Previews

Bundesliga - preview 18. kola

Werder Brémy v hodně oslabené sestavě přivítá Bielefeld a bude se snažit umazat něco ze svého manka po první polovině sezony. Bochum a Karlsruhe budou letos hrát o záchranu, hodně o jejich šancích může napovědět vzájemný zápas...

Ligue 1 - preview 22. kola

Bordeaux hostí Lille a v případě vítězství se může minimálně na čtyři hodiny dostat na první místo tabulky před Lyon. Ten hraje až večer a jeho soupeřem bude Saint-Etienne. Těžký úkol před sebou má Václav Svěrkoš a jeho Sochaux, na jehož hřiště přicestuje Marseille...

Primera Division - preview 21. kola

Barcelona cestuje do Santanderu a potřebuje zareagovat na výhru Realu Madrid z Numancie. Valencia se chce na vítěznou vlnu vrátit domácím duelem s Almeríí, Sevilla zase jede krást do Gijonu. Villarreal zavítá na hřiště Deportiva, Atletiko Madrid doma změří síly s Valladolidem...

Serie A - preview 22. kola

Juventus nestačil na Cagliari a nabídl šanci svým konkurentům. Inter hostí Cagliari a na čele tabulky může Juve odskočit na rozdíl devíti bodů, před Starou dámu se pak v případě výhry na půdě Lazia může dostat AC Milán. AS Řím hostuje v Reggině, Boloňa by ráda obrala o body Fiorentinu...

Anglická Premier League - preview 24. kola

Velký šlágr čeká anglickou Premier League, Liverpool a Chelsea si to na Anfield Road rozdají o to, kdo bude největší hrozbou pro vedoucí Manchester United. Druhý nedělní zápas je z kategorie záchranářských, Newcastle v něm hostí Sunderland...

Serie A - preview 21. kola

Itálie zažije další pokračování stíhací jízdy Juventusu, Stará dáma hraje na hřišti trápícího se Udinese. Inter vede o tři body, ale není dvakrát suverénní, tentokrát jede na horkou půdu Catanie. Za nimi číhá AC Milán, ovšem rossoneri dnes mají těžkého soupeře - čtvrtý Janov. Fiorentina hostí Neapol, AS Řím přivítá Palermo. Poslední Reggina potřebuje uspět v Turíně.

Anglická Premier League - preview 23. kola

Aston Villa s Manchesterem United včera netaváhaly, dnes jsou na tahu Chelsea a Liverpool. Blues hostí Middlesbrough, Reds jedou do Wiganu. Do boje o titul chce zasáhnout i Arsenal, který čeká těžký zápas proti Evertonu. Manchester City hostí Newcastle, West Ham vyzve Hull a Blackburn přivítá Bolton.

Primera Division - preview 20. kola

Španělsku zatím jasně vládne Barcelona, ostatní bojují o místa za ní. O druhé místo se perou Real Madrid a Sevilla, které čekají domnácí zápasy s La Coruňou a Santanderem. Čtvrtá Valencia hraje na Mallorce, Atlético v Málaze. Trápicí se Espanyol chce přivést body z Valladolidu, Almería přivítá Bilbao.

Serie A - preview 20. kola

Juventus včera o skóre předstihl dosud vedoucí Inter, obhájce titulu potřebuje reagovat výhrou nad Sampdorií. Na titul myslí i AC Milán, který se představí v Boloňi. Zajímavý souboj svedou Neapol a AS Řím, Palermo se pokusí přiživit na krizi Udinese. Lazio hostí Cagliari a Janov Catanii.

Nizozemská Eredivisie - preview 19. kola

Alkmaar opět nezaváhal, takže se mu může dnes Ajax přiblížit přinejlepším na rozdíl tří bodu. Amsterdamský klub ovšem nečeká lehký zápas, jede do Groningenu. Tříbodové ambice má i Twente, které hraje na půdě Heracles. Vitesse hostí Nijmegen, Utrecht Spartu a v záchranářském souboji Volendam Haag.

Skotská Premier League - preview 23. kola

V neděli uzavřou třiadvacáté kolo nejvyšší skotské ligy Kilmarnock a Hamilton. Domácí zatím mají na svého soupeře tříbodový náskok, ale Hamilton se veze na vlně úspěchů. Díky pravidelnému přísunu bodů se vzdálil poslední příčce.

Anglická Premier League - preview 22. kola

To nejlepší na konec platí ve 22. kole Premier League. Pondělní liverpoolské derby mezi FC a Evertonem uzavře program. Reds potřebují vyhrát, aby se vrátili do čela tabulky. Everton má ale dobrou formu a bude chtít potvrdit i v tomto ostře sledovaném souboji.

Nizozemská Eredivisie - preview 18. kola

Alkmaar a Ajax budou o body bojovat na cizích hřištích. Vedoucí AZ jede na půdu posledního Volendamu, Ajax se představí v Nijmegenu. Eindhoven bude dohánět bodovou ztrátu na půdě Rody, Sparta hostí Groningen.

Primera Division - preview 19. kola

Real Madrid se pokusí snížit náskok Barcelony na dvanáct bodů. Má k tomu vhodného soupeře - poslední Osasunu. V těsném závěsu je Valencia, která jede na horkou půdu do Bilbaa. Villarreal potřebuje zabrat proti Mallorce, Atlético jede do Almeríe. Malaga hostí Espanyol, Valladolid přivítá Betis.

Serie A - preview 19. kola

Inter Milán v minulém kole ztratil body doma, nyní jede na půdu Atalanty, která na svém hřišti neprohrává. Druhý Juventus také nemá nijak lehkého soupeře - vyzve ho Lazio. O čtvrtou příčku se nyní přetahují Neapol a Janov, které hrají proti v Chievu respektive Lecce. Turín hostí AS Řím.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele