Premier League - souhrn 6. kola: První ztráta Arsenalu

03.09.2022, 15:29, aktualizováno 04.09.2022, 19:25
Komentáře a souhrny
Antony (© AFP)
Arsenal na Old Trafford nestačil na Manchester United a poprvé v sezoně nebodoval. V Merseyside derby diváci neviděli žádný gól. Ztratil i obhájce titulu z Manchesteru, a to na hřišti Aston Villy. Chelsea v závěru otočila duel s West Hamem, Bournemouth předvedl mocnou druhou půli v Nottinghamu. Další tři body si připsali i hráči Tottenhamu, Wolves a Brentfordu, naopak Newcastle na Crystal Palace nevyzrál...

Manchester United - Arsenal FC 3:1

04.09.2022 17:30

Góly: 35. Antony, 66. Marcus Rashford, 75. Marcus Rashford - 60. Bukayo Saka

Arsenal přišel v nedělním šlágru kola o první tři body v sezóně, naopak Manchester United vyhrál svůj čtvrtý zápas v řadě a pomalu dává zapomenout na nepovedený start do sezóny. Skóre otevřel debutant Antony. V druhém poločase sice srovnal Bukayo Saka, nicméně dvě branky Marcuse Rashforda zajistily výhru Red Devils.

První šanci měli domácí. Po přiťuknutí Antonyho se k centru dostal Dalot, jenž přesně našel na zadní tyči Eriksena. Ten nedokázal zamířit přesně, a tak následoval odkop od Ramsdaleovi brány. Hned o několik momentů později měl gólovou šanci také Arsenal, ale ani Salibova střela nemířila mezi tři tyče.

V prvních deseti minutách méně aktivní Arsenal se však jako první radoval ze vstřelené branky. Po nádherné průnikové přihrávce Saky se k míči dostal Martinelli, a ten v souboji jeden na jednoho prostřelil De Geu a otevřel skóre. Hlavní rozhodčí Paul Tierney však po konzultaci s VARem branku neuznal, a to pro faul Martina Ødegaarda na Christiana Eriksena.

Následovala pasáž, kdy balón na svých kopačkách drželi především hráči Arsenalu, nicméně k žádné vyložené brankové situaci se nedostali. V 30. minutě se snažil překvapit Davida de Geu na přední tyči Martinelli, ale španělský gólman reflexivně míč vykopl na roh. Ten si připsal další veledůležitý zákrok proti stejnému hráči i o dvě minuty později, tentokrát vyrazil Brazilcovu hlavičku.

Fotbalové pořekadlo "Nedáš, dostaneš!" se naplnilo v 35. minutě. Po krásné kombinace ofenzivních hráčů Red Devils se před Ramsdalem objevila nová akvizice a ligový debutant Antony, který anglického reprezentačního gólmana chladnokrevně obstřelil a poslal domácí do jednobrankového vedení. Skvěle fungující pravá strana sestavy United přinesla ovoce, dvojice Dalot-Antony byla v prvním poločase velmi aktivní.

Velký závar před brankou De Gey byl k vidění v 52. minutě. Nejprve v tisíciprocentní šanci selhal Martin Ødegaard, kterému jeho střela zevnitř pokutového území vůbec nesedla. O pár chvil později obešel Bukayo Saka Tyrella Malaciu a jeho následná střela jen těsně minula pravou tyč soupeřovy svatyně.

Po hodině hry přišlo překvapivé střídání, kdy aktivního Antonyho vystřídal Cristiano Ronaldo. Ten byl svědkem srovnání Arsenalu. Do velké šance se dostal Gabriel Jesus, tomu ve vápně vypíchnul míč Diogo Dalot. Balón se však dostal přesně na nohu Bukaya Saky, který střelou mezi nohama bránícího Lisandra Martíneze srovnal na 1:1.

Nerozhodné skóre však dlouho netrvalo, když vedení United vrátil Marcus Rashford. Anglický reprezentant využil kolmice Bruna Fernandese, ve sprintovém souboji překonal oba stopery Arsenalu a přesnou střelou k tyči překonal vyběhnuvšího hostujícího gólmana.

Ramsdale o pár momentů později nejprve chyboval v rozehrávce, své zaváhání však napravil skvělým vyběhnutím a zákrokem na střelu Fernandese. Další šanci přinesl i následný roh Red Devils, Ronaldova hlavička však neměla potřebné parametry k tomu, aby byla gólová.

Domácí fanoušci však nezoufali dlouho. Po precizní Fernandesově přihrávce se dostala před Ramsdalea dvojice Eriksen - Rashford, které nestíhali hostující obránci. Po vzájemné kombinaci doklepl míč do odkryté branky druhý jmenovaný a připsal si na své konto druhý vstřelený gól v utkání.

Závěrečný nátlak Gunners kýžený výsledek, v podobě vstřeleného gólu, nepřinesl. Rány Fábia Vieiry a Emila Smithe-Rowea mířily mimo tři tyče, a tak Arsenal ztratil první ligové body v sezóně. I přesto se nachází na průběžné první ligové příčce, United jsou po šesti kolech pátí.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 5:2

04.09.2022 15:00

Góly: 10. Luke Thomas (vl.), 15. Moisés Caicedo, 64. Leandro Trossard, 71. Alexis Mac Allister (pen.), 90+7. Alexis Mac Allister - 1. Kelechi Iheanacho, 33. Patson Daka

Brendan Rodgers může být po víkendovém kole dalším vyhozeným manažerem, po prohře 2:5 na půdě Brightonu je jeho Leicester stále poslední a má na kontě jediný bod. Zápas otevřel už v první minutě Iheanacho, domácí stihli rychle zápas, díky vlastní brance Thomase a gólu Caiceda, otočit, do poločasu ale srovnal Daka. V druhé půli byli jasně aktivnější hráči Brightonu a po gólu Trossarda a dvou přesných zásazích Mac Allistera si připsali další ligovou výhru a vrátili se na průběžnou čtvrtou příčku.

Leicester bojoval o první výhru v sezóně a do utkání vtrnul bleskově, když na konci první minuty otevřel skóre a umlčel celý Amex Stadium. Krásná akce, kdy se po kombinaci Barnese s Tielemansem dostal k míči Patson Daka, který našel ve vápně nehlídaného Kelechiho Iheanacha. Ten usměrnil míč do prázdné branky - 1:0.

Brighton se snažil co nejrychleji zareagovat a hned o několik desítek sekund později se, po chybě v rozehrávce brankáře Warda, dožadovali penalty. Thomas však fauloval Marche ještě před pokutovým územím. Zahrávaný přímý kop výrazně hostující branku neohrozil.

Brighton se rychlého srovnání přeci jen dočkal. Osamocený Trossard odcentroval na zadní tyč. Balon podskočil Luke Thomas, a tak se k hlavičce dostal March. Jeho nepřesný pokus však srazil do vlastní sítě právě Thomas. Domácí manažer Graham Potter byl o pár minut později ještě spokojenější, když "Racci" dokázali otočit skóre.

Mwepu založil protiútok a sólovou akcí navedl míč až do útočné třetiny hřiště, ve které hráči Brightonu přečíslili Ndidiho a kapitána Evanse. Zambijský záložník následně vybídl Caiceda, který křižnou střelou na zadní tyč nedal Wardovi šanci. Obrovskou chybu si připsal v 29. minutě hostující brankář. Toho, při pokusu o rozehrání, připravil o míč Danny Welbeck a lobovaným míčem trefil jen horní síť Wardovy branky.

Na Amex Stadium bylo ale ve 32. minutě znovu srovnáno. Leicester dokázal ubránit nápor domácích, k míči se dostal Tielemans a ten nádherným dlouhým balónem za obranu z vlastní poloviny hřiště našel Patsona Daku, který si míč precizně zpracoval a skvělou střelou k tyči rozvlnil síť. Gólové hody v prvním poločase mohl prodloužit o deset minut později Harvey Barnes, jeho ránu však dokázal svým prvním zákrokem v zápase vykrýt španělský brankář Robert Sánchez.

Fanoušci na stadionu nečekali na první gól druhého poločasu dlouho a domácí příznivci byli u vytržení. K odraženému míči se dostal ve vzdálenosti asi 25 metrů od branky soupeře Alexis Mac Allister, jenž dělovkou vymetl šibenici Wardovy branky. Nicméně celé situaci předcházel milimetrový ofsajd Mwepua, a tak krásná branka nemohla platit. Brighton tlačil hosty i nadále, Mwepu se snažil o napravení svého ofsajdového postavení z předchozí situace, ale z velkého úhlu nedokázal soupeřícího brankáře prostřelit.

Obrana Leicesteru v 65. minutě opět propadla. Po průnikové přihrávce Pascala Große se střelou na zadní tyč prosadil Leandro Trossard a navrátil domácím vedení. Další kapitulace hostující defenzivy přišla jen o několik minut později, kdy se před brankářem Wardem objevil další osamocený hráč, Marchovu střelu ale velšský gólman vyrazil. V 70. minutě přišla další akce Brightonu, která vyvrcholila faulem Ndidiho v pokutovém území a odpískanou penaltou. Tu bezpečně proměnil Mac Allister a připsal si na své konto i regulérní gól.

Brighton dominoval i ve zbytku utkání a pomyslný hřebík do rakve zatloukl opět Mac Allister. V sedmé minutě nastavení se argentinský středopolař postavil k přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti. Jeho nádherná střela skončila v levém horním rohu branky, brankář Ward se natahoval marně.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester City 1:1

03.09.2022 18:30

Góly: 74. Leon Bailey - 50. Erling Haaland

Manchester City ztratil podruhé v řadě na venkovním stadionu, když v duelu šestého kola Premier League remizoval s Aston Villou 1:1. Pevnou defenzivu domácích prolomil po změně stran svým 10. zásahem v ročníku Erling Haaland. Jenže za domácí vyrovnal jamajský útočník Leon Bailey, který se v lize trefil poprvé od září loňského roku.

Citizens se po remíze s Newcastlem začali naplno rozjíždět. Nejvíce jim pomohla jejich nukleární zbraň jménem Haaland, jenž v součtu dvou utkání zaznamenal neuvěřitelných šest gólů a v pěti střetnutích jich celkově nastřílel již devět. Villans se však kromě bránění norského mága chtěli také pokusit napravit nepovedený vstup do ročníku, když z pěti duelů vyhráli pouze jednou.

Úvod klání měl nicméně očekávaný průběh. Hosté rychle získali výraznou převahu ve statistice držení míče a ostřelovali defenzivní blok soupeře. Situaci navíc kouči Stevenu Gerrardovi zkomplikovalo zranění pravého beka Mattyho Cashe, který se na hřišti zdržel jen do 27. minuty. Přesto to paradoxně byli domácí, kteří mohli jít krátce před pauzou ze svého jediného pokusu do vedení, Ollie Watkins ovšem zamířil těsně vedle pravé tyče.

Pakliže první poločas v některých příznivcích Aston Villy vzbuzoval určité naděje na bodový zisk, hned první šance hostů po návratu ze šaten veškerý optimismus domácích utlumila. Kevin De Bruyne nacentroval z pravé strany na zadní tyč, kde si našel míč Haaland a poslal jej do odkryté branky. Inkasovaný gól konečně povzbudil Villans k návštěvě poloviny soupeře, která málem skončila i vyrovnáním. Bailey nicméně svůj pokus z hranice vápna namířil nepřesně. Podstatně lépe si v 68. minutě vedl De Bruyne, jehož rána z přímého kopu skončila na břevně. Následně se ke slovu dostal opět Bailey, který jako by se inspiroval kopací technikou Belgičana a po přesné přihrávce od Jacoba Ramseyho nádhernou ranou do šibenice vyrovnal na 1:1.

Aston Villa tak dokázala zaskočit Citizens a navzdory závěrečnému tlaku soupeře získala bod. Oba celky čeká další utkání 10. září. Manchester se střetne v těžkém klání s Tottenhamem, Villa svede souboj s Leicesterem.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Leeds United 5:2

03.09.2022 16:00

Góly: 30. Ivan Toney (pen.), 43. Ivan Toney, 58. Ivan Toney, 82. Bryan Mbeumo, 90+1. Yoane Wissa - 45+1. Luis Sinisterra, 79. Diego Llorente

Utkání šestého kola anglické Premier League mezi Brenfordem a Leedsem ovládli domácí poměrem 5:2. Téměř celý duel režíroval Ivan Toney, který nejprve s přehledem proměnil penaltu a poté se bravurně trefil z přímého kopu, hattrick pak završil trefou po zmatku v obraně svěřenců Jesseho Marsche.

Nejúspěšnějším utkáním dosavadní sezony v podání Brentfordu byla drtivá výhra nad Manchesterem United. Společným jmenovatelem většiny jeho zápasů byl nicméně boj do závěrečných minut. V minulých třech kláních totiž právě v posledních 10 minutách Včely dvakrát zachraňovaly remízu, jednou je naopak o bod připravil Aleksandar Mitrovič z Fulhamu. Leeds odstartoval nový ročník velmi dobře, dařilo se mu však zejména na domácím hřišti. Venku vybojoval ze dvou duelů pouhý bod.

Chuť po bodech z venkovního stadionu byla cítit, hráči Leedsu drželi balon více na svých kopačkách, avšak do příliš nebezpečných šancí se nedostávali. Přestože domácí tahali za kratší konec, podařilo se jim otevřít skóre poté, co ve 30. minutě sudí Robert Jones odpískal penaltu, kterou Toney ranou do pravé části branky bez problému proměnil. Šestadvacetiletý útočník se prosadil i o 13 minut později, kdy perfektně kopnutým přímým kopem vymetl všechny pavučiny v pravém horním růžku branky Illana Mesliera. Snížení přišlo v první minutě nastavení, kdy si dokázal Luis Sinisterra šikovně obhodit jednoho z obránců Včel a následnou střelou z hranice šestnáctky překonal gólmana domácích.

Druhé dějství začalo v zajetých kolejích, hosté si vytvářeli slibnější příležitosti než jejich oponent. Navýšit skóre se domácím podařilo v 58. minutě, kdy došlo k velké chybě v obranné řadě Pávů a k nedorozumění s gólmanem Meslierem. Toho využil Toney, který završil svůj hattrick střelou z velké dálky, kterou překonal nejen brankáře domácích, ale také tři rozhozené obránce. Nepříznivý vývoj utkání pro Leeds emočně neunesl Marsch, ten v 64. minutě obdržel červenou kartu a byl vykázán. Utkání se ještě podařilo zdramatizovat, v 79. minutě se po přízemní přihrávce po zemi ve skluzu prosadil Diego Llorente. Netrvalo však dlouho a domácí se dostali do pohodlného vedení znovu poté, co se k balonu za obranu probojoval francouzský útočník Bryan Mbeumo, který střelou z hranice šestnáctky překonal gólmana hostů. Vítězství ve druhé minutě nastaveného času stvrdil Yoane Wissa.

Hráči Brentfordu tak soupeři vrátili porážku z posledního utkání loňské sezony a zvítězili. V příštím kole se 10. září představí v Southamptonu, Leeds o dva dny později přivítá Nottingham.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United 2:1

03.09.2022 16:00

Góly: 76. Ben Chilwell, 88. Kai Havertz - 62. Michail Antonio

Chelsea v šestém kole Premier League otočila vývoj utkání proti West Hamu a zvítězila 2:1. Kladiváři sice po asi hodině hry vstřelili úvodní gól, ale po odpovědi na druhé straně se v závěru pak prosadil i Kai Havertz, který urval tři body pro Chelsea. Zásah Maxwela Corneta z 90. minuty, který by zařídil remízu, totiž nebyl uznán. Tomáš Souček a Vladimír Coufal odehráli v dresu hostů celé utkání.

Zisk sedmi bodů z pěti odehraných duelů byl pro Chelsea zklamáním, obzvlášť ji mrzely venkovní ztráty s outsidery. Fanoušky tak muselo těšit alespoň gólové probuzení Raheema Sterlinga a nový obličej v základu, Wesley Fofana totiž po přestupu z Leicesteru zamířil přímo do základu. Kladiváři zatím skórovali pouze dvakrát a vybojovali čtyři body. O ten poslední se proti Tottenhamu vyrovnávací brankou zasloužil středopolař Souček.

Blues od začátku zaměstnávali defenzivu soupeře, která byla z půlky složena právě z jejich bývalých hráčů. Domácí sice dominovali na míči, většinu času ho ovšem drželi pouze stopeři snažící se o konstruktivní rozehrávku. Hammers totiž bránili velmi zodpovědně. Hrozbu přinášely až centry Reece Jamese a dalekonosná střela skvěle hrajícího Matea Kovačiče, branku však fanoušci v prvním dějství neviděli.

Úvod druhého dějství přinesl podobný scénář. Tým ze západního Londýna vévodil statistikám, nebyl si ovšem schopen vytvořit velké příležitosti ke skórování. Trpělivá hra se Kladivářům vyplatila v 62. minutě, kdy využili svou první větší šanci utkání. Michail Antonio doklepával míč do prázdné brány po nepřehledné situaci při rohovém kopu. Unikátním způsobem dokázal vyrovnat v 76. minutě Ben Chilwell, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty. Míč za obranu od Thiaga Silvy zpracoval hlavou z otočky, rychle se zorientoval a z téměř nulového úhlu uklidil míč mezi nohy brankáře. Chvíli před koncem ještě stihnul utkání otočit vítěznou trefou Havertz a poslal Stamford Bridge do euforie. Tu málem zhatil Cornet chvíli nato, branka mu ovšem nebyla uznána vinou předcházejícího faulu.

Londýnské derby tak skončilo lépe pro domácí Chelsea. Ta se v příštím kole 10. září představí znovu v hlavním městě, tentokrát na hřišti Fulhamu. West Ham o den později přivítá Newcastle.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Crystal Palace 0:0

03.09.2022 16:00

Góly: -

Newcastle si ani v zápase šestého kola Premier League proti Crystal Palace nedokázal připsat druhé ligové vítězství v sezoně. Největší šanci zahodil v 16. minutě domácí Alexander Isak, který neproměnil samostatný únik. Celek ze severu Anglie svého londýnského soupeře v St. James’ Parku přehrával, na víc než remízu 0:0 to však nestačilo.

Ačkoliv Newcastle dosud získal průměrných šest bodů, fotbalovou veřejnost zaujal zejména strhujícími souboji s těmi nejlepšími. Nejprve totiž doma remizoval ve fantastickém utkání s Manchesterem City 3:3 a o 10 dní později byl blízko bodu ze stadionu Liverpoolu. Na Anfieldu se poprvé v novém klubu prosadil Isak a o výhře Reds rozhodl až rohový kop ze závěrečných vteřin. Crystal Palace již tradičně táhl zejména Wilfried Zaha, jenž stihl už čtyřikrát skórovat.

A právě švédský kanonýr Isak mohl v 16. minutě otevřít skóre, když dokázal zblokovat přihrávku Joachima Andersena. Následný samostatný únik se pokusil zakončit lobem, který se mu ale nepovedl a pouze trefil brankáře Vicenteho Guaitu. Ve 34. minutě se po rohu dostal k zakončení hlavou Sean Longstaff, jeden z obránců však jeho tečovaný pokus vykopával takřka z brankové čáry. Následný závar ve vápně gól nepřinesl, stejně jako o minutu později střela Miguela Almiróna, jež orazítkovala tyč. Newcastle v závěru úvodní části zatlačil Eagles a opakovaně ohrožoval Guaitovu branku, úvodní trefy se ale před poločasovým hvizdem Michaela Salisburyho nedočkal.

V 52. minutě se St. James’ Park na krátkou chvíli mohl radovat z vedoucí branky domácích, po diskuzi s VAR ale rozhodčí Salisbury vlastní gól Tyricka Mitchella kvůli faulu na brankáře Crystal Palace odvolal. Orli se následně začali dostávat do zápasu a tlak domácích výrazně ochabl. I přes větší počet šancí a střel hostů ale Nick Pope nemusel řešit vážnější ohrožení své branky.

Výkon Newcastlu tak znovu nepřinesl plný bodový zisk, Straky si připsaly čtvrtou remízu z posledních pěti utkání a dosud vyhrály pouze v úvodním kole. V příštím zápase se 11. září představí na hřišti West Hamu, Crystal Palace tentýž den přivítá Manchester United.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - AFC Bournemouth 2:3

03.09.2022 16:00

Góly: 33. Cheikhou Kouyaté, 45+2. Brennan Johnson (pen.) - 51. Philip Billing, 63. Dominic Solanke, 87. Jaidon Anthony

Fotbalisté Bournemouthu předvedli v zápase šestého kola Premier League proti Nottinghamu parádní obrat, když stáhli dvougólové manko z první půle a zvítězili 3:2. Vítěznou trefou se blýskl v 87. minutě Jaldon Anthony, který se prosadil po velké minele soupeře. Pro hosty to byl první triumf po téměř měsíci. Navíc šlo o premiérové vítězství pro trenéra Garyho O’Neila, který na lavičce vystřídal Scotta Parkera.

Nováčci soutěže prožívali poměrně tvrdý náraz na realitu jménem Premier League. Oba za sebou již měli ostudné debakly. Nottingham v minulém kole inkasoval šestkrát od Manchesteru City, Bournemouth o pár dní dříve posloužil při prohře 0:9 jako fackovací panák Liverpoolu. Kdo se z toho oklepe, měl lépe ukázat právě vzájemný souboj, u kterého však již nebyl Parker. Bývalý skvělý záložník, jenž byl na začátku nového ročníku trenérem hostů, se stal prvním odvolaným manažerem sezony.

Zápas byl od samého začátku velmi bojovný. Spíše než brankové příležitosti se na obou stranách kupily fauly. Nottingham byl sice o trochu aktivnější než jeho soupeř z jihu Anglie, žádný z jeho střeleckých pokusů však branku hostí dlouho neohrozil. To se změnilo ve 33. minutě. Cheikhou Kouyaté si po rohovém kopu nejvýše vyskočil na centrovaný balon a hlavičkou doprostřed brány nedal hostujícímu gólmanovi Netovi šanci. Nováček soutěže své vedení navýšil ještě do konce prvního poločasu, když ve druhé nastavené minutě proměnil penaltu Brennan Johnson.

Hráči Bournemouthu o sobě dali výrazněji vědět v 51. minutě a hned z toho byl kontaktní gól. Philip Billing natáhl ke střele z velké vzdálenosti a jeho projektil skončil přesně pod břevnem branky. Od tohoto momentu byli hosté jasně lepší, což podtrhl vyrovnávací gól Solankeho ze 63. minuty. Anglický útočník se prosadil po centru z pravé strany krásným akrobatickým zakončením. Perfektní obrat dokonal v 87. minutě Anthony, který využil zaváhání v obranné řadě domácích.

Souboj nováčků mezi anglickou elitou tak zvládl lépe hostující Bournemouth, který v příštím kole 10. září přivítá Brighton. Nottingham se o dva dny později představí na hřišti Leedsu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 2:1

03.09.2022 16:00

Góly: 40. Pierre-Emile Højbjerg, 75. Harry Kane - 83. Aleksandar Mitrović

Tottenham zdolal v šestém kole anglické ligy na vlastním stadionu Fulham 2:1, a připsal si tak jubilejní 100. výhru v londýnských derby v Premier League. O zisku tří bodů pro Spurs rozhodl kanonýr Harry Kane. Fulham naopak po výhře v minulém kole odešel s prázdnou, v závěru zápasu stihl výsledek pouze korigovat produktivní Aleksandar Mitrovič.

Druhé londýnské derby v krátkém časovém sledu čekalo Tottenham a oproti venkovnímu duelu s West Hamem se mělo jednat o jednodušší záležitost. Podcenit Fulham se ovšem nemuselo vyplatit. Ten totiž do utkání vstupoval v dobrém rozpoložení a v jeho základní sestavě opět nechyběl druhý nejlepší střelec soutěže. Více branek než Mitrovič vstřelil jen fenomenální Erling Haaland. Spurs tradičně spoléhali na tahouna Kanea, který se před tímto utkáním trefil už čtyřikrát.

Poprvé skončil míč v bráně Fulhamu už v 11. minutě, ovšem vinou ofsajdu Kanea nemohl být gól uznán. Kohouti pokračovali v aktivním výkonu i nadále a do zaslouženého vedení mohl svůj tým posunout Heung-Min Son. Korejec však potvrdil střelecky nevydařený vstup do sezony a z nadějné pozice pálil vysoko nad bránu. Smůlu měl Son také po půlhodině hry, kdy po milimetrovém centru Kanea napálil tyč. Tottenham se přesto před poločasem prosadil, o gól se přízemní ranou zasloužil Pierre-Emile Höjbjerg. Hosté si žádnou vyloženou příležitost nevytvořili a mohli být rádi, že do šaten odcházeli pouze s jednobrankovou ztrátou.

Také v úvodu druhé půle byli lepší domácí, po nepřesné rozehrávce Tottenhamu se však k prvnímu zakončení mezi tři tyče dostali Chalupáři. Mitrovič ale tečovanou střelou gólmana nepřekonal. Pak už opět hrozili Kohouti, střela Ryana Sessegnona z úhlu ani sražený pokus Sona ovšem úspěch neslavily. Z další ligové trefy se v 75. minutě radoval Kane, který měl jednoduchou práci při dorážce do prázdné brány. Střeleckou pohodu potvrdil výstavní ranou do šibenice v závěrečné desetiminutovce Mitrovič. Vyrovnat už ale hosté nestihli.

Remízu s West Hamem tak Tottenham napravil domácí výhrou nad Fulhamem. V příštím kole se 10. září představí na hřišti mistrovského Manchesteru City. Chalupáři tentýž den přivítají Chelsea.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Southampton FC 1:0

03.09.2022 16:00

Góly: 45+1. Daniel Podence

Vlci si v šestém kole Premier League připsali první ligovou výhru, když zdolali Southampton 1:0. O rozhodující branku se v závěru první půle postaral Daniel Podence, který neodmítl pobídku letní posily domácích Matheuse Nunese. Svatí se tak po skvělé výhře nad Chelsea museli smířit s porážkou.

Vedení Wolves přivedlo v letní přestávce do hráčského kádru další výrazné posily z Pyrenejského poloostrova, nicméně sázka na portugalskou enklávu zatím v letošní sezoně příliš nevycházela. Méně gólů sice inkasoval pouze Brighton, nevýrazný útok se však prosadil jen dvakrát, a Vlci tak po pěti kolech zaujímali místo v sestupovém pásmu. To Southampton v minulém duelu porazil Chelsea, na čemž se gólově podílel belgický mladík Roméo Lavia hrající ve skvělé formě.

První velká šance utkání přišla ve 14. minutě, kdy Pedro Neto využil po ztrátě hostů ve středu hřiště přečíslení a dostal se do dobré střelecké pozice. Jeho pokus na přední tyč však nebyl dostatečně přesný. Vzápětí se ukázali i hosté, příležitost Joea Ariba z bezprostřední blízkosti ale dobrým obranným zákrokem zhatil Rúben Neves. Na další gólovku si diváci museli počkat až do poločasového nastavení, kdy z pravé strany vyslala přízemní centr jedna z portugalských posil Vlků Matheus Nunes. Ve vápně si pak zajímavě počínal jeho krajan Podence, který lehkým příklepem balonu do země překonal brankáře hostů a zařídil gól domácích do šaten.

I v úvodu druhé půle byli Wolves v ofenzivě aktivní, ve finální fázi svých útočných akcí jim však dlouho chyběla přesnost. V 62. minutě navíc málem inkasovali, když balon za čáru z bezprostřední blízkosti dostal Ché Adams. Při svém zakončení ale nešťastně napodobil legendární boží ruku Diega Maradony, a gól tak slavit nemohl. Skotskému útočníkovi to nevyšlo ani o chvíli později, kdy míč sice trefil hlavou, ten se ale jen otřel o břevno. Southampton se přes slušný výkon nedočkal srovnání ani po závěrečné sérii střídání.

Vlci z Wolverhamptonu tak zvítězili a radovali se z premiérového letošního plného bodového zisku. V příštím kole se 10. září představí na hřišti Liverpoolu, Southampton tentýž den přivítá Brentford.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 0:0

03.09.2022 13:30

Góly: -

Everton remizoval v utkání šestého kola s městským rivalem Liverpoolem 0:0. Pro domácí jde o cenný bod ve spodních příčkách tabulky, pro hosty naopak komplikace v nahánění hlavních konkurentů, kteří aspirují na titul.

Poměrně opatrný začátek trval až do 32. minuty, kdy domácí málem využili nedůslednosti Liverpoolu v obranných řadách. Petterson poslal z pravé strany do pokutového území výborný centr, mizerný zákrok poté předvedl Joe Gomez, když místo odkopu balon jen zastavil. Maupayovu střelu ještě van Dijk zablokoval, Tom Davies poté šajtlí napálil pravou tyčku. Ještě větší smůlu měli Reds před koncem prvního poločasu. Nejprve nártem z pravé strany vápna vypálil Darwin Núñez, jehož pokus parádním zákrokem vyrazil na břevno Jordan Pickford. V akci však pokračoval Luiz Díaz, který sice na Pickforda vyzrál, ale ve skórování mu zabránila tyčka.

Když už se Liverpool dostal ke střele, domácí podržel jejich gólman. Ten ve druhém poločase nadvakrát vychytal Fabinha, poté si v 65. minutě poradil s nebezpečným pokus Fabinha, jehož ránu o zem k pravé tyči vytěsnil Pickford levou rukou. Hned na to se Toffees dostali do přečíslení pět na tři, jenže Neal Maupay z malého vápna napálil Alissona. Poté se dokonce domácí radovali z gólu, jenže VAR odhalil Coadyho ofsajd po stříleném centru Maupaye.

V závěru měly oba celky ještě šanci na stržení skóre na svou stranu. Domácí Dwight McNeil vypálil z hranice vápna technický pokus, který ještě přizvedl Milner a Alisson musel balon vyrazit nad břevno. Tři minuty před koncem pak Roberto Firmino výtečně trefil těžký pas z pravé strany a ačkoliv se mu povedlo zamířit k tyči, lvím skokem zachránil domácí od kapitulace Pickford. V 96. minutě mohl ještě rozhodnout Salah, jehož hlavičku konečky prstů vytěsnil na tyčku opět domácí gólman. Ten je hlavním důvodem, proč Everton získal s Liverpoolem bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC650114:715
2.Manchester City642020:614
3.Tottenham Hotspur642012:514
4.Brighton & Hove Albion641111:513
5.Manchester United64028:812
6.Chelsea FC63128:910
7.Liverpool FC623115:69
8.Brentford FC623115:99
9.Leeds United622210:108
10.Fulham FC62229:98
11.Newcastle United61417:67
12.Southampton FC62137:107
13.AFC Bournemouth62135:187
14.Wolverhampton Wanderers61323:46
15.Crystal Palace61327:96
16.Everton FC60424:64
17.Aston Villa61145:104
18.West Ham United61143:84
19.Nottingham Forest61144:144
20.Leicester City60158:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (742)

Přidat komentář
LokoLFC

Nás se prostě od posledního kola minulé sezóny drží nějaká kletba, tohle prostě není možné...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude dlouhá sezóna

3 tyčky smůla, na druhou stranu van Dijk červená, Arnold dneska k smíchu, Milner taktéž

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak bych teda rád potkal ty fotbalové romantiky z našeho tábora, kteří chtěli Everton v lize, tady máte ukázkový důvod, k čemu nám to je

Reagovat
SCELO

no ak LFC iba remizoval, tak to naozaj nie je chyba evertonu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze 7 zápasů jsme pod Kloppem vyhráli v Goodisonu dva, ještě do toho nám rakví hráče (jakkoliv dneska jsme byli ti agresivnější my), Pep u nich ztratil jenom jednou například. Absolutně nevidím výhody, které nám jejich přítomnost v lize přináší.

Reagovat
SCELO

pockaj a preco by mala pritomnost evertonu v lige pomahat LFC?

Reagovat
Kixi Syhimour

Když by spadli místo někoho jiného, tak bychom s nimi nemusili hrát.

Reagovat
Manik...

To je hodně velká marnost

Reagovat
Kixi Syhimour

však je to naprosto logická úvaha

Dvakrát jsme ztratili titul v poslední letech o dva body, rozhodují maličkosti

Reagovat
Eichel

pre ligu by to bola ale veľká škoda prísť o takéto derby.. je dobré, že sa udržali, takisto je fajn, že sa udržal napríklad Leeds

Reagovat
martin.b

on ale neposuzuje přínos pro ligu, ale pro svuj tým

Reagovat
SCELO

no tak toto je zaujmava logika

Reagovat
Baronne

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Neutron

a co takto sa na nich lepsie pripravit? Ci dobra liga je taka, kde su superi proti ktorym sa mi dobre hra?

Reagovat
Zaschrona

Tohle napsat zrovna po zápase, kde VVD udělá zákrok na červenou, je docela zajímavé...

Reagovat
martin.b

to v závorce jsi přehlídl záměrně ?

Reagovat
cristiano.K.

protože je to pořád jeden z nejzajímavějších zápasů v PL vůbec a dnes se to potvrdilo.

Reagovat
eder

Pro nezaujatého diváka to musel být atraktivní zápas. Bohužel bez šťastného konce pro ty správné kluky...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, no, dneska třeba jo, obecně mi to tak nepřijde, zajímavých zápasů máme i tak dost. Chápu, že to je slavné derby, ale za ztráty bodů a hráčů mi to fakt nestojí.

Reagovat
Manik...

Reagovat
eder

Bez Richarlisona jsou o poznání sympatičtější, ještě až se zbaví toho úlisného zákeřáka Pigforda, tak je snad začnu mít i docela rád...

Reagovat
O.Giroud

prisli by sme o derby , fnuk. Niekto to tu dobre povedal o Evertone, uzitocni idioti, kt. sa namotivuju na Liverpool

Reagovat
LokoLFC

Cervena??? Pak by musel bejt cervenej i zakrok na Nuneze, kterej ten traged ani neodposkal.

Reagovat
Registrujisejenproto

Oranzovy ten zakrok VVD byl, ale delat tady jako on z LFC prasata zrovna po zapase s timto odpadem to je snad poprve, co nekoho v derby nezrakvili, ne?

Reagovat
eder

Nech na hlavě, Carvalho nevypadal moc dobře...

Reagovat
Hlahart

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Karma <3

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný, Liverpool hraje hovno, Klopp je už dávno přečtenej, posily nic moc. Livepool bude ještě litovat, že mu prodloužil smlouvu.

Reagovat
SCELO

predstav si, ja som fanusik LFC a neviem co sa v klube deje, ale owny to vie

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

tohle je špatný, sice asi 3 tyče, ale minule štěstí v závěru, teď už ne....takhle to dál nejde

Reagovat
O.Giroud

a to zacal tyckou Everton, kde sme zas mohli inkasovat ako prvy a prehrat polcas asi po 9. z 10 zápasov

Reagovat
Coutinho10

jako nemyslel jsem si to, ale asi ten Mane fakt chybi hodne

Reagovat
O.Giroud

Niekde som videl statistiky Salaha 4 strely na branu a 21 vytvorenych sanci preco z naseho najlepsieho strelca posledne roky zrazu spravime? takehoto hraca...

Reagovat
Coutinho10

je spatnej, bohuzel...jestli to neni tim, ze se uspokojil, kdyz dostal novou smlouvu nebo jestli bez Maneho je vic souperema hlidanej, je na nej vetsi soustredeni..nevim

Reagovat
aragorn

Dle mě hraje strašně od lajny, málo se tlačí dp vápna. Tím pádem je hodně mimo střelecký pozice. Navíc u lajny je částo zdvojovaný zády k bráně.

Nevím proč ale přijde mě, že hrajeme jinak, hůř. Při zakládání útoku jsou beci docela vzadu, ta kombinace je strašně pomalá, při přebírání přihrávky je Salah většinou zády k bráně a nema ani s kým pořádně kombinovat. TAA daleko, Nunez na hrotu daleko a může maximálně kombinovat s Elliotem nevo vracet dozadu...

Chybí Hendo. Sice mě někteří ukamenují ale chybí víc než se zdá. Za prvý je sehranej kombinovat při lajně s TAA a Salahem a tím pádem se Mo dostává do vápna s míčem na kopačče. Navíc s Hendem má ten tým duši, nasazení, agresivitu.

Reagovat
Coutinho10

jo, s Hendem souhlas, je to kapitan i to je dalsi aspekt a hra by vypadala lepe a asi na tom neco bude, proste ta souhra treba i s Nunezem neni takova a i mi Salah prijde o dost pomalejsi, takze vlastne nema moc jak soupere prekvapit a kdyz ti vypadne Mane a Salah je hur jak polovicni, tak to bohuzel je znat a mimo tragickej Bournemouth pred zmenou trenera na ty bezny soupere nejsme moc schopni najit recept nebejt Firmina, tak to bylo jeste horsi

Reagovat
aragorn

Mě přijde, že to není o jednom hráči, o nové posile. Hrajeme prostě celkově špatně ale netuším proč, únava z loňské sezóny, psychická??

Pořád se řeší záloha, zraněnej Thiago nebo že nepřišel novej záložník. Podle mě v tomto chyba vůbec není. Věřím že se zdravím Thiagem/posilou by jsme byli stejně špatní.

Reagovat
Coutinho10

j možná ta minulá sezona byla fakt náročná a vlastně, víc zápasů hrát nešlo, ve všech 3 pohárových soutěží jsme hráli finále, takže se všichni vydali na maximum nebo jestli nás trochu uspokojila výhra v Community Shieldu, že to půjde samo i v nové sezóně, nevím

Reagovat
aragorn

Reagovat
Luc-Luc

Hrali jsme spatne, ale nejakym zazrakem jsme se do sanci dostali, ale nepromenili...co me ale znervoznuje vic nez dnesni ztrata, je herni projev od zacatku sezony. Je to tezkopadne, spousta nepresnosti. Prijde mi, ze se hodne nadreme na to dostat balon do sance. Potrebovali jsme dotahnout silnyho neip zaloznika a to se nepovedlo. Ocekavam tezky boj o top4, ktery bychom ale meli zvladnout. Motm Pigford, u nas asi nejlepsi Alisson...

Reagovat
cristiano.K.

Na šance asi 5:8, proto je obecně škoda, že nepadl gol. 1:3 na tyčky, neuznaný gol Evertonu správně.

Šli jsme za vítězství a o gol bychom si ho asi zasloužili. Za mě byla chyba nepostavit v základu Firmina, nicméně je nutné dodat, že i on se dostal do třech šancí.

Pickford MOTM jednoznačně. Musíme přidat, ve druhé místo pořád věřím.

Reagovat
aragorn

Byla chyba nepostavit Firmina, Milnera, Robertsona. Rotace mohla proběhnout v LM, kde ten zápas v Neapoli není tak důležitý.

Nunez se dost trápí a je lepší poslat ho na 30 minut, tak jako v CS a prvním zápase. Tsimikas je strašně z formy. Ale po zápase je každej generál.

Reagovat
cristiano.K.

tak ten Milner mi fakt v základu nechyběl, ale jinak souhlas.

Reagovat
aragorn

Horší než Carvalho by nebyl ale chápu Kloppa proč tam dal Fábia. Odměna za gól proti Newcastlu, zvednout mu sebevědomí, chtěl mu dát konečně šanci od začátku a zároveň protočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja problém vidím na vícero frontách. Ano, máme slabou zálohu. Ale obecně mi přijde, že kolabuje celý systém. Nefungují krajní beci, nefunguje útok. Firminho a Salah jsou oba dost mimo mísu. Čekal jsem, že to zlomí Darwin. Jenže ten blb se vyautoval na několik zápasů a teď se bude muset znovu dostat do tempa..

Reagovat
SCELO

Reagovat
eder

Ta fotka tak nějak symbolizuje momentální rozpoložení fanouška Reds...

Reagovat
Chazy

Jako za 100 mega koupit druhýho Carrolla, to asi nemuselo bejt

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně, udělejme názor po 4 zápasech

Reagovat
Chazy

Hele, na technický skilly uděláš názor klidně po 4 trénincích

Reagovat
Registrujisejenproto

Vzdyt nehraje spatne

Reagovat
Manik...

Reagovat
Chazy

Carroll taky měl v PL naprosto fenomenální zápasy. Ale bohužel byl kopyto, tohle je další kopyto

Reagovat
eder

Kopyt není nikdy dost...

Reagovat
Manchestersky Krocan

tak to potom ani Maguire

Reagovat
O.Giroud

ale prehanate, dnes mohol mat v pohode 2 acka

Reagovat
Chazy

Tak Maguire na začátku taky hrál dobře. Jestli se u někoho přehání, tak u něj, on fakt byl jeden z nejlepších CB ligy, proto šel za tolik a začal dobře. Těžko říct, co se posral

Reagovat
O.Giroud

Tak u neho sa prehana, ale u Nuneza po 3 zapasoch nie? kde aj tak ma 1+1

Reagovat
Chazy

Já jen říkám, že je to dřevák s míčem což prostě vidíš, na to nepotřebuješ 4 sezony

Reagovat
O.Giroud

Ved s tym ja aj suhlasim ale aj napriek tomu moze byt produktivny a dobry strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

*lepšího, ale teda fakt neviem prečo sa rozhodli za takú cenu rozhodli ísť po takomto type hráča. Ja mu verím, že gólov dá a nebude ich málo, ale hrozné niekedy ako nefutbalovo pôsobí

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

on fakt obcas vypada technikou jak z okresu

Reagovat
Pato44

On je ale vyborny a zarputily bulldog. Problem je podle me v jeho premotivovanosti. Klopp by ho mel trochu uklidnit... to prinese ovoce. Ja mu verim hodne.

Reagovat
r.mrazik

jj,ja to psal i minule,ze bude fajn

ale on fakt nekdy vypada jak totalni kopyto

Reagovat
aragorn

On má záblesky geniality (třeba ta střela pod břevno, kterou Pickford vytáhnul) ale během chvilky působí jak dřevo, když netrefí míč.

Do budoucna se srovná ale i tak to bude hlavně hráč do vápna. Moc nevěřím, že by de dokázal kombinačně tak zlepšit, aby se s ním dalo hrát jako s Bobbym nebo Maném. Góly dávat bude dost ale bude i strašnej palič

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
r.mrazik

trochu mi pripomina cavaniho,ktery toho dokazal spalit obcas taky mraky

Reagovat
Pato44

Souhlas

Reagovat
cristiano.K.

srovnání jak víno

Reagovat
martin.b

Neviděl bych to tak tragicky, zápas bavil, na GP je to vždy těžký a i tak jsme si vytvořili spoustu šancí. Záloha je poslepovaná, v těchto náročných zápasech je to znát, oba full backs totálně z formy a najednou nemáme zápas moc pod kontrolou musíme nechat Aliho vynikat. Everton dnes fakt sympatickej výkon, Pickford top, Onana v záloze skvělej, střed úplně ovládl

Reagovat
SCELO

GP je zapas ako kazdy iny, zalezi na tebe nie na superovi.... a full backs z formy tak to dufam nemyslis ani vazne....

Reagovat
martin.b

jojo jako každý jiný achjo proč vůbec vynakládáš energii na napsání takových dvou nesmyslů...

Reagovat
SCELO

aha, tak to je, ja ani neviem, co ti na to napisat ...

Reagovat
Pato44

Hral si nekdy fotbal? Na tebe snad tahle "derby" aura nepusobila? Ja se obcas az divil, jak silne to dokaze byt.

Reagovat
Registrujisejenproto

Pickford dnes zachytal jak Courtois ve finale LM… Dnes spatni TAA, Milner, dlouhodobe spatni Fabinho a Salah. Snad se brzo proberou. Pozitivnim prinosem je Firmino, tomu se ted docela dari, klidne bych ho nechal v zakladu.

Az se uzdravi Thiago, bude to lepsi.

Reagovat
O.Giroud

no neviem, zas nemal nejake extra zakroky. Courtois predviedol inu show

Reagovat
Kixi Syhimour

ty střely šly docela blízko k Pickfordovi, ale i tak samozřejmě dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední save na Salaha, jak to vytěsnil na tyč byl uzasny

Reagovat
O.Giroud

zaver som nevidel tam mi uz haproval prenos, ale aj keby mal jeden super zakrok tak to je stale daleko od Courtoisa

Reagovat
LokoLFC

Ale byla prdel, jak chteli nekteri srovnavat Nuneze s Haalandem.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Manik...

Špatný, špatný, špatný. Milner, Salah, i Diaz za mě nic moc

Reagovat
LokoLFC

Tvle, dnes nic moc Tsimikas, Taa, Carvalho, Gomez, Nunez...

Reagovat
aragorn

Gomez, však ten patří poslední zápasy mezi nejlepší

Reagovat
martin.b

trochu mu ale ten celkový dojem kazí občas způsobená hrubka, včera třeba předcházela super šanci Daviese do tyče

Reagovat
aragorn

Souhlas ale i přesto je letos nejlepší z obrany a s Elliottem a Diazem jedinej, kdo se dá hodnotit aspoň nadprůměrně.

Reagovat
Manik...

za mě dobrý výkon

Reagovat
cristiano.K.

má hroznou rozehrávku a udělal jednu brutální chybu

Reagovat
LokoLFC

Tak tobe uplne mrda.

Reagovat
aragorn

včera to byla už jiná

Reagovat
LokoLFC

Vcerejsek uz byl jen dokresleni cele situace.

Reagovat
aragorn

Včerejšek nemá smysl nijak hodnotit. Byl to katastrofální výkon od Goméze ale jinak to přeháníš. V zápase s Newcastle, Evertonem patřil mezi ty nejlepší.

Reagovat
LokoLFC

Tak jo.

Reagovat
O.Giroud

Asi je cas aby sa Liverpool prestal hadzat k takemu timu ako je ManCity tuto sezonu v suvislosti boja o titul, az na Bournemouth jeden horsi zapas nez druhy. Obrana slaba, skoro kazdy utok supera smrdi velkou sancou, Salah stale pri ciare a musi len prihravat. Aspon ten Firmino trochu ozil a s Jotom pridu snad aj goly. Ale vobec sa mi nepaci ta obrana ako zatial hraju. TOP4 sme uhrali vo vacsich srackach nedavno, tak to problem snad nebude.

Reagovat
martin.b

Poslední 4 roky jsme se City na míle od konkurence a teď po 6 kolech už budeme Liv přirovnávat k druhýmu sledu

Reagovat
O.Giroud

Vsetko raz konci no ale teda zatial fakt nevidim preco by to malo byt inak, kazdy zapas inkasujeme ako prvy, prehrame polcas a dnes sme tiez od toho neboli daleko. A ono je to aj tak jedno ci skoncime druhy alebo stvrty.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hlahart

Před rokem jste skončili 3. ty míle před konkurencí

Reagovat
Bandita_Harry

Boli urcite okolnosti kvoli ktorym sa tak stalo ostatne tri roky platia

Reagovat
martin.b

Body za 4 sezony: MC 358, Liv 357, Che 279, MU 264

v průměru 18 bodů před nejlepší konkurencí na sezonu

Reagovat
O.Giroud

A je z toho jeden titul, no islo mi o to, ze proti masine akou je ManCity su taketo straty az rozhodujuce. Lebo vieme ake win streaky vedia mat. Potom akurat zas bude plno placu pri konci sezony, ze Wolves a pod. sa proti nim nesnazi a proti nam idu na 120%, fnuk fnuk.

Reagovat
martin.b

hele já nemám problém s tím uznat, že City jsou na startu sezony úplně jinde a mnohem líp se popasovali s určitou obměnou sestavy, jen bych na soudy typu "konec éry" atd nespěchal no..

Reagovat
O.Giroud

Uvidime no, este stale to mozeme zvratit tym ze tieto straty proste napravime s timami, ktore skoncia v TOP4, co ale asi nie je moc realne este ked minuly rok sme nedokazali porazit ani jedneho. Pomaly by sa mal vratit aj Thiago, tak snad to bude uz len lepsie. Len posobime strasne vycerpane a do toho este vacsina hracov asi pojde na MS

Reagovat
martin.b

jo a ten rozdíl je 19,5 bodů

Reagovat
Zaschrona

Remíza fér, obě strany mohly vyhrát. Pred zápasem bych plichtu bral, jsem spokojený. Pro další zápasy slušný příslib - zlepšujeme se. Snad budeme hrát 4-3-3 i další zápasy. Patterson, Onana, Pickford, Iwobi - super.

Reagovat
Chazy

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

easy win

Reagovat
smazaný uživatel

Akooze nic v zlom, ale neuznany gol WHU je totalny shit, jasne dotyk tam bol, ale taky ze Mendy zacal kricat ako blazon a valat sa tam a vyjebal sa na celu hru? toto proste je shit a reci, ze tam bol dotyk a neviem co, to je az hnus cele..

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

ale špatnej pocit z toho nemám po tom prvním gólu Antonia.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane píšeš "jasne dotyk tam bol" a na konci zhejtuješ ze "reci, ze tam bol dotyk, su hnus".

Reagovat
smazaný uživatel

dotyk nerovna sa faul

Reagovat
icemike

Podívej se na první nohu, přejel mu kolíky přes rameno. Podle tuchela mendy nebude fit na LM ve středu

Reagovat
icemike

Beru zpět, viděl jsem záběr z druhé strany první noha ho netrefila

Reagovat
Coutinho10

je to srac, navic to nebylo ani kolikama, trochu mu tam zavadil, ale ne nic, kvuli cemu by se musel valet...mel si rozhodci stat za svym

Reagovat
kvasha16

vsak to je jedno ci sa valal alebo nie, raz ked to bol faul, tak to bol faul, bez ohladu na tom ci sa tam valal bezdovodne alebo nie

Reagovat
hitZor

Navíc je dost možné, že kvůli tomu faulu bude zraněný minimálně na úterní LM. Bych tady těm expertům zkusil kopnout někam do oblasti ramena, klíční kosti a hrudníku... Při florbale mi stačilo jen malé ťuknutí loktem od spoluhráče na tréninku a týden jsem se pak nemohl pořádně zhluboka nadechnout.

Reagovat
Diskostu

To už skôr by som zapískal penaltu jak útočný faul WTF??? Neskutočná Hanba

Reagovat
hitZor

Penaltu jako za co?

Reagovat
Diskostu

a začo útočný faul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Tohle snad nemá cenu ani slavit.

Žádná reakce od Tuchela či hráčů, zase totální sračka.

Sice jsme nakupovali obránce jak zběsilí, ale soupeři stačí navštívit 3x naše vápno a jsou z toho 2 branky a 1 tyč.

Mendy nás aktuálně stojí zápas co zápas minimálně 1 branku. Co víc musí posrat, aby se posadil? Hilário ať už táhne do prdele..

Ten vyrovnávací gól fakt nevím. Asi bych to nechal.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepovi problémy začaly když se rozešel s přítelkyní. Teď si našel novou a bude se ženit. Já bych ho tam zkusil.

Reagovat
Svatej

Plival bych atomový hřiby jak bublifuk, kdybychom tenhle zápas po tom gólu Antonia nevyhráli, takže jsem neskutečně nadšenej, že to vyšlo.

Z hlediska nějaký rozhodcovský karmy za mě 1:1, Antonio vůbec neměl bejt na hřišti, když dával gól, naopak tu naši by zjevně někteří v pohodě pískali (zvlášť po tom druhým zábaěru), já asi ne. Na to, aby to hráče položilo a znemožnilo mu to v bolestech hrát, to ani náhodou nebylo. Nebyl to kopanec, ale silný přeběhnutí.

Nádherná ukázka toho, kam se fotbal dostal, když tě takový divadlo dostane z průseru.

Druhá věc, kterou už teď vim, že bude fotbal jednou řešit, je čistej čas a já se nemůžu dočkat. Sledovat z posledních 35 minut jen 10 fotbalu, na to se může každej fanoušek vysrat. Úplně se to vymklo kontrole a už se víc nehraje než hraje. Přinese to posraný prachy z reklamy, ale pokud to bude jako v hokeji, snesu to.

K výkonu - Fofana výbornej, Silva skvělej, Koulibaly celkem špatnej. James i navzdory tomu fuckupu na konci dost slušnej dokud nepřišly posily dopředu byl se Sterlingem jedinej hráče schopnej něco vytvořit.

Gallagher bída, Mount proti němu vypadal výrazně líp ve všech ohledech a krom bojovnosti přidal i techniku. Chilly bezva, Cucu spíš špatný.

A nejlepší na konec - Broja. Za pár minut vytvořil v obraně West Hamu větší chaos než celá ofenzíva dohromady. Riceovi uplně zkurvil den, stopera vysíral a nakonec byl i u druhý gólový akce. Ten prostě musí hrát.

Reagovat
Taiger

Wow, zkritizoval Gallaghera???

Reagovat
Svatej

Já už před týdnem a něco psal, že bych byl raději, kdyby zůstal Gilmour a ne on.

Miluju oba, ale Gallagher se Chelsea v PL bude hodit jen do hodně konkrétních zápasů, Gilmoura bych si dovedl představit proti daleko většímu rozptylu soupeřů.

Reagovat
Salfovic

Odchod Gilmoura ho úplně rozhodil.

Reagovat
Svatej

*zničil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Zlaté 3 body.

Každopádně drtivá většina zápasu naprosto odporná sračka, kterou Tuchel naordinoval.

Chilwell naprostá masterclass, zachránil nám zápas, kdy z absolutního hovna vykouzlil gol. Hlavička tak akorát, aby to mohl hodit sám golmanovi mezi nohama z téměř nulového úhlu do brány, to se jen tak nevidí. Pak ještě asistence.

Bohužel jsme závislí na těchto momentech, protože Tuchel nás sám pro jistotu střelí do nohy tím, že nasadí 8 hráčů do šířky vápna a pak jediné místa, kde je prostor, jsou stopeři a pak osamocení krajní beci, jinak je všechno přehuštěné. Střely na bránu minimální.

Reagovat
Talker

A ještě bych dodal, že Jorginho jak tam nabídl golovku, to bylo taky parádní. 3 body jsou fakt zlaté, klidně z toho nemusel být ani jeden a nemohli bychom říct absolutně nic.

Reagovat
Cobra

Škoda toho neuznaného gólu Richarlisona, zasloužil by si ho. Dneska byl neskutečný.

Reagovat
Mates_Matesović

Je fantastickej, ve středu snad opět základ

Reagovat
blade115

Hm, tak tady jsme vyloženě utrpěli výhru. Kterou nám ještě rozhodčí vyloženě daroval, protože ten "faul" na Mendyho absolutně žádným způsobem neovlivnil další průběh hry. Mendy by se k balónu stejně dál nedostal, tak zůstal účelově ležet a snažil se to zahrát na bolístku. Trapný, ale karma nám tady má hodně co vracet.

Výkon ale opět na poblití, Tuchel je fakt totálně v lese a pokud ho nespasí vysněný Auba, tak na to začne přicházet víc a víc lidí s každým zápasem.

Reagovat
Svatej

+ začíná bejt znepokojivý, že z 6 zápasů si taktickýho mistra namazali na chleba už 4 trenéři.

Reagovat
Talker

Je fakt, že to třeba Auba spasí, protože bude na hřišti konečně útočník, budeme hrát na křídla a nebudeme tam hrát bandu trpaslíků, která bude skákat se stopery na centry od wingbacků.

Druhou věcí je, že by to šlo vyřešit i tím, že bychom na ten hrot postavili Broju, ale tak Tuchel tam potřebuje mrňouse. Pokud ale po šesti zápasech pochopí, že by se mu tam hodil někdo jiný, tak alespon něco.

Reagovat
Salfovic

Já ten faul vůbec nepochopil. Kdyby ten hráč WH upadl, tak je to spíš na penaltu.

Reagovat
Svatej

Na to hrál míč pozdě.

Reagovat
Miguel19

Penaltu

Reagovat
icka

Reagovat
hitZor

Reagovat
Chazy

Já to napíšu ještě jednou sem.

Co se děje ve hře po faulu se řeší pouze v případě, že tým zůstane na kopačce faulovaného týmu.

Když zůstane míč na kopačce faulujícího týmu, vždy se píská faul, přeruší se hra a míč jde do rukou týmu, co byl faulován.

V téhle situace byl faulovaný hráč Chelsea, dalš průběh hry byl v rukách WHU, které faulovalo a proto je úplně jedno, co by se stalo, nehraje to žádnou roli v posuzování toho, jestli to byl nebo nebyl faul.

Argument, který kdovíproč vytáhli angličtí komentátoři, ale je absolutně směšnej. Jestli to je faul a nebo ne, to je diskuze jiná, ale pokud ano, tak všechno po něm ze strany WHU je absolutně irelevantní

Reagovat
Taiger

Chazoun chyběl

Reagovat
Mastný Chobot

*Chazychaz

Reagovat
blade115

Ok, pro mě to ale popravdě stejně nenioc relevantní, protože v první řadě nevěřím, že tohle měl být faul.

Reagovat
kvasha16

... nechapem co sa tu vyrojilo za teorie, ze je jedno ci to bol faul, ked aj tak by bol gol ... kazdopadne ten faul, celkom hranicna situacia no

Reagovat
spider_8

3 body, ale popravde z nich vubec nemam radost. Prisli jsme k nim jak slepy k houslim a a uplne klidne to mohlo dopadnout naopak, kdyby Cornet trefil z 2 metru prazdnou branu. Vubec me ten fotbal pod Tuchelem nebavi, je to cele strasne na nahodou, v ofenzive nejsme schopni nic vymyslet a budovani kadru nesmeruje vubec nikam. I po 1 a pul roce a 3 prestupovych obdobi jsou nase sestavy hrozny paskvil a spis se to jen zhorsuje.

Ja vazne nevidim scenar, ve kterem by se to melo nejak zlepsit. Pokud Tuchel prezije tenhle uvod, tak podle me poleti nejpozdeji v zime. Ted asi nema cenu ho odvolavat, kdyz skoncil prestupak a nikoho poradneho nesezeneme, ale nevsadil bych si ze dokonci sezonu.

Reagovat
Talker

Já si myslím, že tahle výhra utvrdí Tuchela v tom, že přečíslit střed pole je nejlepší řešení, protože nebude hrozba brejků a bude z toho brutální sračka půl roku, kdy budeme sice sbírat body, ale bude to tak na ten boj o TOP4.

Doufejme, že Tuchela co nejdříve vyhodí, protože koukat se na to absolutně nedá.

Reagovat
Mike Litoris

Tuchela Boehly podrží klidně dlouho, vzhledem k tomu, že ho nechává mít hlavní slovo při skládání kádru. Jelikožje pro něj soccer nový sport, pokud nebudou výsledky naprostej průser, řekněme osmý místo, tak Tuchelovi dá ještě alespoň dvě přestupová období. Teď mu doplnil obranu, v zimě/létě přijde na řadu střed zálohy, pokud se nerozehraje čerstvá hostovačka, případně bych se nedivil, kdyby ještě v zimě udělali jednoho hráče do ofenzivy, pokud to od Pulišičů a Ziyechů bude stejná bída.

Věřím tomu, že příští léto zkusí Riceho a Jorginho půjde, bohužel opět zadarmo, jeliož mu končí smlouva. Ideál by byl ho zpeněžit ještě teď v zimě, Juve by mohlo předvédt nějaký brainfuck a dát za něj 15-20.

Na co jsem zvědavý je situace Lukakua, pokud zas bude chtít jen do Interu, tak bych ho poslal do hajzlu a místo hostování bych ho nechal sedět na lávce a tribuně, pak by byl rád i za Fenerbahce. Je čas, aby na takový hráče byl taky jednou někdo tvrdej.

Reagovat
Talker

Tak ono hledáme intenzivně DoF a v tu chvíli nebude třeba Tuchel tolik potřebný.

Reagovat
spider_8

Kez by, DoF potrebujeme jak sul.

Reagovat
Mike Litoris

Já bych ho ještě pořád nezatracoval - roky voláme po stabilitě a tom, aby trenéři dostali důvěru, tak proč ne zrovna on?

Jasně, ten fotbal je ve většině zápasů hrozná nuda a dívat se na to je ubíjející, na druhou stranu jsou ale zápasy, jako třeba ten proti Tottenhamu, které naznačují, že tak marný to být nemusí. Pořád čekám, jestli nezačneme hrát častěji na čtyři vzadu, což by prostě udělalo prostor pro jednoho hráče do ofenzivy navíc, což by se snad projevilo. Upřímně nevím, jestli je Tuchel opravdu tak připosranej, že raději hraje na tři stopery, nebo je to naopak důsledek hrozné neformy těch ofenzivních hráčů, takže než by se díval celý zápas na to, jak se na křídle ztrapňuje Pulišič v souboji sám se sebou, tak tak prostě práskne dalšího stopera s tím, že to posune ofenzivně Jamese o dvacet metrů výš.

Reagovat
Mates_Matesović

Richarlison <3 Jo a Lenglet taky bezvadnej, proti lehčím soupeřům bych ho stavěl spíš než Daviese

Reagovat
Miguel19

Tvl my jsme před Liverpoolem...

Reagovat
O.Giroud

to musi byt aj Bournemouth ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych se po dnešním dotlačení ke 3 bodům moc nechlubil!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hona.kub

se záporným skóre a absolutně katastrofální hrou....

Reagovat
O.Giroud

skuste kazdy zapas dostat gol ako prvy a zaroven prehrat prvy polcas a potom zistite co je to otrasna hra

Reagovat
Miguel19

Že by Liverpool herně nějak řádil jsem si nevšiml...

Reagovat
matZz

Lenglet bezchybnej výkon, takhle ta stoperská trojice vypadá docela slušně, doufám, že bude hrát co nejvíc. Bohužel Romero dnes opět zbytečná žlutá, Mitrovičův gól jde z části za ním, ani u té další šance nemůže mít úplně čistý svědomí, i když se mu tam připletl Romero. Son už potřebuje vstřelit gól, protože začíná mít manýry jak Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Když Chelski nemůže, VAR pomůže, klasika.

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ze to pises prave ty a len kratky cas po zapase s vami, to je mile

Reagovat
hona.kub

owny, zabal to a pak skoč do zdi

Reagovat
Maximm9

Jak se vam libil ten Fofana ? Ja videl par minut z konferencniho, tak nechci hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej chlap......trochu ušoplesk,ale jinak fešák...

Reagovat
Svatej

Velmi dobrej. Nebyt Silvovy klasicky vysoce nastavený latky, byl by smerem dozadu nejlepším hráčem. Víceméně neudělal nic špatně

Reagovat
Maximm9

Diky

Reagovat
hitZor

Opoti Chalobahovi solidní upgrade, nezmatkoval, neměl kiksy a párkrát tam parádně přečetl hru a zastavil rozehrávku WHU už na jejich půlce

Reagovat
Miguel19

Tak taky byl o 70 mega dražší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

zatial v pohode, ale este skoro nejak hodnotit, podla mna z neho bude dobra posila, ked si zvykne na spoluhracov a sadne si to

Reagovat
Mimalu

It’s the first time Chelsea have come from behind to win after conceding the first goal at home in the second half of a PL game for 13 years.

https://twitter.com/SJohnsonSport/status/1566107787297431554

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Tuchel legenda

Reagovat
kvasha16

pohoda, casto u nas goly nepadaju, to preto

Reagovat
mimi_united

Toney na by sa mohol dostať do nominácie na MS

Reagovat
O.Giroud

a na supisku Liverpoolu

Reagovat
Busby babes

tak Kane to ma jasne, pak ma anglie na hrotu uz jen Abrahama a jeho, ne? pak uz jen kridelni hrace nebo jsem na nekoho zapomnel?

Reagovat
mr.Silver

Nketiah

Reagovat
Zaschrona

DCL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RadekVonCZE

Toney je jasnej

Reagovat
John Obi Mikel

V suchým triku

Reagovat
Talker

I přes tu výhru, pojdme si to říct otevřeně. Tuchel by měl vypadnout. Koukat se na to prostě nedá.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Typický od tebe

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nápady. Skládá se nový tým podle něho a ty ho chceš vyhodit?

Reagovat
Svatej

Možná právě proto, ze se sklada podle něho

Reagovat
martin.b

Reagovat
Talker

Právě proto, tahle nudná sračka mě nebaví a dá se očekávat, že vzhledem k tomu, že jí hraje více než rok a půl u nás, že to je cílová sračka, jen s lepšími výsledky, takže by mi dávalo smysl se ho zbavit, než bude mít šanci to překopat plně pro svojí vizi.

Reagovat
kvasha16

hlavne ze "rusak" bol kokot za skore vyhadzovy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icka

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá náhodou Roy Keane taky synka.....že by přišel vyřešit toho Haalanda?

Reagovat
Salfovic

To už tu dlouho nebylo.

Reagovat
eder

Stevie G. >>> Fat Frank

Reagovat
nani92

Gerrard + Lampard = Pep + Klopp

Reagovat
Bandita_Harry

Arteta >Ten Hag

Reagovat
Taiger

Gunners

ITS COMING HOME, WE MORE THAN GOOD

Reagovat
Busby babes

zitra vas fakt musime rozdrtit. 0:0!!

Reagovat
Taiger

Podle mě vás nedáme, máte momentum, nám chybí klíčový hráči, remíza podle mě možná bude good pro nás

Reagovat
Busby babes

ja porad cekam, ze nastoupite v plne sestave. to znam od Pepka, tyhle: mame zranene... a pak vsichni hrajou. Arteta je stejna skola.

Tak uvidime no.

Reagovat
Frony

Arteta tohle vůbec nedělá, když je nejistý start, tak maximálně řekne, že bude hráč posouzen před zápasem, spíš mi přijde, že kolikrát řekne, že se vrátí dřív než se nakonec opravdu vrátí.

Reagovat
gocii

Přesně, ty odhady jsou horší a horší

Reagovat
Busby babes

btw mame momentum? vy mate 5 zapasu v rade.

Reagovat
wenca01

Jasně, po ultra tragickým začátku jste posílili (otázka jak moc dobře), začíná se už trošku projevovat ten Hagův rukopis minimálně v tom, že se ty zápasy musí (překvapivě) odjezdit. A jestli se Cris trošku zklidnil a bude schopnej aspoň chvíli snášet pozici náhradníka, tak budete hrát vysoko. Je jen otázka času. Takže já bych byl za remízku taky rád

Reagovat
Busby babes

ja to chapu a jasne, hrajem lepe, ale argument momentem je divnej, kdyz jste zatim vyhrali vsechno a nejvetsi momentum v lize mate vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison > Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Oh jesus

Reagovat
lofin9

Rovnaka kokotina ako Eriksen>Ozil

Reagovat
jk

Reagovat
Hokaido

Tvl nevím Jany, ale mít víc žlutých za oslavy golu než gólů samotných je opravdu obdivuhodný počin. #historymaker

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj, je to vetsi krysa

Reagovat
Nikikrew

Väčšia krisa, súhlas

Reagovat
Manik...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Devil

Psychouš určitě

Reagovat
Diskostu

Čiže Arsenal od zajtra 4 body náskok....

Reagovat
Bayern +

To sú ale katastrofálne výsledky, okrem remízy Newcastle - CP dopadlo všetko na úplnú piču

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak. Ještě zítřejší prohra gunners a bude to nádherný víkend, přestože nám zrušili městské slavnosti.

Reagovat
pingwin

Havířov

Reagovat
John Obi Mikel

Aston Villa

Reagovat
Kixi Syhimour

Gerrard

Reagovat
mr.Silver

Všechno nahrává tomu, abychom to zítra totálně dosrali

Reagovat
masly008

to nemá kam uhnout, to bude takové arsenalovské no.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nebude překvapení, easy los už vám skončil.

Reagovat
Taiger

Takže United je ultra těžkej soupeř?

Reagovat
drussbarb

Nevím, jestli ultra, ale těžký jo, zvedají se

Reagovat
smazaný uživatel

O to sladší budou zítřejší 3 body..

Reagovat
Svatej

Talhle fotbal nefunguje,.my treba meli jedny slabší chcanky než druhý a stejně jsme tak dole.

Reagovat
Trand

Jak mohli City ztratit s Villou? Však proti nám byli naprosto v lese.

Reagovat
Taiger

Pálili

Reagovat
O.Giroud

Gerrard zataktizoval

Reagovat
kvasha16

podla statistik to vyzera ze namiesali dobry beton

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě zatím velmi fajn kolo. Až tedy na Tottenham, který mohl také aspoň trochu ztratit. Největší překvapení je Villa se City. To jsem opravdu spokojený, že konečně ztrácí i tyhle týmy. Everton také super. Zítra ještě nevýhra Arsenalu, aby tak neutíkal a budu velmi spokojený. Je potřeba tu ligu trochu tabulkově srovnat ať je to zajímavé a zábavné

Reagovat
BaggioRoberto

Jeste jsi zapomnel na Chelsea. A ta otocka v Nottinghamu, to je katastrofa.

Reagovat
MCFC_8

1.polcas z nasej strany strasny...2. naopak...za stavu 0:1 sme mali kopec sanci na definitivu, nedali sme a tak prisiel trest...skoda...

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy prý zraněný a možná zmešká úterní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva. Ale nedivil bych se, kdyby to bylo jen zdůvodnění absence v příštím zápase. Hraje totiž hrozně.

Reagovat
Talker

Tuchel:

“[West Ham] make you under-perform, they make the game slow, they make it difficult to accelerate the game to find the open spaces. [...] It’s hard to create chances, half-chances, and deliveries. And it’s almost impossible to come back when they are ahead. [They] do what they do at the highest level. So to turn this thing around, maybe we needed to be a goal down and have nothing to lose anymore.

Ty vole, to hrajeme už tak 70. zápas proti WHU pod Tuchelem, ne?

Reagovat
martin.b

Reagovat
kvasha16

Reagovat
norton

no co jak to vyzera s tymi nasimi? odegaard, zinchenko, ramsdale... budu ready zajtra?

Reagovat
LaVolpe

Odegaard a Ramsadale trénovali s týmem. Zinčenko pavděpodobně bude out.

Reagovat
VasAFC

Parada, zrovna jsem to sem sel hodit.

Reagovat
Busby babes

jsem to rikal

Reagovat
Mastný Chobot

vsak to sa aj cakalo

Reagovat
Mastný Chobot

(A to iste povedal Arteta na tlacovke)

Reagovat
LaVolpe

Tak Zinčenko odcestoval s týmem.

Reagovat
Greny

https://twitter.com/Bruno_Constant/status/1566121724072050693?s=20&t=4fLhgl53H88qVHKmqR61nQ

Tak třeba z tohoto záběru je to úplně v klidu jasný faul

Reagovat
Greny

OT: z expresky

Griezmann hostuje v Atléticu z Barcelony a madridský celek se snaží vyhnout tomu, aby musel Francouze odkoupit za 40 milionů eur. Posílá jej tak do zápasů až po 60. minutě hry, což se nelíbí vedení katalánského klubu, jehož právní oddělení již situaci studuje

To jako chtějí ještě jiným klubům říkat, který hráč bude hrát jak dlouho? Tak si tam měli dát klauzulu na odehrané minuty pokud to tam nemají tak mají smulu

Reagovat
Talker

Jako je to od Atletica vychcané, ale tak nedivím se tomu. Griezmannovi bude 32 na jaře, dávat za něj 40 mega je nesmysl, Barca bude ráda, když se ho zbaví za 20-30 ve výsledku.

Konečně někdo taky posere Barcelonu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jen pro Griezmanna je to trochu napicu no

Reagovat
Fairplay

Akorát pro Grize je to trošku nedůstojné, ale zas to jeho stolování po boku Messiho a Crise bylo taky

Reagovat
Bakary3

Tak ale on začal byt dost negolovej, takze si myslím, ze to pravni oddeleni muze studovat jak chce, ale tady bude llatit i argument, ze proste nema vykonnost

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Griezmann, ale Barcelomě to přeju.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
oli9

Co je na tom špatně? Nějak jsou nastavené podmínky a Atleti to dělají tak jak chtějí a podle regulí. Že to zrovna Barcelona nechápe která poslední 2 roky vymrdala s čím mohla...

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Igli

Reagovat
alcantara

Ne nechcu, akurat sa im to nepaci, ako je pisane v texte. Staci citat napisany text, to zvyknu ucit na zakladnej.

Reagovat
M.Vaza

Souboj kriplů se přestěhoval z La Ligy do PL..

Reagovat
kvasha16
Reagovat
masly008

Tvl teď jsem viděl ten neuznaný gol WHU a dobrá krádež.Jako neměl bych nic proti kdyby pískal v tom zápase všechny souboje golmynů jako faul, ale když si vezmu že na druhé straně nepískl faul na Fabianskeho poté co ho Broja zboural a pak pískne toto tak je to prostě zářez.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
oli9

Reagovat
vitasrp

Kdyby z toho padnul gól, tak to u toho Broji taky zruší.

Reagovat
Devil

Kdyby ...... byl to zářez jako prase zase!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Na zarezy 1:1.

Reagovat
icemike

Nedával tam u Broji sudí výhodu, aby mohl WH hrát?

Reagovat
masly008

No neukazoval vůbec nic. Takže asi ne.

Reagovat
O.Giroud

Nedaval, West Ham hned odkopol loptu a mala ju Chelsea

Reagovat
icemike

Jsem se díval a hrál westham

Reagovat
O.Giroud

Asi na iny zapas, 64:13 "faul" Broju, 64:15 ma loptu hrac West Hamu, ktory za sekundu odkopne loptu rovno k hracovi Chelsea 64:18. Toto bola vyhoda?

Reagovat
Talker

Nemyslím si, ale VAR by to kontroloval a kdyby z toho padnul gol a odpískali to jako faul, tak bychom byli pěkně nasraní.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak to asi ťažko, Fabianski mal loptu pevne v rukach a Broja ho normalne zbural. Na to by nemohol byt nasraty nikto.

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Proč? Faul je faul

Reagovat
Maximm9
Reagovat
hribco

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

The #lfc identity crisis continues. Didn't deserve more than a point today.

So many problems but biggest for me is physical condition of the squad and lack of intensity.

#lfc have been out run in every single match this season.

Minimum 1.7k fewer than opponent, max 7k, average 3.4k per match

Total 20km less than our opponents over the 6 games. In the corresponding fixtures last season we had 11km more.

That's a swing of -5km per match

https://twitter.com/DanKennett/status/1566158440975798273

Tohle bude pro me zajimave sledovat, jestli to Pool zlomi. Kadr maji kvalitni, ale jeste par takovych vykonu a muzou dopadnout jak my loni.

Reagovat
aragorn

Nechápu, začátek sezóny a jsou takto utavení, že by se podepsalo až teď těch 63 zápasů?

Reagovat
Busby babes

me to fakt pripomina nas v tom, ze mate problem v zaloze a tim pak proste trpi celej tym. vyresite tohle a bude to dobry. Ale je to tezky no, zvlast kdyz nejde nikoho ted privest.

Reagovat
aragorn

Záloha se řeší všude ale mě přijde horší útok. Salah je nulovej, Nunez se zatím aklimatizuje a Trent, přes který jde u nás téměř vše je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by byl každý tak nulový jako je Salah.

Reagovat
aragorn

To si jako fanoušek Liverpoolu ani nemůžeš přát. Však má nejhorší období co je u nás. Být takových hráčů jedenáct, tak fakt hrajeme o top 4m

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má za 6 zápasů 2+2 a to si jako jediný nezlepšil statistiky na slabém Bournemouthu. Má největší xG z celé ligy a zároveň vytvořil nejvíc šancí pro spoluhráče.

Jasně, není to TEN Salah, kterého zná většina lidí z posledních sezón, ale ty nároky na něj jsou teda obrovský.

Reagovat
Svatej

Však je velmi dobře, když má tu laťku tak vysoko. Jasně, stačí málo na kritiku, ale taky málo na to, aby byl znova za krále

Reagovat
Kily8

Reagovat
aragorn

Má 2+2 ale gól proti Fulhamu vzal po špatným zpracování Nunezovi, asistence Fábiovi náhodná. Pokračuje, možná ještě prohloubil, výkony z jara.

Mě se nelíbí. Čekám od něj víc, že to dokáže vzít víc na sebe, když se teď nedaří. Místo toho se víc rozčiluje. Zlepší se, snad.

Reagovat
aragorn

Hlavně mě štve, že se pohybuje a zabíjí kdesi u lajny ale to bude pravděpodobně Kloppův záměr

Reagovat
Maximm9

Na me ten tym pusobi, ze vyhorel. Poslednich 5let hraje kazdy rok o vsechny trofeje az do posledniho kola, tak se takove klopytnuti mozna dalo ocekavat.

Navic jich trapi hodne zraneni, Salaha jsem takhle slabeho nevidel snad 4roky, prodej Maneho.

Reagovat
Kily8

Vyhorel? On nerobí chyžnú, alebo nejakého bankového úradníčka. Ja hrávam futbal vyše 40 rokov, už nesúťažne bez divákov, zadarmo a nikdy ma to neprestane baviť. On hrá pred fantastickou kulisou, pokiaľ nemá nejakú psychyckú chorobu, to ťa nemôže nikdy prestať baviť, z toho mávajú hráči absťáky a depresie, keď to skončí, to je droga!!!

Reagovat
Neutron

To si ty.

Reagovat
Luc-Luc

hrajem na balonu, neni potreba tak behat

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out!

Reagovat
LaVolpe

Rodgers konec?

Reagovat
Devil

Bez zubé lišky

Reagovat
Seagulls

Mac Allister dnes nádhera

Reagovat
Sales

Dva top góly. Brighton mě letos hrozně baví společně s Brentfordem.

Reagovat
Mastný Chobot

Fun fact: MacAllister má brata s menom Kevin a tiež je profi futbalista

Reagovat
Člen_zlořádu

A je doma sám?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
QooBo

ten neuznany bol neskutocny

Reagovat
avicii

Tak to vyzerá ze posledne hodiny prestupového obdobia sme išli po Caicedovi, Brighton odmietol ponuku, musíme si vyčkať po MS, jednanie s nami bude prioritne

Reagovat
O.Giroud

jj uz sa trasu na jednanie hlavne s nami

Reagovat
avicii

To mi je u prdele ale hlavne je dobre ze takého hráča chceme, nás záujem o neho som čítal deň po prestupovom a aj dnes sa o tom píše

Reagovat
PH8

Očekávaný průběh i výsledek

Reagovat
Trand

Není asi tým co bych nesnášel víc než United. Dnes jsme měli víc ze hry, ale bohužel strašné díry ve středu pole a protiútoky nás zabily. Po třetím góle jsme to vzdali, což byla škoda. No nic, nedá se nic dělat, máme nahrané body z minulých zápasů, tak tahle ztráta zas tolik nemrzí. Zajímalo by mě, jak daleko to bylo k offsidu před třetím gólem, tam to muselo být o centimetry. Vieira vypadal z toho mála času co hrál celkem fajn. Jinak byl bych radši kdyby hráli stopery White se Salibou, na Gabriela se prostě nedá dlouhodobě spolehnout.

Reagovat
VasAFC

To mi nejde do hlavy proc tam nebyl var. No ne nadarmo skandovali fans ucek “ Paul Tierney u r one of our own”

Reagovat
mr.Silver

Taky nepískl penaltu na Saku, ten rozhodčí je fakt tragéd

Reagovat
cejen13

Hlavně Tomyiasu musí už jít do základu. Dozadu je White na tom RB fajn, ale když musíme útočit jako dneska tak to strašně brzdí a i Saka tím dost trpí.

Reagovat
mr.Silver

Souhlas se vším, mrdat Spurs, ty nikoho nezjímají, United nesnáším úplně nejvíc.

Gabriel je hrozný calamity stoper. Pls Beník zpátky na stopera a Tomi na RB.

Reagovat
Mastný Chobot

Otázka je, kto bude hrať LCB, lebo White aj Saliba sú RCB

Reagovat
mr.Silver

To je jedno, po dnešku nechci Gabriela nějakou dobu vidět.

Reagovat
Nizzie

White by podle mě LCB zvládl hrát. Nicméně souhlasím se Silverem, Gabriel je letos náš nejslabší článek doposud, je neuvěřitelně náchylný na chyby a s formou se ještě nepotkal. A to nemyslím jen zápas s United, ten se z obrany nepovedl nikomu, i Saliba nebyl ok, dle mého byl hrozně nervózní.

Reagovat
Trand

Tak zas buďme féroví, minulý zápas odehrál Gabriel dobře. Bohužel je to s ním jak na houpačce, nedá se na něj dlouhodobě spolehnout. Občas zahraje super, ale je kdykoliv schopnej udělat neskutečnou chybu, co nás potopí. Na naši dosavadní úroveň to podle mě stačí, ale pokud bychom se chtěli posouvat výš, tak už by to chtělo upgrade. O Whiteovi taky nejsem stoprocentně přesvědčený, že z něj bude náš budoucí tahoun, ale nebránil bych se tomu zkusit ho na LCB a Gabriela dát na lavičku.

Reagovat
Nizzie

Ano, to máš pravdu, ale zase těch chyb letos na prvních šest kol je strašně moc. Hlavně s tou rozehrávkou proti Fulhamu. Dobře, udělal chybu z které pramenil gól, to bych i jako dokázal pochopit, ale že nějakou dobu před tím zkoušel to samé, kdy mu to haluzově vyšlo, a tudíž to bylo podruhé, co to udělal během zápasu, tak to už pochopit nedokážu. Tak to vole vodmáznu a až pak se kouknu na kozy nééé?

Reagovat
Beči

V zimě musí přijít druhý TOP CM/DM k Parteymu/Xhakovi, jinak to bude s tím středem zálohy průser.

Reagovat
Trand

Tak ten měl přijít už teď.

Reagovat
Kily8

nechápem, ako môžeš nejaký tím neznášať, je to šport. Čo ti niečo ukradli, znásilnili ženu? Ak by si neznášal Rusko, tak chápem, tam špinavý okupant zabíja, kradne, znásilňuje, ženy, deti , babky, psy, ovce, hydinu...a ruské špiny to nekritizujú, vadí im iba, že tie špiny nechcú v civilizácii...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
aragorn

Proč by nemohl někoho nesnášet však u United se to úplně nabízí

Reagovat
Trand

Ok, tak jinak United jsou můj nejméně oblíbený soupeř, nemám ten klub rád. Lepší? Žádná nenávist že bych na ně myslel víc než hodinu po zápase není. Asi se jim zasměju, když prohrají, ale nijak zásadně to neprožívám. Zároveň je respektuju, že jsou velký klub a část toho mého vztahu je zakotvena v tom, že se nám proti nim nikdy nedařilo a byli výsledkově největší rivalové Arsenalu před nástupem Chelsea. To je tak všechno. Hledáš v tom něco co tam není.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

A proč by ne? Já třeba nesnáším mlékovou polívku. A s tím znásilněním opatrně.

Reagovat
icemike

Jak můžu nesnášet barcu? Celkem snadno

Reagovat
Kily8

Je pravda, že fejsbuk je celý hejtov, fejsbukári sa ani ináč nevedia baviť. Potom aj v parlamente máme primitívov fašistov, smero a hlasofašistov a Matoviča, tupci volia len toho, kto niekoho nenávidí a má plnú papulu nenávisti.

Reagovat
Neutron

Uplne v pohode, neznasat Liverpool a scouserov ani nie je vobec tazke.

Reagovat
Kily8

Je pravda, že fejsbuk je celý hejtov, fejsbukári sa ani ináč nevedia baviť...........

Reagovat
Neutron

Neviem co vkuse omielas ten facebook, ako sam vidis je uplne normalne niekoho nemat rad. Ty si zase plny predsudkov, ale to stari zatrpknuty ludia byvaju.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
eder

Arsenal o parník lepší. Bohužel pro něj, dneska byl zrovna na potvoru ten den, kdy i ̶̶̶̶̶̶m̶o̶t̶y̶k̶a̶ Rashford vystřelí...

Reagovat
J0EL

Reagovat
VasAFC

Well played united, well played. Jedeme dal porad top of the league

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Povinnost splněna

Snad Rash a Bůh Martinez budou v pohodě :/.

Reagovat
vodka

dneska si teda s Martinezem dělal Jesus co chtěl když byli 1on1

Reagovat
r.mrazik

To jo. Ale to on si to dělal se všemi...šmejd

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten teams:

Manchester City

Tottenham Hotspur

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Fuckenhamu to skončí hned v dalším kole neboj ..

Reagovat
VasAFC

Unbeaten teams at the end of the sesons: Arsenal vs nobody

Reagovat
Busby babes

Skvely vysledek, ale hra se mi moc nelibila. Fantasticky jsme vyresili ty brejkovy situace, ale nebyli jsme schopni podrzet balon, nemeli vubec kontrolu v zaloze. Eriksen je super kdzy mame balon, ale trochu problem, kdyz ho nemame.

Nastesti obrana to ustala a Arsenal od nejake 60. minuty snad nemel sanci? Mozna jsem na neco zapomnel. Kazdopadne uzasny vysledek a najednou ztracime jen 3 body. kdo by to byl cekal po druhem kole.

ETH to dobre vymyslel a nastesti jsme ty utoky dneska vyresili paradne, trochu lecke z produktivity.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa, na to ako sme vyzerali v prvych 2 zapasoch, tak toto bol dnes vyborny vykon od nas, velka spokojnost

Reagovat
Nikikrew

Prvy polcas som videl len cez mobil tak tazko nieco hodnodit ale prisiel mi to kao vyrovanany zapas. Ten faul od Odeho asi bol skoda.

2 polcas sme mali viac z hry ale nevieme vyuzit tie prilezitosti co mame a vacsie sme nemali. To je ten problem co hovorim ze ked to tim zavrie, mame problem. Tu cakam od Odegarda dopredu jednoznacne viac a 2 polcas bol z jeho strany slaby. Dnes ani Saka moc nepresvedcil ale Malacia bol dnes vynikajuci.

Skoda ze sme nezachytili tie protiutoky, tie ma United velmi dobre. Skoda ale mame dost nahrane len tento test bohuzial nevysiel.

Reagovat
r.mrazik

Jinak tri body díky Artetovi a jeho střídání tři hráčů najednou....díky díky

Reagovat
Čenda

*diky rozhodčímu

Reagovat
r.mrazik

no...ne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi kolo Arsenal rupne s Evertonem, my zaplichtime s ManCity a Brighton jde do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City je Fuckenham bez šance a my s Evertonem uděláme v klidu 3 body ..

Reagovat
jk

Fuckenham možná, Spurs na City mají ale docela slušnou bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

Minulost nikoho nezajímá .. od Haalanda a spol. dostanete nášup..

Reagovat
jk

Jeslti ti ta naděje stačí ke štěstí …

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádná naděje, to bude realita .. myslet si, že proti City máte byť jen na bod je hodně ubohá naivita z vaší strany ..

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ze fans Spurs jsou tady nejvetsi kokoti.

Reagovat
Nizzie

Co to bylo za lopatu proboha?

Reagovat
Zdechlina

Downyho nový nick na trollení

Reagovat
Nizzie

Jeho nejlepší nick je vskutku "smazaný uživatel".

Reagovat
icemike

Let's go Brighton

Reagovat
FCSL

Nevadí, venkovní prohry na United, City, Poolu, Chelski a slípek se čekaj.

Doma je rozmrdáme a 33-0-5 bude na titul stačit

Reagovat
Agent z Melmacu

top 6

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
merlick

nj to CMko nas dobehlo najrychlejsie ako sa dalo, 3 dni po prestupaku

So Xhakom vpredu je to o hraca menej, najlepsie to bolo vidiet v prvom zapase ked takmer az zavazdzal, na ten technicky a rychly futbal prednej stvorky sa nechyta. Nech ide pekne do stredu, tam je o tri parniky nad Sambim ktory je zatial najvacsi priemerak v historii Londyna.

Ramsdale je solidny panikar a odkopavac, na toho Edersona si este budeme musiet pockat, skoda ze nemame brankarsku dvojku. Posledne mesiace dost bieda od neho.

Vieiru tam nasadi do natazsej moznej pozicie, prit UTD ktory ked vyhravali cez polcas uz 285 zapasov neprehrali, chudak chalan

Ostatni pekne, este sa offsideovu liniu treba naucit

Reagovat
Edgewalker

Klasický zápas na Old Trafford, jako za časů Fergusona. Nám to dnes doslova posrali stopeři, to byly hrubé chyby. Jinak rovný boj, United dobře bránili a ty brejky měli smrtící no. Teď se z toho hlavně neposrat a hrát svojí hru dál, prohrát na Účkách není žádná ostuda

Reagovat
masly008

Ten 3 jde za Whitem který nedodržel ofsid linii.

Reagovat
Edgewalker

Jo, to je možné. Ale nehráli jsme v tu chvíli na tři vzadu?

Reagovat
r.mrazik

Za časů Alexe jste na OT dostávali osmičku...

Reagovat
Edgewalker

Já si v hlavě raději ten zápas rozděluji na čtyři různá utkání

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Keď vytiahnes tú zostavu nás tak sa nečudujem

Reagovat
r.mrazik

Neměli jste tehdy vůbec špatnou sestavu.

My tam měli střed Clev a Anderson

Reagovat
Nikikrew

Jenkinson ,Djorou , mladý Ramsey, Coq...pls

Reagovat
r.mrazik

Coq byl jednu dobu skvělý, ramsey byl zamlada lepší jak zastara...pls

Reagovat
Nikikrew

Coq bol skvely od sezóny 2015/2016, Ramsey odkedy prišiel Ozil. Dovtedy priemerné výkony a bohužiaľ často zranený....

Reagovat
J0EL

Ten zapas uz pre nas neexistuje

Reagovat
r.mrazik

Je to dost jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál lepší tým, ale efektivnější .. no nic, hodit dnešek za hlavu a v dalším kole najet zase na vítěznou vlnu ..

Reagovat
Gunner14

Co se dá dělat. I tak je 5 výher z 6 zápasů super počin. Vieira za tu malou chvilku vypadá mega zajímavě, snad ho uvidíme v základu ve čtvrtek.

Reagovat
Vlkoslav

No nic, snad to nebude mit velkej dopad na psychiku a dalsi zapasy zase jedeme za 3 body, nebudem si nalhavat, ze cil je stale boj o top4, ale velka skoda, bod tady zacinkat mel, ale stesti nemuze stat vzdy na nasi strane, i tak to byl misty pekny vykon a nezdalo se mi ze bychom nejak vyrazne herne propadli krom zacatku utkani a pak chyb v obrane, Gabriel me v te obrane zacina pekne srat, asi nas nejslabsi clanek, snad ho posadi white po navratu takehira

Reagovat
Grahf

Zápas znova ukázal, že potrebujeme top hrota a brankara. Ramsdale tam skvelo rozohrával, zatialčo ten náš druk bol prikovaný k čiare a odkopával do kukurice

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
VersaceChain

S brankářem souhlasím, ale Rash zahral vyborne

Reagovat
I am Mancunian

McTominay dnes vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

az na par nezmyselnych strat, coho sa asi uz nezbavi nikdy, hral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tie zbytočné straty lôpt, a že ich nebolo málo, tak konečne United na ktorý sa dá pozerať. V prvom polčase som nemohol prísť na Rashfordove meno, druhý polčas bol z jeho strany už o niečom inom. Mohol by sa gólovo chytiť.

Reagovat
Grahf

tak rashford je bohužial vhodný len na tie brejky

Reagovat
masly008

Jo a teď v kontextu dneška ten neuznaný gol Vily proti City je ještě více směšný, když dneska tam nechali dohrát akci snad 20 vteřin i se zakončením a pak to mávli.

Reagovat
Mastný Chobot

Hmm, škoda. Zápas som nevidel, ale podľa štatistík a highlightov to vyzerá prinajmenšom na vyrovnaný zápas alebo zápas blbec od nás. Hodnotenia Vieiru ma tešia, bodaj by to bol náš Bernardo.

Reagovat
Nizzie

Vyrovnaný, ze hry jsme měli víc, ale buď jsme šance trestuhodně zahodili, nebo si to chtělo patičkama fintičkama kudrlinkama donahrávat až do kasy. United zkušeně počkali na vhodné brejky a ty zkušeně proměnili a díky velmi špatné hře našich obránců dnes. Saliba byl nervózní, Gabriel je zase calamity, když nemá svůj den (což letos snad ještě neměl).

Reagovat
Svatej

Ideální scénář. Chtěl jsem vidět, jak Arsenal naloží s otřesením tý aury neporazitelnosti. United se mi těma náběhama 3. muže hrozně líbili chvílema, zápas obecně z pohledu nezaujatýho fandy super.

Viera za pár minut ukázal dvě věci - Rozhodně bude dobrej a rozhodně ho budu nenávidět, zmrda diverskýho.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ondiis

Kdy divoval? Všiml jsem si jedné situace, která tak mohla vypadat - Maguire vs. Viera. Ale tam je rozdíl asi 150kg a on včera lítal na zem v každém souboji kdy se do něj někdo opřel. Dokud/pokud nepřibere, tak to tak bude vypadat každý souboj .. jako včera no.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Sandstorm

McTom Casemira do základu jen tak nepustí. A to se tady tomu realisti smáli.

Reagovat
Svatej

Já se tomu vysměju i teď.

Pod Kloppem umí zahrát slušně i Tsimikas, ale stejně chceš na hřišti Robertsona a Arnolda. Když Hag zvedne takový koště jako Tominay, tak s Casemirem to bude ještě výrazně lepší.

Reagovat
iamek

Aspoň do EL na rotaci

Reagovat
Salfovic

Kdyby jen ti.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tim padem jste zaplatili 70 mega liber (nehlede na jeho smlouvu) za backup DM, kterymu je pres 30. To se klidne budu smat furt.

Reagovat
Martin9719

Já taky, třeba Jovic to byl lepší nákup.

Reagovat
Busby babes

neber ho vazne. Casemiro bude hrat a hodne.

Reagovat
teenz

Reagovat
I am Mancunian

Momentálne nemá nárok

Reagovat
Kenneth

Po odchodu z Realu nastava uz jen sesup dolu, Casemiro bude jen dalsi v poradi.

Reagovat
Chazy

Tak to bývá, když opustíš slabší ligu

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

kde se to v tobě bere

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Robben alebo Sneijder by mohli vypravat...

Reagovat
Svatej

Higuaín též, Hakimi taky

Reagovat
Bayern +

Jj, ale Hakimi a Higuain vyhrali v novych kluboch "len" ligu, zatial co Sneijder s Robbenom vsetky mozne klubove trofeje, vratane CHL, nad ktorou baletaci neustale onanuju. Dokonca obaja ju vyhrali skor (2010, 2013) nez ju tato generacia Realu vyhrala prvy krat (2014), takze si polepsili v absolutne kazdom ohlade. Takze zasa tu keny pise sracky, ako obvykle

Reagovat
Swarley

Zase to urcite nebyl idealni vykon, ale hlavni je ta sebeduvera a bojovnost... To, co tam absolutne chybelo loni a prvni zapasy, tak to tam ted je... Brejky super, Eriksen famozni, obrana slusna a Rash zase slabota, ale produktivita luxusni...

Snad bude Martinez ok, to by byl pruser...

Reagovat
smazaný uživatel

Rash na tom hrote to už dobre nebude no, na to on nema, musi hrať kridlo.

Reagovat
Swarley

Tak konecne taky mame z ceho na ty kridla vybirat... Do utoku stejne musi nejpozdeji pristi leto nejake delo prijit... Ronaldo je jasny, Martial dostane posledni sanci, ale tam tomu neverim...

Reagovat
iamek

Reagovat
Nizzie

Tak snad to nebylo jen tím, že jste hráli proti nám, liga určitě United zpět ve své nejlepší formě potřebuje.

Reagovat
Swarley

liga potrebuje sveho krale v čele

Reagovat
J0EL

Ten tam uz je

Reagovat
Swarley

To je spis takova naladova princezna, co se z toho zase posere

Reagovat
J0EL

Stale lepsie ako dvorny saso, co si este stale mysli, ze moze byt kralom.

Reagovat
Swarley

Nevim, proc do toho tahas Liverpool

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Rothbard

Z United jde strach. Na OT nebude pro nikoho ze špičky ligy lehké vyhrát.

Reagovat
Martin9719

Nějak z toho mám až moc dobrý pocit. Aby jsme se konečně naučili zase radovat.

Reagovat
pingla

Viděl jsem jen druhý poločas, za mě dobrý výkon, sice na míči jsme hodně slabí, ale přechod do útoku máme výborný, to se musí nechat Rash se konečně dostává do hry, není líný na krok, Brunovi vycházely ty dlouhé pasy do náběhů, Martinez, Malacia, Sancho dnes slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Erik ten Hag: "You can see that Arsenal are more together, more routines - but our team spirit brings us the win."..v tomto Arsenal uplne inde momentalne, Arteta tam robi fakt krasnu robotu, uvidime kolko nam to bude trvat priblizit sa v niektorych aspektoch aspon k Arsenalu, ale Hagovi verim, ze to urobi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
JohnnyBravo

Za to si Arteta určitě zaslouží credit, ta základní jedenáctka fakt hraje skvěle, jen mě zajímá, cos e stane až vypadne Jesus nebo Odegard

Reagovat
Nizzie

Nastoupí Nketiah nebo ESR.

Reagovat
Devil

Dnes se bude krásně usínat

Reagovat
Luc-Luc

tvl united uz nejsou k smichu peknej fotbal, z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo náhodou komu fandí Bosák????

Mimochodem United začíná šlapat

Reagovat
iamek

Emile Smith Rowe appeared to pull up with an injury during Arsenal warm-down. 22yo attacking midfielder looked distressed as he was accompanied back to dressing room by #AFC assistant coach Carlos Cuesta, while rest of substitutes continued their session @TheAthleticUK

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
LaVolpe

To je jak za Wengera. Zápasu herně dominujeme, ale odvezeme si nula bodů a zranění k tomu.

Reagovat
Mastný Chobot

on je proste IP, ďalší Wheelchair

Reagovat
J0EL

Tak obligatnu prehru na Old Trafford mame za sebou. Klasicky sme mali viac z hry aj tych sanci bolo celkom dost, ale tie brejky United nas zabili. Aspon je vidiet ako velmi je pre nas dolezity Partey v tej zalohe.

Mame nahrane, takze ta prehra az tak neboli. Som zvedavy ako sa United popasuje so zapasmi ked budu hrat do plnych a tie brejky nebudu moct velmi vyuzit. Uz Crystal ich potrapi a snad im ten hrebienok znova splasne

S tymito vykonmi sa ale zatial bat o top4 nemusime, pretoze realne nas tam nema kto predbehnut. Chelsea je slabucka, Poolu sa nedari, Sliepky su sliepky...

Reagovat
Devil

.... trochu moc sebevědomé na můj vkus - už v listopadu může být vše jinak!

Reagovat
Salfovic

V případě Arsenalu už v říjnu.

Reagovat
Edgewalker

...a Arsenal je Arsenal, já bych raději nepředbíhal. Však nás znáš, taky nám umí totálně zajebat v hlavě, plus se do toho klasicky zraní všech osm záložníků naráz a budou problémy Ale rozehrané to máme i přes dnešní prohru parádně a je to hodně nadějné, to ano

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Ved preto som pisal ze ZATIAL zranenia nas mozu kedykolvek dorazit. Aj dnes keby bol Partey to mohlo vyzerat inak.

Reagovat
r.mrazik

U nás to bude klasicky nahoru X dolů...ten tým se vlastně tvoří, takže to bude lítat dost divoce

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Busby babes

tak uz jsme hrali se Sotonem a Leicesterem.

Reagovat
J0EL

Leicester tuto sezonu ozaj nie je meritko. Na Sotone to nebolo nic moc od vas, ci?

Reagovat
Busby babes

tak ja myslel jako stylem, ze jsou to souperi, co budou hrat vic zatazeneji.

Reagovat
jk

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý zápas, bavilo mě to, z obou stran. Kdyby MU a AFC zabrali v TOP 4 místo LFC a City, tak bych se nezlobil.

Reagovat
r.mrazik

Lfc bych tam bral...nechci tam city, Chelsea, Newcastle

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
eder

Green Deal bez ropy!

Reagovat
Tommy$

City je nereálný, ale Liverpool je klidně možný

Reagovat
Kincl

Vypustí Arsenal Evropskou ligu a budou se soustředit na PL nebo budou bojovat na obou polích?

Reagovat
masly008

na všech frontách, máme široký kádr

Reagovat
Mastný Chobot

V skupine dostanú priestor aj hráči širšieho kádra, ale rozhodne ju nevypustí

Reagovat
Nizzie

NEMÁME ŠIRŠÍ KÁDR!

Reagovat
VasAFC

Reagovat
gocii

no vzhledem na tu skupinu je to otázka až na unor a doví jak v tu dobu bude vypadat tabulka

Reagovat
Mastný Chobot

Nech bude vyzerať akokoľvek, neverím, že by Arteta vypustil EL.

Reagovat
gocii

Jako urcite ji vypoustet nebude, nemyslim si ze by vypustil byt jen league cup, ale spis jsem to bral z pohledu sestav, ze na skupinu asi dojde k velke rotaci

Reagovat
Nikikrew

Urcite nie

Reagovat
frezi

Akoze paci sa mi ako hra Arsenal a celkom im prajem, aby skoncili v top4, ale s tym smiesnym losom, co zo zaciatku mate by ste sa mohli krotit

Reagovat
Kily8

To je fakt anglická liga taká slabučká, že 5 víťazstiev nemá žiadnu hodnotu? Tak nech to zúžia na 6 tímov a hrajú dokola spolu...

Reagovat
eder

Naopak, anglická liga je jedna z těch vůbec nejsilnějších....

Reagovat
Busby babes

ty reknes, ze 5 vitezstvi nema zadnou hodnotu a udelas z toho zaver, ze je liga slaba?

Reagovat
Kily8

Dokážeš čítať s porozumním a dať si miesto smajlíkov dokopy 2 texty. Môj a ten na ktorý reagujem. Bolo to myslené opačne, veď som reagoval na človeka, ktorý 5 víťazstiev pripísal smiešnym súperom.

Reagovat
Busby babes

jo, mas pravdu, sorry.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
tweek

Tak tahle prohra se mi polyká těžko. Je to škoda, protože minimálně na remízu jsme měli. Ten úsek od začátku 2. poločasu do inkasovaného druhého gólu byl skvělý a United tu dobu vůbec nevěděli. Bohužel to prostě nestačilo a hráči MU využili ukázkově breakových situací a děr v naší do dneška solidní defenzivě. Zbytek zápasu až na prvních 10 minut, kde jsme byli strašně posraní a MU na nas vlítli, byl vyrovnaný.

Jesus je v těch soubojích skvělý, nadělá i silným stoperům velké problémy. Martineli klasicky nebezpečný, nicméně ke konci mu jeho kličku k lajně nežral už ani Dalot Ode si odbyl takový svůj klasický away výkon, kdy byl dost neviditelný a v klíčových situacích vymýšlí zbytečně patičky nebo se netrefí na bránu, v soubojích byl tradičně slabý.

Letos takových zápasů s podobným koncem očekávám více. Ale kecy typu "Jo, první solidní soupeř a Arsenal se rozsypal" si strčte do prdele. Stačí se podívat jak zahrála Vila se City nebo jak dobře hraje Fulham i CP. Reálně slabí soupeři byli Bourmouth a Leicester. Zbytek může potrápit kohokoliv.

Reagovat
J0EL

Reagovat
eder

"Tak tahle prohra se mi polyká těžko. Je to škoda, protože minimálně na remízu jsme měli." Byli jste dokonce o poznání lepší, ale rozumím ti. Já jako fanda Reds poslední dobou polykám těžko až až takových zápasů, kdy je můj tým lepší, přesto prohraje. Namátkou poslední finále CHL nebo nedávný zápas proti vašemu včerejšímu soupeři...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mato178178

pripomina mi to tottenham ked tam prestupil scot parker, vtedy tiez prehrali prve zapasy a potom asi 10 vyhier vrade.

k nam prisiel casemiro teraz anthony a aj ked toho vela neodohrali ale psychicky to urcite pomohlo

Reagovat
r.mrazik

Koukám na ten dokument o přestupu Figa do Realu na netflixu...a teda vůbec se nedivím, že by ho v Barceloně nejraději upalili

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem pred par dny. Je to super, ale takovy trosku povrchni. Kazdy si rekne svoji pravdu, ale nejde to nikam hloubeji. Rozesmal me ten dramaticky prichod Pereze na scenu, to fakt bylo jako kdyz prijde mafiansky boss.

Reagovat
r.mrazik

aha, ja to moc neznal...a treba tu vec o dvou smlouvach,parme a juve jsem vubec netusil

Reagovat
gocii

Ja si to hledal, protože jsem to taky neznal a pry byl ve hře i přestup do Man city, ale padlo to kvuli tomu zakazu

Reagovat
smazaný uživatel

to bol totalny blazon

Reagovat
Mastný Chobot

Stojí to za to?

Reagovat
Frony

Není to vůbec špatný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
PanAu

Reagovat
r.mrazik

možná zbytečně moc dlouhý, ale jinak fajn

Reagovat
smazaný uživatel

ked to niekto dokukal, mal z toho niekto iny pocit ako ten ze Figo je totalny pičus?

Reagovat
r.mrazik

Asi tak nějak....

Mi připomněl Pogbu s těmi kecy o respektu, lásce a podobný kraviny, aby omluvil to, že v Realu dostal 4x větší plat

Reagovat
janinho

najvacsia sranda bola ako si potom po vitaztve pereza myslel ze sa z toho vyzuje to jeho nadsenie pri prezentacii sa fakt dalo krajat

bud si bol isty, ze perez nevyhra volby a chcel ho akurat pouzit na to aby dostal viac penazi, alebo si myslel ze potom proste povie ze nikam nejde a vsetci nad tym len tak mavnu rukou.

ale plac cules bol tiez prehnany. za tie prachy si v tej dobe mohli kupit 2 top hracov a to ze mu nedali vyssiu vykupku... za to im tiez nikto iny nemohol. velmi podobna situacia ako s neymarom.

akurat mi tam chybalo ze ako stal figo v platovej hierarchii klubu v case odchodu do realu. ak nebol medzi top 3 tak to bolo fakt na hanbu.

chapem ze v katalansku ked niekto povie madrid tak sa vacsine ludi zakrvavia oci, ale mohli trosku uznat ze ich za tie roky potiahol aj k nejakym titulom a ze na nich mal velky podiel je fakt. takisto by som tu zurivost chapal ak by nechal uplynut zmluvu a odisiel zadarmo, ale perez z neho urobil v tej dobe najdrahsieho hraca na svete. mali si odplut, vyhodit jeho dres do smeti ale to co sa tam dialo bolo nacisto chore.

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale ja ty katalnce chapu...nejdriv s nima skace a rve jak je madrid svinstvo a potom tam utece...tohle se proste nedela a nedivim se,ze mu to dali tak sezrat

jak uz tady nekdo psal...on z toho dokumentu fakt vylezl jako jantar

Reagovat
janinho

hento hulakanie by som az tak neriesil. to je potom akurat tak jeho hanba. by som to ukazal pred zapasom aby som mu to stazil u madridistov, ale zeby som si mal ja tlak kvoli tomu zvysovat...

to iste urobil aj Eto'o v opacnom garde (a dost mozno aj Enrique) a nemam pocit, ze by na Eto'a niekedy v Clasicu hadzali prasacie hlavy a flasky od whisky.

on si tym prestupom sam nasral na hlavu a ukazal ze nevie drzat slovo (aj ked teda on to prezentoval tak ze nevie povedat nie) ale proste urazat tam jeho rodinu je ubohost a k takym veciam sa uchyluju len psychicky nevyrovnani jedinci. faktom je ze barce pomohol k dolezitym titulom a vedenie s nim nemalo hrat nejake pokrove hry ked vedeli o zaujme Realu. mohli narovinu povedat ako to je, ze chce plat aky mu nemozu (rozumej nechcu) dat a fans by potom pravom otocili cast hnevu aj na svoje vedenie.

uz je to minulost, ale proste je to stale len sport a tak by to ludia aj mali brat. aj mne X zapasov na stadionoch znechutili vymleti kokoti a nemuseli byt ani ozrati. ked som z anglicka letel na otocku derby s cechmi tak ma ani tak nesral vysledok 0:3 ako skor partia debilov co sedela za nami, okopavali nas a mleli stale nejake kktiny o meciarovi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

samozrejme jak pises. ono je dulezity ta mira te nenavisti

posilat vyhruzky rodine a dalsi veci jsou pak totalni svinstvo

Reagovat
Busby babes

muzem si za to jako fans sami, za tyhle reci. Porad vsichni chtej vernost klubu od hracu a tak, tak tyhle reci vedou no. Pritom je to kravina, kluby k tem hracum taky zadnou vernost nemaji a jakmile prestanou hrat dobre, tak se jich zbavi.

Reagovat
r.mrazik

To jo.

Jenže jako fanoušek klubu, který to i dává vše, tak čekáš že ti hráči taky a že s tebou nějak drží.

Samozřejmě to je často kšeft v první řadě pro ty hráče.

Jen jako fanoušek chceš víc Scholsu než Pogbu.

Reagovat
Busby babes

tak on Scholes by taky delal jine veci, pokud bychom v dobe, kdy za nas hral, nebyli uspesni.

Reagovat
r.mrazik

To těžko říct...přeci jen odchovanec.

Já věřím tomu, že by zůstal

Reagovat
Busby babes

takhle, kdyby Scholes hral za klub, kteremu fandi, tak hral za Oldham

Reagovat
nani92

Peréz kráľ

Reagovat
PanAu

Taky jsem žil v tom, ze tam Figo hrozne chtěl, tady to vypadá, té vůbec nechtěl, ale donutili ho k tomu kámoši a agenti, protože měli slíbený hezky odměny.

Reagovat
r.mrazik

fakt ti to tak prislo?

ja z toho mel trochu jiny dojem...chtel vic penez,barca nedala...zacali na ne delat tlaky a pak sel do realu,kde dostal 4x tolik...

ale ten jeho agent byl asi slusny smejd

Reagovat
iamek

Jsem zvědav jak to postaví ETH na EL. Snad i za cenu prohry pujde do totální rotace. DDG ( Dubravka ) - Shaw - Harry - Lindelof - AWB - Casemiro - Fred - Beek - Elanga - Kikina - Antony

Reagovat
Darren Fletcher

Musí to tak byt

Reagovat
Busby babes

ja bych tam dal misto Anotnyho klidne Garnacha.

Reagovat
stuff

Bez Ronalda by hrali united o udrzanie

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
eder

... v League Championship.

Reagovat
Devil

Jj....jde mu to opravdu skvěle na té levé lavičce

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Arnautovic 5 zápasu v lize a 5 gólů

Reagovat
iamek

Lisandro Martinez is fine. Only the adductor was loaded a little. He went out as a precaution. Nothing serious

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

We good

Reagovat
Zdechlina

Tento zápas jsme měli vyhrát.

Reagovat
LAM

Kdobyto čekal, že budou nakonec United hrát s City o titul.

Reagovat
Luc-Luc

nikdo, protoze nebudou. Budou hrat s LFC, Chelsea, Tottenhamem a Arsenalem o top4

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MikeKeegan_DM/status/1566533575868129280

NEW: Well-placed sources have told me that £3.75bn would be what it takes to prise Manchester United away from the Glazer family.

tohle by bylo zajimave. ono je otazka, jake by pak byly dalsi naklady, jestli je to 3.7 ale klub bude dal mit dluh a tak...

Reagovat
Swarley

Tak ten dluh predpokladam zustane, tezko si ho prepisou na sebe a doplati to

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
kilobyte

Rád bych pomohl, ale tolik asi nedám.

Je otázka komu by to prodali. Aby to pak nakonec nebylo horší.

Reagovat
VersaceChain

Ratcliffe

Reagovat
Hlahart

A to by bylo určitě lepší?

Reagovat
Dawon

To ti asi dopredu nikdo nerekne, nicmene si tezko predstavit, ze by to bylo nejak vyrazne horsi A minimalne teda z tech jeho vyjadreni to zni, ze by mu o prachy neslo a rad by ten tym vratil nahoru (a asi ho docela laka predstava, ze by se timhle stal tak nejak nesmrtelnym).

Navic teda precejen je to Anglican, ktery i ma trochu k tomu klubu vztah, takze minimalne v tomhle smeru by to oproti Glazerum byl obrovsky upgrade

Reagovat
Busby babes

tak Ratcliffe je z manchesteru, fandi nam od mala, penize na to ma a zkusenosti s rizenim sportovnich klubu taky, at uz fotbal nebo cyklistickou staji a taky formuli 1. takze predpoklad, ze by to bylo kompetentnejsi tam je.

Reagovat
Svatej

byl

Reagovat
Dawon

Ono je to jako dost debilni cas na nakup toho tymu, tam je krome dluhu jeste potreba obrovska investice do rekonstrukce (nebo noveho) stadionu a asi i treninkoveho centra, ten novy majitel by to v tomhle smeru nemel vubec lehke

Reagovat
Svatej

takže jsme větší klub

Reagovat
Miguel19

Tvl Costa do PL...

Škoda že ne Spurs.

Reagovat
VasAFC

Proč zrovna spurs? Že by se jim tam takový sympaťák hodil?

Reagovat
Miguel19

No kvůli Contemu

Reagovat
Čenda

Pici, Ronaldo a Maguire nehrajou a united jsou najednou o dost lepci vzadu i vepředu. I Bruno zase ožil, s Eriksenem si docela rozumí, mi přijde.

A s odstupem, rozhodčí byl zas pica, gol mel jednoznačně platit, naopak bych poprosil o zaber offside lajny u třetího gólů úček. Nerikam, ze byl, jen ze jsem ještě neviděl, ze by nebyl. Však taky mufani vi, proč skandovali one of our own.

Bolavá prohra kua, byli jsme o dost lepci.

Byli jsme leoci

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

ok, dík, já jsem 2.pulku viděl zběžně, nestihl jsem ani opakovacku nic.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Gol po faulu ma jednoznacne platit? Pice tak ja uz nevim. Kdyz zahral Bentancour balon a bylo to minutu pred golem, tak platit nemel a kdyz Odegaard kolenem na stehno zvalchuje Eriksena, ktery si uspesne pokryje balon, a je z toho okamzita golova nahravka, tak platit mel? Ja uz asi nicemu nerozumim.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Čenda

S Betnacurem nevím co myslíš, takže to predhazuj někomu jinému. A viz níže.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Gol proti Chelsea

Viz nize co? Proste tam byl faul tesne pred golem a spravne se opravil. To ze jsi paranoidni a MU by to podle tebe proslo, to je sice mozne, no byla by to chyba a tehdy by si Tierny zaslouzil kritiku. Kritizovat ho za to, ze chybu neudelal, ale naopak by ji "urcite" udelal je na facku.

Reagovat
Čenda

Neviděl.jsem a nezajímá.

Ano, to druhé je moje přesvědčení a v rovině faktů absolutně nepodstatná a zbytečná poznámka. Co se snažím říct je, že ta rovina faulu tam.je velmi soft a téměř tím pádem neexistuje cistej souboj.

Reagovat
mr.Silver

No Tierney zase pískal jako největší fanda MU.

Ten VAR u Martinelliho gólu byl k smíchu. Jak se k tomu může vrátit? Buď to pískne nebo nechá hru plynout. Taky to nebyla situace, že by Martinelli faulem vzal míč a hned zakončil, byly tam ještě dvě nahrávky a sprint přes půl hřiště, Fakt joke.

Pak tam nepískl penaltu na Saku, Malacia ho tam zkosil ve vápně a dost mu narušil tu střelu. Jak to jako nemůže písknout?

Na druhou stranu, Odegaard tam zazdil tutovku a stopeři hráli fakt hrozně.

Remízka by tomu slušela víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard fauloval Eriksena, tim se dostal mic Sakovi a ten rovnou nahraval na gol. Proc by se k tomu nemel vratit proboha?

Reagovat
tweek

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

S tím VARem jsi mimo.

Ohledně toho souboje Malacia vs. Saka. Střelu mu vůbec nenarušil, ale sejmul ho až potom. Nicméně nevím, zda je to v pravidlech, ale nepamatuji si situaci, kdyby se po takovém souboji pískla penalta, což moc nechápu. Hráč vystřelí ve vápně, míč dávno pryč a hráč ve skluzu ho dojede. Podle mě to je jasná penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

https://arsenalist.com/f/goal-martinelli-0-1-2022-09-04.html

Tierney se na to dívá ze dvou metrů, je to souboj na půlce, vyhodnotil to tak, že to faul nebyl a hru pustil. Chápal bych to, kdyby to neviděl / zaclonil mu tam hráč, cokoliv, ale takto je to podle mě výsměch.

Reagovat
Miguel19

No ale od toho tam ten VAR je, že když rozhodčí něco přehlídne / neodpíská, tak ho opraví. V té rychlosti prostě nelze vyhodnotit vše správně, i když to má přes sebou. Poté koukl na zpomalené záběry a vyhodnotil to jako faul.

Reagovat
Liveral

Reagovat
mr.Silver

Já Ti nevím, imho to nebyl clear and obvious error, a hlavně to byl souboj na půlce Arsenalu. Ten systém používání VAR je naprosto nekonzistentní, ve kterém to v 50 % případů nepískne, a v 50 % to půjde ověřit u videa.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to faul, kterej spatne pustil. Samozrejme, ze to je clear and obvious error.

Reagovat
Čenda

Dobrá tedy. A teď mi napocitej, kolik takovejch situací za zápas máš. Argument, že z toho teď padl gól je stejnej nonsens, jako posuzovat délku distancu za hrubej zákrok podle zranění. Důsledky nehrají roli.

A vztekam se právě kvůli těm důsledkům protože nepadnout z toho gól, tak mají všichni v pici. Ale protože dal Arsik gól, tak to pro jistotu vočekujem. A ano, určitě řekneš, že napravoval chybu. Kdyby tak piskal celý zápas, ok. Takhle? Výsměch. A že je to clear and obvious error? Ale no tak. To je pak každá chyba rozhodčího a tím pádem to nemusíš dělit na clear, obvious ani žádný jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak asi kdyz z toho nepadne gol, tak ma takovy faul na pulce nulovy vyznam na konecny vysledek. A VAR tam je od toho, aby se minimalizoval vliv lidske chyby na konecny vysledek. Proto se asi kurva zkoumaj jen offsidy pred golovyma situacema. Pokud gol nepadne, tak se necha rozhodnuti, ktrere padlo na hristi. Ty vole, co je na tom k nepochopeni proboha?

Reagovat
Čenda

tak ale je to clear and obvious error, nebo snad ne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Plus to že z toho padl gól, je zásluha ani né tak "faulu", ale souhry několika faktorů - puštěného souboje rozhodčím, tragického postavení hráčů United, geniální přihrávce Saky a stejně geniálnímu náběhu a zakončení Martinelliho. Puštěný souboj hrál v celém gólu možná 10 % váhu, za mě je to špatně posouzeno jak Tierneyem, tak VARem. Gól měl platit.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Čenda

A to zas ne, nebýt toho SOUBOJE, tak by to dopadlo jinak. To mě naučil Nezvratny osud 1-5.

Reagovat
vitasrp

Mně se líbí, jak lidi do toho posuzování berou faktory, který tam nemají vůbec nic co dělat.

Pokud v akci přímo předcházející brance VAR najde faul, pak má prostě doporučit zrušení branky. A je úplně jedno, jestli pak bylo postavení bránících hráčů optimální nebo úplně debilní. Kdyby prostě Odegaard fauloval, získal tak míč, zbylých 9 hráčů Manchesteru United stálo u rohového praporku soupeře a padnul gól, tak to má stejně VAR zrušit.

Druhá linie je, jestli to bylo soft rozhodnutí nebo jestli to mělo být opravdu posouzeno zpětně jako faul (rozhodnutí sudího hraje hlavní roli a VAR má opravit jenom zcela stoprocentní fauly). Tohle byl souboj, který by se asi jako hraničně dal pustit, ale je tam důležitá i konverzace mezi sudími. Pokud hlavní řekl, že viděl souboj, kontakt, ale že si třeba myslel, že Odegaard hrál nohou na zemi balón, tak pak ho VAR upozorní na to, že tu situaci viděl špatně, protože míč posunul Eriksen, ten popis teda nesedí s realitou a pravděpodobně šlo o faul, který ale špatně vyhodnotil.

Reagovat
mr.Silver

Viz níže, být tam dvě další nahrávky mezi hráči Arsenalu, tak to gól je? Vrátil by se k tomu Tierney? Podle mě ne.

Prostě to Tierney viděl, pustil to jako pomezní souboj, Arsenal dal gól a následně ho na to rozhodnutí VAR upozornil. Že hráč United přišel o míč na půlce Arsenalu v tom samozřejmě hraje obrovskou roli, jelikož v takových situacích VAR může zasáhnout opravdu ve velmi jednoznačných případech. A gól z toho padl pouze proto, že Dalot nezachytil náběh Martinelliho a McTominay ten souboj Eriksena s Odegaardem úplně vypustil.

Co kdyby Saka nejprve nahrál třeba Xhakovi a ten pak vypustil do breaku Martinelliho? Platilo by to?

Reagovat
mr.Silver

hraniční souboj*

Reagovat
vitasrp

Ne, i kdyby tam bylo o dvě přihrávky víc, branka by neplatila. I kdyby Saka nahrál Xhakovi, který by dal kolmici, branka by neplatila. Prostě pokud tým dá branku z akce, ke který se dostal díky faulu, tak to neplatí.

Aby se ten zákrok nezkoumal, musel by tam být nějaký reset akce. Muselo by dojít třeba ke zpětný přihrávce tak, že se obrana soupeře stihne zformovat, aby se z brejku přšelo do plynulého držení míče, nebo by míč musel mít na kopačce obránce a musel by to prostě jenom nějak posrat.

Reagovat
mr.Silver

Nesouhlasím, ale už to asi můžeme takto nechat. Já to budu brát jako hraniční souboj, který Tierney pustil a pak to otočil kvůli dle mě nepochopitelnému zásahu VARu, pod prevkem se podobně vyjádřilo pár osob, tady má většina opačný názor. Budíž, problém s tím asi nemám, prohráli jsme si to sami.

Reagovat
vodka

takže tomu nerozumím, plácám kraviny, ale stojím si za svým...

Reagovat
mr.Silver

No žebych tady plácal kraviny, to se mi teda nezdá,.Lepší je tady dát citrón nebo se někomu vysmát, ale že by k tomu někdo něco napsal, to Vás ani nenapadne

Takových polofaulů, po kterých to rozhodčí hru pustí a VAR se k tomu nevrátí, je plno, viz první gól Lestru proti Brightonu, taky získal Tielemans míč faulem, po 10 sekundách dál Lester gól, ale VAR se k tomu nevrátil. Proč? Protože to rozhodčí viděl a posoudil, to jako hraniční souboj, Tady to bylo úplně stejné - Tierney ten kontakt viděl, nikdo mu neclonil ani ho jiným způsobem neovlivňoval při prvotním rozhodnutí.

Proto ten zásah VARu nechápu,Tierney si mohl úplně v pohodě obhájit puštění akce. Dokud nebudeme mít přístup audiozáznamu z rozhovoru mezi hlavním sudíme a sudím u VARu, tak nebudeme schopní zjistit, proč rozhodčí prvotní rozhodnutí změnil.

Reagovat
vodka

jestli myslíš ten gól Iheanacha, tak tam hrál Tielemans čistě tělem, kdyby ho Tielemans odhodil rukou, tak by to VAR taky posuzoval. A ne, takových situací, kdy tým získá balon faulem a z té stejné akce padne gól a uzná se, moc není...

Rozhodnutí změnil Tierney na základě opakovačky, na kterou se sám díval, což vyhodnotil tak, že Ode fauloval a on to přehlédl.

Reagovat
Svatej

Už tu byl případ, kdy se posouval čas skoro o minutu zpátky, takže jo, je

Reagovat
Hlahart

I u nás se to takhle jednou vracelo přes celou akci v náš neprospěch

Reagovat
Svatej

To je ale mimochodem prdel, klidně fakt může dojít na minutu dlouhou akci, kdy se k tomu sudí zpětně vrátí a zruší gól

ale v druhý situaci dojde k 15 metrovýmu offsidu, kterej Var nezkoumá, protože nedošlo hned k brance, je z toho rychle rozehranej roh a během 20 sekund celý ty šarády gól. platí

Reagovat
mr.Silver

I první i druhá tebou popsaná situace je samozřejmě naprosto absurdní.

Reagovat
Svatej

Těch absurdních situací najdeš tři prdele v tom sportu.

Hráč co je zády k bráně na rohu vápna mezi 8 obráncema udělá penaltu po přišlápnutí malíčku, kdy z akce, ze který by ani reinkarnace maradonny neudělala víc než nahrávku zpátky je pecka.

Hráč si předkopne míč před gólmanem, nikdy nemá šanci ho stihnout a přepadne přes golmana - pecka.

Hráč dostane kosu jako prase, ale ustojí to jako chlap a zakončí špatně - žádná pecka, mezitím co jinej hráč, například Portugalec nebo Korejec, udělá pecku a gól, protože hodí hubu a žadoní o morfium.

Fotbal je debilní a hrozně pozadu, tak to je..

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

protoze tam dojde k restartu akce. Stejne jako VAR neotaci spatnej aut a tak.

Reagovat
Svatej

Jj, vím proč to tak je, spíš ukazuju ty možný haluze, který vzniknou

Reagovat
Busby babes

chteli jste VAR, mate VAR.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Svatej

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

co na tom bylo tak geniálního? Bývaly časy, kdy se tohle říkalo o nahrávkách fabregase skrz 6 hráčů v hlubokým bloku, dneska už je to prostě nahrávka do brejku

Reagovat
ZJEV

Omg jste fakt zaslepení. Po tom faulu jste získali balón v nebezpečném prostoru, resp. byla rozhozená celá obrana. Taky hned po zisku balónu byl vyslán Martineli a dal gól. Rozhodčí to prvně neviděl, pak se po upozornění VARu šel podívat a přehodnotil (správně).

Kdyby jste získali balón po faulu a poté dali gól nějakým postupným útokem, tak se dá mluvit o tom, že to nebyl clear and obvious error a VAR by se k tomu třeba ani nevracel. Ale v této situaci nejsme, tady jste tím faulem získali velkou výhodu a tuto ihned využili.

Reagovat
mr.Silver

Jak to má jako sudí vyhodnodit? Kdyby tam byly další dvě přihrávky, tak to má pustit a gól by platil? To je mi teda argument

Reagovat
Čenda

A naopak. Když nepiskne jasnej faul nekde, tak tym prijde o standardní situaci, ze ktery muze padnout gol. Nebo taky ne, takhle to prostě brat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

A ad clear and obvious error. Co to je za blbost? Jsou fauly, u kterych proste neni co resit. Je tam dostatecne silny kontakt, nehral mic, faulovany hrac nic neprihraje (to vse podle me ten faul na Eriksena splnuje). Pak jsou faktory, jakoze smrdne mic, kontakt je, ale slaboucky a faulovany to prihraje... To stejne ruky ve vapne. V jake pozici je ruka, jak daleko byl zasazeny a exekutor, jakou rychlost a smer mela strela/ nahravka, slo to primo do ruky nebo nejdriv do jine casti tela? To vsechno jsou faktory a ne kazda situace je jasna. Tady to byl jasny faul vedouci primo ke golove situaci. Absolutne neni o cem, jenom jsi zaslepeny.

Reagovat
Čenda

jakoze souboj na vlastní polovině vede primo ke golove situaci?

Hele, není to tak dlouho, co jsem tu psal, ze jsi docela dobrej slepičák, a stále to platí.

Ale tvl, hádat se o zaslepenosti, ok

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze ano, vsak hned jak Saka ziskal balon, daval golovou prihravku. Ten gol by neplatil, ani kdyby se ten faul stal u rohoveho praporku u De Geovy branky a klidne by tam mohla byt jeste meziprihravka na pulce. Proste ta golova akce zacala faulem. Samozrejme ze takovy gol nema platit.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

A proč by nemohl?

My jsme proti Barceloně tenkrát 2012 bránili dokonce na vlastním vápně a došlo k odkopu na Torrese na půlce, kterej doběhl do brány. Vtipný je, že půl vteřiny před odkopem tam míč našemu hráči spadnul do ramene tak, že to mohla být ruka.

V takovým případě naprosto jednoznačně správně posoouzený. Gol by se zrušil i když akce byla na vlastní polovině, však se to všechno semlelo za 15 vteřin. Takhle to může být všude.

Reagovat
bbbauch

No tykravo, to je silny kafe tohle

Reagovat
Busby babes

"Argument, že z toho teď padl gól je stejnej nonsens"

no ale to je ted zasadni argument. jako pokud chces vsechno, co se ti nehodi, skrtnout, tak jo, ale debata asi nebude uplne plodna. kdyz udelas chybu a z akce gol nepadne, tak to je daleko mensi ovlivneni zapasu, nez kdyz gol padne. Gol vsechno meni no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Jinými slovy, kdyby KAŽDEJ takovej kontakt pískal, bez výjimky, pal bych souhlasil. Ale v tom, jakej je nastavenej metr, to v dnešní PL nemůže bejt braný jako faul. Protože když se podíváš jen na těch pět odehraných letošních kol, ať nevytahuju loňskou sezónu, tak je to zas tragedie ze strany rozhodčích.

A nemyslím, že jdou hlavně po nás, přijde mi, že od odchodu Abry z Chelsea jdou po ní. To, co fakt předvádějí s (ne)udělováním karet v jejích zápasech, to je masakr.

Naopak City, Pool, a stále ještě ucka jsou prostě v přízni tech cernejch svini, vy docela taky. To myslím dlouhodobě.

Reagovat
Svatej

Ono to ber tak, že hráči jsou vychcaní a kdyby pískal každej kontakt, stačilo by jen ucítit ukazováček na lokti a hráč by šel k zemi, bohužel extrémy na tohle taky nefungujou

Se zbytkem v komentáři souhlas, nekonzistence tam je.

Reagovat
Čenda

Reagovat
mr.Silver

+ třeba z minulého zápasu, hráč Villy tam drží Ramsdala při rohu, VAR se na to koukne, ale gól platí, i když je to tak 20x větší faul než ten od Odegaarda na Erikssena, ještě k tomu v malém vápně a na brankáře

https://www.youtube.com/watch?v=kc4_s5n5-do

Jako jestli má ten VAR fungovat takto, tak ať raději nefunguje vůbec. jelikož to je prostě výsměch.

Reagovat
bbbauch

Ale ty ses vysmech prosimte, v realnym case to klidne mohlo vypadat tak, ze odegaard hral mic. Tak si mohl myslet, ze to bylo cisty. To je hroznej plac tohleto, jeste s tim proc se k tomu faulu vraci.. no proc asi, ty pravidla uz tu jsou dva roky stejny a stejne se tady bude brecet, kdyz ti nahodou “ublizi”

Reagovat
mr.Silver

https://arsenalist.com/f/saka-chance-just-wide-2022-09-04.html

To je prostě penalta, a ano, máš pravdu, tu střelu mu nenarušil, ale ve chvíli skluzu bzl ještě míč ve hře. Ani se na to nešel kouknout.

Reagovat
Mastný Chobot

To je bránenie jak z prípravky od Malaciu

Reagovat
Miguel19

S tím souhlasím, ale zároveň vím, že tyhle zákroky nejsou ojedinělé a penalty jsem za to neviděl. Tak jestli je dle pravidel ok, nevím

Reagovat
Blbos_Dlaha

Bohuzial za toto sa penalta nepiska. Akcia bola riadne zakoncena az potom prisiel kontakt. Faul to bol, ale penalta byt nemohla. Lopta este skutocne bola v hre v momente kontaktu, ale bola v hre asi tak stotinu sekundy a bolo jasne ze smeruje za ciaru a ma ti akciu to uz nemalo ziadny vplyv. Ta penalta ak by bola odpiskana by bola vacsia chyba ako to ked to neodpiskal.

Ak by sa lopta odrazila naspat do hry, na 100 percent by to piskol. Ale takto s tym nemohol nic robit.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
cristiano.K.

tohle se prostě nepíská no, je vyhodnoceno, že hráč měl možnost zakončit a nebyl u střely atakován, to dohrání se jako ignoruje

Reagovat
Busby babes

a tady mi prijde, ze Malacia ten skluz dela mimo puvodni drahu Saky a Saka tim jak vystreli a udela ten "skok" (ma v ten moment obe nohy ve vzduchu), tak dopadne do mista, kam Malacia doklouze. ale jak rikas, tohle jsme snad nikdy nevidel pisknout no.

Reagovat
Liveral

Taky jsem nevidel nikdy písklou penaltu z tohodle. Problém může bejt v tom, že dost často je míč už v zámezí (nevim jestli byl i tady) v momentě kdy dojde k tomu kontaktu, takže je přerušená hra, a imho nemůžeš v přerušený hře dát penaltu podle pravidel. To je jak při strkanicích při rohu, někdo někoho stáhne za dres, dostane klidně žlutou, ale není to penalta, protože byla ještě přerušená hra...

Tím vůbec neříkám, že s tím souhlasim, taky bych byl spíš pro penalty v tomhle případě, ale podle pravidel to tak si myslim že bude...

Reagovat
Svatej

Právě naopak by se tady hodil nepřímej kop.

Jako sorry, kopnout do někam dopiče a dostat penaltu zadarmo, to už není ani kompenzace za blbost, ale regulérní tlačení týmu.

Reagovat
Miguel19

Když mimo vápno pošleš míč do prdele a někdo ti dá kosu tak snad taky můžeš dostat červenou ne? To je taky tlačení?

Reagovat
Svatej

fair point, tak pro mě za mě červenou a nepřímej kop

Reagovat
nani92

rozdiel medzi fanúšikmi Liverpoolu a Arsenalu je v tom, že ten Liverpool aspon niečo dokázal vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

To byl dulezity argument pane a bylo nutne jej zminit. Navrhuji vsak, aby od ted vedli diskusi pouze ti, jejichz mozek je vetsi nez angrest.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Martin9719

Stopro pro nás no. Nejdřív to přerušení hry kvůli Jesusovi a pak ten faul na Eriksena taky pustil nejdřív když to bylo evidentní.

Reagovat
Trand

Jesus dopadl hlavou tvrdě na trávník. Nevím jestli ho to opravdu bolelo nebo ne, on má pořád ubrečený výraz, takže těžko říct, kdy mu opravdu něco je a kdy ne Každopádně kvůli podezření na zranění hlavy se hra přerušuje vždy, bohužel v téhle situace nevýhodně pro vás. Tierney o tom faulu Odegaarda evidentně přesvědčený nebyl, i na ten monitor koukal strašně dlouho. Za mě celkem jasný faul a moc nechápu co tam hledal. Asi to souvisí s tím tvrdším metrem, který by měli rozhodčí letos v PL nasadit, ale já tam faul viděl hned z prvního opakovaného záběru.

Reagovat
Martin9719

Jako klidně bych s tím souhlasil aby se přerušila hra i když to bylo přerušení slibně se rozvíjející akce ale s tím faulem na Eriksena na první dobrou to nebylo rozhodně tak že by byl sudí na naší straně.

Reagovat
Trand

Jo, já si taky nemyslím že rozhodčí byl na vaší straně, jen jsem to chtěl vysvětlit s tím Jesusem. A taky jsem chtěl zmínit, že v Tierneyho očích ten faul asi nebyl tak jasný, protože na to koukal docela dlouho (což já upřímně moc nechápu).

Reagovat
Martin9719

Spíš by to třeba pustil kdyby tam nebyl ještě kontakt nohou, ty ruce na premier league by třeba ještě uhrál na to že spadnul ochotně.

Reagovat
Nizzie

Co máš za problém s přerušením hry kvůli Jesusovi? Když dojde ke zranění, při kterém má rozhodčí podezření na poranění hlavy, přerušuje se hra normálně bez ohledu na to, v jaké je zrovna hra situaci, a je to tak v pořádku.

Reagovat
Busby babes

to je uzasny. Malacia ho zkosil ve vapne? Saka vystrelil, je ve vzduchu obema nohama a dopadne na malaciu a asi si trochu zvrtnul kotnik? Tohle ma byt penalta?

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

deluded

Reagovat
tweek

Faul to prostě byl. Soft, ale byl. Tedy správně neuznaný gól. O offside se určitě nejednalo. To že ti to nenarýsovali do TV, neznamená, že to offside byl a že to VAR nezkoumal.

Už mě fakt unavuje, jak si fans Arsenalu poslední dobou vyplakávají na rozhodčí, přitom včera žádný zářez ani náznakem, když pominu menší chybu v podobě neudělení žlutky na začátku pro hnusáka Martinéze.

Ano, celkově jsme byli lepší a ten zápas jsme si včera projebali sami neschopností kvalitní finálky a tristních děr v defenzivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

To nariekanie je hrozné. Hlavne, že keď nám rozhodca pomôže, tak to všetci ignorujú a tvária sa, že nič.

Reagovat
Čenda

To si teda nemyslím, jednak to není tak často a druhak my jsme realisti tady

Reagovat
Blbos_Dlaha

ten plac a hejt na rozhodcov celkovo je tuto sezonu fakt extremny. pri tom 99% pripadov odpiskaju dobre, a taktiez tie zle odpiskane situacie su random raz na jednu stranu raz na druhu. ale podme plakat kvoli tomu ze rozhodcovia nie su roboti a nevyhodnotia uplne vsetko spravne.

odbornici z TV si to predstavuju strasne jednoducho. realne je to ale skor o tom ze isti jedinci z niektoreho tabora fans placu lebo to rozhodca neodpiskal tak ako by chceli oni

Reagovat
Swarley

zluta ale mela byt i za tu kosu na Bruna

Reagovat
Liveral

tam by si obhajil imho i cervenou. Ale v kontextu za co nedal zluty predtim by asi zluta byla spravne

Reagovat
tweek

jo, tam to bylo až do oranžova, no

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

od Lokongy ten šlapák na lýtko? tam měla být žlutá jasná, no... ale tierney to tam měl těžké, no..

Reagovat
Busby babes

jeste, ze na te noze nemel vahu, jinak mu tam prerazil nohy. to bylo oranzove.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Trand

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Druhej poločas jsem viděl tak na půl, ani jsem si nevšiml, že by to nějak řešili, jen jsem to chtěl vidět, z opakovacky to vypadalo tesneji.

No, faul..nastavil se tady nejakej metr, má se to pouštět, rozhodčí od toho byl kousek, faul nepiskl. Jsem naprosto presvedcenej, že dát takhle gól united, tak je VAR potichu jak myška.

Reagovat
bbbauch

Ja sem zas presvedcenej, ze byt to naopak, tak se tady z toho nejdes posrat

Reagovat
Čenda

První metrika, co používám, věř tomu, nebo ne.

Reagovat
Front hell

Být to naopak tak se tady busby bije za penaltu do roztrhání těla...

Reagovat
bbbauch

Diky za informaci priste se zas prijdu zeptat

Reagovat
Front hell

Já jen,ať nejsi sám kdo tady otravuje s hovnama

Reagovat
bbbauch

Jojo moc hodnej dekuju

Reagovat
Front hell

Jj. Vím to o sobě,ale díky

Reagovat
J0EL

klasik

Reagovat
bbbauch

Abych tu byl sam s hovnama, tak by se musel smazat ten plac Cendy a silvera.. a navic uz jsi tu taky ty

Reagovat
J0EL

Ja tu nikde neplacem narozdiel od teba. Kopes okolo seba ako certik zase.

Reagovat
bbbauch

Ja taky netvrdim, ze places.. paranoidni nejakej ses

Reagovat
Svatej

tohle si zapíšu někam

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Potvrzující reakce

Reagovat
Čenda

S posledním odstavcem ale souhlasím, přestože jsme byli lepší, asi se fa říct, že jsme si prohráli sami.

Reagovat
Nizzie

To se nedá říct, to je fakt.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Nizzie

Přesně si shrnul i mé pocity, nechápu, proč tu má někdo potřebu plivat na rozhodčího. Jakože já Tierneyho nesnáším, je naprosto nevhodný pro takové zápasy, což včera i potvrdil, protože pískal tak nějak meh, ale rozhodně si nemyslím, že by řídil ten zápas ve prospěch náš či United. Pískal na hovno tak nějak na obě strany.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
oddy

Reagovat
Azza

Reagovat
Devil

Ani ofsajd ani gól.....naprosto správně odpiskane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ETH naschvál dá takú zostavu do prvých kôl, aby sme to poriadne dojebali a naznačil vedeniu, že tie posily fakt potrebujeme

Reagovat
Nikikrew

Hovoris o Harrym?

Reagovat
Martin9719

Byl minutu na hřišti a hned ŽK. Sedět měl už dávno.

Reagovat
Nizzie

To bylo geniální.

Reagovat
Bandita_Harry

Najlprv ste to poriadne dojebali a potom vas poriadne podojili, vynikajuce

Reagovat
nani92

A potom sme v tabuľke pred vami

Reagovat
Bandita_Harry

Uzivajte, nieje vsetkym dnom koniec

Reagovat
j_mrazik

Že by se Arsenal vracel do starých kolejí, kdy jsme "umírali na krásu"?

Pořád lepší koukat na tohle, než na trápení. Tohle už vypadá na nějaký systém, jenom ten LB stažený doprostřed mi nepřijde ok.

Reagovat
mr.Silver

Se Zinchenkem to funguje, s Tierneyem ne.

Hráli jsme na OT klasicky úplnou sračku, loni jsme tam prohráli úplně stejným způsobem.

Reagovat
mr.Silver

úplnou sračku v obraně*

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

* Jinak mi Sambi přijde hodně divoký na tom DM. On je měkkej a na blbém místě. Vůbec nekryje stopery. Mít někoho jiného na té pozici (Partey), tak tu zálohu musíme přetlačit.

Reagovat
vodka

Lokonga mi hlavně nepřijde jako DM vůbec, spíš box to box

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

on na tom box to box moze byt skvely ked sa troska vyhra.

Reagovat
SunFells

To může platit pro to DM resp. holding m., b2b nakonec on velice dobře zná.

Reagovat
J0EL

Ved prave. Nemyslim ze moze aktualne hrat toho posledneho. Mozno casom.

Reagovat
SunFells

To bych řekl záleží především na soupeři, ve většině zápasů by neměl mít výraznější problémy problémy ani nyní.

Reagovat
J0EL

Pravda, proti betonarskym timom to moze byt lepsia volba ako Elneny (ked chyba Partey). Neboji sa hrat dopredu a riskovat. Petoi silnejsim to ale bude robit problemy.

Reagovat
r.mrazik

je to takova City taktika...tam to hral Zinchenko taky

Reagovat
Busby babes

u nas to Malacia i Dalot delaj taky. mozna ne tak casto, ale delaji.

Reagovat
SunFells

Pep to má od Cruyffa, většina dnešních JdP koučů od Pepa.

Reagovat
r.mrazik

Dalot se o to snaží, ale ne v takové míře

Reagovat
smazaný uživatel

omg, tady ten brekot fans woolwiche se nedá číst

Reagovat
Lynx

Tak to nečti, hňupe.

Reagovat
Čenda

Brečím tu jen já a silver, zbytek woolvičí smečky je v klidu.

Reagovat
Nizzie

... asi jako každý tvůj příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká nás opravdu zajímavá a zábavná sezóna.

Reagovat
eder

Podle fotky špatná správa pro Scums. Antony má buďto pivní mozol, nebo ho někdo naprcal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele