Komentáře a souhrny

Inter je ve finále Coppa Italia

Inter díky brankám Peleho a Julia Ricarda Cruze zvítězil na Olympijském stadionu v Římě nad Laziem 2:0 a stává se prvním finalistou. Pro Lazio se tak stává sezóna 2007/2008 definitivně sezónou bez trofeje, neboť Coppa Italia byla jeho jedinou nadějí.

Liberec si zajistil Pohár UEFA

Finále Poháru ČMFS už zná své obsazení. Po odpolední postupu Sparty se ve druhém semifinále radoval Liberec, Brno porazil 2:1.

Bundesliga souhrn - 32. kolo

Hned tři domácí celky si doma nepřipsaly ani bod. Hamburk prohrál s Werderem Brémy, Leverkusen nestačil na Herthu Berlín a Frankfurt nezvládl zápas Wolfsburgem. Norimberk naopak z domácího trávníku vydoloval důležité tři body pro boj o záchranu. Již jistý mistr Bayern porazil Bielefeld.

Ruská Premier Liga souhrn - 9. kolo

CSKA Moskva si z Tomsku veze jenom bod za remízu 0:0. Rubin Kazaň dokázal otočit utkání na půdě FK Moskva. Spartak Moskva v divokém utkání přestřílel Šinnik Jaroslavl. Vladivostok nepotvrdil roli favorita a doma podlehl Nalčiku. Amkar Perm těsně přehrál Saturn a dostal se na třetí místo v tabulce. FK Chimki zůstavá poslední po porážce od Grozného, kterou zařídil slovenský bek Zabavník. Samara ukradla cenný bod z půdy moskevského Dinama...

Sparta podruhé porazila Bohemians Praha a je ve finále

Finále Poháru ČMFS zná svého prvního finalistu. Po dvou výhrách 1:0 se jím stala pražská Sparta, která vyřadila poslední druholigový celek v soutěži Bohemians.

Skotská Premier League souhrn - 36. kolo

Celtic otočil utkání na hřišti Motherwellu a ještě více zatlačil na Rangers, kteří jenom remizovali na hřišti Hibernianu. Zajímavý ještě bude boj o konečné třetí místo a tedy postup do Poháru UEFA, šestý Aberdeen zdolal Dundee a na třetí Motherwell ztrácí jen tři body.

Corgoň liga souhrn - 28. kolo

Trnava prohrála v Trenčíně a hodně si zkomplikovala boj o třetí místo. Artmedia využila zaváhání Žiliny, vyhrála nad Košicemi a na čele tabulky má již šestibodový náskok. Nerozhodně skončily i zápasy Slovanu s Ružomberkem a Dubnice proti Senci. Banská Bystrica jasně vyhrála na hřišti Zlatých Moravců.

Gambrinus liga souhrn - 28. kolo

Slavia vyhrála v Olomouci a stáhla náskok Sparty na jeden bod. Ostrava doma proti Kladnu nezaváhala, cenný bod si připsali Bohemians, kteří ho vezou za remízu ze Zlína. Žižkov porazil Most a odsoudil ho k sestupu. Teplice nečekaně podlehly doma Mladé Boleslavi, Liberec si neporadil s obranou Budějovic a Plzeň porazila Jablonec.

Anglická Premier League souhrn - 37. kolo

Chelsea vyhrála v Newcastlu a o mistrovi tak rozhodne až poslední kolo. V boji o záchranu vyhrál Bolton nad Sunderlandem, Fulham zdolal Birmingham a utekl ze sestupového pásma. Tam naopak klesl Reading, když prohrál s Tottenhamem. Aston Villa doma překvapivě podlehla Wiganu. Arsenal porazil Everton, Liverpool přehrál Manchester City...

Primera División souhrn - 35. kolo

Real si zajistil titul díky skvělému závěru v Pamploně. Barcelona se probudila a rozstřílela Valencii. Po dvou gólech dali Henry a Krkič. Zaragoza porazila gólem v poslední minutě Deportivo a uniká ze sestupových pozic. Atlético Madrid nezaváhalo na cestě do předkola Ligy mistrů, když doma přehrálo Huelvu jasně 3:0. Daniel Guiza z Mallorky sám porazil Bilbao. Villarreal nezaváhal v souboji s Getafe.

Ligue 1 souhrn - 36. kolo

Bordeaux je stále ve hře o titul. V zábveru otočilo utkání v Marseille a díky remíze Lyonu s Nice se na obhájce titulu dotáhlo už na pohé dva body. Do konce soutěže chybí dvě kola. Nancy bojuje o třetí místo - jasně přehrálo Štrasburk. V boji o záchranu se zrodily většinou remízy, takže v dalších kolech se ještě bude hrát o mnoho. St. Etienne remizovalo s Lille.

Bundesliga souhrn - 31. kolo

Wolfsburg uhrál bod s Bayernem Mnichov, který si vítězství definitivně pojistil mistrovský titul. Duisburg přestřílel Leverkusen a dostal se z posledního místa.

AC porazilo v derby Inter a je čtvrté

AC Milán porazil v městském derby Inter 2:1 a posunul se na čtvrté místo tabulky, kde vystřídal Fiorentinu. Naopak porážka Interu znamená už jen tříbodový náskok před AS Řím, které zvítězilo nad Sampdorií Janov 3:0. Branky milásnkého AC obstarali kanonýr Filippo Inzaghi a Brazilec Kaká. Jedinou branku Interu vsítil Julio Ricardo Cruz.

Serie A souhrn - 36. kolo

Inter prohrál derby s milánským AC a jelikož AS Řím vyhrálo na půdě Sampdorie, je boj o titul stále otevřený. Rossoneri se posunuli na čtvrtou příčku před Fiorentinu. Důležité výhry zaznamenaly Parma, Cagliari a Reggina, naopak prvoligová hladina se pomalu zatahuje nad Livornem...

Ruská Premier Liga souhrn - 8. kolo

Luč Energija obrala dvěma rychlými góly o body favorizovaný Lokomotiv. Saturn nepotvrdil roli favorita a doma jenom remizoval s Chimki. FK Moskva konečně zabral, když vyhrál na hřišti Nalčiku. Kazaň přišla o svoji neporazitelnost, Spartak Moskva si ze hřiště Rubinu veze vysokou výhru 3:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele