Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - sobota 18.11.

18.11.2023, 08:43
Previews
Rob Page (© AFP)

Izrael v Maďarsku přivítá Rumunsko v jednom z klíčových soubojů o přímý postup na Euro a v případě výhry bude na svého soupeře ztrácet v tabulce pouhý bod. Kvalifikovat se může také Wales, který si zahraje s Arménií, a to za předpokladu, že duel zvládne za tři body. V opačném případě se musí ohlížet ještě na výsledky Chorvatska.

Skupina B

Francie - Gibraltar

sobota 20:45

Francie při listopadovém programu nebude muset řešit hlavní otázky. Na EURO 2024 se díky šesti výhrám ze šesti případů kvalifikovala už předem, nemůže jí už nikdo sesadit ani z první příčky tabulky. Stěží si teď někdo může představit něco jiného než výhru Les Bleus v utkání s Gibraltarem. Především se bude upínat pozornost na záložníka Warrena Zaïreho-Emeryho.

Sedmnáctiletý talent a produkt mládežnické akademie PSG postupně stoupal hierarchií natolik, až ho kouč úřadujících vicemistrů světa Didier Deschamps nominoval do francouzského nároďáku. Nejprve si v Paříži vydobyl pevné místo v základní sestavě na klubové úrovni. Jeho výkony každopádně přesáhly celý Park princů. Byla mu malá už i francouzská jednadvacítka, kde ho trenér Thierry Henry chtěl dokonce dlouhodobě jako kapitána.

Jen pro upřesnění, v Les Espoirs v září v přátelském utkání proti Dánsku nosil Zaïre-Emery pásku vůbec poprvé a stal se ve věku 17 let a 183 dnech nejmladším šéfem týmu v této kategorii za posledních 30 let. Teď se ovšem chystá vyzrát na daleko letitější rekord. Od poválečné doby se totiž může stát nejmladším debutantem, který kdy za áčko nastoupí. V novodobé éře by překonal Eduarda Camavingu, jemuž v roce 2020 v duelu s Chorvatskem bylo 17 let, 9 měsíců a 29 dní.

Zaïremu-Emerymu v klání s výběrem kouče Julia Césara Ribase, který mimochodem v tomto kvalifikačním cyklu nezískal ani bod, nevstřelil ani branku a logicky už nemůže na závěrečný šampionát proklouznout, bude 17 let, 8 měsíců a 10 dnů. Mladší už byli při své premiéře pouze dva hráči ještě před začátkem první světové války, a to Julien Verbrugghe (16 let, 10 měsíců a 6 dní v roce 1906) a Maurice Gastiger (17 let, 4 měsíce a 5 dní v roce 1914).

Deschamps na předzápasové tiskové konferenci nominaci teenagera obhajoval. A vzkázal, že klenot z hlavní francouzské metropole proti Gibraltaru opravdu vyrukuje. "I když by nenastoupil v základní sestavě, stejně se stane reprezentantem,” mlžil francouzský stratég, zda Zaïre-Emery bude na hřišti hned od začátku či nikoliv. "Pro každého hráče, když poprvé oblékne národní dres, je to další velký milník. Pokud někomu zavolám, není to kvůli tomu, že bych chtěl udělat nějaké populární rozhodnutí. Když někoho vyberu, je to proto, že jsem přesvědčený, že má hráč potenciál tu zůstat. Někdy to jen chce trochu více času."

Francie - pravděpodobná sestava:
Maignan - Clauss, Todibo, Upamecano, T. Hernández - Zaïre-Emery, Rabiot - Coman, Griezmann, K. Mbappé - M. Thuram

Gibraltar - pravděpodobná sestava:
Coleing - Jolley, R. Chipolina, Sergeant, Mouelhi, Olivero - Hernandez, Walker, Pozo, El Hmidi - De Barr

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nizozemsko - Irsko

sobota 20:45

Skupina B letošního kvalifikačního cyklu o nadcházející evropský šampionát v Německu měla dva jasné favority a v tuto chvíli to vypadá, že právě oni ukořistí dvě postupové vstupenky. Dosud suverénní Francie neztratila v šesti duelech ani bod a s velkým předstihem si už zajistila první místo, Oranjes nestačili ve stejném počtu utkání právě jen na Francii a nyní jim tak zbývá udělat poslední krok.

Nizozemsko posbíralo velmi solidních dvanáct bodů a momentálně je na tom lépe než třetí Řecko jen díky lepšímu skóre, ovšem vzhledem k situaci se zdá být jeho postup formalitou. V závěrečných dvou zápasech se totiž střetne s Irskem a Gibraltarem, tedy beznadějně posledními dvěma celky skupiny, a i přes nepravděpodobnou výhru Řecka nad Francií mu stačí jednou zvítězit, což by neměl být vůbec žádný problém.

Nehledě na výsledek úterního zápasu v Řecku již teď mohou vybojovat definitivní jistotu a to v případě, že doma v Amsterdamu porazí právě Iry. Hosté se k tomu nebývale trápí, protože v sedmi případech hned pětkrát prohráli a porazit dokázali jen největšího trpaslíka z Gibraltaru (3:0, 4:0). Jinak dvakrát nestačili na Francii (0:1, 0:2) ani na Řecko (1:2 a 0:2) a se svým sobotním rivalem prohráli v Dublinu 1:2.

Se šesti body jim patří čtvrtá příčka a je jasné, že ji nemohou vylepšit, vzhledem k výkonům v Lize národů si s velkou pravděpodobností nezahrají ani březnové play-off a na EURO se tedy nekvalifikují podruhé za sebou. Svěřenci kouče Ronalda Koemana před sebou tedy mají na první pohled snadnou úlohu, nicméně Irsko určitě nesmí podcenit, tomu totiž o nic nejde a bez jakéhokoli tlaku bude chtít překvapit.

Domácí favorit kromě dvou proher s Les Blues (0:4 a 1:2) a výhře v Irsku zvládl dvě klíčové bitvy s Řeckem (3:0 a 1:0) a šanci nedal ani Gibraltaru (3:0). "Postup máme ve svých rukách a po říjnové výhře v Aténách jsem přesvědčen, že si ho nenecháme ujít. Před závěrečným utkáním s Gibraltarem chceme mít klid a určitě máme na to Irsko porazit, skvělí fanoušci v Amsterdamu nás poženou kupředu," řekl Koeman s klidným hlasem.

Ten se stejně jako mnoho jiných trenéru musí vyrovnat s několika absencemi, kvůli zranění například nepovolal Akého, Geertruidu, Frimponga a Brobbeyho či Bergwijna. Naopak premiérové nominace se dočkal útočník Toulouse Thijs Dallinga a i teprve sedmnáctiletý obránce Ajaxu Jorrel Hato. Jeho protějšek Stephen Kenny asi bude se sestavou výrazně experimentovat.

Nizozemsko - pravděpodobná sestava:
Verbruggen; - De Vrij, Van Dijk, Blind - Dumfries, Reijnders, Wieffer, Hartman - Simons, Weghorst, Gakpo

Irsko - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Doherty, Duffy, Scales, Manning - Knight, Cullen, Molumby - Sykes, Ferguson, Johnston

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.16 - 10.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Francie
6
6
0
0
13 : 1
18
2
Řecko
7
4
0
3
12 : 6
12
3
Nizozemsko
6
4
0
2
10 : 7
12
4
Irsko
7
2
0
5
9 : 9
6
5
Gibraltar
6
0
0
6
0 : 21
0

Skupina D

Arménie - Wales

sobota 15:00

Wales pořád doufá a věří, že se dostane na příští EURO. Potřebuje k tomu ale vyhrát oba dva své zbývající zápasy. První ze dvou testů přijde na řadu v sobotu, to když se Velšané podívají do Arménie. I domácí nicméně mají ještě šanci na kvalifikaci.

Wales cítí šanci na postup, protože ho má ve svých rukou. Pokud vyhraje oba zbývající duely, může si zabookovat letenky do Německa. Minulý měsíc se totiž Velšanům maximálně povedl a oživil jejich naděje na třetí účast na evropském šampionátu v řadě. Poté, co si poradili s Lotyšskem, svěřenci trenéra Roba Page zvládli nečekaně dobře další klíčový mač, neboť vyhráli nad Chorvaty!

Hostujícího favorita porazil domácí outsider díky dvěma trefám mladého křídelníka Harryho Wilsona, pro nějž to byl vskutku jedinečný zápas. Jednak šlo o jeho jubilejní padesáté utkání v reprezentaci a jednak se hrálo na den přesně od jeho deset let starého debutu za áčko. Stylově to oslavil, jen co je pravda.

A tímhle výkonem pomohl Walesu k příležitosti kvalifikovat se, i když si předtím musejí Draci poradit jak s Arménií, tak s prvními Turky. Arménie sice prohrála ve dvou posledních střetnutích, nicméně i tenhle nároďák má stále ještě šanci na úspěch, i když minimální. Musí totiž vyhrát nad Walesem a ještě doufat, že Chorvatsko neporazí Lotyše. Což ale není příliš pravděpodobná varianta. Přesto Arménie zajisté doufá, že se ještě poprvé v historii dostane na závěrečný turnaj.

Arménie - pravděpodobná sestava:
Čančarević - Calisir, Arutjunjan, Mkčjan - Dašjan, Iwu, Spercjan, Tiknizjan - Briasco, Barseghjan - Zelarajan

Wales - pravděpodobná sestava:
Ward - Mepham, Rodon, Davies - Roberts, J. James, Ampadu, Williams - Johnson, Wilson - Moore

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.28 - 3.53 - 1.84

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Lotyšsko - Chorvatsko

sobota 18:00

Chorvatsko se před listopadovým programem kvalifikace o EURO 2024 dostalo do svízelné situace. Ne však bezvýchodné. Akorát že postupový osud na šampionát nemá úplně ve svých rukou. V současné chvíli má stejný počet bodů jako Wales, ale horší vzájemné zápasy, které nakonec určují konečné pořadí. Samozřejmě že proti Lotyšku velí Vatreni jasně získat výhru.

Jejich soupeř je totiž po papírové stránce tím nejslabším, nebo alespoň tak hovořily dosavadní výsledky. Svěřenci trenéra Dainise Kazakevičse už jako jediní ve skupině nemají žádnou šanci proklouznout na turnaj, a to ani přes dodatečné play-off. To sice Chorvaté napevno mají zaručené, nicméně tuhle strastiplnou pouť by určitě velmi neradi absolvovali. Pokud každopádně Velšané dva své závěrečné zápasy na půdě Arménie a doma s Tureckem zvládnou naplno, nezbyde na partu kouče Zlatka Daliče nic jiného než nevyzpytatelná baráž. Aktuálně vedoucí Turecko má mimochodem letní party v Německu již zarezervovanou.

V Rize bude plnit roli favorita Chorvatsko. Už první vzájemný mač naznačil, že rozdíl mezi oběma reprezentacemi je propastný, Kockasti svému protivníkovi nastříleli v září v Rijece hned pět branek. Teď se hosté určitě nebudou zlobit za jakoukoli výhru. Prostě se musejí pokusit smazat "náskok” Walesu, protože v bilanci s ním zaostávají a změnit k lepšímu už ji nemůžou.

Pochopitelně že pro Daličův výběr by bylo ideální, kdyby mu pomohla v sobotu už Arménie, která se s Walesem potká o tři hodiny dříve. I remíza v Jerevanu by mohla Chorvatsku hned otevřít cestu za druhou příčkou, zajišťující přímý vstup na mistrovství. "Já o tomhle nepřemýšlím. Soustředíme se výhradně na nás, abychom odvedli svou práci a získali všech šest bodů v posledních dvou utkáních. Wales bude hrát dříve než my, takže ano, budeme vědět vše. Ale prioritně se zaměřujeme sami na sebe,” uvedl hostující lodivod. "Pro nás je nejdůležitější duel vždy jen ten další. Nemá smysl se bavit o tom, co se stane v Arménii a za pár dnů v Záhřebu,” zakončil.

Lotyšsko - pravděpodobná sestava:
Ozols - Savalnieks, Černomordijs, Balodis, Ciganiks - Tobers, Saveljevs - Jaunzems, J. Ikaunieks, Daškevičs - Uldrikis

Chorvatsko - pravděpodobná sestava:
Livakovič - Stanišič, Šutalo, Erlič, Gvardiol - Modrič, Brozovič - Majer, Kramarič, Ivanušec - Budimir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.30 - 7.29 - 1.14

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Turecko
7
5
1
1
13 : 6
16
2
Chorvatsko
6
3
1
2
10 : 4
10
3
Wales
6
3
1
2
8 : 8
10
4
Arménie
6
2
1
3
8 : 9
7
5
Lotyšsko
7
1
0
6
5 : 17
3

Skupina I

Bělorusko - Andorra

sobota 18:00

Ve skupině I jsou dva týmy, které už dávno ztratily jakoukoli možnost kvalifikovat se na nadcházející evropský šampionát v Německu. A právě předposlední Bělorusko přivítá v azylu poslední tým skupiny z Andorry.

Szusza Ferenc Stadion v Budapešti se stane dějištěm duelu "domácího" Běloruska s Andorrou, před níž se otevírá jedna z posledních možností, jak si spravit reputaci. Andorra je totiž týmem, který doposud ani jednou nevyhrál. Bělorusům se to povedlo jednou, ale sankcemi zmítaná země nemůže tuhle kvalifikaci rozhodně považovat za úspěch. Nikdy sice v konkurenci Švýcarska, Rumunska nebo Izraele nepatřila mezi favority na postup, přesto je však dosavadních pouhých šest bodů špatná vizitka.

Bělorusové si trochu zvedli kredit v posledních dvou duelech, v nichž dokázali uhrát remízy s prvním i druhým mužstvem tabulky. Teď by rádi znovu vyhráli a mají k tomu nejsnazšího možného soka. Trenér Koldo Alvárez vede mužstvo, které se v žebříčku FIFA nachází až na 159. místě a tomu odpovídají jeho pravidelné snahy v kvalifikacích. Faktem je, že od roku 2018 vyhrála Andorra jen dvě venkovní klání.

Bělorusko - pravděpodobná sestava:
Ignatovič - Volkov, Politevič, Poljakov - Karpovič, Ebong, Korzun, Pjačenin - Skavyš, Koncevoj, Bachar

Andorra - pravděpodobná sestava:
Alvárez - Rubio, Llovera, M. Vales, Pomares, García - E. Vales, Rebes, Vieira, Cervos - Alaez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 3.90 - 7.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Izrael - Rumunsko

sobota 20:45

Skupina I kvalifikačního cyklu o nadcházející ME 2024 je jednou z nejvyrovnanějších, jelikož dvě kola před koncem se perou o dvě postupové vstupenky hned čtyři týmy. Nicméně po sobotních duelech může být "předčasně" rozhodnuto a to za předpokladu, že Švýcarsko neprohraje doma s Kosovem a Rumunsko v "maďarském azylu" získá alespoň bod proti Izraeli.

Hostující výběr vybojoval v dosavadních osmi duelech velmi solidních šestnáct bodů a k tomu ani jednou neprohrál, udržení této bilance mu zajistí kýžený postup na EURO. Svěřenci trenéra Edwarda Iordănescua se totiž nacházejí na druhém místě o skóre za Švýcarskem a před svým sobotním rivalem drží čtyřbodový náskok - jistotu tedy je, že jakýkoli bodový zisk bude znamenat definitivní stvrzení účasti na evropském šampionátu v Německu.

Izrael i přes současnou válečnou situaci ve své zemi nic nevzdává, jenomže velkou nevýhodnou je náročný program. Výběr vedený koučem Alonem Hazanem totiž nemohl odehrát dva říjnové zápasy s Kosovem ani Švýcarskem a s oběma se střetl těsně před listopadovou fází - v neděli neuspěl v Kosovu (0:1) a ve středu zachránil alespoň bod se Švýcarskem (1:1) díky trefě Shona Weissmana minutu před vypršením základní hrací doby. Během pouhých deseti dnů tedy odehraje hned čtyři utkání a to může být obrovský problém.

Pokud si chce udržet naději na dvě postupové pozice, tak Rumunsko musí na maďarské půdě (Pancho Aréna) bezpodmínečně porazit, v opačném případě ho bude čekat dodatečná březnová baráž.

Hazan v tomto klíčovém střetnutí nenasadí důležité křídelníky Manora Solomona a Liela Abadu, kvůli zranění zřejmě nenastoupí ani útočník Sagiv Yehezkel. Naopak karetní trest si již odpykal obránce Roy Revivo. Jeho protějšek Iordănescu nemá příliš důvodů k velkým změnám a pravděpodobně nasadí téměř totožnou jedenáctku jako v říjnové části kvalifikace.

Izrael - pravděpodobná sestava:
Glazer - Dasa, Vitor, Goldberg, Revivo - Do. Peretz, Navi, Abu Fani - Khalaili, Zahavi, Gloukh

Rumunsko - pravděpodobná sestava:
Moldovan - Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu - Marin, Stanciu - Morutan, Hagi, Coman - Puscas

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.41 - 2.93

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Švýcarsko - Kosovo

sobota 20:45

Největší favorit skupiny I si přeci jen zkomplikoval svůj očekávaný postup na nadcházející EURO 2024 v Německu, nicméně i přes několik zaváhání má situaci stále ve svých rukách a teď si může definitivně oddechnout v domácím prostředí proti nevyzpytatelnému Kosovu. Pokud zvítězí, tak si minimálně zajistí druhé místo, remíza mu bude stačit za předpokladu, že Izrael v souběžně hraném utkání nenajde recept na Rumunsko.

Reprezentační výběr helvétského kříže neprohrál ani jednou v osmi utkáních, nicméně po třech úvodních výhrách zaznamenal nečekané nerozhodné výsledky jak se svým nadcházejícím konkurentem (2:2), tak i s Rumunskem (2:2), Běloruskem (3:3) a ve středeční dohrávce i s Izraelem (1:1). Právě v tomto duelu už mohl získat definitivní jistotu, jenže v 89. minutě inkasoval vyrovnávací trefu a musí tak dále bojovat.

Švýcarsko se na závěr představí v Bukurešti a momentálně nechce za žádnou cenu prohrát. Pokud získá bod, tak bude doufat, že Izrael neporazí právě Rumunsko. "Výhra nad Izraelem byla blízko a už jsme chtěli slavit, nicméně i tak nejsme v kritické situaci a jedna výhra nám ke splnění našeho cíle bude stačit. Kosovo určitě má své kvality, my však chceme využít skvělé podpory fanoušků v Basileji a věříme, že tuto strastiplnou cestu zakončíme úspěšně," má jasno devětačtyřicetiletý trenér Murat Yakin.

Kosovo díky nedělní výhře v Prištině nad Izraelem (1:0) ještě má šanci skončit do druhého místa, ale spíše by se jednalo o zázrak. Doposud vybojovalo deset bodů a i v případě dvou závěrečných výher nad Švýcarskem a Běloruskem pravděpodobně neskončí lépe než třetí.

Yakin určitě nevyužije služeb Edimilsona Fernandese, který byl vyloučen v závěru utkání s Izraelem, jistotu startu nemá ani Fabian Schar. Lodivod Kosova Primož Gliha nemá k dispozici nejlepšího reprezentačního střelce všech dob Vedata Muriqiho.

Švýcarsko - pravděpodobná sestava:
Sommer - Akanji, Elvedi, Zesiger, Rodriguez - Freuler, Xhaka, Zakaria - Shaqiri, Amdouni, Vargas

Kosovo - pravděpodobná sestava:
Murič - Dellova, Aliti, Hajrizi - Hadergjonaj, Loshaj, Zyba, Muslija, Vojvoda - Rashica; Rrahman

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.37 - 13.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Švýcarsko
8
4
4
0
21 : 9
16
2
Rumunsko
8
4
4
0
13 : 4
16
3
Izrael
8
3
3
2
8 : 9
12
4
Kosovo
8
2
4
2
9 : 8
10
5
Bělorusko
8
1
3
4
7 : 14
6
6
Andorra
8
0
2
6
3 : 17
2

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - pondělí 20.11.
20.11.2023, 08:25
Slovinsko nebo Kazachstán? Evropský šampionát zjistí netradičního účastníka
20.11.2023, 00:38
Albánie hodlá uhájit první pozici v tabulce, uvítá poslední Faerské ostrovy
20.11.2023, 00:04
Lucemburčany ve Vaduzu neochromilo ani vyloučení, rekordní kvalifikaci korunoval Rodrigues
19.11.2023, 22:50
Španělé si hořkosladkou výhrou pojistili první příčku. Gruzie bude mít šanci na Euro v play off
19.11.2023, 22:47
Souhrn kvalifikace o postup na ME 2024 - neděle 19.11.
19.11.2023, 22:45
Portugalsko zakončilo kvalifikaci bez ztráty. Jeho dominanci stvrdila spolupráce z Manchesteru
19.11.2023, 22:44
Slováci zakončili povedenou kvalifikaci výhrou v Bosně. Prvním gólem v reprezentaci rozhodl Šatka
19.11.2023, 22:42
Norové stříleli branky i bez Haalanda. Gólové představení ve Skotsku vyústilo v remízu
19.11.2023, 22:41
Atmosféru narušila aféra: Česko se o postup na EURO 2024 popere s Moldavskem
19.11.2023, 21:28
Švédskou omluvenku za absenci na Euru začal psát kat Sparty. Estonci upínají zrak k Čechům
19.11.2023, 20:10
Belgie neměla s Ázerbájdžánem slitování. Lukaku si čtyřmi góly řekl o korunu krále střelců
19.11.2023, 20:06
Srbsko pod dohledem mládežníků dokráčelo na Euro, k cestě do Německa stačil bod s Bulhary
19.11.2023, 18:40
Obrat s bojujícímí Černohorci pojistil Maďarsku první místo, po změně stran řádil Szoboszlai
19.11.2023, 18:39
San Marino přivítá v Serravalle Finsko
19.11.2023, 14:27
Ukrajina svede s Itálií přímý souboj o postup
19.11.2023, 14:27
Spokojené Dánsko zakončí kvalifikaci v Belfastu se zklamaným Severním Irskem
19.11.2023, 13:17
Anglie zakončí úspěšnou kvalifikaci ve Skopje se Severní Makedonií
19.11.2023, 13:14
Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - neděle 19.11.
19.11.2023, 08:47
Calzonova derniéra s úspěšnou kvalifikací: Slovensko zavítá na půdu Bosny a Hercegoviny
19.11.2023, 00:53
Utrápené Švédsko uvítá na závěr kvalifikace poslední Estonsko
18.11.2023, 23:22
Vargasova hlavička zajistila Švýcarům postupovou remízu, Kosovo se na Euro nepodívá
18.11.2023, 22:52
Rumuni se mohou připravovat na cestu do Německa. Klíčovou výhru zařídil syn legendy
18.11.2023, 22:50
Francouzi uštědřili trpaslíkovi historický debakl. Snový debut Zaïre-Emeryho neměl dlouhého trvání
18.11.2023, 22:48
Oranjes vybojovali vstupenku na mistrovství Evropy. Odevzdané Iry potrestal Weghorst
18.11.2023, 22:47
Souhrn kvalifikace o postup na ME 2024 - sobota 18.11.
18.11.2023, 22:43
Belgie chce první místo ve skupině, musí porazit Ázerbájdžán
18.11.2023, 22:28
Černohorci se v Maďarsku ještě pokusí zabojovat o EURO
18.11.2023, 21:44
Bělorusové na turisty z Pyrenejí nakonec vyzráli. Pevná hradba Andorry padla až v závěru
18.11.2023, 19:57
Chorvaté v Rize udrželi postupové karty ve svých rukou. Výhru řídila esa z Bundesligy
18.11.2023, 19:56
Velšský drak Armény opět nesežehnul. Postupové šance domácích jsou pouze teoretické
18.11.2023, 19:34
Lucembursko zakončí kvalifikaci o ME na půdě beznadějně posledního Lichtenštejnska
18.11.2023, 13:34
Španělsko se pokusí uhájit první místo ve skupině proti nevyzpytatelné Gruzii
18.11.2023, 11:49
Skotsko se chce poprat o první místo ve skupině proti zklamanému Norsku
18.11.2023, 11:11
Portugalsko si na závěr kvalifikace hodlá udržet stoprocentní bilanci, proti bude Island
18.11.2023, 10:51
Srbsko je blízko k evropskému šampionátu, na závěr s Bulharskem potřebuje získat bod
18.11.2023, 10:08
Rekord od první světové války: Zaïre-Emery čeká na slavný debut, Francie vyzve Gibraltar
18.11.2023, 00:22
Anglie předvedla ve Wembley profesorský výkon, rozdílovou branku si připsal obránce Malty
17.11.2023, 22:52
Italové pokořili svou nemesis a přiblížili se k Euru. Severní Makedonie litovala nepovedené půle
17.11.2023, 22:51
Bouřlivá atmosféra dovedla Dány k vytouženému cíli. Slovinsko dostane šanci na reparát
17.11.2023, 22:49
Poláci se na Euro z kvalifikace nepodívají. Kladivář Souček zatloukl předposlední postupový hřebík
17.11.2023, 22:47
Souhrn kvalifikace o postup na ME 2024 - pátek 17.11.
17.11.2023, 22:46
Izrael si i před náročný program pokusí udržet naději na postup proti Rumunsku
17.11.2023, 21:17
Švýcarsko přivítá Kosovo a postup na ME si definitivně zajistí v případě výhry
17.11.2023, 20:52
Chorvatsko čeká plnění povinností v Lotyšsku. Musí věřit i v zaváhání Walesu
17.11.2023, 20:38
Nizozemsko si chce zajistit postup na ME proti tápajícímu Irsku
17.11.2023, 20:31
Albánci se stali prvním postupujícím z „české“ skupiny. Moldavsko vybojovalo bod v závěru
17.11.2023, 20:00
Severoirská kvalifikační bída nebere konce. Finové v Helsinkách zmrazili soupeře čtyřmi góly
17.11.2023, 19:59
Kazaši své odvedli, soupeři nezachutnaly góly Chesnokova. Trpaslík se v kvalifikaci „rozstřílel“
17.11.2023, 18:02
Arménie má teoretickou šanci, Wales nesmí ztratit body
17.11.2023, 12:46
Andorra by ráda proti Bělorusku poprvé v kvalifikaci vyhrála
17.11.2023, 12:42
Mistři světa z Argentiny padli, Díaz rozhodl zápas v Barranquille
17.11.2023, 10:43
Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - pátek 17.11.
17.11.2023, 08:37
Kazachstán živí naději na historický úspěch, doma bude favoritem proti San Marinu
17.11.2023, 00:47
Anglie vyrukuje na Maltu. Překvapí dosud bezbodový soupeř slavné Wembley?
17.11.2023, 00:17
Černá Hora dala Litvě pocítit sílu domácího prostředí. O výhře rozhodl Kuč s českou stopou
16.11.2023, 23:05
Podrážděnost Portugalců držela Lichtenštejnsko v naději. Klid na kopačky dodal Ronaldo
16.11.2023, 23:04
Skvělý výkon i výsledek proti Bosně nestačil, Lucembursko prožilo Pyrrhovo vítězství
16.11.2023, 23:03
Slováci se mohou těšit na třetí Euro v řadě. Velkolepým výkonem zazářil oslavující sparťan
16.11.2023, 22:45
Souhrn kvalifikace o postup na ME 2024 - čtvrtek 16.11.
16.11.2023, 22:45
Postupem uchlácholení Skoti ztratili v Gruzii. Reprezentační probuzení stvrdil Kvaratskhelia
16.11.2023, 20:38
Nová krev v barvách Španělů si udělala jméno. Snadnou výhru ztěžka sledovali v San Sebastiánu
16.11.2023, 20:36
Švédové nasadili v Baku zpackané kvalifikaci korunku, Ázerbájdžán získal historický triumf
16.11.2023, 20:34
Mezikontinentální souhra pomohla Maďarům k postupu, stvrzenku jim vynesl bláznivý závěr
16.11.2023, 20:32
Rakousko proti Estonsku vystoupalo do čela tabulky. Asistencí přispěl rekordman Alaba
16.11.2023, 20:19
Stvrdí Albánie postup? V Moldavsku jí k tomu stačí bod
16.11.2023, 13:07
Dánsko a Slovinsko spolu svedou souboj o první místo ve skupině
16.11.2023, 13:00
Finsko se pokusí probudit své střelce proti Severnímu Irsku
16.11.2023, 11:28
Italové potřebují vyhrát, Makedonci už jsou ze hry
16.11.2023, 10:50
Češi vyzvou Poláky, v pátek si mohou zajistit postup na ME
16.11.2023, 10:47
Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - čtvrtek 16.11.
16.11.2023, 08:46

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gibraltar dostane 10?

Reagovat
Nikikrew

Vidim to tak na 13:0

Reagovat
Thimpu25

skoro 15, nebejt VAR, má Giroud hattrick

Reagovat
Nikikrew

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele