Aktuality

Redknapp: Zatčení mi vzalo naději trénovat Anglii

Manažer Portsmouthu Harry Redknapp míní, že jeho zatčení v rámci vyšetřování korupční aféry mu vzalo naději na angažmá u anglické reprezentace.

Můžeme vyhrát Pohár UEFA, tvrdí Berbatov

Útočník Tottenhamu Hotspur Dimitar Berbatov je nadšen týmovým výkonem, který předvedli jeho spoluhráči ve čtvrtečním utkání Poháru UEFA s Aalborgem. Dánský tým sice vedl o dva góly, ale Kohouti po přestávce dokázali skóre otočit ve svůj prospěch.

Nesta: Nejsem jako Maldini

Věkový rozdíl je mezi nimi osm let. Oba jsou považováni za jedny z nejlepších obránců planety a společně nastupují v AC Milán. Alessandro Nesta a Paolo Maldini jsou častokrát porovnáni, ale mladší z této dvojice tvrdí, že jsou hodně odlišní.

Almunia a Lehmann spolu nemluví

Brankář Arsenalu Manuel Almunia se dostal na pozici brankářské jedničky Kanonýrů díky chybám a následnému zranění německého gólmana Jense Lehmanna. A jak Almunia prozradil, kvůli tomu spolu již dlouho nemluvili.

Riquelme prý odešel z Villarrealu kvůli krátké dovolené

Rozepře s trenérem kvůli příliš krátké dovolené byla důvodem, proč argentinský fotbalista Juan Román Riquelme musel odejít z Villarrealu. Podle prezidenta španělského klubu Fernanda Rioga chtěl mít hvězdný záložník v zimní přestávce delší volno než ostatní hráči.

Jihoamerický pohár má na dosah malý tým z Argentiny

Argentinský klub Arsenal zvítězil v prvním finálovém zápase Jihoamerického poháru na hřišti fotbalistů mexické Amériky 3:2 a má blízko k prvnímu mezinárodnímu úspěchu ve své padesátileté historii.

Sanchez: Potřebujeme nové tváře

Podle manažera Lawrieho Sancheze může jít jeho současný klub Fulham výkonnostně ještě výš. Cottagers se nyní nacházejí na 12. místě a pokud v zimním přestupovém období přijdou nové posily, půjde Fulham podle Sancheze značně nahoru.

Beckham režíroval výhru Galaxy na Novém Zélandu

Anglický záložník David Beckham se při přátelském utkání Los Angeles Galaxy na Novém Zélandu postaral o nový rekord ostrovního státu. Zápas s Wellingtonem Phoenix dnes díky němu sledovalo 35.000 fanoušků, což je tamní největší návštěva na fotbale v historii. Beckham rozhodně fanoušky nezklamal a byl hlavní hvězdou utkání. Při vítězství Galaxy 4:1 nejprve na tři góly přihrál a patnáct minut před koncem se sám trefil z penalty.

Assou-Ekotto letos dohrál

Benoit Assou-Ekotto pomalu vyhlížel návrat na zelené trávníky, v letošní sezoně k němu ale nedojde. Obránce Tottenhamu se podrobil operaci kolena a čeká ho šestiměsíční přestávka...

Grant: Redknapp je nevinný

Harry Redknapp byl zadržen kvůli podezření z finančních podvodů. Jeho velký přítel a zároveň manažer londýnské Chelsea Avram Grant si ovšem nemyslí, že by jeho bývalý kolega z Portsmouthu byl do něčeho takového zapojen.

LM: Pro slabší ligy bude vyhrazeno pět míst

Aktualizováno - Ligu mistrů čeká od roku 2009 několik změn. Finále prestižní soutěže se místo ve středu bude hrát v sobotu a bude pět z 32 míst v základních skupinách rezervováno pro kluby ze slabších soutěží, mezi něž aktuálně patří i česká liga. Dnes o tom rozhodl výkonný výbor UEFA.

McCarthy chybí v nominaci reprezentace JAR

Útočník Blackburnu Rovers Benni McCarthy, který je považován za nejlepšího fotbalistu Jihoafrické republiky, nepojede na africký šampionát. Potvrdila to dnešní nominace národního týmu, v níž chybí.

Gabriel se vrací po čtvrt roce k fotbalu

Český fotbalový obránce Petr Gabriel se o víkendu vrátí po tříměsíčním pauze způsobené zraněním opět k fotbalu. Čtyřiatřicetiletý hráč Arminie Bielefeld se dokázal zotavit z vlasové zlomeniny zánártní kůstky a měl by naskočit do nedělního utkání svého týmu proti mnichovskému Bayernu. Navíc má zřejmě jisté místo v základní sestavě, protože marodka Bielefeldu ani jiné řešení neumožňuje.

Benitez vyloučil odchod Crouche

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez vyloučil odchod Petera Crouche z Anfield Road. Španělský kouč tak reagoval na informace, podle nichž se o hráče začal vážně zajímat Manchester City...

Nejlepší na světě bude Kaká, Ronaldo nebo Messi

Brazilský záložník Kaká z AC Milán, Cristiano Ronaldo z Manchesteru United a Lionel Messi z Barcelony jsou finalisty ankety FIFA o nejlepšího fotbalistu roku. Vítěze ankety, v jejíž úvodní nominaci třiceti kandidátů byl i český brankář anglické Chelsea Petr Čech, bude zveřejněn 17. prosince.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele