Previews

Bundesliga - preview 16. kola

Wolfsburg si letos vede úspěšně v evropských pohárech, v domácí soutěži je ale trochu za očekáváním. Svěřenci kouče Magatha dnes hostí Hannover a rozhodně chtějí vyhrát. Ve druhém utkání hostí Köln pátý Hamburk.

Skotská Premier League - preview 17. kola

Rangers si včera zastříleli proti Hamiltonu, ovšem ligu dál povede Celtic. Obhájce titulu se představí na půdě Hibernians a bude chtít na čele odskočit znovu na sedm bodů. Domácí se zatím drží na konci elitní šestky.

Eredivisie - preview 14. kola

I po čtrnáctém kole zůstane na čele tabulky Alkmaar, jeho ztrátu ale chtějí snížit Ajax a Breda. Amsterdamští jedou pro body k nováčkovi z Volendamu, Breda hostí Haag. Heerenveen se potřebuje chytit, hraje v Tilburgu, Feyenoord přivítá De Graafschap a Nijmegen se střetne s Utrechtem.

Slavisté chtějí proti Hamburku zlomit pohárové trápení

Fotbalisté Slavie Praha mají po dvou zápasech ve skupině Poháru UEFA na svém kontě jediný bod a vědí, že ve čtvrtek v Edenu musejí nad Hamburkem vyhrát. Teoretickou naději na účast v jarních vyřazovacích bojích jim ještě zachová remíza, porážka by znamenala definitivní konec postupových ambicí.

Pohár UEFA - preview 3.12.

Základní skupiny Poháru UEFA jsou za polovinou, proto už jde opravdu do tuhého. Ve středu bude k vidění osm zápasů, něktré opravdu zajímavé. Paříž se střetne s Manchesterem City, a přestože je zatím poslední, bude šetřit některé hráče. Schalke čeká bývalý klub kouče Ruttena - Twente. Proti sobě se také postaví Češi Drobný (Hertha) a Baroš (Galatasaray).

Gambrinus liga - preview 16. kola

Dnes se půjde naposledy v tomto kalendářním roce na prvoligový fotbal. Závěrečný duel podzimu obstarají fotbalisté Ostravy a Jablonce. Domácí mužstvo jde za vítězstvím, které jej přiblíží k druhé Mladé Boleslaví na rozdíl jednoho bodu. Zato hosté budou chtít dát zapomenout na svou sérii tří proher na Bazalech.

Anglická Premier League - preview 15. kola

Liverpool může v posledním utkání patnáctého kola Premier League nasadit k trháku. Chelsea nezvládla duel s Arsenalem a tak pokud Reds porazí další londýnský celek West Ham, osamostatní se na prvním místě tabulky.

Hrvatska nogometna liga - preview 17. kola

Přátelům chorvatského fotbalu a také tipérům této ligy představíme další kolo ligy nejen z jadranského pobřeží. Budeme sledovat výměnu na čele ligy nebo posunutí na pozici o baráž? Jak dopadne Dinamo ve Varaždinu? Zkusíme pomoci natipovat.

Primera Division - preview 13. kola

Real může po včerejším zaváhání přijít o druhé místo. Villarreal chce uspět v Huelvě a Valencia doma proti Betisu, oba týmy v případě tříbodového zisku půjdou před Real. Na špičku se chce dotáhnout Atlético, které hostí nebezpečný Santander. Almería hraje s La Coruňou, Málaga hostí Osasunu.

Serie A - preview 14. kola

Inter Milán bude hájit první místo v těžkém utkání proti Neapoli, která je zatím čtvrtá. Na zaváhání svého rivala čeká AC, rossoneri jedou do Palerma. Lazio hraje v Bergamu, Fiorentina na půdě AS Řím. Udinese proti Chievu nebere nic než tři body.

Bundesliga - preview 15. kola

Zajímavý program nabízí nedělní Bundesliga. První ligové utkání čeká nového kouče Stuttgartu Babbela, trápící se VfB přivítá Schalke, které také zaostává za očekáváním. Hamburk jede pro body do Bochumi. V dobré formě hrající Dortmund hostí Wolfsburg.

Ligue 1 - preview 16. kola

Včerejšího zaváhání Lyonu mohou využít Marseille a Rennes ke snížení mistrova náskoku. Olympique hraje v Toulouse, kterému se přestává dařit, Rennes hostí rozjetou Paříž. Poslední St. Etienne se představí v Nancy.

Eredivisie - preview 13. kola

Ajax s Bredou budou v neděli stíhat vedoucí Alkmaar. Soupeř Slavie v Poháru UEFA hraje doma proti Utrechtu, Breda se představí na hřišti Sparty Rotterdam. Bodovat potřebuje Feyenoord, který jede do Arnhemu, Nijmegen hostí Volendam.

Skotská Premier League - preview 16. kola

Rangers zavítají v šestnáctém kole skotské nejvyšší soutěže do Edinburghu na stadion Hearts of Midlothian. Vedoucí Celtic hraje doma s Inverness. Falkirk může v případě vítězství nad Hibernianem poskočit z desátého místa až na jeho pátou pozici...

Pohár UEFA - 27.11. preview

Pražská Slavia jede do Žiliny zabojovat o postup. Pražané potřebují ze Slovenska nutně tři body. Velmi atraktivní je i druhý duel slávistické skupiny. Hamburk v něm přivítá Ajax. V dalších skupinách se AC Milán představí na půdě Portsmouthu. Schalke bude hrát s Manchesterem City a Olympiakos hostí Benfiku Lisabon...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele