Další články

Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva

Ve Fantasy Premier League minilize dominuje na našem webu Jaroslav Řehák. A nejen tam. Fanoušek Evertonu je totiž aktuálně nejlepším FPL manažerem v rámci celého Česka. Před reprezentační přestávkou navíc precizně zvolil WildCard, nechal za sebou 750 konkurentů a opanoval 12. kolo ziskem 103 bodů.

Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?

Hráči i fanoušci Tottenhamu zažívají snový začátek ročníku a po vítězství nad Fulhamem se nadále drží v čele Premier League. Pondělnímu výkonu Spurs, zejména gólům Son Heung-mina a Jamese Maddisona, tleskal i příznivec konkurenční Chelsea Petr Musil. Všichni členové jeho Fantasy týmu Klapzubovka se totiž zapsali do statistik 9. kola. Zisk 115 bodů a triumf v konkurenci 746 stratégů v minilize našeho webu mimo jiné ukázal, jak může WildCard restartovat mátožnou FPL sezonu.

Gabriel Jesus zmešká začátek sezony, opět ho trápí koleno

Se zpožděním začne letošní sezonu Gabriel Jesus. Brazilského útočníka ve službách Arsenalu znovu trápilo koleno a včera se podrobil druhé operaci, po níž bude následovat několikatýdenní pauza.

Manchester i bez Haalanda okouzlil a Potter dokouzlil: 29. kolo Premier League v kostce

Povstání Liverpoolu se v Manchesteru nekonalo. Citizens ho s lehkostí přejeli 4:1 a nutno podotknout, že nešťastného Alissona mohli překonat i vícekrát. Úsměv naopak po závěrečném hvizdu nescházel jinému jihoamerickému brankáři. Emiliano Martínez vynuloval Chelsea, čímž definitivně "zlomil vaz" domácímu trenérovi Grahamu Potterovi. A aby toho nebylo málo, o víkendu přišel o práci také Brendan Rodgers, konkrétně v Leicesteru.

Brazílie hlásí dvě ztráty: Jesus a Telles si již na MS nezahrají

Brazilské reprezentaci už na mistrovství světa nepomůžou útočník Gabriel Jesus ani obránce Alex Telles. Oba si v pátečním zápase s Kamerunem na závěr skupinové fáze poranili koleno a lékaři po vyšetření magnetickou rezonancí jejich další start vyloučili. V pondělí pětinásobní šampioni nastoupí v osmifinále proti Koreji.

Hattrick za 13 minut a "školáček" Nwaneri: 8. kolo Premier League v kostce

Střelecké trápení ukončil Son Hung-min ve stylu hodném nejlepšího kanonýra loňského ročníku Premier League. Do uplynulého víkendu ani jednou neskóroval a čelil nemalému tlaku, ale všem kritikům poslal v utkání proti Leicesteru ráznou odpověď. Z pozice střídajícího "žolíka" zazářil hattrickem a výraznou měrou se podepsal pod jednoznačné vítězství 6:2.

Zostuzení United a Tuchel s Contem v ráži: 2. kolo Premier League v kostce

V 1. kole kousal zklamání na Old Trafford, o týden později zazvonil Manchesteru United "budíček" v Brentfordu. A nutno podotknout, že hned čtyřikrát v úvodních 35 minutách. Sečteno, podtrženo - dvě utkání, žádný bod, poslední místo. Red Devils prohráli sedm ligových venkovních zápasů v řadě (při skóre 2:21), což je nejhorší bilance klubu od roku 1936.

Arsenal potvrdil přestup útočníka Gabriela Jesuse

Gabriel Jesus by po příchodu Erlinga Hålanda neměl jisté místo v základní sestavě Manchesteru City a nakonec dal přednost angažmá v jiném anglickém klubu. Brazilský útočník přestoupil do Arsenalu, transfer byl dojednán již v červnu a dnes londýnská strana vše potvrdila...

Arsenal se přiblížil přestupu Jesuse, se Citizens se dohodl na podmínkách

Arsenal se dohodl s Manchesterem City na přestupové částce za Gabriela Jesuse. Transfer ještě není dotažen do konce, pokud ale vše dopadne, měl by anglický šampion za Brazilce dostat 45 milionů liber.

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Jesusovy hody a samba v Newcastlu: 34. kolo Premier League v kostce

Tak ty zprávy o velikonočním vzkříšení nejsou jen pověry! Gabriel Jesus se poprvé od začátku loňského března trefil v jednom utkání víc než jednou - a hned čtyřmi fíky dal zavzpomínat na odkaz Sergia Agüera. Samba se ale tančila i v Norwichi, kde Joelinton s (tím lepším) Brunem snad definitivně uvrhli Kanárky do druhé ligy...

Není čas přemýšlet nad budoucností, prohlásil Gabriel Jesus

Gabriel Jesus se dostává do spojení s odchodem z Manchesteru City, jenž políčil na Erlinga Hålanda z Dortmundu. Brazilský reprezentant však nepřemýšlí nad budoucností a soustředí se na závěr sezony...

Manchester City a Liverpool v ringu: 32. kolo Premier League v kostce

Boxerský střet těžkých vah, jak šlágr anglické nejvyšší soutěže označil po zápase liverpoolský manažer Jürgen Klopp, skončil na Etihad Stadium remízou 2:2. Fanoušci se kochali technickými finesami v maximální rychlosti, osobními souboji v maximální intenzitě a v neposlední řadě krásnými brankami. V Manchesteru se zkrátka a dobře točila fotbalová reklama na jeden záběr, která bavila od začátku do konce.

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele