Komentáře a souhrny

Skotská Premier League souhrn - 16. kolo

Celtic opět zaváhal a podruhé za sebou jen remizoval 1:1, tentokrát s předposledním St. Mirren. Toho můžou využít Rangers, kteří se v případě zítřejší výhry nad Gretnou posunou do čela tabulky. Nedařilo se ani Hibernians, ti museli třetí pozici v tabulce přepustit Motherwellu.

Pohár UEFA: Souhrn čtvrtečních zápasů 4. kola ve skupinách

Dalších pět týmů se po dnešku může těšit na los dalšího kola Poháru UEFA. Všechny postupující zná skupina E, kde kromě Leverkusenu, jenž zdolal Spartu, jdou dál i Curych a Spartak Moskva. Postup si remízou na hřišti Anderlechtu zajistil také Tottenham, radují se i v Bordeaux po výhře nad Helsingborgem.

Sparta na Leverkusen nestačila a v Poháru UEFA končí

Sparťanští fotbalisté prohráli v dnešním utkání v Leverkusenu 0:1 a jejich postupové šance definitivně zhasly. Český mistr nevyužil početní převahu po vyloučení Ramelowa po hodině hry, naopak v 71. minutě dal domácí Friedrich vítězný gól. Sparta měla také šance, nastřelila i tyč, ale ke gólu se nepropracovala.

AS Řím i nadále stíhá vedoucí Inter

AS Řím po Udinese pokořil doma také Cagliari a postaral se o to, že ligová tabulka je hodně podobná té z loňské sezony. Opět vede Inter Milán, za nímž jsou právě Giallorossi.

Mistr neměl s trápícím se Laziem problémy

V až příliš jednoznačnou záležitost se proměnila dohrávka mezi Interem a Laziem. Domácí si díky výhře 3:0 pojistili vedení v tabulce a udrželi si tak náskok před římským AS...

Arsenal v dohrávce Premier League remizoval v Newcastlu

Arsenal si dál drží ligovou neporazitelnost, v dohrávce druhého kola Premier League na hřišti Newcastlu uhrál bod za remízu 1:1. Druhému týmu tabulky, Manchesteru United, tak utekl na čtyři body.

Osasuna uhrála remízu se Sevillou

Osasuna Pamplona remizovala se Sevillou, oba celky jsou na dvanáctém a třináctém místě, nedaleko sestupových příček. Do sestavy domácích se dostal opět český reprezentant Jaroslav Plašil a po krásném gólu volejem o víkendu přidal na svůj štít další branku. Bod pro Sevillu zachránil Navas.

Pohár UEFA: Souhrn středečních zápasů 4. kola ve skupinách

Pohár UEFA zná dalších pět týmů, které se moou těšit na jarní vyřazovací boje. Everton si vítězstvím nad Zenitem zajistil jak postup, tak první místo ve skupině, dál jdou i dva španělské kluby, Atlético po výhře v Kodani a Villarreal, jenž si poradil s Elfsborgem, postupová vítězství uhrály také Basilej doma s Bergenem a Hamburk v Záhřebu.

Boleslav prohrála s AEK a postup se jí vzdálil

Fotbalisté Mladé Boleslavi promarnili šanci postoupit do jarních vyřazovacích bojů v Poháru UEFA. Středočeši dnes podlehli 0:1 AEK Atény, kterému zajistil výhru minutu po přestávce Nsaliwa. Mladá Boleslav, která v případě vítězství mohla slavit historický úspěch, musí spoléhat na poslední zápas ve skupině C na hřišti italské Fiorentiny.

Šachtar prohrál s Benfikou a připravil se o postup i o Pohár UEFA

Šachtar Doněck prohrál na domácím hřišti s Benfikou Lisabon a připravil se nejen o teoretickou možnost postoupit dál v Lize mistrů, ale také o účast v Poháru UEFA, kam postupují právě Portugalci. Do další fáze LM postupují Celtic a AC Milán. Šachtar, který vyhrál první dva zápasy v soutěži, tak v evropských pohárech končí.

Milán porazil Celtic, oba týmy postupují

AC Milán už jen dohrával skupinu, Celtiku za jistých okolností také již o nic nešlo a podle toho se také zápas odvíjel. Na dlouhou dobu poslední zpestření pro diváky bylo předzápasové předání Zlatého míče pro domácího Kaká. Teprve 20 minut před koncem se Inzaghi jediným gólem v zápase dostal na první místo tabulky střelců v evropských pohárech a zajistil pro AC prvenství ve skupině.

Premier League souhrn - 15. kolo

V utkáních patnáctého kola neztratil nikdo z velké čtyřky. Arsenal vyhrál na půdě Aston Villy a drží si první příčku před Manchesterem United, který zdolal Fulham. Proti West Hamu nezaváhala ani Chelsea a na dostřel se díky výhře nad Boltonem stále drží Liverpool. Černou sérii ukončil Blackburn, pod Juandem Ramosem naopak poprvé prohrál Tottenham...

Corgoň liga súhrn - 18. kolo

V poslednom 18. kole jesennej časti si Žilina víťazstvom nad Banskou Bystricou zaistila prvú pozíciu aj napriek výhre Artmedie nad Nitrou. Slovan porazil Košice a Ružomberok Trenčín. V zápase susedov v tabuľke porazili Zlaté Moravce doma Senec a Trnava vyhrala v Dubnici a dostala sa v tabuľke na tretie miesto.

Gambrinus liga souhrn - 15. kolo

Šlágr kola mezi ostravským Baníkem a pražskou Spartou skončil bez branek a toho využily Teplice, vítězstvím nad Bohemians zvýšily svůj náskok na Spartu na tři body. Trhnout se mohla vedoucí Slavia, ale na Strahově jen remizovala s Mladou Boleslaví. Na čtvrtém místě před Baníkem zůstala Plzeň, přestože jen remizovala s Budějovicemi, body si rozdělily i Liberec s Brnem.

La Liga souhrn - 14. kolo

Sevilla si opět v domácí lize vybrala slabší chvilku a prohrála na hřišti Almerie, šok prožila Valencia, když doma prohrála 0:3 s Bilbaem, všechny body ztratil i Villarreal ve Valladolidu. Naplno nebodovala ani Barcelona, z městského derby s Espanyolem si odnáší pouze bod. Suverénně si naopak počínal vedoucí Real Madrid a také jeho měststký rival Atletiko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele