Serie A - souhrn 4. kola: Koopmeiners sestřelil Turín

30.08.2022, 20:28, aktualizováno 01.09.2022, 22:43
Komentáře a souhrny
Teun Koopmeiners (© AFP)
Hattrick Teuna Koopmeinerse nasměroval Atalantu za výhrou s Turínem a prvním místem před AS Řím, který potvrdil roli favorita proti Monze. Nezaváhal ani Inter, jenž si poradil s jiným nováčkem Cremonese, naopak konkurent s AC se Sassuolem klopýtl. Ztratilo i Lazio, které o výhru se Sampdorií přišlo v závěru. Fiorentina prohrála v Udine a Hellas jen remizoval v Empoli, stejně jako Neapol doma s Lecce. Dotáhl se tak na ni vítězný Juventus...

Atalanta Bergamo - Turín FC 3:1

01.09.2022 20:45

Góly: 45+3. Teun Koopmeiners (pen.), 47. Teun Koopmeiners, 84. Teun Koopmeiners (pen.) - 77. Nikola Vlašić

Zápas v Bergamu měl dnes večer jednoho velkého hrdinu, minimálně pro domácí fandy samozřejmě. Hostující Turín totiž ode dneška bude ve snách strašit jméno Teun Koopmeiners. Nizozemský záložník se postaral o tři góly a přidal k tomu ještě kupu další práce ve středu pole.

Turín i Atalanta jsou týmy smýšlející hodně ofenzivně a dalo se čekat, že jejich vzájemný střet nabídne hodně šancí. Prakticky od první minuty se tento předpoklad naplňoval. Jako první musel zasahovat brankář Juan Musso, který tygřím skokem likvidoval povedenou ránu Karola Linettyho k pravé tyči. Na opačné straně zase pálil nebezpečně stoper Tolói, jehož dělovku ještě dokázal na roh tečovat klečící Buongiorno.

Ke slovu se dostal i pozdější domácí hrdina Teun Koopmeiners, který v noze skrývá dynamit a jednou za čas ho předvede. Jeho ránu pod břevno naštěstí pro hosty dokázal Milinković-Savić vytáhnout, ale ruce ho u toho asi dost pálily. Srbského brankáře vyzkoušel o chvíli později i Duván Zapaty, který ho ale v osobním souboji nedokázal překonat. A Demiral zase po rohovém kopu trefil jen levou tyč.

Pak se Atalantě trochu změnily herní plány, když musel odstoupit zraněný Zapata. A ještě horší to mohlo být ve 44. minutě, kdy dal Saša Lukić gól. Naštěstí pro domácí z ofsajdu. Zase tak mohlo být do praxe uvedeno známé pravidlo, protože z následného protiútoku rezultoval Ainův faul ve vápně na Soppyho podtržený první úspěšně provedenou penaltou v podání Teuna Koopmeinerse.

Mladý záložník ale není jen specialista na situace, kdy se míč nehýbe. Skórovat umí i ze hry a přesvědčil o tom i Turín. Pouhé dvě minuty po návratu obou jedenáctek na hřiště napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho krásná rána zapadla k tyči, kam ani dvoumetrový Vanja nedosáhl - 2:0.

Pak se na chvíli tempo hry uklidnilo, až v 66. minutě jsme viděli další šanci. Měl ji na starosti Marten de Roon, který dělovkou z vápna rozezvučel břevno! Festival nastřelených konstrukcí pokračoval a po deseti minutách se do břevna trefil i hostující Pellegri. Po dvou dalších minutách už břevno Turínu pomohlo. Rychlý kontr poslal míč na vápno k Vlašićovi, který si pomohl tvrdou ranou právě o břevno a snížil. Závěr ale patřil zase Atalantě. Ademola Lookman vybojoval penaltu v souboji s Lazarem a Koopmeiners se radoval z prvního hattricku v sezoně.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Salernitana Calcio 1:1

01.09.2022 20:45

Góly: 52. Marko Arnautović (pen.) - 88. Boulaye Dia

Sportovní ředitel Salernitany Morgan De Sanctis o útočníka Boulayeho Diu hodně stál a byl ochoten za něj na poměry skromného týmu hodně zaplatit. A dobře věděl proč. Dia dal ve třech zápasech dvě branky a dnes díky tomu zachránil Salernitanu před porážkou.

Bologna vstupovala do domácího utkání jako celkem jasný favorit. Především kanonýr Marko Arnautović ukazuje, že mu Itálie sedí a že umí být rozdílovým hráčem. Jen za prvních 15 minut měl dvě slibně vypadající šance. Salernitana kontrovala velkou a již zmíněnou posilou. Dia ale po skvělé nahrávce od Coulibalyho na míč těsně nedosáhl! Jinak by dával prakticky do prázdné.

Dia taky jednou chyboval, když nahrál nechtěně míč na soupeře Sansoneho. Ten pelášil na Sepeho, jenže zkušený brankář ho skvěle vychytal! Pár minut po změně stran se Gyömbérovi nepovedl zákrok ve vápně a Bologna získala výhodu pokutového kopu. K němu se postavil Arnautović a zkušeně proměnil.

Salernitana se pak chvíli hledala a její koncovka vypadala dost nepřesně. Už to vypadalo, že domácí Bologna bude slavit tři body, když se ukázal opět Boulaye Dia. Candrevův ostrý centr vyrazil Skorupski jen před sebe a Dia v pádu dvě minuty před koncem srovnal - 1:1.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Spezia Calcio 2:0

31.08.2022 20:45

Góly: 9. Dušan Vlahović, 90+1. Arkadiusz Milik

"Stará dáma" se vrátila na vítěznou vlnu a dál šplhá tabulkou. O dva góly do sítě Spezie se rovným dílem postarali dva hrotoví útočníci. Dušan Vlahović opět famózně ze standardky a Milik v závěru utkání střelou po zemi.

Juventus byl obrovským favoritem a poté, co minule jen remizoval s AS Řím, si chtěl vzít zpátky plný počet bodů. Měl k tomu ideálního soupeře, protože přes veškeré posílení Spezia ani náhodou nedosahovala kvalit byť jediné řady v základní sestavě turínského giganta. Ten má ve svém středu jednoho muže, kterému patří poslední dny.

Je jím srbský kanonýr Dušan Vlahović. Už ve druhé minutě dal minule gól Římanům a byl to gól kola. Ze standardní situace napálil míč nechytatelně o břevno a slavil. A dnes to zopakoval. Jen k tomu potřeboval o pár minut navíc. V deváté minutě se po faulu u vápna opět postavil k míči a opět ho zakroutil nechytatelně pod břevno!

Jen o sedm minut později ve fanoušcích "Staré dámy" trochu hrklo, když si Emmanuel Gyasi převzal rychlou přihrávku a povedlo se mu obhodit i brankáře Szczesného, jenže sudí tenhle gól pro ofsajd nemohl uznat. Že by se ale hrálo v nějak závratně atraktivním tempu, to se rozhodně říct nedalo. Oba brankáři se docela nudili stejně jako většina fanoušků na stadionu.

Z letargie a stereotypu je vytrhla až 41. minuta. V ní chyboval zkušenější z obou polských brankářů, Wojciech Szczesny. Balon mu prošel pod rukama a kdyby na poslední chvíli nezasáhl De Sciglio, zřejmě by bylo srovnáno. Szczesny se ještě k tomu zranil a musel střídat.

Druhý poločas se proměnil v jednu obrovskou a táhlou nudu. Juventus, vědom si své kvalitativní převahy, v pohodě kontroloval náskok. Mohl jej snadno i zvýšit, jenže Vlahović v obrovské šanci selhal a poslal míč z blízka hlavou přímo do brankáře. Zvýšil až hráč, který ho střídal. Arkadiusz Milik strávil na hřišti sedm minut, když dostal pas od skvěle se probíjejícího Mirettiho, obtočil se kolem Hristova a nedal Dragowskému šanci.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Lecce 1:1

31.08.2022 20:45

Góly: 27. Eljif Elmas - 31. Lorenzo Colombo

Možná se to bude zdát jako paradox, ale faktem je, že kdykoli Lecce vyhrálo nad Neapolí u ní doma, po sezoně vždycky spadlo o soutěž níž. Tentokrát by to mohlo skončit lépe, protože Lecce jen remizovalo.

Lecce je sice nováček letošního ročníku, ale hraje velmi houževnatě. Jedině to mu mohlo posloužit jako zbraň proti Neapoli, z níž se stal za první tři kola gólostroj. Dnes proti obraně Lecce navíc nastoupila jména jako Osimhen, Elmas nebo Raspadori, nechyběli ani Ndombélé s Oliveirou. Lecce překvapivě nechalo na lavičce útočníka Ceesaye a vedle něj i Strefezzu s Umtitim.

Partenopei od prvních minut hráli ve vyšším tempu a Lecce jim jen stěží stačilo. Naopak se samo snažilo hru trochu uklidnit a zpomalit, ale moc se mu to nedařilo. Střelecky aktivní Matteo Politano neuspěl a sledoval, jak jeho ránu pod břevno likviduje brankář Falcone.

O pouhé dvě minuty později se do vápna vřítil Di Francesco a nechal se trochu neohrabaným Ndombélém faulovat. Lecce mělo obrovskou možnost jít do vedení. Míč si postavil Lorenzo Colombo a nedočkavě rozehrál penaltu ještě před hvizdem sudího. Ten nechal celou situaci opakovat a Alex Meret jeho ránu zkrotil!

A to bylo pro Lecce osudné, protože prakticky z následného ataku inkasovalo. Balon se dostal na hranici vápna k Politanovi, který se neunáhlil, ale nahrál trochu kostrbatě do prostoru penalty. Tam se ocitl zcela volný Eljif Elmas a s tak snadnou úlohou už si poradil bez potíží - 1:0.

Ani tentokrát ale radost z gólu netrvala moc dlouho. Lídr se sice ujal vedení, jenže to mu vydrželo jen čtyři minuty. Ve 31. minutě se totiž nákop dostal k Lorenzu Colombovi, který si míč jedním dotykem zpracoval a druhým krásně vymetl roh Meretovy brány!

Po hodině hry se k odvážné pumelici z dálky odhodlal Leo Östigard a jeho rána prosvištěla jen kousek nad bránou. Chvíli po něm zase zkoušel Osimhen hlavičkovat přesně k tyči, ale mířil vedle ní. A do konce utkání už se nic podstatného nestalo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Hellas Verona 1:1

31.08.2022 18:30

Góly: 26. Tommaso Baldanzi - 69. Yayah Kallon

Na chlup stejný výsledek jako před pěti měsíci. Empoli hrálo znovu s Hellasem 1:1 a oba celky tak prodlužují své čekání na první vítězství. Azzurri šli do vedení gólem Tommasa Baldanziho ale po změně stran měla konečné slovo nová akvizice Hellasu Yayah Kallon. Pro útočníka ze Sierry Leone je to snový debut, protože přišel na hřiště až jako střídající hráč a hned o dvě minuty později se stal hrdinou.

Lepší start do zápasu mělo Empoli, které v úvodní desetiminutovce prakticky nepůjčovalo soupeři balón. V 17. minutě pak mělo první vážnější šanci, kdy Lammers pálil z úhlu přímo do náruče Montipá. O chvíli později si vzal slovo Tommaso Baldanzi a nejprve střílel mimo tři tyče a hned nato vstřelil první gól zápasu.

A ne tak ledajaký. Z dobrých dvaceti metrů vyslal nechytatelnou jedovku, na kterou se Montipó jen marně natahoval. I další minuty patřily Empoli. Ještě v prvním poločase zaměstnal Montipá hlavičkující Luperto.

Chvíle Hellasu přišly až po změně stran. Po Lazovićově přihrávce zakončoval Lasagna a Vicario se vytasil s perfektním zákrokem. Trenér Hellasu Gabriele Cioffi se rozhodl v 67. minutě vystřídat a do hry poslal Yayaha Kallona. Byl to zlatý tah, protože právě on si o dvě minuty později zpracoval balón na prsa a skákavou přízemní střelou k tyči srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 1:1

31.08.2022 18:30

Góly: 90+2. Manolo Gabbiadini - 21. Ciro Immobile

Pouze bod si ze stadionu Luigi Ferraris odváží Lazio a zlobit se může jen samo na sebe. Biancocelesti totiž inkasovali vyrovnávací gól až ve druhé minutě nastavení, když neuhlídalo Manola Gabbiadiniho. Sampdoria sice ani tentokrát nevyhrála, ale v závěru vybojovaným bodem alespoň částečně napravila víkendový debakl od Salernitany.

Dá se s klidem říci, že remíza 1:1 je pro oba týmy spíše zklamání. Pochopitelně Sampdoria mohla i prohrát, ale doma přeci jenom chtěla zvítězit a odčinit potupný debakl 0:4. Lazio zase v páteční předehrávce porazilo Inter a v Janově na to nenavázalo.

Se vším všudy to byl vyrovnaný duel. Lazio mělo v prvním poločase více šancí a po střele Felipeho Andersona se musel činit Audero. O chvíli později se zase zjevil v dobré pozici Quagliarella ale neposedný balón mu koncovku znemožnil.

Ve 21. minutě šlo Lazio do vedení a prsty v tom neměl nikdo jiný, než Ciro Immobile. Italský kanonýr využil naprosto lahůdkové přihrávky v podání Milinkoviće-Saviće a chladnokrevně zakončil - 1:0 pro Lazio.

Za další tři minuty byl Immobile znovu v šanci a gólovou radost mu překazila tyčka! Dost možná to byl klíčový okamžik zápasu, protože dvoubrankové vedení by s domácími vehementě zatřáslo.

Pojistku se Laziu nedařilo vstřelit a Sampdoria zůstávala ve hře. V 62. minutě prověřil Provedela střelou Caputo, v jedné z mála šancí "Námořníků". Vypadalo to, že Lazio urve tři body, jenže v nastavení bylo všechno jinak. Rincón výborně načasoval přihrávku na rozeběhnutého a především volného Manola Gabbiadiniho a ten srovnal na konečných 1:1.

Sampdoria vybojovala bod, ale na druhou stranu se její čekání na první vítězství prodloužilo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 1:0

31.08.2022 18:30

Góly: 17. Beto

Pouze jednu branku viděli diváci v Dacia Aréně a to do hostující sítě. Udinese porazilo Fiorentinu zásluhou trefy Beta a navázalo tak na víkendovou výhru v Monze. Pro Violu má porážka jeden zásadní problém, už ve čtvrtém soutěžním zápase totiž nebyla schopná vstřelit gól.

Že by se začal naplno projevovat odchod Dušana Vlahoviće? Nedat čtyři branky po sobě, to se Fiorentině dlouho nestalo. V Dacia Aréně to navíc mělo fatální následky, protože z toho byla první porážka v nové sezoně.

I přes větší držení balónu to hosté prostě nezvládli a rozhodující branku inkasovali už v 17. minutě. Deulofeu po skvělém presinku vybojoval balón a pak už ho jen naservíroval skórujícímu Betovi.

O pár minut později mohl Beto střelecký účet zdvojnásobit, ale tentokrát ho obrana Violy vytěsnil a brankář Terracciano mu zmenšil střelecký uhel. Šance měli také hosté a konkrétně Saponaru vychytal skvělým zákrokem Silvestri.

Fiorentina ve druhém poločase stupňovala svojí územní převahu, nicméně Silvestri nemusel výrazněji zasahovat. Co do počtu střel na to byli domácí o něco lépe - 3:2.

Udinese dobře bránilo a už v nastaveném čase předvedlo rychlý kontr, po kterém vstřelil pojišťující gól Isaac Success. Veškeré vzrušení ale bylo zbytečné, protože byl nakonec odmáván ofsajd. Na výsledku 1:0 se až do konce nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Cremonese 3:1

30.08.2022 20:45

Góly: 12. Joaquín Correa, 38. Nicoló Barella, 76. Lautaro Martínez - 90. David Okereke

Inter Milán se po minulém výbuchu s Laziem dal celkem rychle dohromady a dnes večer si připsal další body. Za oběť mu padlo Cremonese, které sice přerušilo čisté konto brankáře Handanoviče, ale tou dobou už Inter dávno vedl o tři góly a žádné překvapení nedopustil.

Nerazzurri potřebovali reagovat na poslední kolo, které se jim hrubě nepovedlo. Prohráli s Laziem a ještě k tomu od něj dostali tři branky. Dnes si vše chtěli vynahradit a los k nim byl natolik milostivý, že jim do cesty postavil Cremonese. Ambiciózní nováček zatím moc nestíhá tempo první ligy a ztrácí jeden bod za druhým.

Inter začal od prvních minut hodně aktivně a hráčům Cremonese muselo být jasné, že dnes je čeká enormně náročné utkání. První minuty to jen potvrzovaly. Jen dvanáct minut potřeboval Inter na to, aby se poprvé prosadil. Po nepovedeném rohu Cremonese následoval rychlý brejk, který krásnou ranou zakončoval Edin Džeko. Brankář Radu, kmenový brankář právě Interu, jeho ránu sice vytáhl, ale dobíhající Joaquín Correa už míč do sítě dostal.

Inter neustával a sahal po dalších a dalších šancích. Většinu z nich ale zlikvidovala hostující obrana a některé svou netrpělivostí či nepřesností zahodili domácí sami. Až pět minut před koncem první půle dostal až příliš prostoru turecký playmaker Hakan Çalhanoğlu a vymyslel krásný pas na Nicola Barellu. Mladý záložník se do míče opřel a nádherně trefil protější prostor v Raduově bráně - 2:0 pro Inter.

Do konce poločasu se ještě pokoušel prosadit Edin Džeko, ale jeho postup zablokovala hostující obrana s relativním klidem. Do druhé poloviny utkání už nastoupil Luca Zanimacchia a měl s výsledkem něco udělat. Zajímavě se jevil následný průnik Cyriela Desserse po nahrávce od Escalanteho, ale nakonec jeho zakončení nebylo tak horké, aby vyvedlo Handanoviče z rovnováhy.

Po delší době, kdy se nic zajímavého na hřišti nedělo, jsme se dočkali patnáct minut před koncem. Nejprve Ionut Radu předvedl dva skvělé zákroky proti šancím Džeka s Dumfriesem. O pouhé tři minuty později už byl ale krátký na průnik Lautara Martíneze po akci Barelly. Martínez si nachystal míč a krásně propálil všechno před sebou.

Cremonese se vzadu jevilo jako hodně děravé, ale přesto si jeden gól zasloužilo. Postaral se o něj David Okereke, který po nahrávce Escalanteho zakroutil míč krásně k tyči a donutil Handanoviče kapitulovat.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Monza Brianza 3:0

30.08.2022 20:45

Góly: 18. Paulo Dybala, 32. Paulo Dybala, 61. Roger Ibañez

Paulo Dybala okořenil svůj start na Olympijském stadionu dvěma góly a zásadně se podepsal pod jasnou výhru AS nad Monzou. Vstřelil svůj stý gól v první lize a stal se teprve devátým hráčem, který dal v Serii A 100 branek a k tomu přidal aspoň 50 asistencí.

Římané chtěli reagovat na remízu s Juventusem a tentokrát k nim los byl mnohem přívětivější. Na Stadio Olimpico dorazila Monza a doufala, že se konečně probere. Domácí příznivci zase věřili, že dnes uvidí první branku Paula Dybaly v jejich milovaném dresu. První minuty nicméně žádný dramatický rozdíl v obou jedenáctkách neukázaly.

Až v té šestnácté se domácí tifosi dočkali. Tammy Abraham vyhrál na polovině hlavičku a poslal míč do běhu Paulovi Dybalovi. Argentinský kouzelník pádil na brankáře Di Gregoria a i s dvojicí soupeřů v zádech ho dokázal střelou na vzdálenější tyč překonat!

O pár minut později se AS zase jednou dostalo do blízkosti brankáře Di Gregoria, jenže tentokrát se sudí Piccinini rozhodl penaltu po souboji s Marlonem nepískat. Římané zažili taky jedno nepříjemné překvapení, když musel už po sedmadvaceti minutách odstoupit obránce Kumbulla a na plac musel Smalling. Ten už z pozice aktivního hráče aplaudoval Dybalovi k další brance. Rychlý brejk AS pokračoval nákopem vpřed, Abraham si tělem odstavil soupeře a vypálil. Jeho ránu sice Di Gregorio vytáhl mimo, jenže dobíhající Dybala ve skluzu vstřelil svůj druhý gól za "Vlky"!

První půli zakončoval kapitán Pellegrini po Dybalově nahrávce, jenže pálil moc vysoko nad. Druhý poločas začala rovněž aktivněji ekipa trenéra Stroppy, jenže svůj optický tlak nedokázala proměnit v nic dalšího. Naopak, v 61. minutě zahrál rohový kop Pellegrini přímo na hlavu Rogera Ibañeze, kterého neuhlídal Marlon, a mladý Brazilec vstřelil třetí branku AS.

Ani to ale nebylo všechno. Prapor Monzy mohl zvednout Machín, jenže někdejší hráč AS pálil jen do břevna! Velkého a očekávaného debutu v dresu "Vlků" se dočkal i Andrea Belotti a pár minut poté měl obrovskou šanci, kterou ale spálil.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 0:0

30.08.2022 18:30

Góly: -

Domenico Berardi se mohl opět stát katem milánského AC, jenomže v prvním poločase neproměnil penaltu. Sassuolo i tak obralo mistra o body a remízu 0:0 nakonec berou oba celky. Milán navíc prodloužil sérii neporazitelnosti už na dvacet zápasů.

AC Milán naposledy na Sassuolu zvítězil, čímž se definitivně stal italským mistrem. Tentokrát zajížděl na Mapei Stadium v poněkud jiné roli, vyhrát nemusel, přesto chtěl.

Stefano Pioli udělal několik změn v sestavě, takže od začátku vyběhli na trávník Florenzi, Pobega, Kjaer nebo Saelemaekers. A byli to milánští, kdo se ocitl v prvních příležitostech. Nejprve Consigli zmenšil uhel Pobegovi a chvíli na to pálil z dorážky nad Leão. Klíčový moment celého zápasu přinesla 21. minuta. Kyriakopolouse padl v pokutovém území a sudí ve spolupráci s VARem odpískal pokutový kop. Nikdo jiný, než Domenico Berardi se k němu postavit nemohl. Jediný hráč, který kdy v historii nastřílel Milánu čtyři branky tentokrát selhal. Penaltu kopl mizerně, navíc Maignan tipl směr střely.

Sassuolo bylo v prvním poločase o něco aktivnější, leč gól nedalo.

Hostující trenér Pioli poprvé sáhl do střídání až v 57. minutě, ale teprve dvacet minut před koncem vyslal Messias do šance Leãa a portugalský kouzelník tentokrát trestuhodně balón netrefil.

Milán to měl se Sassuolem obtížné, domácí hráli pečlivě a velmi zodpovědně. Rozhodnutí nepřinesl ani dlouhý nastavený čas. Sudí Ayroldi nastavil sedm minut, ale hru nechal pokračovat až do deváté minuty, kdy ještě AC zahrávalo rohový kop. Stav 0:0 se však nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atalanta Bergamo43107:210
2.AS Řím43106:110
3.Inter Milán43019:59
4.SSC Neapol422010:38
5.Juventus FC42206:18
6.AC Milán42207:38
7.SS Lazio42206:38
8.Turín FC42115:57
 Udinese Calcio42115:57
10.Salernitana Calcio41215:25
11.ACF Fiorentina41213:35
12.US Sassuolo41213:55
13.Spezia Calcio41123:74
14.Empoli FC40312:33
15.US Lecce40223:52
16.Bologna FC40223:62
17.Hellas Verona40224:82
18.UC Sampdoria40221:72
19.US Cremonese40044:90
20.AC Monza Brianza40042:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (142)

Přidat komentář
Rothbard

21:19 Gosens na cestě do Leverkusenu?

Atalantu Bergamo může v nadcházejících hodinách opustit Robin Gosens. Německý reprezentant nemá pravidelné herní vytížení, což by mohl vyřešit odchodem do Leverkusenu, který by chtěl do výměny zahrnout jiného beka Mitchela Bakkera. (kicker.de)

Atalantu?!

Reagovat
Dejwa

Těch chyb dozadu je strašně moc, s tím jestli se něco neudělá, tak budou velký zápasy průser... jediný čistý konto s takovými soupeři mluví za vše, jinak pohodovej zápas, góly pěkný, nebylo se kam hnát.

FORZA INTER!

Reagovat
Lech

V suchym. Ja se teda bavil, nevim co si zdejsi rimani stezuj. Skoda bellotaka, ale uz ted jsem z nej nadseny

Reagovat
Emmett Brown

Nekuka sa dobre na ten futbal, ale ak budú výsledky, nebude ma to hnevať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo asi nečeká víc, ale s Matičem a Ginim, celou levou stranou, Dybalou, Pellem atd. je škoda jen bránit, přinejmenším proti trpaslíkům. Všichni budeme vděčni za stálé výsledky, když se něco vyhraje, v Římě se neptáš jak, ale slavíš jak o život.

Reagovat
Slavia10

Proč by vlastně AS letos nemohlo vyhlásit boj o titul ? S Dybalou a v druhé části sezóny Ginim nemají o nic horší kádr než loňský mistr AC. Pokud by přišel ještě stoper, tak pro mě dokonce možná budou favorit. Nabízí se otázka, kdy jindy by AS mělo vyhrát titul ? Inter i AC budou ztrácet, Juve také, Neapol nemůže mít v žádném vesmíru titul.

Reagovat
Rothbard

Neapol je zakletá jak v Evropě Benfica, nebo proč?

Reagovat
Slavia10

Přesně. Neapol by titul nevyhrála ani kdyby vedla ve 37 kole ligu o 2 body a v posledním zápase by vedli o poločase nad posledním týmem o 2 góly. Neapol měla už tolikrát šanci, ale ona prostě mít titul nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To prokletí je i na Spalovi. Ale všechno jednou končí, po těch odchodech dlouholetých opor na ně bude s mladými menší tlak.

Reagovat
Nuno čomes

Neapol by za mě byla letos překvapení, ale proč ne. Teoreticky můžou hrát v klidu kolo od kola.

Reagovat
Melchior

Pokud si koupí Ronalda, budou rádi za 8. místo i za Laziem a Fiorentinou.

Reagovat
Lech

Da se vsadit na viteze ligy? Nikde to na fortune ani tipacu nemuzu najit

Reagovat
Pipo123

Na tipáči to nevidím, ale iné ligy tam sú

Reagovat
Lech

Me zajima roma...

Reagovat
Pipo123

Pozeral som na bet365, tiež to tam nevidím, asi sa to boja vypísať

Reagovat
Lech

Nikde to neni. Divny tvl

Reagovat
Dron

Před chvílí skončily ligové zápasy, chvíli potrvá, než to zas vypíšou. Většinou to během rozehraného kola vypsané nebývá.

Reagovat
Pipo123

Iné ligy tam boli hneď, pár min po zápase, SA tam nie je ani teraz, už aj na Calcio serú

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste debilove! Nikdy to není v rozehranym kole

Reagovat
Lech

No dobry ty inteligente, ne kazdy se vyzna do kurzoveho sazeni. Navic ikdyz je kolo, napr na betanu kurzy na viteze jsou

Reagovat
danko10

Debilovi sa včera konečne chytila Monza.

Reagovat
Largo

Reagovat
BaggioRoberto

Co vim z lonska, tak v rozehranym kole to tam neni. Az vsichni dohrajou kolo, tak by se to tam melo zase objevit. Tady je to jak ve skolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V herní dny to stahují, zítra by to na Tipu/Chanci zase mělo být.

Přes sezonou tam bylo 19:1, došel Paulo a Gini a spadlo to postupně někam k 10, co jsem se díval posledně.

Reagovat
Pipo123

Na PL tam boli včera kurzy asi 5 min po zápasoch, na taliansku tam neboli ešte ráno, hold PL má lepšiu podporu

Reagovat
smazaný uživatel

D9val jsem se i loni několikrát, Itálie vždycky trvá..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Mourinhův druhý rok. Pokud zůstaneme zdraví, na jaro s Ginim, sejde se hodně věcí a začneme konečně proměňovat šance, můžou se dít věci. Ale bude to na skóre, vzájemné bilance, minimální rozdíly až do konce.

Hodně můžeme profitovat z MS, kam nám neodjede většina klíčových hráčů jako konkurenci. V zásadě jen Paulito a Tammy, který stejně nebude moc hrát. A Dyba má velkou šanci na vítězství, což by ho nakoplo navzdory únavě.

Reagovat
Nuno čomes

Tak záleží, jak dlouho vám to vydrží výsledkově i když to nepůjde herně a co se případně stane pak. Kádr máte podle mě klidně na boj o titul, vzhledem ke konkurenci.

U nás mají kluci letos poslední šanci na případný boj o titul, příští rok to bude masakr. de Vrij odejde zadarmo (z toho se mělo vytřískat letos aspoň 15 mega) a vzhledem k finanční situaci čekám 2 hráče ze základu pryč. Pak to zas bude boj max. o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Herně to nepůjde, to víme už teď.

Někdo to koupí a zadotuje jak Friedkin nás, uvolní se výplaty Džeka, De Vrije a možná dalších. Prodá se Lautaro a Škriniar a Marotta to chytře nahradí, ale s Inzaghim ten titul podle mě neuděláte.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mno dobre, negatívny som bol po polčase, teraz pozitíva:

-Druhý polčas zaujímavejší, bolo pár sľubných šancí, aj na hráčoch bolo vidieť, že si to viac užívajú

-Matič hrá zatiaľ vynikajúco, v ňom problém naozaj nie je, oproti Cristantemu to je minimálne o level vyššie

- Zo Zekiho som vlhký. Už na Juventuse hral výborne. Do obrany je to fakt zviera

- Za 4 zápasy sme dostali jediný gól, aj to z toho zázraku od Vlahoviča

- Dybalov najlepší zápas u nás

- Tammy sa hľadá, ale má dnes prsty v 2 góloch

Ešte 34-krát takto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba ta pozitiva vidět, protože tam jsou.

Jak může Bryan Cristante pokrčovat v kariéře poté, co včera předváděl důchodce Matič, je pro mě nepochopitelné. Jako není jeho vina, že je průměrný hráč, který kvůli nekvalitě kádru odehrál asi desetkrát více utkání než si zasloužil, ale za 4 roky tam není žádný progres. A jak ho vidím mávat rukama a pi.ovat po všech, otevírá se mi kudla.

Jak jsi včera psal, Nemanja by si ten střed odehrál aji sám. Stejně pokrýval hřiště jako B2B, a zároveň držel štíta, protože Bryanko se podívá, kde je nejbližší hráč, doběhne ho a zastaví se, aby se mohl ten hráč uvolnit.

Radši snesu Manciniho.

Monza má dobrou zálohu, bez štíta jim bude těžko, s tím aktivním přístupem, ale sympatický fotbal. Třeba ukopou doma s Interem nebo Juve remizku

Reagovat
Seydou Doumbia

Zeki úplně klasický normální výkon nic zazračného co by nepředváděl každý zápas v Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom to je! Stačí nám i standard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
danko10

Uplne s kludom sme ich pobuchali. Ta davka pragmatizmu asi neni pre kazdeho, ale ja som spokojny. S cim som spokojny neni he fakt, ze kazdy zapas prichadzame o hracov. Ak si chlapci tie svaly natrhli, tak sme v prdeli.

Reagovat
Furia Ceca

Dybala Konečně se v Říme "odpanil" a teď to bude sypat. A náš čerstvě padesátiletej koumák zase může přemýšlet, co udělal blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude sypat nic

Reagovat
danko10

S,O.B. pls

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Trávnik na Olimpicu je strašná sračka, už Sarri plakal cez víkend, Murko tiež plakal, toto je trošku smutné že kluby kalibru Lazia a AS musia na tomto hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné oraniště.

Současně se tam hraje rugby, to jde za italským svazem.

Reagovat
Largo

Fakt nedůstojný, zvlášť na těch detailnějších záběrech jsem nemohl uvěřit, že se na tomhle hraje první liga...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych se vůbec nedivil, kdyby po zranění Marashe a celoletní touze po levonohém stoperu nakonec došel Acerbi, když ho Inter není schopen podepsat.

Reagovat
Nuno čomes

OT: Nějak jsem to v češtině nedohledal, proč zápasy od 19. kola nekopírují zápasy v pořadí první půlky? Je to různě popřeházené, má to nějaký konkrétní důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

To už takhle bylo loni. Losuji to celé jako v Anglii

Reagovat
Nuno čomes

Jj vím že i loni, ale stále netuším proč

Reagovat
smazaný uživatel

to ani já

Reagovat
BaggioRoberto

Proste presli na jinej losovaci system. Stejne ten s opakovanim zapasu ve stejnem poradi je teplej a maj ho skoro vsude, coz je taky teply.

Reagovat
cresposuper

Ono to vyzera, ze Gosens fakt odide

Reagovat
sinter

tým pádom Acerbi IN, aby mohol dimarco hrať na svojej prirodzenejšej pozícií. z Perišič/gosens/dimarco na dimarco/darmian to chceš....takto sa to robí do psej matere, aké jednoduché posunúť tím o level vyššie, alebo nie......

Reagovat
cresposuper

Zabudol si na Dalberta

Reagovat
sinter

máš pravdu zabudol...tak sme v suchu...že vraj Lazio na titul? s Dalbertom? inter tripletta 22/23

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Nuno čomes

Když vyhodíš 80 mega + plat za Dalberta a Joao Maria a ani Hakimiho prodej nestačí, tak ti pak za pár let zbyde na WB Bellanova, Dimarco, Darmian a Dumfries.

Reagovat
Votas

Ono prodat Gosense za skoro to stejný co přišel poté, co prakticky jenom dokázal, že mu tělo odešlo, není úplně špatnej obchod a myslím, že by se po těch penězích skočilo i za jiné ekonomické situace. Průser je to všechno kolem.

Reagovat
cresposuper

len sa divim, ze niekto tie peniaze zanho da

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Nuno čomes

Zkusilo se, nevyšlo. Škoda ho.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Largo

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Konec ligy?

Reagovat
Largo

Reagovat
Raffaello

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nebudou první ani po úplným kole

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Lazio na Sampdorii nemůže zremizovat, když se to podařilo Juventusu, jakože Turín nemůže uloupit bodík v Atalantě a Neapol - i když je to nepravděpodobné, ale možné, nemůže ztratit body doma proti urputnému a dobře bránícímu Lecce? Jakože všechny ztráty najednou jsou ještě méně pravděpodobné, ale proč ne?

Proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem spíš tu Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase zatím cajk a to Lecxe nedalo penaltu. Neapol asi otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta musí vyhrát o 3 góly

Reagovat
Maritazzi

Přiznám se, že jsem chvilku u začátku zápasu byl nasranej. Pak si ale člověk uvědomí, že po těch letech žumpy u nás běhá Dybala, na střídačce je Belotti, máme obrovskou individuální kvalitu, nedostáváme góly z naprostých hovadin a dopředu ta kvalita na rozhodnutí zápasů je a myslím, že až se vrátí Nico, tak těch šancí bude ještě víc.

Pragmaticky to celý dává smysl. Kolik let jsme koukali na to, jak bušíme do náhodných soupeřů, který nám pak z brejků dávali v pohodě góly. Pořád ale doufám, že záloha dokáže líp kontrolovat hru a dokážeme ty herní styly aspoň měnit.

Btw pokud Pinto do konce přestupáku udá Diawaru, Calafioriho, Riccardiho (Kluivert už se asi nepovede), tak je fakt génius.

Reagovat
danko10

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

S Bryanem tu hru nikdy kontrolovat nebudeme, protože Matic to sám neodběhá, jinak vířivý pohyb Pelleho a Paula s výpomocí útočníků a jedním dynamem (Mady/Gini musí ke kontrole mače proti většině soupeřů stačit. Proti Interu, Juve a spol nikdy hru kontrolovat nebudeme, ale tam se rád podívám na něco ve stylu loňská Atalanta

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Slavia10

Kluivert by nemohl ještě dostat šanci?

Reagovat
Pipo123

Kontrolujeme celý zápas, milión prihrávok, pekne sa na to pozerá, ale je to k hovnu, keďže sme hrali strašne pasívne bez záujmu streliť ďalší gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý druhý polčas som si hovoril, že treba dať druhý gól, aby z toho jednogólového náskoku neprišli problémy a veru aj prišli, a veru neskoro na to, aby sa dalo s výsledkom niečo urobiť. Zbytočná strata dvoch bodov s tímom, ktorý je rád, že je rád.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
svkmd

Škoda, Spezia mohla zabojovať a my sme mohli byť o krok bližšie vyhadzovu Allegriho

Reagovat
pistacik11

Reagovat
Pinturicchio

Za současné Juve se stydím víc než za sebe po většině mých dojezdových rán. Neuvěřitelná degradace klubu na všech jeho úrovních (vsadím se, že i hajzly na AAJJS jsou posrane od shora dolů).

!!! FINO ALLA FINE !!!

Reagovat
Jajinek
Reagovat
10

"Na začátek musíme vidět pozitiva v tom, že jsme nedostali gól, potřetí v sezoně a to je velké zlepšení. Dnes musíme pogratulovat chlapcům, co přišli z lavičky, protože hráli velmi dobře. Dařilo se nám uzavřít hřiště a nedat soupeři prostor pro šance. Musíte si taky uvědomit, že není lehké hrát proti Spezii, protože hraje intenzivně a hodně běhá. Technicky jsme udělali hodně chyb a to se musí zlepšit. Miretti umí hrát fotbal, to už jsem říkal. Přesto se ale stále musí hodně zlepšovat, musí pochopit, že v 90. minutě musí běžet s míčem k praporku, nemůže riskovat ztrátu jen kvůli tomu, aby nahrál na 2:0. Proto jsem po gólu nakopl reklamní banner, mladí hráči tohle prostě nesmí udělat, navíc jsme kvůli tomu nevyhráli 1:0. Ke kritice hry - tyto řeči mě velice baví. Vždycky mě učili, že rozhodují výsledky. Pokud se chcete bavit, můžete jít večer na party s Pavlem."

Reagovat
DelPiero137

neuveritelne....

Na zaklade Maxovych vyhlaseni je v SA TOP20 klubov z celeho sveta. Kazdy super je extremne silny a tazky.

Reagovat
GEGE

Reagovat
danko10

Hovorím, že chlap s týmto trollingom urobí v suchom triku 90 bodov a v máji sa bude strašne smiať.

Reagovat
10

jj, akorát Mourinho s lepším trollingem udělá 91

Reagovat
danko10

Bez sance.

Reagovat
10

Tady ale není racionální důvod si na jedný straně myslet to, co píšeš dole k Juventusu, a na druhý straně psát "bez šance" k AS, který jsou za mě minimálně stejně vybavený.

Reagovat
danko10

Ja nie som racionalny clovek.

Nie, vazne. Rim odohral 4 kola a ma styroch dlhodobo zranenych hracov, takze lavica sa stencila na, alebo snad este pod uroven minulych sezon. Tohtorocny Juventus je, podla mna, o dost iny mancaft nez vlanajsi. Skladbou ma daleko blizsie k tomu, aby naplnal Allegriho cynicky pragmaticku viziu, ktora vas moze o dost realnejsie stat tu degenraciu mladych hracov, ktora vam teraz vyrastla, nez scudetto.

No a potom je tu mentalita severu versus mentalita Rima, ktora to vzdy zlomi v prospech temnej strany sily.

Reagovat
10

Mě fascinuje, jak vy fanoušci AS fungujete striktně ve dvou nastaveních mysli - totální sebeironická deprese a pak totální ROMAnce, kdy jste schopný si třeba sami sobě vsugerovat do mysli představu, že De Rossi s Nainggolanem by mohli ještě teď nahradit Wijnalduma. V tom jsou experti Daje a Alberto. V tomhle jste opravdu naprosto unikátní druh, kterej mezi jinýma týmama nenajdeš.

Jinak k těm zraněním, Juventus už v 2. kole hrál bez Di Marii, Pogby, Chiesy, Bonucciho, za kterýho musel nastoupit bek Danilo, protože další v řadě je Rugani. A já bohužel nejsem Říman, abych začal věřit tomu, že se z Rugy nakonec fakt stane novej Nesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme to jinak

Romaverse je bipolární vesmír.

Reagovat
danko10

Naco to pausalizovanie? Vy mate napriklad pana amatriccianu, alebo SOBA / Peterina / Sivoriho (vyber lubovolny profil, furt je to jeden a ten isty magor), coz su pripady pre psychiatra. Co z toho vyplyva pre moj, alebo tvoj pohlad na vec?

K tym zraneniam - tu som nehladal porovnanie s Juventusom, ani s nikym inym. Skor som nadhodil ocakavanie, ze sezonu tradicne dohrame s deviatimi zdravymi ludmi, lebo Trigoria bola postavena na starom rimskom pohrebisku, alebo co. A tak sa scudo vyhrat neda.

Reagovat
10

Take it easy, vždyť je to prdel

Ono to nakonec dopadne tak, že se AS a Juve budou prát o 3. místo se ztrátou 20 bodů na AC, nebo někoho, kdo se nebojí hrát trošku fotbal, protože s tímhle pragmatismem už se moc nevyhrává.

Reagovat
danko10

Okej, ti hovorim, ze titul vezme Juventus. Dame stavku? O flasticku? Aku pijes a kam poslat, mi mozes hodit do spravy.

Reagovat
10

klidně, naposledy jsem se takhle sázel s Dolarem a ten to pak posílal charitě tak mi pošli jakou flašku bys chtěl, když prohraješ, tak dáme oba ekvivalent něčemu z https://www.donio.cz/deti-rodina

Reagovat
danko10

Dohodnute. Mas to tam.

Reagovat
10

chlapci nám jsou svědky...a Juventus má o dalšího fanouška víc

Reagovat
danko10

Dohodnute! Ak je toto cena, ktoru mam zaplatit za to, ze sa nebudem pozerat na Bonucciho, ako beha s poharom, som ochotny si to nastavit ako dozivotny mesacny pausal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto sázky se končívají tak, že pijete spolu

Reagovat
Il Architetto

Přesně a já chci taky. Piju Bacardi.

Reagovat
10

tak to si pij sám

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

párkrát se mi stalo, že mi barman místo Havany s kolou, kterých jsem předtím pár měl, přinesl Bacardi s kolou a fakt jsem si myslel, že mi tam dal z prdele jar na nádobí...to se nedalo

Reagovat
Il Architetto

Barman byl jistě merda, takže ti ten jar věřím.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Salfovic

Jak se řekne slovensky stávka, stávkovat ?

Reagovat
Emmett Brown

štrajk, štrajkovať

Reagovat
pistacik11

Tomu neverím, Allegri mal vždy ťažší úvod sezóny, potom sa to nejak rozbehlo a 2. Polku a zaver mal vždy výborný (až na tu prehru s Interom minulý rok). Takže ak neskončí september s nejakou veľkou stratou, titul je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

91 bodů - Paulito by musel mít sezonu, která by ho katapultovala na favorita Zlatého míče, pokud Argentina vyhraje MS.

Už těch 87 se Spale 15/16 bylo neuvěřitelných. Mám pocit, že když uděáme 91, někdo jiný 92 dá. Ale sní se o tom krásně a je úplně jasné, že příští rok bychom spadli na 6ku a Mou v zimě vyhazov, tři miliony lidí, všichni najebaní až do léta,

Reagovat
BaggioRoberto

Tomu sam neveris.

Reagovat
danko10

Vidim to uplne realne. Juve ma najsirsi kader v lige. Allegri, napriek tomu, ze si teraz so sebou nesie aureolu idiota, ma za seboud dost skusenosti na to, aby to pri sucasnej ubohej konkurencii ubil do konca silou uplne bez problemov.

Reagovat
Nuno čomes

Nudné výhry o gól max 2 budou stačit.

Reagovat
10

Tenhle názor tady drží ze setrvačnosti docela dlouho, bez ohledu na to, že už to prokazatelně dlouho neplatí, Allegri se stal parodií sama sebe a třeba minulá sezona na 4. místě, bod od Lazia, 2 body od AS, s tragickým skóre 53:30, se ani nebere v potaz.

Reagovat
Maritazzi

Na druhou stranu máte rozdílovýho Di Mariu, kterýho snad nezabije ani Allegri a máte Pogbu, což může být obrovská kvalita, která v týhle soutěži stačí i bez nějaký nadstavby.

Reagovat
10

a vy tohle nemáte?

Reagovat
Maritazzi

Ne tak široký a kvalitní jako vy, u nás by musel hrozně vyletět Nico a všechno se sejít. Vy to máte o hodně širší pořád. I když souhlas, že kraje obrany jsou u vás průser, ty ostatní pozice jsou za mě nejkvalitnějš v lize, pokud to budeme řešit čistě individuálně.

Reagovat
Pinturicchio

“I always say, and I have no shame in saying it, that I don’t like attractive football that doesn’t win. We should focus on being efficient more than beautiful.”

Kdyby ten zápas kontrolovali a ty soupeře k ničemu nepustili, tak je to ok, jenže tohle je Maxova představa a realita je pak taková, že nás doma přehrává Spezia.

Reagovat
Raffaello

On se vážně zapomněl kdo ví kde. Výsledky jsou na prvním místě, v pořádku. Ale vítězství neznamená nic, pokud začneš ničit mladé kluky a nalomíš jejich kariéry. Pak nejsi vítěz, ale jen poražený ubožák.

Ale za ten závěr mu dám palec nahoru , ta sedla.

Reagovat
10

já jsem schválně čekal a pozoroval reakce, abych si potvrdil svojí teorii o tom, že rozeznat Maxe od jeho parodování nelze

Reagovat
Raffaello

Tak to s Pavlem si dosadil ty. Ale pro efekt skvělý, jen to podtrhuje absurditu celého toho sdělení. On je naprogramovaný stroj. Všechny čtyři pozápasové tiskovky ve stejném duchu, což je s ohledem na to, co bylo k vidění na hřišti neuvěřitelné, nicméně s ohledem na respondenta nic jiného čekat nejde. Klidně zkus už teď sepsat svoji verzi pro sobotní zápas ve Florencii. Vidím to na plichtu 0:0 a tradiční úvod "pozitivní je, že jsme neinkasovali", to je totální mantra.

Reagovat
10

ano, použil jsem šablonu, kterou Max přednese po úplně každým zápase, přidal jsem část s Pavlem a Mirettim, ale to už bylo i pro znalce fakt těžký poznat

Reagovat
pistacik11

Ja som došiel až pri Mirettim na to, že toto musí byť paródia toto by už ani on nepovedal

Reagovat
Pinturicchio

Já zůstal čumět u toho Pavla a radši sem zkontroloval ofiko.

Reagovat
10

Reagovat
10

ne, po tom jeho prvním zápase ho kritizoval dost podobně

Reagovat
pajka-juve

Chybí ti tam, že Rabiot hrál skvěle

Reagovat
Eichel

Reagovat
pistacik11

Toto musí byť paródia

Reagovat
smazaný uživatel

Uvěřitelná parodie přestává být parodií.. Nedivil bych se.

Reagovat
M11

No mel jsem problem

Reagovat
Fridgiee

Hodne dobry, taky sem se nechal chytit

Reagovat
Pipo123

Včera som pozeral pár zápasov v Serii A a trošku som mal nervy. Vždy padol nejak rýchlo gól a od toho momentu bolo po zápase, pomalé tempo, hodne zdržovania. Tréneri tam od čiary kričia "calma, calma".

Tu na fore prevláda taký názor že Allegri hraje často na 0, zbytočne sa stiahne ako proti AS, ale toto mi príde že robí v poslednej dobe viacej klubov. Po zápase tréneri hodne nadávajú na rozpis, že sa hraje veľa zápasov atd.

V iných ligách mi príde že v druhých polčasoch ten zápas graduje, v SA sa ten zápas pomaličky zabíja a človek by pritom zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

Asi nie je sanca na ze by dostali Rovella alebo Fagioli sancu po dchode Arthura a Zaku sancu.

Rovella uz je ofiko na hostovani v Monze?

Reagovat
smazaný uživatel

Rovella v Monze.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem překvapený, že Miretti dostává přednost před Fagiolim, který měl výbornou sezónu v B zakončenou postupem, hrál základ, je mu už 21. Miretti hrál Céčko s U23 ne..

Reagovat
DelPiero137

Viem ze Rovalla isiel na hostovacku, tak ci sa nemoze zrusit, skratka maly zazrak

Fagioli bol napisany na supisku B v LM, sice neviem co to znamena ale znie to dobre

Reagovat
10

Fagio údajně doteď nebyl zcela fit, netrénoval naplno...ale Miretti se chytil natolik, že to teď bude mít těžší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele