Serie A - souhrn 16. kola: Neapol na čele tabulky ztratila

04.01.2023, 14:41, aktualizováno 04.01.2023, 22:40
Komentáře a souhrny
Edin Džeko a Romelu Lukaku (© AFP)

AC Milán po vydařeném úvodu zvítězil na půdě Salernitany a přiblížil se pět bodů za vedoucí Neapol. A protože ta šlágr kola na půdě Interu nezvládla a padla, po světovém šampionátu milánský celek okamžitě zamotal situaci kolem titulu. Sampdoria si poradila se Sassuolem, nadále však zůstává v sestupovém pásmu. Rozdílně si vedly oba římské kluby. Juventus zachránil očekávané tři body na půdě Cremonese až díky pozdní brance Milika...

Inter Milán - SSC Neapol 1:0

04.01.2023 20:45

Góly: 56. Edin Džeko

Neapol poprvé v sezoně našla silnějšího soupeře, který byl nad její možnosti. Tím se stal milánský Inter, kterému ke třem bodům stačila jediná branka skvěle zakončujícího Edina Džeka.

Dva nejproduktivnější týmy Serie A se potkaly na San Siru, aby rozehrály velkolepou bitvu o tři body. V případě výhry by Neapol zase odskočila svému milánskému pronásledovateli, Pioliho AC, které svůj dnešní duel dokázalo vyhrát. Inter chtěl využít návratu Romelua Lukakua na trávníky od prvních minut a věřil ve výhodu domácího prostředí.

Od prvních okamžiků bylo jasné, že tohle bude především velká bitva a ani jeden tým nebude chtít hrát na riziko. Obvykle dobře semknutá obrana Partenopei ale udělala první větší chybu už po čtyřech odehraných minutách. Lukaku tak na křídle vybojoval míč, posílal krásný balon na zadní tyč a tam si nabíhal Federico Dimarco, který zakončil v obrovské šanci úplně mimo bránu!

Útočníci Interu se jinak do větších šancí moc nedostávali, na to si je Rrahmani a především Kim Min-jae dobře hlídali. Jenže při všem tom soustředění zapomněli na nebezpečí hrozící ze stran. Inter spoléhá mimo jiné na kvalitní beky a další velkou šanci měl i druhý z nich, tedy Matteo Darmian. Po pětadvaceti minutách se opět utrhl ze řetězu Lukaku, našel Edina Džeka, a ten skvěle sklepl míč právě vedle sebe na nehlídaného Darmiana. Jeho rána ovšem poslala míč příliš vysoko nad bránu!

Neapol dnes nebyla evidentně úplně ve své kůži, nicméně přesto si pár příležitostí vytvořila. Po delším obléhání domácího vápna se k ráně dostal Piotr Zieliński, který měl moře času na to srovnat si balón. Jenže jeho zakončení postrádalo přesnost, a polský záložník tedy jen kryl hlavu v dlaních. Ke slovu se naopak ještě jednou dostal Lukaku, jenže tentokrát po svém náběhu zamířil vedle branky.

Do druhé půle vletěl lépe Inter. A opět na tom měli hlavní zásluhu jeho draví beci. Po akci jednoho z nich taky padl gól. Federico Dimarco na kraji hřiště pelášil s míčem k vápnu a vymyslel naprosto lahůdkový pas na Edina Džeka. Tenhle chlapík se hlídá velmi těžko a své o tom ví obránci Neapole. Na jeho přesnou hlavičku neměl brankář Meret žádný nárok!

Ani tenhle gól ale nezpůsobil v případě Neapole nějaké větší změny, hosté pořád hráli jaksi bez nápadu a energie. Velký podíl na tom měla samozřejmě hra domácích, kteří dokázali rychlou kombinací a jednoduchým herním stylem včas bourat jakékoli náznaky šancí. Až v samém závěru se hosté málem dočkali, avšak pokus střídajícího Raspadoriho brankář Onana se štěstím vyrazil. Nerazzurri předvedli takticky bezchybný výkon a vlastně po právu brali tři body.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Empoli FC 1:1

04.01.2023 20:45

Góly: 70. Roberto Pereyra - 3. Tommaso Baldanzi

Udinese na domácí půdě zaváhalo a soupeři z Empoli nechalo jeden bod. Velmi rychle totiž inkasovalo a v závěru zápasu dokázalo už jenom srovnat na konečných 1:1.

Udinese doma přivítalo Empoli, které se hodně těšilo na návrat jednoho "ztraceného syna". Dres svého domovského klubu opět oblékl veterán Francesco Caputo a v Empoli na něj byli hodně zvědaví. Vedení si navíc tenhle přestupový tah muselo rychle pochvalovat. Právě Caputo dostal už po třech minutách míč od Grassiho a předal jej ve vápně mladému záložníkovi Tammasu Baldanzimu, který propálil špatně postaveného Silvestriho!

Takhle snový začátek toskánský klub asi nečekal. A je pravda, že Udinese posléze začalo hodně zlobit, takže se Empoli na delší dobu soustředilo spíš jen na obranu. Po centru od Arslana vyskočil nejvýš Beto, jenže portugalský snajpr hlavičkoval mimořádně nepřesně. Následně ho napodobil Walace, jehož štiplavou ránu likvidoval brankář Vicario na poslední chvíli.

A třetí velkou šanci Udinese neproměnil po sólu Udogieho turecký záložník Arslan, jenž střelou bez přípravy přestřelil Vicariovu bránu. Udinese se ale dál snažilo a gól by si zasloužilo. Jenže když už dokázalo Vicaria překonat, jako třeba ve 39. minutě díky ráně Pereyry, tak zazvonila jen tyč!

Po změně stran se dlouho nic nedělo. Až v 70. minutě vnesl do utkání rozuzlení Roberto Pereyra. Destiny Udogie prostrčil zleva po zemi míč na zkušeného Argentince a Pereyra přesnou ranou k tyči srovnal na 1:1. Udinese však ke třem bodům už nic nepomohlo, ani červená karta pro hostující Akpu-Akpra.

Více informací k zápasu

US Cremonese - Juventus FC 0:1

04.01.2023 18:30

Góly: 90+1. Arkadiusz Milik

Už sedmou výhru v řadě si zapsal Juventus, ale na půdě Cremonese to neměl ani trochu jednoduché. Až do nastaveného času drželi domácí nerozhodný výsledek, který by pro ně měl cenu zlata, ovšem výhru Staré dámy nakonec uzurpoval krásným přímým kopem Arkadiusz Milik.

Cremonese se slavného soka vůbec nezaleklo a několikrát mu dalo najevo, že to s ním nebude mít snadné.

V 15. minutě přišlo směrem k Juventusu první varování a po přehození brankáře Szczesnyho zasáhl na poslední chvíli obránce Bremer. O chvíli později obrana hostů znovu hořela a Cyriel Dessers dokonce z dorážky vstřelil gól. Nicméně sudí Ayroldi ho kvůli útočnému faulu neuznal. Teprve potom se ke slovu přihlásil i Juventus, avšak brankář Marco Carnesecchi všechny dalekonosné pokusy zneškodnil. První poločas nabídl zajímavou podívanou, ve které měly šance oba celky.

Juventus i nadále tvrdě pociťoval urputnost Cremonese, které hrálo sympaticky a dál zatápělo. V 69. minutě orazítkoval brankovou konstrukci Cyril Dessers. O deset minut později Carnesecchi zneškodnil tutovku Keanovi a po něm i na druhé straně Szczesny lapil pokus Valerimu.

Pro Cremonese by byl výsledek 0:0 jednoznačně pozitivním výsledkem, k tomu však bylo potřeba vydržet, a to se domácím nepovedlo. Rozhodnutí přišlo v nastaveném čase při volném přímém kopu Arkadiusze Milika. Jeho zakončení Carnesecchi vyrazil do tyče a od ní se míč odrazil do branky. Juventus se na vítězství opravdu nesmírně nadřel, přesto nakonec prodloužil svou vítěznou sérii už na sedm výher v řadě.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Monza Brianza 1:1

04.01.2023 18:30

Góly: 19. Arthur Cabral - 61. Carlos Augusto

Pro Fiorentinu je remíza málo, pro hostujícího nováčka z Monzy jde o zisk. Viola nepředvedla zrovna optimální výkon a především po vyrovnání nebyla schopna jakkoliv reagovat. Do vedení dostal domácí Arthur Cabral, odpověď měl na svědomí Carlos Augusto.

Předzápasové prognózy jasně favorizovaly Fiorentinu, ale průběh utkání ukázal, že všechno může být jinak. Domácí přitom nezačali vůbec špatně a dle očekávání se také dostali do vedení. V 15. minutě ještě zachránila brankáře Di Gregória tyčka. A za dalších pět minut ochozy stadionu Artemia Franchi buráceli radostí. Arthur Cabral předvedl rychlé nohy i perfektní koncovku, vždyť jeho rána pod břevno opravdu chytatelná nebyla.

Jenže místo toho, aby domácí postupně zvýšili tempo a zápas rozhodli ve svůj prospěch, přišlo na řadu trápení. Monza hru kouskovala a nedovolila Fiorentině dostat se do tempa. Sama přitom nebyla moc aktivní, a Terracciano tak byl na druhou stranu také bez práce.

O přestávce se hosté rozhodli osvěžit hru nově příchozími hráči a v 62. minutě se nakonec dočkali vyrovnání. Carlos Augusto zůstal v náběhu ve vápně trestuhodně nehlídaný, a když k němu doputoval balón, s přehledem ho poslal do sítě.

Následně se žádný zvýšený tlak Violy nekonal. Výjimkou byl Barákův pokus, který prosvištěl těsně vedle, jinak se nic zajímavého opravdu nedělo. Monza nadějný výsledek udržela a hlavně zvýšila své šance na udržení se v soutěži.

Více informací k zápasu

US Lecce - SS Lazio 2:1

04.01.2023 16:30

Góly: 57. Gabriel Strefezza, 71. Lorenzo Colombo - 14. Ciro Immobile

Z favoritů nepochodilo ve čtvrtečním kole Lazio, přestože na Via del Mare brzy vedlo. Římský celek se uchlácholil jednobrankovým vedením a Lecce, které ve druhém poločase výrazně přidalo, dokonalo obrat. Pro nováčka letošní Serie A to jsou cenné tři body v boji o konečnou záchranu. Zároveň jde o třetí výhru Lecce v řadě.

Zápas dvou rozdílných poločasů. I tak by se dalo charakterizovat utkání mezi domácím US Lecce a Laziem. Favoritem byli svěřenci trenéra Maurizia Sarriho a první poločas se vyvinul dle jejich představ.

První vážnější nebezpečí vzešlo z volného přímého kopu a hlavičce Casaleho, kterou skvěle vychytal brankář Falcone. O sedm minut později už se Biancocelesti radovali z vedoucího gólu. Ciro Immobile si pohlídal ofsajdovou hranici a po průnikové přihrávce neomylně zakončil. Lazio vedlo a mělo i další příležitosti. Ve 25. minutě zakončoval nad branku aktivně hrající Bašić a kanonýr Immobile tentokrát ve slušné pozici nezakončil. Nic dalšího si Lazio nevytvořilo, nicméně o přestávce bylo spokojenějším týmem.

Lecce pochopitelně nic nevzdávalo a po změně stran předvedlo zcela jiný výkon. Zatímco v prvním poločase nedokázalo ohrozit Provedela, v tom druhém odstřelovalo jeho branku a utkání nakonec otočilo ve svůj prospěch. Provedel zasahoval už ve 48. minutě po tvrdé ráně Colomba a o devět minut později inkasoval z kopačky Gabriela Strefezzy. Vyrovnání Lecce bylo naprosto zasloužené. Di Francescovu ránu brankář Lazia vyrazil a z druhé vlny rovnou z první trefil odkrytou branku Strefezza - 1:1.

Domácí byli jako polití živou vodou a najednou jich bylo plné hřiště. Lazio si nevědělo rady a otočku z pohledu domácích dokonal Lorenzo Colombo. Di Francesco si naběhl na vzdálenější tyč, aby odtud poslal z voleje střílený centr a Lorenzo Colombo na malém vápně trefil prázdnou branku. Stadion Via del Mare zachvátila euforie.

Do konce zápasu ale zbývalo více než dvacet minut a Lazio ještě mělo čas na reakci. V 80. minutě prováhal ideální možnost ke koncovce Felipe Anderson a i další útočné snažení vycházelo vniveč. Sudí přidali navrch ještě sedm minut nastaveného času, ovšem během nich se hra Lazia zmítala v křeči.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 1:0

04.01.2023 16:30

Góly: 6. Lorenzo Pellegrini (pen.)

AS Řím začal po přestávce vítězně, byť k dokonalosti měl jeho výkon daleko. Mourinhův tým spasil již v úvodních minutách Lorenzo Pellegrini, který proměnil pokutový kop po faulu na Dybalu. Boloňa pak marně dobývala defenzívní hráz Vlků a z věčného města se vrací bez bodu.

Vrátit se do Ligy mistrů. To je jasný cíl římského AS v této sezoně a aby došlo k jeho naplnění, potřebovali Vlci zdolat nevyzpytatelnou Boloňu. AS Řím byl favoritem a tuto roli nakonec zvládl.

To nejdůležitější přišlo hned v úvodu. Paulo Dybala byl v pokutovém území faulován Lucumim a sudí okamžitě nařídil pokutový kop. Lorenzo Pellegrini si vybral protější stranu, než kam skákal Skorupski a AS Řím vedl 1:0. Po čtvrthodině hry zvedl diváky ze sedadel Çelik respektive Nicólo Zaniolo, jehož teč jen těsně prolétla nad břevnem. AS Řím možná trochu překvapivě nedominoval na balónu a spíše vyčkával na chyby hostů. Ve 44. minutě vůbec netrefil zařízení opět Zaniolo a Římané se tak museli smířit jen s jednobrankovým vedením.

Boloňa směrem dopředu nic nevymyslela a bránila se i po přestávce. Hned na začátku druhého poločasu měli Vlci obrovskou šanci na pojistku, ale Zaniola výtečně vychytal Skorupski. Teprve potom si vytvořili gólovku i hosté, jenže Orsolini nezakončil dobře.

Felsineli vystrkovali růžky čím dál častěji a těsný náskok Říma nadále odolával. Boloňa to zkoušela všelijak a například pád Fergusona v šestnáctce ocenil sudí žlutou kartou za simulování. AS Řím nakonec tři body uhájil, byť v závěru měl hodně štěstí, když útočník Abraham vyhlavičkoval šanci z brankové čáry.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Atalanta Bergamo 2:2

04.01.2023 14:30

Góly: 8. Emmanuel Gyasi, 31. M'Bala Nzola - 77. Rasmus Højlund, 90+3. Mario Pašalić

Překvapivý výsledek se zrodil v La Spezii, kde domácí fotbalisté zaskočili favorizovanou Atalantu Bergamo. Ještě v nastavení vedli, ale o tři body přišli, protože se trefil Mario Pašalić. Konečná remíza 2:2 je tak ztrátou pro oba celky.

Atalantě se v této sezoně zrovna dvakrát nedaří a po mistrovství světa v Kataru chtěla začít lépe a vrátit se do bojů o první čtyřku. V La Spezii jí ale čekal odhodlaný soupeř, který se chce za každou cenu vyhnout sestupu.

A právě toto odhodlání bylo silnější, než touha Atalanty po třech bodech. Spezia odehrála velmi dobré utkání a do vedení šla už po osmi minutách. Výbornou práci odvedl Nzola, aby jeho přihrávku na malé vápno dopravil do sítě Emmanuel Gyasi - 1:0. Zaskočená Atalanta se vrhla do útoku, ale výsledkem byl jen střet Zoeta se Zapatou, což oba odnesli zraněním a následným střídáním.

Ve 31. minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek. M'bala Nzola se úspěšně vyhnul ofsajdové pasti a kolmici Bourabii chladnokrevně zakončil - 2:0. To už byl pro Orobici velký problém, který se nedařilo vyřešit. Před koncem poločasu zachránil domácí výtečným zákrokem náhradní brankář Zovko a na druhé straně na poslední chvíli zasáhl ve prospěch Bergamaschi Palomino.

Na začátku druhého poločasu byla Spezia pořád dost aktivní a Nzolu konečky prstů vychytal Sportiello. Po hodině hry dokonce domácí zvýšili na 3:0, ale Ampaduova branka nemohla být kvůli ofsajdu uznána. Atalanta se tak se štěstím stále držela ve hře, byť ztrácela dvě branky.

Třetí gól by znamenal definitivní jistotu, ovšem domácím se ho nedařilo vstřelit a v 77. minutě bylo všechno jinak. Po přihrávce Zappacosty se uvolnil Rasmus Höjlund a vstřelil kontaktní gól. Atalanta měla na vyrovnání více než třináct minut a Spezia se srdnatě bránila. Užuž to vypadalo, že domácí získají tři body, ale ve třetí minutě nastavení neubránili vrácený centr a Mario Pašalić zblízka vyrovnal na 2:2.

Více informací k zápasu

Turín FC - Hellas Verona 1:1

04.01.2023 14:30

Góly: 64. Aleksej Mirančuk - 45. Milan Đurić

Poslední tým tabulky Hellas získal v Turíně bod a bude se moci odrazit k lepším výsledkům. Hosté se ujali vedení na sklonku prvního poločasu, když se trefil Milan Djurić, ale FC Turín přispěchal po hodině hry s odpovědí a vyrovnal zásluhou Alexeje Mirančuka. Granata pak v nastavení sahala po vítězství, ale Saša Lukić hlavou netrefil zařízení.

Remíza 1:1 je očekávaným výsledkem. Turín byl sice před zápasem papírovým favoritem, přeci jenom hrál tým z první poloviny tabulky proti poslednímu, ale Hellas byl odhodlán začít po přestávce úplně jinak, než jak doposud činil.

Turín byl od začátku zápasu lepším týmem a svojí převahu stupňoval. Před koncem prvního poločasu ale inkasoval z ojedinělé akce Hellasu. Hosté rozehráli rohový kop a na malém vápně si nejvýše vyskočil Milan Djurić.

I po změně stran byl obraz hry stejný. Turínští si udržovali převahu v držení balónu a trpělivě hledali cestu k brance Montipa. Dočkali se po hodině hry. Alexej Mirančuk si navedl balón ke středu a opravdu výstavní trefou nedal hostujícímu brankáři šanci. Turín zaslouženě vyrovnal a stále měl dostatek času na kompletní obrat. O dvě minuty později sice odmítl opětovné vedení Lazović, ale jinak byl Turín lepší.

Největší šance rozhodnout zápas přišla v nastavení a měla jí Granata. Montipó špatně odhadl centrovaný balón a Lukić hlavou netrefil odkrytou branku. Utkání tak vítěze nepoznalo a skončilo dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - AC Milán 1:2

04.01.2023 12:30

Góly: 83. Federico Bonazzoli - 10. Rafael Leão, 15. Sandro Tonali

AC Milán začal po přestávce vítězně a důležité tři body získal na hřišti Salernitany. Na stadionu Arechi udeřil dvakrát během úvodní čtvrthodiny a Salernitana již stačila jenom snížit. Gólově se prosadili Rafael Leão a Sandro Tonali.

Salernitana chtěla milánského favorita překvapit aktivní hrou, ovšem moc se jí to nepodařilo a první gólovku měli obhájci. Leão se dostal do samostatného úniku a Guillermo Ochoa se vytasil s prvním zákrokem. Domácí první loženku přežili, nicméně o chvíli později stejně inkasovali. Tonali parádní přihrávkou vysunul Leãa a i když byl Ochoa rychle z branky, portugalskému rychlíkovi ve skórování nezabránil.

O pět minut později rozjel Leão akci po pravé straně, balón se pak přes Díaze dostal k nohám Tonaliho a záložník AC propálil vše, co mu stálo v cestě. AC Milán si během čtvrthodiny zajistil dvoubrankový náskok a měl i další příležitosti. Salernitanu však držel legendární Ochoa. Mexický brankář se po mistrovství světa přesunul do Salerna a měl by svému týmu pomoci dosáhnout záchrany. Ve 32. minutě předvedl Ochoa výtečný zákrok, když Leãovu patičkou neproměnil Giroud.

Milánu patřil i začátek druhého poločasu, avšak bez gólového vyjádření. V 58. minutě sice překonal Ochou Brahim Díaz, jenomže branka nebyla kvůli ofsajdu uznána. Čtvrthodinu před koncem už mohlo být definitivně jasno. Bradarićův faul byl totiž posouzen na červenou kartu, ale vzápětí byl verdikt odvolán a upraven na žlutou kartu. Salernitana tak teoreticky stále žila.

A to i po šanci Girouda respektive De Ketelaera. Nadvakrát výborně zasáhl Ochoa a na druhé straně se zničehonic povedlo snížit Federicovi Bonazzolimu! Útočník domácích si na zadní tyči seběhl k přetaženému centru a z úhlu ho procedil do branky.

Salernitana už ztrácela jen jeden gól, takže se diváci mohli těšit na drama. Závěr zápasu přinesl dobré tempo a další příležitosti Milána. Patička Desta skončila na Ochoovi, stejně jako střela Thea Hernándeze. AC Milán to nemuselo zas tak mrzet, protože vítězný stav 2:1 už se nezměnil.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - UC Sampdoria 1:2

04.01.2023 12:30

Góly: 64. Domenico Berardi (pen.) - 25. Manolo Gabbiadini, 28. Tommaso Augello

Sassuolo doma selhalo a po výjimečně špatné první půli přenechalo tři body Sampdorii. Svěřenci trenéra Dejana Stankoviće díky brankám Gabbiadiniho a Augella registrují teprve druhou výhru v ročníku.

Sampdoria přeci jen žije! Jako předposlední tým tabulky potřebuje jakýkoli bodový zisk a v prvním utkání po dlouhé pauze získala rovnou tři. Delší dobu oběma týmům trvalo, než se dostaly k něčemu zajímavějšímu. Jako první málem udeřili hosté - ve dvacáté minutě si Gabbiadini převzal v plné rychlosti míč a šajtlí ho napálil těsně vedle. Na tohle varování ale Sassuolo nedbalo a to se mu stalo osudným.

Nejprve se ve 26. minutě Sampdorii povedl rohový kop, který poslal míč do vzduchu ke Gabbiadinimu. Zkušený forvard střihl nůžkami a brankář Consigli neměl nárok zasáhnout. Jenže se Sassuolem bylo ještě hůř, protože o pouhé dvě minuty později Sassuolo až komicky chybovalo v obraně a neodkoplo snadný míč. Balon se proto dostal k dobíhajícímu Tommasu Augellovi, který nechytatelnou bombou zvýšil!

Domácí Neroverdi o sobě poprvé výrazněji dali vědět ke konci první půle, kdy Thorstvedt napálil míč těsně nad bránu. Mnohem živější Sassuolo jsme viděli po změně stran. Jenže domácí pálili jednu šanci za druhou. Ať už to byl Berardi, Laurienté nebo Traoré, nikdo nedokázal vystřelit dostatečně přesně.

Povedlo se to až v 64. minutě. Debutant v dresu Dorie, stoper Nuytinck, fauloval Berardiho a ten si z penalty poradil suverénně. Na víc ale nervózně hrající Sassuolo už nemělo.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
16
13
2
1
37 : 13
41
2
AC Milán
16
11
3
2
31 : 16
36
3
Juventus FC
16
10
4
2
25 : 7
34
4
Inter Milán
16
11
0
5
35 : 22
33
5
SS Lazio
16
9
3
4
27 : 13
30
6
AS Řím
16
9
3
4
19 : 14
30
7
Atalanta Bergamo
16
8
4
4
24 : 17
28
8
Udinese Calcio
16
6
7
3
25 : 18
25
9
Turín FC
16
6
4
6
17 : 18
22
10
ACF Fiorentina
16
5
5
6
19 : 21
20
11
Bologna FC
16
5
4
7
20 : 26
19
12
US Lecce
16
4
6
6
16 : 18
18
13
Empoli FC
16
4
6
6
13 : 20
18
14
Salernitana Calcio
16
4
5
7
20 : 26
17
15
AC Monza Brianza
16
5
2
9
17 : 23
17
16
US Sassuolo
16
4
4
8
16 : 24
16
17
Spezia Calcio
16
3
5
8
16 : 28
14
18
UC Sampdoria
16
2
3
11
8 : 28
9
19
US Cremonese
16
0
7
9
11 : 27
7
20
Hellas Verona
16
1
3
12
13 : 30
6

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
AC.Milan

3 body doma, ale klasika místo navýšení ještě strach o výhru...

Ochoa Tata CDK

Reagovat
Kaka14

Toho Ochoa by som hned bral ako 2 u nas

Reagovat
Salfovic

To mají v Itálii ještě volno nebo proč se hrálo tak brzo

Reagovat
bobis21

Maximalizace TV zápasů. Vše se odehraje dnes, postupně 5 dvojic po sobě.

Reagovat
Salfovic

To museli být fanoušci týmů z prvních dvou dvojic nadšení.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
vilp

To byla solidní tragédie od Neapole, víc jak půlka týmu úplně z formy.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

jarní Neapol loading

Reagovat
smazaný uživatel

Zimní Spaletti here.

Reagovat
Largo

To Juve jsou hrozný luckeři

Reagovat
Pinturicchio

Mentalità vincente, vole.

Reagovat
Agnelli

Věřím že ten titul dáme.

Reagovat
Bandita_Harry

Niee pre boha to uz musi vyhrat Napoli

Reagovat
danko10

Henten nuovo Donnarumma z Cremony si ten múr postavil jak Andrea Bocelli. Hovädo.

Reagovat
10

chybělo mi to tady...

Reagovat
Trand

Reagovat
CubONE

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Inter Eterno Amore

dobre, ale Bocelli je nerazzurro

Reagovat
Furia Ceca

Milik dorovnal Ronalda v počtu gólů z přímáků během angažmá v Juve (1)

Reagovat
Largo

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Eldarion

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godblesss

Klasicky 1:0 proti Neapoli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele