Komentáře a souhrny

Anglická Premier League souhrn - 19. kolo

Premier League má nového lídra, Arsenal totiž jen remizoval v Portsmouthu a pustil před sebe Manchester United, jenž neměl problémy v Sunderlandu a vyhrál 4:0. Chelsea doma ve strhujícím zápase jenom remizovala s Aston Villou 4:4, Liverpoolu tři body z utkání s Derby zajistil v nastavení Gerrard. Tottenham rozprášil Fulham, Manchester City remizoval s Blackburnem.

Skotská Premier League souhrn - 19. kolo

Rangers porazili Motherwell a posunuli se na první příčku tabulky, ovšem ne na dlouho. Celtic totiž v posledním utkání kola zvítězil na hřišti Dundee United a opět se vrátil před svého velkého rivala. Doma opět propadli Hearts, Gretna bodovala již potřetí v řadě, Falkirk zdolal Inverness a Kilmarnock přehrál Hibernian...

Rok 2007 pěkně podle abecedy

Rok 2007 se řítí do svého konce a již za několik dní budeme na konci letopočtu psát osmičku. Pojďme si tedy připomenout nejdůležitější momenty tohoto roku a vezmeme to pěkně podle abecedy...

Primera Division souhrn - 17. kolo

Real vyhrál v Barceloně a utekl jí na rozdíl sedmi bodů. Espanyol vstoupí do Nového roku na skvělém třetím místě. Vyhrál totiž na Atléticu, které dohrávalo v devíti lidech, a Villarreal jen remizoval s Huelvou. Znovu se trefil Jaroslav Plašil a přispěl k výhře Osasuny nad Mallorkou.

Ligue 1 souhrn - 19. kolo

Olympique Lyon remizoval v Nancy 1:1 a na čele tabulky má i nadále čtyřbodový náskok. Tři body ze hřiště soupeře naopak vezou Bordeaux a PSG. Ve fantastických výkonech pokračuje Stade Caen, Auxerre doma zdolalo 1:0 Monako a stejným výsledkem skončily i duely Marseille s Le Mans a Nice proti Valenciennes. Beznadějně poslední zůstávají Méty.

Real vyloupil Nou Camp a Barceloně utekl

Real Madrid porazil Barcelonu a navýšil vedení již na sedm bodů. Barca sice svého soupeře po většinu zápasu tlačila, ale svých pár šancí neproměnila, čehož Los Merengues perfektně využili v jednom z rychlých protiútoků, který zakončil Julio Baptista.

Anglická Premier League souhrn - 18. kolo

Arsenal v severolondýnském derby porazil Tottenham a Vánoce stráví na první příčce ligové tabulky. Liverpool odčaroval kouzlo Portsmouthu na cizích stadionech, když zvítězil 4:1. Manchester United porazil Everton, takže zůstal na dostřel Arsenalu a nezaváhala ani Chesea v Blackburnu. Newcastle doma jen remizoval s Derby.

Inter díky chybě brankáře Didy porazil AC

Velkolepé ‚derby della Madonnina‘ vyznělo lépe pro domácí Inter. Modročerní udrželi letošní neporazitelnost, když vyhráli nad odvěkým rivalem AC Milán 2:1. Velkým smolařem utkání byl brankář hostí Dida, který hráčům Nerazzurri hrubou chybou daroval nejenom gól, ale také tři body.

Skotská Premier League souhrn - 18. kolo

Celtic opět ztratil body a zítra může přijít i o první příčku v tabulce. Šokem je výhra poslední Gretny na hřišti Dundee United a nečekalo se ani vítězství Falkirku v Motherwellu. Inverness si veze tři body z Hearts, v duelu St Mirren s Kilmarnockem branka nepadla...

Serie A souhrn - 17. kolo

Milánské derby vyznělo lépe pro Inter, který AC zdolal 2:1. Modročerní tak uhájili svůj vysoký náskok na prvním místě před AS Řím, které dvěma brankami kapitána Tottiho porazilo Sampdorii. Fiorentina smetla Cagliari, Juventus si poradil se Sienou. Pouhý bod získaly Udinese a Palermo.

Mladá Boleslav prohrála s Fiorentinou a v Poháru UEFA skončila

Fotbalisté Mladé Boleslavi se rozloučili s letošním ročníkem Poháru UEFA po dnešní prohře 1:2 v posledním utkání základní skupiny ve Florencii. Středočechy mohla ve hře o jarní vyřazovací boje udržet jen výhra, ovšem proti pátému týmu italské ligy to byl úkol nad jejich síly.

Pohár UEFA: Souhrn zápasů 4. kola ve skupinách

Pohár UEFA za sebou má poslední zápasy skupinové fáze a druhá nejprestižnější klubová soutěž zná všechny účastníky třetího kola. Jedním ze suverénů se stal Everton, který se postaral o vyřazení nizozemského Alkmaaru. Díky výhře nad FC Kodaň postupuje Aberdeen a dále jde i Brann Bergen. Jeden z "Černých Petrů" zůstal na Mladou Boleslav...

Pohár UEFA: Souhrn středečních zápasů 4. kola ve skupinách

Pohár UEFA zná další šestici postupujících, vesměs se radují favorité. Bayern nepřipustil překvapení a rozstřílel Aris, dalšími postupujícími ze skupiny F jsou Braga a Bolton. Ze skupiny G postupuje jako vítěz celek Getafe a ze třetího místa Anderlecht, i přes prohru právě se španělským soupeřem. Skupina H pak rozluštila poslední dnešní tajenku, postupuje Galatasaray.

Chelsea v poháru vyřadila Liverpool

Chelsea v posledním čtvrtfinále anglického Carling Cupu porazila Liverpool v poměru 2:0 a stala se tak posledním semifinalistou. O výsledku rozhodly trefy Lamparda a Ševčenka, hosty hodně oslabilo vyloučení Crouche.

Carling cup: postupují Tottenham a Arsenal

Anglický Carling cup zná trojici semifinalistů. Po Evertonu, který postoupil už před týdnem, si dnes postup zajistily dva londýnské celky - Tottenham výhrou na hřišti Manchesteru City a Arsenal, jenž v prodloužení uspěl v Blackburnu. Poslední semifinalista vzejde ze zítřejšího duelu Liverpool - Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele