Aktuality

Bude muset Neville ukončit kariéru?

Otazník se vznáší nad další kariérou Garyho Nevilla. Kapitán Manchesteru United vinou přetrvávajících zdravotních problémů stále nehraje a britské deníky dokonce již spekulují o tom, zda nebude muset ukončit kariéru...

Trenér Bílek ví, že Sparta musí v Leverkusenu vyhrát

Smíšené pocity si z utkání s moskevským Spartakem odnesl trenér fotbalistů pražské Sparty Michal Bílek. Jeho mužstvo si sice v Poháru UEFA připsalo cennou remízu a předvedlo dobrý výkon, zároveň jej ale bezbrankový výsledek postavil před úkol zvítězit za týden v německém Leverkusenu.

Rozplakal jsem se, přiznal uzdravený Duff

Jako znovuzrozený se cítí Damien Duff. Irský záložník si v dubnu vážně poranil kotník a musel se podrobit dvěma operacím. Minulý týden se po sedmiměsíční pauze konečně zapojil do tréninku fotbalistů Newcastlu United a už se těší na návrat na zelené trávníky...

Riquelme: Zase se cítím jako fotbalista

Juan Roman Riquelme již není zajatcem Žluté ponorky, z vězení ho konečně vysvobodila Boka Juniors. Argentinský záložník tak ukončil dlouhé vysedávání na tribuně Villarrealu a již se nemůže dočkat, až oblékne žlutomodrý dres svého staronového zaměstnavatele...

Jarní boje v Poháru UEFA už vyhlížejí Helsingborg a Panathinaikos

První dva celky už mohou začít přemýšlet o jarních bojích v Poháru UEFA. Zatímco postup pravidelného účastníka prestižnější Ligy mistrů Panathinaikosu Atény se očekával, spanilá jízda švédského Helsingborgu, vedeného nestárnoucím kanonýrem Henrikem Larssonem, překvapila celou fotbalovou Evropu.

Ševčenko nehraje, o přestupu přesto neuvažuje

Andrej Ševčenko je po svém přestupu do Chelsea stále pouze stínem toho obávaného kanonýra, kterého znali fanoušci AC Milán a Dynama Kyjev. Ukrajinský útočník se stále marně snaží o prosazení do základní sestavy, o odchodu ze Stamford Bridge ale rozhodně neuvažuje...

Ščasný: Panice jsem nepropadal, mužstvu jsem věřil

Jen pár hodin po utkání prý v trenérovi mladoboleslavských fotbalistů Zdeňku Ščasném vydržel pocit úlevy a radosti z vyhraného duelu Poháru UEFA na půdě švédského Elfsborgu, kterým se Severočeši přiblížili k postupu ze základní skupiny. Pro Ščasného teď bude důležité, zda mužstvo na výsledek dokáže navázat v nejbližších zápasech.

Totti: Dělal jsem si legraci

Fanoušci italské reprezentace už začínali věřit, že by se do ní mohl vrátit Francesco Totti. Ten totiž včera prohlásil, že v případě zranění několika útočníků by mohl na EURO jet. Dnes svá slova uvedl Totti na pravou míru – dělal si legraci.

Česká reprezentace pozná v neděli soupeře pro Euro

Tři soupeře pro boje v základní skupině červnového evropského šampionátu budou znát v neděli krátce po poledni čeští fotbalisté. Při losování ve švýcarském Lucernu se rozhodne také o stadionech, na kterých své zápasy národní tým sehraje. Při losování bude zařazen do druhého koše spolu s Chorvatskem, Švédskem a Itálií.

Sparta nezklamala, ale remíza vzdálila postup

Jednu z lepších podzimních tváří nastavili sparťanští fotbalisté ve čtvrtečním utkání proti Spartaku Moskva. Ruský velkoklub hrál ve čtvrtečním souboji druhé housle, přesto odjížděl po zápase spokojenější. Sparta silného soupeře po přestávce přehrála, ale vychýlená muška v pražském večeru ji může hodně mrzet. Postup do další fáze se jí totiž spíš vzdálil.

Boca Juniors dotáhla Riquelmeho přestup

Juan Román Riquelme je vysvobozen z villarrealského vězení. Argentinského záložníka včera získala na trvalý přestup Boca Juniors, která věří, že novou posilu bude moci využít pro blížící se mistrovství světa klubů.

Sparťané: Jedinou kaňkou je, že nemáme tři body

Zklamaní ze ztráty dvou bodů byli sparťanští fotbalisté po dnešní bezbrankové remíze v utkání 2. kola Poháru UEFA se Spartakem Moskva. Letenští si pochvalovali, že hlavně v druhé půli do puntíku plnili taktické pokyny, jejich podařenému výkony prý chyběl jen vstřelený gól. Před posledním utkání základní skupiny v Leverkusenu však nic nevzdávají.

Klíčová byla chycená penalta, shodli se boleslavští

Penalta chycená brankářem Petrem Pižanowským byla podle fotbalistů Mladé Boleslavi klíčem k jejich vítěznému obratu na hřišti švédského Elfsborgu. Středočeši ve městě Boraas sice prohrávali 0:1, ale na konci první půle se vytáhl Pižanowski a jeho spoluhráči ve druhé půli góly Táborského, Mendyho a Voříška otočili skóre ve svůj prospěch.

Zájemci Anelkovi nabízejí Ligu mistrů

Francouzský útočník Nicolas Anelka se výrazně přiblížil k odchodu z Boltonu Wanderers. V lednu ho původně chtěly získat tři anglické kluby. Nyní se seznam zúžil na dva: Chelsea a Manchester United.

Fanoušci Spartaku se na Letné poprali

Aktualizováno - K očekávaným potyčkám mezi příznivci pražské Sparty a Spartaku Moskva před ani bezprostředně po dnešním utkání Poháru UEFA na Letné nedošlo. Na stadionu však měli policisté a pořadatelé plné ruce práce s agresivními ruskými fanoušky, kteří se během zápasu snažili vtrhnout na trávník a jednomu z nich se to dokonce podařilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele