Erlinga Haalanda, (ktorému sa to podarilo) deväť minút predtým. Ta formulacia v eng. je dost strucna no..

Reagovat
eibe

Reagovat
shitcool

Reagovat
EZ

Som mal za to, ze v derby jebol vtedy hattrick aj Balotelli

Reagovat
Trand

Však to se vůbec nevylučuje.

Reagovat
EZ

Jj len som pozrel historiu zapasov

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Infi

Reagovat
Vsadim gule

Tomu Haalandovi by se mělo zakázat hrát fotbal. To není normální tvl takhle to drtit. Hrozny hovado. City je neskutecne suvereni ve vapne, s nimi to teď proste nejde. Ale tak dali sme jim 3 fíky a na poločasy 1:1 takže cakj

Reagovat
O.Giroud

sa mate, my sme ich dali aj s Haalandom a akurat nam to dokurvilo sezonu

Reagovat
masly008

můžeš napsat kdo je my?

V tvých týmech co máš v tom mám celkem guláš.

Reagovat
O.Giroud

LFC

Reagovat
masly008

Jako máš tam dost týmů, ale zrovna pool tam nevidím, takže se to těžko hádá že?

Reagovat
Kixi Syhimour

To je na zmatení nepřítele

Reagovat
O.Giroud

je to ako ked citis gulas ale su to palacinky

Reagovat
masly008

by mě zajímalo co za guláš ti kdo podával

Reagovat
Hurrikane

být Gerrardem, tak se do Birminghamu nevracím

Reagovat
Svatej

Lampard má nyní nejlepší obranu v lize

Reagovat
Gazdo

Wtf

Reagovat
kvasha16

ja uz fakt ani nechcem vediet, ze co pride v roku 2023

Reagovat
Ligter

Reagovat
Talker

Se mi neodeslala odpověď. lampsovi fandím, ale... Mají 4. Nejhorší xGA v lize...

Reagovat
Svatej

Jj, dlouhodobě totálně neudržitelný, ale dokud to drzi, můžu to psát

Reagovat
Kundus

Hrajou extrémně opatrně, je tam strach z toho boje o záchranu...jestli nahrabou nějaké body, tak snad začnou hrát i lepši fotbal

Reagovat
dave30

75 ligových zápasů v BL a PL, 76 gólů...

Reagovat
Mönchengladbach

Norský Hložan

Reagovat
dave30

Adam je o 2 roky mladší. To ještě dožene.

Reagovat
fenixLFC

akoze haaland je famozny a som zvedavy na to ci prekona rekord golov. ale len pre kontext, po deviatich zapasoch ma haaland 14+3, salah mal vlani 10+6 a to sa vravelo aky je to cheat code taktiez

Reagovat
tweek

No, ale Haaland to má po 8 zápasech..

Reagovat
El Cid z City

Pokud se na dýl nezraní, tak na 99,9 % ano. Je i otázka času, než Haaland odehraje zápas, kdy tam foukne 4+ gólu, ono to přijde.

Reagovat
Hachim Mastour

Nechapem, ze cervenemu hnoju sa podarilo strelit az 3 goly.Mestanom

Reagovat
O.Giroud

Pepa vystriedal 4 hracov naraz a setrili sa na Kodan.

Reagovat
SunFells

Pep si zaexperimentoval, už o nic nešlo.

Reagovat
Kapřík

No jo, tyhle nákupy z Bundesligy.

Reagovat
Neon

stačí odtud nekupovat Němce.

Reagovat
REPLIKATOR

Ale už by se ten norský Targaryen mohl trochu uklidnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkám že by city mělo koupit daviese z bayernu na levou obranu a bylo by to dokonale. Cancelo centry z prava davies z leva a lm je jejich.

Reagovat
Heisenberg

Ano, až koupí Arabové nejlepšího hráče světa úplně na každou pozici, pak by mohl Pepino zas jednou vyhrát LM.

Reagovat
pingla

S touhle formou Haalanda a vlastně celého týmu jsou největšími favority už letos

Reagovat
M0rb1D4S

Jasně, ale to člověk čte každý rok, jak jsou ManCity největší favoriti. A každý rok to dopadá stejně.

Reagovat
pingla

Tak to tedy nevím kde to čteš, ale za největší favority posledních ročníků jsem alespoň já osobně vždy bral hlavně Real, pak Bayern, Liverpool, PSG. Za nimi v závěsu právě City, Chelsea, klidně Atletico…

Btw třeba Liverpoolu letos tedy vůbec nevěřím, ze dojde do až do SF, naopak Barca se zdá být silná

Reagovat
EaP

Nemyslím si, že je to tak jednoznačné. Už aj teraz mali niekoľko zápasov, kedy im to dosť výrazne viazlo, akurát majú teraz Haalanda. Otázka však je, ako dlho to Nórovi vydrží a ako dlho bude zdravotne v poriadku. Suarez , Lewa, Ronaldo, Messi, sú všetko útočníci , ktorí dokázali hrať permanentne v úplne top forme 10+ sezón bez poklesu. U Haalanda ani u Mbappeho si niesom istý , že dokážu tie svoje výkony takto dlhodobo udržať. On je hráč , ktorý je závislý na výkone celého mužstva , inak sám ten rozdiel neurobí. To hore vymenovaný naopak potvrdili, že dokážu aj sami ťahať mužstvo.

Reagovat
EZ

"Pernamentne v uplne top forme 10+ sezon bez poklesu"

Tak určite

Reagovat
ACSMan

To jako vážně? Putin hrozí jadernými zbraněmi a všichni to řeší, že Haaland ještě může hrát fotbal to nikomu nevadí? Lidi proberte se.

Reagovat
Svatej

počkal bych az prestane a pak az Haalanda pustil na hřiště

Reagovat
Kundus

Jj na co sledovat fotbal, když můžu celý den viset na novinkách a klepat se, že možná brzo chcípnu

Reagovat
ACSMan

Já to myslel tak, že Putin a jaderný zbraně se řeší a Haaland, který je možná ještě ničivější tak toho nikdo zakázat nechce.

Reagovat
Kundus

Ajo

Reagovat
ACSMan

Jsem holt mistr v nepochopeném vtipkování.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Jinak Ornstein potvrdil, ze Nkunku s nami podepsal pre-contract. 60€ klauzuli Chelsea zaplatí, tak by to asi melo klapnout v náš prospěch. Za mě dobrý

Reagovat
Miguel19

Uvidíme no. Těm hráčům z Bundesligy už vůbec nevěřím...

Reagovat
Svatej

Taky mám uz naockovanou pochybnost, ale nejenže se to musí jednou zlomit, ale po Leaovi je tohle muj cil cislo 2, takže si nemůžu stěžovat

Trochu zamrzí, ze to zas privre dveře Odoiovi a i Mount se bude muset začít zas otáčet, ale pro tým dobře. S trochou štěstí navic vypadne Pulisic.

Reagovat
M0rb1D4S

Pulisice bych postavil někde na nádraží s cedulí "Chcete mě?"

Reagovat
Svatej

To určitě ne, takhle dáváš někomu volbu.

"Vemte si mě" daleko víc naznačuje příkaz a snižuješ riziko neúspěchu.

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych byl třeba mnohem radši, kdybychom v létě poslali pryč Pulisice a nechali si Wernera. Protože i když byl Timo celkem kopyto s míčem, tak šla vidět snaha a i jeho důležitost v určitých zápasech. Pulisic snad zahrál dobré zápasy jenom proti Crystal Palace

Jenomže jeho si nikdo nevezme, ani když ho nabídneš zadarmo a možná ani když k němu přihodíš prachy

Reagovat
Svatej

Naprosto souhlasim, mě Werner lezl na nervy, ale svedl bejt k něčemu užitečnej v daleko víc zápasech, v podstatě se ani nedá srovnávat jak moc rozdílnej přínos oba v klubu měli a to furt mluvíme o hráčích, kteří měli blíž ke kotvě než k tahounům.

Pulišič je v mých očích to zdaleka nejhorší, co jsme tu za dlouhý léta měli, vyloženě průserovej hráč, kterej má 50 kilo a přesto je totálně nemobilní.

Já se svýma 90 kilama a břichem ještě mastným od brambůrek se dovedu otočit srovnatelnou rychlostí a nehodim u toho ještě držku. Navíc si troufám říct, že narozdíl od Pulišiče by mě i nebyla schopná ramenem zahodit 20 letá holka, u něj si tím nejsem jistej. Fakt absolutně nejsem schopnej pobrat skutečnost, že je možný bejt tak lehkej a přitom nebejt schopnej zatáčet nebo jakkoliv dynamicky běhat, kličkovat s odpichem ze země, prostě nevyužít jedinou výhodu svý váhy a malý výšky.

Reagovat
M0rb1D4S

Těch průserů tam bylo strašně moc Ty přestupy nám prostě nejdou. A pokud mám říct posledního hráče, u kterého bych si byl 100% jistý, že se vyplatil za každou investovanou libru, tak to bude Kanté.

Reagovat
EZ
Reagovat
Miguel19

To hlavně doufám, že Potter o tom příchodu ví.

Jsem zvědavý, jak to složení vymyslí. Pulisic a Ziyech jsou asi jasné odchody. U Havertze kdo ví, pokud se výrazně neprobere do konce sezony, taky bych ho pustil.

Přijde teda Nkunku, uvidíme co ten Odoi, zda ho Potter fakt tak chce.

Reagovat
Svatej

Se vším souhlas.

Na Havertze vůbec není spoleh a už minulá sezóna měla ukazovat jasný zlepšení, který neexistovalo Teď je furt v tom stejným, na 2 slušný zápasy 6 špatných, to je na týhle úrovni zoufalý. Pokud nějak nevystřelí tuhle sezónu, tak jsem si jistej, že u nás skončí nejdéle ten další rok, možná i dřív.

Reagovat
Mastný Chobot

Toho vám závidím.

Reagovat
Svatej

Ještě z toho vyjdete nakonec lip, pokud by jste ulovili treba Leaa za další rok

Reagovat
SunFells

Ten bude stát 130+ si myslím. To u nás neudělají.

Reagovat
Svatej

No smlouvu má do 2024, takže bude teď v létě přímo dokonalá šance ho urvat za 2/3 ceny max, možná i za lehce míň jak 2/3.

Reagovat
SunFells

Aha, myslel jsem se že na jaro podepsal. Tak to bych do toho šel naplno.

Reagovat
Svatej

Maldini ho k tomu prej dost tlačí a věří si, možná jsem snad i četl o nabídce na stole, ale ve výsledku furt k ničemu nedošlo, takže jsem živil nějakou dobu naději.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Jsi ho chtěl? Však u vás to máte obsazený pěkně

Reagovat
SunFells

Sice by našel uplatnění v každém týmu, ale hlavně pod Potterem na Grossove pozici bude zabiják a ta výkupka je krádež.

Reagovat
Svatej

Snad... Po tý trojici Werner, Havertz a Ziyech, kde každej z nich vypadal profilem jinak zajímavě, jsem skeptickej, ale jak jsem psal, ve výsledku jsem ho stejně hodně chtěl, takže prostě musim doufat, že to bude jinej případ...

Reagovat
SunFells

Právě ti zmínění ve mě teda nevyvolávali dojem, že se u vás dostatečně dbalo na vyhovující profily hráčů a u Nkunka vidím jak by Potterovi měl pomoct a načasování mi skrz něj nepřijde náhodné.

Reagovat
Hlahart

Podle mě pro vás úplně zbytečnej. Havertz 2.0

Reagovat
Svatej

No řekněme, že právě proto zatím přímo neskáčem do stropu, prostě snad dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se kouknul na YT, co to je zač. No pokud budeme hrát středem, což na to nemáme vůbec hráče, tak by to šlo...Jinak to bude zase provar z BL

Reagovat
Svatej

já se teď znova podíval taky a musim říct, že se mi zdálo, že míč dává od nohy daleko rychleji. Na x situacích udělal kličku/pohyb a pak zmrznul, to se mi líbí trochu míň

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ho neznám a z videí mě taky moc o kvalitě nepřesvědčil, tak snad překvapí.

Reagovat
Busby babes

pro vas imho dobra posila. ale to jsem si myslel i Wernerovi, takze co ja vim...

Reagovat
Svatej

Ta čtyřka Werner, Ziyech, Pulišič a Havertz mi celkem nalomila vnímání kvality přestupů. Když se nabírali Bakayokové, Drinkwaterové a zvažovali Albrightoni, tak jsem věděl, že je to v hovnech. Jak se začali nabírat špičkoví hráči první kategorie, jako ti první jmenovaní, tak jsem skákal do stropu a přitom to dopadlo uplně stejně.

Nevíme nic prostě.

Reagovat
r.mrazik

koukam znovu na sestrih tech golu...

ten stred a hlavne eriksen totalne sileny

u toho ctvrteho golu lindelof nezajem..u sesteho taky tragik

snad budou dneska zas behat kilometry...a ETH by si mohl dat dvojnasobek za tu extremni naivitu

Reagovat
andkoo

suhlasim s tou naivitou ETH, zrovna tu si mohol Eriksen vydychnut a mohol tam v strede byt niekto defenzivnejsi, Fred alebo Casemiro a tlacit to hore cez kridla

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

nebudou. to mohlo fungovat jednorazove. lae jinak souhlas no, ten zapas nam hrube nevysel, desne jsme to City usnadnili. Uprimne, v tom stredu nezvladal hlavne Bruno, vubec nepomahal smerem dozadu.

Reagovat
r.mrazik

Upřímně v tom středu nezvládal Eriksen...jeho bránění bylo tragický. Vůbec tenhle zápas neměl hrát.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
mr.Silver

Koukal nekdo na Leeds - Villa? Udajne to byla Attwellova one man show. Videl jsem pouze kratky sestrih a cervena teda dobry vysmech.

Reagovat
SunFells

Červenou dal oprávněně. Já se spíš divím rozhodčímu u Thiaga Silvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland 8z -14Golu Nech ide hrat NHL

Reagovat
FUnk

s gretzkym...

Reagovat
jenage

Proč NHL?

Reagovat
Taiger

Bejt Maddi mladší, bral bych ho místo Odeho všemi deseti

Ode je cool ale a spokojenost

Reagovat
Taiger

Aha, já myslel, že mu je víc, bral bych ho teda i teď

Reagovat
Mastný Chobot

Stále môžeš vymeniť kluby

Reagovat
Taiger

Granit says hi

Reagovat
wesleyborland

Problém jeho je, jak dlouho vydrží byt fit?

Reagovat
Taiger

Letos vynechal jen jeden zápas v lize a minulou sezónu měl 12+11, je to hráčík

Reagovat
wesleyborland

To nepopírám, snad mu zdraví vydrží

Reagovat
SunFells

Southgate je úplný idiot že ho ignoruje.

Reagovat
Taiger

Místo toho nechá hrát CAM Fodena

Reagovat
Kinky7

Ehm?fodena dává na křídlo v 523 defenzivnj sestavě které prostě nepomůže i kdyby tam hrál kdb. Kdyby zkusil klasické 433 s ricem belllinghamem a maddisonem a vepředu grealish(sancho) kane foden tak to vypadá jinak ale to by musel vyhodit z obrany maguirea

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju se kouknout na sestřih gólů Leicester Nottingham. Stojí to za to.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
kissak

tak co, jak dlouho ještě chudák Cooper vydrží?

Reagovat
Mastný Chobot

Už sa hovorí, že Rafa pôjde na miesto neho. To možno aj Cunter vstane z mŕtvych.

Reagovat
kissak

Možná i lexess.

Reagovat
Pace to P.M.

Ozaj, co je s nim? :)

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2022/10/03/cristiano-ronaldo-can-leave-manchester-united-january/?utm_content=football&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1664827629

Ronaldo had been keen to join a club that could give him Champions League football in the summer but the only concrete proposal came from Saudi club Al Hilal.

to jen k tem nabidkam o kterych mluvil Keane.

Reagovat
r.mrazik

Tak snad se někdo najde hned v lednu

Reagovat
Busby babes

bylo by to fajn. jen by to chtelo udelat i ten krok B a to privest nekoho misto nej. Netusim vubec koho, ale mame pak malo lidi do utoku. Anebo by mohl mit ETH koule a dat misto McNeilovi. ale to nevim, jestli je ready no...

Reagovat
r.mrazik

Tojo. Sice v lednu přišel takový Bruno, ale nevěří, že teď někoho přivedeme.

Tipuju spíš až v létě

Stejně to jsou jantari, když jsme mohli mít toho Alvareze

Reagovat
Busby babes

hehe, to jsem si ani nevsiml, ze jsme Greenwooda registrovali pro PL... uz by taky mohl mit ten soud at je jasno.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Minule jsem to sem dával, že je registrovaný.

Do vězení nepůjde a snad se mu rozsvítí natolik, aby dostal ještě šanci

Reagovat
Busby babes

aha, to jsem uplne minul... no jsem zvedavej jak to dopadne. Fandit mu bude dost tezky...

Reagovat
r.mrazik

Snižovat to nechci. Bůh ví, jak moc idiot se choval. Ta nahrávka byla celkem vostra.

Úplně ho "zabít" ve 20 letech taky nechci a druhou šanci bych mu dal.

Když bude zas blbnout, tak pak uplny konec.

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, rikam, nezname detaily, ale z te nahravky bych ho moc v klubu uz nechtel no. ale jasne, pokud nebude odsouzen, tak druhou sanci dosta asi ma, ale bude to takove nic moc...

Reagovat
Mato178178

Mame akurát ľudí do útoku netreba nikoho nového

Reagovat
Busby babes

to nemame ani omylem. Bez Ronalda mame Rash, Martial, Sancho a Antony na 3 pozice.

Reagovat
Mato178178

Je tam aj elanga a garnacho pripadne z kraja moze zahrať aj Bruno alebo eriksen

Reagovat
Busby babes

ok, Elangu jsem zapomnel, ale se fakt neda brat Garnacho, to je takova moznost mozna to pujde ale je dost pravdepodobny, ze letos jeste ne...

Reagovat
Mato178178

Potom.mal ísť na hosťovanie alebo hrať za u23 a mali ešte niekoho priviesť keď sa s ním nepočíta

Reagovat
Busby babes

whatever, o tom vubec diskuze neni. rikam, mame malo lidi do utoku. vypadl Greenwood, odesel Cavani, Mata, Lingard, prisel Antony. A pokud by sel i Ronaldo, tak rposte potrebujeme nekoho privest

Reagovat
Wazza228

Mluví se furt o tom Gakpovi z PSV, což by dávalo smysl, pokud se s dvojicí Rash/Tóny počítá do útoku.

Reagovat
Busby babes

vidis, to je fakt

Reagovat
Busby babes

Conte asked that the fans wanted to see Djed Spence: "The fans have to be fans. They can think anything but I see every day the training sessions. If they trust me, they trust me, but the choices are mine. If I don't decide to pick a player, it's because he's maybe not ready."

conte rika nahlas to, co si mysli kazdej manager...

Reagovat
Busby babes

au. docela brutal.

Reagovat
SunFells

Pěkný výňatek

Reagovat
Liveral

Jo, když jsem si pustil to video, je to pěkně vytržený, ESPN se toho nebojí

Reagovat
SunFells

I tak se vyjádřil dost blbě. Nemá dobrý týden.

Reagovat
Whitemedia

Video jsem si pustil a pořád mi to přijde jako solidní magořina.

Reagovat
ashburtongrove

Conteřina

Reagovat
SunFells
Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

a to najlepsie este maju len pred sebou

Reagovat
norton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele