Bundesliga - preview 30. kola: Souboj o třetí místo

16.04.2022, 12:07, aktualizováno 17.04.2022, 08:56
Previews
Patrik Schick (© AFP)
Souboj o třetí místo a výrazné přiblížení se účasti v příští Lize mistrů uzavře neděli v Bundeslize, když Lipsko zamíří do Leverkusenu. Poraženému se můžou přiblížit Hoffenheim, jenž v honbě za poháry hostí Fürth, či Union, který se střetne s Frankfurtem. Hraje i lídr z Mnichova, a to na hřišti Bielefeldu...
Arminia Bielefeld - Bayern Mnichov  (neděle 15:30)
Tvrdý direkt vystavil Bayernu ve čtvrtfinále Ligy mistrů Villarreal. Jestli v téhle sezóně jde mluvit o nějakém zásadním zklamání na straně mnichovského celku, pak je jednoznačně třeba ukázat na nečekaný konec v milionářské soutěži. Ve zbývajících pěti ligových zápasech tak bude usilovat o dokonání posledních krůčků k zisku titulu. Nyní se představí v Bielefeldu.

Už před samotným losem osmičky nejlepších na evropské scéně byl výběr Stern des Südens stavěn do pozice jasného favorita. Jenže tu zkrátka nepotvrdil. "Musíme přeměnit smutek ve vnitřní sílu," burcoval Julian Nagelsmann, kouč bavorského družstva. "Pro další týdny pro nás bude důležité, abychom měli ze všech utkání radost. Prostě něco takového musíme dokázat."

Arminia by rozhodně chtěla nedobrého rozpoložení svého protivníka náležitě využít, protože jejím prvotním cílem je udržení se v Bundeslize. Aktuálně takové ambice nenaplňuje, je až na sedmnácté příčce. V současné chvíli každopádně neoplývá žádnou solidní formou, v minulých šesti případech hned pětkrát padla a urvala jediný bod za plichtu se Stuttgartem. "Každý tým má své slabiny," nechtěl házet flintu do žita domácí šéf lavičky Frank Kramer. "Bayern přece nebyl v uplynulých obdobích tak silný v obraně. Když budeme hrát rychle a přesně, šance na řadu přijdou." Tak jako tak není pochyb o tom, že jeho ekipa zkrátka bude plnit roli outsidera.

Protože druhý Dortmund v sobotu smetl šesti brankami Wolfsburg, ztenčil se náskok hostů na prvním místě na šest bodů. Nemůžou tak po vypadnutí z Ligy mistrů opravdu truchlit dlouho, jinak by si cestu za triumfem v německé nejvyšší soutěži mohli zbytečně komplikovat. Pokud se jim zdaří zvládnout následující dvě klání, přičemž to další je čeká ve šlágru jara právě proti Borussii, budou moci zrovna v tomto prestižním měření sil zvednout pohár nad hlavami. "Já chci, abychom byli mistry ideálně už za týden," přál by si též ony líbivé scénáře Nagelsmann.
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega Moreno - de Medina, Pieper, Nilsson, Andrade - Prietl, F. Kunze - Wimmer, Schöpf, Okugawa - Serra
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, Upamecano, Nianzou, Davies - Kimmich, Goretzka - Musiala, T. Müller, L. Sané - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.10 - 9.00 - 1.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Union Berlín - Eintracht Frankfurt  (neděle 17:30)
Lepší motivaci do dalších týdnů si prostě snad ani nemohl přát. Eintracht totiž v Evropské lize přetlačil slavnou Barcelonu a radoval se z postupu do semifinále. Na třicet tisíc fandů údajně fandilo ve Španělsku přímo na tribunách, pro Frankfurt se zkrátka jednalo o pompézní večer. V Bundeslize si nyní bude plnit své povinnosti proti Unionu, který zvítězil dvakrát za sebou.

Hosté nemůžou myslet jen na evropskou scénou, v níž směřují za svými historickými zdary. Na domácím poli jejich situace není vábivá, lépe řečeno tvrdě musejí usilovat o místa, která je do evropských pohárů kvalifikují i pro další sezónu. "Myslím, že po skalpu Barcelony se vše posunulo kupředu. Nejen z našeho pohledu, ale i z pohledu fanoušků," pochvaloval si Oliver Glasner, kouč Die Adler. "Spali jsme sice po příletu pouze pár hodin, přemůžeme se však."

Domácí jsou v tabulce o pět bodů lepší než jejich protivník, evidentně se zase dostávají do své optimální pohody poté, co jarní část ročníku v jejich podání vypadala dost nestabilně. Nejprve se jim zdařilo skolit Kolín nad Rýnem, naposledy jasně opanovali berlínské derby s Herthou. Pakliže by svěřenci trenéra Urse Fischera opravdu zapínali svůj stroj na nějaké vyšší obrátky, pak v pravou chvíli před závěrečnými pěti koly. "Mohl jsem Frankfurtu pouze pogratulovat. V obou zápasech proti Barceloně ukázal mnoho dobrého, jeho postup byl zasloužený," říkal šéf lavičky Die Eisernen na adresu svého soupeře. "Měl plán, který úspěšně realizoval. A jeho výkon na hřišti byl hodně slušný. Vyhrát na Camp Nou je určitě něco výjimečného," dodával.
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Rönnow - Jaeckel, Knoche, Baumgartl - Trimmel, R. Khedira, Gießelmann - Haraguchi, Prömel - Becker, Awoniyi
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Tuta, Hinteregger, Ndicka - Jakic, Rode - Knauff, Kostic - Lindström, Hauge - Borré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.38 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Greuther Fürth  (neděle 17:30)
Hoffenheimu chybí drajv. Asi definitivně tak ztratil půdu pod nohama, co se například boje o první čtyřku týče, pořád ovšem může usilovat o příčky zajišťující evropské poháry pro další ročník. Jednoznačně už ovšem musí výsledkově zabrat po třech porážkách v řadě, přičemž nynější střetnutí s Fürthem mu nabízí jedinečnou možnost, jak se vyhrabat opětovně nahoru.

Dokonce může tenhle zápas nadobro vyřešit otázku prvního sestupujícího z Bundesligy. Jen ale za předpokladu, že Arminia bude šokovat Bayern a nováček nejvyšší soutěže, který je tak jako tak prakticky nesmazatelně blízko zpátečnímu, okamžitému pádu o patro níže, prohraje v Sinsheimu. Svěřenci trenéra Stefana Leitla nevyhráli už sedmkrát v řadě, za tohle období získali tři body. I přes lepšící se výkony v jarní části sezóny se těžko mohou zvednout ze dna.

Je až s podivem, jak mohutně po velmi cenné plichtě s Bayernem výkonnost Hoffenheimu klesla. Postupně nestačil na Herthu, Bochum ani Lipsko. Hlavně před týdnem odvedl hodně mizernou práci, třígólová prohra byla logickým vyústěním dění na hřišti. "Nesmíme Fürth za žádnou cenu podcenit," vzkazoval kabině domácí lodivod Sebastian Hoeness. "I nadále jsme mezi šesti, sedmi nejlepšími. A chceme se na těch pozicích udržet. Chceme si v příští sezóně zahrát pohárovou Evropu, takový je cíl. Je třeba do zbývajících pěti kol vložit všechny síly."
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Posch, Vogt, C. Richards - Kaderabek, Raum - Samassekou - Baumgartner, Kramaric - Bebou, Dabbur
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Linde - Griesbeck, M. Bauer, Viergever - Asta, L. Itter - Tillman, Christiansen - Green - Leweling, Hrgota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.33 - 16.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - RB Lipsko  (neděle 19:30)
Jeden jediný bod odděluje oba celky před vzájemným střetem, který oba potřebují zvládnout, aby si upevnily svoje postavení v první čtyřce tabulky, která zaručuje postup do hlavní fáze Ligy mistrů na další ročník. V lepším rozpoložení by mělo být Lipsko, která válí též na scéně Evropské ligy, Leverkusen by každopádně měl disponovat určitě větším fondem fyzických sil.

Na rozdíl od saského výběru se totiž soustředí pouze na bundesligové dění, které bezpochyby nemůže hodnotit nijak negativně. Reálně může usilovat o třetí místo a v této rvanici se kromě Lipska drží především ještě Freiburg. Jeho odpor se zatím velmi těžko láme, ačkoli mužstvo z Bádenska-Württemberska před startem této sezóny s něčím takovým nepočítalo. I proto je určitě lepší chovat od něj větší odstup než ten nynější. A jelikož Freiburg v sobotu bez větších problémů zvládl mač s Bochumí, stáhl manko na Leverkusen i Lipsko prakticky na minimum.

Byť se domácím nedávno vrátil z marodky nejlepší střelec týmu Patrik Schick, stále Gerardo Seoane počítá nějaké ztráty kvůli zdravotním potížím svých hráčů. "Ale už když jsme před zimní pauzou neměli v podstatě žádného útočníka, věděli jsme, jak se se situací vypořádat. A i teď prostě musíme věřit ve vlastní síly a hledat další jiné alternativy," nechtěl se vymlouvat.

Die Roten Bullen si v podzimní fázi ročníku prožívali špatná období, po odchodu úspěšného trenéra Juliana Nagelsmanna mančaft pod vedením Jesseho Marsche v mnoha ohledech tápal, nicméně prosincové angažování Domenica Tedesca pomohlo přinést do kabiny svěží vítr. A že by ve finále mohl být až tak čerstvý, možná nepředpokládali ani sami ti největší optimisté. Zatím každopádně případní odpůrci italského stratéga nemůžou říct na jeho práci ani popel.

V Bundeslize se totiž Lipsko drží na předních pozicích, tak jako v minulých sezónách, a navíc v Evropské lize ve čtvrtek po vítězství v Bergamu slavilo postup do semifinále. Pořád přitom nesmíme zapomínat, že působí i v Německém poháru, už ve středu ho čeká semifinálová bitva s Unionem. "Prostě tenhle měsíc nemáme čas na odpočinek," uvědomoval si Tedesco. "Sice je tenhle program opravdu nabitý, na druhou stranu právě pro takový jako fotbalista žijete. Je fantastické, když působíte ve třech soutěžích najednou a máte přitom šanci dvě z nich vyhrát."
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Kossounou, Tapsoba, Hincapie, Bakker - Andrich, C. Aranguiz - Diaby, Demirbay, Paulinho - Schick
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Orban, Gvardiol - Mukiele, T. Adams, Kampl, Halstenberg - Szoboszlai, Nkunku - Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.47 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Dortmund se v rámci třicátého kola bundesligy utká v sobotu odpoledne s Wolfsburgem. Ten ještě nemá pět kol před koncem jistou záchranu v nejvyšší německou soutěži, avšak šance na sestup už jsou podle expertů minimální.

Wolfsburg je v tabulce bundesligy se čtyřiatřiceti body třináctý a na barážovou šestnáctou příčku má náskok osmi bodů. Teoretická šance na sestup tady tedy ještě pět kol před koncem soutěže je a v posledním kole navíc Wolfsburg čeká těžký souboj s Bayernem.

To Dortmund si pravděpodobně po dvou letech opět dojde pro druhé místo v tabulce bundesligy. Na vedoucí Bayern v tuto chvíli ztrácí devět bodů a na třetí Leverkusen má náskok osmi bodů. I příští rok tedy téměř jistě Borussii uvidíme v Lize mistrů.

Co se týče poslední formy obou soupeřů, není na tom ani jeden z nich příliš dobře. Borussia byla vyřazena letos na jaře z Evropské ligy skotskými Rangers, když na vlastním hřišti podlehla ostrovnímu soupeři 2:4 a venku dokázala vybojovat pouze remízu 2:2.

V evropských pohárech byl v letošní sezóně také Wolfsburg, a dokonce přímo v základní skupině Ligy mistrů. V lehčí skupině s Lille, Salzburgem a Sevillou však Wolfsburg neobstál, skončil s pěti body na posledním místě a do další fáze soutěže tedy nepokračoval.

Žádná sláva to pro oba sobotní soupeře není ani v rámci posledních zápasů bundesligy. Dortmund na konci března pouze remizoval 1:1 na půdě Kolínu nad Rýnem a na začátku dubna podlehl na vlastním hřišti Lipsku poměrem 1:4, když alespoň kosmeticky upravoval skóre až v 84. minutě Malen. Vyhrát se Dortmundu konečně po třech týdnech podařilo až minulý pátek, když svěřenci trenéra Roseho dokázali zvítězit ve Stuttgartu 2:0 díky dvěma gólům Brandta.

Wolfsburg na konci března prohrál 0:2 s Leverkusenem, poté překvapivě 0:3 v Augsburgu. Minulou sobotu si však hráči pod vedením trenéra Kohfeldta zastříleli - porazili totiž poměrem 4:0 Arminii Bielefeld, když se dvakrát trefil nejlepší střelec týmu Nmecha a po jednom gólu přidali Arnold a Kruse.

Oba týmy disponují také poměrně rozsáhlou marodkou. Dortmundu v sobotním zápase ze zdravotních důvodů nepomůžou Dahoud, Hummels, Kamara, Malen, Meunier, Morey, Reyna a Schmelzer. Wolfsburg zase mezi zraněné hráče řadí Paula Otávia, van de Vena a Williama.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Kobel - Can, Akanji, Zagadou, Guerreiro - Witsel, Bellingham - M. Wolf, Reus, Brandt - Haaland
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Lacroix, Bornauw, Brooks - R. Baku, X. Schlager, Arnold, Gerhardt - Wind, Kruse - L. Nmecha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.52 - 5.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Freiburg - VfL Bochum  (sobota 15:30)
Freiburg čeká veledůležitý závěr sezóny. Po pěti letech má velice dobrou pozici na postup do evropských pohárů, avšak ještě neví, do jaké soutěže bude zařazen.

Freiburg je v tabulce německé bundesligy s osmačtyřiceti body pátý a na čtvrtou příčku, která zajišťuje účast v základní skupině Ligy mistrů, ztrácí pět kol před koncem soutěže pouhé tři body. Pátá příčka, kterou Freiburg v tuto chvíli okupuje, by na konci sezóny znamenala účast v Evropské ligy a o jednu příčku a čtyři body níž v tabulce je Hoffenheim, který by na konci soutěže postupoval do Evropské Konferenční ligy.

I Bochum může být s letošní sezónou poměrně spokojena. Před sezónou se podle německých médií jednalo o jasného adepta na sestup, avšak před 30. kolem má Bochum náskok deseti bodů na sestupové příčky a s největší pravděpodobností se tedy zachrání.

V posledních dvou klíčových zápasech navíc svěřenci trenéra Reise dokázali bodovat - nejdřív překvapivě vyhráli na začátku dubna 2:1 na půdě Hoffenheimu po dvou gólech Asana a poté minulou neděli získali cenný bod za bezbrankovou domácí remízu s Leverkusenem.

Freiburg si největší vlnu formy užil na podzim, avšak i na jaře se prezentuje velice solidními výkony a s trochou štěstí může atakovat i svůj historicky nejlepší výsledek v bundeslize, kterým je třetí místo ze sezóny 1994/95.

Před dvěma týdny Freiburg prohrál těžký zápas s Bayernem poměrem 1:4 a minulou neděli pak dokázal vyhrát 2:1 ve Frankfurtu, kde se mezi střelce zapsali Grifo a Petersen.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Lienhart, K. Schlotterbeck, N. Schlotterbeck - Schmid, M. Eggestein, Höfler, Günter - Höler, Grifo - Petersen
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Gamboa, Bella Kotchap, Leitsch, Danilo Soares - Stafylidis, Losilla - Asano, Rexhbecaj, Holtmann - Polter
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.95 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Stuttgart zajíždí v rámci třicátého kola bundesligy k jednomu z veledůležitých záchranářských zápasů do Mohuče. Ze sestupového pásma totiž po Stuttgartu pokukují hned dva zájemci o záchranu.

Stuttgart se sice v tabulce bundesligy nachází se sedmadvaceti body na patnácté příčce, která by na konci sezóny znamenala záchranu. Pouhý bod za Stuttgartem se však nachází hned dva zájemci o záchranu - na barážové šestnácté příčce Bielefeld a předposlední Hertha Berlín. Téměř jistě zachráněn je již Mainz, který je s osmatřiceti body na desátém místě v klidném středu tabulky.

Stuttgart nemůže jen doufat, že Bielefeld a Hertha nebudou bodovat, a proto je pro něj zápas v Mohuči velmi důležitý. Podle expertů však bude mírným favoritem právě Mainz, kterému se však v poslední době také příliš nedaří.

V posledních třech zápasech Mainz remizoval 1:1 v Mönchengladbachu a poté prohrál 1:2 v Augsburgu a 2:3 v Kolíně nad Rýnem. To Stuttgart nejdřív vyhrál 3:2 nad Augsburgem po gólech Antona, Marmoushe a Tomase a následně remizoval 1:1 v Bielefeldu a prohrál doma 0:2 s Dortmundem.

Mainzu bude chybět vykartovaný Aaron a zranění Burgzorg, Hack a St. Juste. Stuttgart bude ze zdravotních důvodů postrádat Ahamadu, Narteyho, Silase a k dispozici nebude ani vykartovaný Karazor.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Nemeth, Bell, Niakhaté - Widmer, Kohr, Lucoqui - Stach, Boetius - Burkardt, Onisiwo
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Müller - P. Stenzel, Mavropanos, Ito, Sosa - Anton - Mangala, Führich - Tiago Tomas, Marmoush - Kalajdzic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.68 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Augsburg - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Když Hertha během premiéry nového kouče Felixe Magatha vyhrála nad Hoffenheimem, zdál se být fakt neustálého se zlepšování směřujícího k záchraně jasnou záležitostí. Ale minulé dva mače jako by berlínský výběr dostávaly znovu do jakési mizérie, především pak po posledním hodně nepovedeném derby s Unionen dost smutnil. Teď hosty čeká střetnutí s Augsburgem.

A bude se jednat o zásadní bitvu, která naplno prověří schopnosti Herthy v boji o udržení se na nejvyšší scéně. Svěřenci trenéra Markuse Weinzierla totiž představují přímého konkurenta v této pranici, aktuálně jsou však v daleko lepším rozpoložení než Die Alte Dame. Sice se jim nepovedlo naposledy v bavorském střetu překvapit Bayern, na jeho půdě ovšem padli o jediný gól, a v předchozích čtyřech případech hned třikrát zvítězili. Od pásma sestupu je dělí solidní šestibodový rozdíl, pokud tedy hovoříme v souvislosti šestnácté příčky, znamenající baráž.

Hertha je v současné chvíli postavená ještě o pozici níže a disponuje stejným mankem jako Arminia právě na nynějšího protivníka. Pokud Augsburg porazí, přitáhne ho k sobě na odstup tří bodů. "Nastupujeme proti soupeři, který je v dobré formě," uvědomoval si Magath. "Už neexistují žádné výmluvy. Víme moc dobře, co je v sázce. A pouze výsledek se bude počítat."
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Gumny, Gouweleeuw, Oxford, Iago - Maier, Dorsch - Hahn, Vargas - Gregoritsch, Niederlechner
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Lotka - Pekarík, Boyata, Kempf, Plattenhardt - Ascacíbar, Tousart - Richter, Serdar, Mittelstädt - Belfodil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.66 - 4.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln  (sobota 18:30)
Mönchengladbach v téhle sezóně zatím neměl moc důvodů k radosti. Pokud se mu ovšem zdaří udržet současné pravidelné sbírání bodů, mohl by se ještě zapojit do pranice o postup do evropských pohárů na ročník následující. A že zrovna tento duel pro něj a jeho fanoušky bude představovat důležitý artikl. Vyzve totiž v derby svého úhlavního rivala z Kolínu nad Rýnem.

I družina kouče Steffena Baumgarta usiluje o kvalifikaci aspoň do Konferenční ligy a těmhle cílům je zatím blíže než Borussia. Byť ve finále si oba celky nemají po výsledkové stránce co vyčítat, aktuálně je dělí v tabulce pouze šest bodů. "Miluji, když se ve sportu objevuje vášeň. Čeká nás konečně takové utkání před padesáti tisíci diváky," těšil se na lokální střet Severního Porýní-Vestfálska domácí lodivod Adi Hütter. "Historie obou dvou klubů se prolínají. Vážně mám největší radost z bouřlivé atmosféry, která nás jistě bude provázet," byl rád, že pandemie koronaviru si v Německu už nevynucuje citelné zásahy, co se vstupu diváků na stadiony týče.

Z možných dvanácti bodů v uplynulých čtyřech kolech uzmul Mönchengladbach parádních deset. Nejenže v podstatě definitivně smetl ze stolu spekulace ohledně teoretických soubojů o záchranu, zároveň si ovšem, ještě spíše nepřímo řečeno, řekl i o pohárovou Evropu. Též Kolín nad Rýnem své poslední vystoupení zvládl, doma o branku přetlačil Mohuč. "Důležité je toto střetnutí pro všechny zúčastněné. A jedině výhra se bude počítat," burcoval Hütter. "My na hřiště rozhodně nasadíme to nejlepší. Chceme protáhnout i naši sérii bez porážky," ujišťoval.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Ginter, Elvedi, Beyer - Lainer, Koné, Neuhaus, Bensebaïni - Hofmann, Pléa - Embolo
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Schwäbe - Schmitz, Kilian, Hübers, Hector - Skhiri, Özcan - Thielmann, Uth, Kainz - Modeste
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.81 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov29223486:2969
2.Borussia Dortmund29193770:4260
3.Bayer Leverkusen29157768:4252
4.RB Lipsko29156864:3151
5.SC Freiburg29139746:3448
6.TSG Hoffenheim291351150:4544
7.Union Berlín29128938:3944
8.1. FC Köln291110841:4343
9.Eintracht Frankfurt291091040:4039
10.1. FSV Mainz 05291151343:3638
11.Borussia Mönchengladbach291071241:5237
12.VfL Bochum291061330:4036
13.VfL Wolfsburg291041533:4534
14.FC Augsburg29881334:4632
15.VfB Stuttgart29691436:5327
16.Arminia Bielefeld295111323:4326
17.Hertha BSC29751731:6626
18.Greuther Fürth29371924:7216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Rothe (17 let) debut z říše snů Gól jako levý bek po 25 minutách.

Reagovat
REPLIKATOR

3:0 Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší atmosféra na světě = Signal Iduna Park ❤️❤️❤️ To je neskutečné, co tam dokáží fanoušci vytvořit. Tohle snad je jen v Argentině na Boce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund 4

Reagovat
REPLIKATOR

Golman Wolfsburgu dobrá díra

Reagovat
REPLIKATOR

5

Reagovat
smazaný uživatel

Kofeld rezignuj

Reagovat
John Obi Mikel

Wolfsburg

Reagovat
Seydou Doumbia

Hertha záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme, že nie. Nech mažú do 2.ligy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Gladbach chtěl zopakovat podzimní domácí jízdu s Freiburgem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele