Premier League - souhrn 3. kola: Man Utd si v derby pomohl z krize

20.08.2022, 15:31, aktualizováno 22.08.2022, 22:56
Komentáře a souhrny
Rashfordův gól byl nakonec vítězný (© AFP)
Manchester United slaví první výhru, naopak Liverpool na ni dál čeká. Manchester City sice na půdě Newcastlu dotáhl manko, bere však pouze bod za remízu 3:3. Chelsea znovu klopýtla, tentokrát vybouchla v Leedsu. Arsenal loni odstartoval mizerně, letos je to zcela jiná písnička a po třech kolech má na svém kontě plný počet bodů. Tottenham nejtěsnějším poměrem pokořil Wolves...

Manchester United - Liverpool FC 2:1

22.08.2022 21:00

Góly: 16. Jadon Sancho, 53. Marcus Rashford - 81. Mohamed Salah

Liverpool prohloubil špatný start do sezony o další zápas a tentokrát ho to bude hodně mrzet. Padl totiž na půdě svého velkého rivala, Manchesteru United. Problémy dělal jeho obraně zejména Marcus Rashford. Salahovo snížení už z pohledu Reds prakticky nic neznamenalo.

Liverpool cestoval do Manchesteru s přáním konečně vyhrát, protože zatím rozhodně neprožívá ideální start do sezony. To samé se ale dá říct i o jeho pondělním soupeři, slovutném Manchesteru United. Rudí ďáblové navíc měli Liverpoolu co vracet, protože jejich vzájemné duely v minulé sezoně pro ně skončily debaklem. Liverpool se dnes musel obejít bez střelce Darwina Núñeze, který pyká za karty.

Kapitánskou páskou domácích United navlékl Bruno Fernandes, kterému kryli záda Eriksen s McTominayem. Ofenzivní složku domácích měli na starost Elanga, Sancho a Rashford. Liverpool vsadil na osvědčená jména jako Salah, Henderson nebo Firmino, své místo v základu si našel i Elliott.

Ten Hagovi svěřenci se do ostře sledovaného šlágru pustili s vervou a v desáté minutě si musela hostující obrana pořádně oddechnout. Bruno Fernandes dokázal ve skluzu posunout míč na Elangu, který ale tváří v tvář Alissonovi trefil jen tyč! Mnohem lépe se to ale povedlo kolegovi Jadonu Sanchovi. Po šesti minutách Elanga oslovil mladého křídelníka na středu vápna. Sancho si položil prvního obránce a pak neomylně zamířil k tyči!

United jako by se smilovali na nemohoucností Liverpoolu, další branku si dali málem sami. Tři minuty před koncem první půle se po rohovém kopu odrazilo míč k nohám Bruna Fernandese, který jej naprosto nepochopitelně napálil do vlastní brány! Měl proto obrovské štěstí, že na brankové čáře stál Lisandro Martínez a jeho minule napravil razantním odkopem.

Na druhou polovinu utkání se dostavil Anthony Martial, který vystřídal jmenovce Elangu. A bylo to střídání, k němuž si Ten Hag může gratulovat. V 53. minutě totiž právě Martial vyslal povedenou kolmicí do úniku Marcuse Rashforda a mladý Angličan přesnou ranou překonal brazilskou oporu v bráně Liverpoolu - 2:0.

United svého soka jasně přehrávali a Rashford poslal Alissonovi další varování. Jeho rána ze 76. minuty ale prosvištěla kousek nad břevnem. De Gea měl práce mnohem méně, ale přesto inkasoval. Osm minut před koncem nejprve vyrazil krásnou ránu Carvalha, jenže pohotový Salah hlavou dopravil míč do sítě.

Víc už ale Liverpool nedokázal a ve šlágru kola padl na půdě United! Jeho aktivita přišla příliš pozdě a manko jedné branky už Reds dohnat nedokázali. Zůstávají tak po třech kolech Premier League stále bez výhry a prodlužují svůj špatný start do nového ročníku.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 3:3

21.08.2022 17:30

Góly: 28. Miguel Almirón, 39. Callum Wilson, 54. Kieran Trippier - 5. Ilkay Gündogan, 61. Erling Haaland, 64. Bernardo Silva

Ambiciózní Newcastle ve třetím kole Premier League hostil obhájce titulu z Manchesteru a s těžkou výzvou se popasoval velmi statečně. I přes brzký Gündoganův gól ještě před pauzou zásluhou Almiróna s Wilsonem otočil.

Obě mužstva vsadila na rozestavení se čtyřmi obránci, třemi záložníky a stejným počtem útočníků. Magpies před Popea vyslali obrannou čtveřici Trippier, Schär, Botman, Burn, ve středu pole operovali s Brunem Guimaraesem Joelinton a Willock. Saint-Maximin a Almirón na křídlech podporovali útočníka Wilsona.

Pep Guardiola vynechal ze stoperské dvojice Diase, na jehož úkor naskočili Stones s Akém, jimž kryl záda tradičně Ederson. Kraje obrany obstarávali Walker s Cancelem, záloha patřila De Bruynemu, Rodrimu a Gündoganovi. Hvězdného Haalanda na hrotu zásobovali z krajů Silva a Foden.

Citizens se hned v páté minutě dostali do vedení. Skvělý Silvův pas si v pokutovém území podobně kvalitně zpracoval Gündogan, který z druhého dotyku zamířil mimo dosah gólmana. Zanedlouho mohl rozdíl ve skóre navýšit De Bruyne, jeho tvrdá rána z pravé strany ovšem skončila zákrokem gólmana.

Poté se osmělily i Straky, konkrétně Almirón si převzal přihrávku na střed a z voleje zamířil vysoko. Na opačném konci hřiště se musel činit Pope, jenž skvěle vytěsnil ránu z přímého kopu. Zadařilo se i Edersonovi, ten zlikvidoval Saint-Maximinovu střelu. Co se nepovedlo jemu, to zvládl vzápětí Miguel Almirón. A to právě po centru z kopačky Saint-Maximina, který se mu povedlo se štěstím dopravit do sítě. Pro ofsajd sice gól nejprve neplatil, VAR vše ale změnil a přisoudil Newcastlu vyrovnání.

Ještě před pauzou se Mapgies dostali dokonce do vedení. Asistencí se opět činil Saint-Maximin, jenž tentokráte vyslal Calluma Wilson a tomu se podařilo tváří v tvář Edersonovi skórovat. Po návratu ze šaten mohl srovnat Haaland, vylámal si ale zuby na Popeovi. Místo toho domácí zdvojnásobili své vedení. K přímému kopu se postavil Kieran Trippier a povedenou ranou na brankářovu stranu zavěsil.

Jenže Manchesterské jako by to nabudilo a už po šesti minutách snížili. Po rohovém kopu rozehraném nakrátko a následném balónu do vápna vznikl před Popem zmatek, ve kterém se dobře zorientoval Erling Haaland a z voleje si připsal třetí trefu v Premier League. Nedlouho poté už bylo vyrovnáno. De Bruyne výtečnou přihrávkou vytvořil šanci Bernardu Silvovi, ten před gólmanem nezaváhal a zkušeně po zemi uklidil míč.

Zbytek zápasu už ložených příležitostí mnoho nepředvedl, strhnout body na stranu hostí mohl aktivní Haaland. Z blízkosti ovšem tečoval balón tak, že ten skončil nad břevnem. Závěrečný hvizd tak znamenal, že se kluby o body podělily.

Pro Manchester City se jedná o premiérovou ztrátu v této sezoně, na druhém místě tak vedou zástup sedmibodových pronásledovatelů Arsenalu. Ani Newcastle na tom v tabulce není vůbec špatně, s pěti body totiž drží šestou pozici. Oba týmy by si přitom papírově měly připsat další vítězství příští víkend, kdy Straky zamíří do Wolverhamptonu a Guardiolova družina doma přivítá Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Leeds United - Chelsea FC 3:0

21.08.2022 15:00

Góly: 33. Brenden Aaronson, 37. Rodrigo, 69. Jack Harrison

Třetí kolo Premier League přineslo několik překvapivých výsledků, jedním z nich byl zápas Leedsu proti Chelsea. Hosté po nevýrazném výkonu poprvé v sezóně prohráli a klesli na 12. příčku. Leeds zvládl i třetí zápas a v tomto ročníku ještě nenašel přemožitele.

Hráči Chelsea začali aktivně, v úvodních 15 minutách byl nebezpečný hlavně Raheem Sterling, kterému se i podařilo vsítit branku, ale gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. Hosté poté více zvolnili tempo a ke slovu se dostali i domácí. Leedsu k první brance velmi pomohl Edouard Mendy, který v 33. minutě spáchal obrovskou minelu, čehož využil záložník Brenden Aaronson a pohodlně uklidil míč do odkryté brány.

Domácí gól viditelně povzbudil a již o čtyři minuty později udeřili podruhé, když se po dobře zahrané standardce prosadil hlavou Rodrigo. Ve zbytku poločasu se hosté snažili vytvořit tlak, ale dobře hrající soupeř je nepustil k žádné vážnější šanci. První poločas tak skončil 2-0 pro Leeds.

Druhý poločas začali modří aktivně, ale skálopevná obrana domácích si se všemi nebezpečnými momenty poradila. Thomas Tuchel se snažil nevýrazný výkon svých svěřenců oživit dvojitým střídáním a v 64. minutě poslal do hry Ziyecha a Pulišiče. O minutu později nebezpečně vystřelil obránce Reece James, ale jeho pěknou střelu k tyči vyrazil Meslier. V 69. minutě se po pěkném centru z levé strany ocitl před bránou Chelsea Rodrigo, který šikovně přiklepl míč Harrisonovi a ten tváří v tvář Mendymu upravil skóre na 3-0.

Blues působili velmi pasivně a v 71. minutě mohlo být ještě hůř, po pěkné kombinační akci domácích mohl druhý gól v zápase přidat Rodrigo, ale bránu přestřelil. V 84. minutě absolutně zbytečně fauloval Koulibaly a po druhé žluté kartě zamířil do sprch. Posledních deset minut se už jen dohrávalo v klidnějším tempu a ani jeden z týmů se nehrnul dopředu. Zápas tak skončil výsledkem 3-0.

Domácí prolomili negativní sérii vzájemných soubojů. Výhru nad Chelsea si připsali naposled v roce 2002.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brighton & Hove Albion 0:2

21.08.2022 15:00

Góly: 22. Alexis Mac Allister (pen.), 66. Leandro Trossard

Kladiváři se v třetím kole nejvyšší anglické ligy podruhé představili na domácím stadionu, ale ani tentokrát nepředvedli dobrý výkon a opět nevstřelili branku. Brighton si po brankách Mac Allistera a Trossarda odvezl tři body. West Ham se podruhé v sezóně představil na domácím stadionu a hned od začátku se snažil být aktivní. Již v druhé minutě si pěkně navedl míč na hranici velkého vápna Said Benrahma, ale jeho prudká střela mířila mimo. Na druhé straně se ve 20. minutě probíjel do vápna domácích Danny Welbeck, kterého nešikovně atakoval Thilo Kehrer a rozhodčí zákrok vyhodnotil jako penaltu. Té se ujal Mac Allister a bezpečně ji proměnil. O několik minut později se v dobré pozici odhodlal ke střele z voleje Leandro Trossard, ale svůj pokus namířil vedle pravé tyče. Do konce prvního poločasu už si týmy žádné výraznější šance nevytvořily, a tak se hráči odebrali do šaten za stavu 1-0 pro Brighton. Kladiváři byli i v druhém poločase zcela bezzubí a téměř si nevytvářeli šance. Výjimkou byl povedený centr Coufala ze strany, na který si vyskočil Declan Rice, ale jeho pokus byl zablokován. V 66. minutě to bylo už 0-2, když se po pěkné narážečce zjevil sám před brankářem Trossard a potvrdil, že se v podobných situacích nemýlí. V 78. minutě se objevil v dobré příležitosti Solomon March, ale branku přestřelil. První obrovské šance se dočkali domácí až v 85. minutě, kdy po centru z pravé strany nebezpečně hlavičkoval Tomáš Souček, ale jeho střelu směřující pod břevno Sanchez vyrazil. O několik sekund později došlo k totožné situaci. Dobře zahraný rohový kop si našel Jarrod Bowen, ale jeho pěkný pokus hlavou opět famózně vytáhl brankář hostů. Brighton si už zbytek zápasu pohlídal a zvítězil 2-0.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 0:3

20.08.2022 18:30

Góly: 5. Martin Ødegaard, 11. Martin Ødegaard, 54. William Saliba

Bournemouth prohrál v utkání třetího kola Premier League s Arsenalem 0:3. Kanonýři jsou dál stoprocentní, navíc se skóre 9:2. První dvě branky Artetova týmu vstřelil Nor Martin Odegaard, třetí přidal William Saliba.

Arsenal otevřel skóre už v páté minutě. Gabriel Jesus, který po příchodu ke Gunners předvádí parádní výkony, přešel přes několik protihráčů a poté přenechal balon Gabrielu Martinellimu, jehož tvrdou ránu vyrazil Travers jen k Martinu Odegaardovi, který už neměl problém dopravit míč do sítě. Netrvalo to dlouho a hostující výběr přidal druhou branku. Ben White si zprava zaběhl za obranu, poté poslal balon před bránu, kde jej Gabriel Jesus postrčil Martinu Odegaardovi, který vyslal nechytatelnou ránu pod břevno.

Na další zajímavý moment si diváci museli počkat až do 54. minuty. Přetažený centr z pravé strany našel Granita Xhaku, ten si balon zpracoval na prsa a přihrál pod sebe na Williama Salibu, jehož nádherná technická rána zapadla přesně do horního růžku. Gól, který bude aspirovat minimálně o cenu kola. Gunners přidali v 72. minutě dokonce už čtvrtý gól. Role se tentokrát prohodily, Martin Odegaard vyhledal Gabriela Jesuse, který však v době přihrávky zabíhal již za posledního obránce domácího celku.

Arsenal byl dál v ráži a v 87. minutě si připravil další nebezpečnou situaci. Brazilský útočník Gabriel Jesus byl nikým nehlídaný v pokutovém území, jenže bohužel pro něj trefil jen gólmana Marka Traverse, domácí následně zblokovali i pokus Bukaya Saky. V 90. minutě ještě Emile Smith-Rowe vyslal do gólovky Eddieho Nketiaha, který rovněž napálil pouze Marka Traverse.

Arsenal tak dál valí anglickou ligou bez ztráty a vypadá to, že má nastartováno na zajímavý ročník. Náročnější zkoušky však samozřejmě ještě přijdou, příště na Emirates Stadium přijede nováček Fulham.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 3:1

20.08.2022 16:00

Góly: 7. Wilfried Zaha, 58. Wilfried Zaha, 71. Jean-Philippe Mateta - 5. Ollie Watkins

Crystal Palace porazil ve třetím kole Premier League Aston Villu 3:1. Hosty sice poslal do vedení Ollie Watkins, domácí však vývoj duelu otočili díky dvěma brankám Wilfrieda Zahy a jedné přesné trefě Jean-Philippa Matety.

Uběhlo pouhých pět minut a Aston Villa se dostala do vedení. Leon Bailey chytře hlavou přiťukl míč na kopačky Ollieho Waktinse, který jej mezi obránci udržel a poslal jej z jeho pohledu k levé tyči Guaitovy brány. Villans se však moc dlouho z vedení netěšili, protože za dvě minuty bylo srovnáno. Wilfried Zaha převzal u půlící čáry přihrávku od Edouarda, poté si dokázal odstavit dva protihráče a namířil si to rovnou do pokutového území. Nebyl v úplně ideálním úhlu, přesto levačkou míč perfektně nasměroval k zadní tyči.

Ve 26. minutě už se domácí radovali ze druhého gólu, který však záhy zrušil sudí u videa kvůli ofsajdovému postavení Jeffa Schluppa. Před přestávkou Eagles zahrozili znovu, když Zaha dlouhým pasem našel Ayewa, který nechal vyniknout gólmana Martíneze. Ten proti stejnému soupeři uspěl i z kraje druhé půle, který se proti němu ocitl sám, ale neuspěl. Zahrozili však i hosté, Leon Bailey v 51. minutě nasměroval merunu levačkou na břevno.

Chvíli před hodinou hry bylo živo ve vápně hostí. Lucas Digne zahrál rukou, což si hlavní rozhodčí došel prohlédnout k videu a následně pro Eagles odpískal pokutový kop. Toho se ujal autor první branky Wilfried Zaha, kterého Martínez sice nejprve vychytal, ale balon vyrazil jen zpět k němu a napodruhé už to domácí útočník zvládl.

Definitivní potvrzení výhry si Crystal Palace připravil v 71. minutě. Tyrick Mitchell si na levé straně narazil se spoluhráčem a poté poslal na malé vápno povedený centr přesně na nohu Jean-Philippa Matety, který jej uklidil do odkryté sítě. Domácí ukázali, že bod s Liverpoolem nebyl náhodou a připsali si do tabulky další tři.

Více informací k zápasu

Everton FC - Nottingham Forest 1:1

20.08.2022 16:00

Góly: 88. Demarai Gray - 82. Brennan Johnson

Everton pouze remizoval v utkání třetího kola Premier League s Nottinghamem Forest 1:1. Hosty poslal do vedení z kraje poslední desetiminutovky Brennan Johnson, domácí pak chvíli před koncem základní doby zachraňoval Demarai Gray.

V desáté minutě se po přihrávce z levé strany dostal k balonu Anthony Gordon a zpoza vápna vyslal nebezpečný pokus, který jen těsně minul pravou tyč Hendersonovy brány. Na další příležitost si fanoušci v Goodison parku počkali až do 50. minuty, kdy zahrozil tentýž fotbalista. Gordon vyslal tvrdou ránu, ale znovu pálil jen těsně vedle tyče. Hosté se první příležitosti dočkali až v 75. minutě. Morgan Gibbs-White přihrával z levé strany na pravou, kde operoval Neco Williams. Jeho následná střela z pětadvaceti metrů jen prosvištěla kolem brankové konstrukce.

Nottingham však nakonec byl tím, kdo otevřel skóre. Pickford si v 81. minutě dokázal poradit s nebezpečnou ránou z hranice pokutového území, jenže míč vyrazil tak nešťastně, že jej nasměroval jen na kopačky nikým nehlídaného Brennana Johnsona, který si poradil střelou ke vzdálenější tyči. Hosté však vedli jen sedm minut, než se prosadili Toffees. Velkou zásluhu na tom měl brankář Jordan Pickford, který dlouhým nákopem našel za obranou Demaraie Graye, který si balon zpracoval a poté jej podél Deana Hendersona poslal do brány, čímž domácím zařídil alespoň bod.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Brentford FC 3:2

20.08.2022 16:00

Góly: 1. Bobby Reid, 20. João Palhinha, 90. Aleksandar Mitrović - 44. Christian Nørgaard, 71. Ivan Toney

Po dvou remízách se Fulham konečně dočkal premiérové výhry v rámci nové sezóny Premier League. A jestliže hned na startu měl při nečekaném bodovém zápisu proti Liverpoolu hlavní slovo Aleksandar Mitrovič, pak nyní se srbský forvard zasadil v poslední minutě utkání o ten rozhodující přesný zásah, kterým Brentford nadobro setnul. Ten tak utrpěl svou první prohru.

Uběhlo pouhých čtyřicet pět sekund a londýnský výběr se už zaradoval z vedení. Po pobídce Mitroviče se ještě nepodařilo dobře zakončit De Cordovovi-Reidovi, pokus Stansfielda stačil ještě bránící Mee srazit do břevna, míč se však stejně zase dostal k De Cordovovi-Reidovi, a ten pak neměl problém mířit do odkrytého prostoru. Domácí byli v ráži i nadále, v 15. minutě se mohl na listinu střelců uvést sám Mitrovič, avšak po standardce Andrease Pereiry vytasil proti Srbově hlavičce perfektní zákrok gólman David Raya. Nicméně o pár chvil později již přece znovu došlo na další změnu skóre, na centr z rohového čtvrtkruhu od Andrease Pereiry si nejvýše naskočil Joao Palhinha, který svou hlavičku usměrnil nekompromisně pod břevno.

Brentford začal hrozit až v závěru prvního poločasu. Nejprve svou šanci neproměnil Wissa, jehož vychytal brankář Leno, ve 44. minutě už ovšem udeřil gólově Nörgaard, který dostal ve vápně až příliš mnoho prostoru od svých protivníků, takže z voleje umístil svou dělovku po rohovém kopu, jenž zahrál Jensen, přesně tam, kam potřeboval, tedy konkrétně na bližší tyč.

Ve 49. minutě se zdařilo vyrovnat stav Toneymu, protože ho však VAR usvědčil z ofsajdu, nemohla být jeho trefa uznána. Přesto ale nemusel hostující útočník tolik smutnit, poněvadž v 71. minutě znovu rozvlnil síť, a tentokráte již pravidla fotbalu neporušil. Wissa v šestnáctce moc dobře zapracoval, následně adresoval prudkou přihrávku na svého spoluhráče, který pak z blízkosti lehce zacílil. Fulham každopádně v samotném závěru strhl vítězství na svou stranu. Mbabu zprava načechral centr na nestárnoucího Mitroviče, jenž hlavou přelstil Davida Rayu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 1:2

20.08.2022 16:00

Góly: 54. James Maddison - 68. James Justin (vl.), 84. Che Adams

Southampton ve třetím kole Premier League ucelil svou sbírku výsledků na všechny možné varianty, tedy na prohru, remízu a aktuálně i premiérové vítězství. Ačkoli se pro něj utkání na půdě Leicesteru nevyvíjelo dobře, protože jeho defenzívu pokořil James Maddison, dokázal se nakonec díky dvěma přesným zásahům střídajícího Cheho Adamse vzchopit a slavit triumf.

První půlhodinka tohoto klání vážně nic moc zajímavého nepřinesla. Oba celky se do větších možností s pravidelností nepropracovávaly, snad jedinou výjimku utvořil ve 26. minutě Mara, jenž se po parádním uvolnění od Elyounoussiho řítil sám na domácího brankáře Warda, jehož nakonec i prostřelil, jenže radost z oslavy vstřelené branky mu pokazilo pravidlo o ofsajdu, do něhož zabřednul. Následně se snažil změnit bezgólové skóre na opačné straně Barnes, ovšem jeho pokus o kousek zamířil vedle vzdálenější tyčky. Klíčové momenty zápasu zkrátka nabídl až druhý poločas, až úvodní trefa Maddisona z 54. minuty přece trochu ledy nudy prolomila.

Jak už tomu bývá přesně v takových střetech, v nichž se oba celky nedokážou jaksi kreativně prosadit směrem dopředu, dopomůže jim tomu hrubá síla, lépe řečeno standardní situace. Tu zahrál Maddison přímým zakončením na bránu a udělal moc dobře, poněvadž jeho pumelice obeplula připravenou zeď a skončila přesně u bližší tyči, k níž se hostující gólman Bazunu jen marně natahoval. Lišky od té doby kontrolovaly dění na hřišti, těsný náskok se jim ale udržet nepovedlo. Dokonce inkasovaly dvakrát, podruhé pouhých šest minut před koncem střetnutí.

Nejprve se The Saints podařilo rozvlnit síť v 68. minutě. Salisu provedl vhazování dlouhým obloučkem do pokutového území, Bella-Kotchap v malém vápně sklepl míč dozadu nakrátko na Adamse, který byl na hrací ploše po svém střídání relativně krátkou chvíli, a ten pravačkou ihned směroval balón za brankovou čáru, přičemž bránící Justin ho ve snaze odvrátit fakticky poslal do nechtěných míst. A následně se Adams prosadil opětovně, tentokráte elegantnějším způsobem, to když střihl nohama ve vzduchu a akrobaticky zužitkoval pas Warda-Prowseho. Adams mohl zkompletovat i hattrick, měl však smůlu, že orazítkoval brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 1:0

20.08.2022 13:30

Góly: 64. Harry Kane

Tottenham porazil ve třetím kole Premier League Wolverhampton 1:0. O jediný gól zápasu se postaral Harry Kane, který se stal nejlepším střelcem historie v dresu jednoho klubu v soutěži.

Na první zajímavější moment si fanoušci museli v Londýně počkat až do 42. minuty. Wolves dlouhou dobu obehrávali pokutové území domácích, až si na nadějný centr naběhl Matheus Nunes, který hlavičkoval o zem těsně vedle Llorisovy brány. Spurs si připravili odpověď o tři minuty později, když po pasu Perišiče hlavičkoval k tyči Kane. Gólman Sá však balon vyrazil na roh. Po vypršení nastaveného času ještě hosté pronikli do vápna, Lloris musel rychle couvat, nakonec však práci neměl, Nunesovu střelu tečoval mimo Davies.

Domácí po ne úplně přesvědčivém prvním poločase zahrozili hned v 51. minutě. Kulusevski vymyslel pro Kanea obrovskou příležitost, anglický kanonýr však hlavou z malého vápna trefil pouze břevno. Následná dorážka Sona už gólové parametry neměla a skončila v náruči Sá. Kohouty to však nemuselo dlouho mrzet, protože v 64. minutě už se prosadit dokázali. Ivan Perišič na přední tyči prodloužil rohový kop na Harryho Kanea, který z bezprostřední blízkosti uklidil balon do sítě. Hosté mohli srovnat za deset minut, když se Rúben Neves ujal přímého kopu zpoza vápna, vzápětí však nasadil naštvaný výraz, protože mířil jen do boční sítě.

Spurs tak díky zisku tří bodů poskočili v průběžné tabulce do čela, Wolves mají jediný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC33009:29
2.Manchester City32109:37
3.Leeds United32107:37
 Tottenham Hotspur32107:37
5.Brighton & Hove Albion32104:17
6.Newcastle United31205:35
7.Fulham FC31205:45
8.Brentford FC31118:54
9.Crystal Palace31114:44
10.Nottingham Forest31112:34
11.Southampton FC31115:74
12.Chelsea FC31113:54
13.Aston Villa31023:63
14.Manchester United31023:73
15.AFC Bournemouth31022:73
16.Liverpool FC30214:52
17.Everton FC30122:41
18.Wolverhampton Wanderers30121:31
19.Leicester City30125:81
20.West Ham United30030:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1150)

Přidat komentář
Miguel19

Kulusevski top hráč, výborný výkon zase

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
SunFells

Reagovat
Cobra

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gareth Bale 11

Konecne zaciname, aspon trochu, zvladat tyhle zapasy. Kulu je naprosto uzasny a priste chci videt Richarlisona.

Reagovat
Free_player

Já taky, ale dcla mě zajímá jak to i s ním Conte sestaví

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja bych nechal sedet Sona, zatim se mi teda ani jeden zapas nelibil.

Reagovat
hefy

Taky tak, plus Sonův impact z lavičky může bejt zničující. Win win.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Jesfey

Jednoduše, Son bude sedět. Už by bylo načase.

Reagovat
SanCko

Reagovat
SanCko

Son má občas sedět už dávno. To jeho sólování a jeho vědomí, že nikdo jiný v týmu neumí zahrát standardku líp jak on, mě sere.

Reagovat
Jesfey

Standartky jsou mi vcelku ukradený, nikdo v nich dobrý není, jinak souhlasím. Výborný na zakončování, jinak absolutně k ničemu.

Reagovat
Mato178178

wut to co sa tu nadava na sona on je az taky zly ?

vsak ked som videl zapas proti nam tak ma driblimg velmi dobry jemu nikto nezobral loptu

Reagovat
Smoula14

To bylo ale z minulé sezóny, kdy byl jeden z nejlepších v lize. Letošní to zatím není ono

Reagovat
Jesfey

A ještě horší. Každý balón v rozehrávce ztratí, jinak se do rozehrávky nezapojuje (viz zápas proti Chelsea). Celá jeho hra stojí na tom, že mu Kane pošle balón za obranu. Jediného, koho driblingem porazí, je maximálně gólman.

Reagovat
Free_player

Proti Vlkům to není nikdy lehký. Důležitý 3 body COYS!

Reagovat
VersaceChain

Letos top3 jasné - City, Spurs, United

Boj o čtvrté místo bude více než zajímavý, dokáže to Liverpool ukopat?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs a United v top3 to je asi tak reálný, jakože Sparta získá titul ..

Reagovat
juninho8

United sú aj Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně mi chceš říct, že měl na mysli Newcastle?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak všichni asi čekáme že v top 4 bude city, live a potom 2ze3 chelsea arsik totas, cokoli jinýho by bylo překvapení

Reagovat
juninho8

Reagovat
icemike

No ti mají větší šanci, ne?

Reagovat
Infernoqt

nepochybně, my letos máme přestavbovou sezonu, velká očekávání bych neměl.

Reagovat
Petr Keš

Tak to je dobrý kupovat 30 letý hráče.

Reagovat
Infernoqt

Bez něj bychom bojovali o udržení.

Reagovat
Bandita_Harry

S nim nebudete ani bojovat ?

Reagovat
Pasha

MUFC netušia, čo momentálne robia. Prestavbu už vôbec nie.

Reagovat
Salfovic

A proč by ne, ti mají určitě větší šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že má v oblíbených klubech pouze jedny United, tak je asi jasný, který že United měl na mysli ( a ne Newcastle to není ) ..

Reagovat
eder

Do pár let Straky převálcujou fšechno...

Reagovat
Smoula14

Což tak, bohužel, nereálný není

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, už fakt vidím, že Sparta reálně útočí na titul.. klasicky to bude opět mezi Slavií a Plzní.. Sparta skončí při nejlepším 3..

Reagovat
Seydou Doumbia

i při nejhorším bo zbytek za nic nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je klidně schopná skončit i hůř, než 3.. vůbec bych se tomu nedivil..

Reagovat
O.Giroud

Proc ne Spurs? a proc ne Sparta titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná proto, že pokud vezmu trio Slavia, Sparta a Plzeň, tak má Sparta celkem jednoznačně nejslabší kádr + ještě ztrácí Hancka ..

A co se Spurs týká tak nechápu, kde se bere přesvědčení, že mají na top3 .. proti Chelsea si nezasloužili ani bod a že by přejeli Wolves se taky nějak říct nedá.. pokud jde o mě, tak v top3 budou ManCity, Liverpool a Chelsea ( Arsenal budu rád, když zvládne top4 a tím pádem návrat do LM )..

Reagovat
Pasha

Spurs v top tri je reálna predikcia, United budú spokojní za top šesť.

Reagovat
oli9

Reagovat
VasAFC

Ty voe pasovat spurs do top 3, nechapu, videl jsem 2 ze 3 zapasu a podle herniho projevu bych je netipoval ani do top 5. No a united top 3 to uz musis byt hodne mimo

Reagovat
Breze

Nie je dolezity herny prejav, ale vysledky. A napriek nie optimalnemu vykonu a forme sa im podarilo v oboch dost narocnych zapasoch bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Není důležitý herní projev, důležitější je vědět, jak správně chytit soupeře za vlasy no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nizzie relog fail?

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Jesfey

Zápas o prvním gólu, naštěstí nám ho vyhrála chyba obránce.

Proti týmům z top 10 tohle ale stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že Wolverhampton si letos zase v klidu pohlídá průměr vstřelených gólů < 1

Reagovat
Salfovic

Ten Kaneův rekord se vzahuje jen k PL nebo platí pro nejvyšší anglickou ligu obecně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen k PL, tenhle hráč dal za Spurs v lize 220 gólů:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Greaves

Reagovat
Salfovic

Dík, tak to má na dvě sezóny ještě co dělat. Zajímavé, že se taky jedná o hráče Spurs.

Reagovat
formic81

3 body jsou proste 3 body, ale ten styl hry Conte no

Reagovat
r.mrazik

Kane

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : 4 zápasy, minus jeden bod v lize, 5 červených karet

https://www.livesport.cz/zapas/pQ5UHqJL/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
juninho8

To je riadny masaker....ale dobre im tak zelenacom

Reagovat
Seydou Doumbia

červení bych jím říkal už

Reagovat
juninho8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas des, druhy uz celkem ok. Skoda toho brevna a Daviho hlavicky. Sonny tezce z formy, ten nadherny balon za obranu od Harryho, to by vloni uklidil, prvni dotek jak slon. Ale takovych uz mel u nas par obdobi, vetsinou to rychle prejde. Priste ho snad nahradi Richarlison. Treba mu to i pomuze.

Hlavni jsou tri body, ty musime doma sbirat pravidelne. Snad Newcastle nebo Cherries prekvapi.

Reagovat
SunFells

Po Fulhamu, Brentfordu a a Wolves venku je Fulham stále neporažen a má z tří těžkých zápasů 5 bodů Tipéři asi už otevírají oči.

Reagovat
SunFells

*po Liverpoolu

Reagovat
O.Giroud

tento rok by mohol byt boj o zachranu zaujimavy

Reagovat
SunFells

To jo, Gerrardové, Lampardové, Hassenhutlové a k tomu Forrest s Bournemouthem, je se na co těšit.

Reagovat
O.Giroud

*Moyesove, Rodgersove

Reagovat
SunFells

Moyes je v klidu.

Reagovat
Agent z Melmacu

neboj, pojebú to

Reagovat
SunFells

Za stávajících situace ne.

Reagovat
Chazy

Wigan

První výhra v champu po letech, navíc v desíti a venku

Reagovat
Noustress

z toho musí byť pohodlná záchrana letos

Reagovat
Chazy

Mně se upřímně složitě hodnotí, jak kvalitní je ta sestava vůči konkurenci. A ono v champu to ve finále i může bejt docela jedno ale snad ano

Reagovat
PH8

Reagovat
Mates_Matesović

Tak co, kdo poletí první, Rodgers, Lampard a nebo Gerrard?

Reagovat
Mimalu

ano

Reagovat
Svatej

Reagovat
gunner123

Reagovat
Seydou Doumbia

děkujeme pěkně za tvé otázky

Reagovat
matZz

Gerrard

Reagovat
O.Giroud

ja by som dal Rodgersa

Reagovat
Bandita_Harry

Sofiina volba

Reagovat
eder

ETH

Reagovat
jk

Rodgers. A lišky do dvou let v champu, jim se to tam rozpadne.

Reagovat
Jesfey

Nejlogičtější mi přijde Gerrard, má nejsilnější tým z těch tří a potom, kolik Aston Villa napumpovala peněz do týmu, by ty výsledky měly být lepší (což nejsou). Aston Villa má aktuálně jako jediná ambice na Evropu.

Reagovat
Freedo

Arteta

Reagovat
Eichel

Gerrard

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Miguel19

Wtf, já si celou dobu myslel, že je to ten v červeným dresu a proč za to dostal rudou

Reagovat
Whitemedia

To nevím, ale nemůžu z toho, jak se najednou vřítil zpět do záběru a v plné rychlosti(ne jak Matic tenkrát proti Burnley) ho nabral.

Reagovat
icemike

Nezvladajko

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Luxusní video

Reagovat
Whitemedia

Viď. Všechno podstatný je v něm nádherně vidět, kéž by takový bylo každý video.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woolwichský sráče by už mohl někdo vypráskat a srazit jim hřebínek.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

snívaj dalej ty obliečka

Reagovat
Mr.S

Hřebínek má jenom drůbež

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
tweek

Začnou ti bezesné noci

Reagovat
Frony

Spíš to vypadá, že si zase budeš mazat účet jak minulou sezónu.

Reagovat
norton

co teda ? uz ideme na titul ?

Reagovat
Nizzie

Ještě ne, nejdřív to zkusí slipky

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3 vyhraných zápasech? To zvládl před rokem i Nuno Espiríto Santo a to měl těžší los.

Reagovat
tweek

Nebylo to tak dominantní, 3x 1-0. Jste měli štěstí, stejně jako zatím letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako má letos štěstí woolwich.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Edgewalker

O 9 bodů víc než loni

Reagovat
Front hell

a 9 golů

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

zapomnel jsem jaky to je kdyz tvuj team hraje top fotbal a je to skvelej pocit

Reagovat
Neon

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gunner123

Reagovat
Trand

Super výkon a výsledek. Dnes není moc co vytknout, dobře využíváme toho lehčího losu na začátku sezóny. S výjimkou United by to měly být do konce září všechno lehčí zápasy, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

s vyjimkou United

Reagovat
Neon

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Nechtěl jsem do vás kopat, když jste ještě dole.

Reagovat
Salfovic

Chtěl a mnohem podleji

Reagovat
Čenda

metakick.

Reagovat
Breze

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Arsenal to s ManUtd prostě neumí.

Reagovat
Mastný Chobot

Saliba tt tttt ttt

Reagovat
Coniglio

Skusal som identifikovat melodiu ale nepodarilo sa mi. Jak to ide?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Coniglio

Reagovat
ashburtongrove

Takze pristi vikend Fulham mozna i s Wilianem

Reagovat
Gunner14

William Saliba's game by numbers vs. Bournemouth:

100% pass accuracy

100% shot accuracy

100% long ball accuracy

83 touches

75 passes completed

5x possession won

2 clearances

2 tackles

2 interceptions

2 duels won

1 shot

1 goal

Monstrum

Reagovat
Mastný Chobot

čakal som, že bude dobrý a aj to, že si vybojuje základ, ale dnes predčil aj moje očakávania

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Arteta si môže hlavu búchať že ho minulú sezónu poslal na hosťovanie

Reagovat
Euphael

blbost....nebyl by tam, kde je

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Nemôžeš vediet... už tam to bossoval. Rozhodne by bol u nás iba prínosom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak ako ty nemozes vediet. Mne tieto zbytocne kopnutia pridu zbytocne.

Reagovat
J0EL

Zbytocne 1000krat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
EZ

Kto chce palicu bit, psa si najde...

Reagovat
Euphael

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Front hell

Je hezké že napíšeš že nemůže vědět,ale sám okamžitě víš že by byl přínosem

Reagovat
Nikikrew

Pretože to dokázal vo Francúzsku čo je fakt a dokazuje akú kvalitu už mal pred rokom?

Reagovat
Front hell

Francouzská liga není pl. Prostě jsi napsal blbost,kterou nemůžeš absolutně vědět. Možná jsi to můžeš tak sám myslet.

Reagovat
Nikikrew

Nerozumiem tomu presvedčeniu že Francúzska liga je oveľa slabšia ako PL, to tak nie je proste. Je blbosť to že by Saliba bol pre tím iba prínosom a nie obtiaž? Absolútne chápem point že by nemusel dostať toľko času na ihrisku ale nakoľko už bol výkonnostne inde ako zvyšok obrancov vo FRA , dodal by nám iba kvalitu obrany ktorá absentovala v niekoľkých zápasoch mi. Sezóny. Azda si nepamätáš ako hraval za nás Chambers, Mari dokonca Kolasinac. Fofana mal 19/20 keď hrával základ v Leicestri a dotiahne to asi do Chelsea! Moje presvedčenie je to že Saliba ten tím skvalitnil a dodal potrebnú konkurenciu.

Reagovat
J0EL

Lol, to nemyslis vazne vsak? Samozrejme, ze FR liga je ovela slabsia ako PL.

Tesme sa, ze nam to s nim vyslo a dari sa mu. Minulu sezonu by nam on sam nezachranil, problem bol hlavne v utoku.

Reagovat
Nikikrew

Vidno že nemáš prehľad o FRA lige... Škoda

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Bude úplně stačit když tady své přesvědčení přestaneš prodávat jako jedinou pravdu

Reagovat
Nikikrew

Mne sa skôr páči že som nevidel ešte ani jeden protiargument od teba

Reagovat
fenixLFC

sorry ze hovorim zanho ale co chces argumetnovat proti vyslovene nepravdivym, ma priam stupidnym tvrdeniam ze francuzska liga nie je slabsia? saliba sa v anglicku skusal a nemal ani na juniorku, bol totalne k hovnu a psychicky v hajzlu. potom odmietol hostovanie v anglickych kluboch a siel zas do francuzska kde to poznal a kde mu to sedelo. evidentne sa dal dokopy, trochu vyzrel a aj vdaka tomu vyzera v lige dobre. ty tu podavas jednoznacnu spekulaciu ktoru nemas ako dokazat ako fakt, ignorujuc fakty a zaroven odmietas opacne tvrdenie

Reagovat
Nikikrew

Kde som písal ze FRA liga nie je slabšia? Písal som že nie je oveľa čo je rozdiel že? ZaJuniorku odohral 1-2 zápasy. Aké fakty prosím ťa ignorujem? Si prvý čo si napísal nejaké protiargument tak čo tu splietas. Navyše si Salibov psychológ že bol psychicky v hajzlu či špekulácia ktoré vyzdvihujes. Predpokladám že to druhé

.

Reagovat
Nizzie

"Nerozumiem tomu presvedčeniu že Francúzska liga je oveľa slabšia ako PL, to tak nie je proste." - tady.

Reagovat
Nikikrew

ty nerozumieš textu či nevieš po slovensky? Veď tvrdím že PL je samozrejme že lepšia a ťažšia ale nie oveľa ako tvrdil Joel.

Reagovat
Nizzie

Tak to už je takové slovíčkaření, co je to "ovela slabšia"? To je pro každého něco jiného. Každopádně já jsem z toho tvého tvrzení vycítil, že nesouhlasíš vůbec s tím, že je to slabší soutěž. Jak vůbec chceš měřit to o kolik je jakákoliv soutěž těžší a lepší než jiná. To snad ani nejde.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Front hell

Tak na to, na co tě upozorňuji, ti nepotřebuji psát argumenty. Btw:Argumenty jsi tady dostal,stejně nad všechny řadíš svojí pravdu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

za tu FRA ligu... to prostě nemůžeš myslet vážně. Ta kvalita a obtížnosti PL je ale úplně někde jinde.

Reagovat
Jkb

To hostování mu právě strašně pomohlo, nejlepší rozhodnutí od klubu.

Reagovat
Nikikrew

Na hosťovanie chodí najmä hráč ktorý je na hrane lavičky / rezervy aby hrával pravidelne ci už by získal viac skúseností alebo to zvyšuje jeho trhovú hodnotu. Saliba nie je ten príklad. To čo predvádzal v Marseille by u nás replikoval. Bol by isto lepší ako Holdingu ktorý nám napr dodrbal NLD. Hostovacka mu pomohla veľmi ale my sme stratili LM o 1 bod aj kvôli obrane

Reagovat
Jkb

Na tom se teda neshodneme. U nás by byl pod tlakem, navíc ty minuty by měl výrazně redukované, Holding loni odehrál 1343 minut ve všech soutěžích, Saliba měl loni 4668 minut. Nehráli jsme Evropské soutěže, poslat ho hostovat se ukázalo jako nejlepší možná varianta, v Marseille měl víc prostoru pro chyby, větší podporu od trenéra, dostal rok na zlepšení fyzické stránky, jazyka.

Reagovat
Nikikrew

Kto tvrdí že by nevyradil aj White? To čo píšeš má logiku ale Saliba už minulú sezónu bol hráč stavaný na PL. Byť najlepším mladým hráčom ligy je dôkaz. Arteta to mohol risknúť.

Reagovat
Jkb

Řekl bych, že Arteta a lidi v klubu věděli jestli je připraven nebo ne, měli ten nejlepší možný přehled o tom jak je Saliba připraven na PL, vůbec nechápu jak to někdo může rozporovat.

Chápu, že jeho výkony v prvních 3 zápasech vypadají velice dobře, ale není trošku brzo na to z něj dělat nejlepšího stopera v klubu?

Reagovat
Nikikrew

To ani nerobím ale som dosť presvedčený že bude

Reagovat
tweek

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Ne, ale ty si ji bouchej dál

Reagovat
Nikikrew

Naozaj veľavravný príspevok hodný teba...

Reagovat
SunFells

Úžasné od autora "Arteta si môže hlavu búchať že ho minulú sezónu poslal na hosťovanie" a jak by mě za tebe těšilo, kdyby to byl vzácný ústřel, není.

Reagovat
Nikikrew

Pozri vyššie som vymenoval dôvody prečo si myslím že Saliba by zlepšil celý tím a zdá sa že na základe jeho pôsobenia v Marseille a pripravy moje tvrdenie nie je ďaleko. Ak je toto veľký úlet podľa teba, ok čo s tebou.

Jedine tá vetna skladba mohla byť miernejšia to beriem

Reagovat
Nizzie

Akorát, že je to velký úlet dle všech, kteří se do diskuze zapojili a ani to Ti nebrání na tom dále lpět.

Reagovat
Euphael

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
eibe

Reagovat
Zdechlina

Hotsperm škoda. Mancaft jednoho hráče. Do vánoce Cunte letí. Psychik zas někoho napadne. Jinak kanonýři slušný válec. Top of the league!

Reagovat
Nikikrew

Profesionálny výkon. Saliba najväčšia posila leta. Len aby bol zdravý. Sezóna začala optimisticky len treba vydržať

Reagovat
mr.Silver

Jinak Pepe nebyl ani na lavičce, takže ten jeho odchod do Nice je asi na spadnutí. Četl jsem taky, že AMN chce údajně WHU za cca 10 m Zbývá ještě Bellerin a máme vyčištěno

Reagovat
Higi

To by bylo top... místo Pepeho nějaká posila a mít schopných 22 hráčů A týmu + mladíci z rezervy... Já očekávám max kus za kus za Pepeho.. CMko by to musela být nějaká bomba, Arteta nebude kupovat nějakýho squad playera podlemně, což v jeho očích teoereticky Tielemans může být, nevím..

Reagovat
Nizzie

To by bylo bombový.

Reagovat
Čenda
Reagovat
Edgewalker

Borec a sympaťák

Reagovat
Neon

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Nizzie

Reagovat
eibe

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Čenda
Reagovat
lofin9
Reagovat
J0EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neon

Reagovat
Azza

Reagovat
Čenda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
krisa

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Pro srovnání, tohle byla značnou část sezóny naše jednička na hrot:

Gabriel Jesus has had 26 touches inside the penalty area in his first two Arsenal starts, Alexandre Lacazette had 31 in all 20 of his PL starts last season

Reagovat
Jkb

Víš, že Lacazette má za Lyon 2 branky a 1 asistenci za 2 zápasy v Ligue 1?

Ale Jesus je neuvěřitelnej, za ty peníze to byl vynikající obchod, radost ho sledovat jak se pere o každý míč a když má míč u nohy tak je hodně nebezpečný.

Reagovat
Trand

Já jsem za Lacu rád, ale co má tahle statistika společného s jeho góly a asistencemi v Lyonu?

Reagovat
Jkb

Já myslel, že ti šlo o jeho střílení branek. Jesus je výbornej, hlavně zvládá běhat, má skvělou dynamiku, což Lacazette neměl, taky je strašně hladovej.

Reagovat
Trand

Právě jsem spíš s tím porovnáním narážel na tu dynamiku a hladovost, to je opravdu neskutečný rozdíl.

Reagovat
juninho8

Nič proti Lacovi.....samozrejme Lyonu veľmi pomôže a tie góly tam nazbiera s prstom v nose a bude veľký prínos, ale ak ide o tie 2 čo zatiaľ dal, tak prvý bol z penalty a druhý mu pripravil ako na podnose stopér súpera zlou prihrávkou.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jesfey

Tak takhle se to brát nemůže. Lacazette byl fyzický typ, zatímco Jesus je technický. Lacazette balón nijak předržovat nebude a sklepne ho, za to Jesus si tam s ním bude hrát.

Tím ale nepopírám, že 31 je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

tady to kopani do hracu, kteri za ten klub bojovali opravdu nechapu. hlavne je uplne totalne odlisne nastaveni toho tymu a jeho sebevedomi, tohle fakt neni o jednom hraci, ale o tom, ze ten tym konecne funguje (a momentalne snad uplne dokonale)

Reagovat
SunFells

Lacazette fyzický typ, bravo

Reagovat
Euphael

wow

Reagovat
Heisenberg

Salibargain

Reagovat
RadekVonCZE

Už jsem se bál, že za ty peníze to bude fail nejprv jak se to vyvíjelo, ale už se chytá

Reagovat
Maximm9

Rekord v prestupech dneska padl

Reagovat
Bakary3

Si furt jakože rikam ve vzpomínce na drivejsi casy, ze Arsenal az moc utraci.

Jenze pak se tak kouknu a vetsi utratu maji notts a whu...

V Anglii jsou ty prachy prostě neskutečný, cena trosku kvalitniho hrace se posunula k 30m liber plus a Arsenal to vlastně sklada rozumne, v pohodě, ikdyz pri ty prestavbe do toho nasypal

Reagovat
Hachim Mastour

drivejsi casy boli odrb na fanúšikov, že nemôžeme utrácať a musíme splácať štadión

Reagovat
Salfovic

V Lestru už na to serou nebo co

Reagovat
Vlkoslav

To stejny u Wolves...skoda, lisky i vlky jsem mel relativne rad, za me ligovy muzstva urcite

Reagovat
eibe

Nottingham

Reagovat
Maximm9

30mil stoji prumeraci, kvalitni hraci stoji kolem 50mega. Arsenal letos sympaticke prichody s hodne zkusenostma a zatim si to sedlo.

Chelsea se posledni roky drzela dole nebo v zisku za prodej svych mladiku, tak me celkem desi, kde se to cislo zastavi ( Fofana,Auba) mozna jeste prijdou.

Notts to jedou uplne silene, 16 novych hracu

Reagovat
Maximm9

reakce hore

Reagovat
Bakary3

Tech 30 vidim za hrace s jakous takous kvalitou, kteri jsou bud starší, nebo mladí s potenciálem (vieira).

Top kvalita je uz jinde, no, casy se meni.

Ty současné prichody vypadaji promyslene, snad se nebudou opakovat vystrely do prazdna za ranec jako pepe za 70 mega

Reagovat
Masi

Co se prosím stalo, že se v Arsenalu neprosadil? Už po třech letech končí nejdražší hráč historie Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean Henderson!

Reagovat
opretis

Už chápu, Henderson šel za lepším a De Gea jako horší gólman musel zůstat bojovat o záchranu.

Reagovat
Infernoqt

#mufc have insisted that Rashford is not for sale but the player wants out. He even instructed his agent Pini Zahavi to stay in touch with PSG that is interested in signing him [@DuncanCastles]

Reagovat
stas87

OT:

https://twitter.com/Hockey_Robinson/status/1561184055114100737

A o niekolko desiatok sekund dava Kanada vitazny gol vo finale a Finsko berie striebro..

IIHF za to, ze kurvi finale 3vs3, to ktoreho kkta napadlo? Nech sa tymto sposobom rozhoduju zapasy v skupinach, nie v PO.

Reagovat
eder

Pravda, mnohem lepší by bylo 1 vs 1.

Reagovat
Salfovic

Brankáři by se ostřelovali, dokud by to jeden nepustil

Reagovat
Miguel19

Jakoze kdyby se hrálo 5/5 tak taková situace nenastane nebo co?

Reagovat
Pasha

Pri 5 na 5 máš na ľade o štyroch hráčov viac, nevraviac o tom, že vďaka väčšiemu počtu hráčov na ploche vzniká omnoho menší priestor na prečíslenia a rýchle rozhodnutie. 3 na 3 prakticky predstavuje ekvivalent rýchlej smrti a do zápasu takéhoto významu nepatrí.

Reagovat
O.Giroud

Akoze pri 5 na 5 sa nedavaju goly z protiutokov? Neplati tam pravidlo nedas-dostanes?

Ale inak 3 na 3 je blbost, najma v PO zapasoch, to suhlasim. Chytal som sa za hlavu ked som videl v nejakom stvrtfinale a vidiet to este vo finale tak to je uplne mimo.

Reagovat
Pasha

IIHF je zaostalá a alibistická organizácia. V zápasoch play-off svetového šampionátu nemá 3 na 3 čo hľadať, takisto nájazdy. Za mňa predĺženie do rozhodnutia, kým nepadne víťazný gól, aby sa nik nemohol sťažovať. 3 na 3 vo vyraďovacej časti, ba čo viac, vo FINÁLE, je číry nezmysel.

Reagovat
Greny

Je to blbost.. psal jsem to už když bylo MS dospělých že se mi to nelíbí. Tam teda, ale pokud dobře pamatuji jsi se k tomu nevyjádřil že ti to taky vadi

Reagovat
O.Giroud

No tam to v takom finale Finsko vyhralo no

Reagovat
stas87

stas8706.06.2021 21:46#

Faul na Lundella...jasne dve minuty a presilovka pre Finsko.

Ale co to je za kokotinu? 20. minut a 3vs3?

Este rok pred tebou som to kritizoval.

Reagovat
nani92

Fínsko prehralo vďaka svojej hre a nie vďaka IIHF

Reagovat
O.Giroud

Ale teda MacTavish, to je sef. Skoda, ze to nerozhodol este on

Reagovat
Slavia10

Arteta jede, a nejde mu to nepřát.

Reagovat
Hlahart

[The Times] Ajax expect Manchester United to increase their offer for Brazil forward Antony to €100 million (£84.9 million) as the Premier League’s bottom club scramble to strengthen their squad before next week’s transfer deadline.

Omg, pls stahp

Reagovat
smazaný uživatel

to sme blazni proste totalni

Reagovat
Mastný Chobot

to je ešte o 15m viac ako Sancho, hej?

Reagovat
Hlahart

Jo. Za hráče na stejnou pozici, který toho zatím neukázal ani zdaleka tolik jako Sancho a vlastně si ani nedokážu moc představit scénář, kdy by si tu cenovku dokázal obhájit.

Reagovat
Maximm9

Sancho toho taky moc nepredvedl, tak muzou spolu souperit, kdo bude lepsi

Reagovat
Hlahart

Tak porovnávám období před přestupem. To toho Sancho předvedl dost

Reagovat
formic81

ja jsem zvedavej jak mu pujdou ty jeho triky proti obrancum v PL

Reagovat
r.mrazik

jestli koupime tohle "drevo" za 100 mega,tak at jde klub i ETH do pice rovnou...

Reagovat
bbbauch

achjo

Reagovat
avicii

Reagovat
Front hell

Tak snad to vyjde

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Error

Letosni prestupak je hrozna sracka opravdu.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
PanAu

Tak to čekám, 40 za Aubu a 50 za Megvajra, přece v tom MU nenecháme.

Reagovat
Salfovic

To je slušný, na to, že za něj chtěl Ajax původně 80

Reagovat
Hlahart

úplně původně snad 50

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsdale > Mendy

Reagovat
Salfovic

Holec > Mendy

Reagovat
Busby babes

Nastesti je Koulibali mladej, tak se nauci takove blbosti nedelat.

Reagovat
Miguel19

Jako po minulém týdnu předvést tohle, to je silné kafe. Od všech..

Nejvíce mě sere to, že do toho týmu se namrdaly miliardy, ale stejně jediné, k čemu se můžeme upínat je tuhý boj o LM. Což letos bude kurva těžké..

A ještě smutnější je, že do každé řady je třeba hráč do základu. Tady se všichni chytají za hlavu, když jsou spekulace s Aubou, ale on by tam byl milionkrát platnější jak generační talent Havertz. U něj mě zajímá, jak dlouho mu budeme hledat pozici v týmu a dávat důvěru. On má na jeden zápas (ve kterém stejně udělá 0+0), minimálně 5 totálně k hovnu.

Mendy už by se měl posadit na lávku. Tým akorát potápí, počáteční hype už má dávno pryč.

Koulibaly musí mít solidně vymeteno, když tohle provede za rozhodnutého stavu.

Jsem zvědavý na reakci no. Očekávám, že Amíci hodí 100 mega za Fofanu.

Reagovat
avicii

Tie vaše kroky na prestupovom trhu se riadne wtf vám najviac pristane ban na nákup hráčov

Reagovat
Mastný Chobot

Leeds myslel som, že budú fackovací panák ligy, ale teda paráda zatiaľ

Reagovat
Stannis Baratheon

Mají nejsilnější tým od návratu do PL.

Reagovat
jk

Wow, to se na nás chelski musela pěkně hecnout, že dali takový výkon

Reagovat
Nizzie

Tak vy jste zatím letos nepředvedli nic extra, takže se spíše potkali sobě rovné týmy. A teda takhle špatná Chelsea vás pěkně valila.

Reagovat
jk

Já jsem spoko. https://bit.ly/3AE4wgm na chelski tradičně neumíme a bod z SB je prostě dobrý, to že jim teď nasekal Leeds na tom nic nemění.

A vůbec, fans woolwiche tu s tím easy losem nějak narostly nosánky. Tak dělejte náskok ať máte na závěr sezóny co projebat.

Liverpool (away)

West Ham (away)

Man City (away)

Chelsea (home)

Newcastle (away)

Brighton (home)

Reagovat
smazaný uživatel

Nosánky spíš narostly fanouškům Fuckenhamu.. Ta jejich jistota umístění v top3 o tom svědčí..

Reagovat
Nizzie

Výsledkově jste samozřejmě zatím papírově tam, kde jste měli být, nicméně herně jste ani v jednom zápase nebyli tak úspěšní, jak jste měli být. Především proto Wolves a Sotonu doma jste nepředvedli příliš dobré výkony.

Fakt nevím, proč do toho opět taháš nás, ale asi to bude tím, že ti to nahání strach. My jsme zatím uhráli to, co bychom uhrát měli a na rozdíl od vás jsme přesvědčili i po herní stránce. Nevím, o jakém nárůstu nosanků tady plkáš. My si jsme vědomí lehčího losu na začátku. A prověrky teprve přijdou, nicméně jak říkám, los jste neměli až tak těžší, jak prezentuješ (Chelsea na SB), přesto jste nepodali jediný dobrý výkon letos ještě, a to jste nosanky nahoru meli už před oznámením Perišiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má naprostou pravdu..

Reagovat
masly008

Tvl reagovat rozumně na toto.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Tak bod ze SB je dobrej, ale hráli jste houno a jinak jste měli teda taky celkem lehkej los, když jste hráli doma se Sotonem a Wolves. My hráli s CP venku, což je těžký zápas a lišky sice nejsou, co bývaly, ale do ofenzivy kvalitu pořád mají. Tak teda nevím, kdo měl celkově lehčí los ...

Reagovat
jk
Reagovat
Golasso

Tady tvoje odkazy nemají žádnou moc, já si je neplatím . Ale předpokládám, že je uvnitř analýza, jak měly slepice neuvěřitelně těžký začátek sezony.

Reagovat
Cobra

Zahlédl jsem to na twitteru, Spurs měli 11. nejobtížnější začátek, zatímco Arsenal 20. Ale nám to tam určitě zvedla jen Chelsea, jinak jsme ten začátek měli taky jednoduchý.

Reagovat
Golasso

Díky. Jako náš začátek určitě nebyl náročný, ale stejně se divím, že jsme až úplně dole. CP venku je zrádný zápas a jsem zvědavý, kolik favoritů tam ztratí letos. Lester taky není lehký soupeř, i když mají mizerný start do sezony.

Reagovat
Cobra

Tak ono těch lehkých zápasů moc nebude. Fulham, Nottingham, Bournemouth, Everton. Ostatní týmy budou vždy nepříjemné, zvlášť u nich doma.

Jinak si myslím, že my v zápasech nebudeme dominovat po většinu sezóny, ale vždy to ukopeme kvalitou.

Reagovat
Nizzie

Ale o to právě jde. My máme strašně easy los na začátku sezóny a snad nikdo to nezpochybňuje. Ale zatím si vedeme přesně tak, jak se v těchto zápasech očekávalo, a to jak po výsledkové, tak po herní stránce. Ty soupeře jsme přejeli a neměli jsme s nimi sebemenší problém. Když už to vypadalo, že Leicester bude trápit, tak jsme hned zase odskočili.

Kdežto u vás, jak jsem již psal, jste v těch prvních třech zápasech ale vůbec nepřesvědčili, na to, že máte mít za poslední roky nejsilnější tým a máte útočit na top 3 a velmi silně dotahovat City a Pool. Proti Sotonu to nějak tak ještě ušlo, i když jste prohrávali, tak jste na to zareagovali, ale proti Chelsea v naprosto trapném stavu a proti Wolves jste podali dle mého názoru hodně špatné výkony, byť z nich máte 4 body. A o to tu kráčí, ne o to, že vy jste měli asi 11. nejtěžší los a my 20., což ani upřímně nevím, jakou vypovídací hodnotu tato "analýza" má a jak je relevantní, protože jaká jsou kritéria pro hodnocení losu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cobra

Nepřesvědčili a i přesto jsme na děleném druhém místě, herně se už budeme jen zvedat. Počítá se výsledek, nic jiného. Na WW jsme měli špatný první poločas, druhý už jsme je k ničemu nepustili a mohli jsme vyhrát klidně o víc branek.

Dole ti jk napsal, podle kterého kritéria to hodnotili.

Reagovat
Nizzie

K prvnímu odstavci a WW, mohli jste po tom prvním poločase také téct o tři branky. Ale to už je jen takové co by kdyby. Samozřejmě, že se počítají body, ty jste udělali. Jestli se herně budete zvedat, já to také očekávám, ale také se to stát nemusí a pak vám takové výkony stačit nebudou a budete ztrácet, ale to je zase co by kdyby. Mě šlo opravdu jen o hodnocení těch prvních třech kol a to, že se na vás Chelsea nějak přehecla, což se mi s ohledem na průběh těch kol nezdá jako pravda. Nic víc.

Co se týče té analýzy, tak ta vypovídající hodnota pro mě téměř neexistuje, protože loňské umístění klubů ani zdaleka nereflektuje to, jak budou hrát kluby letos. Samozřejmě ji můžeme brát v potaz, že ten los byl pro nás nejlehčí, to ani nerozporuji, ale jako co ti to má reálně říct, o tom nemám valné mínění.

Reagovat
jk

"K prvnímu odstavci a WW, mohli jste po tom prvním poločase také téct o tři branky."

To ty tři asné gólovky za poločas, které vlci neproměnili asi zapomněli dát do všech highlightů, xG 1.5 vs 0.8

Reagovat
Nizzie

Děláš ze sebe dementa záměrně, nebo jím opravdu jsi?

Ukaž mi, kde píšu, že Wolves měli tři jasné gólovky? Góly tři dát mohli, kdyby hráli lépe, stejně tak jste skutečně mohli dát víc branek i vy, kdybyste hráli lépe, ale pořád je to jen nějaké kdyby. Vy jste lépe nehráli, oni také ne.

Reagovat
jk

wtf

"Góly tři dát mohli, kdyby hráli lépe, stejně tak jste skutečně mohli dát víc branek i vy, kdybyste hráli lépe." Nizzie™

Reagovat
Nizzie

S tebou fakt nemá cenu diskutovat o něčem chlapče. Dojdi až dospěješ.

“For sure we are trying to do different situations, and also during the game we did this,” Conte said after the Wolves match when asked if the lack of midfield control was a concern. “Maybe for Nizzie it was difficult to understand this because we are talking about tactical situations, but we did; and also in the second half it was really difficult for Wolverhampton to find the right solution to avoid and score and create chances.”jk™

Reagovat
jk

Ty tu píšeš, že Spurs hrají pod svoje možnosti, že sice máme body ale herně to stojí za houby. A celé to stojí na tvrzení, že kdyby Wolves hráli líp, tak mohli dát tři góly za poločas.

To je asi stejně logický, jako napsat, že woolwich hraje tužku a kdyby Bournemouth hrál líp mohl výhrát 2:0 tvle

Reagovat
Nizzie

Ne, vybral sis z toho jenom to, co se ti hodí do krámu. Každý soudný člověk krom tebe a ownyho je schopný uznat, že jste zdaleka nepředvedli to, co byste předvést měli, a to proti naprosto trapné Chelsea, slabému Sotonu a trápícímu se Wolverhamptonu. Absolutně to celé nestojí na tom, tvrzení, že kdyby Wolves hráli líp, tak mohli dát tři góly, Btw to tvrzení je velká nadsázka, protože kdyby byly v prdeli ryby, nebylo by třeba rybníka, víme.

Samozřejmě je mi jasné, že pravděpodobně půjdete nahoru, že sehráváte nějaké taktiky a situace, které chce Conte zkoušet a vypilovat. Ale přijde mi opravdu hodně úsměvné v tomto kontextu tvrdit "Wow, to se na nás chelski musela pěkně hecnout, že dali takový výkon." jk™, obzvláště potom, jak jste v těch zápasech dalších působili. Nevím, proč v tom zase hledáš něco, co tam prostě není, ale posluž si.

Reagovat
jk

Mě přijde, že chápeš nějakým úplně jiným způsobem než běžní lidi, fakt.

Už jen z toho, že si nepochopil, že se na nás chelski asi musela hecnout, když hráli tak dobře (protože proti nám hráli velmi dobře, od skvěle nastavené Tuchelovy taktiky po individuální výkony). Jestli si myslíš, že proti Spurs podala chelski trapný výkon, tak seš normálně dement a asi nemá smysl se s tebou dál bavit. Což vlastně nemá, takže čau zas za rok.

Reagovat
Nizzie

Vidíš, a já mám přesně stejný názor na tebe, ale já to na rozdíl od tebe můžu doložit i v této diskuzi, kde sis už poněkolikáté vytáhl z prdele něco, co jsem nenapsal, protože fakt nevím, kde si zase vzal, že tvrdím, že proti vám Chelsea podala trapný výkon.

A dalším faktorem je to, že nechápu, jak si mohl nepochopit, že se hecnout nemusela, protože na vaši aktuální formu fakt tým nepotřebuje kdo ví jak světový výkon (viz. Wolves a Soton). A jestli si myslíš, že jste Real Madrid a že vás Chelsea přejede jen v případě, že se nahecuje jak včera Newcastle na City, tak seš teda ultra idiot, ale že se tak prezentuješ.

Reagovat
Cobra

Já se s tebou fakt chci bavit normálně, ale tvůj argument postrádá jakoukoliv logiku a pak tady ještě na jk vyskakuješ arogantně jak čertík z krabičky.

Reagovat
Nizzie

Můj argument na to, že se na vás Chelsea nemusela až tak hecnout, protože vy jste v ostatních zápasech sezóny taky nezářili postrádá logiku? To mi řekni kde?

Arogantně vyskakuju, protože je mistr ve vytahování z textu něčeho, co tam není, což bytostně nenávidím.

Reagovat
Nizzie

Btw na hrubý pytel hrubá záplata, já se s ním smažím komunikoval normálně, ale ona pak vytáhne něco jako: "For sure we are trying to do different situations, and also during the game we did this,” Conte said after the Wolves match when asked if the lack of midfield control was a concern. “Maybe for Nizzie it was difficult to understand this because we are talking about tactical situations, but we did; and also in the second half it was really difficult for Wolverhampton to find the right solution to avoid and score and create chances.”... jak chceš na něco takového reagovat?

A je zajímavé, že s tebou se bavit normálně dá, a víš proč? Protože reaguješ jako normální člověk, nemáš potřebu z lidí dělat idioty.

Reagovat
Nizzie

* komunikovat, on

sry, psal jsem na mobilu

Reagovat
jk

“For sure we are trying to do different situations, and also during the game we did this,” Conte said after the Wolves match when asked if the lack of midfield control was a concern. “Maybe for Nizzie it was difficult to understand this because we are talking about tactical situations, but we did; and also in the second half it was really difficult for Wolverhampton to find the right solution to avoid and score and create chances.”

Reagovat
Nizzie

Boha co ty si za gnoma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Ne, je tam náročnost losů podle umístění v loňský sezóně a ten los prostě má woolwich nejlehčí. Spurs jsou někde kolem poloviny. Ta tvoje věta “tak teda nevím, kdo měl celkově lehčí los” je prostě bullshit, na to není třeba žádné placené analýzy.

Reagovat
Nizzie

Jo jo, protože analýza vycházející z loňských výkonů má na letošní výkony vliv jako hrom.

Reagovat
Front hell

Nebudu se absolutně hádat kdo měl lehčí los, jelikož mi to leží u prdele,ale pokud se teda počítá jen umístění z loňské sezony,tak ta vypovidající hodnota nebude nijak valná. Jako samozřejmně vyšší než od uživatelů na EF,ale osobně bych čekal že si s tím více pohrají

Reagovat
jk

To souhlasím. Minimálně ten away/home faktor mohli nějak zohlednit.

Reagovat
Nizzie

Tak ono obecně je tam tolik proměnných, že to snad ani nejde sestavit tak, aby to mělo nějakou vypovídající hodnotu pro všechny stejnou. Ať už tu jsou faktory home/away, zranění, forma jednotlivců atp. To dohromady nedáš tak, aby si mohl jednoznačně prohlásit, že nejtěžší los měl ten či onen.

Ale dá se o tom postavit argumentace na zdůvodnění toho, proč určitý tým hrál tři zápasy velké houno.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Wolves su silny super, imo lepsi ako Leicester. Ten los sme mali naozaj lahky a este stale mame predsa. Uvidime ked sa zozimi

Reagovat
Nizzie

Wolves jsou silný soupeř, ale už ne tým z horní třetiny tabulky navíc doma Leicester je i dle mě trochu níž. Pořád to ale není žádný Hard los jak je tu skoro prezentováno.

Reagovat
Talker

Skvělý start do sezony. První zápas naprosto trapný, druhý zápas výborný, třetí průser. Naše zápasy vypadají dobře jen proti silným týmům, jinak je to dlouhodobě tragédie.

Leeds si zasloužil 3 body, uběhali nás podobně jako jsme uběhali minulý týden Tottenham. Chyby v defenzivě, nedůslednost v ofenzivě. Jestli Tuchel něco neudělá, tak z toho bude fakt zoufalý boj o TOP4.

Reagovat
masly008

Top 4 bez útočníka nedáte.

Reagovat
Error

No kazdopadne pustit Lukaka a Wernera bez nahrady se ukazuje jako neuveritelna ptakovina, bez ohledu na to, jak naladovi, resp. nevyrovnani byli.

Reagovat
O.Giroud

ved tam je golostroj Sterling

Reagovat
Mastný Chobot

Takto by som tú ligu aj ukončil

Reagovat
Kincl

Proč? Ještě před Vás ale musí jít City

Reagovat
masly008

To bych přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

A Spurs

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

O tom si nech zdát..

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas jsem se nemohl koukat. Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jak je něco takového po zápase se Spurs možné?

Reagovat
O.Giroud

na Spurs sa hecli.

Reagovat
Kincl

Tuchel si myslí, že trénuje City nebo Barcelonu né? Že hraje bez kvalitního útočníka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

bez kvalitneho utocnika hral odkedy prisiel

Reagovat
nani92

Uz nie sme poslední

Reagovat
Alberto Aquilani

Brighton titul! Ďalší super výkon od nich. Veľmi sa mi páči, ako dokážu meniť tempo hry. Zbytočne sa nevysilujú celý zápas, vedia si dať defenzívnejšiu a odpočinkovejšiu fázu a prečítať súpera. West Ham tlačil len v úvode druhého polčasu, po striedaniach ich Brigton už definitívne zarezal.

Tragické výkony Coufala, Cresswella, Bowena a najmä Declana, to mi fakt hlava neberie, čo na tomto priemerákovi, ktorý sa bojí lopty, stojí 150 mega

Reagovat
Salfovic

Národnost.

Reagovat
mimi_united

Reagovat
nani92

Reagovat
Neutron

tie otazky v studiu su niekedy fakt super. Ked nedate tri zapasy po sebe gol zacina to byt problem,ze?

no ne tvl je to pohoda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Koukám ze moje predikce s budoucností Havertze jde zatím přesně tam, kam jsem ji odhadoval

Reagovat
Bayern +

Dúfam, že ho do konca sezóny herne zničíte, aby mohol po sezóne ísť za nejakých 25-30 mega do Mníchova s kľudným svedomím.

Reagovat
Salfovic

Za tolik

Reagovat
Bayern +

Čím menej tým lepšie, po roku v BL bude mat cenovku zas okolo 90.

Reagovat
Bayern +

Akože chápem, že sme úplne tragickí (ako už aj príprava napovedala) a gól z hry by sme nedali, ani keby ku nám zajtra prestúpi Lewa a pripravovať mu ich bude Műller, ale že sa od nás takto odvráti šťastena je fakt v piči. V predminulej sezóne by sme na Forest vyhrali 1:4 a dnes 3:2. Asi sme zožrali syndróm Brightonu

Reagovat
Coutinho10

WHU tragedie, nedivil bych se, kdyby letos fakt misto boje o evropsky pohary to byl boj o zachranu...ted jsem zapnul ceskou ligu a zapas WHU byl oproti tomu nic, coz z 99% byva vzdy obracene, takze asi bude muset WHU neco zmenit...

Reagovat
blade115

Sterling, Lukaku, Werner, Havertz, Pulisic, Ziyech, CHO, Mount, ale ta ofenzivní hra stejně od začátku stojí za vyližprdel. Jestli ono to spíš nebude tím Tuchelovym systémem. Ale klidně tam ještě pár hráčů protočme, ať jsme si jistí. A mezitím se divme, jak jinde ti hráči hvězdí. Plus nezapomeňme Jamese zbytečně topit na stoperu, to je taky super nápad.

Hrozně mě taky fascinuje, jak marní jsme při standardkách. Ať už našich nebo soupeřů. Přitom to je zrovna něco, kvůli čemu se nemusí hned utratit 200 mega na trhu...

Reagovat
kolouch

Při vší úctě k Moyesovi nechápu, že když jsme v útoku ve dvou zápasech v útoku úplně mimo, proč neudělá nějakou výraznou změnu. Dneska mě hrát Scamacca s Cornetem jednoznačně od začátku. Souček musí chodit do soupeřova vápna od začátku, ne až za stavu 0:2 V Součkově první sezóně v PL to fungovalo skvěle, nerozumím tomu, proč ho stahuje víc dozadu na úkor Rice. Jinak výkon hrozná bída úplně ve všem. Hráči vypadají vyšťaveně už teď na začátku sezóny

Reagovat
Salfovic

Asi chtějí Riceovi zvednout cenu.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Bayern +

Moyes bude stavať tu istú zostavu dokym ho nevyhodia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas před týdnem jsme měli vyhrát, tahle chelski je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste potom k smíchu spíš vy, když jsme vás před týdnem totálně přehráli?

Reagovat
Nizzie

Pohled do zrcadla není zrovna růžový co, když vás málem takhle trapná Chelsea přejela.

Reagovat
Rssa

Na tento Arsenal se dobře kouká

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Úprimne sa čudujem že Potter ešte netrenuje niekoho z top6. S limitovanym budgetom a v útoku s Wellbeckom odvádza veľmi dobrú prácu. Verím že napr v United by to tam opäť postavil na nohy skôr ako ETH

Reagovat
Jkb

Brighton není jen zásluha Pottera, tam to jde od majitele, který dělá velmi dobrá rozhodnutí, mají správné lidi na správných pozicích, to jak si vybírají hráče aby jim seděli do systému, jsou schopni vyskautovat relativně neznámé hráče, jsou schopni přivádět i zajímavá jména, i ty trenéry si vybírají podle toho co chtějí hrát.

Mě by se Potter hodně líbil třeba v Dortmundu, v Anglii těch klubů které mu poskytnou takové zázemí jako Brighton zase tolik není, United mají otřesné sportovní vedení, žádná koncepce, tam by nefungoval ani Guardiola nebo Klopp, Chelsea taky nevypadá na nějakou koncepční práci ale mají aspoň trochu schopné lidi, City a Liverpool ho nepotřebují, Arsenal taky ne.

Reagovat
Nikikrew

Tak takyto prehlad zasa nemam vedenie a celkova ta chemia je super dolezita, Potter ale z toho velmi tazi. Skor som myslel ze aj on ako trener by sa mohol vyssie posunut. Bolo by zaujimave ho vidiet v top klube alebo mu mozno vyhovuje tento styl a menej sedin

Reagovat
Jkb

Jejich majitel vydělal peníze na pokeru, potom to investoval do sázení mám dojem a potom koupil Brighton. Ten borec umí velmi dobře počítat, proto to vede strašně přes čísla a myšlení. Kádr mají poskládaný díky tomu, že využívají data při hledání hráčů, podobně jako Brentford třeba, pracují s datovou analýzou, hráče si dokonce prověřují přes soukromé detektivy, aby měli přesnou představu do čeho jdou.

Mají různé specialisty na různé části hry. Navíc se opravdu nebojí dělat těžká rozhodnutí, když posadili brankářskou jedničku Mathew Ryana a místo něj dali šanci Robertu Sánchezovi, který odchytal 5 zápasů v dospělém fotbale a oni ho nechali chytat PL, takovou odvahu moc klubů nemá.

I proto našli Pottera, protože jim vyšel jako ideální trenér pro ně, předtím trénoval někde ve Švédsku mám dojem, kde vytáhl tým snad ze čtvrté ligy, dovedl je do EL kde potom dokázal porazit Arsenal s Wengerem na lávce na Emirates.

Reagovat
Nikikrew

dik za suhrn

Hej porazili nas na ES tusim ze 1:2 ale nastastie predtym sme vyhrali u nich 3:0 sa mi mari.

Reagovat
SunFells

+ něco podobného si vytvořil i v zakoupeném klubu v Belgii a využívá vzájemné spolupráce po vzoru RB.

Reagovat
Jkb

O té Belgii jsem nevěděl, dík. Dělají tam vynikající práci. Líbí se mi, když fotbal dělá někdo hlavou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Přesně tak, Brighton je takový rodinný klub. Hodně si dávají záležet na tom, jaké lidi do pozic dosazují a jaké hráče přivádí. Ten jejich vzestup od skoro zániku na přelomu tisíciletí po současnou nejúspěšnější dobu v historii klubu je něco úžasného.

Reagovat
kissak

Krásnej zápas z obou stran. Konečně alespoň bod.

Reagovat
mr.Silver

Fantastický zápas, toto byla fakt lahůdka

Reagovat
oddy

Reagovat
kissak

Dlouho jsem se tak nepobavil nad našim výkonem i když musím napsat, že Howe zatím činí život hezčím.

Reagovat
Mastný Chobot

PÍSKAJ KONIEC LIGY!

Reagovat
O.Giroud

volal si po 3. kole koniec ligy minuly rok??!! Tak pockaj aspon na LFC v TOP4

Reagovat
Kincl

Tou dobou už bude Arsenal za Liverpoolem a City

Reagovat
Mastný Chobot

neobetuješ jeden rok bez LM za to, aby MU bolo v Champe?

Reagovat
O.Giroud

PÍSKAJ KONIEC LIGY!

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
krisa

Reagovat
Neon

Reagovat
oddy

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PH8

Reagovat
spider_8

Reagovat
Čenda

Reagovat
jackinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VasAFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Neon

Reagovat
Kixi Syhimour

Po 12 prohraných zápasech se Howe dočkal prvního bodu proti City

Uvidíme, jestli nám to taky k něčemu bude...

Reagovat
kissak

A co teprve nám.

Reagovat
eder

Ropnej xindl v čele s tím sranda pseudo trenérem uhaluzil bod...

Reagovat
VasAFC

Uhaluzil je hodne odvazne tvrzeni. Ukazali charakter a sli celej zapas za viteztvim. Skoda pral jsem to Magpies.

Reagovat
kissak

Však nevíš který ropný ksindl myslí.

Reagovat
eder

Ten modrý, pochopitelně...

Reagovat
kissak

Vidíš a mě to tak jednoznačné nepřišlo

Reagovat
eder

Chelski a ManCity jednou provždy zkurwili anglický (nejen) fotbal, vy uż můžete jen sekundovat...

Reagovat
kissak

Tak super, jsem za to rad.

Reagovat
Salfovic

Škoda, po dvoubrankovém vedení už to měli k vítězství nějak dotáhnout.

Trippier za devět zápasů za Straky víc gólů než za osm let před tím

Reagovat
eder

Reagovat
kissak

Tam byla škoda, že nezařval Pope a Schar zbytečně odehrál na roh z čehož pramenil druhy gol.

Reagovat
Nikikrew

Fantastický zápas. City malo neúrekom šancí to musia premieňať. KDB Boh

Ja by som to odpískal. Koho zaujíma ďalších 351 zápasov. Nechajme hráčom dostatok času na prípravu MS

Reagovat
kissak

Statistiky zápasu jsou jasný, ale od nás naprosto úžasnej výkon proti mistrovi.

Reagovat
VasAFC

Trippieruv gol byl lahudka

Reagovat
kissak

Od příchodu k nám je opravdu velmi gólovej.

Reagovat
Nikikrew

konečne silný Newcastle. Musíte sa biť o Európu

Reagovat
kissak

Ono to nevypadá, ale my se bijeme každou sezónu

Reagovat
Nikikrew

Tak už snáď dobijete

Reagovat
kissak

Reagovat
mithro

https://twitter.com/tariqpanja/status/1561408183750606851

Honours even, no loss of face, after that amazing game in Newcastle. Well done everyone.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tuchel’s last 13 PL games as #CFC coach: P 13 W 5 D 4 L 4 F 22 A 19 Pts 19

OptaJoe on Twitter - 60 - Today was Thomas Tuchel's 60th Premier League match; Chelsea conceded just 17 goals in the first 30 of these, but have shipped exactly twice as many in the last 30 (34). Concern.

Reagovat
Talker

Oni ho všichni mezitím přečetli. A stěžovat na pálení šancí si moc nemůžeme, loni jsme outperformovali xG asi o 8 golů.

Reagovat
vitasrp

jako každej už ví, že od něj může čekat 3-něco-něco, ale přečetli. Třeba letošní sezónu máš 3 zápasy, 3 různá rozestavení a jiný schéma.

Nicméně část toho problému to určitě je. Druhou část pak tvoří to, že ta situace od března byla dost nestandardní - sankce plus zranění/únava hráčů.

Reagovat
Talker

Tak já to myslím tak, že už nemá tu výhodu, kterou měl první půlrok, kdy jsme byli relativně nečitelní. Od té doby je ten plán velmi podobný, jen má každý hromadu zápasů, ze kterých se může podívat, jak s námi hrát a jak nás pokrýt.

Reagovat
vitasrp

Tak po prvním půl roku přišel druhý, který byl ještě lepší.

Teď je to totálně na hovno, nevím, kde najdeme řešení. Jen v tý nečitelnosti to prostě není.

Reagovat
Talker

Tak za mě velkou podporou v tom druhém půlroce/první třetině minulé sezony byl ten kotel golů od obránců spíš než nějaké herní zlepšení.

Mít dneska golovou formu obránci jako před rokem, tak Cucu s Jamesem mají každý po golu...

Reagovat
matZz

není třeba v hlavní roli to, že váš nejlepší střed Kanté - Kovačič je permanentně zraněnej?

Reagovat
Talker

Kante-Kova není nejlepší střed, protože ani jeden z nich neumí hrát toho pozičního hráče, dirigenta. Funkční dvojice bývá většinou Jorginho+Kova/Kante z mého pohledu.

Reagovat
Salfovic

Ty jsi asi jedinej fans Chelsea, co by dal Jorginha do základu

Reagovat
Talker

Takhle - já ho chci už 2 roky prodat, ale bohužel nemáme náhradu.

Reagovat
masly008

pozor ještě víťa ho miluje

Reagovat
vitasrp

Proč bych ho měl milovat? Kvůli tomu, že o něm řeknu, že je to slušný hráč a nejedu linii, jaký je to hovno, co nic neumí?

Však i já na něj tady kolikrát nadával, jen uznávám, že svý kvality má a v určitých chvílích týmu může hodně pomoct.

Reagovat
masly008

To bylo jen malé rýpnutí.

Reagovat
vitasrp

Zajímavý, že se středem Kante - Kova loni Chelsea odehrála ty nejlepší zápasy. Podle mě to je dokonce střed, kterej kolikrát fungoval nejlíp.

Reagovat
Talker

Tahle kombinace je za mě super do velkých zápasů, které jsou nahoru-dolů.

Jorginho má zas svoje problémy, no. Každopádně mi Jorginho+1 přijde jako komplexnější v tom, že tam je rozehrávač (ač to není tvůrce a defenzivně teče zvlášť při vysokém tempu a když je pod tlakem).

Reagovat
matZz

to je možná na jinou debatu, která dvojice z těch tří je nejlepší, ale problém je v tom, že do toho středu pak máte jen Jorginha a RLC, a když je někdo z K+K mimo (což je poslední sezony často), tak pak tam není koho hrát, není prostor pro nějaký taktický varianty. on ten loňský experiment se Saulem vlastně dával smysl. Mount a Gallagher potřebují hrát výš. Nevím jak reálný jsou varianty Gilmour nebo snad Chalobah?

Reagovat
matZz

Reagovat
vitasrp

S tebou je to ale neuvěřitelně furt dokola, protože dávali branky Reece James a Chilwell, tak se to nepočítá? To jsme jako nehráli dobře, protože šance proměňovali obránci?

Kdyby dal dneska góla na začátku Loftus v tý šanci (kdyby nezasekával) a vyhráli jsme, tak se to nepočítá, protože gól dal “obránce”. Ti křídelní hráči v tom systému nejsou obránci, hrají vysoko a čekají se od nich branky/asistence. Potíž samozřejmě je v tom mít tam ty správný hráče - třeba ten Loftus bude vždycky velký skok dolů, nikoliv v mezihře, ale ve finální třetině on ty branky dávat prostě nebude.

Reagovat
vitasrp

On teda i ten Cucurella, když jsem viděl to zakončení, může být v tomhle ohledu taky problém. Ale tam si stejně myslím, že až bude Ben fit, žebude hrát spíš LCB.

Reagovat
Talker

Počítá se to samozřejmě jako výhra a jako gol, jen říkám, že naši obránci střílí goly s xG 0.05-0.1, na což se spoléhat prostě nedá.

Tohle by měl být bonus, musí se ale vyřešit primární plán, který nám prostě nefunguje.

Reagovat
fenixLFC

tak 0,06 je gol z rohu

Reagovat
Talker

Rohy jsou podle mého podle toho, z jaké pozice hráč zakončuje.

Tak ono když se koukneš na Jamese, tak loni měl 2 goly s xG 0.3-0.4 (tj velké šance) a 3 s xG 0.03-0.1.

Všechny 3 Chilwellovy goly jsou pod 0.1.

Reagovat
vitasrp

No a pak šel třeba proti Leicesteru sám na branku a nedal to. Proti Southamptonu zase v tý akci Lukaku netrefil z malého vápna prázdnou branku, Chilwell to pak trefil ze složitější pozice, ale obecně vzato to byla akce, ze který měl padnout gól.

Ale jako jo, tutovky to třeba nejsou, ale když hraješ Premier League a jde ti balón uvnitř vápna proti noze, tak se dá čekat, že to párkrát trefíš. Třeba Cucu měl takovýsituace včera rovnou dvě, my ty obránce do těch situací dostáváme, nedá se čekat, že to tam trefí pokaždý, ale pár branek za sezónu se z toho čekat dá, i kdyžto máxG třeba 0.11

Reagovat
masly008

řešní je standart Chelsea a to vyhodit trenéra

Reagovat
icemike

Náhodou jsme pořád nečitelní.. Soupeř, diváci, ani hráči neví, co se hraje

Reagovat
oddy

Ale ti ofenzivní hráči pod ním víceméně nehrají nic moc od začátku jeho působení, ne? Nebo se pod ním někdo z nich zlepšil a držel si dobrou výkonnost po delší dobu?

Reagovat
vitasrp

Mount se zlepšil, Havertz se zlepšil a to je tak všechno.

Reagovat
masly008

Havertz se zlepšil aby se zase zhoršil.

Reagovat
masly008

jako že máš sankce na přestupy v době kdy přestupy nemůžeš dělat?

Reagovat
vitasrp

Ne, máš sankce, který ovlivňují každodenní chod klubu i co se týče přepravy na zápasy atd., plus ti kvůli sankcím odejde stoper ze základní sestavy zadarmo no a případně si nemůžeš předjednat přestupy na léto. Tak tyhle sankce myslím.

Reagovat
masly008

ale v době kdy jste ty sankce měli tak nebylo přestupové okno ne?

Reagovat
vitasrp

Nebylo a já ani nikde netvrdím, že by mělo být.

Reagovat
masly008

OK

Reagovat
nani92

Pep po sezóne končí

Reagovat
kissak

Proč by to dělal.

Reagovat
nani92

Lebo mu už nechutia špagety

Pep Guardiola on his #ManCity future:

"After the World Cup we will talk. The best for the club, for me. When you play every three days, it's like eating spaghetti every day - at the right moment, I want to eat something else. Maybe take a break is good."

Reagovat
kissak

Tak to je jasné po MS řekne svému kuchaři ať už mu začne servírovat něco jiného než špagety.

Reagovat
Ligter

komu nemůžou chutnat špagety...

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oddy

Však to je úplně debilní jídlo, který se blbě jí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to jenom neumíš :D

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

môžu byť aj dva krát do týždňa

Reagovat
Ligter

Reagovat
Freedo

Každej den a klidně jen s kečupem a sýrem. A musí být rozvařený, ne al dente.

Reagovat
bbbauch

- Jirka Babica

Reagovat
Neutron

Kurva fuj to co zeres

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bandita_Harry

Byvas na intraku ?

Reagovat
Mastný Chobot

alebo obsadzuje Ukrajinu

Reagovat
Freedo

Ne, jen neumím vařit a měkčí špagety mi chutnají víc. Myslel jsem, že tu jsme fotbalisti a ne kuchaři.

Reagovat
Cobra

Já furt nevím, jestli to myslíš vážně nebo si děláš prdel.

Reagovat
M.Vaza

Dělá si prdel, žádný fotbalista tu není, jen samý expert..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nevim, teď dostal Haalanda.

Ale přijde mi zajímavé, že se to prohlášení nikde moc neřeší.

Reagovat
nani92

Médiá sa Sejkov boja

Reagovat
Ladas321

Neřeší to, protože to není žádná novinka. Vždycky říkal, že po MS by se chtěl vrhnout na repre fotbal.

Reagovat
spider_8

Tenhle chlapek evidentne nikdy nebydlel na kolejich

Reagovat
EZ

takze repre?

Reagovat
Coutinho10

nikdo ho nenuti hrat LM, klidne to misto mohl nechat nekomu jinemu

Reagovat
Mastný Chobot

it's like eating spaghetti every day - at the right moment, I want to eat kolienka s hríbama

Reagovat
bbbauch

Pasta Mimoni nebo Paw Patrol je jina liga

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

bolo by zaujímavé

Reagovat
Salfovic

Tož val, val. A už sa nevracaj.

Reagovat
O.Giroud

pizdy, ManCity nam ukradne Pottera

Reagovat
Ladas321

Není to jisté, tak tady nebalamuť. Nedávno se zas vyjadřoval takhle: „Už jsem řekl mnohokrát, že prodloužím smlouvu v Manchesteru, pokud vedení klubu bude chtít, abych zůstal.”

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Arsenal první. Tady to bude k nevydržení

Reagovat
blade115

Jim bych ten titul a chvilku slávy klidně přál, však Arsenal si prošel asi největšíma sračkama ze všech těch týmů bývalé Big4.

Reagovat
masly008

tak prošli jsme si tím i díky tomu že jsme jediný tým v PL co si postavil nový stadion

Reagovat
BaggioRoberto

A co slepice?

Reagovat
masly008

Nový?

Reagovat
BaggioRoberto

No nový. Sice na místě starýho, ale ten se komplet zboural.

Reagovat
masly008

Aha. Já myslel že rekonstruovali. Takže jen severní Londýn má nové stadiony.

Reagovat
Mastný Chobot

Najhoršie to je v okolí Brna, kde už niekoľko hodín pulzujú okná a zem z toho, ako sa Jany trasie hnevom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Jany má jiné starosti než pojebaný Arsenal.

Reagovat
masly008

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

Isteže

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pace to P.M.

Roky to dokazujes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
EZ

Jany mali meniny

Reagovat
Bowie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pharrell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooj, 13 bodovy Maximine na lavce. Well played, well fucking played...

Reagovat
VasAFC

Ja zas pred zacatkem kola vymeknul a vymenil jsem Odegarda za Martinelliho

Reagovat
Hachim Mastour

Sarr do Aston villy

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy kod?

Reagovat
nani92

Žiadny nie je, je to scam ako Quadriga CX

Reagovat
smazaný uživatel

?? Nejde te slyset že spodu tabulky..

Reagovat
Miguel19

@indykaila

Exclusive: Leicester City board members held high level meeting this evening. TWO high level #lcfc officials want to sack Brendan Rodgers TONIGHT!

Reagovat
jk

Reagovat
Mates_Matesović

Poch zpátky do PL

Reagovat
Salfovic

Místo aby někoho v létě koupili, tak si válí koule, a pak vyrazí trenéra.

Reagovat
Eichel

Reagovat
iamek

Reagovat
martin.b

naprosto amatérský chování

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eibe

Reagovat
spider_8

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

Nechci tuto zprávu úplně zpochybňovat, jenom bych rád upozornil, že indykaila je ještě několik tierů pod Vrabejkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Maresma

Jurgen Klopp: "We have more injuries than we would have imagined and it would be cool to have another midfielder in, of course. Then there is also another fact that I am not in charge of what we can spend. That's the situation."

Nebyt Kloppa, tak pod soucasnym vedenim bychom nehravali ani LM

Reagovat
Swarley

Tak zase dneska je dost velka sance, ze se hrat nebude

Reagovat
fff

Pekne 0-3 kontumacia v takom pripade snad.

Reagovat
Swarley

jako bylo by to idealni, at to jde co nejvic videt

Reagovat
Swarley

Ale znas to, prachy predevsim, tak se to jen odlozi

Reagovat
iamek

Berem

Reagovat
fff

Necakal som chalpci, ze budete so mnou suhlasit .

Reagovat
Swarley

Pokud by to melo znamenat konec Glazeru, tak komtumujme klidne celou sezonu

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

možno by to bol nakoniec aj prijateľný výsledok oproti reálnemu, ktorý hrozí

Reagovat
Swarley

Vsak ti se do protestu taky zapoji, sice jen kvuli tomu, at se vyhnou ostude, ale i to se ceni...

Reagovat
mithro

ok

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

jedine v takom pripade to ma cele zmysel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

Akože naozaj či sranduješ?

Reagovat
Swarley

Tak pise se o tom, ze protesty jsou v planu... Jak minule bude snaha zablokovat prijezd hracu vubec na OT... Tezko rict na kolik je to pravda a jak velke to bude...

Reagovat
LAM

Tak když se to ví, tak tam poslat policii a když někdo bude dělat problémy, tak prostě mlátit obuškama hlava nehlava ne?

Reagovat
Swarley

Za komousu to mozna tak jednoduche bylo

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje, výmluvy přichází.

Reagovat
fff

Akurat som to sem isiel davat. Ze Klopp chce zaloznika bolo jasne uz ked sme riesili Tchouameniho (ci jak sa to pise).

Zatial som zachytil rumours

- Caicedovi, Brighton

- Ramsay, AV

Zaloznika potrebujeme, o rok budeme potrebovat 2 ci 3, tak snad kupime jedneho rovno uz teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni větší minutáž dostanou Bajcetic, Jones, Elliott, Clark a Carvalho. Hodně pochybuju o tom, že by Liverpool koupil 3 nové záložníky.

Reagovat
O.Giroud

Tak to rip, som fanusikom davania sanci mladym ale vsetko s mierou este ak chces bojovat o trofeje. Niekedy je proste lepsie to riesit hostovackou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to upřímně líbí a myslím, že i tak má Liverpool šanci na trofeje. Klopp je bůh a i s Elliottem, Jonesem a Carvalhem dokáže hrát o titul. Bajcetic a Clark mají ještě tak rok nebo dva čas.

Reagovat
O.Giroud

No neviem preco prave Jones, ktory uz hra 2 roky uplnu tuzku a take hostovanie kde by hral kazdy zapas by mu dalo viac, ale ok. Ja by som tiez bol rad keby stacil Jones, Elliott a Carvalho, ale moc tomu neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať už hraje jakkoliv, tak s ním v sestavě Liverpool pořád poráží většinu týmů. I dnes bude Milner, Henderson a Elliott stačit na United. Já tím jen chtěl říct, že Klopp je prostě super trenér a i přes to, že Liverpool tolik neinvestuje, tak šanci na trofeje má.

Reagovat
JessePinkman

Ty vole, ty jsi snílek, to se mi líbí.

Ale jo, příští zápas bych klidně zkusil zálohu Fabinho, Elliott, Carvalho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to chce nejdřív chápat text, víš. Když nepochopíš dvě věty, tak je to pak hodně složité.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zálohu Fabinho, Elliott, Carvalho bych viděl rád.

Reagovat
avicii

O Caicedovi som toho tiež dosť videl ale asi fakt len blbý bulvár

Reagovat
fff

NEW: Liverpool have decided not to re-enter the transfer market to bolster the midfield department. #lfc [james pearce - the athletic]

Ked to Pearce popiera tak je velka sanca, ze sa nieco riesi .

Reagovat
O.Giroud

V tom prípade nechápem prečo si nechávame utiecť hráčov zadarmo a možno Keita s Oxom budú ďalší.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt k smíchu , net spend na 5 milionech

Reagovat
martin.b

máme 7-8 hráčů na tři posty v záloze, okej nejsou všichni top, 3 dost sklenění, ale to že marodí neznamená, že vypadnou z účetnictví a my můžem přivíst nový :D když už, tak bych vedení včetně coaching staffu kritizoval za to, že neumí občas upřednostnit business a Keity a Oxe se nepokusili zbavit. btw City mají do tříčlenné zálohy asi 5 hráčů, rozdíl je v tom, že u nich nikdo moc nemarodí..

Reagovat
fff

Fabinho - zdravie relativne v pohode, kvalita na zaklad

Thiago - zdravy 1/2 casu, kvalita na zaklad

Hendo - zdravie relativne v pohode, kvalita na zaklad/lavicka

Keita - zdravy 1/2 casu, kvalita na zaklad

Ox - zdravy snad 1/4 casu, kvalita max na lavicku

Milner - zdravy, kvalita na lavicku

Elliot - mimo toho zranenia byva zdravy, kvalita na zaklad/lavicku

Jones - zdravie tiez otazne, kvalita na lavicku.

O rok pojde podla mna takmer urcite Ox (mal byt prec uz davno) a pojde aj Milner zrejme uz, je otazne, ci predlzi Keita.

Budeme o rok potrebovat 2 zaloznikov, pricom aj s ohladom na tie zranenia/kvalitu v zalohe podla mna potrebujeme jedneho uz teraz.

Reagovat
martin.b

jo souhlas se vším, bude dost záležet co taky letos předvedou Curtis s Harveym, protože celá top trojka s námi bude ještě příští rok + otazník u Keity, jestli prodlouží. Teoreticky totiž budem mít pořád 6 záložníků co mají kvality na to nastoupit v jakkoli důležitým zápase, proto spíš čekám jedno větší jméno + větší prostor mladým. Chtěl jsem jen říct, že bych stejně jako většina rád přivedl top CM + backup za Fabinha, ale je potřeba taky myslet na to, že mít na pásce 10 záložníků je úplnej nonsense.

Reagovat
martin.b

a úplně bych nezapomínal na útok, tam to taky není úplně růžový... máme tam 5 hráčů, loni jsme měli 7, např. domácí poháry letos budou asi velký špatný pokud nebude luck na los a obecně budeme asi dost závislý na Salahovi s Diazem. Bobby vůbec nevím co od něj čekat letos, Jota bez pre-season se rozehraje tak v listopadu, Darwin si to teď vyžere a Fabio je šikovnej, ale spíš CAMko a body od něj čekat zatím asi nejde.

Reagovat
fff

Arsenal transfer priority is Pedro Neto. Discussions for over a month - #AFC to Jorge Mendes, Mendes to Wolves. #WWFC don’t plan to sell 22yo winger yet + Arsenal can’t spend excessively so deal not easy. But interest concrete & unanimous

@TheAthleticUK

Reagovat
Mastný Chobot

Za dobré peniaze by bol fajn posila, ale nechápem, ako môže byť krídlo našou hlavnou prioritou, keď sme 2 zranenia od Elnenyho v základe. V mojich očiach je CM značne pálčivejšia pozícia než krídlo, a to aj v prípade Pepeho odchodu.

Reagovat
LaVolpe

Tielemans snad vypadá jako done deal.

Reagovat
Mastný Chobot

Práveže vôbec. Môj skromný tip je, že sme sa s ním dohodnutí na prestupe zadarmo za rok a teraz už na to nebudeme tlačiť.

Reagovat
tweek

Reagovat
tweek

Nebo v zimě za pár korun.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EZ

Okrem lakongu a oleksa tam nezaskoči aj esr alebo ten novy chalaň z portigalska?

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Odegaard ako ESR alebo ten 35-kilový chalaň z portugalska, ale žiaden tam veľmi nepresvedčil. Ono ani lakonga veľmi nepresvedčil a Elneny je prinajlepšom priemerák, takže ak Zinchenko nie je žitomirský Makelele, tak sme na tej pozícii slabí.

Reagovat
Trand

Žitomirský Makelele zní super

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
VasAFC

Tak jako backup na CM asi přišel Vieira. Takže bych spíš pochopil DM a tam se asi počítá s Lakongou? Nevim. No v případě odchodu Pepeho /což vypadá jako hotová věc/ se opravdu nabízí spíš křídlo.

Reagovat
Nikikrew

Uprimne si myslim ze Lokonga pojde na hostovacku, nekopne si ani cez El nenyho. Ten Tielemenas vujde posledny prestupak docela tomu verim

Reagovat
mr.Silver

EXCLUSIVE “I expect Tielemans is one to watch until the end of the market. Leicester know that proposals could come, and Arsenal have been interested since May...” - @FabrizioRomano

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
VasAFC

Ale proč furt v tom případě točíte o Tielemansovi. To by byl backup za Xhaku. On přece není defenzivní. Takže to problém s backupem za Parteyho neřeší.

Reagovat
mr.Silver

My nehrajeme na DM.

Reagovat
VasAFC

Jasne, ale Partey ma nejake defenzivní ulohy. A to prece Tielemans nezastane.

Reagovat
Mastný Chobot

Defenzívne majú so Xhakom podobné úlohy, rozdiel je v tom, že pri ofenzíve Partey ostáva vzadu a rozbieha rozohrávku zozadu, zatiaľ čo Xhaka chodí viac dopredu a dokonca robí nábehy do vápna. To, čo hrá Partey, by vedel spolu so Xhakom zahrať aj Tielemans, o tom som presvedčený.

Reagovat
VasAFC

No proti Bournmouthom a podobně bych tomu i věřil, ale proti top 6 mám obavy že by tam hořel jak papír. Neříkám ať přivedou ještě záložníka. Ale někoho víc typově podbného Parteymu.

Reagovat
oddy

Já bych teda řekl, že jo viz https://www.reddit.com/gallery/wte4mu

I v těch zápasech je vidět, jak Xhaka i Ode chodí mnohem víc dopředu a Partey zůstává vzadu.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
mr.Silver

Pro oba - to že hraje toho zataženějšího neznamená, že je to DM, i když má samozřejmě i defenzivní úkoly (stejně jako Xhaka). My bráníme celým týmem, posouváme se bloky a tu roli DM plní také Zinchenko, který si s ohledem na Martinelliho dvojí plíce, může dovolit bossovat spíše se zálohy než z LB.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Jasně že je Partey DM, "bránění celým týmem a posouvání bloků" jednak nevyjadřuje nic nestandardního a jednak to nesouvisí s jednotlivostí rolí. Zinchenko hraje centrálně bez míče jedině při counterpressu, jinak se přesouvá hned na LB.

Reagovat
Golasso

Neto by byl fajn posila i za nedobré peníze, ale ta záloha mě taky štve. Jestli se někdo z dvojice Xhaka-Partey na dlouho zraní nebo půjde do tepláků, tak nám to zase podělá sezonu. Leda bychom počítali se záskokem Whitea v záloze.

Reagovat
Mastný Chobot

Vidíš to, na možnosť, že Partey pôjde černieť som aj zabudol. V tom prípade sme v prdeli. S Whiteom, Lokongom alebo Elnenym v základe na CM sa nedá hrať o LM.

Reagovat
oddy

Já myslím, že třeba s Elnenym dá. Loni ke konci jsme s ním zvládli vyhrát na West Hamu či Chelsea a ve finále jsme o LM loni přišli jen o 2 body. A je otázka, jak by tam hrál White, já bych mu celkem věřil. Do toho si připočti to celkové zlepšení týmu oproti loňsku a fakt, že Chelsea i United zatím vypadají všelijak.

Reagovat
Golasso

Elneny dokáže zahrát dobře pár zápasů, ale pak rychle spadne do podprůměru a nedá se na něj spolehnout. Proti týmům, co přijedou hrát ofenzivně to ještě jde, protože zápas plyne nahoru a dolů i bez něj a on si může hrát to svoje, ale v momentě, kdy musíme tlačit na výsledek proti bránícímu týmu, je Elneny strašně frustrující hráč. On vypadá, že veškerou energii a soustředění vynaloží na to, aby nahrával dozadu a do stran. Nulová přidaná hodnota fyzicky i technicky.

Reagovat
mr.Silver

I to se už loni změnilo, začal hrát odvážněji, já jsem byl hrozně překvapený, jak velký má přínos v budování útočné fáze. Arteta ví co dělá.

Reagovat
oddy

Reagovat
Golasso

Rád se v tomhle ohledu spletu a Elneny příjemně překvapí, no moc tomu nevěřím. Co si pamatuju, tak měl pár záblesků, ale nic co by se konzistentně kvalitou blížilo Parteyovi nebo Xhakovi. Arteta z něj ždíme maximum a ten sešup kvality je i přesto moc velký.

Reagovat
Trand

Souhlas, Elneny je slušný proti útočným týmům, ale jakmile bude tvorba hry na nás, tak to bude trápení.

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Nebude, tam je hodně nástrojů.

Reagovat
mr.Silver

Xhaka - Partey

Elneny - Lokonga

Zinchenko - Tielemans

I bez Tielemanse máme vše pokryto, Lokonga a Elneny nejsou sice hráči pro Arsenal, ale lokonga má dlouhodobou smlouvu a Elneny dostal extension, Arteta s nimi počíta, tedy nevidím důvod, abychom kupovali dalšího hráče (který si při zdravém Xhakovi a Thomasovi prostě nekopne).

Křídlo je naprostá priorita, pokud odejde Pepe (což je už asi jistota), potřebujeme i se začleněním Marquintose jednoho hotového hráče.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea má na 2 posty Kanteho, Kovačića, Jorginha a Loftus-Cheeka, Tottenham má Bentancura, Bissoumu a Hojbjera. Kvalitou úplne inde ako my.

Reagovat
Mastný Chobot

Minimálne 3 kvalitní hráči na 2 CM posty sú základ. My máme dvoch, z toho nad Parteyom visí Damoklov meč. To je jednoducho málo.

Reagovat
mr.Silver

Však podle mě je ten Tielemans done deal, jinak by už byl někde u konkurence. Všechny reporty se shodují, že už jsme s ním domluvení, a čekáme pouze na konec sprna. I bez něj máme kvalitu srovnavatelnou s Chelsea a Spurs,

Reagovat
Mastný Chobot

Ja sa skôr bojím, že sme s ním ústne dohodnutí na prestupe po konci zmluvy za rok, inak by mi nedávalo zmysel odkladať dohodnutý prestup na koniec prestupáku.

Reagovat
mr.Silver

Však my musíme prvně dočistit ten bordel v kádru, ještě nám tam straší Bellerin a AMN, pokud ty dva někomu prodáme / pošleme na hostovačku / rozvážeme smlouvu, tak bude místo i na nové CM.

Reagovat
Robertson

Zmysel je v tom,že Lester chce "veľa" peňazí, lebo ich potrebujú, no zatiaľ nikto neakceptoval túto sumu, a AFC sa ju snaží tlačiť dole postupujúcim časom...on predĺžiť zmluvu nechce, Lester ho zadarmo pustiť nemôže...myslím,že sa AFC snaží hrať hru, ktorú práve s nami hrajú iné kluby ohľadne našich hráčov s rokom do konca zmluvy

Reagovat
LaVolpe

To by mě zajímalo, jaký je důvod čekat na konec srpna.

Reagovat
mr.Silver

Tlak na Foxes, aby slevili z finančních požadavků, vyčištění kádru od nechtěných hráčů, hledání alternativ.

Reagovat
Blbos_Dlaha

to absolutne nedava zmysel vsak foxes ho nepustia v posledny den prestupaku ked nebudu mat nahradu.

podla mna sa rata s tym ze pride o rok zadarmo, lenze to je dost risk lebo moze prist nejaka chelsea alebo podobne muzstvo a preplatit ho. podla mna sa mal kupit uz davno.

Reagovat
mr.Silver

Proč by ho neměli pustit? Foxes nejsou tým, který by si mohl dovolit nepříjmout 25-30m, Já si jsem naopak téměř jistý, že jim odejde ještě Fofana, Tielemans a možná Maddison.

Reagovat
Trand

A v Tielemanse moc nevěřím, je kolem toho podezřelé ticho. Šly zprávy, že jsme si jistí, že ho získáme na konci přestupního období, ale to už bylo víc než měsíc zpátky. Od té doby žádný progres. A nemyslím si, že bychom koupili křídlo i hráče do zálohy.

Reagovat
SunFells

Jednoduché počty ve skutečnosti.

Reagovat
Mastný Chobot

Načo vlastne diskutovať, keď máme teba

Reagovat
SunFells

Heh, sčítat v jednotkách určitě zvládneš.

Reagovat
Robertson

Ale to sme zároveň 2 zranenia od 0 priamych alternatív na krídla...Saka a Martinelli nemajú adekvátnu alternatívu...podľa mňa, už Arteta nechce na krídla len náhradu z núdze, ESR,Zinch,Vieira,Odegaard, ale priamu alternatívu...ukazuje sa, že Marquinhos by mohol byť alternatívou na RW, ale potrebuje to poistiť jedným krídlom na LW, ktoré zvláda aj RW...preto Pino,Neto,Diaby,možno Gakpo,už vraj aj Mudryk ...CM - Partey,Xhaka,Lokonga,El Neny,z núdze AMN,White,Holding... zároveň netvrdím, že Tielemans by sa nezišiel

Reagovat
mr.Silver

No to by byla paráda

Reagovat
SunFells

Jeden z mých oblíbenců Ale načasování se po prodeji Gibbs-Whitea zdá špatné a Pedro ztratil po zranění trochu ze své dřívější explozivity, takže se celkem divím.

Ten rozdíl v představách obou stran je ale dost velký, tak jsem zvědavý na alternativy.

Reagovat
cristiano.K.

OT: Už je definitivní, že O2 nebude mít PL na svých obrazovkách?

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že už to nezískají. Ale definitivní to asi není..

Reagovat
Cobra

Natahují ten termín co to jde, jen kvůli tomu zatím držím ten vyšší balíček. Amatéři

Reagovat
Miguel19

Já mám Skylink + O2 no. Ti mi dali teďka na 2 měsíce ten nejvyšší balíček zdarma, což dali asi všem...

Reagovat
Cobra

Na ten vyšší balíček už jim neskočím. Minule jsem byl půl roku líný ten vyšší balíček zrušit, i když jsem ho vůbec nevyužil.

Reagovat
Miguel19

Já to O2 držím kvůli LM a ostatním ligám...ty nevím jestli jsou na Skylinku..

Reagovat
Jardin

taky to mám stejně, na Skylinku v tom sportovním balíčku je jen Canal+ Sport a ČT Sport, LM/EL/EKL jedu přes o2.

Reagovat
Nuno čomes

Na skylinku toho moc není.

Reagovat
BaggioRoberto

Je tam toho dost. Krome canal + i nova sport, sport 1,2, eurosport. Ale to je v drazsim balicku. Ja jsem si koupil jenom ten za 190 na PL a ostatni ligy koukam normalne na tipsportu. S PL byl problem, ze mi nesli v nove sezone spustit ani streamy.

Reagovat
mr.Silver

OT: Koukal už někdo na House of Dragon?

Reagovat
patas92

Docela good

Reagovat
r.mrazik

Ještě ne...teď Sandman.

Reagovat
nani92

nie, radšej Echoes

Reagovat
Bandita_Harry

Koukal, ujde to zatial len jeden diel tazko sudit, ale na GoT sa to chytat asi nebude minimalne postavy

Reagovat
vodka

Mayor of Kingstown, Black Bird a Sandman

Reagovat
EXoRcIsT

mayor of kingstown

Reagovat
Euphael

je to vsechno na HBO nebo kde?

Reagovat
EXoRcIsT

podla mna to bolo super a velka spokojnost zatial

Reagovat
Miguel19

Tak Alonso nakonec zůstane

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz pozerám, že som vo fante nechal Rogera Sáncheza a Rodriga na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Som rád, že si si v rámci svojho plného kalendára našiel čas na reakciu

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe vždycky <3

Reagovat
mul

Trippier a Saint - Maximin u mna

Reagovat
FUnk

to byl melo byt spise s newcastlem. Ale dobry

Reagovat
formic81

jinak Balogun ve Francii zari, videl jsem jeho highlight ze vcerejsiho zapasu a kdyby nemel dementy spoluhrace, tak ma 1+3. Hraje velmi sebevedome.

Reagovat
SunFells

Radost slyšet

Reagovat
iamek

Hraje fantasticky. Tyhle hostovacky nám chybí a x let se nesmyslně soustředíme jen na Champ.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ono reims je tým plný mladíku talentovaných...ten tým obecně za moc nestojí tam žádné hurá kvalitní spoluhráče nebude mít s tím počítej

Reagovat
Miguel19

Emerson Palmieri to West Ham, here we go! Full agreement reached on both clubs and player side - been told that deal valid until 2027.

Fee agreed with Chelsea for £13m fixed plus £2m in add-ons. #CFC

Understand first part of medical tests will be completed today.

Reagovat
Miguel19

K nám Auba za 22+5.

Reagovat
PanAu

To bude krásný koukat, jak se střídají v zahazovani šanci Auba, Sterling a Kai

Reagovat
PanAu

A jinak od Barci skvělý deal, prekecat Arsenal ať daji Aubu zadarmo, prekecat Aubu, ať hraje za suchý z nosu a ze mu to po roce navýší a po půl roce ho prodat za 22

Reagovat
SunFells

Arsenal překecával Barcu Krásně jim to vyšlo, když se takhle zapojila Chelsea.

Reagovat
Mastný Chobot

spolu dokážeme aj z Barcelony spraviť kráľa vyjednávaní

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne neviem určiť, kto sú väčší hlupáci - či my za to, že sme ho pustili zadarmo a ešte mu prispievali na plat alebo vy za to, že zaňho dáte toľko peňazí

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně vy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
FUnk

fcb za nej neco dostane, to se o vas rict neda

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
iamek

Upgrade jako kráva, ale částka vysoká no. I když vám to může být fuk.

Reagovat
vitasrp

Když to bude upgrade, tak to vem čert. Ale je velká otázka, jestli to v tý Chelsea vůbec nějaký upgrade bude.

Já budu doufat, že ano, protože jinak jsme v prdeli.

Reagovat
Front hell

časy se mění,teď k vám budeme posílat trojské koně my

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad skončí jak Giroud a ne jak Willian

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LokoLFC

3. zapas, 3× inkasovany prvni gol... na zacatku nas United totalne prejeli... po sezone, kdy jsme mohli vyhrat vsechno, budeme bojovat o Ligu Mistru...

Reagovat
smazaný uživatel

*o záchranu

Reagovat
Seydou Doumbia

až přílíš velké přizdisráčství tady od fanoušku liverpoolu...kurva schopte se trochu lidi

Reagovat
Eichel

Reagovat
frezi

len ono to nie je 3. zápas v rade, ale už nejaký 7.-.8., ked počítame minulú sezónu.

Reagovat
O.Giroud

Tak si to rozdame o zachranu len s Evertonom, no a co.

Reagovat
Igner Farnsworth

Stejně jsme ten titul nechtěli

Reagovat
Salfovic

Hned se projevila vítězná mentalita Casemira.

Reagovat
Tomanatura

Bruno uplne top leader vykon, jeho nejlepsi zapas za strasne dlouhou dobu. Byl uplne vsude, provokoval soupere, rval se. Nebyt te simulace, tk toto je presne kapitan, co Unitef poteebuje.

Reagovat
Grahf

však bol najhorší na place, dojebal strašné množstvo prihrávok, strácal lopty a ešte k tomu simuloval

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Tomanatura

Fakt bych ti pral se podivat na nejaky sestrih vsech jeho akci v zapase

Reagovat
Seydou Doumbia

ale bosák říkal že byl dobrý...teda co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
C0br

Reagovat
vladdar1349

si opity ? Bruno hral strasne, nic mu nevychadza a robi zo seba saska tym simulovanim, a nebyt Lisandra tak konecne da gol, akurat ze do vlastnej brany

Reagovat
Mastný Chobot

ešte ho pochváľ za simulovanie teda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nuno čomes

Pokud má ten borec x let sklony k simulacim, tak kapitán fakt nee.

Reagovat
cristiano.K.

toto jsou hodnoty MU

Reagovat
REPLIKATOR

Obrovská ostuda prohrát s posledním týmem tabulky Klopp by se měl profackovat, hlavně za Milnera v sestavě.

Reagovat
LokoLFC

No profackovat by mel VVD a celou obranu. Nam da gol naprosto kazdej...

Reagovat
Seydou Doumbia

sračka stará ale když tam nemáš koho dát...

Reagovat
cristiano.K.

Fabinho

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebyl lehce zraněn ?

Reagovat
Beči

Jo no, on si Klopp do středu zálohy fakt může vybírat, když je polovina kádru zraněná Profackovat by se měla především obrana.

Reagovat
JessePinkman

Fabinho byl zdravej a i když taky není v nejlepší formě, tak postavit Hendersona a Milnera vedle sebe je prostě vražda.

Reagovat
Beči

Tak Fabinho první dva zápasy neodehrál moc dobře, proto ho Klopp nechal na lavičce.

Reagovat
Busby babes

uzasny vysledek, se kterym jsem teda absolutne nepocital. Stoperi vyborni, Malacia taky, Scott hral fajn prvni polocas, druhej se mirne vytratil. Martial po prichodu vybornej.

Takhle bychom meli hrat dal. Ronaldo proste neni hrac do zakladu pro ETH.

Na druhou stranu ted bude posledni tyden, kdy se nehraje v tydnu az do MS. Takze rotace prijde. ETH dokazal ten tym vyborne pripravit. Skoda jen tech nervu v zaveru no.

Reagovat
vilp

Toho Carvalha je velká škoda, jestli mu i s takovou marodkou bude dávat 10 minut každý zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti Fulhamu a CP naopak špatná camea, nicméně šanci určitě dostane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Při troše štěstí to zase mohlo být s remízou, United zase nic tak extra nehráli, nicméně i tak fair play to them (až na Fernandese).

Je tu krize, titul se vzdaluje mílovými kroky, naopak boj o top 4 se nebezpečně přibližuje...

Reagovat
LokoLFC

Tvle jakej titul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mehhh, pořád je teprve 3. kolo, snažím se být trochu optimistický

Reagovat
LokoLFC

Ja taky, proto cekam tuhej boj o top 4...

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Beči

Klid, jsou za námi jen tři kola.

Reagovat
Registrujisejenproto

United nehráli zle na jejich standard, ale fair play to them??? co to je zase za kec?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vyhráli po těžké situaci, kdy měli 0 bodů a de-facto i 0 gólů na svém kontě, snažili se a vzali to jako derby.

Reagovat
Registrujisejenproto

OK sorry, mě zmátlo že jsi to spojil s Fernandesem, tak jsem myslel že opravdu mluvíš o fair play (což by bylo mimo, takový Martinez byl taky na přesdržku), a ne jako že jim dáváš kredit za výkon :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, tak s týmto som neozaj nerátal. Premier League, no

Reagovat
hona.kub

hlavně ta mela co tu začne, moc se na těšim

Reagovat
nani92

Dámy a páni, dnes začala éra legendárneho Erika Ten Haga

Reagovat
Bandita_Harry

Vsetci sa na nu tesime

Reagovat
LokoLFC

Fernandes je nejvetsi pica v PL. A pak me pobavil ten Martinez, kdyz do nej strcil 40 kg tezkej Carvalho, jak sebou ten dement hodil a svijel se. Je smutny, ze jsme tak v prdeli, ze nas takovy mockozrouti porazi...

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Ligter

bizár výsledek, čekal jsem průser

Reagovat
Ligter

a iamek šel do kina

Reagovat
iamek

Od 47 minuty jsem už Koukal

Reagovat
Ligter

Reagovat
lofin9

Na futbal ci na ten film?

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Vlkoslav

účkaři by ho asi měli posílat častěji do kina, ten už za lístek platit nebude...

Reagovat
hona.kub

https://images.app.goo.gl/gQ8brYvXBdD136719

teď tu začne teprve sranda :)

Reagovat
SunFells

Sympatie musí jít stranou a sobecky každé oloupení Liverpoolu o body týmy ze spodky tabulky beru

Reagovat
Steven666

2 veci sú po dnešku jasne, Maguire sa do základu už neprebojuje a PL túto sezónu bude hádam najzábavnejšia za ostatné roky.

Reagovat
Salfovic

City v suchém triku. Ale to ostatní bude asi hodně vyrovnané.

Reagovat
Seydou Doumbia

stačí aby se varan zranil a je tam zpátky...klíd

Reagovat
kissak

mohl by jít zase o dům dál

Reagovat
Vlkoslav

ve fante uz jsem ho vymenil za Salibu po prvnim kole hahaha, ale i tak se citim naivne, ze jsem ho doopravdy picknul, sice jako posledni volbu, ale i tak...

Reagovat
vceradnesazitra

Takhle slabý loserpool jsem dlouho neviděl. Letos to bude boj o 6. místo

Reagovat
nani92

Klopp po Dortmunde dostava do bojov o záchranu aj Liverpool

Reagovat
Beči

Reagovat
Luc-Luc

spatny, opet...se zalohou Hendo, Milner, Elliot to nebude dobry nikdy, jak prisel napul zranenej Fabinho a Carvalho, tak uz to bylo lepsi a s trochou stesti jsme to mohli zremizovat, no nic, boj o top4 letos a bude hodne zalezet kolik toho odehraje Fabinho a Thiago

Reagovat
Garbicz

Ale hovno budete nejhůř druzí a víte to všichni tak proč ty kecy pořad

Reagovat
Ranoth

len sa musime vymotat stych zraneni

Reagovat
SCELO

bodaj by si mal pravdu....

Reagovat
Wazza228

Stačilo jen, aby se do sestavy vrátil Martial Každopádně super výkon. Nějak díky Shawovi nejsem zvyklej, že by levej bek tak makal. Jsem rád, že jsme to zvládli, ale derby jsou zrádný. Takhle musíme hrát i proti Brentfordu a jemu podobným týmům. Snad ale výhra tým namotivuje a budeme v tom pokračovat.

Reagovat
fenixLFC

solidny trapas, to sa neda nijak obhajit prehrat s takymito matlakmi, to chce hodne umenia.

Reagovat
Pigeon

A vy prohrali s matlakami...

Reagovat
FUnk

zacatek sezony jak hrom, tohle bude zajimava sezona. PL

Reagovat
Allianz_Arena

Pokud Liverpool do cca 10. kola nabere ztrátu na City, tak to moc zajímavé nebude

Reagovat
avicii

Arsenal vyzerá zatiaľ veľmi dobre ale jak bude liga naslapana tak City tento rok podľa mňa titul s predstihom

Reagovat
FUnk

bohuzel city si pojede svoje a letos to vypada jako boj o druhe misto

Reagovat
stiflerovamama

Hnus. Kto by to bol povedal, že titul sa nám vzdiali už po troch kolách s takýmito súpermi. Ten tým vyzerá nepripravene, aj v zápase s Fulhamom kde sme nemali zranených. Ak neprivedieme posilu do zálohy tak nám neverím ani na top4. Toto vyzerá na kŕč ako v sezóne bez Virgila.

Dnes odovzdaný výkon, veľká nekvalita od väčšiny hráčov ale čo ma sralo najviac tak to bola naša reč tela kde ani nevyzeralo, že by sme s tým výsledkom niečo chceli spraviť a vyzerali sme ako sme ešte hrali priprávny zápas proti výberu z Bangladéžskej ligy. Jediný Elliot sa ponúkal, skúšal niečo vymyslieť a to je smutné.

Milner otrasný, Hendo pri tom druhom góle ako od radiatora, rovnako smiešny pri tom druhom góle boli Virgil s Gomezom. Dnes aj Virgil tragický, Trent tragický, Firmino mi príde, že si príde zaťukať na ulicu s kamarátmi, iba sa tam motá.

Nemám z toho tímu vôbec dobrý pocit, po dvoch stratách to dnes chcelo správnu reakciu a namiesto toho sme sa dočkali takejto sračky proti tímu, na ktorý toho zas až tak veľa netreba.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
SCELO

Reagovat
LeonardoUžoa

To je tak když si myslíte, že je Salah top star týmu, ale byl to Mané.

Reagovat
SCELO

ty zas vies

Reagovat
LeonardoUžoa

ok no. Ale Mané>Salah

Reagovat
SCELO

mane pre bol pre LFC klenot, ale obaja aj mane aj salah vedeli zahodit tutovky, salah mal vacsinuu lepsie cisla, to neznamena samozrejme, ze bol platnejsi pre tim, ale doteraz si dobre pamatam obdobie maneho, kedy hral ako postihnuty ani loptu po zemi nevedel spracovat, a uz aj minulu sezonu ten prinos nebol taky, aky by tim potreboval, jeho odisiel bolo spravne rozhodnutie, LFC avsak bez thiaga v zalohe biedne, eliott sam nestaci a carvalho hra 20 minut....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Benzema

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
stiflerovamama

A teda ukazuje sa, že tá defenzíva bez Matipa je o triedu horšia. Keď tam sú spolu Trent s Gomezom vždy to smrdí prúserom.

Reagovat
danielfc

akurát že včera to nešlo najme VVD :-(

Reagovat
avicii

No kríza jak hrom, ktorú znovu podčiarkuje ako naposledy veľká marodka, v čase keď sa strieda až 5 hráčov tam nemáme ako velkoklub dat veľkú kvalitu.. United bojovali a behali inak ani veľa nepotrebovali na nas.. A to je fakt smutne.. Potrebujeme dostať hráčov do zdravotného poriadku a ostatný začať makať.. Par problémov sa dá riešiť aj na prestupovom trhu ale to nečakám

Reagovat
Zaschrona

First top-flight season since 1911/12 that both EFC and LFC have failed to win their first three league games

Reagovat
iamek

Olympique Marseille are set to sign Eric Bailly! Closing on agreement on personal terms too, after deal agreed with Manchester United on loan with buy clause mandatory if OM will be in UCL next season

If final details are resolved, Bailly will fly to Marseille tomorrow.

A Phil Fucking Jones zase zůstane co?

Reagovat
Mato178178

za kolko ho pustime ? .. tak za patku? a stavim sa ze bude ich najlepsi stoper

Reagovat
iamek

Zatím se nepíše. Psalo se akorát, ze chceme 15, ale to pochybuju. Budou platit 100% platu aspoň. Kdyby byl zdravý, tak i u nás by patřil k tomu nejlepšímu.

Reagovat
andkoo

dakde som cital 10M, ale bohvie ci to beru aj s tou hostovackou alebo je to za prestup

Reagovat
iamek

I to je ok. Hlavně se toho zbavit

Reagovat
Sandstorm

Phil je miláček.

Reagovat
Dawon

To mi do prdele nerikejte, ze neni na svete jediny tym, ktery neni schopny Baillyho natvrdo koupit okamzite tohle leto Zatim je Murtough fakt naprosto pro smich, jestli tam na pristi rok neprijde nekdo, kdo je na te pozici provereny a schopny, tak se v tom budem na prestupaku dal placat.

A jestlize nejsme schopni prodat ani Baillyho, tak u Jonese to asi opravdu nehrozi uz vubec

Reagovat
Grahf

ETH: "they can play fucking good football"

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Blbos_Dlaha

Myslim ze United zaslúžene. Ale Fernandes mal ist na 100% von. To je neskutocna spina. Ako fskt takýchto skurvencov by som bil do hlavy. Najvacsia mrdka v PL a to konkurencia nie je uplne mala. Hnus

TAA tiez mohol ist von este v prvom polcase. Šialený vykon...

Zapas dobry paci sa mi PL tuto sezonu a co sa mi paci najviac su rozhodcovia. Hlavne to ze pustaju hru ako je to najviac mozne

Reagovat
LyEX

Fernandes a ten nový Martinez prebrali štafetu kto zo seba urobí väčšieho kokota, strašne mi pripomínali Suareza na jeho vrchole zmrdskosti.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Nikikrew

Pozrel som tvoje obľúbené tímy a keď sa pozriem na tvoj nick tak som akýsi zmätený

...

Reagovat
Blbos_Dlaha

Preco? :) Milujem PL. A Arsenal je od dectva srdcovka

Reagovat
Nikikrew

A vedľajší Tottenham? To sa aj dá?

Reagovat
krisa

a víš že dá. Fandím Arsenalu skoro 30 let a syn si jak na potvoru vybral Tottenham. Vždycky budu chtít, aby vyhrál Arsenal a byl na tom v tabulce lépe ale pořadí 1.Arsenal 2.Tottenham by mi vůbec nevadilo. OK, nebo reálněji, oba ve čtyřce by mi taky nevadili

Fakt to nemám tak, že je přece musím za každou cenu nenávidět

Reagovat
Mastný Chobot

heh, tak ty si Janyho tatino?

Reagovat
lofin9

to by hodne vysvetlovalo no

Reagovat
Čenda

Reagovat
krisa

ne, synátor sem zatím nepřispívá

Reagovat
Blbos_Dlaha

podpasovka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
SunFells

Pod Arrym a Pochem se jim sem tam dalo fandit.

Reagovat
Nikikrew

Jasne ved v pohode su take rodiny kde to je takto rozdelene. Len mat hlavny Arsenal a vedlajsi tim Tottenham vidim asi po prvykrat

Reagovat
icemike

Však pro celou PL je Tottenham vedlejší...

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
SunFells

A ještě toto no, je to takový šedý tým že tolik nemůže dráždit.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Blbos_Dlaha

jasne. Titul Arsenal a Spurs United Pool v top 4 a som spoko

Proste len nemam rad umeliny a ropakov

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Registrujisejenproto

snad ten titul tuto sezónu urve aspoň ten Arsenal

Reagovat
Blbos_Dlaha

ale neurve City to da s prstom v prdeli

Reagovat
LyEX

Bez Maneho je cítiť rozdiel a hlavne bez Thiaga tá záloha vyzerá veľmi priemerne. Naopak United bez Maguira, ktorý by im tam vytváral chaos vyzerali parádne, za mňa najlepší hráč Malacia, výborný výkon.

Reagovat
vrabejka

Manchester luxusní výkon zasloužené vítězství. Pro ně určitě jeden z nejlepších zápasů roku. Líbili se mi jejich rychlé útočné akce. Jejich hra měla spád, drajv, energii, byla tam emoce, bojovnost a vášeň. V defenzivě neskuteční, navíc tentokrát i bezchybní. Nevím co s tím týmem Ten Haag za ten týden udělal ale vyhrabali se z toho dna fakt neskutečně.

Teď co říct k Liverpoolu. Když jsem viděl tu zálohu, čekal jsem trapenku ale tohle byl extrém. Nešlo nám absolutně nic. Hořela obrana, záloha směrem dopředu nula, ofenzíva totálně vypojená. To co měli ve své hře United nám strašně chybělo. Žádný drajv, chuť něco s tím zápasem udělat, nebylo tam absolutně nic. Možná za to budu lynčován sále s Milnerem a Hendersonem v základu nemůžeme bojovat ani o TOP 3 ne tak o titul. Pokud nepřijde záložník, nemůže být tato sezóna úspěšná. Buď Klopp ustoupí ze svých zásad, vezmeme aspoň toho Tielemanse a ještě.budeme moct.napravit škody. Nebo se rozhodne obětovat tuto sezónu, aby příští léto možná získal Bellinghama. To by byl sakra špatnej signál.

Ještě jednou gratuluji Manchester, jejích výkon byl vážně dechberouci.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Tommy$

Kloubouk za to, že to umíš takhle přiznat

Reagovat
Sandstorm

Ronaldo by měl odejít. A kyselý ksichty Shawa a Maguirea stály za to. To budou takový tři trouble makers když nebudou hrát.

Dnes týmový výkon, obrovské nasazení a bojovnost. Takhle se musíme prezentovat. Malacia a Martínez TOP výkony. Varane si snad udrží zdraví. Bruno a Rashford špička. Ale v podstatě všichni dnes hráli dobře i Scott.

Malacia za mě MOTM.

Reagovat
vodka

jinak teda McTom super, jakmile byl v souboji jeden na jednoho, tak neposral snad nic (má své limity je to soubojový hráč a proti slabším se nehodí, ale dneska klobouček), z té zálohy s Eriksenem jsem měl vítr, ale Bruno nebyl odřezaný pod hrotem, vracel se poctivě. Malacia musí hrát, Shaw zpátky až se probere a uvědomí si, že může i sprintovat a dostupovat. Jinak i v tom cameu Donny podle mě ukázal, kde je jeho síla, ale to bude trvat ještě, než ho budeme schopní využít... Sere mě Sancho, jako dneska díky golu ok, ale je neskutečně sloppy pozičně, Dalot to tam měl kvůli němu dost těžké...

Martinez dneska boží a vůči Maguierovi je to trochu nefér, protože nehrál zle ty první 2 zápasy, ale na příště takhle.

Reagovat
Swarley

Varane tam mel uz nejaky problem a tam je to bohuzel otazka casu, Maguire se stejne musi rozehrat, protoze je jasny, ze bude driv nebo pozdeji potreba...

Reagovat
Dawon

Tak u nej to doufam byly jen krece...koneckoncu to bylo snad jeho prvnich 90 minut tuhle sezonu. Ale je jasne, ze driv nebo pozdeji se zrani, to by byl jinak maly zazrak, to same u Martiala.

Reagovat
Busby babes

plus jsme jeste chteli zdrzovat.

Reagovat
Busby babes

Erik ten Hag: "Tactically, you see where you can have weapons in the game. You see we have speed then Fernandes and Eriksen have a pass. Scott McTominay had a magnificent game." #mulive [sky]

Reagovat
vodka

jak jsem psal někde jinde, McTom i proti Brentofru měl ty dementní ztráty (ty virály s přihrávkama, kde minimílně jedna do autu nebyla jeho chyba, ale Malacii), co de facto nic neřešily, ale jeho poločas byl z mého pohledu proti Brentfordu dobrý. střídání freda jsem chápal i když měl mctom zlutou. dneska ale fakt top a ten pas v prvnim polocase byl lahudka

Reagovat
Dawon

On umi obcas byt skvely jako treba vcera, problem je trochu ta konsistence, kdy proste ma zapasy (nebo i dlouhe serie zapasu), kdy fakt kazi uplne na co sahne + teda ta jeho tendence schovavat se pred micem u rozehravky, to je obcas na zabiti - ikdyz treba tohle je snad vec, ktera by se koucingem mohla zlepsit no. Kdovi, treba z nej Ten Hag jeste neco vymacka, ale zas bych se asi nechal unest jednim dobrym zapasem, kdyz ted byl tak pul rok - rok az na male vyjimky na zabiti

Reagovat
r.mrazik

To, že nechce hrát s míčem je jeho obrovská nevýhoda

Reagovat
Busby babes

tohle je velka prednost Freda, ten chce balon porad. A neboji se. Udela brutalni hrubku, ale za 20 vterin uz se bude zase nabizet na prihravku v prostoru.

Reagovat
r.mrazik

jo, bohuzel Mctom se pred micem schovava...a pak je tam obcas docela zbytecny

Reagovat
Busby babes

ja jsem si rikal, ze mu prichod ETH pomuze a myslel jsem si, ze je to hrac, ktery se mu bude libit. ale pak prisla strasna priprava, kdy fakt nezahral vubec dobre a prvni dva zapasy, kdy to bylo podobny. Ale vcera zahral vyborne.

Reagovat
Swarley

Zazrak jako krava, ze kdyz se zacnou hybat, makat a jezdit, tak to najednou nejak zacne i vypadat... Platte ctyri prdele analytiku a pak se hraci behem zapasu ani nerozbehnou... Tohle at si pousti pred kazdym zapasem, jak vypada odjezdeny zapas... Nevydrzeli jsme to celych 90 minut, ale to je pochopitelne, kazdopadne takhle musi vletet na kazdyho a ty vysledky prijdou... Jestli po takovem zapase prohrajes, sere pes, nechali tam vsechno...tohle jsme nevideli minimalne rok, mozna i dele, fakt v tomhle konecne super zapas a jen tak dal, tohle musi byt standard...pak se muze pilovat hra, ale na tomhle hladu po vitezstvi se to musi budovat...

Jasne bylo videt, ze to bylo postavene na jednoduchosti, zadne vymysleni s rozehravkou, radsi nakop... V zaloze nic sloziteho, rychle balon od nohy, kridla i Rash v pohybu a nejednou to je komu davat... Obrana v pohode, Malacia dneska pripominal Evru, super vykon... Reznik to cistil, brzo u hracu, porad do tela, super... Na druhou stranu Varane paradne pozicne, zblokovane strely, vyhrane hlavy... Oba super, Maguire s Shawem si muzou posedet, tohle by mel byt zaklad... Dalot dneska v pohode, ale tam beztak musi prijit casem posila...

Stred v klidu, Eriksen sem tam dozadu horel, ale zvladli to, McTom konecne super zapas... Dostupoval, nekomplikoval...

Radost je, ale porad prevlada nasranost z tech prvnich dvou kol... Takhle hrat ty prvni dva zapasy, tak tech bodu bylo vic... Hlavne to potvrdit a predvest takovy vykon i dalsi kolo... Ty liny lemry uz nechce nikdo videt...

Reagovat
Svatej

Jestli bude liga takhle divoká celej ročník, bude to bomba. Pool se.nevyhnutelne zvedne, United budou možná jak na houpačce a Arsenal je v tom snad nenechá a taky občas udělá nějaký zakopnutí, ať je prdel. City se teprve rozhybavaji a Spurs prostě nemají na silnej titul kvalitu, takže pokud to tak půjde dal, bude to házivá jízda

Nas nezminuju záměrně, čekám 1/3 tottenhamskych vykonu na 2/3 Leedsovskych, pokud se Tuvhel nerozhodne to celý překopat a začít znova, což vážně pochybuju.

Reagovat
Svatej

Jinak pry sledujeme Leãa z AC. Jak se mě nedávno nekdo ptal, s kym bych byl konečně spokojenej dopředu, tak je to on. Klidně za 100 mega, stejně utracime jak idioti, tak aspoň za správný hráče...

Reagovat
John Obi Mikel

Leao se mi hodně líbí, ale stomilionová raketa by na něj vytvořila přespříliš veliký tlak a nemuselo by to dobře dopadnout .

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Salfovic

Jeden milánský superflop nestačil ?

Reagovat
JeséRodriguez

Vy spíš potřebujete čistokrevnej hrot, ne? Ale Leao by byl určitě zajímavej

Reagovat
Busby babes

Uz jen 6 bodu na Arsenal.

Reagovat
SunFells

Vyhlížíš 1. flek jo?

Reagovat
Busby babes

After 3 games

21-22: West Ham top, Arsenal 20th

20-21: Leicester top, Everton 3rd

19-20: Chelsea 13th

18-19: Watford 4th

17-18: Huddersfield 2nd

16-17: Hull 5th

15-16: Tottenham 15th

14-15: Swansea 2nd, Man Utd 14th

13-14: Stoke 5th

12-13: Swanse 2nd, WBA 3rd, Liverpool 18th etc

Reagovat
SunFells

Manžeta je zesílená obruba výrobku z plochého materiálu, která slouží zejména ke zpevnění okrajové části výrobku. V textilní oblasti se jedná například o pruh zakončující dolní okraj rukávů, košil, triček, bund nebo kalhot. Vzniká například přehnutím látky nebo přišitím pruhu látky na okraji plochy.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
VasAFC

Jo no Nechápu co to je za random tabulku

Reagovat
Busby babes

co na tom nechapes? ze po trech kolech vypada casto tabulka podivne, nic to nevypovida. Je to teda primarne narazka na to, ze je Pool ted dole.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Reagovat
xjert02

Reagovat
Baronne

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses normalne nemocnej co je zase tohle za blbost

Reagovat
Jajinek
Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool to hodně podcenil, chyběla jim šťáva, United mnohem živější. A oproti té příšernosti proti Live pod Ragnickem to vypadalo, že měli i nějakou taktiku. Půjdou nahoru.

Reagovat
martin.b

Mancs k tomu přistoupili tak, že dnes je příležitost odrazit se ode dna, navíc proti nej rivalovi, my přijeli nervozní z toho, že jsme ještě nevyhráli a ve finále prvních 20 min rozhodlo, tam začli United věřit že to půjde, my se naopak ponořili do ještě větší křeče a ač kvalitu pořád máme, prostě to nešlo a zaslouženě odjíždíme bez bodu. Naštěstí PL je suprová v tom, že příští týden to zas může bejt úplně naopak

Reagovat
Busby babes

Klopp: "We should have won this game, I know it sounds ridiculous but that is how I saw it."

Reagovat
martin.b

Jurgen Klopp:

"The second goal is hard to take, it was offside, but we have to work with it." #lfc [sky]

Tohle mu nejde no, málokdy si odpustí tyhle řeči, ale budu věřit, že chce jen úmyslně strhnout pozornost na sebe

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DMSErte

Strašne urevane decko

Reagovat
JeséRodriguez

trenér výbornej, ale tohle je strašný a kazí to dojem

Reagovat
jk

https://bit.ly/3CpsXPY

Offside to asi nebyl, ale fakt mega těsný.

Reagovat
SunFells

Ten VAR mi ale přišel taky divný. Z těch dostupných záběrů dostatečně neprokazují, zda jsou ty linie nakreslené správně, alespoň ne divákovi.

Reagovat
martin.b

Jako taky jsem si byl skoro jistej, že má nohu dál, ale tak asi ne beru to tak že těsný situace se mají prostě pouštět a ne hledat milimetrový rozdíly.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Taky si myslím, že pokud si musíš dvě minuty lajnovat kolmice v různých úhlech kamer, abys pak vyhodnotil, že o dva milimetry je to teda ofsajd, tak by bylo lepší to spíš pouštět v prospěch útočníka.

Reagovat
ratusek

Reagovat
SCELO

Reagovat
nani92

Reagovat
Dontlookatme

Vždyť tady to bylo vybavené během pár vteřin, vůbec to neměli snahu zkoumat detailněji

Reagovat
SunFells

To je to o čem říkám, že mi přijde jako správně. Divné mi to jen přijde v kontextu toho, že jindy to právě řeší tak zdlouhavě a hledají tam špičku nehtu v ofsajdu.

Reagovat
Infi

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Busby babes

Marcus Rashford was onside for Manchester United's second goal due to the tolerance level which was added to VAR offside last summer.

Would have been offside in 2020-21.

When a player is onside due to tolerance level one green line is shown, drawn to the defender.

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1561828690547310593

letos se zmenila pravidla. Nam se to same stalo s Brightonem, kdy takhle byl v "offsidu" Welbeck pred tim jednim golem.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1561829504250789889

Manchester United have conceded two goals in recent games due to the tolerance level being applied.

Against Norwich in April and Brighton on the first weekend of the season.

Reagovat
Coutinho10

jsem si rikal, ze to nebyl az tak jasny onside vzhledem k tomu, jak se to posuzovalo drive, takze mohlo to bejt zajimavejsi, nicmene pro fotbal asi spravne, ze podobny goly plati, ikdyz v tomto pripade se mi to samozrejme nelibi

Reagovat
martin.b

takže měl Klopp pravdu, byl to offside, ale nový pravidlo těsný offsidy toleruje, tak ho hned nehejtujte

Reagovat
vitasrp

Nezměnila se letos pravidla, změnila se loni v létě a už v 21/22 to takhle bylo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

on je jen nezvladajko

Reagovat
ratusek

Reagovat
Maresma

Zkusene odvadi pozornost od toho, ze Trent s Virgilem vcera vypadali jak Moreno s Lovrenem

Reagovat
Busby babes

nechcete Harryho?

Reagovat
Edgar Davids

predloni byl prece tak dobrej a ty by ses ho hned zbavovaln nevdecniku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Swarley

Pritom Brentford by jim dal s takovou bura

Reagovat
avicii

Reagovat
VersaceChain

Tak klauni vylezte z der HorajzMamann, Gunner14, Busby Babes Presne jak jsem rikal, stalo se skutecnosti, stacilo posadit MRDGUIRA a DE NULA aby si vybral den na 6/10 a pohodova vyhra tady... Od pristiho kola zaloha v sestave GODEMIRO, SEXIKSEN, BRUNO roznese vsechny

Reagovat
FUnk

a priste nezapomenout si vzit prasky

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Ranoth

nieje dovod byt nasraty, neserie to majitelov, mozno ani Kloppa, ze mame neustale uplny lazaret, takze si podme uzit sezonu s Hendom a Milnerom lebo sme proste uplny chudacikovia, co nemaju peniaze na 1 posilu do zalohy. Radsej budeme cakat nez nam o rok Real alebo City ukradnu Bellinghama ako teraz Real Tchoumeniho

Reagovat
Salfovic

Je vlastně zázrak, jakých výsledků jste loni s touhle zálohou dosáhli.

Reagovat
fenixLFC

jojo. "s touto" ked tato zaloha nehrala vlastne asi nikdy a z idealnej chybali dve tretiny

Reagovat
Beči

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Busby babes

Henderson, Fabinho a Thiago byli jejich 3 nejvytizenejsi zaloznici v lonske sezone.

Reagovat
martin.b

Jurgen Klopp on transfers:

"If we do it, we try to do the job I can do and then we have to see what we are able to do." #lfc [bein sports]

Jejda nedávej planý naděje, pak se tu spustí FSG out až nikdo nepřijde

Každopádně mě nenapadá vůbec nikdo, kdo by byl k mání a reálně tým zlepšil, snad jen famous FDJ

Reagovat
HorajzmAmmann

Nechcete Freda?

Reagovat
SunFells

S Vitinhou jste projebali.

Reagovat
martin.b

Ten byl s náma spojován no, hraje v PSG dobře jo ? Nevím no napadá mě reálně fakt max ten Tielemans, ale to bude po prodeji Fofany asi taky no go pro Leicester.

Reagovat
Bandita_Harry

To po svete nebeha ziadny 25 rocny Wijnaldum ?

Reagovat
rave

Vždyť to napsal, Frenkie de Jong.

Reagovat
Bandita_Harry

Jaj dobre

Reagovat
BaggioRoberto

Urcite podpasovka od United, ze posadili Mekprovara zrovna proti Poolu, ale i tak je videt ze i Pool je v krizi. A United? Pristi kolo zase dostanou trojku nekde na dedine.

Reagovat
neyto

Přání otcem myšlenky.

Reagovat
Devil

Je krize.......ale Lpool není překážkou

Reagovat
Beči

U nás klasika, jakmile máme zraněných víc hráčů, tak se vždycky sesypeme jako domeček z karet, to už je známé. Nemám obavy, až se uzdraví záloha, bude to zase válec.

Každopádně United gratulace, od nich nečekaně hodně dobrý výkon, hlavně Rashford mě překvapil

Reagovat
Neutron

Hej, ze vobec trafil branku pri tom druhom gole.

Reagovat
danielfc

mňa Rashford neprekvapil, on je skvelý na hrote, akurát tam stále pchajú Ronalda, Fernandesa a kdejakých pajácov čo nebehajú a nemajú ťah na bránku

Reagovat
pingla

Ale Rashford právě že neběhá, nepressuje, včera to byl od něj konečně po dlouhé době zápas kdy prostě makal, snažil se a šlo moc vidět, jak sobě i týmu pomohl k výhře

Reagovat
EZ

pacilo s ami ako fernandes ukazoval prstom Sanchovi kde ma poslat loptu pred prvym golom.

Reagovat
nani92

a mne ako Salahovi nechcel dať loptu po gole

Reagovat
oli9

Jako bída co si budem. Start sezóny hrozny. V záloze nemá kdo hrát... Ještě že zůstal ten Salah jelikož ten těch 25 gólů dá a posbírá nám 70% našich bodů...

Reagovat
Agent z Melmacu

žeby sa opakoval jeho hrozný štart v jeho poslednej sezóne za Dortmund?

Reagovat
Neutron

nemyslim, staci, ked sa im vycisti marodka a zas to bude o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez bol skvely, Eriksena by sme mali trošku šetrit, tam som uz posledne jeho minuty na ihirsku mal strach, či ho to zase nepoloži..

Reagovat
nani92

Reagovat
lvrpl

Katastrofálny výkon LFC, zaslúžená výhra slabého United. Fakt neviem čo robil Klopp v príprave ale na toto sa nedá pozerať. Ak nekupime záložníka stratíme ešte kopec bodov, treba niečo zmeniť čím skôr. A pán fernandes to je jedna hanba čo vyvádzal. To mu naozaj nieje trápne keď si to spätne pozerá?

Reagovat
Busby babes

Nechci uplne fans Poolu rikat, ze nemaj nadavat na majitele (na druhou stranu jsou fakt asi nejlip rizenej klub na svete), ale kdyz vam vinou zraneni vypadnou prvni 3 volby do zalohy, tak se s tim tezko neco dela. Ktery tym by pak postavil dobrou zalohu?

My byhcom asi staveli neco jako Garner - VDB? A bohuzel to je pozice, kde pak ten tym nejvic trpi. Vidite to roky u nas, kdy nam tam hraje McFred a podobny. Trpi tim pak cely tym.

Reagovat
nani92

ale ked máš 3 IP hráčov v zálohe, tak je veľká pravdepodobnosť, že tí hráči budú vypadávať...McFred má aspon jednu výhodu, že nebývajú až tak často zranení

Reagovat
Neutron

to nie je vyhoda

Reagovat
avicii

Je jasné že toto zasiahne každý klub hlavne keď záloha je kľúč k dobrej obrane aj útoku.. Každopádne sme vedeli ze su náchylný na zranenia, Ox mal byť už nahradený kvalitou... Nad Keitom som už tiež zlomil palicu, vždy sa zraní keď začne ako tak hrať, a to ho mam rad..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
rave

Tam jde spíš o to, že vedení nereflektuje fakt, že půlka z těch kvalitních možností do zálohy jsou prostě skleněnky, které neodehrají 5 zápasů v kuse. Pak je šance, že přijde takový průser, mnohem větší, než jinde.

Reagovat
Busby babes

jo, ok, ale zas nemuzete mit na soupisce 10 zalozniku, ze jo. Ale ok, tak je melo vedeni prodat a privest jine, to je fakt, za to je relevantni vedeni nadavat.

Reagovat
avicii

Pre toto bol cenný aj Wijnaldum, držiak zálohy ktorý bol pre náš futbal stvorený a hlavne takmer stále fit.. Jeden záložník by sa hodil už teraz lebo aj tak budeme potrebovať prestavbu zálohy... Budúce leto snáď Bellingham, bral by som Caiceda a možno ten Tielemans teraz.. Po sezóne koniec Ox, Keita a Milner

Reagovat
martin.b

Já myslím, že vedení moc dobře ví, že Keita/Ox ale částečně i Thiago nejsou s ohledem na značnou investici do nich rentabilní. Keita jde za Kloppem, ten ho brání a rád by si ho udržel, Oxe s jeho platem nikam neudáš před posledním rokem smlouvy, Thiago je tu třetí rok, smlouvu má do 24, ten asi taky zůstane. Tchouameni byl vytipován jako letní priorita, nevyšel, Jude je no-go a nikdo další už asi na seznamu priorit nebyl, tak se jde prostě do sezony s tím co je. Skleněných je tam sice dost, ale loni v záloze třeba nějakej extra problém nebyl, to prostě nejde předvídat...

Reagovat
Grahf
Reagovat
kilobyte

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze my mame v sucte sirku kadra kvalitnejsiu ako liverpool. minuli sme velmi vela penazi a zaroven celkom rozumne. mohli by sme minimalne o to druhe miesto bojovat.

Reagovat
avicii

Máte, keď my máme 10 zranených

Reagovat
Svatej

Vy tímhle vážně tvoříte vlastní ekvivalent fanouškovskýho "This year.. "

Vám se povede krátká série zápasů a hromadný psycho fanoušků z toho udělá menší variantu Invincibles. Minulej rok už to mělo bejt jen vykopání Chelsea z 3. fleku, tenhle rok stačí 3 (!) kola a už jedem druhý místo.

Vám vypadnout 3 středáci, tak jste zase zralí na 0 bodů ve 3 zápasech, těžko to ale svedeš na šířku kádru, protože uvažovat nad těmahle scénářema by znamenalo si držet 3 jedenáctky.

Reagovat
Mastný Chobot

Kto okrem tejto jednej Kubovej predpovede a nejakých attention whores tu robí invincibles, prosím ťa?

Reagovat
Svatej

Pochopitelně přeháním pro vyjádření myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

a kde ja robim invincibles?

Reagovat
Mastný Chobot

Pracoval som so Svatého zveličením ofc. Samozrejme, nerobíš z nás invincibles a máš právo myslieť si, že ôžeme bojovať o titul/2. miesto a je budem len rád. Skôr mi išlo o to, že Svatej píše, ako by sme tu všetci písali to isté, pritom okrem teba (oceňujem odvahu) a nejakých pár no-nameov to tu naozaj nikto nepísal a to som tu tento víkend strávil dosť hodín.

Reagovat
smazaný uživatel

no invincibles z nas nerobim. neverim az tak toho roku liverpoolu. oni tolko neinvestuju do kadra ako sme napr my a podla mna sa to prejavi. a zase cakam ze sa budu uz prejavovat tie nase investicie, mame regulerne drahych hracov aj na lavicke. ja necakam ze budeme vsetko vyhravat, ale naozaj to posobi ze kader sa doplna dobre, v time aj na stadione je velmi dobra atmosfera. los sme mali lahky, ale prave toto podla mna dokaze vytvorit momentum, na ktorom sa mozeme zviest dalej. ja nam verim ze to moze vypalit na velmi zaujimavu sezonu, ale samozrejme je tam este velmi vela faktorov (uz len tie majstrovstva, partey, atd)

Reagovat
Mastný Chobot

Robíme dobré (a drahé) prestupy a Arteta tomu evidentne dal tvár a systém, ale ten káder má v mojich očiach stále príliš veľa nedostatkov na to, aby mohol v štandardných podmienkach bojovať o titul - chýba CM, lepší cover na RB / ofenzívnejší variant na RB, krídlo, niekto lepší ako Nketiah a možno aj nedostatok skúseností. Vypáliť to môže, ale zatiaľ som skeptik. Top 4 by bolo super.

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

Toto ked uvidi bbbauch a Busby

Reagovat
Busby babes

tak vase druhe volby jsou: Bellerin, Holding, Tierney, Cedric a Tomiasu vs Gomez, Konate, Tsimikas a Nathan Phillips?

Zaloha Viera, Elneny vs Keita, Milner, Carvalho, Ox?

utok/utocni hraci ESR, Nketiah, Pepe vs Ox?, Diaz a Firmino...

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Opet jsi pochopil proc jsem z tebe mel prdel

Reagovat
Nikikrew

kasli nato kamo....

Reagovat
nani92

no ked vam pridu zranenia a bude musieť hrať Nketiah, Elneny a v obrane Cedricovia, tak sa smiať tiež nebudete

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
SunFells

Přidej Nuna a v takové sestavě jsme se vám smáli

Reagovat
nani92

to bolo pred érou legendárneho Erika Ten Haga

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sirky kadru nechme stranou, ale ten boj o druhe misto mi neprijde jako nejak poburujici prohlaseni. Nizzie z toho ma jeste tedka tiky, ale neco podobneho jsem psal pred sezonou o nas. Minimalne na zacatku sezony nevidim jediny duvod, proc by tym, ktery vloni skoncil pod spici a pres leto hodne a vhodne doplnil (za hodne penez), mit nizsi ambice nez boj o titul. Jasne o vanocich uz to muze byt jen tvrdy boj o top4 nebo i hur, ale byt Levy/Lewis/Vas majitel, tak proste chci nejaky dustojny title attempt a 80-90+ bodu. Pokud prijdou dlouhodobe zraneni klicovych hracu, tak to se da pochopit, ale v plne sile by toho mely byt ty tymy schopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AdamCrafton_/status/1561960825232965632

Why would he give Mo Salah the ball when it was a Manchester United restart tho?

Crafton se rozhodl rano trollit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag za odvahu . To že posadil Harryho beru jako chybu, že to udělal až ve třetím zápase, musí vidět, že ten frajer je pomalý, neobratný, absolutně nemoderní a nepoužitelný do současného fotbalu. Tom že vyndá CR7 jsem nečekal, ale byl to dobrý tah, vzhledem k tomu, co předvádí celé léto, místo toho, aby jako novému trenérovi pomohl tak mu v podstatě podrazil nohy a taky se ukázalo, že na ty tři rychlé hráče vepředu to fungovalo. Taky nechápu, ale když nehraje Ronaldo tak Bruno je jak vyměněný...nicméně v mých očích to je ais nejmíň oblíbeý hráč z celé PL, absolutní dement co předváděl, ale hrál konečně dobře.

Slušný výkon united, od toho bych se odpíchl, příště už snad s Casemirem a nemusel by to být až takový průser

Reagovat
cristiano.K.

Gratulace MU k zaslouženému vítězství. Milner na tyhle zápasy nemá. Firmino byl hrůzostrašnej.

Fernandes je největší špína v současným fotbale. Tohle je přesně dive, za který má přijít červená a stopka na tři zápasy

Reagovat
Busby babes

je to debil, dostal za to zlutou, ale cervena a 3 zapasy...

Reagovat
lvrpl

3 zápasy nie ale červenú včera dostať mal. Je to hanba čo predvádza tento šašo. Včera mu okrem iného asi 3 krát niekto vypichol oko

Reagovat
nani92

tak za to by mali byť potrestaní hráči Liverpoolu hádam

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

hádat se umí každej, začni se sázet.

Reagovat
Busby babes

nemate nam krast kulicku, kdyz jdem rozehravat.

Reagovat
Manik...

Kuličku

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

A veřejný lync na náměstí!

Reagovat
cristiano.K.

a jak tohle nechutný simulanství chceš minimalizovat? Jestliže budou vědět, že dostanou max žlutou v 70. minutě, tak to budou dělat furt.

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

To fakt nie ale druhu mal dosť za to cirkusove číslo po našom góle

Reagovat
nani92

za simulácie ok, ale za to, že vám nedal loptu? to fakt nie

Reagovat
Svatej

Vždyt simuloval i po tom, co o ten míč přišel

Reagovat
avicii

Presne, si tam škrabkal očko ze má bebi

Reagovat
Nuno čomes

To je neskutečné By měli dostat naloženo zápas co zápas. Saně v druhé minutě ať ví kde jsou a vyřešeno.

Reagovat
Svatej

Ta jeho řeč těla připomínala v tý situaci ty blázivý Karen na veřejnosti, který někoho vysírají a fyzicky konfrontují, aby hned po chvíli začaly ječet, že jsou napadený.

Reagovat
nani92

však ho tam trafil, je to jasne vidieť

Reagovat
Svatej

Jóó, tak to je přesně ten přístup, kterej nás sem dostal

Reagovat
Nuno čomes

Píchl do mě a to se nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Fernandes je hovado, ale dávat za tohle červenou Že fanoušci Live nechtěli kartu za ty dřívější Salahovi pády.

Reagovat
pingla

No asi tak

Reagovat
Nuno čomes

Já o červené nic nepíšu Mě točí to zmrdství a simulanství

Reagovat
Svatej

Proč by ne? Vzít to fakt ze široka a vymrdat tohle chování tvrdýma trestama, do 5 let by mohl být klid a těžilo by z toho x generací s trochou štěstí.

Reagovat
r.mrazik

naivko

Reagovat
Svatej

Já prostě chci alespoň něco

Reagovat
r.mrazik

ja vim...ale...tohle divadlo z jizanu neodstranis...

Reagovat
nani92

s týmto súhlasím, ak sa to bude robiť stále a pravidelne, tak žiadny problém

Reagovat
r.mrazik

cervena a tri zapasy

Reagovat
cristiano.K.

věř mi, že i tenhle buzerant by se to naučil, neskákat. Takhle to udělá příští týden znovu.

Reagovat
r.mrazik

ostatne jako se to naucil Suarez a ostatni drive...sim te...

samozrejme,ze to ti hraci udelaji znovu

i Salah s Diazem si priste skoci...buzeranti jedni

Reagovat
Svatej

Tak Suarez od nástupu do Barcy už průser neudělal ne? Nebo Chiellini přišel až po tom?

Reagovat
r.mrazik

jako ze tam neskakal? zrovna tom pamatnym zapase s PSG tam mel dive ne?

jestli si dobre pamatuju

Reagovat
Svatej

Hůř - Já jsem dokonce absolutně přesvědčenej, že skákal jak smysmlů zbavenej, jenže za to trest nikdy nedostal a tím, že tu řešíme přidělování tvrdých trestů a následný nápravy, mě napadlo se soustředit spíš na jeho druhou úchylku.

Tzn pokud po tak tvrdým trestu přišla náprava, tak je to prima. Kdyby se to samý dělo i u simulací, rozhodně by to zmizelo............ časem.....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
drussbarb

Reagovat
cristiano.K.

nemůžeš je to naučit, když proto nic neuděláš, že jo.

Na druhou stranu chápu, že posuzovat malou simulaci na žlutou a velkou na červenou by byl trochu bizár a těch debat kolem toho by bylo mraky

Reagovat
r.mrazik

za simulaci maji dostavat zlutou kartu

ze se tak casto nedeje je proste chyba rozhodcich,ze se boji na tyhle skoky divat vic prisne

Reagovat
fff

Ale nejako som nezachytil, ze by so to v mediach riesilo. Byt to Kane, tak je to smart, byt to Salah, tak je to spinavy simulant ale pri Brunovi sa to uz asi berie ako standard .

Reagovat
bbbauch

Stejne jako tady scousers nevolali po rudejch pro buzeranta Suareze par let zpet a ted se muzou posrat.. a zrovna Salaha jsou teda vzdycky plny media.. urcite..

Reagovat
Grahf

Casemiro ask to be transferred to Liverpool because he wants a bigger challenge

Reagovat
avicii

Hmm.. Počkajte na Saints v sobotu

Reagovat
fff

MU slusny zapas, nevravim, ze skvely, od toho maju este hodne daleko, ale bolo tam vidiet z ich strany zlepsenie a casom ked bude sediet Maguire a Ronaldo castejsie, tak to bude podla mna pokrok pre nich.

Pokial ide o nas, tak teda ... Mne tie nase vykony pridu take, ako sa hovori profesorske ako vykony timu, ktory zazil uspechy, bol dobry a tak nejak hra stylom, ze to staci aj teraz. Su tam naucene veci, je ta vidiet system, ale do toho mi chyba vacsia snaha, chcenie a plus mam pocit, ze napr. taky VVD, hoci stale najlepsi obanca na svete podla mna, akoby hral dakedy takym stylom, ze sme dobri, nic sa nestane. Neviem, ci to dobre popisujem

Diaz je fajn hrac ale nebude tak golovy ako Mane, co je fajn, ked hra Nunez alebo Jota hlavne, takze v tomto smere mame aktualne problem. K zalohe sa mi uz ani nechce vyjadrovat, Milnera mam rad asi ako kazdy, ale nemoze hrat u nas zaklad a aj celkovo jeho minuty by mali byt znacne, znacne obmedzene. Henderson by rovnako nemal hravat pravidelne zaklad a uvidime, ci to predlzenie jeho zmluvy sa nam este nevrati do buducna. Firmino je pre mna legenda, uzasny hrac, zboznujem ho a o to viac to boli ho vidiet hrat ako hra, ten uz nie je hrac akym bol 3 roky dozadu a bude treba sa s nim rozlucit, ked mu skonci zmluva. Potrebujeme zaloznika a o rok dalsieho.

Jedine pozitivum je Elliot, ten chalan bude hviezda.

P.S. Fernandes je simulujuci kktko. Chapem, ze rozhodca neda hracovi druhu zltu kartu za to co predvadzal po Salahovom gole, ale uf jak ma sral s tym . A potom na zaver toho sa tam zase isiel tvarit, ako ho niekto udrel ci co, neskutocne .

Reagovat
vodka

co vám vadilo na Milnerovi? jinak Diaz golovy hrac casem bude imo, vcera mu taky moc nechybelo a gol by mel. jinak za me skoro nejvic profesorsky to hraje TAA, kvalitu ma obrovskou, oproti Robertsonovi na druhe strane je ale v tom pristupu a nasazeni velky rozdil.

Reagovat
Luc-Luc

Milner sam o sobe neni problem, problem je zaloha Elliott, Hendo, Milner, to nema uroven...verim tomu, ze kdyby byl Fabinho od zacatku, vypada hra zalohy o dost lip

Reagovat
fff

Elliot z nich suverenne najlepsi, ten chalan bude uzasny do buducna. Len potrebuje v zalohe Fabinha vo forme a Thiaga, pripadne Keitu, pripadne niekoho noveho schopneho.

Reagovat
fff

Milner nestiha skratka a obzvlast v takomto zlozeni on skratka nemoze hrat v tej zalohe.

Inak TAA uplne suhlas. To je inak dalsia vec, na jednej strane Roberston si zatial tak neroumie s Diazom ako si rozumel s Manem, takze lava strana je slabsia nez sme zvyknuti a na druhej strane TAA by potreboval prefackat posledne zapasy.

Inak este k TAA ma napadlo, ano ta kvalita je obrovska, ale niekedy mam pocit, ze nasa taktika spociva v tom, ze to nejako dostaneme k nemu a on to nakopne dopredu. Vdaka tej kvalite co ma z toho nieco zvacsa je, ale na druhu stranu mi to pride neskutocne lahko citatelne a akoby nemame iny plan.

Reagovat
cristiano.K.

Jedním slovem dynamika. Ona je sice hezký, že ve svých letech vyhrává fyzický testy, ale ono to nestačí jen odjezdit, jak umíš.

Reagovat
Svatej

PS

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
r.mrazik

vsak vzal mic,abychom MY mohli rozehravat...Salah vubec nemel zadny pravo mu ten mic rvat z rukou...

Reagovat
masly008

Asi tak. Si nikdo neuvědomuje že po gólů byli v držení balonu účka. Prostě to měl řešit rozhodčí.

Reagovat
fff

Ano mal to riesit rozhodca, to je jedna vec. Druha vec je ta, ze ide o jasne zdrzovanie, keby normalne v normalnom tempe pokracoval, tak fajn, nech si tam tu loptu nesie on. Ale ked zjavne zdrzuje, tak to je drbnute spravanie, ktore vseobecne na futbale v obdobnych situaciach nenavidim.

Reagovat
r.mrazik

rozehrani zdrzoval salah,protoze trapcil u hrace,ktery mel mic a sel rozehravat

Reagovat
fff

Jasne, vlastne Salah zdrzoval

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

kdyz si to vezmes,tak vlastne jo,protoze tam skalal uplne zbytecne a rozehralo by se driv nez po tom jejich divadle

Reagovat
nani92

no ked zoberieš ten čas naťahovania + keci od Olivera + kým sa normálnym tempom šlo k rozohrávke, tak ten čas bol rozhodne dlhší, ako keby to po 5 seundach nechal Salah tak, ked videl, že Bruno mu tú loptu nedá

Reagovat
Busby babes

presne, Salaha a spol zdrzovali Bruna od toho, aby mohl v klidu dojit do stredoveho kruhu s micem.

Reagovat
r.mrazik

v klidu dojit s micem doprostred by byla kratsi doba,nez to jejich divadlo

Reagovat
Busby babes

mel jim dat karty. takhle to z fotbalu nevymitime!!!

Reagovat
r.mrazik

cerveny...oboum...a byl by klid

Reagovat
fff

Keby zobral loptu a normalne s nou isiel rozohravat, tak samozrejme suhlasim. Lenze on ju zjavne vzal a aj sa tak spraval, aby zdrzoval a nemal zaujem ist rozohravat a to mi lezie na nervy.

Reagovat
r.mrazik

vzal mic pred Salahem...jako prvni

kdyby tam Salah nesaskoval kolem nej a nesnazil se mu ho vzit,tak se rozehralo rychleji

Reagovat
fff

Dpc .

Reagovat
Trand

Určitě by se rozehrálo rychleji no, protože Bruno měl namířeno na polovinu a vůbec nechtěl zdržovat.

Reagovat
r.mrazik

bez toho divadla? no...jo...

Reagovat
Trand

Hele mně to je jedno, já jsem koneckonců rád že jste vyhráli a aspoň jsem se pobavil Ale dělat že Bruno vlastně s tím míčem chtěl jít na polovinu normální rychlostí a vůbec nezdržovat mi přijde mimo. Proč by jinak ten míč bral?

Reagovat
r.mrazik

jenze to nerikam...zdrzovat chtel...

jenze paradoxne natahl mnohem vic casu diky Salahovi

a proto rikam,ze kdyby tam salah nedelal spolu s nim divadlo,tak by se rozehralo drive

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Trand

To si nemyslím, ale ok, stejně řešíme blbosti

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

Protože kdyby šel on normálně tak to zabere více času než kdyby Salah ten míč měl a sprintoval s míčem na půlku.

Reagovat
Trand

Nemusíš ale rozehrát hned, jak tam ten míč soupeř položí.

Reagovat
masly008

To jo, ale ptal ses proč ho bral. Třeba pro to aby tam nebyl až moc rychle.

Reagovat
vitasrp

A hlavně tohle hráči vůbec nedělají ve chvíli, kdy pro ten hráč běží soupeř, aby ho rychle odnesl na půlku. Kdyby tam Salah neběžel, tak si Bruno toho míče ani nevšimne.

Reagovat
Kokesh

Ty vole

Reagovat
r.mrazik

typico

Reagovat
fff

Inak Keita zas zraneny. Ja sa uz opakujem, ze ja ho herne mam rad a fakt si uprimne myslim, ze on ked hra, tak herne ma snad nikdy vyslovne nesklamal ked nastupil a urcite patri podla mna k nadpriemeru.

Ale tie zranenia su uz sialene a to je podobne ako Thiago, pomaly polovicu zapasov nie je k dispozicii a potom skoncime presne v situacii ako teraz. Mame dvoch super hracov, ktori by mohli hrat na lavej strane zalohy, akurat kazdy z nich je schopny odohrat mozno polku zapasov a ked sa to takto prekryje, tak nemame nic.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale s tym keitom je to blbost. on vzdy sklamal proti spanielskym superom v LM, tam horel zapas co zapas. v anglicku proti slabsim superom fajn, ale proti velkym toho moc nahrane nema

Reagovat
cristiano.K.

Jedine pozitivum je Elliot,

Z té včerejší zálohy byl samozřejmě nejlepší, ale já od něj teda čekám mnohem víc, v podstatě vůbec nechodí jeden na jednoho, což před zraněním chodil. On nekazí nahrávky,což je strašně fajn, ale většina z nich jde dozadu, včerejší pas na Robertsona byl vyjímkou.

Reagovat
fff

Sorry ale tu sa nezhodneme, praveze vcera mal vela prihravok smerom dopredu.

To, ze nechodi 1 na 1 je sice pravda, ale zas to napr. nerobieval ani taky David Silva, ktoreho mi Elliot stylom celkom pripomina.

On nie je hrac, co bude 1 na 1 chodit do hracov, to je Salah a Diaz.

Reagovat
SCELO

Reagovat
cristiano.K.

v pohodě, mám od něj vyšší očekávání. Ono v momentě, když před tebou hraje úplně mimo Firmino, tak čekám, že to trochu vezme na sebe, což udělal až tou střelou v 80.minutě. Já jsem si zkrátka přál, aby to byl nový "Coutinho", aby se trochu odlehčilo naším tvůrcům (Trent,Andy).

Reagovat
Svatej

Takže za Gordona dáme 60, za Aubu 20 + bonusy... OUKEJ.

Reagovat
vitasrp

To je taková píčovina tenhle přestupák. Fofanu aspoň chápu, profilově nám tam krásně sedí. Ještě bych vzal i jednoho z dvojice De Jong/Auba, protože nám to krátkodobě pomůže a teda větší díra je na hrotu než v záloze.

Ale Gordon za 60 mega je další Hudson-Odoi, Pulišič, Werner, za kterýho se daj obrovskýprachy, po 3 letech se zjistí, že nemá produktivitu a půjde pryč.

My si fakt snad nikdy nesložíme normální ofenzivu.

Reagovat
Svatej

Nemám jedinou námitku v tom, co píšeš...

De Jonga bych vzal fakt jedině v případě, že by odešel Jorginho. Sice nejsou typologicky stejný, ale jeden z těch 3 starších by jít musel.

Kanté už pravidelně záloze místo brát nebude s tím, jak IP je a Kovačič je z nich víceméně nejstabilnější, navíc Jorginho má i přes spoustu super předností nejvíc nedostatků a je teď šance z něj něco vyždímat...

Gordon je grandiozní hovadina. Já bych byl nespokojenej i kdyby přišel za 20 jako Chukwueblabla, protože i v takovej moment je to spousta peněz za něco, co nevyřeší náš problém hned ani v budoucnu.

Aubu bych bral fakt maximálně na hostování, 3 roční smlouva by se mohla popsat jako sabotáž vůči klubu.

To ani nějak nechci dlouze popisovat frustraci z toho, že se necháme Barcelonou vojet u 3 hráčů (+ nás zkusili podělat i na dalších 2), abychom jim pak pomohli se z toho jejich průseru vylízat koupí hráče, kterýho získali zadarmo a nevyužijí ho, protože si pořídili jiný a lepší.

Lewa smysl dával a o něj jsme se měli snažit, Auba nám dá maximálně ty náběhy, který ti u Havertze chybí, ale zas je naprosto nesrovnatelně horší v jiných aspektech..

Za toho Leaa z AC bych naopak vraždil, přitom by mohl při jeho smlouvě stát "jenom" o 20 víc jak Gordon...

Reagovat
vitasrp

Lewa byl úplně bez šance, to nemělo nejmenší smysl. On by nešel jinam než do Barcy.

Jorginho podle mě stejně za rok skončí, tak bychom aspoň měli za něj světovou náhradu v nejlepší letech. Ale to stejně neklapne, tak je to jedno.

Já fakt nevím, jsem z tý ofenzivy v Chelsea zoufalej. Jakože kdybychom hráli 4-3-3, věřim, že aspoň Ziyech by byldobrej, ale na to nemáme stopery a střed s Jorginhem to neutáhne. Pulda by byl stejně k ničemu, tam je to fuk.

Hudson-Odoi je taky zvláštní případ, on mi z nich kolikrát herně připadal nejlepši, ale mášu něj skoro jistotu, že góla nedá.

Normálněbych řekl, že jestli nemáme k dispozici svoje nejlepší cíle, ať to odložíme na příští léto, ale zároveň vím, že to úplně nejde, protože je to fakt trága + ti hráči opravdu chtěj odejít. Ideální situace no

Reagovat
Svatej

K těm 4 vzadu - V mých očích je tohle víceméně nevyhnutelný. Ať už to udělá Tuchel sám, nebo ho to bude stát po roce místo a zkusí to ten další po něm.

Zdá se, že Tuchel zvládne nastavit systém, kterej je slušnej v organizaci a nepříjemnej pro soupeře, ale směrem dopředu funguje jen pokud je vepředu absolutní kvalitativní špička. Vlastně mi tím zas připomíná mladšího Mourinha. S Mbappem a Neymarem mu to fungovalo, Dembelé si poradil, ale nic takovýho u nás prostě nemáme, možná teď Sterling je k tomu alespoň blízko, to nestačí...

433 je v mých očích víceméně taky ta volba, ke který bychom měli směřovat. Jasně, Cucurella se najednou bude mlátit s Chilwellem a Silva s Jorginhem i Azpim se poserou, ale furt to nechci vnímat jako problém, kterej absolutně nemá řešení..

Já s tím odložením cílů problém nikdy moc neměl. Lukaku jsem taky nechtěl, protože existovala příležitost se porvat o Haalanda o rok později, snesl bych to znova i tady, i kdyby měl celej rok hrát Havertz zase, protože dlouhodobě Aubu v týmu fakt nesnesu.

Reagovat
vitasrp

V Dortmundu mu ofenziva normálně fungovala a žádnou světovou špičku tam neměl.

Jinak někdy na ty čtyři budeme muset přejít, ale momentálně těžko. Program našlapaný jako kráva a při hře na 4 obránce máme k dispozici na stopery Koulibalyho, Chalobaha a Silvu, který tam ale podle mě nemůže hrát každé tři dny. Nebo může, ale bude to zákonitě horší, ten věk se musí začít pak projevovat. Takže v tomhle ohledu jsme zatím v týhle sezóně v prdeli, letos se to nastavit jalo hlavní systém nedá.

Reagovat
Svatej

Reus i Dembelé byli špičkoví hráči... Možná si to nepamatuju už uplně přesně, ale bylo tenkrát hodně lepších hráčů na jejich posty?

V tom případě by se mělo něco výrazně změnit na tý hře na 3 vzadu. Nemůžeme přejít na 4? Fajn, ale v takovým scénáři je na trenérovi, aby zvládnul vymyslet způsob, jak hrát jinak s tím, co máme, líp. Jenom v rozestavení to stejně není...

Všechno je až příliš pomalý, strojový, předvídatelný a pokud to nejde zintenzivnit kvůli Jorginhovi, tak se holt má hrát bez něj - tak jako se hrálo bez x ofenzivních hráčů, kteří pro systém trpěli nebo nehráli vůbec.

Ta hra se musí výrazně zrychlit. Dozadu ať je to pro mě za mě stejný, ale dopředu je naprosto nezbytný nacvičit spoustu nových věcí, jinak jsme v hajzlu...

Reagovat
vitasrp

Tak jako hráli dobře, ale Neymar a Mbappe to fakt není.

Jak se má hrát bez Jorginha, když máme dva zdravé střední záložníky? Teď to prostě nějakou dobu nepůjde, pak se těším na zálohu Kanté - Kovačič, ta je za mě nejlepší.

Proti Tottenhamu jsme hráli ten hybrid, to asi uvidíme teď častěji, kdy se brání 3-4-3 a útočí 4-2-2-2. A fungovalo to hodně dobře, hra byla dost dobrá, akorát ve finální třetině se dlouhodobě v takových zápasech dostatečně neprosadíme, Loftus ti prostě ve velkém vápně nezakončí, ale zasekne a přijde o míč, to bych se posral.

Reagovat
Svatej

Však máme Gallaghera i Cheeka, dokonce i toho zatracenýho Gilmoura nebo Ampadu, když zajdu ještě dál ke klukům, u kterých se už mimochodem ani nemůže říct, že nemají zkušenosti s dospělým (nebo i líp - PL) fotbalem..

Boehly i Tuchel mluvíli o Chukwuemenkovi jako hráči pro první tým, proč s ním teda nepočítat? Nemluvím tu o tom, že se to na nich má přímo postavit a dlouhodobě hrát, ale něco je přece potřeba alespoň dočasně změnit, ta sestupná tendence výkonů je tady dlouho a nic se s tím nedělá.

Když trenér zariskuje a hráč to posere, tak se s tím smířim. Když se ale dělá něco, co je s každým měsícem míň a míň efektivní a přesto se to dělá dál, tak je to logicky špatně..

A než namítneš něco proti druhýmu jmenu - Proč hrajeme Cheeka na pozici, kde je sice příjemnej, ale furt zdaleka ne dobrej jako James?

Fajn, beru to u Tottenhamu, kde bylo potřeba zabít Sona (a rovnou to popíšu jako velmi pěknej strategickej tah, ať jen nebuzeruju pořád), ale proč s tím dál pokračovat proti Leedsu? Bude to takhle pořád? Víme dlouho, že James tu pozici Rcb zmákne v momentě, když je potřeba vyzmizíkovat nějakou světovou špičku jako Viniciuse, Sterlinga nebo Sona, ale proč to plýtvat na žebráka z Leedsu? A jasně, vím, že to není důvod naší prohry, ale navazuje to na problém se středákem ..

Reagovat
vitasrp

Tak zase jde o to, že nemůžeš budovat kádr okolo Loftuse v základní sestavě, na to prostě nemá. On je fajn záplata, přesně ten typ záplaty, kdy nemusíš utrácet dardy za hráče z venku a využiješ odchovance, ale na víc on prostě nemá. A ve finále je to strašlivě neproduktivní osmička, kterou nutíme hrát v double pivotu/na křídelním obránci, takže já docela čumím, že to vůbec zvládá. Teďka je to prostě na pytel, já nevidím úplně způsob, jak poskládat sestavu do 4-3-3/4-2-3-1 tak, aby mohla bojovat o titul/byla favoritem na TOP 4, v současnosti prostě ne.

Ten Reece na RCB je tam proto, že nám to umožňuje hrát na pět obránců v defenzivě, ale na čtyři v ofenzivě, což si přece všichni tak nějak přejeme. Umožňuje nám to udělat tu fajn rotaci a přechod do 4-2-2-2 bez toho, abychom kompletně ztratili strukturu, což se nám při hře na čtyři i v defenzivě skoro vždycky stalo (malej vzorek, ale stalo se to skoro vždycky, to fakt není normální). Ale opět je tu ten problém - ve finále se nám na osmičku posune člověk, co je děsně neproduktivní a nepřinese góly a áčka. Ale ten smysl je tam v tom mít v ofenzivní fázi o hráče víc, využít Reece jako RB a překvapit soupeře.

Proti Leedsu to moc nefungovalo, protože jsme tam málokdy přešli do souvislejšího držení míče, aby bylo jasně vidět, jak to chceme hrát. Díky jejich presinku a naší hře to byla v podstatě ztráta, ztráta, ztráta, přechod do rychlýho protiútoku a pořád dokola. A od tý hovadiny Mendyho už jsme ani nebyli na place.

Reagovat
Svatej

Jinak nepíšu tohle, že bych se o tom chtěl hádat, ty otázky nejsou řečnický. Ptám se tebe, protože věřím, že mám šanci získat odpověď, která se přijatelně blíží realitě. Klasicky jako generál po bitvě zpochybňuju co se dělo, protože se mi zdá, že má trenér víc možností, než si připouští a mě sere to nenaplňování potenciálu týmu...

Reagovat
Zaschrona

Podle mě to možná odmítneme. Dáváte nám šanci za ty peníze a velké uvolnění v FFP přebudovat celý nový útok, ale tipuju, že naše vedení raději bude hrát hru na to, že našeho chlapce neprodáme, aby ho nakonec stejně prodalo a pak už nebude čas na nic...

Reagovat
Svatej

Já normálně zešílim, protože nás to stejně donutí zaplatit i víc.....

Zatím se pěkně vydáváme vaší cestou, jen ve větším měřítku. Kupujeme jak normální kreténi, zahlcujeme si kádr neskutečně drahýma hráčema, kteří ani nemají hodnotu, za kterou jsme je koupili a neexistuje šance na jejich další prodej se ziskem a to nemluvě o platu.

Nejhorší je, že krom toho všeho ani KVALITATIVNĚ NEPOSILUJEME. Normálně jsme se za 300 mega nikam neposunuli, to je něco příšernýho a skončíme hrozně blbě.

Reagovat
vitasrp

Zatím jsme do áčka koupili Sterlinga, Koulibalyho, Cucurellu. Kdo z nich ten tým neposílil? Kdo z nich je tak šíleně špatná posila?

Reagovat
Svatej

Pochopitelně nesrovnávám ty přestupy tak, že vezmu tým den před přestupem a den po něm.

U Koulibalyho bude zázrak, pokud alespoň dorovná Rudigera, natožpak přímo předčí. Dvakrát byl výbornej, jednou pitomej, těžko to hnedka pasovat jako jednoznačný posílení.

Sterling v ofenzívě zatím nahradil vlastně Lukaku a Wernera. Oba dva byli naprosto příšerně využívaní a víme to všichni. Fakt jsem přesvědčenej, že i při využívání jen jednoho z nich na 100% bychom na tom nebyli výrazně hůř a to by ten druhej furt čekal ještě na lavičce. Útok papírově slabší než byl.

Pokud chceš namítat, že Sterling se ukazuje zatím dobře a je tímpádem lepší než Lukaku i Werner, tak fajn, ale nezapomněl bych, že oběma sokům se první zápasy taky povedly a furt platí, že není jenom jejich vina, že hráli tak jak hráli..

Cucurella je dobrej. Neskutečně debilně přeplacenej, ale dobrej. Alonso mi jako backup bohatě stačil, dokud nehrál stabilně základ, ale tam to posílení je.

V součtu je tým podle mě slabší než byl i přes příchod Gallaghera, kterej je zatím zase překvapivě o něco slabší než byl jinde..

Reagovat
Busby babes

ale zas pokud date 60 za Gordona, tak tech 80 za Antonyho nebude takovej ulet.

Reagovat
Svatej

Já měl vzato, že jdete po stovce ne?

A vůbec, proč nad tím takhle přemýšlím, obojí jsou naprostý zrůdnosti, ani vážně nevím, kterou bych si vybral raději, ale možná fakt i raději tu vaši, protože v Gordonovi nevidim tak výjimečnej talent

Reagovat
Busby babes

ulet jsou oba

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/LSVids/status/1561835534758154242?s=20&t=mAoSjnKkhsOn_42QZOT5bQ

novej Evra se nejspis dost povedl...za ty prachy nejlepsi letosni prestup

Reagovat
nani92

Darmian bol po prvom zápase nový Neville

Reagovat
r.mrazik

fakt? to si nepamatuju

ale mozne to je...skoda,ze mu to nevydrzelo

Reagovat
iamek

Jo. Hrál famozne

Reagovat
vodka

jo

Reagovat
neyto

Reagovat
maxton

presunu sa protesty na majitelov pred Anfield?

Reagovat
Bandita_Harry

Nieje dovod

Reagovat
smazaný uživatel

[The Times] Arsenal are on Uefa’s FFP watchlist

nezvyk

Reagovat
mr.Silver

[Martyn Ziegler] Arsenal sources insist club has + is complying with FFP + has had no contact from UEFA

Reagovat
ashburtongrove
Reagovat
SunFells

Reagovat
Masi

Čau, nevíš prosímtě co je s Pépém?

Reagovat
SunFells

Ahoj, nebyl teď v sestavě nejspíš preventivně, protože by měl by jít hostovat do Nice. Oba kluby se teď dohadují o tom, kdo bude pokrývat jakou část jeho platu.

Reagovat
Masi

A jak je to možné? Je to tři roky co přestoupil, s náskokem nejdražší posila v historii. Tak docela zírám co za tímhle stojí? U tak drahého hráče (navíc mladý když přišel) bych čekal asi nekonečné množství šancí dokud se nechytí.

Reagovat
formic81

uz nejsme charita.. sanci dostal nekolik a neukazal se.. jen at jde a snad si navysi tu jeho selling value, protoze dalsi leto pujde pryc na 100% pokud neda 20 fiku ve Francii

jinak na jeho misto asi prijde Neto z Wolves, takze s nim uz se fakt moc nepocita

Reagovat
SunFells

Asi přijde? Spíš asi nepřijde

Reagovat
Masi

Reagovat
SunFells

Nico má hodně herních vlastností, které by pod Artetou mohl uživit, ale ty mentální dost zaostávaj, je dost laxní, nehladový a takoví jsou v Artetově plánu slabým článkem, to je primární problém.

Za ten přestup dostal tehdejší sportovní ředitel (nebo nějaká podobná role) Arsenalu vyhazov a u toho Lille se řeší i jiné pochybné kauzy, takže se na té dohodě asi propraly nějaké peníze, Pepeho kvalita té hodnotě bohužel nikdy neodpovídala.

Reagovat
Masi

Dík za info. Projel jsem tu expresky až teď, ale chtěl jsem si o tom radši takhle pokecat s fanouškem. To je docela síla no, ale teď to vypadá, že by se mohlo blýskat na lepší časy.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

je k hovnu

Reagovat
SunFells

Sranda že se na druhý den na timesech objeví takový článek

Reagovat
jk

No četl jsem to včera a zrovna dvakrát dobře z toho woolwich nevychází. Další sezóna bez CHL a bude výprodej

Reagovat
tweek

Co to meleš, proč by měl být výprodej?

Reagovat
krisa

nějaký tip přes co se pokusit koupit lístky na Tottenham-Arsenal 14.1.2023?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, stejně dostanete na piču.

Reagovat
Mastný Chobot

Tými ústami bozkávaš mamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoju ano

Reagovat
Mastný Chobot

no a teba chcel tato zobrať na futbal...

Reagovat
Free_player

Reagovat
drussbarb

Zpátky do školy

Reagovat
Nikikrew

Chod radsej na ES

Reagovat
krisa

to má být dárek pro kluka a když už tam pojedeme, tak bych si taky chtěl udělat radost

Reagovat
VasAFC

Syn fandí Tottenhamu

Reagovat
krisa

no jo no, už to tak je

Reagovat
VasAFC

Když jsem byl kdysi na Erasmu v Londýně. Tak v té rodině se říkávalo:

Víš jaký je rozdíl mezi fandou Tottenhamu a kurvo*? Žádný za oba se rodina stydí

To jen tak na odlehčení

Reagovat
cristiano.K.

krYsa no

Reagovat
vitasrp

No jako já ti to seženu, když bys chtěl.

Reagovat
FUnk

na kolik by vysel?

Reagovat
vitasrp

Horní patro, zhruba úroveň pokutového území u jedné z branek jsem schopnej sehnat za cca 3400 Kč/kus.

Reagovat
FUnk

to je fajn, tak aspon mam o cem premyslet

Reagovat
Čenda

to je luxusní cece, fakt primo na tenhle zápas?

Reagovat
Čenda

Uz to čtu dole, sry

Reagovat
Cobra

Kdyby se jelo, klidně bych se přidal.

Reagovat
Herry31

To je teda hodně fér cena, když mi včera známý říkal, že na domácí zápas Ars x Tot 9000kč.

Reagovat
vitasrp

To je hrozná raketa no, záleží, od koho to prostě kupuješ no. Já i na zápas na mezi Arsenalem a Tottenhamem na Emirates jsem schopen lístek zajistit okolo těch 3500 Kč.

Reagovat
fenixLFC

mas este moznosti na liverpool ci to uz padlo, prosim?

Reagovat
vitasrp

Mám tam aktivní účty, ale ten Liverpool je síla, to prostě nejde sehnat. Nebo jako jde, ale jsoi to nárazovky, jednou se něco podaří a pak dlouho nic.

V červenci byl předprodej na první polovinu sezóny, tak jsem to zkoušel, ale nevyšel ani jediný lístek. V listopadu jde do prodeje druhá půlka sezóny, tak to zase zkusím a uvidíme.

Reagovat
fenixLFC

to chapem...v takychto momentoch je clovek vdacny za to obdobie kedy sme tolko ludi nezaujimali keby sa ti nahodou podarilo nieco zohnat, mohol by si mi prosim dat vediet?

Reagovat
vitasrp

Kdyby jsem cokoliv sehnal, tak ti určitě dám vědět.

Reagovat
fenixLFC

dakujem moc

Reagovat
Mastný Chobot

platíš si memberships na viacero klubov, hej?

Reagovat
Busby babes

jop, United to same

Reagovat
TopinB

Přes vitasrpa, můžu doporučit, skvělé, bezproblémové

Reagovat
GrimeBaller98

OT: Sleduje nekdo Arsenal All or Nothing? Za me hodne dobry a Arteta je hodne daleko

Reagovat
Nikikrew

Sledoval a hodne dobrý to pre mňa nebolo

Reagovat
nani92

V priblblych motivačných rečiach je rozhodne ďaleko

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

to malovani srdicka a mozku jak pro prvni stupen ZŠ budiz, ale celkove ta kamera a koment byly horší než u tottenhamu...

Reagovat
bbbauch

Pockat, on tam fakt maloval srdicko a mozek? To nebyl nejakej meme-edit nejakyho nakresu taktiky?

Reagovat
FUnk

to maloval doopravdy

Reagovat
Frony

Úplná paráda, sjel je to v kuse bez přestávky. Artetu jsem měl rád vždycky, po dokumentu ho miluju .

Reagovat
GrimeBaller98

Konecne někdo. Hlavne Xhaka taky sympatak, člověk se na nej divá uplne jinak

Reagovat
Frony

Jojo Xhaka i s rodinkou super, jsem rád, že se to s ním urovnalo a zůstal u nás, protože jde vidět, že mu na klubu hodně záleží, ale i třeba Saka mi udělal radost. Nketiah taky v pohodě, jak jsem ho měl za arogantního blbečka, tak jsem teď změnil názor. Opravdu parádní dokument a ten výsměch na Artetovy kresby třeba mi přijde jako pěknej trapas, myslím si že to dělá dobře a na ty kluky v kabině to má velkej vliv.

Reagovat
GrimeBaller98

Taky si myslim, zaujal me hodne jako trenér a tahle sezóna by mohla byt opravdu super.

Člověk si casto ani neuvedomi, co zatim vsim je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele